Ötödik Típusú Találkozások – Filmajánló és kiegészítések

esxae7yucae5vqq.jpgA jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!

A CE-5 Film bemutatása

 

A film fejezetei:

0. Bevezető

1. fejezet: Vér- és Pénzáldozat - A globális félelem soron következő tárgya

2. fejezet: A Fényhatár Után - A tudatosság tudománya és fizikája

3. fejezet: Egy Szebb Világ - CE-5-tel a globális tudatosság-emelkedésért

 

A 26:48-26:51 és 27:46 és 28:37 perc:másodperc szakaszok között nyugalom megzavarására alkalmas képsorok vannak (ufók kapcsán horror- és thriller jelenetek).

 

Leírás:

Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?

 

Az „Ötödik típusú találkozások" egy egész estés dokumentumfilm Dr. Steven Greer-től, aki szakértője a földönkívüli témakörnek, a globális közzétételi mozgalom ikonikus alakja, rutinszerűen tart tájékoztatásokat magas rangú katonai és titkosszolgálati vezetőknek a földönkívüli jelenségről.

 

Ő kezdte el a világon a CE-5 meditációkat, melyek békés, civil kapcsolatfelvételek külFÖLDi civilizációkkal. Egyik tanítványa, aki a Sirius című korábbi filmjében is szerepelt, Kosta Makreas, az ETLetsTalk.com alapítója, tette a CE-5 meditációkat globálissá. Ezt karolta most fel Greer új filmjében.

 

Steven Greer első nagy filmje a Sirius (2013) volt, ez volt a filmtörténelem valaha készült legnagyobb tömegfinanszírozású filmje. Ennek utánkövető filmjei az Illegálisan titkosított – Elismeretlen (2017) és a mostani CE-5 Film – Ötödik Típusú Találkozások (2020).

 

Nemcsak a Sirius, hanem az Unacknowledged (Illegálisan titkosított – Elismeretlen) című film is rekordokat döntött a közösségi finanszírozásból készített filmek körében és mindkettő helyi kezdeményezésű projektek beindítását inspirálta.

 

Ebben a filmben Dr. Greer bemutatja azt a kevesek által ismert információt, amit a titoktartás felépítői nem akarnak a tudomásodra hozni: hogyan lehet az elfeledett spirituális tudás kulcsfontosságú a földönkívüliekkel történő ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételhez.

 

A film számos innovatív videó és fényképes bizonyítékot és ezeket alátámasztó interjúkat mutat be, olyan prominens figurákkal, mint Adam Curry, a Princeton PEAR Laboratóriumból, az Amerikában legendás polgárjogi ügyvéd Daniel Sheehan; és Russel Targ, aki a CIA szigorúan titkos távolbalátó programjának vezetője volt. Az üzenetük: több ezer ember számára a kapcsolat már elkezdődött. Ez az ő történetük.

 

Greer ebben a filmjében arra invitálja a nézőket, hogy gyakorolják a CE-5 meditációkat (nem szükséges hozzá mobil applikáció, se semmilyen tréning) és töltsék fel az internetre fél-1 perces videós beszámolóikat, amiket akár az ő facebook-oldalára is rá lehet kommentelni (ez esetben angolul beszélve a videón). Ez lehet annyi, hogy az ember bemondja a nevét, országát és hogy CE-5-öt gyakorol, és lehet egy videó vagy képfelvétel is egy tényleges CE-5 találkozásról (a filmben mindkettőből sokat bejátszanak).

 

 

Földönkívüliekkel történő
CE-5 alapú kapcsolatfelvétel leírása,
a gyakorlás tényleges lépései

 

 

Célja a békés, meditatív kapcsolatfelvétel és annak megtapasztalása égi testvéreinkkel.

 

>> A CE-5 Menete:

 

Csukd be a szemed, lassú hasi légzéssel célszerű ellazítanod magad – zavaró körülményeket érdemes kiiktatnod.

 

Képzeletben szeretetben csatlakozz a többi meditáló lélekhez, akik olvasták ezeket a sorokat és veled együtt kipróbálják, milyen ez a CE-5 meditálósdi és hoz-e valami eredményt. Érezz egyfajta egységet velünk, szeretetet, tudva, hogy mind lelkek vagyunk ez a test csak egy szerves virtuális valóság interfész, és akikhez csatlakozunk, ugyanolyan szeretetreméltó, az Eggyel azonos létezők, mint mi vagyunk. Az Egyben mind önmagunk vagyunk és mind egy vagyunk: egy tudat van és egy kollektív egó, aminek van lélekelme és testi egó része (szellem-lélek-test), mi az Univerzumban mind a tiszta Szeretet vagyunk és ez jól van így.

 

Ezután bevektorálod őket az elhelyezkedésedbe: képzelj el egy lézernyalábot, ami belőled/harmadik szemedből/szívedből indul a csillagokhoz és ami az űrben való pásztázás közben talál egy jószándékú lényekből álló űrhajót/bioszférát/bolygót (lehet lézer nélkül is persze). Ezzel mintegy rájuk “világítasz” és ők vannak elég kifinomultak energetikailag és technikailag ahhoz, hogy ezt érzékelik.

 

Majd Google Föld módszerrel zoomolj be az intergalaktikus téren keresztül (vagy ha a Galaxisban képzeled/érzed hogy van ez a hely, akkor a Galaxison belül) a Tejút galaxisig, majd a Naprendszerig, majd a Földig (valamennyire lásd a bolygókat, mert ahogy így zoomolsz, videóként küldöd nekik az útbaigazítást) és végül Európa, Magyaroroszág (vagy ahol vagy) és Te vagy kisebb csoportotok.

 

Légy türelmes, ne siess, ne várd el az azonnali választ vagy jelenséget az égen: ezek mind az egó, ami a szeretet ellentéte. A kapcsolatfelvétel lehet egy furán mozgó fénypont (ami nem villog, nem egyenesen mozog, változik a sebessége és nem úgy tűnik el, mint egy üstökös), egy lucid álom, telepatikus üzenet (akkor vagy később), érzés hogy van a közeledben valaki, érintés a vállon vagy magnetikus változás, ezeket megfelelő android eszközzel, iPhone v. iPad segítségével a Steven Greer-ék által készíttetett CE5 Contact nevű app-el (lásd a linkeken) lehet mérni (sűrűbb magnetikus környezet -> sűrűbb és magasabb hangjelzés).

 

Akkor csatlakozz, ha őszinteség és békés szándék vezérel és szeretettel és jóakarattal tudsz viszonyulni olyan emberekhez, akik a Földön kívül élnek és millió évekkel fejlettebbek spirituálisan (és technológiailag, erkölcsileg).

 

Földön kívüli testvéreink, akik jórésze olyan ember, sőt emberibb, mint mi, a Kosta Makreas vezette ETletsTalk.com (közeli kapcsolatban van Steven Greer-rel, a Disclosure Project vezetőjével) szerint tudnak a CE-5 csapatokról és örömmel várják a mindenkori meditatív interakciókat. Olyan módon kapcsolódnak, ami nekünk és nekik is biztonságos – jó messziről vagy közelről de interdimenzionálisan

 

Ha szkeptikus vagy, negatív hozzáállású, félsz, akkor valószínűleg nem lesz kapcsolódás. Szeretetre nyitottak. Szkeptikusnak csak mérsékelten kell lenni, és érdemes befogadni az újat, higgyél a tapasztaltaknak: igenis lehet, hogy sikerült! Lehet, hogy benézted és repülő vagy más volt, de ha pl. élénk narancssárga színe van és nem villog hanem pulzál és eltűnik miközben csillagok vannak körülötte tehát nem felhő miatt tűnik el, akkor az bizony se nem repülő, se nem üstökös, az AZ volt és hurrá!

 

Linkek a CE-5 gyakorláshoz:

 

Tudatos kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel - A "CE-5 protokoll" a gyakorlatban

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/tudatos-kapcsolatteremtes.html

 

Magyar nyelvű interjú a CE-5-ot először globálissá tevő Kosta Makreas-szal:

http://wp.me/p2X0wC-AA

 

CE-5 kapcsolatfelvételi meditációs dokumentum-gyűjtemény ingyenesen a https://www.scribd.com/lists/13028182/CE-5-CSETI-New-Docs scribd oldalon

 

A CE-5 Big Book nevű gyűjtemény, a fenti dokumentumok 1 PDF-ben:

https://www.scribd.com/doc/315490378/Steven-Greer-The-CE-5-Big-Book-CE5-CSETI-472-Pages

 

CE-5 kapcsolódású cikkek az Exopolitika Magyarország oldalán:

http://tinyurl.com/ce5magyarul

 

Magyar nyelvű CE-5 gyakorlócsoport:

https://www.facebook.com/groups/ce5magyarorszag

 

Angol nyelvű CE-5 gyakorlócsoport:

https://www.facebook.com/groups/205824492783376

 

Cobra tömegmeditációi magyarul, nagyon ajánljuk:

https://ellenallas1111.blogspot.com

 

CE-5 mobil applikáció:

 

Ez sajnos fizetős, amivel Greer hátráltatja az egész folyamatot, de a jó hír az, hogy a filmben is elmondja, hogyan kell csinálni, végtelenül egyszerű, másrészt hogy magyarul is van már leírás a CE-5 gyakorlásához.

 

CE5 Contact for iOS

https://apps.apple.com/us/app/ce5-contact/id1499236474

 

CE5 Contact app for Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.star.ce5contact

 

 

Legfontosabb idézetek a filmből, néhány gondolattal kiegészítve:

 

A spirituális tudatosság és a tudatosság evolúciójának kérdése, és annak megértése, hogy mik vagyunk mi valójában az univerzum felépítésében: mindez önmagában fenyegetést jelent az elit számára. Mert ez eltávolodást jelent a köztünk lévő ellentétektől, és végül a birtokba vételét jelenti az univerzumban elfoglalt valós helyünknek, és ez kiüti ezen embereket az uralkodó elit szerepéből.”

 

A háttérhatalom mindig keresi a globális ellenségképet. A szovjet diktatúra felbomlott. Ezt követték a renegát nemzetek (ez egy mindig megújuló tematika), majd a globális terrorizmus 9/11-gyel. Ennek pumpált médiahisztériája lecsengése után jött a globális migráció, a hirtelen sürgőssé tett ún. klímakatasztrófa, majd újdonságként a 21. század eddigi első globális vírusjárványa.

 

Persze egy-két ötletük lehet még, mondjuk az amerikai dollár összeomlasztása, a nyugati világ adóssághegyei alatt kitörő világválság, ipari és alap infrastruktúrák globális heckertámadása, új olajháború, atomháború, Kínával és Oroszországgal való nyugati összecsapás, és ezek tetszőleges kombinációja.

 

A végcél a militáris világkormányzat: egy hamis zászlós földönkívüli támadás a végső „nagy dobás", amitől globális félelmet várnak.

 

Na de mi a megoldás?

 

Mivel az egész világrendszer az elme és az értelmezés/narratíva irányításán alapszik, ezért a tudatosság a végső megoldás: az a Tudatosság, amiben az elme megjelenik. Ugyanis az éntudat, a gondolkodó is az észlelésben, a tudatosságban jelenik meg. A végső éntudat az énnélküli, pontosabban énfeletti tudatosság. Az óceán, amiben a vízcsepp felismeri, hogy ő az óceán, de ennek ellenére, ez jó hír, mégis megmarad.

 

Az emberiség családjának tudatosság-emelkedése nagyon szorosan kapcsolódik a földönkívüli tapasztalásra való nyitottsághoz, és e kettő együtt fenyegetést jelent az elit számára.”

 

Tudják, hogy ti hétköznapi emberek, kollektíven rendelkeztek minden hatalommal.”

 

"A tudatosság tudatában levés képessége, tudatosnak, ébernek lenni a tudatosságra, ez az, ami közös."

 

A Végtelen Tudatosság a legmélyebb éntudatunk. Ők is maga a Tudatosság és mi is.

 

Kritikus gondolatok a filmhez:

 

Minden kritika előtt:

-Greer legnagyobb érdeme, hogy az egész ufológiában egyetlenként, egyedüliként, kizárólag csak ő, beszél a tiszta tudatosságról, kozmikus tudatosságról, spirituális megvilágosodásról, az egón való felülemelkedésről. Ő kiemelten beszél erről. Mások csak emelkedésről, fejlődésről, de nem merik ezt így kimondani. Ez hatalmas érdem.

-Greer hozta el az emberiségnek a CE-5-öt. Pont. Vannak olyan információk, hogy ő is csórta egy bizonyos channelingelt entitástól, de a nagy nyilvánosságnak végül csak ő hozta el. Ez hatalmas érdem.

-Greer-en kívül senki más nem csinált a háttérhatalmat az ufók és újenergia technológiák témakörével együtt ennyire átfogó filmeket, mint ez a három filmje (Sirius, Elismeretlen, CE-5 Film).

 

Kritikus gondolatok a filmhez

 

És akkor a kritikák pontokba szedve, az elsőt mint legfontosabbat azonban a terjedelme miatt külön szedjük:

 

 

- Nem minden UFO jó. Pont.

-->Ez, hogy gnóm, torszülött embereket használnának álufónak, ez egy kényszeredett nonszensz. Láttál te már annyira gnóm embert, hogy ufónak hidd, még ha be is öltözne? Robotok valódi kinézettel, na olyanok vannak, más filmjeiben említette is Greer, itt véletlenül már nem. Khm-khm…

-->Bár nem minden földönkívüli jófej, tény, hogy sem Kosta Makreas, sem James Gilliland nagy CE-5-osok nem számoltak be arról, hogy rettenetek történtek volna a CE-5 meditációk gyakorlása során. Ugyanis pl. álföldönkívüli elrablásokat nem egy ilyenekre már tudatos emberrel fognak végezni, mert azt nem lehet megijeszteni, ami az egész célja. Egy negatív szándékú valódi földönkívüli szintén nem egy szeretettel a földönkívüliek felé, egység tudatban levő emberre vadászik: ez olyan, hogy a betörők sem a kutyás, riasztós, biztonsági ajtós családi házzal próbálkoznak, ha ott van a közelben nem messze egy ilyenekkel nem rendelkező préda.

-->A tudatossági szint és a hozzáállás, a rezgésed számít, hogy prédává válsz-e. Értsd még: nem CE-5-osok válnak prédává. Ha úgy tetszik, növeled a védelmedet, ha tiszta szívvel kontaktálsz pozitív ufók felé. Akkor a sötétek már tudják, hogy nem az ő emberük vagy.

-->Meg azért belső békét, szeretet nem szoktak az ember energetikájába, elméjébe, szívébe projektálni a rosszakaró földönkívüliek, vagy extradimenzionálisok. Tehát innen is meg lehet különböztetni őket, ezért kell a belső, mentális csend. Szexuális izgalmat, vagy az elme izgatottságát (pl. kíváncsiság, mentális pörgés, irigység, féltékenység, hatalomszeretet), na azt igen, előbbivel Corey Goode-nál is bepróbálkozott egy szexi női testet projektáló gazember földönkívüli.

-->David Wilcock és Corey Goode külön, külön kiemeli, hogy a „csak-jó-ufók-léteznek” narratíva (=Greer) ugyanolyan káros, mint a csak rossz ufók (=David Icke). Ugyanis ha azt állítjuk, hogy csak jók léteznek, akkor a földönkívüli rabszolgatelepeket például ki fogja tudni, hogy léteznek? Nézd meg évente hány tízezer ember tűnik el Amerikában és Japánban és hányat találnak meg: Japánban szinte mind, Amerikában szinte mind nem és évi több tízezer ember. Azt is nézd meg, hogy Greer is elismeri, hogy vannak renegát, külön szakadt titkos USAP programok, „de ez egy hosszú történet”, ezt teszi hozzá ebben a filmben, magyarul lövése sincs, ill. meg van neki mondva pénzéért vagy ólomért, hogy titkolja; az Elismeretlenben is csak érinti a témát). És voltak már olyan titokzatos égi jelenségek, amikről Wilcock a blogján többször beszámolt az elmúlt években, amik valóban egy számunkra láthatatlan égi csata jeleiként értelmezhetők a különböző renegát és nem-elszakadt frakciók között. Ez reális, mert azokkal a technológiákkal már képesek elszakadni a parancsnokaiktól.

-->Ugyanakkor tény, hogy nem égnek a városaink földönkívüli támadásoktól, nem semmisülnek meg tömegével a műholdjaink, tehát van egy határ, ameddig elmehetnek a negatív földönkívüliek, ilyen értelemben nyílt ellenségesség valóban nincsen. De hogy abszolút nincs negativitás, az helytelen. A CE-5-özők megélései során nincsen negativitás, ez viszont helytálló lehet.

 

-Sok embernek nem engedélyezi a Felső Énje a kontaktot (ezt Corey Goode-tól és David Wilcock-tól tudjuk), mert megzavarná az ezéleti lelki feladatát. Tehát ha neked nem dolgod ebben az életben a tudatosság emelkedés, mert mondjuk a családod, gyermeked támogatásához nagyon szükség van arra, hogy két lábbal a földön legyél jó pénztárcával, akkor adott esetben jobb lehet, ha a lélek néhány évtizedig nem nyit felfelé, de ehhez azt kell tudni, hogy a nem az sokszor csak még nem). Sajnos ez a bolygó egy kozmikus Balkán (az is, meg Paradicsom is, egyszerre), és itt bizony egyelőre a fő színpad még nem tartalmazz a globális kapcsolódottságot az ufókhoz. Itt még többnyire bölcsis leckék vannak, az meg már posztgraduális.

 

- Hol a pénz? Mi újság az Elismeretlen c. filmben beharangozott újenergia kutató laborral? Hová lett az arra érkezett rengeteg pénz? Miért kellett új céget alapítani erre a mostani CE-5 Filmre? Miért nem lehetett finanszírozni a nézettségi rekordokat döntő Elismeretlen profitjából ezt a filmet? Ha ez is tömegfinanszírozással készült (ez tény), miért kell a mobil appot, ami a Siriusnál még ingyenes volt hirtelen fizetőssé tenni méghozzá magas áron egy mobili app-hez képest, miközben a CE-5 meditációk tömegessé válása a hirdetett program (logikai ellentmondás)? Egyébként a Sirius még hatalmasabb profitjából úgy, hogy az is tömegfinanszírozott volt (tehát 100%+ profit volt rajta, nulla önköltség), miért nem lehetett finanszírozni az Elismeretlen c. filmet?

 

-Miért kell állandóan kunyerálni a pénzt a tömegtől a pénzért cserébe történő eredmény felmutatása nélkül (mi is erre a hagyományos magyar szó)? Greer első újenergia labora AERO2012 néven futott ( https://web.archive.org/web/20080310023957/http://www.aero2012.com/en/about.html

), a második Orion Project néven https://archive.vn/xtKly . Hová tűnt a pénz?

 

-A film a Sirius második follow-up filmjének tekinthető. Sok újat igazából nem adott, pénzcsinálásra és figyelemfelhívásra volt jó (de ezt a Sirius is elvégezte, azt kellett volna folytatni. pl. Wilcock és az akkori legnagyobb ufós kapcsolatfelvételi közösség, az egykori CeRPER.org (https://web.archive.org/web/20111101143139/http://www.cerper.org/) is bevetették anno saját sok ezres közösségüket a Sirius CE-5 gyakorló közösségébe). Nagyon nagy hiba volt, valószínűleg megfenyegették vagy lefizették, hogy a Siriusban mutatott földönkívülire nem mondta ki kijelentő módban kerek perec, hogy ez egy földönkívüli, pont. Másik nagy hiba, hogy a Wilcock által prezentált társbizonyítékokat nem használta fel (egy hasonló méretű orosz, ill. húsvét-szigeteki találat, https://www.slideshare.net/exopolitika/atakama-humanoid-easter-island-david-wilcock ), amik a filmben szereplő DNS-kutató állítása alapján már elég bizonyítékul szolgáltak volna a kijelentő módhoz. Ha megtette volna, egész más hatással lett volna az azóta elkészült Elismeretlen és CE-5 Filmje is a világra.

 

-Konkrétan a film elején le is tagadja saját filmjét a Siriust, nem említi, csak az Elismeretlent, miközben még a weboldalának a webcímét is az a film adta.

 

-Citizen Hearing on Disclosure: ez is egy kulcspont volt a globális ufó-felébredésben, amit a film elején szintén nem említ. Gigantikus hiba. https://www.citizenhearing.org

 

-A CE-5 globális felhasználását Greer egyik tanítványa, Kosta Makreas (ejtsd: mekrísz) indította el, róla elfelejt említést tenni Greer.

 

-Néhány helyen nem elég összeszedetten beszéltek, így a fordításban néhány helyen kibővítésre kerültek az általuk (Greer és Sheehan) elmondottak, olyan információkkal, melyeket korábban már elmondtak (ténylegesen két szereplős a film, vágjátok? A Siriushoz képest óriási regresszió).

 

-A film végén elmondja, hogy 75 millió ember elég az 1% eléréséhez (2020 szerint), aztán amikor ránézel a CE5 Contact app-re, csak pislogsz, hogy $10. WTF? Hogyan lesz így tömeg? C’mon, man!

 

-Mik ezek a farizeus krokodil könnyek 38. percnél? Ahogy a nagykönyvben meg van írva, tökéletes alakítás. Aki nézett már sok Greer előadást, az már felismeri, hogy milyen tökéletesen tud előadni jeleneteket. Csak ha valaki tényleg sír, akkor nem így törli a könnyét és nem ilyen a testmozgása. Greer többszörös nagypapa, tehát ilyen korban nyilván az ember megtanul már mesét mondani. Meg az is tény, hogy tényleg megmérgezték őket egy rákot okozó anyaggal, amiben a film legvégén megemlékezett hölgy, egykori legnagyobb civil támogatója (Laurence Rockefeller után, amiről szintén a Siriusban tett vallomást), tényleg meghalt, és Greer is majdnem. Tény, hogy fekete helikopterek azért megjelentek már James Gilliland CE-5 meditációi felett is, Robert O. Deen háza felett is. De a fentebbiek fényében azért… Ha tényleg a túlélő bűntudata vezeti, és a megvilágosodás, akkor miért kell lopni és hazudni, miért nem lehet őszintén csinálni a dolgokat?

 

- 17. percnél Sheehan azt mondja Reagan elnökről, amikor az ENSZ közgyűlésen bemondta, hogy egy planetáris ufó-támadás milyen klasszul egyesítené az emberiséget és törölne minden konfliktust a bolygón, akkor szerintünk téved. Amit állít: „Elég buta volt, hogy kimondta. Ennyire naiv volt.” A valóság szerintünk:

 

1.)Egyrészt Reagan jelzést adott le, whistleblowerré lépett elő, mert belátta, mire használják fel őt (ő ugye eredetileg színész volt, úgy lett elnökké)

2.)Másrészt David Wilcock tanításai alapján a sötét szándékú elitek így kapnak engedélyt fentről: tudniuk kell a tömegeknek, hogy mire készülnek

3.)Harmadrészt Corey Goode tanításai szerint: el is indult egy titkos űrENSZ, mintegy elfedő csali űrprogram, ehhez kellett ott bejelenteni az ENSZ képviselők felé a „veszélyt”

 

-A Sirius óta azért lehetett látni, hogy masszív méretekben hagyták el Greer-t a korábban vele együttműködők. Vajon miért…

 

-Aki megteheti, hogy kifizeti az 5000 dolláros expedíció díjat egy Greer-rel való élőszemélyes kirándulós tanfolyamon, az tudjon róla, hogy az esetek többségében nem történik semmi. Tehát az elvárásmentesség akkor is érvényesül.

 

-Jó lett volna egy bizonyos kutatásra hivatkozni a film elején említett globális ufó-ébredésben, mert az egész globális ufó közösségben egyedülálló. Az Edgar Mitchell alapította az aztán Rey Hernandez által továbbvitt FREE Foundation, Foundation for the Research of Extraterrestrial Encounters-t. Ez a Mary Rodwell által is társalapított alapítványt aztán több névváltozáson átment a FREE-n belül), könyvet is kiadtak. Edgar szellemét folytatták és megcsinálták a világ első globális földönkívüli élmény kutatását. Jelenlegi weboldaluk https://www.consciousnessandcontact.org , archive.org oldalteteji keresőmezővel a korábbi oldaluk, az experiencer.org is megtalálható. Caroline Cory E.T. Contact című filmje ennek a kutatásnak az eredményét mutatja be a kutatást levezénylő Ph.D. kutatókkal, a mindenség elméletét kvázi bizonyítva.

 

-Mary Rodwell a maga kis introvertált, befelé forduló személyiségével (dúla végzettségű) semmilyen nagy ufós filmben soha sem szerepelt. Nagy kár. Ő csillaggyermekekkel foglalkozik, az eltitkolt újenergia technológiák és a CE-5 mellett ez a legfontosabb témakör az egész ufológiában. Ilyen gyerekekről egyik filmjében sem tesz említést, pedig ők az igazi jövő, ők az igazi hírhozók és megújítók, nem ill. nemcsak a szíífájvolás. De tény, hogy ha százezrek CE-5-öznének, az is masszív változásokat hozna.

 

-Caroline Cory „Superhuman” című filmjében még jobb tudományos kutatásokat villant fel, mint Greer (a film fordítása már folyamatban van - szerk). Emellett az ő filmjében már szerepelnek azok a gyerekek, akikkel Mary Rodwell is dolgozik, akik pl. csukott szemmel tudnak teljes értékűen látni. Jó lett volna megemlíteni őt (egyáltalán, bárki mást az ufológia témából) a filmben (ezt Wilcockék, de akár Cory filmjeire is vonatkozó kritika: miért nem lehet egy összegző filmet, vagy legalább összegző szemléletet képviselni, mint ahogy pl. a Thrive csinálta, aminek már készül a második része)

 

-Jó lenne, ha képben lenne a Caroline Cory-féle munkássággal és ezeket is elmondaná a nagy érdeműnek, mert jelenleg ő (Greer) az ufológiának "A Legnagyobb" alakja: hatalmas morális felelősség és lehetőség lenne, hogy összefogja a különböző nagy neveket és ne csak a saját családjának és magának gyűjtse a pénzt meg a hírnevet. Kozmikus tudatosság…

 

-Értjük, hogy nem lehet minden névről megszólalni, de igenis van a globális ufológiában egy top néhány név, akik a legnagyobb áttörést és a legtöbb embert elérni képes, potenciálisan legnagyobb értéket adó munkásságot letették. Pl. ufóélményes beszámoló tengernyi van, de ufós regressziós terapeuta, aki könyvet is írt, Barbara Lamb és Mary Rodwell és pont, ennyi a felsorolás, negyed perc alatt elmondható.

 

 

További linkek kutatáshoz a filmben említett tanulmányokhoz, intézetekhez:

 

Tömegmeditáció hatásainak bizonyítéka:

Societal Violence and Collective Consciousness: Reduction of U.S. Homicide and Urban Violent Crime Rates

Transzcendentális meditáció hatása a városi bűnözésre, lakosság 1%-a meditációja által befolyásolta a statisztikákat:

3. pdf-oldal bal-fönt, pdf fájl: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/2158244016637891

forrás: https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/2158244016637891

 

Az FBI UFO-aktái:

A filmben említett FBI dokumentum, ahol az FBI szakértői több mint fél évszázada leírták, hogy a földönkívüliek békések és milyen rezgésből jönnek (pl. "lokas", „talas”, amiket soha sehol nem fordított le egyértelműen, nem fejtett ki Greer):

22. oldal, Greer által említett FBI Records: The Vault — UFO Part 1 of 16 https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

http://tinyurl.com/greer22

a beágyazás bal-alsó sarkában letölthető

 

További ufo akták az FBI weboldalán:

https://vault.fbi.gov/UFO

 

Az 1947-es Roswell UFO eset hatására jött létre a CIA, ezt Greer korábbi filmjeiben elmondja.Érdekesség, hogy a CIA-nek a Langley-i főhadiszállását idősebb George Bush elnökölte korábban (1976-’77) és később elnökké is tették; elnökként 1999-ben a maga nevére el is neveztette a CIA központot George Bush Center for Intelligence-nek).

 

A CIA UFO-fájljai:

https://www.cia.gov/search/?q=ufo&site=CIA&output=xml_no_dtd&client=CIA&myAction=%2Fsearch&proxystylesheet=CIA&submitMethod=get

 

A filmben hivatkozott amerikai Politico.com UFO cikkei:

https://www.politico.com/search?s=&userInitiated=true&q=ufo

(nem összekeverendő az EU-s ügyeket taglaló európai Politico.eu -val)

 

dr. Edgar Mitchell űrhajós:

A dr. Edgar Mitchell űrhajós által alapított Tudatosság Tudományok Intézete (Institute of Noetic Sciences, IONS) weboldala: https://noetic.org Dr. Mitchell egy spirituális megvilágosodás élményt élt át a Holdról a Föld felé az űrhajón, amit ő szamádhiként emlegetett. Ez megváltoztatta az értékrendszerét és ezt követően ennek tanulmányozásának szentelte az életét. Érdeklődőknek nagyon érdemes elolvasni a könyveit (The Way of the Explorer és Psychic Exploration), tudományos precizitással, egzaktan mégis gyönyörűen mutatja be a tudatosság működését – bár mindenki így tudna róla beszélni, írni (csak angolul jelentek meg).

 

Az Edgar Mitchel űrhajós által alapított IONS mai napig együttműködik a Princeton Egyetemmel és a globális tudatosságmérő hálózattal. Ennek linkjei:

 

http://noosphere.princeton.edu vagy http://global-mind.org (ugyanoda visz), https://www.facebook.com/EGGproject és http://gcpdot.com (ez beágyazható pillanatkép a globális tudatosság állapotáról), lásd még eredetleírás: https://noetic.org/research/global-consciousness-project és egy hónapra visszamenőleg: https://www.heartmath.org/gci/gcms/live-data/global-consciousness-project

 

Steven Greer filmben említett tanulmányai:

When Disclosure Serves Secrecy:

https://siriusdisclosure.com/cseti-papers/when-disclosure-serves-secrecy

 

The Crossing Point of Light:

https://siriusdisclosure.com/cseti-papers/the-crossing-point

 

 

Tudatkutató intézetek:

A tudatkutató fiatal tudós és vállalkozó Adam Michael Curry egyik találmánya:

Psyleron Mind Lamp: tudatos ráhatásra fényét változtató lámpa:

http://www.psyleron.com/lamp.html

A Psyleron kutatóintézet más módon is végez kutatásokat.

 

Princeton Engineering Anomalies Research Laboratory:

http://pearlab.icrl.org

 

International Consciousness Research Laboratories:
http://icrl.org/scholarly-publications/icrl-publications

NeuroQuantology - Interdisciplinary Scientific Journal of Neuroscience and Quantum Mechanics:
https://www.neuroquantology.com/archives.php

 

 

A filmben nem említették, de mi fontosnak tartjuk:

Steven Greer - The Media Play - How the Media Cooperates with the Cabal
https://www.slideshare.net/exopolitika/steven-greer-the-media-play-how-the-media-cooperates-with-the-cabal

 

Daniel Sheehan - Implications of Extraterrestrial Contact - New Paradigm Institute
https://www.scribd.com/document/313807825/Daniel-Sheehan-Implications-of-Extraterrestrial-Contact-New-Paradigm-Institute

 

Alfred Webre - 10+ irányvonal a pozitív jövőért:
https://www.slideshare.net/exopolitika/17-irnyvonal-a-pozitv-jvrt-alfred-webre-s-exopolitika-magyarorszg

 

 

és akkor az ígért kiegészítés:


Ha még nem láttad a fenti cikk alapjául szolgáló kétórás filmet, akkor a „videa [pont] hu/tagok/search247-2187194” kifejezést a keresőbe írva találsz több videót... (értelemszerűen a [pont] helyett valódi pontot tegyetek)

 

vagy közvetlenül ezen a linken:

https://indavideo.hu/video/Otodik_Tipusu_Talalkozasok_-_A_kapcsolatfelvetel_elkezdodott_feliratos_dokumentumfilm_-_felfedeshu


Ha letölteni akartok, akkor a http://skyload.io/ használjátok.


Letöltés után érdemes saját privát google drive vagy dropbox fiókba tenni a filmet, és aztán onnan megosztani ismerőseitekkel.