Egység meditáció – Teljes napfogyatkozás 2017.08.21.

total-solar-eclipse.jpg

Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják az Esemény megvalósulását.

 

Elérhetjük a meditációt végző 144000 fős kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben. A fókusz az Egyesült Államokon lesz, ahol sok gyógyulásra van szükség.

karoly.jpgA meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható egy erőteljes nagy hármas az alábbiak között: Galaktikus Központ/Szaturnusz/Lilith a Nyilasban; Eris/Uránusz a Kosban és a Mars/Hold csomópont/Nap/Hold az Oroszlánban. E nagy hármas magja a Galaktikus Központ pontos nagy hármasa 28 fokon a Nyilasban, Uránuszban 28 fokon a Kosban és Nap/Hold fogyatkozás 28 fokon az Oroszlánban. A Napfogyatkozáskor a felszabadulás elektromos tüzének energiája fog keresztüláramolni a Galaktikus Központból (Pleromából) az egész Naprendszeren és keresztülcsatornázódik az Uránuszon és a Nap/Hold fogyatkozáson, melyek mindegyike tűz jegyben helyezkedik el. Ezért megvan annak a lehetősége, hogy a meditációnk a Napfogyatkozás pillanatában hatalmas áttörést fog eredményezni a bolygó felszínén, mivel ez az a pillanat, amikor a legközvetlenebb kapcsolat jön létre a Galaktikus Központtal.

unity_meditation.jpg

1918 óta ez lesz az első olyan Napfogyatkozás, melynek totalitás sávja keresztülhalad az Egyesült Államok szárazföldi részén. Ez a Napfogyatkozás nagyszerű lehetőség számunkra, hogy döntést hozzunk az egység megteremtésére. A felébredett egyének egysége a legerősebb katalizátor a planetáris felszabadítás megteremtésére. Ezen okból kifolyólag én (Cobra), Corey Goode és sokan mások összefogunk, hogy összehozzuk azt a legalább 144000 ember kritikus tömegét, akik ezt a meditációt végzik.

globe_inset_v3.png

A totalitás sávja az oregoni Salem közelében fogja elérni a talajt észak-amerikai idő szerint 10:18-kor és a dél-karolinai Charleston közelében fog kilépni 14:47-kor. Az Egyesült Államok nyugati részén élők számára már véget fog érni a Napfogyatkozás totális fázisa, amikor a meditáció elkezdődik. A meditáció épp a maximumpont pillanata előtt fog kezdődni és az Egyesült Államok középső részén élők éppen ekkor fognak meditálni, amikor a Napfogyatkozás totalitása lesz. Az ország keleti részén élők a teljes fogyatkozást végignézhetik a meditáció után."


A 2671-es napfolt épp az aug. 21-ei teljes napfogyatkozás napján néz szembe a Földdel.

2671.jpg

A 2017. aug. 21-ei napfogyatkozás érdekessége, hogy az USA 33. államában lép be Észak-Amerikába és a 33. északi szélességi fokon áthaladva a SZENT VÁROS becenevű Charlestown-nál lép ki az USA-ból. Az első, vagy inkább az egyik első nagyobb város Oregonban, melyet a napfogyatkozás érint SALEM, melynek jelentése William H. Wllson által BÉKE a héber Shalom után, de David Leslie tiszteletes, a város kurátorainak elnöke bibliai nevet akart, és a "Jerusalem" utolsó öt betűjét javasolta névválasztáskor. Jeruzsálem korábbi neve Hierosolyma, azaz (Szent sólyom) volt, hisz NAP nép volt az alapító, ahogyan a földi létbe születő és feltámadó Krisztust is a Nappal társították. Jeruzsálemben napfogyatkozáskor naplemente lesz.

napfogyatkozas_2017_aug_21_es_33_masolata.jpg

A 33-as szám kapcsolódik Jézus Krisztushoz (és a kundalínihez), a napfogyatkozás pedig áthalad Jézus nevelőapjáról elnevezett St Joseph-en (Szent József) is.

teljes_napfogyatkozas_2017_szent_jozsef.jpg

Hasonlóan a tavalyi gyűrűs napfogyatkozáshoz, idén is gabonakörök jelentek meg a Napfogyatkozás előtt néhány nappal:

sutton_hall_essex_2017_aug_17_2016_aug_29_masolata.jpg

A meditációt a Napfogyatkozás csúcspontjában fogjuk végezni augusztus 21-én, közép-európai idő szerint 20:11-kor.

 

Instrukciók a meditációhoz:

 

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

 

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.

 

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a fogyatkozó Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

170802_central.jpg

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

 

Vezetett változat:

 

 

Forrás:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/08/terjesszetek-egyseg-meditacio-2017-08.html

http://palesnapes.hupont.hu/19/uj-dolgok-lapja

http://palesnapes.hupont.hu/37/mindenszentek-es-napfogyatkozasok