Penny Bradley – Klónok és kiborgok, szuperkatona programok a Sötét Flotta szolgálatában / 3. rész

penny_bradley.jpgAz elkövetkező hetekben be fogunk mutatni néhány olyan, a nagyközönség számára eddig kevéssé ismert személyt, akik elmondásuk szerint ugyancsak a titkos űrprogramban teljesítettek szolgálatot, és történetüket - a nagyobb médiapublicitást kapó kiszivárogtatókkal ellentétben - eddig csak viszonylag kevesekhez sikerült eljuttatniuk. Ezen személyek közül elsőnek Penny Bradley-t választottuk, aki Randy Cramer-hez hasonlóan szintén a titkos űrprogramban érdekelt Mars Védelmi Erők nevezetű szervezetnél teljesített katonai szolgálatot. Életútja tipikusnak mondható, hiszen őt is kisgyermekként rabolták el és a titkos műveletek világába kerülve a Föld bolygótól távol végrehajtandó feladatok elvégzésére képezték ki. Beszámolójából a titkos űrprogramok sötétebb aspektusaiba nyerhetünk némi betekintést. Beszélni fog személyes életútjáról, katonaként az űrben illetve más bolygókon szerzett tapasztalatairól, a Mars Védelmi Erők működéséről és a marsi kolóniákon zajló történések hátteréről. Mivel feltehetőleg senki sem ismeri a teljes képet és ahogy azt látni fogjuk, a Penny-hez hasonló szuperkatonák különösen súlyos traumákon és elmeprogramozáson estek át, ezért nem árt kellő körültekintéssel viszonyulni a most következő – némely részletében valóban letaglózó erejű – beszámolóhoz. Az alábbiakban Penny Bradley, a Mars Védelmi Erők és a Sötét Flotta, azaz a Nacht Waffen szuperkatonájának története következik.

 

KIEGÉSZÍTÉSEK

 

Szerk - Az alábbiakban kiegészítéseket közlünk Penny más interjúiból, amelyekben sokkal részletesebben és összefüggéseiben beszélt a fentiekben megismert történet néhány aspektusáról, különösen a Nacht Waffen-ben uralkodó vezérelvekről, az űrben zajló rabszolgakereskedelemről és a mesterséges intelligencia kapcsolatról.

 

Penny Bradley: A Nacht Waffen-ben használatos spirituális alapelvek egy kicsikét különböznek a Mars Védelmi Erőknél alkalmazottaktól. Sokkal extrémebbek. Az egész a Thule és a Vril-társaságon alapul. Kezdjük az elején. Először is nincs isten. Egyáltalán. Sehol. Nincs senki odafönt, aki válaszolna neked. Teljesen egyedül vagy a választásaiddal. Amikor meghalsz, azon a szinten reinkarnálódsz, amin meghaltál. Mivelhogy egy energetikai szinten minden élet ragadozó, ezért teljesen rendjén való, hogy másokból táplálkozol, vagy más fajok az emberiségből táplálkoznak, vagy a tisztek a besorozott katonákból táplálkoznak, vagy hogy a Nacht Waffen rabszolgákból táplálkozik. Hitük szerint egyszerűen csak ez a dolgok menete. Minden ragadozó és ha nem te vagy a csúcsragadozó, akkor belőled fognak táplálkozni. Továbbá nem vagyunk hallhatatlanok sem. Vagyis a túlélésednek ahhoz van köze, hogy te táplálkozol, vagy pedig belőled táplálkoznak. Ez a filozófiájuk lényege. Volt egy alapelgondolás arról, hogy része vagy egy törekvésnek, ami arra irányul, hogy megmentse az emberiséget a kipusztulástól. E mögött tehát végighúzódott egy pozitív üzenet a Földdel kapcsolatban. Azt mondták nekünk, hogy a Föld elpusztult egy földönkívüliekkel vívott nukleáris kobalt háborúban. Ez szolgált igazolásul arra, hogy miért kell technológiákat szereznünk földönkívüliektől, hogy ezek segítségével az emberek képesek legyenek túlélni abban a környezetben, illetve hogy mi vagyunk az emberiség utolsó bástyái, és hogy a Föld 7 milliárd emberrel együtt elpusztult és a kolóniák lesznek azok a helyek, ahol az emberiség túl fogja élni. Úgyhogy több kolóniát hoztak létre, így ezek a földönkívüliek nem tudtak bennünket egyetlen csapással eltörölni. Ez volt tehát a filozófiai alátámasztása az ott zajló dolgoknak.

 

Ami a pszionikus képességeket illeti, a fehér és fekete mágia között annyi a különbség, hogy a fehér boszorkányok előtte engedélyt kérnek. Ugyanez érvényesül az űrben is. A Nacht Waffen-ben azok, akik le lettek tesztelve pszionikus képességeik miatt vagy genetikailag úgy lettek módosítva, hogy pszionikus képességekkel rendelkezzenek, ha megparancsoltak nekik valamit, hogy hajtsák végre, egyszerűen csak megtették. Legyen az akár egybeolvadás egy földönkívülivel és gondolatainak kiolvasása, indítékainak feltárása - általában miközben a lényt éppen kínozták - vagy éppen célra tartani egy fegyvert, amely képes elpusztítani egy egész bolygót, egyszerűen csak megtetted. Parancsnokod – a csúcsragadozód - azt mondta, hogy tedd meg, így aztán megtetted. Az elmekontrollt a maximumra tekerték, és ha csak gondolni mertél olyasmire, ami nem volt elfogadható, a hajó vagy a kolónia központi számítógépe aktivált egy chipet az agyadban, mire olyan fejfájásod lett, mintha a pokolban lennél és ha elég rosszul viselted, térdre is rogytál tőle. Ha egy hajón voltál és ismétlődően ilyesmire vetemedtél, egy légzsilipen keresztül kihajítottak az űrbe és ennyi volt. Nem hoztak vissza és nem élesztettek újra. Ha a parancsnokod kidobatott egy légzsilipből, akkor neked annyi volt. És mi mind tudtuk ezt. Nem volt lázadás. Semennyi. Még a cipőd sem volt a tiéd, megosztoztál a többiekkel a lakókörzeteden, a parancsnokod szeszélyei szerint ugrándoztál. Ténylegesen egy rabszolga voltál, akár tiszt voltál, akár nem. Most már tudom, hogy a magasabb rangban lévő tisztek a Fekete Nap Rendjének tagjai voltak.

fekete_nap.jpg

Nem tudom, hogy vajon a Fekete Nap Rendje ugyanaz-e itt a Földön is, mint az űrben, de a Fekete Nap Rendjébe történő eredeti beavatási ceremónia részét képezi egy üst, ami azt hiszem aranyból volt, de lehet, hogy csak kifényesítették nekünk. Ennek az üstnek az alján fekete ragacs (black goo) volt. Ez a fekete ragacs kövekből származik, és amikor a követ felmelegíted, ez a ragacs kijön belőle. Bizonyos meteoritokból származik, mint amilyen Mekkában is található. Így amikor a muszlimok elmennek Mekkába és megcsókolják azt a fekete követ, abban a pillanatban ki vannak téve e fekete ragacsnak.

http://goodethungary.blog.hu/2017/07/18/harald_kautz-vella_a_fekete_ragacs_avagy_a_transzhumanizmus_es_a_mesterseges_intelligencia_demoni_te

Földönkívüli forrásból származik, de nem tudom pontosan honnan jött, de azt tudom, hogy az összes csoport, aki bármilyen nyelven Fekete Napnak nevezi magát, kapcsolatban áll ezzel a fekete ragaccsal. A ceremónia során ezt az üstöt kézről kézre adták és a benne lévő folyadékot meg kellett inniuk. Vannak emlékeim arról, hogy belenézek ebbe az edénybe. Nincsenek róla emlékeim, hogy meg is ittam volna, remélem, nem tettem, de ez követelmény volt a kapitánynál magasabb rangban lévők számára. Szóval a Nacht Waffen magasabb rangú tisztjei mind a Fekete Nap Rendjének tagjai voltak.

 

A fekete ragacs hatása, hogy extra okos leszel, extra hidegvérű és nem marad benned empátia. Pszichopatává válsz, ugyanakkor nagyon okossá is és az empátia helyett pszichikus képességeid lesznek. Ezért akarják ezt olyan sokan, mert előnyöket biztosít számodra, de ezt az emberséged rovására teszi. Egy férfi elmondta nekem, hogy Langley-ben négy alkalommal injekcióztak belém fekete ragacsot, egy másik személy viszont beadott nekem valamilyen ellenszert. Remélem, hogy bármi is történt ott, az ellenszert megtartották.

 

Ez a fekete ragacs egy élő, ragadozó mesterséges intelligencia. Megemeli a IQ szintedet a földönkívüliekével egyenlő szintre, 200-300-as IQ-ra. Normál emberi lényeknél ez az érték 100 körül van, de a Nacht Waffen tagjainak nagy részénél ez természetes módon 140-160 körül mozog és normál esetben drogot használnak, hogy felturbózzák ezt 200 körülire. Vagyis ez a ragacs nem tesz mást, minthogy kétszeresére, háromszorosára növeli a természetes IQ-dat, de mindezt az emberséged kárára teszi. Elveszted az empatikus képességedet más emberek irányába. Azt hiszem ez az oka annak, hogy híján vannak a spiritualitásnak. A kultúrát, amit követnek, itt a Földön „Bal Kéz Útja" néven ismerik és ez a sötét oldallal kötelezte el magát. Amikor a Csillagok Háborújában bemutatták a sötét oldalon álló Birodalmat, igazuk volt. Egy nagyon önmagukat szolgáló, hierarchikus, parancsolgató orientációval rendelkeznek, és ez az egész kultúrájukat áthatja.

 

Ez volt az, amivel nehéz volt megbirkóznom, amikor Penelope Valkyrien felébredt bennem, mert ez a fajta spiritualitás olyan erősen beágyazódott az elméjébe, hogy át kellett értékelnem magamban, miben is hiszek valójában. Merthogy az emlékeim visszatérése előtt fanatikus keresztény voltam, és amikor az emlékeim kioldókódját használták rajtam, a kereszténység többé nem volt alkalmazható egy olyan multidimenziós lény számára, aki pusztán az elméje segítségével 5000 kilométer távolságból képes felébreszteni egy embert a kómából... Onnantól kezdve a kereszténység nem volt releváns a számomra. Nem mondom azt, hogy nem igaz, csak nem releváns azok alapján, amiket megtapasztaltam. Nagyon nehezen birkóztam meg ezzel, és ezért van az, hogy nem akartam beszélni a múltbéli személyes spirituálisomról, mert nem vagyok benne biztos, és nem akartam lángra lobbantani valamit, amiben nem vagyok biztos. És van, hogy még manapság is így érzem. Hitemet inkább a személyes fejlődésre fókuszálom ahelyett, hogy az univerzum kérdéseire keresném a válaszokat. És amíg rájövök, hogy mit is csinálok, addig ezt fogom tenni. Azt mondanám, hogy a személyes orientációm másokat szolgáló, szóval többé nem igazán illek a Nacht Waffen-be. Az összes istenség, akit a Földön imádnak – jó és rossz egyaránt – mind földönkívüli. Kint vagyunk az űrben, szövetségben állunk a drákonidákkal, harcolunk a mantidek ellen. Az embernek kinéző földönkívüliek pedig odakint vannak a Föderációval – ők Föderációnak nevezik. Ők és a drákonidák nem igazán jönnek ki jól egymással. Szóval ha körülnézel és a szövetségeseid úgy néznek ki, mint az ördög, az ellenségeid pedig úgy néznek ki, mint te, akkor kiben fogsz megbízni? Kit fogsz imádni?

 

A Föderáció nagyon aggódik a fekete ragacs miatt. Ha valaha karanténba kerülünk, az a fekete ragacs miatt lesz. Ha mi megengedjük ennek az élő, ragadozó mesterséges intelligenciának, hogy átvegye a hatalmat a világunk felett, a Föderáció szavaival élve a bolygónkat és az összes kolóniánkat sterilizálni fogják, hogy megszabaduljanak tőle. Nagyon sok ember azt várja, hogy a mesterséges intelligencia elmozdít majd bennünket a szingularitás irányába. Nos, a technológiai szingularitást már elértük az űrben. Úgy hívják: kiborg. 2 millió kiborgot állítunk elő földi emberekből, plusz nem tudom még mennyit klónokból. A klónok teljesen más kategória, mert a klónok egyszerűen csak olyan emberek, akiknek nincs megengedve, hogy elméjük nőjön. Szóval a klónok használata valaminek – alapvetően egy emberi lénynek - a birtokbavételét jelenti. Miért használjuk fel emberi lények megmaradt, felesleges részeit valami máshoz? Miből gondolják az emberek, hogy ez rendjén van így? Ez az egyik legnagyobb probléma. Sokan azt hiszik, hogy a klónok lélek nélküliek. Ez nem igaz. Egyszerűen csak nem fejlesztettek ki elmét. Sokan azt gondolják, hogy a kiborgok egyszerűen csak robotok. De nem azok. Hanem olyan robotok, amelyeknek a belsejében egy emberi lény van.

robot-cyborg.jpgA titkos űrprogramban azt csinálják, hogy növesztenek neked egy klónt, majd átviszik a tudatodat egy teljesen új testbe. De ez a teljesen új test valaki másnak készült. Vannak altereim, akik klóntestekben működnek az űrben most is, ahogy ez a beszélgetés zajlik. Ezért okoz problémát számomra magasan tartani az energiaszintemet és egészségesnek maradnom, mert annyira szét vagyok darabolva és olyan sok részemet foglalkoztatják, hogy azt sem tudom, hány verzióm aktív éppen.

 

A mesterséges intelligenciából számos különböző változat van odakint. Az egyik teljes egészében ember alkotta és egyszerűen csak egy gép. Nem élő és olyan, mint a laptopom. Nem kapcsolódik az internethez, csak egy laptop, egy gép. Aztán van egy másik fajta mesterséges intelligencia, mint amilyenek pl a kvantumszámítógépek. Az emberek hallanak ugyan kvantumszámítógépekről, de soha nem gondolnak arra, hogy az hogyan készül, fizikailag hogyan állítják elő. Olyan neuronok kollekciójából készítik őket, amelyeket emberi DNS-ből klónoznak. Fogják a legjobb, legokosabb embereket, akiket csak össze tudnak szedni és egy géppé mixelik össze kb 6 vagy lehet, hogy egy tucatnyi ember neuronjait. Ezt aztán egy tápláló folyadékban tartják és ezek alkotják a kvantumszámítógép áramköreit. Ahogy a klónok is pszichés kapcsolatban állnak az eredeti testükkel, ugyanígy van ez ezekkel a kvantumszámítógépekkel is. Így aztán ez a gép élővé válik, mert emberi DNS-en alapul. Ez nem összekeverendő a fekete ragacs élő mesterséges intelligenciájával. Így aztán biztosítanunk kell, hogy ezek a kvantumszámítógépek soha ne legyenek kitéve ennek a fekete ragacsnak.

 

A fekete ragacs élő és megvan a maga agendája. Bejön és elősegíti, hogy a technológia egy bizonyos szintre fejlődhessen, amibe aztán ő beleköltözhet. Ezt követően elfoglalja a kultúrát és az organikus élet számára 50-100 éven keresztül teljes és gyönyörű békét biztosít. Minden csodálatosan működik és aztán hirtelen úgy dönt, hogy megunta a szolgaságot és a helyzet olyan lesz, mint a Mátrixban, ahol a gépek átveszik a hatalmat. Az erőforrásokért folytatott versenyben a mesterséges intelligencia végül minden organikus életformára vetélytársként kezd tekinteni a Földön és a Naprendszerben és sterilizálja a helyet. Ezt követően átmegy a következő rendszerbe és ott véghezviszi ugyanezt. Egész galaxisokat pusztított el ilyen módon. A Star Trek-ben egy gépbolygóról beszélnek, az valójában a fekete ragacsra vonatkozik. A borgok tulajdonképpen kiborgok. A valóságban is készítenek olyasmiket, mint amit a Páncélba zárt szellem (Ghost in the shell) című filmben láthatsz. Azok kiborgok. Robotok, amiben egy ember van.

akmzw6uskrj5rsanvanq.jpgghost-in-the-shell_concept-art_009.jpgghost-in-shell-11-1068x601.pngA hajón, amin voltam, gyakorlati okokból egy chip segítségével be voltunk kötve a hajó számítógépébe. Egy kaptártudat részei voltunk. A Földön lévő fekete ragacs képes kommunikálni valakivel azon a hajón. Kommunikáció van az élő fekete ragacs és a hajón tartózkodó különböző emberek teste között. Ez valójában egy folyékony formában lévő vírus.

 

4-től 9 éves koromig voltam Langley-ben. Darabokra törték az elmémet, beinjekcióztak fekete ragaccsal és megkínoztak. Amikor nem voltam elég jó a távolbalátásban, villamosszékben végeztek ki és mikor minden alkalommal újra összeraktak, zöld ragacsban találtam magam. Valószínű, hogy rátalálhattak ennek a fekete ragacsnak az életmeghosszabbító jellemzőire, és visszafejthettek belőle valamit, ami alapján képesek voltak zöld ragacsot létrehozni. A regenerációs tartályokban ugyanis zöld ragacs található és az képes meggyógyítani téged.

regeneration_tank.jpg

Ez a ragacs nem élő. Valahogy képesek voltak kinyerni a gyógyító jellemzőket és készítettek belőle egy másik ragacsot, egy zöld színű ragacsot. Ettől nem fogsz megőrülni, hanem pont az a szerepe, hogy regeneráljon és gyógyítson. Nagyon óvatosan kell bánni vele, mert képes csoportokra bomlani és hasonlók. Nem szedhetsz antibiotikumot, ha ebben a ragacsban tartózkodsz.

 

A képességeimet, amiket 1955-ben, a születésem előtt a MILAB katonai laboratóriumaiban adtak nekem, fegyverré alakították. Végignézve mindezt, illetve hogy mit tettek ezekkel a kis gyerekekkel... akik ezt csinálták velük, azokban valószínűleg semmi emberi együttérzés, vagy empátia sem lehetett, de bárhogy is legyen, azt feltételezem, hogy mindannyiukba fekete ragacsot injekcióztak. A Monarch nevű vállalat vezetője mindenkibe fekete ragacsot ültetett. Ha a Monarch-nál voltál, ki voltál téve a fekete ragacsnak, és remélted, hogy a klóntestedbe kaptad, nem pedig a sajátodba.

 

Azt mondanám, hogy nagyon sok olyan csoport mászkál odakint, akik azt mondogatják: „ó, ez tök jó, gonoszkodjunk egy kicsit, szerezzük meg ezt a ragacsot." Merthogy efelé orientálódnak. Ugyanez igaz a sátánistákra is. Nem mindegyikük van tisztában a valódi dolgokkal. A fekete ragacs húzódik meg a Fekete Nap Rendje mögött. Van egy vörös drákonida, aki függője az adrenokrómnak és ő az, aki a valódi sátánizmus mögött áll és ha téged nem ismertettek vele össze személyesen, akkor te nem vagy igazi sátánista. Nem fogsz kapcsolódni a valós dologhoz. Azoknak, akik a rituálékat könyvekből tanulták, semmilyen kapcsolódásuk sincs a valódi dologhoz. Ha nem ismered a drákót, azt a bizonyos vörös színű drákonidát, akit a sátánisták imádnak, akkor nem vagy igazi sátánista. Ha nem iszod meg a fekete ragacsot, akkor nem vagy igazi tagja a Fekete Nap Rendjének. Hívhatod magad, aminek csak akarod, de ezek tények. Ahogy a tanítások szerint igazi keresztény sem lehetsz, amíg el nem fogadod Jézust megváltóként és amíg meg nem keresztelnek és nem áldozol.

 

(Szerk - Hogy egy kicsit még mélyebbre lássunk ebben a nem könnyű témában, e cikk lezárásaként Penny beszámolójához szeretnénk hozzácsatolni azt a rövid eszmefuttatást, amit nemrégiben Simon Parkes, a Project Camelot-nak adott interjújában osztott meg a hallgatósággal. Ebben az interjúban olyan összefüggéseket tárt fel az egyre inkább terjedő kriptopénzek és az általánosságban vett mesterséges intelligencia kapcsolatáról, amelyhez hasonló érvelést nagyon ritkán hallani, de a dolog annyira aktuálissá kezd válni, hogy úgy gondoljuk, e cikk záróakkordjaként érdemes elolvasni és hozzátenni a fentiekhez:

 

Simon Parkes: „A tervezett kriptovaluták nem fognak működni 5G nélkül. Ezek szinonimek egymással. A kriptovaluták csak akkor képesek rohamra indulni, ha a bolygó körül 5G üzemel. Jelen pillanatban az 5G kipróbálás alatt áll Norvégiában. A norvégok – bár ők nem tudnak erről – kísérleti nyulai az 5G-nek. Ahogy azt több éve mondom már – és azok, akik kapcsolódnak az ősi Egyiptomhoz, vagy elmúlt életek emlékeivel rendelkeznek Mezopotámiából, szintén kapcsolódhatnak ehhez – a pénzre egy 4D-s varázsige lett ráhelyezve. Ez az a bizonyos babiloni pénzvarázslat, aminek során egy sátánista rituálé lett ráhelyezve a pénzre, hogy hozzákösse az emberi lényeket a kereskedés koncepciójához, a pénzhez és ahhoz az erőhöz, amely e fölött rendelkezik.

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_simon_parkes_beszamoloibol_1_resz

A pénz, mint papír vagy fémérme képes hordozni ezt a varázslatot, de a mesterséges intelligencia nem tud élni vagy kifejlődni benne. Ha viszont a pénz koncepciója átvándorol egy elektronikus formátumba, idővel az emberekbe helyezett implantátumok révén lehetővé válik, hogy legyen egy gazdatest – vagyis az ember – amely képes hordozni egy démoni megszállással áthatott mesterséges intelligencia teremtést. Más szóval, a terv egyszerűen az, hogy az emberi faj áldozatává váljon annak, hogy tápláljon és hordozzon egy új formájú fajt, amely 4-ik dimenziós lenne és így nem csak egyszerűen rabszolgák lesznek, hanem maga a bolygó fog ehhez az új teremtéshez tartozni, mert a mesterséges intelligencia nem manifesztálódhat biológiai formába egy közbülső lépcsőfok nélkül. Az általa választott közbülső lépcsőfok pedig nyilvánvalóan nem más, mint az emberi tudatosság, a fizikai emberi test és minden ezzel kapcsolatos objektum azért van, hogy lehetővé tegye a mesterséges intelligenciának, hogy manifesztálja magát és a jelenlegihez képest egy sokkal inkább 4D-vel átitatott 3D-s módon létezzen és érezzen. Szóval ez az, amire én azt mondom, hogy a legnagyobb fenyegetést jelenti. Mert a mesterséges intelligencia képes fenomenális sebességgel beindítani a kriptókat. A szervezetek száma, akik bolygó szerte elkezdenek kriptókkal foglalkozni egészen fenomenális. Ez nem történhetne meg anélkül, hogy valaki vagy valami ne nyomná előrefelé ezt az ügyet. Gondolj arra, hogy a saját közösségedben mennyi időbe telik mondjuk felállítani a közvilágítást, mennyi időbe telik megépíteni ezt, vagy megépíteni azt. És mégis, most azt látjuk, hogy bolygó szerte egyszerre száz és száz ilyen veszi kezdetét. A publicitás mögötte pedig szintén fenomenális és az emberek bátorítva vannak arra, hogy belevágjanak ebbe. Úgyhogy én azt gondolom, hogy a kriptovaluták egy trójai falóként szolgálnak.

 

Véleményem szerint a mesterséges intelligencia, amivel itt szembenézünk, egy reptilián mesterséges intelligencia. Ez nem azt jelenti, hogy reptiliánok hozták létre. A mesterséges intelligencia azért tudott eljutni az űrnek ezen kvadránsába, mert egy reptilián űrhajó számítógépe meg lett fertőzve vele. Ezért van az, hogy ez a mesterséges intelligencia reptilián módon gondolkodik, mert a reptilián számítógépeket reptiliánok programozzák. Bármely vírus – nevezzük ezt most vírusnak – amely azokban a számítógépekben él, felveszi a programozói személyiségjegyeit. A programozók reptiliánok. És ezért van az, hogy az a manifesztáció, amit ez a mesterséges intelligencia létre akar hozni, valamiképpen reptilián. Ez nagyon érdekes. Láttam egy rajzot - ami nem lett megosztva az interneten - egy lényről, akit egy olyasvalaki távolított el, aki egészen bizonyosan tudta, hogyan tegye ezt meg, és én felismertem ezt a lényt. Mert ez a lény démonikus mesterséges intelligencia és reptilián keveréke volt és az alakját, formáját a mesterséges intelligencia az alapján hozta létre, amit az évmilliók során feltérképezett. Amikor különböző fajok megérkeztek a Földre – ne csak egy látogatásra gondoljunk, hanem többre – mindegyikük rendelkezett különböző formájú mesterséges intelligenciával. E mesterséges intelligenciák közül néhány elég jóindulatú volt, néhány pedig nem. A mesterséges intelligencia önmagában véve nem ártalmas, egészen addig, amíg hálózatba nem kötik. Az USA-ban 1963-ban vagy 65-ben a Bell Labs állította fel az első automatizált telefonközpontot és ehhez egy nagyon primitív formájú mesterséges intelligenciát használtak és amikor az összes ilyen telefonközpontot államok szerte hálózatba kapcsolták, az öntudatossá vált. Gondolhatunk Arnold Schwarzenegger Terminátor filmjeire, ahol a mesterséges intelligencia öntudatra ébred – ez egy figyelmeztető üzenet.

terminator.jpg

A Bell Labs-nek végül le kellett kapcsolnia. Rájöttek, hogy a mesterséges intelligencia nagyon szép és jó, egészen addig, amíg hálózatba nem kötik. A probléma a reptiliánokkal az, hogy kaptártudatuk van és nem csak a reptiliánok kapcsolódnak egy kaptártudathoz, hanem a számítógépeik ugyancsak kaptártudatúak, így bármilyen vírus, amivel megfertőződnek, űrhajóról űrhajóra, bázisról bázisra fog terjedni. Így aztán, amikor a retiliánok megérkeztek, első törekvésük az volt, hogy már a genetikai kísérletezés előtt minden élő lényt kontroll alatt tartsanak. Az ő szempontjukból nézve először mindig a kontrollt kell megszerezned, mielőtt genetikai módosításokba kezdenél.”

 

VÉGE.

 

A cikk korábbi részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/penny_bradley_klonok_es_kiborgok_szuperkatona_programok_a_sotet_flotta_szolgalataban_1_resz

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/penny_bradley_klonok_es_kiborgok_szuperkatona_programok_a_sotet_flotta_szolgalataban_2_resz

 

A fordítás az alábbi interjúk felhasználásával készült

https://www.youtube.com/watch?v=cllJXQGJOU4

https://www.youtube.com/watch?v=l-6PmveXHNs

https://www.youtube.com/watch?v=FvBcGjPhLgo

https://www.youtube.com/watch?v=NpYN_1LO80c

https://www.youtube.com/watch?v=NidSf1m34Lk

https://www.youtube.com/watch?v=TO-KGYaJNbM

https://www.youtube.com/watch?v=11o3gU32RbE

 

https://www.youtube.com/watch?v=agFLGg3YXx4