Randy Cramer – Technológiák és földönkívüli találkozások a titkos űrprogramban / 2. rész

randy_interstellar_soldier.jpg

Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett élményeiről. 2015 novemberében Yelm városkában, kis létszámú közönség előtt megtartott előadása során rengeteg érdekes és szerteágazó téma került terítékre, és Randy ritkán tapasztalható részletességgel beszélt személyes élményeiről, és a téma nagyközönség számára eddig még nem ismert és kevéssé tárgyalt területeiről is. Egy rövid történelmi áttekintés mellett sok mindent megtudhattunk a titkos űrprogramok űrrepülési és gyógyászati technológiáiról, a szuperkatona programokról és felidézésre kerültek földönkívüli fajokkal történt találkozások emlékei is. A tovább után az előadásról készített összefoglalónk olvasható.

 

 

HOLOGRAFIKUS REGENERÁLÓ BERENDEZÉSEK

 

A Föld bolygón jelenleg használatos gyógyászati technológiáink szinte sötét középkori szintnek felelnek meg a titkos űrprogramokban rendszerint használatos technológiákhoz képest. Randy nemrégiben egy kis csapatot szervezett maga köré és jelenleg gyógyászati mérnökök segítségével - Randy korábbi tapasztalatai alapján - igyekeznek megalkotni illetve reprodukálni egy ún. Holografikus Regeneráló Berendezést. Szeretnének ebből egy működő modellt összerakni, ami ugyan kis időbe fog telni, de a szükséges pénzügyi forrás már megvan hozzá. Ennek a berendezésnek 2 fő alkotóeleme van és a földi emberiség már mind a kettővel rendelkezik, tehát nem ismeretlen alkotóelemekről van szó, nem kell őket újra feltalálnunk. Tehát két fő alkotóelem kell hozzá:

 

I - SZÁMÍTÓGÉPES SZOFTVER

Ez a program egy tervrajzot készít az adott egyén genetikai felépítéséről és megalkot egy virtuális modellt (vagyis a mozifilmekben látható digitális cgi figurákhoz hasonló képet) a testről. A genetikai jellemzőket manuálisan számítógépbe táplálni nagyon sok időt venne igénybe, ezért kell valami, ami átfordítja az információkat. A betáplált adatok alapján létrejön egy virtuális „CGI” modell („számítógépen létrehozott kép”), ami az adott egyént ábrázolja.

 

Egy ehhez hasonló technológiát 2 évvel ezelőtt már bemutattak az egyik egyetemen (genetikai információk alapján cgi modellt hoztak létre), de az ott bemutatott technológiát főleg arra akarják felhasználni, hogy a szülők megválaszthassák, hogy születendő gyermekük milyen tulajdonságokkal és genetikai adottságokkal rendelkezzen.

 

A Holografikus Regeneráló Berendezéshez is egy ehhez nagyon hasonló szoftver kell, ami képes ezt a virtuális modellt olyan felbontásban létrehozni, hogy a képet kinagyítva a sejtek egyenként látszódnak (cellular resolution).

 

II - HOLOGRAFIKUS LENCSE

Ennek segítségével pedig ki lehet vetíteni egy hologramot. Ilyen holografikus lencsék már léteznek és elérhetőek a Földön, méghozzá jó minőségben.

 

A Holografikus Regeneráló Berendezés lényege, hogy a sejtszintű felbontásban lévő virtuális CGI modell képét rá kell vetíteni az emberi testre! Ez 2 dolgot hoz létre:

 

1. Létezik egy „domináns harmonikus frekvencia rezonancia” nevű jelenség (dominant harmonic frequency resonance). A tested genetikai információi alapján létezik egy tökéletes kép - bármelyik testrészről legyen szó – amely romlatlan állapotban mutatja az adott testrészed. Lényegében a saját DNS-edben található tökéletes tervrajzról beszélünk. Ha ezt a tökéletes képet rávetíted a sérült testrészre, akkor a domináns harmonikus frekvencia rezonancia jelenség hatására a sérült testrész sejtjei elkezdenek alkalmazkodni/hasonulni a kivetített tökéletes képhez. Egy bizonyos idő elteltével a sérült sejtek intelligenciája, tudata felismeri és hasonlítani akar majd a rávetített holografikus képre. És ekkor a sejtek egyszerűen elkezdenek megváltozni. Az egész egy fizikai törvényszerűségen alapul, hiszen a hologram valójában egy félkemény fényforrás, aminek a mintázatához a sejtek képesek alkalmazkodni.

 

2. Randy a szuperkatonaként vívott harcok közben számtalan alkalommal vesztette el valamelyik végtagját. Ez - bár igen durva sérülésnek számít - valójában nem jár nagy szenvedéssel, sőt szinte semmit sem érez az ember közben, mert ebben a szakaszban általában már senki sincs magánál. Ha egy végtag leszakad, a sejtek érzékelik, hogy a normál működés ott megszakad és nem üzemel tovább. Ennek a berendezésnek azonban van egy olyan hatása is, hogy „becsapja” a sejteket és elhiteti velük, hogy a kar még mindig a helyén van és működése zavartalanul folytatódhat. Így a kar a sejtek saját újraszerveződésével képes lesz mindössze néhány óra alatt újjáépülni. A folyamat kb 4 órát vesz igénybe és ha reggel 10-kor leszakad a karod, az esti vacsoránál újra evőeszközt foghatsz a kezedbe. A titkos űrprogramokban nem volt betegszabadság és az orvostól sem lehetett pihenőnapot kérni ilyen esetekben...

 

Tulajdonképpen nem is kell az egész kar képét a sérült végtag megmaradt csonkjára vetíteni, hanem elég csak az „illesztésnél” alkalmazni, és ezzel már képes újraépülni az egész, de lehetséges akár szakaszonként is alkalmazni, így ennek a berendezésnek nem kell akkorának lennie, hogy abba egy embernek teljesen bele kelljen feküdni, hanem elég akár csak kis lemezeket (mint egy tükröt) odatartani a sérült részhez. A Randyék által jelenleg előkészítés alatt álló gép esetében a folyamat több időt fog igénybe venni, lehet, akár napokig, vagy hetekig is eltart majd a gyógyulás, de mindenképpen képes lesz arra, hogy végtagokat vissza lehessen növeszteni vele. Az elkészült berendezés jótékony hatásaiból Randy-ék tervei szerint először a veterán katonák fognak részesülni, majd azután a teljes lakosság használatára lesz bocsátva.

 

Természetesen nemcsak végtagok újraépítésére lesz alkalmazható, hiszen a genetikai lenyomatból (blueprint-ből) mindenféle sejtbiológiai folyamat megjavítható. Egyszerűbben szólva ez a berendezés minden betegségre gyógyír lehet majd. Randy szerint a rák és a leukémia az egyszerűbben gyógyítható esetek közé tartoznak (mindössze néhány nap alatt meggyógyíthatók). A legnehezebb és legidőigényesebb mindig a leszakadt végtagok újranövesztése. Randy és a hozzá hasonló, titkos űrprogramban szolgáló szuperkatonák számtalan alkalommal vettek részt májregeneráción, mert a harcok során intenzív, rendkívül erős drogkoktélokat kaptak (külön hely volt hagyva az űrruhájukon combtájékon, ahová be kellett szúrniuk ilyen esetekben az injekciót). Ezek a droglöketek olyan erősek voltak, hogy szinte néhány nap alatt tönkretette a katonák máját, amit így rengetegszer kellett javítani. A program irányítói nem igazán foglalkoztak azzal, hogy ez az intenzív drogozás egészséges-e, úgy voltak vele, hogy megvan a technológiájuk, amivel viszonylag gyorsan kijavíthatják ezeket a sérüléseket.

 

ŰRUTAZÁS ÉS FÖLDÖNKÍVÜLI TALÁLKOZÁSOK

 

Az űrben látható csillagok nagy része olyan messze van, hogy űrutazás közben egyáltalán nem érzékelhető a távolság, nem érezhető, hogy közelednél feléjük. Mindössze a közelebb lévő objektumokból – kisebb-nagyobb méretű gázfelhőkből – lehet érzékelni, hogy utazol. Gázfelhők mindenfelé megtalálhatók az űrben, a kisebb méretűek kb szobanagyságúak (ezek nem is látszódnak a teleszkópokon). A térérzékelést és a mozgás sebességét mindössze ezekhez a gázfelhőkhöz lehet viszonyítani. Nagy sebességnél csak azt lehet látni, amint egy gázfelhő elhúz melletted.

 

A titkos űrprogramokban a „űrbéli időjárás” kifejezés alatt gázfelhőket, ionviharokat, mágneses felhőket és ionizált sugárfelhőket értettek. Ezek sok esetben helyhez kötöttek, vagyis az űrnek egy bizonyos részén helyezkednek el. Ha az ember belekerül egy ilyenbe, akkor az néha hallucinációkat okoz. Ezt „űrőrület”-nek (space madness) hívták. Ilyenkor az agy időlegesen képtelenné válik arra, hogy kezelje a körülötte lévő dolgokat, egyszerűen elveszíti az irányítást a valóság felett. Ezt megelőzendő egyfolytában figyelik az űrhajók személyzetének biológiai állapotát és méréseket végeznek, hogyha bármi történik, reagálni tudjanak. Ha beáll ez az „űrőrület” állapot, akkor leállítják a motort, és kb 50%-al lejjebb veszik az oxigénszintet. Ilyenkor a legtöbb esetben ki kell menteni a hajók személyzetét és gyógykezelésre lesz szükségük. A normál működéshez valamiféle mezőt is kialakítanak a hajókon, hogy megfelelő életkörülményeket biztosítsák (szerk. - Corey ezzel kapcsolatban korábban a Schumann-rezonanciát említette).

 

Randy szerint az űr csodálatos látványt nyújt. Szavakkal szinte leírhatatlan az az érzés, ahogy a semmi közepén állsz és akármerre nézel, 360 fokban mindenhol csillagok látszódnak. Nagyon éles kontúrok vannak odakint és minden nagyon élesen látszik, kisebb-nagyobb gázfelhőkön kívüli nincsen semmi, ami zavarná, vagy homályossá tenné a kilátást. Sok esetben nemcsak csillagok, hanem egész galaxisok is láthatóak a távolban (néhány vakító fényű csillag valójában távoli galaxis). Az univerzum és a saját galaxisunk, a Tejút méretei elképesztőek, valóban egy hatalmas galaxisban élünk. Odakint az űrben tartózkodva még maga az elképzelés is, hogy nincsen máshol élet és nem élhetnek körülöttünk galaktikus szomszédok, teljesen nevetségesnek tűnik. Hatalmas a mozgás az űrben és már pusztán csak a csillagok mennyisége is szinte kizárja annak a lehetőségét, hogy az emberi faj egyedül van az univerzumban. Rengeteg csillagrendszer van, ahol élet fejlődhet ki, és több százezerre tehető csak azon civilizációknak a száma, akikkel lehetőségünk lenne kommunikálni akár már most is.

 

A titkos űrprogramok révén a földi emberiség sok-sok civilizációval kereskedik. Emellett azonban vannak olyan civilizációk is, akik élelemforrásként tekintenek ránk. Nem mi vagyunk tehát a tápláléklánc tetején, mert vannak bolygók, ahol az emberi faj az "étlapon szerepel", vagyis nem minden galaktikus szomszédunk jóindulatú.

galaktikus_tajekoztato_terkep.jpg

Ezt a képet Randy egy volt NASA dolgozótól kapta. Rózsaszínnel van jelölve a Naprendszerünk, sárgával pedig azokat a helyeket jelzik, ahol a titkos űrprogramok révén a földi emberiség jelenléttel bír, katonai bázisokkal, esetleg nagykövetséggel rendelkezik. Néhány feltételezés szerint a galaxis középpontja egy intergalaktikus portál, amin keresztül el lehet jutni más galaxisokba és e térkép alapján Randy szerint lehetséges, hogy a titkos űrprogramoknak már sikerült is ezt megtenniük

arkturuszi_anyahajo.jpg

Ezen a képen egy arkturuszi anyahajó rekonstruált képe látható. A hosszabb sötét foltok kb 1,5-2 km széles leszállópályák, hangárok amelyekből óránként több száz hajó szállhat fel. Ez az anyahajó nagyobb méretű, mint néhány földi nagyváros. Az űrforgalom hatalmas megapoliszának számít – egyfajta forgalmi központként szolgál.

foldonkivuli_lany.jpg

Első látásra itt egy nagyon szép, kisminkelt női arcot láthatunk. Randy szerint már az is érdekes felvetés, hogy vajon honnan származnak az ilyen jellegű kinézettel, sminkekkel, hajviseletekkel kapcsolatos ötleteink, mert valószínű, hogy sok esetben ezek valójában mimikrinek tekinthetők a földi emberek részről, vagyis már létező földönkívüli fajok külső kinézetét „utánozzuk” akár szándékosan, akár tudattalanul. Sikerült beszélniük a fenti kép készítőjével aki elmondta, hogy a kép valódi és itt a Földön készült erről a kb 170-175 cm magas földönkívüli lányról!!! Ez a faj a titkos űrprogramokban „EL” néven ismeretes és Randy szerint nem véletlen, hogy az „EL” kifejezés hasonlít az „elf” szóra, szerinte ugyanis ezen a ponton kezd összeérni a mitológia a valósággal. Sok humanoid faj található odakint, és közülük számos faj nagyon hasonlít ránk

 

Randy legnagyszerűbb élményének tartja, hogy a pilótaként tett szolgálata során diplomáciai utakat is tehetett és ezek során több földönkívüli faj képviselőjével is találkozhatott. A Jupiter körül egy Intergalaktikus Űrállomás található, és a Naprendszerünkbe érkező fajok képviselőit általában erre az űrállomásra szokták irányítani. Itt található egy hatalmas terem, amiben különböző megbeszélések, kereskedelmi célú szerződéskötések és találkozók zajlanak. A csere nagyon fontos részét képezi az intergalaktikus életnek és Randy szerint ez az egyik elsődleges indíték, ami egyik fajt elvezeti egy másikhoz. A földi csoportok földönkívüliekkel történő kommunikációjának nagy részét a cserekereskedelemmel kapcsolatos kommunikáció teszi ki. Randy-nek szerencséje volt személyesen is részt venni ilyen találkozókon, bár elsősorban nem a tárgyalás volt a feladata, pilótaként, kísérőként inkább csak a megfigyelő szerepét osztották rá, és néha kikérték a véleményét bizonyos dolgokról. Nagyon sok találkozón vett részt és leírása alapján - a fenti képen látható lányhoz hasonlóan - nagyon sok faj egyedei hasonlítanak a földi emberekre.

 

Azonban sok faj van, akik viszont teljes mértékben különböznek tőlünk, és emellett hatalmasak lehetnek a fizikai, méretbeli különbségek is. A legkisebb lény, akivel Randy találkozott kb 50 cm magas, a legnagyobb pedig 14 méter lehetett. Az Intergalaktikus Űrállomáson található tárgyalóterem szélessége nagyjából 100 méter, a belmagassága pedig 20 méternél is magasabb. A terem falán körben 360 fokban átlátszó ablakok vannak, így jó kilátás nyílik az űrbe. Mivel többféle faj képviselői megfordulnak ott, a terem úgy lett kialakítva, hogy a különböző fajok fiziológiai szükségleteinek megfelelő, eltérő körülményeket is létre lehet hozni – adott esetben ez lehet belélegezhető oxigén, vagy pedig az adott faj légzéséhez szükséges gáz is. Randy személyesen látott olyat, hogy tárgyalófelek úgy beszélgettek, hogy az egyik faj képviselője egy vízzel teli tartályban tartózkodott. Olyan esettel is találkozott, hogy az egyik asztalánál egy 6 méteres fickó tárgyalt egy 50 cm magas lénnyel, és azért hogy a tárgyalás zökkenőmentes legyen, a nagyobb asztalra további kisebb asztalokat helyeztek el, így megmagasítva a „tárgyalóasztalt”, hogy a két - méreteiben meglehetősen eltérő - tárgyalófél nagyjából egy magasságba kerüljön. A 6 méteres lény az asztal mellett állt, az 50 cm-es pedig az asztalra helyezett kisebb asztalokra ült fel.

 

Randy szerint, amikor az ember ilyen látvánnyal szembesül, az rendkívül sokkoló tud lenni. Az emberi agy szinte fel sem képes fogni ezt és az idegsejtek olyan erősen próbálják felfogni a számukra teljesen ismeretlen és szürreális információtömeget, hogy fiziológiai tünetek jelentkeznek. A radikálisan új élmény hatására az idegpályák szinte felbolydulnak. Sokszor volt olyan eset, hogy neki is el kellett fordítania a fejét, vagy mélyeket lélegezni, hogy az intenzív bizsergés és fejfájás enyhüljön egy kicsit.

 

A találkozók többsége főként kereskedelmi célokból zajlott. Olykor azonban problémák is felmerültek, mivel néhány faj „bajkeverő” módjára viselkedik, ilyen értékrendszer szerint él, és ez részét képezi a kultúrájuknak. Előfordult, hogy ellenszolgáltatás nélkül próbáltak bizonyos dolgokhoz hozzájutni, és az ilyen eseteket is megfelelően kezelni kellett. A legtöbb találkozó azonban békés beszélgetésből állt és az egyes fajok probléma nélkül el tudták fogadni egymás különbözőségeit.

 

A titkos űrprogramok felállítottak egy katonai űrflottát, aminek legfőbb feladata az volt, hogy védje a Naprendszerünket, illetve a Holdon és a Marson lévő kolóniákat. Mindössze néhány csoport volt, akik fenyegetést jelentettek ezekre a létesítményekre. Főként űrhajók vagy halálos sugarak formájában támadtak és ezek időnként nagyon komoly fenyegetést jelentettek. Olyannyira, hogy a titkos űrprogramok személyzete néha már akkor is boldog volt, ha egyáltalán vissza tudott lőni rájuk. Volt egy általános protokolluk arra, hogy figyelmeztetés nélkül senkire sem lőnek rá, és csak sorozatos figyelmeztetések után, ha még akkor sem mentek el, akkor kergették ki a betolakodókat.

 

A ZETA PROBLÉMA

 

A Zeta Reticuli-ról érkezett „szürkéket” kezdetben „kis fehéreknek” nevezték. A katonai-ipari komplexumban és a titkos űrprogramokban senki sem hívta őket szürkéknek, mert valójában ennek a fajnak az egyedei fehér színűek. Később azonban rájöttek, hogy a Zeták nem egyetlen fajt alkotnak, hanem különböző frakcióik vannak, s ettől kezdve specifikusabb megnevezést alkalmaztak rájuk. Így lettek Zeta A, Zeta B, majd mikor még jobban megismerték őket, Zeta A1, Zeta A2, Zeta B1, Zeta B2,... stb. Összesen 7 különböző frakciót különböztettek meg, akik különböző szándékkal érkeztek, egymással is konfliktusban álltak, és az egyes csoportok tagjai vegyes csoportokat is alkottak. Szóval nagyon bonyolult helyzet alakult ki. Sok esetben nagyon nehéz megérteni más fajokat és így bonyolult a viszonyulás is hozzájuk, ha kiderül 1 fajnak gondoltad őket, de valójában 7 különböző dolgot akarnak. Nagyon okosan kell felmérni a helyzetet és ez bizony nem egyszerű, így előfordul, hogy néha rossz barátokat választ az ember. Pontosan ez történt a titkos űrprogramokban is.

 

Amikor a Zeták megérkeztek, az árnyékkormányzat egyezményeket kötött velük. Évekkel később jöttek csak rá, hogy távolról sem a legjobb csoportot választották az üzleteléshez. A Zeták egyszerűen becsapták az embereket. Megbeszélésekre került sor, amelyen a földiek kijelentették, hogy ez így nem működhet tovább, a Zetáknak le kell állítaniuk az emberrablásokat (éjszaka, saját ágyukból raboltak el rengeteg embert). A titkos űrprogramok elmondták, hogy rájöttek a zeták trükkjeire és ez nem tetszik nekik. Így vitatkozni kezdtek a megkötött egyezmények érvényességén. A vita évtizedekig elhúzódott, sok éven keresztül tartott a huzavona.

 

A titkos űrprogramoknak évtizedekkel később aztán sikerült felállítaniuk egy hatalmas űrflottát. Randy szerint így már elég „izmot növesztettek” ahhoz, hogy azt mondhassák a Zetáknak: „ok, most már húzzatok el innen”. Műveletekbe kezdtek és kikergették őket a bolygónkról. A Zetáknak volt egy bázisa a Jupiter Holdján, a Ganümédészen és ezt a titkos űrprogramok blokád alá vonták, majd pedig onnan is teljesen kiűzték őket. Randy is részt vett a Ganümédészen lezajlott bombázásban, így személyesen is meg tudja erősíteni, hogy nincs már Zeta jelenlét a közelünkben. Azonban a klóndroidjaik még itt vannak és ezeket telepatikusan tudják irányítani a távolból. Emellett maradtak itt olyan technológiáik, amiket ők használtak, amíg itt voltak és ezekkel még mindig képesek irányítani bizonyos embereket a katonaságnál.

 

Soha egyetlen fizikai formában lévő Zeta sem lépett a Föld bolygó felszínére, mert azonnal meghaltak volna. A drónjaik azonban annyira élethűek, hogy egy átlagember nem mondaná meg, hogy amivel szembekerül, azt csak egy drón, akit a távolból irányítanak. A katonaság sok mindent megfejtett a Zeták technológiáiból és ezeket alkalmazzák is.

dron.jpg

Ezen a képen egy drón látható, amit egy Brazíliában lezuhant kisméretű gépből szedtek össze. A test kb 90 cm magas és ugyan megégett, de a lógó ruhafoszlányok alatt így is jól kivehető a fémváz

 

Egyszóval a titkos űrprogramok megalapozták a jelenlétüket az űrben. Meg volt a hatalmuk és képességük ahhoz, hogy megmondják, ki jöhet be a területünkre és ki nem. Sok faj képviselőit részecskefegyverek és sugárfegyverek segítségével ki is kergettek a közelünkből.

 

A DRÁKONIDÁKRÓL

 

Amiről Randy tud az az, hogy a drákonidák jelenleg tárgyalásokat kezdeményeztek. A drákonida faj soha nem tárgyal, amíg nyeregben érzi magát, ezért ez azt mondatja vele, hogy a drákók valószínűleg nagy bajban lehetnek. Vannak bizonyos fajok, akik, ha megbánást tanúsítanak az emberiséggel szemben elkövetett tetteik miatt, akkor Randy hajlandó lenne kegyelmet adna nekik. A drákonidák azonban nem tartoznak ezen fajok közé. Azért, amit tettek velünk és ahogy tekintettek ránk, Randy szerint nem érdemelnek kegyelmet tőlünk. Maximálisan amellett teszi le a voksát, hogy el kell űzni őket a közelünkből, annyira, hogy lehetőleg soha ne térjenek vissza. A legfőbb bajkeverőiket pedig örökre börtönbe kell zárni és nem kellene amnesztiát adni nekik. A drákók erős galaktikus jelenléttel bírnak és mindegyik esetben ők a „rosszfiúk”. Számukra csak az erőszak működik, nem ismernek más módszert az ügyintézésre és nem is akarják feladni ezt a beidegződésüket. Jelenleg egy blokád van a bolygónk körül, amin nem lehet áthatolni. Az itt ragadt csoportoknak ultimátum lett adva, hogy ha megpróbálják áttörni ezt a blokádot, akkor lelövik őket. Jó ideig ez csak fenyegetés volt, de 5-6 hónappal ezelőtt elkezdték ténylegesen is alkalmazni a vesztegzárra vonatkozó rendelkezéseket. Jelenleg néhány, az égboltunkon áthaladó „tűzlabda” valójában drákonida hajó, ami a fenyegetés ellenére mégis megpróbálta áttörni a blokádot, így kilövésre került. A drákonidákat bekerítették és most mindent megpróbálnak, hogy meneküljenek, de ez már nincs megengedve.

 

Összegzésképpen elmondható, hogy az emberi faj erős jelenléttel bír az űrben. Más, fejlettebb fajok hosszútávon is figyelemmel kísérik a bolygó sorsát és látják az itt zajló folyamatokat. Randy szerint, ha úgy adódna, legvégső esetben bizonyos fajok arra is hajlandóak lennének - megvédendő magát a bolygót és az ökoszisztémát a teljes pusztulástól - hogy letakarítsák a bolygó felszínét, és egy 100 milliósra redukált emberi populációval újrakezdjék a bolygó benépesítését. Azonban ezek a fajok azt is tudják, hogy a földi emberiség jelenleg manipulálva van számos földönkívüli faj által. Ezért inkább amellett vannak, hogy megadják nekünk az esélyt, hogy rendbe tegyük a dolgainkat és megoldjuk a problémáinkat. Megértik, hogy fajként fejlődnünk kell, és nem azonosítanak mindannyiunkat a földi eseményeket irányító háttérhatalmi csoportokkal – akik egyébként egymást is gyűlölik és jelenleg polgárháború zajlik a köreikben. A fejlettebb fajok tehát megadják nekünk a lehetőséget és hiszik, hogy meg tudjuk oldani a problémáinkat.

 

Sok faj kapcsolatba került a titkos űrprogramok személyzetével is és nem gondolják róluk, hogy csakis rosszul tudnak viselkedni odakint az űrben. Úgy tartanak bennünket számon, mint akivel tárgyalóasztalhoz lehet ülni, mert tudunk megfelelőn is viselkedni. Tudják rólunk, hogy nem minden ember gonosz és azon kommunikáció alapján, amit földi kontaktákkal folytattak, tudják rólunk, hogy nem az egész emberi fajjal van probléma.

 

Emellett a legtöbb fejlett fajnak saját történelmi emlékei is vannak arról, hogy milyen nehéz időszak az átalakulás folyamata. Semelyik fajnak nem ment ez könnyedén és egyikük számára sem volt könnyű folyamat galaktikus civilizációvá válni. Ez a periódus minden faj számára fájdalommal és nehézségekkel járt. Odakint tehát megértik, hogy ez számunkra sem könnyű dolog. Ez az a nézőpont, ahonnan ők szemlélik a Föld bolygó és földi az emberiség hosszútávú helyzetét. Azzal a különbséggel, hogy számukra mindegy, mikor érjük el a végcélt. Számunkra viszont egyáltalán nem mindegy, ráadásul előbb vagy utóbb pszionikus társadalommá kell válnunk.

 

RANDY JELENLEGI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

 

Randy jelenleg az Earth Citizen Consulting nevű szervezet körül tevékenykedik. Ezt a kezdeményezést csak nemrégiben kezdték el szervezni, azzal a célzattal, hogy különböző képességekkel rendelkező egyénekből felépítsenek egy olyan apparátust, akik segíthetnek néhány projekt előmozdításában, főként technológiai fejlesztések területén. Feltett szándékuk, hogy létrehozzák a titkos űrprogramokban használt titkos technológiák civil használatra készült verzióit. Ennek érdekében számítanak a programokban korábban részt vevők emlékeire/fotografikus memóriájára. Ezek az emberek ismerik a technológiák működési alapelveit, újraalkotásukat pedig kooperációban szeretnék megoldani.

 

Jelenleg ez az egyik legfőbb tevékenysége, emellett egyre több előadást és interjút vállal, amikben beszél a titkos űrprogramokban szerezett tapasztalatairól. 2015 nyarán részt vett az ECETI („Megvilágosult Kapcsolat Földönkívüli Intelligenciákkal”) nevű szervezet nyári táborában, ahol egy workshopot is tartott. Ezt a projektet James Gilliland fogja össze. (http://www.eceti.org/, magyarul pedig itt olvashatunk róla: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/a-foldonkivuliek-segitenek-bennunket.html)

 

Az ECETI ranch az Oregon állambeli Portlandhez közeli területen, a Mount Adams hegy lábainál található és nagyon különleges helynek számít. Olyan hihetetlen Ufo és orb aktivitás tapasztalható ott, amilyennel még Randy sem találkozott korábban. Néhány Ufo-val képes volt kommunikálni is, pusztán csak azzal, hogy figyelte őket. Az orbokat infravörös kamerákkal vizsgálták, amik lényegében a hőmérsékletüket mutatják. Ezek az orbok intelligens mozgást végeznek, nem csak a szél fújja őket egyik irányból a másikba, hanem elindulnak, megállnak, irányt és sebességet váltanak. Az infravörös kamerákkal végzett megfigyelés alapján az orbok külső részén valamiféle hőkorona lehet. Az érdekesebb rész azonban a gömbök belsejében található. Randy képzett katonai megfigyelőként próbálta őket vizsgálni és azt vette észre, hogy amint az orbok egy kicsi közelebb merészkednek, a belsejükben geometria formák, arcok, teljes alakok, vagy szárnyakkal rendelkező lények láthatók. (Szerk - Wingmakers???) Rendkívül változatos dolgok láthatók az orbok belsejében és ezek még az ő tapasztalatihoz mérve is rendkívülinek számítanak. Elképzelhetőnek tartja, hogy ezek a lények valójában valamiféle utazók lehetnek, akik asztrálisan kivetítik/megjelenítik magukat. Elképzelhető, hogy ha van nekik egyáltalán fizikai testük, akkor az esetleg valahol máshol tartózkodik eközben. Az ECETI ranch területén rengeteg orb látható, néhány esetben szinte az egész mező tele van velük:

orbok.jpg

Ezen az eseményen egy pszionikus tréninget is tartott a megjelenteknek. A haditengerészetnél pszionikus (pszi képességekkel rendelkező) specialisták vannak. Elmondása szerint „kollégája”, Corey Goode is egy ilyen specialista. Előadásában a pszionikus önvédelem és az agyhullámok tudatos uralásának módjairól beszélt. Nagyon fontos lenne, hogy az emberek megtanulják maximálisan összpontosítani a pszionikus energiát, mert ez nagyban hozzájárulna az emberi faj fejlődéséhez. A gondolatok pszionikus energiát hoznak létre és odakint a galaxisban számos faj teljes mértékben pszionikus – képesek mentálisan kommunikálni és érezni egymás érzelmeit. Ennek a képességnek a legnagyobb előnye, hogy többé nem tudunk hazudni egymásnak. Képzeljük el, ha ez csak egyetlen estére is megvalósítható lenne itt a Földön...

 

Emellett léteznek pszionikus katonai protokollok is. Az egész pszi működésnek fizikai törvényszerűségei vannak, kapcsolatban áll az agyhullámokkal, és mindenki számára megtanulható.

 

COREY GOODE-RÓL ÉS A KISZIVÁROGTATÓKRÓL

 

Amikor egy katonai kiszivárogtató nyilvánosság elé lép, az soha sem pusztán saját személyes döntése eredményeként történik. Randy esetében az történt, hogy felettese tanácsolta neki, kezdje el nyilvánosságra hozni a titkos űrprogramban szerzett tapasztalatait. Írjon egy olyan könyvet, amiben élményeit fikcióként tünteti fel. 5-6 hónappal később azonban újabb hívást kapott felettesétől, aki ezúttal azt kérte, inkább álljon elő és teljesen nyíltan beszéljen a történetéről. Randy kérdésére, hogy „mi változott meg az eredeti elképzeléshez képest”, azt a választ kapta, hogy a „dolgok odafent, a legmagasabb szinten változtak meg”. A legfelsőbb szinten előrelépések történtek és ennek hatására most mindenki elkezdi a maga embereit és információforrásait nyilvánosság elé léptetni.

 

Randy felettese igazolta Corey hitelességét és bár nem követi figyelemmel a Cosmic Disclosure sorozat epizódjait, örül neki, hogy „kollégája” ilyen nyíltan és aktívan lép fel és a szurkol neki, hogy küldetése sikerrel járjon.

 

Randy személyesen még legalább egy tucatnyi embert ismer, akik jelenleg még nincsenek abban fázisban, hogy felettesük kapcsolatba lépjen velük és utasítást adjon a nyilvános fellépésre. Ilyenkor elsősorban a biztonságra irányuló intézkedéseket kell tisztázni, hogy kiszivárogtató személy milyen védelmet kapjon. Ennek mindenképpen egy kölcsönös bizalmon alapuló kooperációnak kell lennie a kiszivárogtató és felettese között. Sok titkos űrprogramban szolgáló személy esetében ennek a bizalomnak a kiépítése zajlik jelenleg.

 

Randy esetében a felettesének voltak bizonyos feltételei arra vonatkozóan, hogy akkor biztosítanak számára védelmet, ha bizonyos dolgokat nem tesz meg. Ez lényegében egy alku tárgya volt, így egy kölcsönös megállapodás jött létre közöttük. A felettese jelenleg is aktív katona és egy szigorúan titkos létesítményben dolgozik. Rendszeresen találkoznak és megbeszélik, hogy milyen információkkal folytatódjon a nyilvánosságra hozatal folyamata. A cikkben fentebb látható képek mind ennek a felettes személynek az utasítására lettek közzétéve.

 

Jelenleg számos ember esetében folynak ilyen előkészületek. Közülük sokan még a traumáikból való felépülés szakaszában vannak. Sok esetben a 20 éves szolgálatot 20 év felépülési idő követi. Lehetséges, hogy egy kicsit várni kell még rájuk, de jó hír, hogy mindenképpen elő fognak lépni az ismeretlenségből.

 

VÉGE

 

A cikk első része itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/randy_cramer_technologiak_es_foldonkivuli_talalkozasok_a_titkos_urprogramban_1_resz

 

Randy Cramerrel foglalkozó korábbi írásaink:

http://goodethungary.blog.hu/tags/Randy_Cramer

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/01/randy_cramer_17_ev_katonai_szolgalat_a_marson_es_a_szakadar_civilizacio_fajnemesito_marsi_koloniaja_#more7509902

 

A fenti összeállítás az alábbi videók alapján készült:

https://www.youtube.com/watch?v=L8T3a9YzyvU

https://www.youtube.com/watch?v=fMizvuOJt8A

https://www.youtube.com/watch?v=BoPD7wm1N-k