Corey Goode – Helyzetjelentés 2016. augusztus – II/2.

corey_frissites_aug.jpgCorey Goode augusztusi helyzetjelentésének folytatása...

 

Az ezt követő hetekben volt még pár találkozóm Kaaree-val, amelyek főleg személyes természetűek voltak.

 

Aztán augusztus 3-án, Kaaree kapcsolatba lépett velem és mondta, hogy készítsem fel magam mentálisan, mert vissza fogunk menni az Ősi Építő Faj Vénuszon és a Szaturnusz pályáján kívül található állomásaira. Meditálni kezdtem és megpróbáltam magam a találkozókhoz megfelelő elme- és rezgési állapotba hozni. Világos volt számomra, hogy ha nem így teszek, akkor esély van arra, hogy ugyanúgy visszafordítanak majd, mint ahogy tették korábban Gonzales-szel. Egy héttel később – augusztus 10-én – ez a találkozó végül megvalósult. Izgatott voltam és egy kicsit ideges is, mert a bejutásom nem volt garantálva.

 

Reggel 3 óra után nem sokkal felöltöztem, majd egy fehér villanás történt a szobámban. Ott találtam magam Kaaree és az Anshar csoport két másik tagja előtt. Ugyanabban a helyiségben voltunk, mint előző alkalommal, a hangárjukon kívül.

 

Odamentünk az Anshar űrbuszához – aminek kék ülései voltak – és a felettünk lévő kék színű vortexen át elhagytuk a helyet. A vortex ezt követően alattunk jelent meg, ahogy az óceán fölé emelkedtünk, és haladtunk felfelé, egyenesen a légkörön keresztül. Egy olyan körzeten mentünk át, amit a LOC és az űrforgalmat irányító más csoportok ki és bejárhatóvá tettek a Föld légkörében. Úgy tűnt, hogy ezúttal hamarabb érjük el a Vénuszt, hiszen mindössze kb 10 percet utaztunk.

Amikor megálltunk, ugyanolyan távolságra voltunk a bolygótól, mint a legutóbbi alkalommal. Ezúttal nem volt semmilyen más űrforgalom, csupán egy kisebb aszteroida jelent meg és némi törmelék, amelyet a Vénusz pályája befogott. Kicsivel tovább kellett várakoznunk, mint ameddig az odafelé vezető út tartott. Kaaree ezt követően így szólt: "Szabad az utunk. Készen állsz?"

Ezt követően olyan gyorsan kezdtünk el suhanni le, a felszín irányába, hogy alig vettem észre a sűrű sárgás felhőket, amiket átszeltünk. kb 300 méterre a bolygó felszínétől álltunk meg. Az eső és a szél rendkívüli mértékben lepusztította a Vénusz felszínét. A hegyek közül néhánynak olyan furcsa alakja volt, hogy néhányan azt gondolhatnák, mesterségesek voltak.

 

Az Anshar űrbusza ekkor átlátszóvá változott, és mindenhol adatok jelentek meg körülöttem. Lenéztem és egy kráter belsejében hatalmas H-alakú struktúrát vettem észre. Az építmény H alakjának közepét egy nagyon szimmetrikus csatorna vágta végig. Mélyen lent a csatorna egyik területén fények gyúltak ki a hajó kijelzőjén. Ekkor nagyon nagy sebességgel odarepültünk. Annak ellenére, hogy semmiféle tehetetlenséget nem érzékeltem, az elmém produkálta a zuhanás érzését a gyomromban. Nem olyan könnyű nálam ezt a hatást előidézni, mindazok után, amilyen kalandokban már részt vettem.

6_bus_entering_crater.jpg5_h_bldg.jpg A H-alakú létesítmény aljára repültünk, ami olyan hatalmas méretű volt, hogy semelyik másik általam látott építménnyel sem tudnám összehasonlítani. Leértünk az építmény alá, egy barlang belsejébe. A barlang falai úgy csillogtak, mintha kristályosak lettek volna, de nem voltak átlátszóak.

Volt ott még néhány más építmény is, amelyek obeliszkekre hasonlítottak, és ugyanaz a H-alakú szimbólum volt rajtuk, és olyanok voltak, mintha totemoszlopok lettek volna.

7_landing_area.jpg8_close_up_of_bus_and_obelisk.jpg9_doorway.jpg Megálltunk egy hatalmas méretű bejárat előtt, ami egy még hatalmasabb barlangba vezetett. Mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül egy több mint 4 méter magas lény jelent meg előttünk. A bőre olyan fehér volt, mint az alabástrom, és teljes egészében fehér ruhát viselt. Az Anshar úgy hivatkozott rá, hogy egy ez "Őrszem".

10_the_sentinel.jpg11_close_up_of_sentinel.jpg12_face_of_sentinel.jpg A ruházata fényes volt, mintha műanyag vagy fényesített bőrből készült volna. Szemei feketék voltak és az orra elég furán nézett ki, enyhe szögbe hajlott és a hegye abnomális szerkezetű volt ott, ahol újra hajlani kezdett. Az arccsontja nagyon határozott, egyenes vonalakból állt. Egyetlen szót sem szólt. Helyette megfordult és intett a fejével, hogy kövessük őt be, a nagyobb barlangba.

 

Abból a szögből, amelyben a barlangba lépésünk előtt álltunk, egy hatalmas üveg építmény részleteit láttam. Kissé szürkés-feketés árnyalatú volt, mint az autók festett üvegei. A két pilóta a barlang bejáratánál marad, Kaaree pedig folytatta útját mellettem.

 

Ahogy beértünk a barlangba, döbbenten láttam, hogy az egész építmény egy gigantikus méretű piramis-féleség része volt. A piramis alapja nem négyszögletű volt. Helyette egyenes vonalakból állt, minden egyes éle befelé görbült és ahogy felfelé haladt egyfajta boltíves megjelenést kölcsönzött az épületnek. Mind a négy oldalán hatalmas nyitott terek voltak, ami lehetővé tette, hogy az építmény közepébe sétáljunk, amit meg is tettünk.

13_structure_in_cavern.jpg Ahogy az épület belsejében gyalogoltunk, az áttetsző falakon elkezdtek mindenhol statikus jelek világítani. A belső mennyezet több mint 90 méter magas volt. Az egész szerkezet 300 méternél is magasabb volt, és 30 méterrel a barlang mennyezete alatt ért véget.

 

Az Őrszem ekkor a tudatával behatolt az elmémbe. Sokkal erősebb volt, mint a királyi drákonida lény, de nem volt erőszakos vagy támadó szándékú. Az egész élmény egyfajta "életáttekintéssel" kezdődött. A saját életem felvillanó emlékképeit láttam – láttam apámat egy régi kék hintaszékben ülve. Az emlékek hirtelen felvillanó töredékekben jelentek meg, mintha csak egy videoszalagot pörgetnél előre. Nyilvánvaló volt, hogy a képek időben visszafelé haladnak és ha le tudtam volna lassítani őket, az egész életem történéseit tartalmazták. Ezt követően további "emlékeket" kezdtem tapasztalni, amik nem az enyémek voltak – legalábbis nem a mostani életemből származtak. A képek olyan gyorsan jelentek meg és tűntek el, hogy nem tudtam megtartani őket. Az emlékek kozmikus és szörnyűséges, de ugyanakkor ismerős érzéseket idéztek fel bennem. Arra emlékeztetett az egész, mint amikor számodra értékes adatokat látsz futni a számítógép képernyőjén, de olyan gyorsan váltják egymást, hogy tudatosan nem tudod megtartani az információt.

 

Amióta ez az élmény megtörtént velem, úgy érzem, mintha egy hatalmas tömörített zip fájlt töltöttek volna be az elmémbe. Hatalmas méretű tárhelyet foglal el és még nincs meg hozzá a jelszóm, amivel ki tudnám csomagolni a tartalmát.

 

Az Őrszem mindössze egyetlen egy alkalommal szólt hozzám. Azt kérdezte: " Szeretnéd tudni, hogy ki voltál, ki vagy és ki leszel?" Megijedtem ettől a kommunikációtól, és úgy tűnt, hogy ezt nem csak a fejemben, hanem az egész testemben éreztem. Megint csak nemmel voltam kénytelen válaszolni. Elmondták, hogy a válaszom drasztikus mértékben változtathatja meg a személyes kapcsolataim természetét, számos olyan módon, amit nem látok előre. Ez aggódással töltött el a családom és több más dolog miatt is.

 

Ekkor a szemem sarkából némi mozgást véltem felfedezni. Rápillantottam Kaaree-ra, aki karba tett kézzel állt, széles mosollyal az arcán. Úgy tűnik, az az általa is említett makacsság még mindig kitartott, ennek ellenére elégedett voltam a döntésemmel.

 

Ekkor a szerkezet szinte azon nyomban feléledt. Az építmény üvegszerkezetén mindenféle színes szimbólumok kezdtek el megjelenni. Ránéztem Kaaree-re és az Őrszemre, hogy lássam a reakcióikat. Kaaree gyorsan az üvegépítmény felé mutatott és azt mondta: "Figyelj!"

15_pyramid_with_symbols.jpg16_close_up_of_pyramid.jpg Kétféle típusú szimbólumok jelentek meg. Volt, amelyik nagy és statikus volt, a másikak pedig minden irányba mozogtak, miközben villogó színekben pompáztak. Úgy éreztem, mintha a fejemben hangokat is hallanék, de ezek nem fizikailag, az épületben hallható hangok voltak. Nem értettem, amit láttam. El kell ismernem, nagyon meglepődtem, hogy ugyanezt a szimbólumot egy nemrégiben készült gabonakörben is láttam feltűnni. Még abban az esetben is, ha ez valamiképpen hamisítvány lenne, lehetséges, hogy a készítőit ugyanaz a tudat inspirálta, aki velem is interakcióba lépett. Ahogy láttam ezeket a szimbólumokat a kristálypiramisban, hirtelen az a gondolatom támadt, hogy ezek számok és matematikai képletek lehetnek.

2.jpg Megkérdeztem Kaaree-t, hogy ezek valóban matematikai egyenletek-e és ő türelmetlenül azt válaszolta, hogy "Ez az ősiek matematikai nyelve." Visszamutatott az épületre és azt mondta, hogy figyeljem tovább. Hirtelen az összes szimbólum eltűnt, kivéve azokat, amik már akkor is ott voltak, amikor besétáltunk az épületbe. Ekkor minden további kommunikáció nélkül az Őrszem eltűnt. Kaaree megfordult és kiment az épületből, én pedig követtem őt. Rendkívül össze voltam zavarodva és egy kicsit csalódott voltam az élmény hatására. Azt gondoltam magamban: "Ennyi volt?"

Kaaree ekkor elmondta nekem, hogy most az Ősi Építő Faj bázisára megyünk, amely a Szaturnusz pályáján kívül található.

 

Megálltam és megkérdeztem tőle, hogy mi történt itt az előbb. Azt mondta, hogy információt kaptam és adtam, és ennek az egésznek igazán majd a jövőben lesz sokkal több értelme. Kíváncsi voltam, hogy vajon miféle olyan információt kaphattak tőlem, amit már eleve ne tudtak volna. Szerettem volna többet tudni a témáról, de éreztem, hogy Kaaree nem fogja jobban részletezni a dolgot annál, mint amit idáig elmondott.

 

Csatlakoztunk a két hátrahagyott pilótához, és az Anshar űrbuszával elhagytuk a H-alakú építmény alatt lévő barlangot és egy pillanat alatt kint voltunk az űrben.

 

Láttam a Szaturnuszt, és ahogy akkor meg tudtam ítélni, nagyjából ezüstdollár méretű volt. Ezt követően beléptünk az egyik időbuborékba, pont olyanba, mint amilyenen keresztül szoktam repülni a Szuperföderációs találkozók alkalmával, nagyjából ugyanolyan pozícióban a Jupiter körül. Ahogy behatoltunk az időanomália külső határán, egy ugyanolyan épület másolatát láttam, mint amiben a Szuperföderációs találkozók is zajlanak. Ennél az állomásnál a miénken kívül egyetlen másik hajó sem dokkolt. Az Anshar adatkijelzője nulla aktivitást jelzett és nem mutatott ki semmilyen életjelet.

18_saturn_station.jpg19_large_end_of_the_station.jpg Dokkoltunk, majd beléptünk a létesítménybe. Végigsétáltunk az állomás hosszú, keskeny részén, és felismertem, hogy ugyanolyan előcsarnok bejáratban végződik, mint amilyet a Jupiternél lévő állomáson láttam. Ugyanolyan hirtelen, mint ahogy a Vénuszon lévő állomáson, itt is egy Őrszem jelent meg előttünk. Ezúttal semmit sem mondott. Belépett az elmémbe ugyanúgy, ahogy a másik is tette.

17_sentinel_face.jpg Ezúttal egy olyan víziót láttam, amiben hatalmas gömb alakú objektumok elektromos sugarakat irányítottak egy éppen a Naprendszerbe lépő hatalmas méretű űrhajó irányába. Habár nem tudtam pontosan kivenni, hogy mik voltak ezek a gömbök, de valószínűleg holdak vagy égitestek lehettek. Nem tűnt úgy, hogy ezek ugyanazok a gömbök lettek volna, mint amik a Naprendszerünkbe érkeztek, hanem sokkal kézzelfoghatóbb, fizikai objektumok voltak.

 

Megfigyeltem továbbá több száz csatajelenetet, amik nagyon gyorsan pörögtek és ugyanazokat a jeleneteket ábrázolták. Ezt követően tanúja voltam, ahogy az egyik gömb elektromos sugarat lőtt ki egy égitestre, ami úgy tűnt, mintha a Mars lett volna, még abban az állapotában, amikor légkör és folyékony víz volt rajta. A sugár átszakította a Mars felszínét és hatalmas kanyonokat hozott létre. A légkör megtelt törmelékkel és tűzforróvá vált. A törmeléket a szél kifújta a bolygóról és eső hullott a felszínére.

 

A légkör megtelt gőzzel. Hatalmas mennyiségű gőz hagyta el a bolygót és ahogy kisodródott az űrbe, jéggé változott. Más jelenetek villantak fel, majd újra visszakerültem a Marsra. Ezúttal már súlyosan sérült volt és nagyjából a mai állapotához hasonlított.

 

Ezt követően hatalmas méretű gombafelhők jelentek meg a felszínén, ahogy gigantikus méretű űrhajók repültek ki a bolygóról minden irányba. Néhányuk egyenesen a Föld felé fordult, míg mások az ellenkező irányba haladtak tovább. Tudtam, hogy ez egy teljesen különálló incidens volt, ami messze a bolygó eredeti pusztulása után történt. Úgy tűnt, hogy egy globális nukleáris háború zajlott le.

 

Észrevettem, hogy légzésem és a szívverésem drámai mértékben felgyorsult. Éreztem, ahogy a mellkasom összeszorul az izgalomtól. Ekkor a jelenet hirtelen abbamaradt, pont ahogy kezdődött és az Őrszem eltűnt.

 

Kaaree némileg aggódva nézett rám és megkérdezte, hogy szükségem lenne-e egy kis időre, amíg helyrerázódom. Megkérdeztem tőle, hogy mi történt az imént. Elmondta, hogy egy, az Ősi Építő Faj adatait tartalmazó adattárat kaptam, ami tudatos állapotban nem elérhető a számomra. Megkérdeztem, hogy mi jó származik abból, ha nem emlékszem ezekre és nem tudok beszámolni róluk. Mosolygott és azt mondta, hogy ennek a közeli jövőben lesz majd jelentősége. Ez a válasz nem elégítette ki a kíváncsiságomat azzal kapcsolatban, hogy mi is történt pontosan ezen a két helyszínen. Ennek ellenére tudtam, hogy erről most nem is fogok többet megtudni.

 

Elindultunk visszafelé az állomás folyosóin, és visszaérkeztünk az Anshar űrbuszához. Ezt követően visszatértünk az Anshar hangárjába, oda, ahol az utazásunk elkezdődött. Olyannyira a gondolataimba mélyedtem, hogy alig vettem észre, hogy elindultunk illetve, hogy visszaérkeztünk a hangárba. Úgy éreztem, hogy minden energiám elfogyott. Visszaküldtek hát az otthonomba, ahol ruhástól bemásztam az ágyamba és gyorsan el is aludtam.

 

Ezt az eseményt követően, volt néhány "éteri konferenciahívásom" Kaaree-tól, és a Titkos Űrprogram Szövetségtől is. Átadtak számomra némi új információt, de kozmikus értelemben semmi igazán jelentős nem volt közte. Nem ajánlottak nekem semmilyen olyan támogatást ezen a találkozón, amiről Gonzales tett említést legutóbb. Azt reméltem, hogy segítenek majd nekem.

 

Amikor rákérdeztem, hogy miért nem kapok tőlük segítséget, azt mondták, hogy néhány dolgot le kell előtte tisztáznunk. Mindez azt mondatja velem, hogy nem csak egyszerűen odaadják majd nekem a gyógyító technológiákat, amik segítenek enyhíteni vagy megszüntetni azokat a tüneteket, amiket a 20 és vissza program során szereztem a titkos űrprogramban való szolgálatom során. Hanem ennek feltételei lesznek.

 

Nagyon érdekelte őket az, hogy hozzájussanak azokhoz az Ősi Építő Fajra vonatkozó adatokhoz, amiket mélyen a tudatalattimba ültettek és felajánlották, hogy segítenek kicsomagolni azt. Teljesen világos volt, hogy azt akarták, hogy egy eszköz legyek a számukra. A feltételeik között szerepelt, hogy el kell tűnnöm a nyilvánosság szeme elől és a színfalak mögött kell tovább működnöm. Képtelenek voltunk megállapodni, ezért a találkozó mindkét fél számára csalódással ért véget.

 

Azóta rengeteg időt töltöttem azzal, hogy megpróbáltam hozzáférni azokhoz az információkhoz, amit az Ősi Építő Faj Őrszemei adtak át nekem. Ezidáig nem jártam sikerrel. Később aztán jelezték nekem, hogy ha elfogadtam volna az Őrszem felajánlását, akkor nagy valószínűséggel azonnal hozzáférhettem volna ezekhez az információkhoz.

 

 

DAVID WILCOCK UTÓSZAVA COREY BESZÁMOLÓJÁHOZ

 

Nagyon érdekes volt számomra olvasni Corey legutóbbi élményeiről tett beszámolóját. Annak ellenére, hogy még nem olvasta el "A Felemelkedés Misztériumai" című új könyvem nagy részét, több, közvetlen egyezőség is felfedezhető benne a Corey által átéltekkel. A könyv bennfentes információk, ősi vallási tanítások és az Egység Törvénye sorozat tudományos kutatásainak kombinációja, amelyek leírják a Naprendszerünkben fél millió éve tomboló, a jó és rossz között zajló ősi csatározás történetét.

 

A történet az Ősi Építő Fajjal kezdődött, amely az Egység Törvénye szerint 2,6 milliárd évvel ezelőttről származik. Ez a csoport először a Vénuszon jelent meg. Úgy tűnik, hogy Corey-t most egyenesen felvitték néhány megmaradt létesítményükbe. Bemutatták az egyik ilyen lény holografikus formájának, vagy éppen védelmezőinek, akik „Őrszemek” alakját vették fel.

 

Egy csoport, amelyet „Őrzőknek” hívnak erőteljes védelmi technológiákat adott át az Ősi Építő Fajnak, hogy meg tudják védeni magukat az idegen inváziótól. Ez a védelmi rendszer holdak formájában létezett és fegyverként működött, hasonlóan a Csillagok Háborúja filmben ábrázolt Halálcsillaghoz. Ezek a fegyverek eredetileg a mi Naprendszerünket és egy tucatnyi szomszédos rendszert védtek a gonosz szándékú behatolóktól, mivel területünk a galaxisban erősen vágyott területnek számít. Úgy tűnik, hogy a Naprendszerünket egyfajta "kozmikus büntető kolóniaként" használták, ahová más világokból származó embereket helyeztek át - akik nem tudták elérni a Felemelkedés állapotát - annak reményében, hogy itt majd meg tudnak változni.

 

Ehelyett azonban ezek az emberek egy negatív szándékú, ragadozó jellegű mesterséges intelligenciával nyélbe ütöttek egy alkut, amely nanitokat fecskendezett a testükbe, aminek révén szuperképességekre tettek szert. A mesterséges intelligencia rendelkezésükre álló megsemmisítő erejével képesek voltak meghackelni ezeket a védelmi rendszerként szolgáló holdakat és fegyverként használták őket, amit soha sem szabadott volna megtenniük.

 

Ez a csoport, akit én csak Birodalomnak nevezek, rendkívül erőszakossá vált. Szomszédos bolygókat támadtak meg, így számos ellenséget szereztek. Gonzales már korábban is utalt rá, hogy a Mars tűzharcban pusztult el, méghozzá egy olyan hold miatt, ami becsapódott magába a bolygóba. Corey víziója közvetlenül egybecseng ezzel a sejtéssel.

 

Nagyon érdekesnek találom, hogy a Corey-val dolgozó lények most ugyanazzal a szóhasználattal beszélnek Corey-hoz, mint amit az Egység Törvénye könyvekben olvashatunk. Egész végig az volt az érzésem, hogy itt ugyanazokkal a lényekkel van dolgunk. Az a felismerés, hogy a forrás, akitől az Egység Törvénye könyvek származnak, most megjelenik itt egy ennyire fizikai és személyes módon, életem egyik legnagyobb meglepetése.

 

Corey mindezt első kézből tapasztalja meg, míg nekem muszáj tőle hallanom a részleteket – legalábbis eleddig így volt, néhány olyan figyelemre méltó kivételtől eltekintve, amiket eddig még nem tártunk a nyilvánosság elé.

 

Corey élményeinek hatása és mélysége egyenes arányban áll azzal az árral, amit kénytelen megfizetni mindezért. Nagyon valószínűtlen, sőt egyenesen lehetetlen, hogy Corey hazudna. Minden, amit látok és hallok azt mondatja velem, hogy a tapasztalatai valósak.

 

Mindketten nagyon erős támadásokat élünk meg, "negatív üdvözletek" formájában, ahogy az Egység Törvényében emlegetik ezeket. Ez minden szinten elégedetlenséget szült az irányunkba, és a velünk dolgozó erők úgy érezték, nem teszünk eleget azért, hogy ezt a kezdeményezést előbbre vigyük.

 

Nemrégiben mindketten jelentős személyes átalakuláson és gyógyulási folyamaton estünk át és ez remélhetőleg lehetővé teszi majd számunkra, hogy ahogy haladunk előre, sokkal produktívabbak és aktívabbak legyünk.

 

Azt az információt, amit Corey kapott a Napunkkal kapcsolatos eseményről - ami valamiféle tömeges felemelkedéshez vezet majd - nagyon részletesen és mélyrehatóan vizsgálom a könyvben. Az újabban érkezett adatok további megerősítést jelentenek annak a jelentőségéről, amiről a könyvemben írtam.

 

Ugyancsak ne feledjük el, hogy a könyv borítójának képét egy vízióban kaptam meg, és éppen akkor készült el, amikor Corey először tett látogatást a belső földi szövetségnél. Ahogy már korábban is említettem, a borítón egy obeliszk szerepel, ragyogó fénnyel a tetején, a háttérben pedig a Szaturnusz képe látható.

wilcock_borito.jpg 

Kaaree csoportja a Szaturnuszról származtatja magát és Szaturnusz alakú medált viselnek. Emellett pedig egy hatalmas obeliszk található a kertjükben, világító fénnyel a tetején – pontosan úgy, ahogy a könyvborítón szerettem volna. A valószínűsége annak, hogy mindez véletlen lenne, nagyon csekély, számomra egyenesen nevetséges. Az egyetlen reális álláspont, amire egy szkeptikus helyezkedhet az, hogy Corey és én valamiképpen összejátszunk. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A karma jelenleg olyan pontossággal sújt le rám, hogy semmiről sem merek hazudni. Nehézséget okoz számomra, hogy amennyire csak lehetséges minden gondolatom pozitív és szeretetteljes legyen magam és mások irányába is. Egyikünk sem gazdagodott meg ezen, és Corey pénzügyi nehézségei még mindig hatással vannak minderre, amit figyelembe kell vennünk és kezelnünk kell.

 

Corey olyan intenzív tapasztalatokon esik át, hogy gyakran hetekre teljesen ki kell vonnia magát a munka alól. Az év első felében én is hasonló helyzetbe kerültem, ami nagyon sok problémát okozott. Mindkettőnknek kritikus fontosságú információk lettek átadva, hogy azokat haladéktalanul hozzuk nyilvánosságra, és amikor mi ezt elmulasztottuk, mindketten büntető következményekkel szembesültünk.

 

Corey sokkalta keményebb tapasztalatokon esett át, mint ami velem valaha is megesett. Mostanra mindkettőnk élete helyrerázódott és rájöttünk arra, hogyan tehetjük harmonikussá ezt a kétségkívül nagyon bizarr helyzetet.

 

Nem várom tőletek, hogy minden szavamat elhiggyétek ezekről a fantasztikusan hangzó eseményekről. A Kozmikus Közzététel című hetente jelentkező műsorban látható, amint Corey beszél ezekről és te magad is eldöntheted, hogy hiszel-e neki vagy sem. Több ezer nézőt döbbentett már meg az a mélység és komolyság, ami Corey beszámolóiból árad, amint spontán feltett kérdéseimre válaszol. Még soha sem tévesztett ütemet és én magam nem tapasztaltam, hogy valaha is ellentmondásba keveredett volna.

 

Az új könyvem állításait több tudományos tény is alátámasztja és olyan összecsengő állításokat tartalmaz, amelyeket számos különböző bennfentestől gyűjtöttem össze. Amennyire meg tudom állapítani, ezek a dolgok valóban igazak. A valóság valójában nagyon-nagyon furcsa. Mindannyian saját magunk fogunk szembesülni mindazzal, ami történni fog.

 

Addig is, az Egység Törvénye tanításai hangsúlyozzák a szeretet, a könyörület, a megbocsátás és mások szolgálatának fontosságát, mint ami a legfontosabb kulcs a személyes és planetáris felemelkedéshez. Ha amiatt aggódsz, hogy neked vajon sikerül-e "megcsinálni", akkor a válaszom nagyon egyszerű: Csak légy kedves! Szinte nevetséges, hogy egy ilyen összetett, komplex anyagot ilyen egyszerű üzenetbe lehessen belesűríteni, márpedig ennek a dolognak ilyen a természete. Úgy tűnik, hogy a jövőben sokkal több látható jelet és változást fogunk látni, és bátorítalak benneteket, hogy készüljetek fel a Felemelkedésre...

 

VÉGE.

 

 

A cikk korábbi részei itt olvashatók:
http://goodethungary.blog.hu/2016/08/22/corey_goode_helyzetjelentes_2016_augusztus_i

http://goodethungary.blog.hu/2016/08/22/corey_goode_helyzetjelentes_2016_augusztus_i_443

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/corey_goode_helyzetjelentes_2016_augusztus_ii

 

 

A fordítás alapjául szolgáló cikk angol nyelven:

http://spherebeingalliance.com/blog/corey-goode-intel-update-part-2-aug-2016.html