Karla Turner - A földönkívüli emberrablások paramétereinek mélyebb megértése / 3. rész

karla_turner_cover.jpgA földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai kutatásokba több ufo-észlelés és személyes elrablásokat követően 1988-ban kapcsolódott be. Barbara Bartholic asszisztenseként, majd önálló kutatóként előadásokat tartott és könyveket írt, melyekben családjának és a vele együttműködő önkénteseknek földönkívüliekkel történő találkozásaival és e jelenség globálisan zajló folyamatának tudományos igényű kutatásával foglalkozott. Soha nem riadt vissza a sötétebb aspektusok nyilvánosságra hozatalától, határozott, bátor és szókimondó kiállásával a komplex vizsgálatokon és bizonyítékokon alapuló ufológiai kutatások úttörőjévé, személyes példamutatásával és korai halálával egyben mártírjává is vált. Az alábbiakban egy 1994-ben íródott tanulmányát és néhány vele készült, a munkásságát részleteiben bemutató interjúrészletet szeretnénk megosztani.

 

FIGYELEM!!!

A CIKK VÉGÉN FONTOS KIEGÉSZÍTÉSKÉNT SZEMRÁD NÁNDOR GONDOLATAIT OLVASHATJÁTOK!

 

 

SZERKESZTŐI KIEGÉSZÍTÉS + AJÁNLÁS:

 

Ha úgy érzed, vagy sejted magadról, hogy neked is részed volt a fentebb leírtakhoz hasonló tapasztalásokban, esetleg tudatos emlékeid, vagy traumáid vannak elrablások kapcsán, és úgy gondolod, segítségre lenne szükséged, de eddig nem tudtál kihez fordulni, ajánljuk figyelmedbe a Szemrád Nándor vezetésével működő Fényörvény Csoportot (figyelem, nem összekeverendő a fenyorvény.hu weboldallal, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz).

 

Nándorék évek óta végeznek regresszív hipnózist elsősorban terápiás és kutatási célból, önkéntesek és médiumok bevonásával. Tevékenységükről és a kutatásaik során felhalmozott információkból már három könyv született - mindhárom szerzői kiadásban jelent meg, ezek sorrendben: Szabadítsuk fel a Földet! (2006); Harc a Földért (2011); Emberek, irányítók és a háttérhatalom (2019), bennük számos olyan témafelvetéssel, amelyekről itt a blogon is rendszeresen olvashattatok már. A korábbi bejegyzéseink kiegészítéseként ezúttal ismét Szemrád Nándor terapeuta és asztrológus néhány gondolatát szeretnénk közzétenni:

 

Jövő vagy pusztulás

 

"Nézzük meg közvetlenül az idegenek és emberek kapcsolatát, illetve elemezzük az ufók és az emberiség közös tevékenységének eredményeit! Nagyjából talán 1962 környékén történt az első feljegyzett eltérítés – de vannak feljegyzések az 50-es évekből is, egyes idegen és ember kapcsolatokról. Érdekes, hogy nagyjából 62-63 környékére tehető az az időszak, mikor az ál-NASA kezdte megvetni a lábát a Holdon. Elfoglalták az ott lévő „nácik” és Más Utakon Járók bázisait, aztán kezdtek silókat, dokkokat és egyéb létesítményeket építeni.

 

De térjünk a lényegre! Nagy és kellő precizitással megtervezett hatalomátvétel jegyében zajlik ez az egész. Én a jelenkorig az egészet két részre osztanám: a 60-as és 90-es évek között már megjelentek az emberiség számára a „majdani megmentő” és az életet jobbá, szebbé, kényelmesebbé tevő technika alapjai. De ez csak csepegtetés volt, egy kis morzsa a valódi tudásból. Az igazi ugyanis ott volt a mindenkori titkos kormányok, az ál-NASA, a szabadkőművesek és az őket támogató reptil és idegen hatalom kezében.

 

A 90-es évek eleje pedig már testközelbe hozta azt, amit az előző harminc évben csak kezdetleges formai és tartalmi szinten ismertünk meg: a 90-es évek és 2020 között gyakorlatilag professzionális méretű számítástechnikai fejlesztés vette kezdetét. Napjainkban PC-k és laptopok tízmilliói vannak jelen háztartásokban, iparban és gazdaságban. Itt van az internet és robotok járkálnak közöttünk. A kibernetika megállíthatatlan fejlődése révén az ember már a gép és humanoid forma keresztezésében gondolkodik. A tévé és a média soha nem látott gyorsasággal fejlődik. A katódsugaras, 60-80-as évek televíziója helyett a fantasztikus képfelbontású LCD jelent meg… Virtuális valóságot alkottak nekünk – de most, az 1990-es és 2020-as év között a mögöttes erők tudása harmincszor akkora, mint az átlagemberé és a tudományé, de mindezt nem sejtjük!

 

Már a Naprendszert is meg tudják védeni a SOLAR WARDEN révén. Valójában nem jött el az a hatalmas humán és morális áttörés, amire vágytunk a 60-as és 90-es évek között, mikor a mai tudásnak csak kezdetleges, de az előző évszázadhoz képest mégis magasabb formájával találkoztunk. Nem lett kevesebb a munkaóra, ha meg akarunk élni, nem töröltük el a pénzt, hiszen a kommunizmus kudarcba fulladt – de a média és a politika ural minket. Hol itt a szerelem? Nem gyógyítunk rákot, nem vagyunk a világűrben, nem utazunk műholdakon, az átlagember a Holdra sem jut el, a vallás és a tudomány együttes erővel sem képes megállítani a nyomort, az éhezést, a helyi háborúkat és a globális környezetszennyezést. Valójában mire volt jó az 1960 és 90 közötti fejlődés, ami csak halvány visszfénye a későbbinek, de mégis annyi reményt adott?

 

Valójában a 60-as és 90-es évek között a Reticulum-beliek rengeteg nő méhében végeztek genetikai beavatkozást, így hibridek születtek. Azóta azonban másod-, sőt harmadgenerációs hibridek is járnak közöttünk! Befolyást gyakorolnak fölöttünk, s az élet számos területén, de a politikában, a titkosszolgálatoknál, a vallás vezető személyiségei között, a tudomány képviselőinek szintjén szavuk van, és olyan gondolatokat és tetteket indítanak el, amely szörnyű következményekkel jár az emberiség számára! Megfertőzik a realitást, ők a felelősek a bevándorlásért, a járványokért és a tömeges médiafélrevezetésekért. Valójában az emberek gondolatait manipulálják és fajilag felhígítják a populációt. Nem az orvosok, iparosok, munkások jönnek Európába a fekete kontinensről és az arab világból, hanem a terroristák, gazemberek, vagy szerencsekereső, munkakerülő lumpen elemek.

 

Igen, itt lesz a lényeg. Véleményem szerint, amellyel nem vagyok egyedül, az a végső cél, hogy az embereket kiirtsák és valamilyen szinten fölcseréljék hibridekkel, illetve olyan idegen lelkekkel, akik nem a faj felemelkedésében érdekeltek. Volnának pozitív idegen lelkek a bolygón, de ezeket a hibridek, a gyíkok és a manipulált emberek teljesen elnyomják. Talán pár százmillió emberre lesz szükség, s mint fentebb említettem, ezek közül is sokan kiszolgáló személyzetként funkcionálnak – míg lesz egy kétségtelenül szövetséges, de szerintem az emberiség árulójának tekinthető, bizonyos számú populáció.

 

A járványokkal is ez a helyzet, hogy az emberiség bezárását célzó intézkedéssorozat újabb szegmenseit jelentik. Vakcinákhoz és injekciókhoz kötik majd, hogy ki hova mehet, hogy mit tehet és hogy mit kaphat. Arra hivatkoznak majd, hogy az egyén joga kevésbé fontos, mint az, hogy egy közösséget ne fertőzzön meg, de valójában egy nagyon gonosz szándék húzódik meg minden állításuk mögött. Lassan, így akarnak majd ellenőrzést gyakorolni mindenki fölött, és ez egy újabb stáció az emberiség lenyomorításában. Kezdődik tehát bezárást célzó intézkedésekkel, és folytatódik éveken át egy globális ellenőrzés kialakításával. Aztán a következő periódus, mikor háború, katasztrófa vagy világjárvány okán már megszabják, hogy ki mit tehet, és mit csinálhat a társadalomban. Aztán jön egy befejező fázis, mikor a túlélők már csak tengődnek és bármit megtesznek, amit uraik, gazdáik kívánnak. Lassan az emberiséget elözönlik a hibridek és ezt persze az átlagember nem fogja konkrétan észrevenni, mert a megnövekedett spirituális képességeket egy természetes evolúciónak fogja föl. Ez persze nem evolúció, csak egy durva erőszak, de a maradék emberi populáció számára már nem lesz észrevehető és beazonosítható, így válik minden újra Atlantisz bukott, dicsőséget nélkülöző, groteszk karikatúrájává és szörnyű örökösévé.

 

Tudom, hogy ez most furcsán hangzik és számos racionális ember pontosan analógiát talál a mostani járványhelyzettel. Be kell, hogy valljam, ez nem véletlen, bár nem tudom, hogy például 2025-re melyik stációt érjük el, de az biztos, hogy az ellenőrzésnél tartunk. Hogy mikor jön el a pusztulás és utána az emberi funkciók és kasztok ellenőrzése, tehát a következő stáció, ezt nem tudhatom, de az biztos, hogy egy olyan végső fázis a cél, ahol az emberiség már mindenbe belemegy és semmit sem fog tudni a vele együtt létezőkről, legyenek akár azok az Isten vagy a pokol fiai, vagy akár a rajta élősködő sátánok. Az emberi tudatállapot nem teszi lehetővé, hogy bizonyos dolgokon túllássunk, mire eljön egy következő fázis, addigra a virtuális valóságnak már olyan szintjét fogja megélni némelyik ember, hogy nem képes majd megkülönböztetni a valóditól. Sajnos a sötét hatalomnak sokkal nagyobb tudás adatott, és bár nincs kapcsolatban az atyával, mégis jobbak az esélyei. Az embernek föl kellene vennie a kesztyűt kihívójával szemben, de egyben a keresztet is föl kéne venni, és vállalni a kockázatát akár a halálnak is. Könnyebb elmenekülni a biztonságot jelentő lakásokba a tévé elé, vagy vakcinákkal, degenerált elméletekkel, celebekkel körül venni magunkat, de ha ebből a szűklátókörűségből nem lépünk ki, semmilyen jövő nem marad, és minden nagy gondolat, minden szellemi koncepció elúszik, köddé válik, majd a pusztulás folyójának habjai közt elenyészik."

 

Ha szeretnétek felvenni Nándorral a kapcsolatot, vagy bevállalnátok akár egy regressziós hipnózist a tapasztalataitok kapcsán, erre a címre írjatok:

fenyorveny@gmail.com

 

Emellett figyelmetekbe ajánljuk személyes blogoldalát is:

https://szemradnandor.blog.hu/
 

A cikk előző részei itt olvashatók:

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/karla_turner_a_foldonkivuli_emberrablasok_parametereinek_melyebb_megertese_1_resz

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/karla_turner_a_foldonkivuli_emberrablasok_parametereinek_melyebb_megertese_2_resz

 

Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk korábbi részei itt olvashatók:

https://goodethungary.blog.hu/tags/f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli_elrabl%C3%A1sok