FILMAJÁNLÓ: Kozmikus Átverés magyarul

steven_greer_kozmikus_atveres_film_magyarul.jpgA világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális konfliktussal kialakítandó teljes spektrumú dominanciát. Videó: https://youtube.com/watch?v=jQwQTesycWk | Cikk: https://wp.me/p2X0wC-1xb |

Ha letörlik a filmet, akkor https://tinyurl.com/exoodys és https://tinyurl.com/exofilmek, mentsd el most!

A 2019-ben megalapított új amerikai haderőnem az Űrhaderő. Ennek megalapításától kezdve felerősödött az a narratíva a fősodratú médiában, hogy az azonosítatlan repülő tárgyak, az UFO-k potenciális nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek.

Ennek a narratívának azonban már több, mint fél évszázada folyamatosan ágyaznak alá, az 1947-es Roswell-i esetre válaszul alapított CIA által kibocsátott nem-publikus doktrína szerint, különösen a mozifilmek által.

Ezt a fokozatos nagy építkezést tovább erősítette egy további mérföldkő, a 2000-ben publikált Rebuilding America's Defenses, amelyben a dolgozatot író neokonzervatív agytröszt szó szerint megparancsolta az űrhaderő létrehozását és publikálta a világnak azt a ténylegesen már fél évszázada zajló nagy tervet, hogy miként fog kiépülni egy amerikai vezetésű globális hegemónia.

Ennek a fél évszázada épülő nagy tervnek a végső fázisával, amit ez a dolgozat és a film is részletez, létrejönne egy politikailag, gazdaságilag, katonailag integrálódott, teljesen egységes világkormányzat. Ehhez nem mást használnának végső ürügyként, mint a bolygó minden katonai és politikai vezetőjét átverő eszközt, a KOZMIKUS 9/11-et. Adott esetben egy-két szakadár, valódi hús-vér negatív földönkívülit is felhasználva.

Ugyanúgy nem fog senki számítani erre a nagy eseményre, az azt követő bejelentésekre és az egész világ életét megváltoztató következményeire, mint ahogyan a WTC ikertornyoknál történt eseményeknél is így volt.

De Te legyél felkészültebb az alvó többieknél, amikor a hamis alapokra épített nagy bejelentéseket meg fogják tenni!

#pszichológiai_hadviselés #hamis_zászlós_hadművelet #színlelt_idegen_invázió #kozmikus_átverés  #teljes_spektrumú_dominancia #háttérhatalom #magánhatalom #világkormány #film #mozifilm #magyar #steven_greer #ce_5