FILMAJÁNLÓ: Emberfeletti (2020) - Láthatóvá tett Láthatatlan: tudatunk természetfeletti képességei

supa.jpgA több díjat is nyert "Emberfeletti: A Láthatóvá tett Láthatatlan" című dokumentumfilm, természetfeletti képességeket elsajátító hétköznapi emberek tapasztalatain és támadhatatlan bizonyítékokon keresztül cáfolja meg a fősodratú tudomány állításait; a tudatkutatás mindannyiunk számára, mindennapokban alkalmazható legújabb eredményeit mutatja be.

 

A filmrendező médium és tisztánlátó is, így nagy mennyiségű saját tapasztalata van a tudatosság és az érzékszerveken túli érzékelés területén. Egyetemi tudósokkal és tudatkutatókkal kézzelfogható és mérhető(!!!) bizonyítékokat ad ezekre a látszólag csodás jelenségekre, melyeket mindnyájan hasznosíthatunk.

 

A film magyar felirattal megtekinthető az alábbi beágyazásban. Töltsd le azonnal, mielőtt letörlik: http://skyload.io Firefox és Chrome böngésző-kiegészítő, vagy asztali freeware 4K Video Downloader ( https://www.4kdownload.com/en/products/product-videodownloader ) vagy Videoder ( https://www.videoder.com/hu ) segítségével!

 

MINDENKÉPP TÖLTSÉTEK LE A FILMET, MERT ÚJRA LE FOGJÁK CENZÚRÁZNI ÉS SEGÍTSETEK ÚJRAFELTÖLTÉSSEL! A "GRÍR" FILMMEL EZ MŰKÖDÖTT! NEVEZZÉTEK ÁT A FÁJLT ÚJRAFELTÖLTÉS ELŐTT. KÖZÖSSÉGI CSOPORTOKBA IS TÖLTSÉTEK FEL KÜLÖN. ÉS OSSZÁTOK MEG EGYMÁSSAL GOOGLE DRIVE, DROPBOX, YANDEX DISK, MS ONE DRIVE -RA FELTÖLTVE IS.

 

A film kétségbe vonhatatlan tudományos eszközökkel bizonyítja, hogy mindannyian képesek vagyunk emberfeletti képességek elsajátítására, amely nemcsak érdekesség, hanem a mindennapi életben is hasznosítható, például közlekedésnél vagy önvédelemnél, sőt komoly és nagyon súlyos betegségek, például született és szerzett vakság esetén is óriási életminőség-javulást érhetünk el.

 

A filmben szereplő úttörő tudományos kísérletek és demonstrációk révén megérthetjük az összefüggéseket saját tudatunk és teremtő erőnk valódi természetéről, az elme és az anyag, valamint a tudat és az elme kapcsolatáról. A gondolataid számítanak.

 

Felfedezhetjük, hogy egy olyan, az elme által kreált virtuális valóságban élünk, amelyben saját elménken keresztül, az elme feletti tudatként, képesek vagyunk irányítani a külső-belső fizikai valóságunkat, beleértve saját DNS-ünket, és így jobb egészséget és egy kiteljesítőbb életet, életélményt alkothatunk magunknak.

 

A film végül megmutatja, hogy amint a láthatatlan világok láthatóvá válnak (a tudatunk és az elménk hatása a külső-belső valóságunkra), úgy ez a magasabb szintű mentális megértés és szellemi tudatosság az embereket emberfeletti emberekké alakítja.

 

A filmben a magas rangú Kaliforniai Egyetem (UCLA) és a Harvard legkülönbözőbb területeket integráló tudósai, önvédelmi sportot gyakorlók, a CIA és az orosz titkosszolgálat egykori kiképzői és jelenkori instuktorok is szolgáltatnak bizonyítékokat.

 

A film nagyon hamar bekerült az iTunes Movies - Top Documentaries közé is: globális debütálása után kevesebb, mint egy héttel már a 16. legnézettebb dokumentumfilm lett világszerte a platformon.

 

 

-- TRÉNERKÉNT VAK GYEREKEKNEK SEGÍTÉS: --

 

A leírásban a Jediképzők résznél (filmben szereplő weboldalaknál) találsz képző intézményeket: blindfold (=szemtakaró, vaklátás, tudattal látás) trénernek tanulva segíthetsz születetten vak és gyengénlátó gyerekeknek, felnőtteknek!

 

A film fordítója reméli, hogy lesznek közületek ilyen leendő trénerek. Niche market, kis kínálat, nagy kereslet. El tudjátok képzelni, hogy a vakok és gyengénlátók mi mindent megadnának, ha láthatnának, könnyebben tájékozódhatnának, találhatnának meg tárgyakat, olvashatnának. Jobbá teheted az életüket!

 

Ha ismersz vakokkal, gyengénlátókkal foglalkozó szakembert, szülőt, küldd tovább neki a filmet.

 

 

--A FILM TARTALOMJEGYZÉKE:

 

Bevezető: első 11 perc

1. Fejezet (11m58s) – Pszichikus távolbalátás – információszerzés messziről, a CIA eltitkolt eredményei

2. Fejezet (27m58s) – Fizikai testünk természetfeletti képességei – prekogníció; DNS- és pH-módosítás

3. Fejezet (45m18s) – Láthatóvá tehető gondolatok – vizuális és auditív reprezentáció; ráhatás a környezetre

4. Fejezet (1h15m39s) – Elme az anyag felett, tudat az elme felett – pszichokinézis és telekinézis: ráhatás fizikai behatás nélkül közelről és nagy távolságból

5. Fejezet (1h31m35s) – Hétköznapi emberként is képes vagy természetfeletti tettekre - vakból látóvá; jediképző

6. Fejezet (1h48m19s) – Összefoglaló, végső következtetések

 

 

--FŐBB WEBOLDALAK A FILMBŐL:

 

http://SRI.com és http://medium.com/dish (Stanford Research Institute)

http://RViewer.com (Paul Smith egykori CIA távolbalátás kiképző)

http://Noetic.org (Tudatkutató Intézet, IONS, Institute of Noetic Sciences; Edgar Mitchell asztronauta alapította)

http://Psiometrics.com és http://ThePortacle.com (Don Estes)

http://Syn-Interactive.com (Colin Harrington, Synesthesia Studio)

http://Therm-App.com és http://OpGal.com (hőkamera app)

--”Jediképzők”:

http://ICUacademy.co.uk (Essex, UK; Nikola Farmer; teacher training Európa-szerte!!! és világszerte)

http://Mp-usa.org (VibraVision)

http://Sehen-Ohne-Augen.de és http://See-Without-Eyes.com (Stuttgart, Németország)

http://Mkomissarov.com/en (InfoVision, Mark Komissarov és Mihaela Istrati)

http://MetaPortalru.com (online oktatás, Institute of Biosensory Psychology)

 

 

-- TUDÓSOK ÉS KUTATÓK A FILMBEN:

 

Dr. Rudy Schild, PhD. asztrofizikus, Harvard-Smithsonian Asztrofizikai Központ

Dr. Dean Radin PhD. vezető kutató, IONS (Edgar Mitchell asztronauta alapította Tudatkutató Intézet)

Dr. Glen Rein PhD. kvantumbiológus, Harvard Orvosi Iskola

Dr. Tom Campbell, PhD. fizikus, a mindenség elmélete (TOE, Theory of Everything) egyik elismert tudós kutatója és filozófus

Dr. Jim Gimzewski, PhD. biofizikus, Kaliforniai Egyetem (UCLA)

Dr. Don Estes, PhD. orvosi technológus és idegkutató, Yeshiva University és Harvard

Dr. Eben Alexander, MD. idegsebész, Harvard Orvosi Iskola

Dr. George Weissman, PhD. elméleti fizikus

Dr. Mike Weliky, PhD. idegkutató, Rochester Egyetem