FILMAJÁNLÓ: Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak (az Emberfeletti rendezőjétől)

foldonkivuli_talalkozas_itt_vannak_filmborito_02.jpgEz az egyik legfontosabb dolog az emberiség történelmében.”

 

A többszörös díjnyertes, az évek során összesen 12 díjat elnyert „Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak” című film messze túlszárnyalja az általában földönkívüli témákban készült filmeket. A tudatosság és a földönkívüliek tudományos összekötéséről szól, olyan egyedülálló módon, amiért azEmberfeletti (2020)rendezőjének újabb, magyar feliratos, full HD dokumentumfilmje Steven Greer és David Wilcock exopolitikai filmjeivel egy szinten említendő!

 

Azért alkotott nagyot ez a film, mert a földönkívüliekkel foglalkozó dokumentumfilmek nagy része vagy a földi összeesküvést, a hadiipart és a történelmi titkolózást leleplező alkotás, vagy félelempornós, a lényegről elterelő, rejtélyt és homályt gyártó film (ez a többség). Általában az ufós filmek szinte kivétel nélkül kihagyják a tudatosság témáját az egyenletből, főleg úgy, hogy azt tudományosan is megvizsgálnák és alig, ha egyáltalán létezik olyan teljes estés nagyfilm, ami foglalkozna a hibrid gyerekek témakörével, azok és szüleik pozitív élményeivel. Ez a film ebben egyedülálló és nagyot alkottak vele! 12 elnyert filmdíj értékben!

 

A Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak című film fő kérdése, hogy van-e tudományos bizonyíték a földönkívüli lények létezésére? A válasz talán abban rejlik, hogy mit is értünk pontosan földönkívüli lények alatt és milyenek azok a bizonyítékok, amikkel már rendelkezünk, de javarészt figyelmen kívül hagyunk. De vajon mik a következményei a már meglevő tudományosan is helytálló bizonyítékainknak, ha azokat végre elfogadjuk?

 

A videó beágyazás alatt néhány elismerés után következik a film bemutatása négy részben, a cikk végén felsorolva a filmbeli tudósok és kiemelt megszólalók. A teljes film itt nézhető meg:

 

Töltsétek le mihamarabb, mielőtt leszedik, a 4K video downloader vagy a Videoder freeware asztali programokkal, vagy Firefox böngészőben az Easy Youtube Video Downloader Express programokkal (a Chrome böngészőben a kiegészítőknek gyárilag le van tiltva a youtube videó letöltés).

 

MINDENKÉPP TÖLTSÉTEK LE A FILMET, MERT ÚJRA LE FOGJÁK CENZÚRÁZNI ÉS SEGÍTSETEK ÚJRAFELTÖLTÉSSEL! A "GRÍR" FILMMEL EZ MŰKÖDÖTT! NEVEZZÉTEK ÁT A FÁJLT ÚJRAFELTÖLTÉS ELŐTT. KÖZÖSSÉGI CSOPORTOKBA IS TÖLTSÉTEK FEL KÜLÖN. ÉS OSSZÁTOK MEG EGYMÁSSAL GOOGLE DRIVE, DROPBOX, YANDEX DISK, MS ONE DRIVE -RA FELTÖLTVE IS.

 

A film hivatalos weboldalán 16 darab elnyert filmdíj látható, ebből ez a film nyert 12-t és 4-et egy korábbi filmjéért kapott elismerésül a rendező. A film borítóján az a 4 és a film indulásakor elnyert első 4 díj látható.

foldonkivuli_talalkozas_itt_vannak_elnyert_filmdijak.jpg 

A globális CE-5 meditációkat először a világon felkaroló és azóta is zászlós hajóként vivő EtletsTalk.com oldalán a mai napig ki van emelve a film és annak díjai (ott csak 15 plecsni látható, de azóta nyert még egyet, így lett 16), ráadásul igazán előkelő helyen, a főoldal közepe felé.

 

A filmrendezőt Jenny McCarthy is meghívta híres interjúműsorának, a The Jenny McCarthy Show-nak ezen epizódjába, ahol már David Wilcock és Corey Goode, valamint Steven Greer is járt vendégekként.

 

 

A FILM BEMUTATÁSA:

 

EGYRÉSZT a filmben olyan, jelentős részben a világ legtekintélyesebb egyetemein dolgozó, kivétel nélkül mind PhD fokozatú asztrofizikus, tudatkutató, kvantumfizikusok, DNS-kutatók, fizikusok és elektromérnök magyarázatait hallhatjuk és kamera előtti vizsgálati eredményeit láthatjuk a médium, tisztánlátó és szellemi gyógyító rendező jóvoltából, akik a tudat DNS-re való hatását, az emberi DNS nem emberi eredetét, a telepátia, az aura és csakrák, a szellemi jelenségek tudományos hátterét kutatják és az ezeket alátámasztó kvantum elmélettel is foglalkoznak. A filmben kiderül, vajon vannak-e cáfolhatatlan, mérhető(!!!) bizonyítékai a szellemi lények DNS-re irányuló hatásának?

 

Felfedezéseik, méréseik tudományosan érvényesítik a hagyományos tudomány szerint hihetetlennek, földöntúlinak vélt jelenségeket. Az egyik NASA Hold-misszió asztronautájának a fősodratú tudomány szerint lehetetlen, mégis sikeres űrbéli telepátia kísérletének fejlettebb tudományos magyarázatát is láthatjuk. A Szaturnusz gyűrűit bányászó űrhajókat tanulmányozó NASA-tudós munkásságáról is ízelítőt kapunk.

 

MÁSRÉSZT a filmben földönkívüli-hibrid fiatalok és anyukáik számolnak be látszólag egymástól független, valójában nagyon is ugyanarról a jelenségről szóló és egybevágó tapasztalataikról, köztük földönkívüli elvitelekről és a nemesítésről, amik bizonyítékok lehetnek arra, hogy az emberiség sorsának jelentősége túlmutat önmagán. Ráeszmélhetünk, hogy egy nagyobb egész, és egy nagyobb család részét képezzük, létezésünknek olyan magas célja és értelme van, mely nemcsak rólunk szól. De vajon csak emberi lényeket érint a földönkívüli elvitel?

 

Miért használjuk a földönkívüli elvitel kifejezést, miért nem az elrablást? Tényleg elrabolnak, ellentételezés nélkül elvesznek, vagy adnak cserébe valamit, akár nemesítenek? Vajon egyirányú és önző a folyamat vagy van valami kölcsönös előnynyújtás a folyamatban, nyerünk-e közben egyénekként vagy akár fajként bármit is? Megannyi film csapdába csalja az embereket e témában, előkészítendő egy hamis zászlós földönkívüli invázióra pszichológiailag és érzelmileg a világ társadalmát, de ez a film tiszta vizet önt a pohárba.

 

A megszólaló, földönkívüli találkozásokat megélt hibrid fiatalok csillagnyelven írnak és beszélnek, melyet hallhatunk is, azok jelentését értelmezik, a földönkívüli-hibrid gyerekek anyukáinak egyike pedig tájékoztat minket orvosi eredményeiről, amik cáfolhatatlanul igazolják földönkívüli tapasztalatait. Vajon minden megszakadt terhesség, várandósság mögött gyászolni való lenne?

 

HARMADRÉSZT a filmben a világ ufológiájának legnagyobb szaktekintélyei a földönkívüli hibridek kutatása és a földönkívüli regressziós hipnózisok terén, az egyikük történész-professzor, beszámolnak megéléseikről, eseteikről és a nagyobb képről, egyenként is ezret meghaladó, összesen több, mint hatezer hipnoterápiás földönkívüli élményes esettel a hátuk mögött. Tudósítanak arról is, hogy a világ mely részein zajlanak földönkívüli nemesítési programok, a méhen belüli földönkívüli génmódosítások okairól és a földönkívüli-hibrid gyerekek típusairól, kinézetéről és hogy vajon miért élnek sokan a megtapasztalók közül kettős életet?

 

A terapeuták egyike elmeséli azon földönkívüli elviteli saját élményét, ahol bemutatták neki, hogyan készül egy gabonakör. A gabonaköröknek a kozmosz eseményeivel való összefüggéseit is láthatjuk egy pontosan dokumentált és nyomon követhető eset példáján, ami igazolja a jelentőségüket. Talán a gabonakör is egyfajta csillagnyelv? De van-e olyan, hogy negatív gabonakör és az meg mit tud?

 

TOVÁBBÁ a filmben élőben láthatunk részletet egy gyógyítói foglalkozásból, ami során a kiskora óta médium, szellemi gyógyító és tisztánlátó filmrendező az egyik megtapasztalónak, Joseph Cerletti-nek segít feloldást, felszabadító tisztánlátást nyerni korábban traumatikusnak megélt földönkívüli elviteli esetében, aki egyébként híres tanúja is volt a felébredési, leleplezési folyamatokban a világon egyik elsőként utat törő Project Camelotnak. Esete egy tipikus példája annak, hogy sokszor csalóka az előjele annak, ahogyan megéljük a földönkívüli élményeket és felvillanyozó megoldást is mutat!

 

Szó esik még arról is, hogyan működött együtt az amerikai hadsereg földönkívüliekkel, telepátiában genetikailag fejlettebb emberek hibridizációjában. A titkos katonai programok valami jót is csinálnak? De vajon folytatják-e a programot?

 

Megszólal még Wayne Peterson amerikai diplomata saját földönkívüli elviteli élményéről, aki Dél-Amerikában, Afrikában és a távol-keleten is szolgált az Egyesült Államok nagyköveteként; történetét a The Washington Post is lehozta.

 

A filmben Corey Goode és David Wilcock beszámolóihoz, filmjeihez is készült, földönkívülieket ábrázoló digitális alkotásairól, „festményeiről” világhírűvé vált művésznek filmekben még nem látott, valósághű képei is láthatók ábrázolásokként a földönkívüli hibridekről; róla azt kell tudni, hogy meditációiban, álmaiban és földönkívüliekkel való channelinges saját élményein keresztül jelennek meg számára azok a képek, földönkívüliek arca, teste, amiket aztán mindannyiunk számára láthatóvá, kapcsolódhatóvá tesz úgy, hogy szándéka szerint minél inkább átjöjjön a lények rezgése is.

 

Van-e számottevő jelentősége annak, hogy a WikiLeaks-ben megjelent a levelezés az egyik amerikai elnök legfőbb tanácsadója és az Exotudatosság c. angol könyv írója között arról, hogy az USA elnökével és egy asztronautával összeülnek a nyilvánosságra hozatal témájában? A földönkívüli, a megvilágosodás vagy halálközeli (és halálközeli-szerű) saját élmények után mennyire hagyhatunk fel régi életünkkel?

 

Erre is választ kapunk a Földönkívüli Találkozás - Itt Vannak című filmben.

 

Azért ajánld ismerőseidnek is ezt a filmet, mert lehet, hogy a tovább ajánlásoddal olyan barátodnak, rokonodnak segíthetsz vele, aki eddig abszolút személyes titokban tartotta élményeit és a filmben rejlő tudás, felismerések megoldást jelenthetnek számára akár csak kíváncsisága oltásában, de akár, ahogy a filmben szereplő terápiás esetnél is, egy traumából való megvilágosító felébredésben!

 

TUDÓSOK A FILMBEN:

 

-Dr. Rudolph Schild PhD, professor emeritus, asztrofizikus, Harvard-Smithsonian, a fekete lyuk kutatás egyik úttörője, a Journal of Cosmology alapító főszerkesztője

-Dr. Garry Nolan PhD, mikrobiológia professzora, DNS-kutató, Stanford

-Dr. Dean Radin PhD, vezető kutató, Tudatkutató Intézet, noetic.org

-Dr. Glen Rein PhD, kvantumbiológus, DNS-kutató, idegkutató Kvantumbiológia Kutatólabor és Stanford

-Dr. George Weiss PhD, kvantumfizikus, pszichokinézis-kutató

-Dr. Beverly Rubik PhD, kvantumbiofizikus, brubik.com és bio-well . com

-Dr. Harry Jabs PhD, fizikus, elektromérnök

 

KIEMELT MEGSZÓLALÓK A FILMBEN:

 

-Wayne Peterson amerikai nagykövet (Brazília, Kenya, Vietnám), könyve

Extraordinary Times, Extraordinary Beings

 

-Mary Rodwell, brit származású ausztráliai regressziós hipnotereaputa, 3000 földönkívüli eset, két könyv szerzője, weboldala itt. Nagyon erősen ajánlott a magyar könyve minden megtapasztalónak Mary Rodwell - Az Új Ember, Ráeszmélés Kozmikus Örökségünkre címmel. Mary Rodwell-hez kapcsolódó cikkek: Mary Rodwell – Homo Noeticus, az Új Ember / 1. rész és Mary Rodwell – Exotudatos Csillaggyermekeink és az Új Emberiség

 

-Barbara Lamb, regressziós hipnoterapeuta, 2500 földönkívüli eset, három könyv társszerzője, köztük az Alien Experiences - 25 Cases of Close Encounter és a Crop Circles Revealed: Language of the Light Symbols c. könyvek írója

 

-David Michael Jacobs, PhD, regressziós hipnoterapeuta és történész-professzor, 1150 földönkívüli eset

 

-Rebecca Hardcastle Wright, az exopolitika egyik leghíresebb és úttörő alakja, az Exoconsciousness valamint a How Exoconscious Humans Guide our Space-faring Future című könyvek szerzője, legfrissebb hírei itt

 

-Dan Sherman, az amerikai légierő nyugdíjazott őrmestere, földönkívüli-hírszerzési szakértő, hibrid telepata, az Above Black - Project Preserve Destiny c. könyv szerzője

 

-Joseph Cerletti, a Project Camelot egyik híres tanúja (videó interjúja itt) és E.T. kontakta

 

-Cynthia Crawford, földönkívüli hibrid anyuka, maga is hibrid.

 

-További hibrid anyukák és hibrid fiatalok. Hibrid anyukák beszámolóiból az interneten e filmtől függetlenül a legismertebbek Aluna Verse és Briget Neilsen hibrid anyukák interjúi, előbbitől csak 1 van az interneten, de nagyon tanulságos,utóbbinak a videója 1.4 millió megtekintést ért meg, neki saját csatornája és azon kívüli másokkal folytatott videói is vannak a földönkívüli-hibrid szülőség témájában. A film végén a feliratozó megemlíti a Hellinger-féle családállítást, amit kozmikus vonatkozásban a világon még senki nem csinál, ehhez egy kiváló összefoglaló magyar cikk itt, és jó magyarázatokkal itt egy ötletadó oldal: ExopoliticsHellinger.wordpress.com

 

KAPCSOLÓDÓ FILMEK:

 

Steven Greer új filmje (2020): Ötödik Típusú Találkozások CE-5 film

https://goodethungary.blog.hu/2020/05/01/otodik_tipusu_talalkozasok_filmajanlo_es_kiegeszitesek

vagy youtube-on itt.

 

Above Majestic magyarul

https://www.vilaghelyzete.com/2018/10/megjelent-titkos-katonai-urprogramok.html

vagy youtube-on itt.

 

Illegálisan Titkosított (Elismeretlen)

https://goodethungary.blog.hu/2017/06/04/ismerteto_dr_steven_greer_illegalisan_titkositott_cimu_dokumentumfilmjerol

vagy a youtube-on itt: https://www.youtube.com/watch?v=5n0t5mY9oPI

 

A Kozmikus Titok

https://goodethungary.blog.hu/2020/01/13/a_kozmikus_titok_magyarul

vagy youtube-on itt: https://www.youtube.com/watch?v=u_QmrGtfH8U