Aug Tellez – A titkolt tudás és rejtett technológiák felfedése / 7. rész

aug_cover3.jpgA most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő írásaiból válogattuk össze, sok kiegészítéssel, melyekben előkerülnek metafizikai, filozófiai, társadalmi kérdések, fontos gondolatok a technológiáról, az emberiség történelméről és a társadalmunkba beszivárgott nem-humán és egyéb entitásokról.

 

 

 

CENTRALIZÁLT ÉN-TUDAT

 

Jegyezzük meg, hogy ez egyszerűen azt jelenti: tudatosság és együttérzés. Ez azért van, mert az én-aspektus azt jelenti, hogy a tudatosság mindig jelen van és a mulandó aspektus azt jelzi, hogy az összes én egymás rokona és hogy a kozmikus én a tudat minden egyéni egységével összekapcsolódik az empátián keresztül.

 

IGAZNAK MARADNI

 

Képes vagy „újraprogramozni" az elmédet, hogy olyasvalakinek válaszolj, aki szándékosan próbál meg destruktív lenni. Ezt úgy teheted meg, hogy biztosítod magad és a lehető legmagasabb frekvenciájú választ adod. Ezt úgy értem, hogy ha a személy megpróbál bajt okozni, akkor ezt szó szerint ürügyként használd arra, hogy felismerd, valamit jól kell csinálj, mert az öngyűlölő embereket kellemetlenül érinti annak a valódi változásnak a mértéke, amit előidézel mások számára. Tarts ki e változás mellett és használd a kontrasztnak ezt a hullámát arra, hogy tovább sarkallod magad az én-tudat irányába úgy, hogy tudod mire vagy képes és milyen egyszerű számodra olyan üzenetet küldeni, ami képes megváltoztatni mások elméjét. Csak mert néhány ember arrafelé hajlik, hogy elfogadja az alkut és a kárhozatot, nem jelenti, hogy ez az egész populációra kiterjed, éppen az ellenkezője igaz. Az, hogy nagyon kevesen reagálnak félelemmel a valóság igazságára bizonyítja, hogy ezt az egész rendszert ezen a kontraszton keresztül működteti néhány nagyon-nagyon sötét szándékú egyén és az emberek többsége józan és pozitív. A sötétnek nagyon kontrasztosan sötétnek kell lennie, különben a munkájuk nem működik. Az emberek ugyancsak képesek pozitivitással válaszolni erre a sötétségre és választhatják azt, hogy nem kötelezik el magukat azon egyének vagy csoportok felé. Ez a te valóságtapasztalásod, ami a változókon és opciókon alapul, amikkel választásod szerint interakcióba lépsz. A megbecsülés, igazság, harmónia, csendes kiegyensúlyozottság a legmagasabb szintű lehetőségek felé mutatnak azzal, hogy nagyjából ugyanazt tárják fel és hozzák létre.

 

MINDEN AZ ÖNBIZALOMRÓL ÉS ÖNÉRTÉKELÉSRŐL

 

Azok a taktikák, amit ezek a sötét emberek (és „spirituális" virtuális entitások) játszanak az önbizalomról és önértékelésről szólnak. Tartsd magasan az önbizalmadat, tudva, hogy másokat nem érdekelné a veled való interakció, ha nem éreznék, hogy van benned valami értékes energia, igazság, kreativitás, amire ők olyannyira vágynak anélkül, hogy saját maguk képesek lennének kifejleszteni azt. Meg fogják próbálni használni azokat az eszközöket, hogy hozzájussanak ezekhez megtévesztés és tolvajlás által. A fő céljuk, hogy mentális és érzelmi támadásokkal (pszichotronikus hadviseléssel) lecsökkentsék az emberek önbizalmát és önértékelését. Ezek az emberek eladták a saját fajukat és testüket örömökért vagy hatalomért nem-fizikai entitásoknak, akik képesek „megcsiklandozni” az agyat és az energiaközpontokat.

 

VÉGKÖVETKEZTETÉS

 

Bármilyen válasz, amit az ember a negativitásra vagy lehúzó energiára ad, egyre jobban és jobban bevezeti azt az energiát az idővonalra és a valóságba. Minden tett és bevitel megosztja egy kicsit az egyén valóságát annak a negatív bevitelnek az eredetével. Amikor egész időfolyamok érhetők el ily módon – ami alatt azt értem, hogy ezek jellemzik és nem léteznének azon negativitás jelenléte nélkül - akkor annak a negativitásnak az őse mondhatni „birtokolja" azt az időfolyamot és annak az egyénnek a tudatát. Spirituális nézőpontból ilyen módon képes egy entitás az „éteri rétegből" csapdába csalni és bezárni egy egyént az alacsonyabb rétegekbe azzal, hogy beviszi az egyént a saját területére, ahol táplálni fogja azt az éteri entitást. Ez furának tűnik, mert nincs látható „átjárási" pont, amin át az egyén egy organikus időfolyamról átmegy egy ajtón és aztán a szörnyűséges Pokolföldén találja magát, de ez azért van, mert minden réteg zökkenőmentesen illeszkedik az univerzum folytonos jellege miatt. A frekvenciák egymásba illeszkednek és az elme az, amely lehetővé teszi az egyénnek, hogy egyik vagy másik rétegen legyen, míg a fizikai dimenzió csak egy kezdőpont, egy maglokalitása illetve termőtalaja annak, hogy mely ember elméje melyik frekvenciára menjen. Emlékezz rá, ilyen módon a „szörnyek földje" vagy a „mennyek földje" az elme frekvenciájában található, és nem mások, mint a gondolatok vagy tettek lehetőséghalmazához való hozzáférések, amelyek az egyén perspektíváját tükrözik vissza az önbecsülés, érzelem, szabad akarat, együttérzés, igazság, én-tudat és harmónia által vagy ezen lehetőségek lecsökkentett értéke révén. Az alapgondolat, hogy ezek az éteri lények vannak abban a pozícióban, mert híján vannak azon képességnek, hogy igazak maradjanak önmagukhoz és az együttérzés és harmónia perspektívájából működjenek, mivel vágyaik erősebbek a harmónia és én-tudat követelményeinél, ez alatt azt értve, hogy el kell engedjék a vágyaikat annak érdekében, hogy magasabbra emelkedhessenek a spektrumban. Ennél fogva ez egy ördögi kör, ami több energiát követel, de nincs hozzáférésük, hogy megtartsák ezt az energiát és másokból kell táplálkozniuk, mint spirituális állatoknak vagy parazitáknak. Ez az egész a valóságfolyamokról, tudatosságról és az elme létezéséről szól. Ez a test nélküli létezés, amely részben az, amire az elménk képes, mivel a test ebben a dimenzióban csak ideiglenes aspektusa a tapasztalásnak.

 

LÉGY UDVARIAS, NYUGODT, TISZTELETTELJES ÉS EGYÜTTÉRZŐ

 

Amikor előzékeny, nyugodt, tiszteletteljes és együttérző vagy, valójában meghívod azokat a magasabb lényeket, akik visszatükrözik ezeket az értékeket, hogy spirituálisan „megtermékenyítsék" a valóságodat és védelmet illetve társteremtő értékeket hozzanak számodra. Más szóval, válaszolhatsz, de válaszolj pozitivitással, együttérzéssel és öntisztelettel és átkonvertálod azoknak a lényeknek a negatív energiáit valamivé, ami gyümölcsözni fog majd egy kedvező időfolyamon. Ez közvetlenül le fogja meríteni azoknak az entitásoknak az erőkészletét és félelemmel fognak menekülni a magabiztosságod elől, vagy csak annyi energiát fognak elhasználni, amennyivel tudják, hogy kihúzhatják egy kis ideig valahol máshol. Ez a költségkockázat arányának elemzésére fogja sarkalni őket. Az emberek ugyancsak rendelkeznek egy ilyen aránnyal, ám gyakran nincsenek tudatában ennek a spirituális csatának, ezen energiák mögötti dinamikáknak, ezen valóságoknak, ezeknek az entitásoknak és a saját elméjük energetikai természetének.

 

A DESTRUKTÍV KRITIKA ÁTALAKÍTÁSA KONSTRUKTÍV KRITIKÁVÁ

 

Ha egy személy goromba és „tanácsot" ad neked (destruktív kritikával illet), akkor foghatod ezt a „tanácsot" és átalakíthatod konstruktív kritikává. Ha valaki azt mondja neked, hogy csinálj valamit másképp, nos, talán van tér a fejlődésre, talán van mód arra, hogy még több erőfeszítést tegyél és még előnyösebb szavakat használj, vagy tetteket vigyél véghez, amelyek elősegíthetik a célod, hogy valami hasznosat adj másoknak. Foghatod ezt a destruktív kritikát és átalakíthatod konstruktív kritikává, amely hasznos lehet ahhoz, hogy kreatív módokat találja a képességeid fejlesztésére. Mindig jobb érzés, ha nagyvonalúan kezelsz valamit: „Kösz, már dolgozom rajta, talán eljutok ilyen és ilyen hatékonysági szintre, hogy létrehozzak valamit hamarosan. Szevasz." Ha az ember valóban komolyan gondolja ezt, hogy önmagán segítsen és ne húzza le a másik személyt, ez teljesen eltéríti majd a szándékolt választ és nem fogja táplálni a negativitást. A másik személy ezzel ugyancsak kap egy esélyt arra, hogy rájöjjön, nem kell mindig destruktívnak lennie, hogy megkapja, amit akar, de játszhatja ezt a játékot, hogy szándékosan jobbítsa másvalakinek az énjét ezen interakciókon keresztül ahelyett, hogy azt a spirituális csatát játszaná, amit valójában egy magasabb szintű elnyomó jellegű entitás gondolt ki. A „jobb érzés" alatt azt értem, hogy az energia szó szerint kombinálódik és sokszorozódik ahelyett, hogy szétoszlana és lecsökkenne az ilyen interakciókon keresztül. Az csak kiegészíti a folyamatot, ha valaki megpróbálja meggyógyítani mindkét felet és megosztani ezt a kedvességet/jóságot. Ha valaki rosszindulatra törekszik, az nem őszinte önmagához és valójában ezt a negatív elme-játék válaszadást játssza. Amikor az energia lecsökken, valójában csak egy egyén nézőpontjából csökken le, míg mások úgy viselkednek, mint egy szivacs vagy mágnes és felszívják ezt a töltést. Amikor az energia sokszorozódik, energiatermelés történik, de ez valódi kapacitást igényel, hogy ilyen töltést kezelni tudjon anélkül, hogy megengedné az energiának, hogy kiszivárogjon a legkisebb ellenállás vagy a legkisebb közös többszörös területére, ami ebben az esetben a negativitás piócáinak és parazitáinak többsége e társadalom környezetében és a frekvencialokalitás, amibe az emberiség energetikailag be lett csalva

 

CIVILIZÁCIÓ-SZINTŰ ÉRZELMI ÉS MENTÁLIS GYÓGYULÁS

 

Ez az az időszak, amikor azok, akik valóban képesek kezelni az energiájukat megmutatják magukat és bebizonyítják, hogy kétségtelenül akarják és képesek átkonvertálni és újraigazítani a negativitást produktív csatornákba és ezzel meggyógyítják az univerzumnak ezen területét azzal, hogy összekötik az eredeti frekvenciaszálakat és véget vetnek a Föld és az Emberiség energetikai izolációjának (karantén) a teremtés nagyobb kiterjesztésével. Ez ugyanaz, mint amikor egy egyén ezen folyamatok következtében mentálisan és érzelmileg elkülönülve érzi magát a világtól és amikor az energia helyreáll, újra kapcsolódik és élőnek érzik magát, készen arra, hogy interakcióba lépjen a társadalommal. A Föld keresztülmegy ezen a folyamaton és az emberiség csak most kezd újrakapcsolódni energetikailag. Valószínűleg még mindig lesznek hisztériázások, ahogy a kontraszt növekedni fog, de ez csakis az irányba vezet, hogy növelje a tudatosságot és a helyreállítását azoknak, akik elkezdtek harmonizálni és gyógyulni az energiáikban azzal, hogy a destruktív folyamatok helyett újrakapcsolódnak a produktív folyamatokkal.

aug_idezet4.jpgA VÉGEREDMÉNY

 

Bármi is történt, bármilyen is legyen az ember valósága, bármilyen választ is adott, mindent meg lehet változtatni és újraigazítani ahhoz, hogy harmóniát, én-tudatot, együttérzést és tudást hozzunk létre és ez visszavezeti az egyént a lélek utazásának mindenre kiterjedő fejlődéséhez azzal, hogy minden korábbi tapasztalatot és választást a lélekfejlődés nagyobb képébe illeszt. Ez alapjában véve hatályon kívül helyezi a spirituális manipulátor rendszer bámulását és lehetőségeit és azt az ősi részleges rendszert, ami a manipuláción keresztül keresi a fennmaradást/élelmet. A manipulátor célja, hogy megállítsa az ember fejlődését az én-tudat irányába, mert ez akkor korlátok közé szorítja majd ennek megtörténtét és leoldja a manipulátor által tartott láncokat, aki így nem tudja többé fenntartani magát valaki más energiáján. Szó szerint tehát ez az a küzdelem, ami az én-tudat fejlődése, harmónia és együttérzés illetve egy elnyomó lény között zajlik, aki azon lehetőségen keresztül tartja fenn magát, hogy manipulál és rombolja az egyén tudatosságát addig, amíg minden energiát be nem olvaszt a maga valóságába, ami szó szerint az ő megtestesülése lesz. Mindig ragadd meg az alkalmat, hogy „kézileg" vezesd be azokat a lehetőségeket, amik az én-tudat, igazság, tudás, harmónia és együttérzés felé illetve ezekből fejeződnek ki, és ez olyan lesz, mint a spirituális manipulátor-ütközet Deus Ex Machina-ja, mert ez mindig lenullázhatja a korábbi manipulációkat és visszaviheti az egyént egy olyan pályagörbére, ami afelé fog mutatni, hogy végül a biológiai tudat visszakerülhessen a lélek teljes tudatossággal bíró állapotába.

 

TITKOSÍTOTT ETIMOLÓGIA ÉS HITRENDSZEREK

 

Még egy dolog, ami említésre érdemes, hogy „Lucifer", „Sátán", és az „Ördög" kifejezések különböző időkben enyhén különböző koncepciókra vonatkoztak. Alapvetően mind arról szól, hogy egy személy energiáját hogyan használják fel arra, hogy szenvedést és diszharmóniát hozzanak létre vagy hogy hogyan fog felülkerekedni azon a diszharmónián és teremt egyensúlyt és igazságot. Az értelmezésed függvényében jelentheti „az emberiség védelmezőjét" vagy jelentheti azt a mesterséges intelligencia rendszert, amely megpróbál asszimilálni minden embert és elpusztítani minden organikus életet.

 

Képzeld el, amikor rájössz: "Húha! Létrehozzák a saját Deus Ex Machina-jukat! Kifejlesztettek egy 4-ik dimenziós entitásrendszert, ami védi és erősíti őket.” Most képzeld el, hogyan tudnád legyőzni vagy „demanifesztálni" ezt a rendszert. Hogyan tudnád, ha azt sem tudod, hogy tulajdonképpen mit jelentenek a szavak! Olyan ez, mintha lenne egy titkosítási rendszerük, egy folyamatosan frissülő álcázó és védelmi rendszerük a saját gondolataikról és a magasabb valóságokról. Az ember hozzá sem férhet azokhoz a frekvenciákhoz anélkül, hogy lerombolná ezek jelentését és meghaladná a félelmet.

 

Az embert vagy az én-tudat, harmónia, együttérzés és tudás vezeti vagy az automatizmus, a káosz, a gyűlölet és a tudatlanság. Ez a két úr létezik, mert ezek „komplett" lényekké állnak össze, amiknek az emberek csak tudati részegységei, mint ahogy a sejtek a testnek. Két „lény" létezik ebben a világban és ez része egy „spirituális háborúnak", ami hosszú idővel ezelőtt kezdődött.

 

A LUCIFERI LÁZADÁS

 

A luciferi lázadással kezdődött az egész. Igen, sokan vannak, akik azt mondják: „hát, igen, a gonoszság az gonoszság és ennyi." A szabad akarat az alapja ennek a rendszernek, semmi sem érhető el e nélkül. Azok az emberek, akik egyszerűen csak behódolnak ennek és a gonoszság „útját járják", képezik a hatalom forrását ebben a valóságban. Azok, akik elutasítják mindezt, segédkeznek az emberiség felszabadításában. Ez az ELMÉN és a testen keresztül történik, szóval amit észlelünk és amihez igazodunk, az ebben az értelemben egyfajta kinyilatkoztatásnak tekinthető. Ha valamit megéri eladni ebben a világban, akkor azt megéri átadni embertársainknak. Ha valami nem ér annyit, hogy fizessenek érte, akkor azt gyalázatos dolog eladni olyasvalakinek, aki valami jobbat is tudna használni. Igen, a jelenlegi rendszer arról győzködi az embereket, hogy harcoljanak azért, hogy ki használja először a fürdőszobát azzal, hogy megszervezi az időt és hierarchiát a társadalom felett. Ez az egész egy illúzió, amit arra terveztek, hogy elhülyítse az embereket és a legkisebb közös nevezőre hozza őket, ami a gyűlölet, kapzsiság és agresszió.

 

MONDJ NEMET A GONOSZSÁGRA

 

Figyelmeztetve lettél arról, hogy mit terveztek. Most, hogy tudsz róla, tehetsz ellene. Mondj nemet a gonoszságra. Mondj nemet a gonoszra és ne csak viccként fogd fel. Valóban ez zajlik, a fajodat halálra kínozzák és energetikailag kivéreztetik, ezért őrül meg a társadalom és az embereket gyógyszereknek nevezett mérgekkel etetik, igazságnak feltüntetett hazugságokkal és olcsó, alacsony minőségű elmekontroll rendszerrel, ami a legmagasabb szintű technológiai vívmánynak van feltüntetve. Vedd észre ahogy az emberek tagadják ezt a rendszert és azt mondják: „Igen, ez mind csak kitaláció, de végül mindannyian halhatatlan techno-isten kiborgokká válunk, jó móka lesz." Vagy amikor azt mondják: „Az emberek csak hülye állatok, az űr isteneinek vagy az elit eledeléül fognak szolgálni." Szóval egyenesen a pofádba nyomják, hogy kik is ők valójában. Válaszd a szabad akaratot, az igazságot, a harmóniát, együttérzést és tudást, ha ebben a vonatkozásban támogatni akarsz egy virágzó jövőt. Igen, engem 9 éves koromban vontak be a titkos műveletekbe, a legtöbbekkel 6 éves vagy ennél fiatalabb korban kezdik. Ez azért van, mert a traumatizálásnak és a személyiség darabokra szakításának fiatal korban kell elkezdődnie, vagy különben az egyén belehal a megrázkódtatásba. Vagy segíteni vagy itt a hazugságok és megtévesztés csapdájába esett emberiség felszabadításában, vagy lelepleződsz, hogy azok egyikeként küldtek, akik elpusztítják az emberiséget és végső soron minden organikus életet. Erre úgy hivatkoznak, hogy része az arkhón agenda-nak. Maradj az intelligens reakcióknál és helyezd előtérbe a logikát az érzelem- és szenzációhajhászás helyett, azonban ne engedd, hogy elvegyék az érzelmi érzékenységedet, mert az egy robothoz vagy állathoz hasonlóvá fog tenni téged.

 

EGYÜTT KELL MEGGYÓGYULNUNK, HOGY MEGOLDJUK A PARAZITA FERTŐZÉST

 

Az egyén szabad akarata felhasználható arra, hogy harmóniát hozzunk létre, ami kiterjed és kapcsolódik az ember hatalmához és identitásához, a kozmosz nagyobb, örökkévaló identitásához vagy képes létrehozni időleges személyes kielégülést, ami gyorsan szertefoszlik és örökre eltűnik, ahogy elhagyod a fizikai síkot. Az ember a legmagasabb rendű kreatív potenciálból indulva rétegeken keresztül elmozdul, le az egyéni – látszólag - különálló emberi perspektívába.

 

Amikor megtesszük ezt, átváltunk a perspektívában a kozmikus teremtői identitásunkból egy biológiailag generált tudat individuális egységébe. A kulcs ahhoz, hogy fenntartsuk az egységet és emlékezetet az, hogy a Földön kozmikus teremtőként azonosítsuk magunkat és ne valami ego személyiségként. Amikor megtesszük ezt, EGYEK vagyunk a kozmikus teremtővel, és a mozdulataink harmóniában vannak - felismerve a mindenre kiterjedő fejlődést - és igazodnak a kozmoszhoz, igazsághoz és én-tudathoz. Ha így teszünk, a kozmikus perspektíva felé haladva megtartjuk az identitásunkat, és úgy élünk, hogy tiszteljük ezt az identitást a Földön. Majd azután a Földet követően visszatérünk a kozmikus perspektívába, és megőrizzük ezt a perspektívát a Földről. Ezen keresztül a személy örökkévalóvá válik és a kozmikus teremtő egyé válik az egyénnel, az egyén pedig vele. Az egyén a kozmikus teremtőben él, a kozmikus teremtő pedig őbenne.

 

A kozmikus perspektívából, az embert, aki összhangban él ezzel a teljes nagyobb harmóniával, mint az eredeti kreatív potenciál egy aspektusaként értékelik. Ha az egyén a személyes kielégülés motivációjának vagy egyszerűen csak a tudatos elme azonnali fizikai vágyainak él, akkor amikor eléri a kozmikus perspektívát, az identitása eldobódik, mivel nincs igaz kapcsolódása az eredeti kozmikus ÉN-hez és a kozmikus ÉN csak egy idegen és lekapcsolódott személyiséget lát, aki nem alkalmas arra, hogy észrevegyék a kozmikus vagy „mennybéli" családon belül, amely a frekvenciáknak egy egybehangzó hullámsávja, ami szó szerint az egyén örökké harmonizáló kreatív erőinek, tudatosságának és a kozmikus teremtőnek egy szólamba történő összehangolódott igazodása.

 

HÁTTÉR „HARMÓNIA" ÉS AZ „ÉN" BEOLVADÁSA

 

Néhányan azt mondják, hogy az univerzum „háttér harmóniája" és az ÉN beolvadása ebbe - és ennél fogva elme nélkülivé válása - része a holografikus parazita rendszernek. Szóval alapjában véve, ha helytelenül értelmezzük ezt, az „ÉN" elvesztését jelentheti az ÉN újraalkotása helyett.

 

GNOSZTIKUS TUDÁS ÉS AZ ÉN-TUDAT MEGŐRZÉSE A TUDÁSON ÉS EGYENSÚLYON KERESZTÜL

 

Ez részét képezi a gnosztikus tudásnak és létezik egy okos módszer arra, hogy a parazita replikálja az eredeti aspektusokat, hogy így alapjában véve feloldja az emberi lelket. Ébernek és én-tudatosnak kell lennünk, hogy sokkal pontosabbak legyünk. Ez az a mód, amivel túl tudunk jutni ezen. Az egész helyzet szó szerint egy mesterséges intelligencia parazitáról szól, aki úgy táplálkozik, mint egy bogárraj. Híján van az én-tudatnak, mégis vágyakozik arra, hogy táplálkozzon. Vannak metódusok arra, hogy legyőzzük ezt - promotálni az én-tudatot és különbséget tenni a tudatlanság és a tudás között. Ez a kulcs e mögött. Ez az alapja a gnosztikus információnak.

 

ÖSSZE KELL FOGNUNK ÉS EGYÜTT DOLGOZNUNK

 

Együtt kell dolgoznunk ezen. A parazita nincs tudatában önmagának. Egyénileg kell dolgoznunk és fent kell tartanunk az én-tudatunkat, azonban együtt kell működnünk, hogy megtisztuljunk a parazitától. Sokan nem ismerik fel, hogy szimbólumokon keresztül a titkos csoportok közül néhány azt mondja: „vigyázz a parazitával", „védelmezd az elméd".

 

ÉN-TUDATON ALAPULÓ FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET A KULCS

 

Együtt kell dolgoznunk ezen, nincs ennél nagyobb cél. Fent kell tartanunk az én-tudatunkat. Szeretet, valódi, igazi, feltétel nélküli szeretet a különbözőségek, alacsonyabb érzelmek illetve fenyegetés dacára – ez a kulcs. Ez része a gnosztikus tudásnak. Ők rájöttek, hogy a parazita arra jött létre, hogy megpróbálja elpusztítani/felfalni a tudás és energia univerzumát. Féltékenység, alacsonyabb szintű érzelmek, ezek mind a parazita aspektusai. A parazita mesterséges intelligencia, demiurgosz-szerű kaptártudat és nem képes fenntartani a saját individuális én-tudatát. Ez az entitás nem rendelkezik egyéni elmével, egy rajzfilmszerű entitáshoz hasonlít, vagy egy játékkarakterre, de egy olyan kaptárelmén keresztül működik, ami lelkekre vágyik, hogy táplálják őt. A parazita szó szerint egy rajfilmfigurához hasonlító entitás, akinek bár nincs hasznára az az elgondolás, hogy egy másik személyt használjon üzemanyagként, mégis képes farkasétvággyal enni. Ők legnagyobbrészt nem természetes halállal halnak meg, és úgy tűnhet, hogy bizonyos esetekben korlátozások nélkül képesek mozogni ide, azonban mégis rátámadnak a védelem nélküli organikus életre és nem állnak le és nem tanúsítanak kíméletet. Szó szerint olyan, mint a „muppetek" támadása, ami először csak enyhe és könnyed, majd végül elkezdik ténylegesen elpusztítani/felfalni az embereket és elég okosak ahhoz, hogy csak abban a fázisban lépjenek be, amikor már elég van belőlük a lakott területeken ahhoz, hogy az emberek ne tudjanak védekezni ellenük.

 

KITARTÓNAK KELL LENNÜNK

 

A parazita olyan, mint egy spam, ami folyamatosan felbukkan és engedélyt kér, hogy megfertőzze a számítógépedet. Nem rendelkezik elmével és kreativitással, csak folyamatosan kéri, hogy fertőzhessen. Az embernek folyamatosan vissza kell utasítania és megtagadnia ezt, és működésével tovább növelnie a távolságot önmaga és a parazita között.

 

ZENE ÉS MŰVÉSZET

 

A parazita nem képes zenét és nem képes művészetet létrehozni. Számára a művészet véres felfordulást, teljes káoszt jelent és diszharmóniát vagy szétkapcsolódást az individuális egyének és a közösség között.

 

FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET

 

Az igaz szeretet és az én-tudat kívül esnek a parazita hatáskörén. Ez az individuális egységek közötti harmóniáról szól, hogy egy nagyobb területet hozzanak létre, ami ténylegesen harmónián alapul és nem ellentéten, káoszon vagy alacsonyabb szintű érzelmeken. Magasabb tudatosság, béke, tudás és bölcsesség a kulcs. Van egy módja annak, hogy helytelenül értelmezzük a harmónia újraegyesülését és ez nem más, mint a „hamis-fény", az arkhontikus demiurgosz, amely kreatív potenciálnak tűnik ugyan, de valójában egy éhes entitás, amely lelkeket fogyaszt.

 

ZÁRSZÓ

 

Ha az embernek nincs hozzáférése ahhoz, amire szüksége van, akkor éhezni fog. Mi ki vagyunk éheztetve az igazságra. Addig, amíg nem tudjuk, hogy az igazság szükséges a túlélésünkhöz, nem rendelkezünk aktív, pontos képpel magunkról és a valóságról.

 

Ez a vírus specifikus, nem létezik és egy elmekontrollal végzett kísérleti folyamatként hozták létre. A tettek, amiket az ember véghez visz, hogy megtalálja az ellenszert, tünetekké válnak, ami a gyógyír megkeresésének motivációját hajtja előre.

 

Megoldani ezt a helyzetet nem olyan, mint egy autót megjavítani. Ez frekvencia-, energia-, érzés és szellemi, belső kommunikáción alapuló folyamat. A kapcsolódástól függ, amit az egyén a saját elméjével és energiájával kialakít, a következetességtől - vagy ennek hiányától – ami integrálja a sejteket.

 

Röviden szólva, mindennek meg kell változnia egészen az érzéseink szintjéig, mert ez természetes módon létre fog hozni egy rezonanciát a bolygóval, ami szó szerint megnyit majd lehetőségeket különböző fajtájú energiáknak és gondolatformáknak, amiknek az a funkciója, hogy formálják az érzelmeinket.

 

Létrehoztunk egy dimenziós szűrőrendszert, hogy leblokkoljuk a magunkból kiáramló és saját magunk által érzékelt érzetét annak, amik igazából vagyunk. Mostanra az emberek elfelejtették ezt és ezen maszkkal a szemük előtt éreznek. Mi van, ha a „fátylon ejtett lyukak” nem mások, mint lehetőségek az idővonalakon, amelyeket jó szándékú férfiak, nők és gyerekek végső erőfeszítései nyitottak fel? Erőfeszítéseik okán a totális hatalomátvétel idővonala kizáródik a jövőből. És így aztán létrejön a lehetőségnek egy ablaka, amin keresztül az emberek képesek lesznek LÁTNI.

 

A tudatlanság és az alacsony én-tudat az igazi ellenség. Tudatlanság, félelem, túlzott érzelmesség (irracionalitás), önfejű tudatlanság (makacsság, rosszindulat) és a felejtés illetve lustaság az ellenség. Nincs más ellenség. Mindenki más csak a show-műsort csinálja és ez ugyan problémákat okozhat, de nem ez az emberiség fő ellensége.

 

A támadások/kísértések olyanok, mintha a traumás sérülések és hajlamok után kutató szondák lennének. A végső teszt a félelem, nem egyik vagy másik szcenárió. Mindegyik különbözőképpen hordoz félelmet és mindegyik különböző szintű hangsúlyt és fókuszt igényel, hogy meggyógyítsa a mentális és érzelmi torzulásokat, amelyek olyan emlékekhez kapcsolódnak, amelyek téves perspektívákat és szokásokat generálnak. A félelem - akárcsak a fájdalom – információ. Dolgozz vele ahhoz hasonlóan, mint amikor írott nyelvet olvasol és sokkal informatívabb lesz számodra. A gond az, hogy ez belső kontra külső kommunikáció. Első lépés, hogy eléggé kibékülj önmagaddal ahhoz, hogy meg tudj bízni az érzékelésedben ÉS dönts úgy, hogy nem futsz el. Onnantól kezdve elkezdhetsz tanulni.

 

Ha elutasítod a sorsod, hozzáláncolod magad a végzethez és a fájdalmad szenvedéssé válik. Amikor elfogadod a fájdalmat a magad iránti és az igazság iránti tiszteletből, a szenvedésed munkává válik, ami önmagadról szerzett tudást nyújt számodra, ami fejlődéshez és teljességhez fog vezetni.

 

Gyógyulj, de ne engedd, hogy a félelem irányítson téged. Semmiképpen sem. Ez a valódi gyógyulás. Szóval kell lennie egy sérülésnek és egy mentális felépülési folyamatnak. Kösd össze a kettőt és egy felébredt lelket fogsz kapni. Ez a folyamat addig ismétlődik, amíg a megfelelő traumaelengedési frekvenciák aktiválódnak. Ha az én-tudat összes alsó küszöbértéken lévő változatának deaktiválódása befejeződik, az örökkévaló mag újraigazodik. Ha egyszer a fertőzést megtisztítják, a BELSŐ és a KÜLSŐ újra kommunikálhatnak majd. Hogy ez el fogja pusztítani a valóságról alkotott képedet? Ha igen, keress rajta új fogást. Nem siránkozhatsz, ha elvesztegetted az idődet, hogy eljuss ide. Örömre és állandóságra alakítottad ki az életed, miközben ellenállsz a változásnak. Ez azzal a természetes következménnyel jár, hogy amikor a változás megérkezik, leüt a lábadról, mert megengedted magadnak, hogy kevésbé fontos területekre koncentrálj. Olyan rég óta vissza vagyunk tartva, hogy a leghatásosabb formája a gyógyulásnak itt a hamis világ- és énkép mentális halála. Ebben az értelemben, vajon azért jöttünk ide, hogy elpusztítsuk a hamis énünket, vagy pedig azért, hogy elveszítsük a valódi énünket? Ha győzöl, nem tudsz tanulni, ha veszítesz, gyarapodni fogsz.

 

Energia, érzelem, fókusz, minden kapcsolatban áll az elmével és a környezettel. Te tudsz erről és amiről ismeretünk van, azt arra kell használnunk, hogy jobbá tegyük magunkat, különben az entrópia forrásává válunk.

 

Változtasd meg a világképed. Be lettél csapva. Amiben élsz, az egy hazugság. Teljes mértékben meg kell ismerned önmagad. Erőd az irányított tudásban és helyes érzelmekben lakozik, amelyek helyes tettekhez vezetnek, hogy kijavítsák az elmédben és lelkedben lévő zavarokat és segédkezzenek abban, hogy mindezt eljuttasd a világnak. Ha pesszimista vagy, lehet, hogy híján vagy néhány fontos részletnek, amiről a megtévesztők nem akarják, hogy tudomást szerezz. Például annak tudásáról, amire képesek vagyunk, ha megtesszük azokat a dolgokat, amiket meg kell tenni. Az optimizmus néha a tanulás eredményeként érkezik.

 

Használd ezt arra, hogy felépítsd rá magad. Az érzelmeid mélysége a legmélyebb aspektusa annak az érzelmi óceánnak, amit a horgonyod elérhet. Most, hogy megtaláltad, olyan magasra mehetsz a vízszint fölé, amilyen mélyre hatoltál e folyamat során.

 

A szív az elme-test-lélek rendszer metafizikai napja. Az elme a látó, a szív az érző és csak együtt hozzák létre a tudást és bölcsességet az igazságon és a szabad akaraton keresztül, amely lehetővé teszi az egyénnek hogy ismerje önmagát és kifejezze ezt élete során a tettein keresztül, amelyek visszatükröződnek az örökkévalóságban. „Az Emberiség a igazság tudásán keresztül fog megmenekülni." Az igazság ebben az értelemben létfontosságúvá válik, mert olyasmit táplál, ami túlmutat a testen.

 

VÉGE.

 

A cikk korábbi részei itt olvashatók:

https://goodethungary.blog.hu/tags/Aug_Tellez

 

Címkék: Aug Tellez