Részletek Simon Parkes beszámolóiból / 2. rész

s3_cover.jpgAlábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely az alábbi cikkben taglalt témákat összefűzi, ismét az emberi faj hibridizációja lesz, és azoknak a genetikai beavatkozásoknak a részletei, amelyek révén a földönkívüli kérdéskör elválaszthatatlanul és leválaszthatatlanul kötődik az emberiség életéhez, jelenéhez, mindennapjaihoz.

 

VIKINGEK

 

Minden energiának van egy ellensúlya. Talán őrültségnek hangzik, de a reptilián harcos ellentétpárja a viking harcos. Egy viking lélek andromédai vagy plejádi, néha arkturuszi, de általában andromédai vagy plejádi.

0fb3e0_2537c73f2e6349cfaeebe9f96616f460_mv2.jpg

Ők lelki ellenségei voltak a reptiliánoknak. Általánosságban véve nagyon emberiek voltak, habár ne keverjük össze őket az olyan istenekkel, mint Thor, mert az egy kicsit más. Az emberek ebben a skandináv eredetű csoportban magasabb fejlettségű emberi lélekkel rendelkeztek. Fogadok, hogy volt közöttük reptilián is, de többségük nem az volt. Bár a vikingek hihetetlenül vérszomjasak, és a legtöbb plejádi is tud az lenni, és ez vitákat szülhet. Négy éve azt mondtam, hogy nem az összes plejádi csupa kedvesség és fény. Keménynek kell lenniük. Azt állítottam, hogy keménynek kell lenniük, hogy visszaszoríthassák a reptiliánokat. Nem ülsz le körben békepipázgatva azt várva, hogy ezek az emberek kedvesek legyenek veled, mert az indiánok például megtanulták ezt. Ők találták fel a békepipát, és nézd, mi történt velük. Az angol történelemben a vikingek nem csak a félelem szimbólumai lettek, hanem szinte olyanokká váltak, mint a japán szamurájok, akik egy magatartási kódex szerint élnek. Szóval a vikingek magatartási kódexe, hogy „innen oda vitorlázom, meg fogom csinálni, betartom a szavam” – ez nemcsak reptilián dolog, hanem sokkal inkább jellemző a fejlettebb emberre, a plejádira, vagy andromédaira - becsületesnek lenni. Szóval meglepő módon nem a reptilián kultúrát próbálják megjeleníteni, hanem éppen az ellenkezőjét. Gondoljatok csak a Trónok harca sorozatra, amiben az észak királya és az ő követői mennyire viking módra öltözködtek. Nagyon vikingszerű lett a megjelenésük az öltözködésük szempontjából, és volt egy másik jelkép is a hetedik évad utolsó részében vagy eggyel korábban, amikor az élőholtakkal harcoltak, és ha emlékeztek a vezetőjükre, az élőholtak vezére nagyon Anunnaki kinézetű. Éjkirálynak hívják, és a bőre teljesen fehér, és ez az Annunaki bemutatása.

game-of-thrones.jpg

Az élőholtak csak élőholtak, mint egy szokásos zombi horrorfilmben, de a hősök nagyon vikingszerűen öltöznek. Az utóbbi pár évben az energiák összecsoportosulását tapasztaljuk, akár abban a formában is, hogy a művészek, akik nem is tudják, hogy valami jóra vagy gonoszra használják fel őket, kiteszik az alkotásaikat, és olyan koncepciókat hoznak létre, melyeket kérlelhetetlenül behálóz a bolygó történelmének és jövőjének valósága. Ez valahogyan kapcsolódik az emberiséghez, és ezekben van igazság.

 

ZSIDÓK

 

Számos vallási vallási vezető, aki kiemelkedő szereppel bírt a valláson belül, hibridizálva lett, de nem abban az értelemben, hogy nyilvánvaló módon idegennek nézett volna ki, hanem abban az értelemben, hogy a fizikai testükben olyan lélek lakott, aki egy bizonyos vibráción rezgett. A magas rezgésre mi mindig úgy gondolunk, hogy akkor „mi jók vagyunk”. Nem mindig jelenti azt. Azt jelenti, hogy ha 4-ik dimenziós vagy és egy 3D-s testben vagy, a tested szét fog esni. A tested nem fog megbirkózni ezzel, így aztán a fizikai testedet módosítani kell, hogy képes legyen teljesíteni a 4-ik dimenziós lélek támasztotta követelményeket. Szóval pl Mózes, Ábrahám bizonyosan erről a vonalról valók. A zsidók nagy része erről a bolygóról való és fogságban voltak Egyiptomban, majd kivezették őket, és ez mind igaz. Bizonyos személyek vezették ki őket, akik maguk is a fáraó vérvonalán voltak. Vagyis olyanok vezették ki őket, akik nagyon is kapcsolódtak ehhez és valószínűleg megfosztották őket a királyi vérvonal előjogaitól, szóval alapvetően nem volt veszítenivalójuk. Ha nem lehetsz fáraó, akkor kiviszed onnan a csoportodat. De volt egy vallási csoport, akiket körülmetéltek. Emlékezzünk rá, nem csak a zsidó faj volt körülmetélve. Volt egy afrikai csoport is és néhány másik csoport, akiknél szintén körülmetélést alkalmaztak és ez egy bizonyos faj uralma alá tartozásnak a jele. És ez a reptilián faj. Ahelyett, hogy azt mondanák: „nos, birtoklunk titeket." Ez ennek a jele. „Ti a mi részeink vagytok." Nagyon érdekes, hogy van egy bizonyos ortodox zsidó csoport, akiknek a tagjai sapkát viselnek, de ez a sapka olyan, mint egy kis fekete doboz, ami a homlok előtt helyezkedik el és szalag van rajta és ez az Orion-kockára emlékeztet engem és ez közvetlenül a tobozmirigy felett van a fejeden. (Szerk – Erről a bizonyos Orion-kockáról Dan Burisch kiszivárogtató tett említést még évekkel ezelőtt. Állítása szerint egy megállapodás részeként Eisenhower elnök orioni földönkívüliektől kapott egy kb 8 cm széles, 8 cm magas fekete színű kockát, ami képes előrejelezni a jövőt.)

160504171301-04-holocaust-survivors-bar-mitzvah-super-169.jpgSzámomra ez negatív értelmű. Nem azért, mert ellene lennék ennek a bizonyos zsidó csoportnak, hanem mert ez a kocka számomra az Orion-kockát vagy más néven Orion-dobozt jelenti és ha ott hordod, ahol a tobozmirigyed van, az számomra azt jelenti, hogy nem kommunikálsz a Forrással. Nem kommunikálsz istennel. A zsidó vallás szabályain belül számos csoport létezik és mindegyik egy erős kontrolláló metódust mutat be. Amikor azt mondják, hogy kiválasztott faj, akkor abszolút igazuk van. Abszolút mértékben kiválasztott faj. Mikor volt utoljára, hogy legyőzték őket? Nem győzték le őket, és úgy tűnik, hogy mindent túlélnek. Úgy tűnik, hogy folyamatosan visszatérnek és erőn felül vágnak vissza és a Mosszad-on keresztül hozzáférésük van egy földönkívüli csoporthoz, akitől támogatást és segítséget kapnak és bármely országnak baja esik, amely megpróbál az útjukba állni, mert a status quo e tekintetben nem változott. Ez a csoport nagyon-nagyon magasan védett és nagyon vigyáznak rá. Alapvetően tehát a zsidók egy emberi csoport, amely megállapodást kötött egy földönkívüli erővel és gondoskodik róla, hogy ne változzon a kultúrája. Ez a földönkívüli csoport úgy véli, hogy a megállapodásuk az idők folyamán nem sérült.

 

SZLÁVOK

 

Számos csoport van a bolygón, akik valamilyen oknál fogva fenntartottak egy egyedi vérvonalat. És amikor vérvonalat említek, nem reptilián vérvonalra értem. Fenntartottak valamilyen formájú önállóságot, akár abban a formában, hogy nem keveredtek más, tőlük különböző emberekkel - mint a zsidók, akiknél ez egy vallási szabály, amely izolálva tartja őket - vagy valamilyen kulturális vagy más formában. Számos csoport létezik az úgynevezett orosz földrajzi területen, amely nagyon érdekes korai történelemmel rendelkezik. Ha megnézed mondjuk a Mongóliában élőket, megértheted, hogy ők 5-ik dimenziósak. És megnézheted az egykori Jugoszláviában, Romániában, Horvátországban, Csehszlovákiában élő népeket, amelyek az Oroszország és Európa közti határon élnek, annak ellenére, hogy földrajzilag ez Európa része, de energetikailag ez egy határvonal a két terület között. Láthatod, hogy a reptilián vonal hihetetlenül erős a fent említett országok némelyikében. A szláv népcsoport esetében tehát egy nagyon érdekes választóvonal rajzolódik ki az északi típusúak és a reptiliánok között. Gyakran találkozol közülük olyanokkal, akik erős reptilián energiával, ugyanakkor magasabban fejlett emberi energiával, északi típusú energiával is rendelkeznek. E fajok közül sokan eléggé sikeresek a túlélésben. Minél magasabb a reptilián összetétel, vagy minél magasabb a plejádi összetétel aránya, annál sikeresebb és nyilvánvalóbb a két csoport. Szóval a szláv népcsoport egy olyan csoport, amely eljátszott egy szerepet a történelemben és nem egy átlagos csoport. Nagyon óvatos vagyok ezzel, mert egy átlagos, sztenderd emberi csoport tízmilliószor jobb a legtöbb földönkívüli csoporthoz képest, mert az embereknek megvan az a speciális kapcsolódása a Forráshoz, amit számos földönkívüli csoport elveszített. Ha végigmegyünk ezen, kb 20-25 különböző csoportot tudunk listázni, akiket tanulmányoztak és beszéltem már korábban a zulukról, és hogy ők mások, a zsidók is mások és néhány másik csoport Dél-Amerikában ugyancsak, az izlandiak szintén mások, a norvégok ugyancsak. Minden csoportban van valami különleges, de néhány csoportnak mind a mai napig erősebb az energetikai kapcsolódása és ez egy nagyon fontos szempont.

 

BASZKOK

 

Az egyik oka annak, amiért a baszkok üldöztetés alatt állnak az, hogy fenyegetést látnak bennük, mert – akárcsak a zsidók – olyan emberek csoportjáról beszélünk, akik megpróbálták megőrizni a kultúrájukat és függetlenségüket és nem keveredtek másokkal. Ennek az az oka, hogy nagy mennyiségben tartalmaznak nem-földi eredetű emberi genetikai anyagot, sokan közülük kapcsolódnak Atlantiszhoz vagy Lemúriához, sokan közülük viszont nem. Van egy nagyon erős kapcsolatuk egy magasabban fejlett emberi csoporttal és ez a kapcsolódás az, amit a spanyol és más kormányok fenyegetőnek találnak. A baszkoknak megvan a saját kereskedelmi, igazságszolgáltatási hálózatuk, nem vesznek részt az állami korrupcióban, szenvedélyesen függetlenségpártiak és egyike a kevés megmaradt magasan fejlett emberi csoportnak, amely megmaradt romlatlannak és nem korrumpálódott.

basque_boys.png 

ALAKVÁLTÁS

 

Utaltam már azokra, akiket én valódi reptiliánoknak nevezek. Nagyon magasak, a fizikai formájukban vannak, a saját életközegükben, valahol a föld alatt, vagy a Föld egy más pontján és nem kell alakot váltaniuk, mert abban a formában vannak, amiben lenniük kell. Beszéltünk az emberiség néhány kulcsszereplőjéről, akik egy – én úgy hívom - reptilián „réteggel” rendelkeznek. Őfelsége az angol királynő, Soros György... egyébként Putyin elnök Soros Györgyöt egy alkalommal „vén hüllőnek" nevezte. De ez egy másik aspektus. És aztán beszéltünk olyan esetekről, amikor mondjuk egy tv bemondónak vagy valaki másnak a szeme hirtelen megváltozik és vágott pupillája lesz és aztán ez visszaváltozik. Na most, ez nem jelenti azt, hogy ők reptiliánok lennének. Nagyon világosan szeretnék fogalmazni itt. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos arányban reptilián energiát tartalmaznak. Ez lehet genetikai vagy lehet energetikai a lelken belül. Szóval ha egy embernek a szeme alakot vált, az nem feltétlenül jelenti azt, sőt az esetek túlnyomó többségében nem azt jelenti, hogy ő reptilián lenne, aki éppen most jött fel a felszínre egy földalatti bázisról és magára öltött egy emberi alakot. Nagyon-nagyon nagy számban vannak ezen a bolygón olyan emberek, akikben reptilián genetikai rész található és teljességgel normális és teljességgel elfogadott számukra, hogy a szemeik időről időre megváltoznak. De megint csak, ezeknek az eseteknek a 75%-ában nem a szemük változik meg, hanem egy „réteg” a szemgolyó felszíne előtt. Megpróbálok egy analógiát találni erre. Elmész a moziba, leülsz a székedre és nézed a filmet. A mozigép kivetít egy képet a vászonra. Azt akarom, hogy most képzeld el ennek a fordítottját. El kell képzelnünk, hogy a kamera a szemen belülről vetít és a szem retinája keresztüljön a lencsén és a kivetített kép átvetítődik a lencsén és az történik, hogy a lencse másik oldalán, kb a milliméter milliomodrészének megfelelő rétegben a szem megváltozik. Szóval nem a fizikai szem változik meg, hanem az energiakifejeződése, mint amikor egy film megjelenik a képernyőn. Találkoztam olyanokkal, akik képesek ilyesmire és ők nagyon jó emberek, olyanok, akik a legjobbat akarják az emberiség számára. Nos, ők nem reptiliánok, hanem olyan emberek, akikben valamilyen okból kifolyólag lélekszinten nagyon sok reptilián van.

 

Találkoztam olyan emberekkel, akik át tudták változtatni a karjukat. Szó szerint, mint amikor egy hullám feltör az óceánban, a kar hirtelen pikkelyessé változott, a hullám lement egészen a kar végéig és aztán a normál emberi bőr újra megjelent rajta. Ez gyakoribb, mint gondolnád, de általában a szemekkel történik. Vannak akik drámai módon képesek átváltozni és ők emberek – képzelj el egy emberi alakot, de dobj rá egy lepedőt, ez egy reptilián tudatosság energetikai rétege. Ez nem azt jelenti, hogy az a személy reptilián. Hanem azt jelenti, hogy ez megvan bennük. Számos kliensemmel beszéltem és azt mondtam nekik: „kerültél-e valaha olyan helyzetbe, hogy a barátaid körében, szinte mindenféle indok nélkül, a beszélgetésetek hirtelen félbeszakad, a barátaid arca kővé dermed a megdöbbenéstől és néhányan közülük elsétálnak mellőled és nem tudják, hogy mit tegyenek?" És néhány esetben azt válaszolták, hogy igen. És én erre azt mondtam, hogy azért, mert a szemeid megváltoztak. Ezek az emberek láttak valamit, nem számítottak rá, nem tudták feldolgozni, nem tudták számszerűsíteni és egyszerűen csak azt gondolták: „hú, láttam valamit." De ez egy abszolút beszélgetés-gyilkos dolog. Kérlek, ne feltételezzétek azt, hogy ezek az emberek gonoszak, hogy ők gonosz reptiliánok lennének. Ez egy teljesen természetes része annak, ami ezen a bolygón történik az Anunnakik ideje óta. Olyan sok emberben van reptilián rész, hogy a hallgatóság nagy részének - hiszitek vagy sem - megvan a képessége az alakváltásra.

dragon-scales-mask-640x534.jpgMinden reptiliánnak megvan a képessége erre, továbbá azok a lények, akiket én Magasabban Fejlett Embernek hívok, szintén képesek alakváltásra. Nem csak a reptiliánok képesek erre. Bárkinek, aki kapcsolódik a magasabban fejlettebb emberi DNS-éhez, megvan a képessége erre. Az emberek viccelődhetnek azon, hogy ha egy emberben sok plejádi rész található, akkor ők delfinfarkat növesztenek? Vagy delfinszerű vinnyogó hangot adnak ki? Valószínűleg igen. Szóval egy személy lelke kifejezi magát a testén keresztül és ennélfogva a fizikai test a lélek természetét fejezi ki. Az esetek 99%-ában az adott személy nem is tudja, hogy alakot váltott, nincsenek tudatában ennek, mert teljes mértékben természetes dolog. Nem mesterséges valami, hanem teljesen normális. Más esetekben emberek azon kapják magukat, hogy a tükörbe nézve az arcuk megváltozik. A szemek az elsők, és aztán ezt követik az arc vagy a test más elemei. Aki képes megváltoztatni a karjait, abban nyilvánvalóan több van, mint hogy ő csak egy reptilián lélek. Ott hatalmas mértékű reptilián energetikai DNS van, ami aktiválódott. De legnagyobb részt azoknál, akik kapcsolódtak a csillagcsaládjukkal, mondjuk a plejádiakkal, és alakot váltanak, általában a szemekkel történik meg ez először. Nagyon sok nonszensz dolgot találunk az interneten olyanokról, akiknek állítólag megváltozott a szeme. Az általában csak egy képhiba a videón. Ugyanakkor van néhány valódi eset is, amikor a hírolvasó szeme ténylegesen átváltozik. Általában nagy stressz alatt történik meg. Tehát ha csak üldögélsz nyugodtan, akkor nem fog átváltozni. Viszont ha valamilyen formában izgalomnak vagy stressznek vagy kitéve, aktiválódni fog. Sokan csak akkor jönnek rá erre, amikor más emberek elmondják nekik, hogy mi történt.

 

Az esetek 25%-ában viszont a szem valóban megváltozik. Az Anunnaki az emberiség modern fejlődésének szempontjából relatíve újnak számít. A reptilián frakció sokkal öregebb és amire a reptiliánok mindig törekedtek, az nem csak a kontroll volt, hogy „miénk a terület", hanem hogy „irányítás alatt tartunk titeket, mert ti lényegében mi vagyunk." Egy kicsit úgy, mint a Star Trek filmekben a Borg. Tehát a reptiliánok mesteri genetikusokként azt csinálják, hogy nagyon sok DNS-t, nagyon sok genetikai anyagot tesznek bele a lényekbe és elkezdik a lényeket olyanná tenni, mint amilyenek ők maguk. Ez a legokosabb módja az ő perspektívájuknak, mert nem kerül pénzbe. Ez nem azt jelenti, hogy közvetlenül háborúba bocsátkozol. Hanem azt jelenti, hogy bárki, akit megtámadsz, olyanná válik, mint te. Elkezdenek úgy gondolni rád, mint a saját proxy-jukra. Ezért van ilyen sok reptilián genetikai anyag itt a Földön.

 

(Szerk- A Kozmikus Közzététel sorozat állandó szereplője, Emery Smith nemrégiben „Undisclosed” címmel új, saját műsort kapott a Gaia Tv-n. Ebben a műsorban Randy Veitenheimer-t látta vendégül, aki Emery régi kollégája és a műsorban a titkos projektekben alkalmazott tudományról beszélgetnek. Az amerikai őslakos származással bíró Randy a nyilvánosság előtt mindezidáig energiagyógyítóként volt ismert, a műsorból azonban kiderült, hogy hosszú évekkel ezelőtt – Emery Smith-hez hasonlóan – titkos projektekben is dolgozott, méghozzá a szuperkatona programban, ahol a katonajelöltek lelki, mentális és tudati felkészítésével foglalkozott. Ezek a szuperkatonák a hírek szerint fizikai és mentális felkészültségük és felerősítésük folytán inkább közelebb állnak a filmbeli jedi-lovagokhoz, mint az egyszerű gyilkológépekhez. Randy a műsorban ennek kapcsán nagyon érdekes elméleti részleteket osztott meg a kiképzésükről:

Randy Veitenheimer:Az ember kapcsán elő szokott jönni, hogy integrált programozással rendelkezünk, ami azt mondja nekünk, hogy „ne ölj, ne bánts senkit, tegyél jót, legyél jó, érezd magad jól, néhány esetben nézz ki jól." És amikor végignézel ezen, hogyan illeszkedik ebbe az, hogy öld meg az ellenséged? Ez egy ezzel ellentétes programozás. Emberként emlős aggyal rendelkezünk, ami körbeborít egy hüllőagyat. Ha létezik bármilyen bizonyíték arra, hogy mesterségesen hoztak létre bennünket és az eredetünk valahol máshol van odakint az univerzumban, akkor ez az, mert ez egyszerűen nem logikus. És ez az, amibe belefutunk. Szóval vegyünk mondjuk egy személyt és képezzük ki katonának. Az ideális eset az, amikor olyasvalakivel találkozok, aki már eleve rendelkezik valamilyen programozottsággal. Meg fogom tanítani neki, hogy ezen programozás ellen menjen. Mit gondolsz, mi fog történni? Ami ilyenkor előáll, azt belső konfliktusnak hívják, és ez nyilvánvalóan számos olyan embernél megmutatkozik, aki poszttraumás stressz szindrómában szenved. Ez egy belső konfliktus, amikor is 18-20 éven keresztül programozva vagy és most kapsz egy új programot, ami azt mondja: „rendben van, hogy megölöd az ellenséged, hogy megvédd magad." A gyilkolás az emberi tudat egy reptilián aspektusa. Nem különösebben emlős jellemző. Szóval megint csak visszatérünk az integrációhoz, a szinkronizációhoz, kongruenciához és a hüllőagynak a harci képességek részeként történő aktiválása olyasvalami, amit igazából soha nem tanítottak nyilvánosan. Én sok ilyen képzésben részesültem és ezt adtam tovább a tanítványaimnak is.

Amikor aktiválásról beszélünk, azt én kifejeződésnek hívom. Tehát még amikor a hüllőagyat körbevevő emlősagyról beszélünk, akkor is arról az energiamennyiségről beszélünk, ami mindkettőn keresztül kifejeződik. Amikor dühös vagy, mérges vagy, vagy kocsmai verekedésbe keveredsz, ott nem feltétlenül vagy logikus, nem feltétlenül vagy emlős, életet tápláló, törődő, hanem valójában azt mondjuk, hogy más aspektusok kerülnek előtérbe, amelyek mind a reptilián részhez kötődnek. Nem feltétlenül emlősökre jellemzőek. Az történik tehát, hogy bizonyos emberek a biológiájuk és genetikájuk okán és az alapján, amit én bejövő tudatosságnak nevezek, képesek magasabb théta hullámokat vagy béta hullámokat kifejezni, és ők talán keményebb munkavégzésre képesek. Szóval ez egy kifejeződése annak, ami a fizikalitásban már zajlik. De az egyik érdekes dolog a hüllőaggyal kapcsolatban, az a különbség a gyilkos és a katona között. Egy katonának képesnek kell lennie kapcsolódnia az összes érzékhez, ami szükséges a kifejeződéséhez és túléléséhez. Ez mind emberi. Mondhatjuk tehát azt, hogy a hüllőagy tulajdonképpen szükséges az ember számára a túléléshez, de ha valaki bezárja magát a reptilián részbe, azt mi gyilkosnak hívjuk. Ha valaki hidegvérű és ehhez hasonlók... minden nyelvben megvan erre a kifejezés. A hírekben sokszor megpróbálják megmagyarázni a sorozatgyilkosok működését. Ők bezáródtak ebbe a reptilián részbe. És ami érdekes, hogy lehetőség van arra, hogy ezt megmérjük. Meg tudjuk mérni az emlős és hüllőagy integrációjának relatív mértékét és meg tudjuk mérni a rajtuk keresztüláramló energia mennyiségét. Mert ha nem áramlik energia a hüllőagyadon keresztül, akkor nem igazán vagy agresszív. Szóval van ennek néhány érdekes alkalmazhatósága, amit megnézhetünk például a sportban, illetve más területeken. Hogy mi ennek az előnye? Nos, a túlélés nyilvánvalóan a reptilián rész legfőbb funkciója. De ezzel együtt jár a hidegvérűség, az áldozatok utáni vágy, mindezek a dolgok. Míg az emlős oldalt táplálónak látjuk, törődésvágy jellemzi, a vágy arra, hogy kapcsolódj az endorfin termeléshez, ha már a kémiai részt is hozzávesszük.")

 

Mindazonáltal beállt egy törés, ami a bizalmat vagy a kommunikációt illeti az Anunnaki és a feljebbvalóik között. Számos Anunnaki-jellegű lény van a bolygón - de megint csak, mi az az Anunnaki? Anunnaki az a lélek, aki a személy testében lakik. Na most felejtsük el az alakváltást a szónak a teljes értelmében, mert ez egy energia reptilián, ami embernek álcázza magát és mi nem ezt látjuk. Mi a valódi, hús-vér lényt látjuk, aki részben ember, részben valami más, de megvan a képessége az alakváltásra. De amit mi vizsgálunk, az a lélek ezeknek a lényeknek a testében. Ha az az egyén abban az energiamezőben inkarnálódott és most emberi testbe inkarnálódott, akkor az egy Anunnaki. Ezt követően hoz egy döntést a jó és a rossz kapcsán. Emlékezzünk rá, hogyan ítéljük meg a jót. Szóval igen, vannak most Anunnakik, akik a reptilián feljebbvalóik ellen fordulnak, ellene fordulnak a saját Anunnaki feljebbvalóiknak számos okból vezérelve, de még mindig vannak itt nagyon kellemetlen személyek, akiket mi Anunnaki névvel illetünk és akik még mindig a régi utat követik.

 

Emlékez rá, nem mondhatod rá valakire, aki reptilián lélek, hogy gonosz. Nem tesszük ezt. Azt fogjuk mondani, hogy az a személy vajon a legjobbat akarja-e az emberiségnek függetlenül attól, hogy milyen lélek lakozik benne, és ha a legjobbat akarja az emberiségnek, akkor a helyes úton jár. Láthatsz olyat is, aki a nagyon magas dimenziókból, talán a 7-ik, 8-ik, 9-ikből való, aki letért az útról és azt gondolja, hogy szükség van az emberiség 3/4-ének kiirtására. Szóval nem ítélhetünk meg valakit, mert plejádi vagy andromédai így, másvalakit pedig, aki reptilián meg amúgy. Ez egy kicsit bonyolultabb ennél. Összefoglalva tehát nagyon óvatosnak kell lennünk, hogy ne álljunk be a vasvillával és fáklyával rohamozó bandák mögé, hogy felégessük az emberek házait, mert alakváltásra képesek. Meg kell értenünk, hogy ez az egész a szándékaidtól függ, hogy vajon jót akarsz-e az emberiségnek vagy nem akarsz jót az emberiségnek.

 

VÖRÖS HAJ

 

A vörös haj kétségkívül a reptilián energia jele, de egyben jelenti a bolygóval való kapcsolódást is, mert sokan, akik kelta háttérrel és felmenőkkel bírnak, vörös hajúak. Ha én valaki nagyon magas rangú valaki lennék, és készülnék valamire, azt mondanám: „nos, rendben van, manipulálnunk kell az emberi fajt. Kicsit olyannak kell lennünk itt, mint a kaméleonnak.” Így aztán a vörös hajra esett a választás, mert ez áll legközelebb az anyatermészethez. Össze van kötve a bolygó női kapcsolódásával. Ezért van az íreknek vörös haja, ezért van sok vörös hajú Skóciában, és vannak persze még más helyek is. Ezt elbitorolták - ez a legjobb szó erre. Elbitorolta a reptilián agenda, így lehet ezt a legjobban kifejezni. Földanya pedig nem fogja azt mondani, hogy „neked vörös hajad van, tehát nem születhetsz meg itt”. A bolygó csupán annyit mond: „érdekes ember lehetsz, aki jót vagy rosszat hoz ide, szóval én is részt vállalok ebben, és megpróbálom ellensúlyozni azt, amire a másik oldal készül.”

redhead-beauty-look-blue-eyes-freckles.jpg

Ez olyan, mint egy sakkjátszma, mert az egyik oldal tesz valamit, a másik oldal pedig egyensúlyt szeretne hozni, vagy éppen szeretné kibillenteni az egyensúlyt. Szóval emberek, férfiak és nők valamikor több száz évig éltek ezen a bolygón. A Biblia Ószövetsége is ír ezeknek az embereknek a vonaláról és arról, hány száz évig éltek. Ott volt Matuzsálem, aki kb 900 évet élt. Ez most lehetetlennek tűnik, de mi történt? Az ember hibridizációja... és ezt megelőzően az a gén, amelyik a test elkopásáért felelős, eredetileg nem volt ott. Egyszerűen nem létezett, vagyis a test csak nagyon lassan ment tönkre, így több száz évig élhettél. És bár hihetetlenül hangzik, de amikor földönkívüli lényeknek nyilvánvalóvá vált, hogy az emberek nagyon okosak, gyorsan megragadták az alkalmat. Igazából ha a saját szerkezeteikkel itt hagyták volna őket, túljártak volna azon földönkívüliek eszén, akik első körben manipulálták az emberi genetikát. Így aztán mit is tettek? Összeeszkábáltak egy gént, ami reagál a napfényre. Az orvosok ebben részben egyet fognak érteni velem, hogy a napfény az öregedés valódi oka. Nemcsak rákot okoz, de az öregedést is, és aktiválja ezt a bizonyos gént a testben, ami úgy működik, mint egy óra: „Mennyi napfényes napunk volt? Mennyi év napfény, mennyi éven is vagyunk túl? Itt az idő lekapcsolni a testet.” Nem véletlen, hogy bolygószerte az emberek egyenlőtlen időtartamig élnek. Ha mondjuk szegényes az étrended, valószínűleg hamarabb fogsz belehalni, de ha jól megválogatott étrenden élsz, tovább fogsz élni, habár nagy összességében nézve, az élettartam átlagosnak mondható és ugyanez igaz minden más emlősre is. A reptiliánok a bolygón kívül természetesen különböznek, és a helyi névrokonaik, a hüllők, képesek sokkal tovább élni. És emlékezzünk rá, a madarakban, mint pl a papagájban sok reptilián DNS van, mert ők a dinoszauruszoktól származnak. Ez mára elfogadott dolog. Ma már tudjuk, hogy sok dinoszaurusznak tollai voltak, és a pikkelyeik élénk színekben pompáztak. Látszik tehát, hogy az emberiség túljutott ezen, és itt a végső kérdés, ami szerintem kész vicc, az energiaelszívás. Ha jó viszonyban vagy valakivel, nem számít, miféle kapcsolatban, nem kellene megpróbálni elvenni a másik energiáját. Hányszor fordul elő, hogy belépsz egy szobába, vagy vitába keveredsz, vagy kapcsolatba lépsz valakivel, és a másik az energiádat akarja? Akármilyen okból akarja, borzasztóan kimerítő. Ez nem egy jó kapcsolat. Olyan kapcsolatba kell lépned, ahol a frekvenciák megfelelőek, ahol mindketten ugyanolyan energiaminőséggel rendelkeztek. Ez nem olyan, hogy én szeretek bélyeget gyűjteni, és olyan társat keresek, aki szintén bélyeggyűjtő. Ez hülyeség. Olyan valakit kell találnod, akinek ugyanolyan a frekvenciája, mint neked.

 

A cikk itt folytatódik:

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/reszletek_simon_parkes_beszamoloibol_3_resz

A cikk első része itt olvasható:

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/reszletek_simon_parkes_beszamoloibol_1_resz