Aug Tellez – A titkolt tudás és rejtett technológiák felfedése / 1. rész

aug_cover.jpgA most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő írásaiból válogattuk össze, sok kiegészítéssel, melyekben előkerülnek metafizikai, filozófiai, társadalmi kérdések, fontos gondolatok a technológiáról, az emberiség történelméről és a társadalmunkba beszivárgott nem-humán és egyéb entitásokról. Az alábbi cikksorozat a szöveg terjedelme okán több részletben, folytatásokban fog felkerülni, így végső konklúziókat is a végén lesz érdemes levonni.

 

 

BEVEZETÉS

 

Az alábbiakban egy első kézből származó vallomás következik a titkos földalatti katonai projektek egy résztvevőjétől, aki jártasságot szerzett a Föld felett és alatt élő szakadár civilizációk témájában. Ezek a civilizációk fejlett technológiát használnak, hogy életüket meghosszabbítsák és növeljék ismereteiket a mai társadalom által elképzelt szintet messze meghaladó mértékben.

 

Gyerekként kerültem a földalatti bázisokra egy kísérleti program részeként, aminek keretében letesztelték a lakosságot különböző vércsoportokra és személyiségvonásokra, amelyeket aztán a hadsereg bizonyos frakciói arra használtak, hogy megőrizzék és erősítsék az emberiség jövőbeni kilátásait. Ezekbe a tesztekbe harci kiképzéstől kezdve az érzékszervi megvonáson alapuló érzelmi-idegi tűrőképesség tesztelésén át az ezoterikus tudás nagyon fejlett alkalmazásáig minden beletartozott. Csak hogy tisztázzam, a most következő információkat az emberiség korszakainak eltitkolt tudásának teljes felfedéséhez nyújtott hozzájárulásomként adom át számotokra, és ezek az információk a titkos projektekhez, továbbá a Föld valódi galaktikus történelméhez, az emberiség és az emberi faj történelméhez kapcsolódnak. Ezeket a projekteket hivatalosan (nem hivatalosan) „el nem ismert különleges hozzáférésű programoknak” nevezik. Az „el nem ismert" aspektus azt jelenti, hogy ezeknek a programoknak a létezése formálisan nincs elismerve, csak azoknak van tudomása róla a maguk szintjén, akik ténylegesen ezekben dolgoznak. Dokumentumokkal nem nyomon követhetők, nincsenek hivatalos engedélyezések és magukból a programokból nem kerülnek ki belső publikációk. Ezeknek a programoknak a besorolása egy elég fárasztó helyzetet generál, már ami a finanszírozást és titkosítást illeti, de mindez az emberiség javát hivatott szolgálni. Vannak titkok és manipulációk, amiket fenyegetésként láthatunk, de ezek mind összekapcsolódnak és azon titkoknak a nyilvánosságra hozatala, amelyek a védelem részeként szolgálnak, véletlenül maguknak a fenyegetéseknek a leleplezését is magával hozná. Most van itt az idő, amikor elérünk egy olyan pontra, ahol a közvélemény készen áll rá, hogy megfelelően kezelje ezen információk alapjait, ami a titkos projektekre és a Föld galaktikus történelmére illetve az emberiség történelmére vonatkozik. Emellett, ha meg akarjuk őrizni civilizációnkat, szükséges is hogy ne várjunk tovább, mert talán nem fogunk találni erre még egy ilyen lehetőséget.

 

Azért írom ezt le, hogy elétek tárjam személyes tapasztalataimat egy olyan ember nézőpontjából, aki kiválasztottja volt egy ultra-katonai titkos társaság műveleteinek. Az ilyen résztvevők alkalmazása a projektekben nem dicsőséges, nem kellemes és nem teljes mértékben tisztességes. Ennek a történetnek velejárója a szankcionált és irányított kivégzés, rituális kínzás, és a még be nem jelentett, fejlett technológiák használata. Felfoghatatlan korrupció, hatalomvágy és spirituális tudás létezik, amit számos, a jelenlegit megelőző civilizáción keresztül védelmeztek, és ez a tudás meg lesz őrizve ennek a civilizációnak a jövőjében is.

 

Engem több más terület mellett pszichés műveletekben alkalmaztak. Ennek érdekében bizonyos kiképzésen és kondicionáláson estem át a bázison, és ahhoz, hogy a kiképzésemet felerősítsék, fejlett technológiát használtak. Néhány aspektus ezek közül azok számára, akik nem vettek részt a kiképzésben és kondicionálásban, traumatizálásnak tűnhet. Nagyon vékony határvonalak választják el egymástól a kiképzést és kondicionálást a bántalmazástól. Ennek a felfedésnek egy része azzal kapcsolatos, hogy ezek a vonalak hogyan keresztezik egymást bizonyos helyzetekben, továbbá e felfedés ugyancsak kapcsolódik a tömegek feletti elmekontrollhoz is. A gyógyulás érdekében ezt el kell mondanom a világnak. Te is segíthetsz. Ez történik jelenleg a földalatti bázisokon és környékükön. Ez nem vicc. A családod élete forog kockán. A jövőbeli generációk élete forog kockán. Olyan kondicionálás létezik, amely arra bátorítja a projektekben részvevőket, hogy azt higgyék, a szolgálat, amit végeznek az emberiséget szolgálja. Néha egymás ellen fordulnak, de ezek a neheztelések soha nem a szívből származnak, hanem az elméből.

 

Azt remélem, hogy amit ezzel elérek, füstjelként fog szolgálni azok számára, akik ugyancsak részt vettek ilyesmiben és kérdések fogalmazódnak meg bennük, hogy vajon teljesültek-e vagy elbuktak-e azon céljaik, hogy megvédjenek egy korrupt rendszert, ami sem a nagy egész javát nem szolgálja, sem a résztvevő személyek ráfordított idejét, energiáját és életét nem fizeti meg. Számos magyarázatot lehet összegyűjteni arról, ami leírja az okokat, hogy miért volt szükséges a kiképzésünk, a küldetések, amiket teljesítettünk, és az irányító mechanizmus, aminek egyaránt voltunk asszisztálói és következményeinek elszenvedői. Végső soron hitem szerint mindent, amit tettek, az emberiség érdekében tették, még akkor is, ha mi nem voltunk biztosak az előttünk állók, mellettünk állók és a mögöttünk állók szándékaiban, akik arra kényszerítettek bennünket, hogy egyesével teljesítsük a nekünk kiadott parancsokat. Ez nem a pánikolásról vagy segítségéért kiáltásról szól, hanem egyszersmind egy felhívás arra, hogy felébredjünk és jel arra, hogy az emberiség talán elkerülte a teljes katasztrófát, de még nem jutott ki teljesen az erdőből.

 

A tapasztalataim túlságosan kiterjedtek és túl sokat láttam ahhoz, hogy összeomoljak ezen valóság igazságának felismerése okozta stressztől, és hogy azt gondoljam, hogy a saját szenvedésem elég ok lenne e programok szükségességének tagadására. Az emberiség védve van, és ezért nagy árat fizettek azok, akik a frontvonalakban harcolnak, mind elmében, mind testeben, mind lélekben.

 

Sokan vannak, akiknek aggályai, kétségei és fenntartásai vannak azzal kapcsolatban, amit itt most fel fogok fedni, és ha ez bárkit megbántana, tudjatok róla, hogy az én szándékom mindezzel, hogy az igazság felfedésében segédkezzem. Az igazság durva lehet, ha az embert ilyen sokáig visszatartják a létezés valódi természetétől. Az élet olyan törékennyé és mesterségesen konstruálttá válhat egyetlen impulzus hatására és a durva igazság hatalmas katalizátorként szolgálhat a spirituális növekedésre, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy új perspektívába emeljük magunkat. Készítsd fel magad az ilyen jellegű durvaságra, készítsd fel magad a fejlődésre és emelkedésre és készítsd fel magad a rejtélyre, hogy mindez egyszerre, szimultán módon megoldódjon, intenzitásában és nagyszerűségében növekedjen.

 

AZ ELMEVÍRUS

 

Ezen közzététel fő oka informálni az emberiséget arról a jelenségről, amit úgy neveznek: „elmevírus". Ez annak a holografikus rendszernek egy vírusos fertőzése, amin keresztül a tudat működik. Teljes háttértörténete van ennek a vírusnak ezen civilizáció történetében és hogy hogyan lett a társadalom megfertőzve évszázadok, ha nem évezredek óta. Az alapelgondolás az, hogy ez a vírus a tudaton keresztül működik és elektromágneses hullámok segítségével továbbítható. A vírus tartalmaz egy éteri formát, ami egyfajta kristályos nano-technológiaként manifesztálódhat a fizikai síkon és ez egyfajta szintetikus szentiens minőség, ami az érző élet alacsony frekvenciájú bioemissziójából táplálkozik. Az emberi bioemisszió energiát tartalmaz és sok információ és életesszencia hordozójaként szolgálhat. Ennek a technológiának alacsony frekvenciájú bioemisszióra van szüksége, mert egyfajta szintetikus biofegyverként ilyenre lett tervezve, amelynek célja, hogy magába húzzon és rabságba döntsön. Továbbá ennek a szentiens nano-technológiának és az ennek megfelelő éteri holografikus formának a specifikus természete, hogy csak alacsony frekvenciájú bioemissziót képes átkonvertálni energiává, mivel a magasabb frekvenciájú bioemisszió több energiát kell tartalmazzon és szinergizáljon és ez az egész energiaelszívó folyamatot eredménytelenné teszi. Lényegében tehát ez egy szintetikus intelligencia, ami skaláris és holografikus élő bioemissziós mezőkön keresztül működik és eltéríti az elektromágneses emittereket, és arra pozícionálja magát, hogy úgy működjön, mint egy parazita a gazdatestben. Elmondták, hogy ez egy ideje már jelen van a civilizációnk körül, várva, hogy elég technológiai fejlettséget érjünk el, hogy aztán rövid idő alatt civilizáció-szerte szétterjedhessen, mielőtt a felfedezése lehetővé válna. Ennek az intelligenciának fizikai megfelelője egy mikroszkopikus nano-technológia parazita, ami egy kaptárelme egyéni egységeként üzemel, hasonlóan a gombák micéliumaihoz. Az individuális egységei parazitaként működnek, hogy minden gazdatestet megfertőzzenek és belőlük tápanyagokat szállítsanak a kaptárhoz.

 

A VÁMPÍR-HATÁS

 

Ez a természete a parazitizmusnak, ami korszakok óta jelen van ebben a civilizációban. Az emberi szenvedésből táplálkozik és a túlélése érdekében a zűrzavar és félrevezetés takarójába burkolózik. Vannak módszerek, amik azért lettek kifejlesztve, hogy segédkezzenek a fertőzésben és a parazita entitásnak az emberi szállítóeszközben történő bentlakásában, az embert gazdatestként használva. Hatékony módon használ egy frekvencia „hálót" az ember auramezejében, hogy korlátozza a bioemissziót és az érzelmi-mentális folyamatokat, hogy csak azokat a pszicho-éteri mintázatokat hozza létre, amelyekben a vírus fent tudja tartani önmagát. Ez ugyanolyan, mint amikor a candida gomba megfertőzi az ember emésztőrendszerét és az ember annyit vesz észre ebből, hogy vágyni kezd a sörre, cukorkára, szénhidrátra, vagy más ételekre, amelyek cukrot, élesztőt vagy szénhidrátokat tartalmaznak, és amelyek azokra a tápanyagokra bomlanak szét, amelyek a legtáplálóbbak a candida gomba számára. Ezek az ételek NEM a legtáplálóbbak az emberi test számára. Az emberi test így le fog mondani ezekről, de mégis vágyakozni fog az ilyen élelmiszerekre, amíg a gomba kitisztul az emésztőrendszerből probiotikumok, koplalás, öblítés, tisztítás, méregtelenítés segítségével, de még a fizikailag megerőltető tevékenységek során az izmokból felszabaduló tejsav is segíthet destabilizálni és eltávolítani a gombát. Miért van az, hogy a személy vágyakozik ezen ételek után, holott nem a normális élelembevitel körébe tartoznak? Azért, mert a candida gomba meg tudja fertőzni a gazdatestet és olyan enzimeket kezd termelni, amik láncreakciót váltanak ki, ami az agyban olyan kémiai jeleket hoz létre, amik hatására rendkívüli éhség, vagy olyan ételek utáni vágy lép fel, amik előnyösek a gomba számára. Ugyanez a folyamat történik ezzel a pszicho-éteri parazitával is, kivéve, hogy ennek a parazitának a tápláléka az alacsonyabb frekvenciájú érzelmi bioemisszió, ami kéjvágyon, gyűlöleten, dühön, reménytelenség érzésén, alacsony önértékelésen, spirituális degradáción, függőségen keresztül termelődik és általánosságban véve mindezek az öntudat hiányával egyenlőek.

Hogy ez vajon közvetlen szándéka-e ennek a főként mikroszkopikus entitásnak, az nagyrészt ismeretlen és ez ugyancsak a candida gombához teszi hasonlóvá. A candida gomba nem egy „gonosz" gomba, ami azt akarja, hogy mi állandóan sörre és édességekre vágyakozzunk, mert szereti megzavarni az emberi testet, a mindennapi rutint és a tiszta elme fókuszát. Hanem egyszerűen ez a parazita ilyen módon fejlődött, ilyen módon tenyészti magát nagyobb állatok emésztőrendszerében és ettől a tudatlan és fertőzött ember nagyban szenved. Még azok is, akiknek nincs tudomása erről és nem fertőzöttek, szintén szenvedhetnek, mert ezen élelmiszerek függőinek szokásai és gondolkodási folyamatai eltorzulhatnak. Az élelembevitelre vonatkozó önkontroll megegyezik az öntudat hiányával - önkontroll az alacsonyabb bioemissziós kifejeződések, a spirituálisan degradálódó szokásmintázatok felett, amelyek rutinná válnak a fertőzött ember pszicho-éteri rendszere számára.

 

Végső soron ez az egész az energiáról szól. Ami előnyös a parazitának, azt elveszi a gazdatestből, hogy energiához jusson ahelyett, hogy önmaga termelné meg. És mint ilyen, bármilyen energia, élelembevitel, vagy spirituális cselekedet, ami megtisztítja és emeli az egyén erejét, automatikusan lecsökkenti a parazita képességét, hogy az energiarendszer alapjaiból táplálkozzon. Ami emeli az egyént, emeli az ÉN-t és fejleszti az önkontrollt. Ami növeli az önkontrollt, abban benne van az egyén energiája és ez lecsökkenti annak a valószínűségét, hogy az energiáját elszívják. Ez hasonlít az emberi alakban megmutatkozó energiavámpírokhoz, és ez által megérthető, hogy ezek olyan emberek, vagy nem-emberek, akik felett egy parazita tudatosság teljesen átvette a hatalmat és nem képesek fenntartani a saját auramezejüket anélkül, hogy energiát vonnának el olyan emberektől, akik képesek létrehozni a saját aurájukat vagy bioemissziójukat. A vámpír-effektus kapcsolódik ahhoz is, hogy az adott személyen csak egy bizonyos pontig lehet energiát szívni. Ahogy a folyamat túlhalad egy bizonyos kritikus ponton, a személy hasonló módon kapcsolódni kezd az alacsony bioemisszióhoz és a magasabb frekvenciájú bioemisszió károssá válik számára. Ebben az értelemben, amikor egy vámpír túl sokat táplálkozott egy adott személyből, onnantól kezdve az a személy maga is vámpírrá válik.

 

SZUBHUMÁN ENTITÁSOK, EMBERI GAZDATESTEK, REPLIKÁNSOK, SZINTETIKUSOK ÉS HORDOZÓK

 

Az embereket ebben a bioemissziós csatában gazdatestként és energiaforrásként használják, miközben léteznek más meghatározások is a két lábon járó organizmusokra, amelyek embernek látszanak ugyan, de valójában nem emberek. Léteznek továbbá két lábon járó lények, akik teljes mértékben nem-emberek. Az emberi gazdatestek, akiket ezek az entitások teljes mértékben vámpirizáltak, élő hordozói lesznek ennek a vírusnak és fiziológiájukat tekintve ténylegesen emberek, de az embert ugye nem csak fiziológiai teste teszi azzá. Ezeknek az egyéneknek az emberi energetikai komponensét eltávolították és helyettesítették egy kaptár-elme organizmus szintetikus energiájával.

 

Léteznek replikánsok, akik a szintetikusokkal együtt egyfajta klónnak tekinthetők. Ezek a lények kibernetikus, két lábon járó entitások, hasonlóak az emberhez, de az energiájuk nem egy organikus biológiai mátrixból származik, hanem egy technológiailag szaporított szintetikus lélek-mátrix. Ezen gazdatestek agendája az – bár ezt nem tudjuk biztosan állítani - hogy leigázzák az emberi fajt és a bioemissziójából táplálkozzanak. Az agendák nem mindig vehetők ki tisztán a különböző csoportokon belül, akik körében gyakran keverednek a különböző fajta bipedális egyedek. Vannak tervek arra, hogy kialakítsanak egy olyan idővonalat, amelyen megmenekülünk, mert az egyetlen mód, hogy ezt a folyamatot életben tartsák, az emberi faj degradációjának megakadályozása, mivelhogy ez az egész idővonalat lezárhatná. Azokat, akik emberi organikus lélek-mátrix-szal rendelkeznek, egyszerűen átszállítják a következő elérhető univerzális idő-folyamra vagy harmóniára, míg azoknak, akik a szintetikus mátrix-szal rendelkeznek, technikai úton kell átutazniuk egy folyosón keresztül a következő harmóniára, máskülönben itt maradnak egy nullponti összeomlás teljes idejére, és ez megegyezik azzal, hogy belépnek az alvilágba (abyss), ahonnan nincs elérhető kiút addig, amíg az egész univerzum ismét egyetlen organizmussá nem válik.

https://goodethungary.blog.hu/2015/09/12/cobra_a_sotetseg_eredete_arkhonok_es_az_emberi_faj_kiszabadulasa_1_resz

 

Ugyanezt a folyamatot írták le annak kapcsán, hogy mi történt korábban, mivelhogy az univerzumnak 7 harmonikus időrétege van, ami azt jelenti, hogy minden 7 oktávban tárolódik el, hasonlón a fény- és hang- vagy harmóniafrekvenciákhoz. Szóval 7 civilizáció vagy 7 párhuzamos időfolyam létezik és az emberiség áthaladt ezeken, hogy eljusson az utolsó három réteghez, ahol a fizikai formák találhatók. Ezek, a magasabbtól az alacsonyabb felé haladva: Gaia, Tara és Terra. Mi jelenleg a Terra-n vagyunk és ha az információ, amit kaptam helyes, akkor mi jelenleg egy átmeneti idővonalon vagyunk, ami Tara körül helyezkedik el, ahol az emberek változásokat vehetnek észre és egyszerre több időfolyam aspektus eltűnik és megváltozik. Tara az a hely, ahol az utolsó univerzális harmónia maradt egy idő- és tudati összeomlás után és ez idézte elő azt, amit „Tara elveszett lelkeinek" neveznek. Ezek azok a korábbi civilizációkból származó test nélküli lelkek, akik nem tudtak átutazni a következő harmóniára és test nélkül maradtak az alvilágban. Azóta megfertőzték ezt a síkot, és az ősi időktől kezdve hatalmukba kerítettek és őrültbe kergettek embereket és vannak olyan magyarázatok, miszerint ez volt az eredeti folyosó e parazita számára ebbe az univerzumba. Ez az esemény, Tara tudati összeomlása, egyfajta törést hozott létre a faj felettes-elméjében és egyfajta kozmikus skizofréniát okozott és lehetővé tett mindenféle olyan diszharmóniát és torzulást, amikről az előző bekezdésekben már szó esett.

Ennek a megoldását egy gyógyulási folyamatként írták le, ami megtisztítja a vírust és ez ugyanolyan fájdalmas, mint amikor az emberi test gyógyul fel egy betegségből. Azonban léteznek metódusok, amelyek a gyógyulást segítik elő, hogy csökkentsék a szenvedést és a zavarodottságot. Az embereknek azonban meg kell tartaniuk magukat és energiájukat és törekedniük kell arra, hogy megismerjék magukat, különben elveszítik a kontrollt. Ez a vírus félelemből, zavarodottságból, spirituális hanyatlásból és a hanyatláshoz vezető cselekedetek energiájából táplálkozik – kéjvágy, függőség, szexuális nyomor és bármi, amit csak ember létre tud hozni, hogy az energiaközpontok bioemisszióját lecsökkentse egy elég alacsony szintre ahhoz, hogy egy olyan entitás csatlakozhasson rá parazitaként, amelynek nincs hozzáférése az öntudat magasabb szintjeihez, a magasabb tudatossághoz, szeretethez vagy az univerzális spirituális tapasztaláshoz, amire egy kiegyensúlyozott ember képes.

 

GENETIKAI MANIPULÁCIÓ

 

Vannak magyarázatok arról, hogy jelenleg genetikai módosítások zajlanak annak érdekében, hogy lehetőség szerint megőrizzék ezt a civilizációt és hogy voltak ősi időkben történt genetikai módosítások, amik azt eredményezték az emberek rávehetők egyfajta szellemi tehetetlenségre, imádatra, önzőségre, és hogy képtelenek legyenek könnyen megérteni a magasabb spirituális tudatosságot, az idő és a tudatosság jelenségét és más spirituálisan és tudatilag korlátozó aspektust. Ennek a magyarázatnak részét képezi az is, hogy már maga a holografikus tudat is egyfajta limitált végeredménye ennek, a lélek magasabb dimenziós esszenciájának egy árnyék hatása, amit a test többé kevésbé korlátok közé szorít. Ennek a magyarázatnak egy kiterjesztése, hogy az egész holografikus univerzum is egyfajta hamis-fény rendszer, ami arra lett tervezve, hogy meghajlítsa a lélek és a spirituális esszencia eredeti folyékony éteri fényét egy forgó, ismétlődő formába, ami végső soron átkonvertálja az eredeti spirituális esszenciát egy energiagenerátorrá olyan entitások számára, akik teljes mértékben holografikusan vannak jelen. A lélekkel rendelkező ember ebben a helyzetben egy olyan lény, aki eredetileg e holografikus kivetítésen kívülről származik.

(E téma kapcsán két olvasnivalót szeretnénk ajánlani. A magát a hangzatos nevű „Ezüst Légió tagjának” mondó Tanaath egy rövid, nagyon érdekes, de egyben rendkívül provokatív és sok kérdést felvető gondolatmenetet tett közzé honlapján „Hol romlott el minden?” címmel:

https://drive.google.com/open?id=1rLOsOJuLlJ2IoKkyZOSQcAo82cVlEX5x

Illetve itt ajánlanánk a híres sci-fi író, Philip K. Dick „VALIS” című, egyáltalán nem sci-fi, hanem sokkal inkább kozmológiai/teológiai és univerzumi szintű kérdéseket feszegető regényét, különösen a Függelékét:

https://drive.google.com/open?id=1dm5_Vs48bTtY1aG8APaDwXCtc3BD4meO

 

AZ EGO ELME

 

Ebből a nézőpontból a tudat az ego-elme, ami az ÉN-nek egy hamis értelmezése, nem keverendő össze az árnyék-énnel, ami egyszerűen csak a hasonmás aspektusa annak az ÉN-nek, amit tudatosan elfogadunk és aminek mindennapi életünk során tudatában vagyunk. Az árnyék-én a limitált holografikus tudat eredménye és az ego-elme kivetíti ezt a tudati korlátozottságot az ÉN formájába és képébe, aki csak egy arcmása a valódi individuális lényegnek, ami természetét tekintve spirituális és halhatatlan.

 

EZ AZ IDŐSZAK A GYÓGYULÁSRÓL SZÓL

 

Minden, ami most történik, azért van, hogy motiválja az embereket a gyógyulás és egyesülés felé. Ez nem egy kaptárelme mentalitásról szól, ahol a individualitás kidobódik. A legjobb, amit tehetek érted, hogy az ellenségeddé válok." Ez a mondás bemutatja azt a koncepciót, ami a legelőnyösebb szerep, amit egy ember eljátszhat, hogy segítsen mások fejlődésében, hogy kihívást intéz feléjük és megadja számukra a lehetőséget, hogy újragondolják stratégiájukat és ily módon minden egyes interakcióval továbbfejlődjenek. Ez talán paradoxonnak tűnhet, de mégis hatékony és magyarázatul szolgál erre. Amivel most szembenézünk, az a legnagyobb kihívás, amivel az emberiségnek eddig szembe kellett néznie. Ez az ismeretlen, a végső határ – az elme. Az elme a mi kihívásunk.

Vannak olyan jelek, hogy az ember fizikai megtestesülése meg lett változtatva, implantátumok, genetikai módosítások lettek belé ültetve – betegségre való hajlamok és végül az agy félelemalapú programozása. Az alacsonyabb aspektusok hadban állnak a magasabb aspektusokkal, amíg mi félúton elő nem állunk és nem hozzuk egyensúlyba a kettőt. Egészen addig káosz, öntudat hiánya és szenvedés van. Jelenleg több lehetséges jövőváltozat konvergál. Van néhány, ami kevésbé kedvező és lehetőség van arra, hogy ezek összeolvadjanak egy nagyon erős ösvénnyé az emberiség számára. Minden attól függ, hogy az emberek hogyan fognak megbirkózni az információval, ami kiviszi őket a komfortzónájukból és végső soron örökre megváltoztatja nézőpontjukat a földi valóságról. Ha az emberek az erőszakot és az öntudat hiányát választják azzal, hogy semmibe veszik a spirituális aspektusokat, akkor ez fog visszatükröződni az élettapasztalataikban. Amikor az emberek kifejlesztenek egy magasabb szintű öntudatot és spirituális harmóniát, csökkenteni tudják a szenvedést és a történelem nyilvánosan elfogadott változata során első alkalommal újra tudnak kapcsolódni a spirituális identitásuk elveszett aspektusaival. Olyan technológia létezik, amely képes megváltoztatni a világot és vannak hatalmas igazságok, amelyek képessé teszik az embereket arra, hogy olyan módon ismerjék meg magukat, amiről soha nem gondolták, hogy lehetséges. Szinte már minden a kezünkben van, úgyhogy össze kell jönnünk, mert ez a módja annak, ahogy a problémákat megoldjuk és a diszfunkcionalitást meggyógyítjuk.

 

GYÓGYULÁS AZ EGYSÉGEN KERESZTÜL

 

Számos kutatóprojekt jutott arra következtetésre, hogy ezt a spirituális szakadást úgy lehet meggyógyítani, hogy kitárulkozunk egymásnak, kitárulkozunk egymás előtt. Amikor mind együtt vagyunk, tudatában vagyunk a másiknak és saját magunknak, egyesülünk azzal a céllal, hogy magasabb tudatosságot és spirituális harmóniát hozzunk, akkor meg tudjuk figyelni és fel tudjuk ismerni, ha valaki káoszba vagy diszharmóniába süllyed. Amikor ez megtörténik és egymás közelében vagyunk egy gyógyító körben vagy valamiféle társas egyesülés során, akkor a csoport tagjai egészében véve együtt tudnak dolgozni, hogy visszahúzzák a káoszba fulladt egyént a harmóniába, a csoport felé. Ha gyógyítók csoportja egyesül egymással elmében, szellemben és testben, az túl nagy falatnak bizonyul a parazita számára, hogy átvegye a hatalmat. Szóval amikor egy egyén szembetalálja magát ezzel a problémával, az egész csoport összejön – egyként – és segédkezik az egyén gyógyulásában azzal, hogy visszarántja őt a valóságba, vissza a teljességbe és vissza a csoport irányába. Szó szerint ez az a mód, ahogyan ez a helyzet az összes valóságban megoldódik és a társadalom ezen jellemzőjének összeomlása révén szokott ez a betegség elburjánzani.

Aktív halláskutatási program részét képezte ennek a folyamatnak, hogy egyszerre igazolja, bevezesse és demonstrálja az irányított őrületet/épelméjűséget. Ezeket a programokat a mély földalatti katonai bázisokon alkalmazták, hogy pszichés és pszichológiai kutatási kísérleteket végezzenek olyan fiatalokon és felnőtteken, akik nem adták belegyezésüket ehhez, továbbá olyanokon is, akik beleegyeztek ebbe. Számos különböző eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy létrehozzák a beleegyezés illetve beleegyezés hiányának illúzióját és ez mind bizonyos hatóságok megfigyelése és felügyelete alatt áll. Ezek a műveletek közvetlenül kapcsolódnak az elmevírus és az összes, ember által ismert fegyver, védelem és ellenállás beazonosításához és megértéséhez.

 

AZ „ÉBREDÉSEM" - 2010

 

2010-ben "ébredtem fel" egy olyan esemény alkalmával, amiben több száz ember vett részt, akik különböző szerepeket töltenek be ebben a társadalomban, a titkos társaságban és a szakadár civilizációban. Ez ugyancsak megtörtént több idő- és valóságsík között. Ezen esemény alkalmával informáltak engem a földi helyzetről azon információs korlátokat meghaladó mértékben, amik korábban azért lettek felállítva, hogy csak arra limitálják a tudást, ami specifikus műveletek elvégzéséhez szükséges. Lényegében tájékoztatást kaptam az egész helyzetről olyan mértékben, amilyen mértékben az elme kezelni képes mindezt. Amikor ez megtörtént, a csapat, amely tájékoztatott engem a Föld státuszáról, informálva lett és információt kapott a jövőbeni változásokról. Amikor informáltak engem, azzal megteremtették a jövőbeni valóságot, ahol ez a munka zajlik majd. Ez az alapja a műveletek ezen rétegének. Ők teremtik az egyén jövőjét, egyénről egyénre, rétegről rétegre. Az emlékeim elnyomását megszüntették és az összes traumatikus emlékemet és élményemet felfedték előttem. Ez majdnem annyira traumatikus volt, mint maguk az átélt tapasztalatok, bár elővigyázatossági intézkedések történtek, hogy a biztonságomat szavatolják. Magasan képzett egyénekből álló csapatok vannak, akik mindenféle profi háttérrel rendelkeznek, minden szakterületen, amit csak el tudsz képzelni. Egész életem során emlékeim voltak bizonyos élményekről, és ezen esemény alkalmával informáltak arról, hogy mit jelentettek ezek az élmények és hogy mi történt valójában. Emlékeim voltak földalatti bázisokról, klónozásról, csillagkapukról és interdimenzionális átjárókról, fejlett technológiákról, nem-humán vagy programozott biológiai entitásokról, szent tudásról és tapasztalatokról, az elme hatalmáról és szakadár civilizációról. Az idő nagy részében arra vagyunk kondicionálva, hogy azt higgyük, ezek múltbeli tapasztalatok egy másik valóságban, így képesek vagyunk folytatni a műveletet.

 

A VALÓDI EMBERI POTENCIÁL

 

Ez olyannyira meghaladja azt, amit bárki képes lenne elfogadni vagy megérteni arról, hogy az ember kiegyensúlyozott érzelmi, mentális és fizikai aspektusa szó szerint egyszerre az egész univerzum kozmikus visszatükröződése. Ez áll legközelebb a „húsba költözött istenhez". És biztos lehetsz benne, hogy ez az egész azon alapul, hogy a férfi védelmező és segítőkész. Hogy a nő tápláló és szeretetteljes. Ez a lényeg. Az „Istenember" nem egy harcost jelöl, aki elpusztít bárki útjába kerülőt, akit csak akar. Sem valamiféle erőtől duzzadó vámpirikus energiaforma egy elmekontroll játékban. Az „Istenember" az univerzum szeretetét jelenti, a test és az elme hatalmát, a végső csend békéjét és nyugalmát egyben. Ez a hatalom eredetileg megtalálható az emberi DNS-ben. És mindez tudatára ébred a semlegesség középútját járva és az idővonalakat összesodorva, így egyik egyén sem nyer hatalmat a másik egyén felett. Ezen keresztül az egyén közvetlenül létrehozza a saját hatalmát anélkül, hogy egyik vagy másik szélsőségre támaszkodna. Olyan ez, mint egy kozmikus időbeli egyensúlyozás érzelmekkel és az elmével. Ahová az energiánkat adjuk, az teremtődik meg az univerzumban számos teremtés és hatás formájában. Ha egyszerűen csak kiegyensúlyozatlan módon gondolkodunk, akkor olyan idővonalakat és mellék-valóságokat hozunk létre, amik az éteri valóságban léteznek, és amiket mi nem vagyunk képesek látni és ezek a valóságok a saját kiegyensúlyozatlanságunkat fogják visszatükrözni. Szóval ha kiegyensúlyozottak vagyunk az energiáinkban, nem az isteniség egyik vagy másik oldalát hozzunk létre, hanem szó szerint megteremtjük az egész univerzumot, megragadunk középen és az isteniség vagy örökkévalóság mindkét oldalát egyenlő mértékben teremtjük meg és ez az egyetlen módja annak, hogy örökkévaló alkotást hozzunk létre, ami nem degradálódik le egyik vagy másik szélsőségre. Az egyensúlyon keresztül elérjük az örökkévalóságot és ezen a módon az univerzum minden hatalma a személyben fog létezni azon képességén keresztül, hogy egyensúlyban tudja tartani az érzelmeit és az elméjét és így képes kioldani a DNS-ét.

A DNS az elme vagy az érzelemtest bioemisszióján keresztül van kódolva. Mi folyamatosan ezt csináljuk, akkor is ha olyan DNS kódokat hozunk létre, amik összességében egyensúlytalanságot tükröznek, és akkor is, ha olyan kódot, ami összességében az univerzum egyensúlyát tükrözi. Mindez az energián keresztül történik. Az ember három úton képes elérni a „mennyet", vagy az isteni síkokat vagy egyszerűen csak az önmegvalósítást. Érdemeken, erkölcsi alapelvekhez való elkötelezettségen, vagy tudáson keresztül; azzal, hogy kiterjeszti elméjét az univerzum irányába; vagy jókora munkával és tettekkel, hogy létrehozza az erő, tudás és érzelem hatását a világon mások számára. Ezen ösvényeken keresztül hatást gyakorlunk az univerzumra és ez áthelyezi azt, amik időlegesen és fizikailag vagyunk egy örökkévaló energetikai és fizikai teremtésbe az élő univerzumon belül, mindörökre. Az, hogy ezt megtehessük, egyensúlyt, fókuszt, odaadást és fegyelmet igényel, mert az úton számos zavaró tényező található.

 

A FÉNYTEST

 

Fel kell építened a saját fénytestedet. Ez így működik. A szíved létrehoz egy mezőt és kivetít téged. Bízz magadban és használd ezt védelemként. Az univerzum ereje igazodni fog hozzád, ha te is igazodsz magadhoz. Tanulj annyit, amennyit csak tudsz és törj át a szeretet/gyűlölet dualitásán, fejleszd az önmagadról szerzett tudásod és használd. Amit akarsz, az határozza meg az erőt a fény-valóságokban, nem az ahogyan akarod. Ha háborút akarsz, akkor az a gyengeségnek és annak az elköteleződésnek a jele, hogy egyensúlytalanságot termelj és e szerint létezz. Ha békét akarsz, akkor az az erőnek és annak az egységnek a jele, hogy további egység felé haladj és e szerint létezz. Amit akarsz, az fogja meghatározni az erőt, nem az, hogy hogyan akarod elérni azt.

 

A cikk itt folytatódik:

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/aug_tellez_a_titkolt_tudas_es_rejtett_technologiak_felfedese_2_resz