Elhunyt William Tompkins!

tompkins-cassidy.jpgTegnap reggel 94 éves korában elhunyt William Tompkins. Michael Salla és Bob Wood jelentése szerint pár napja kétszer is elesett, a második után már nem tért magához, agyi vérömleny alakult ki nála, amit már nem lehetett műteni. A kórházban a lélegeztetőgépről lekapcsolták és nem sokkal ezt követően elhunyt... augusztus 21-én reggel, a napfogyatkozás napján. Nyugodjon békében!


Tompkins közléseinek blogunkon megjelent fordításai egybegyűjtve itt találhatók:

http://goodethungary.blog.hu/tags/William_Tompkins

 

Kerry Cassidy pár hónapja készített vele egy hosszabb interjú-t, amely angol nyelven itt nézhető meg:

http://indavideo.hu/video/William_Tompkins_interju_a_Project_Camelot_reszere_-_1_resz

http://indavideo.hu/video/William_Tompkins_interju_a_Project_Camelot_reszere_-_2_resz

 

A fenti 2017. januárjában készült interjúnak néhány hónappal ezelőtt folytatása is lett volna, amelyről Kerry és Tompkins előre megegyeztek, hogy kimondottan egy témáról, a reptiliánok Földön viselt dolgairól szólt volna. Tompkins – saját elmondása szerint – mindent tudott a témáról, de rögtön figyelmeztette is Kerry-t, hogy ennek részletei olyannyira kiterjedtek és annyira felzaklatóak, hogy ezt követően a hallgatóság nem csak hogy erről, de semmilyen más ufo-kal kapcsolatos témáról sem akar majd többet hallani, sőt még azt is szeretné elfelejteni, ami eddig nyilvánosságra került. A megbeszélt időpont napjának reggelén aztán Kerry Cassidy egy ismeretlen telefonhívást kapott, amiben közölték vele, hogy az interjú elmarad, ne keresse többet Tompkins-t és Tompkins sem fogja őt keresni többé. Ez végül így is lett, az interjú kútba esett és Kerry Cassidy nem kapott több visszajelzést Tompkins-tól, telefonos megkereséseire sem válaszolt. Kerry elmondása szerint több mint valószínű, hogy az interjú lemondása magasabb helyről jövő utasítás lehetett, és mindkettejük védelmét szolgálta.


Bob Wood éppen a Tompkins-szal közösen írt könyvük második kötetén dolgozott, és természetesen váratlanul érte barátjának hirtelen halálhíre. Wood állítása szerint ezt a könyvet még szeretné befejezni és Tompkins feleségével egyetértésben valamikor a jövőben közzétenni. Posztumusz információk tehát még várhatók majd valamikor William Tompkins-tól.