Közös Cobra és Corey Goode interjú / 3.

cobra_corey_int2_2.jpgA július 29-én készült közös interjú fordítását a magyar Cobra Portál jóvoltából itt is közzétesszük.

 

Justin - Cobra, mit mondasz, ezt az eseményt a meditációra csupán a felszíni lakosság hozta létre, vagy az Ellenállási Mozgalom, illetve a Fényerők kérték?

 

Cobra - Tulajdonképpen mindkettő, hiszen a Napfogyatkozás energiái olyan nagyon erősek, hogy mind az Ellenállási Mozgalom, mind a felszíni lakosság egyéb csoportjai érzik ezt, és úgymond válaszolnak a Galaktikus Hívásra. Mind a felszíni csoportok és a nem-felszíni csoportok is a Galaktikus Hívásra válaszolnak. Ennek a Napfogyatkozásnak nagyon erős kapcsolata lesz a Galaktikus Központtal. Ezt majd részletesebben megírom a blogomon. Amikor közzéteszem a meditációra való felhívást a blogon, belefoglalok majd információkat a Galaktikus Központi Nap ebben a folyamatban betöltött szerepéről és kapcsolatáról is. A Galaktikus Központ tehát, a Galaktikus Központi Nap, egy élő entitás. Egy nagyon erős és magas tudatossággal rendelkező lény, és ez a lény küldi ki a hívást az Univerzumon keresztül, ez a hívás pedig elérte a bolygó felszínét, valamint a Naprendszerben tartózkodó csoportokat, akik a bolygó felszabadításán dolgoznak. És ők mindannyian válaszolnak most a hívásra.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Ehhez kapcsolódó kérdés: szeretné bármelyikőtök megosztani a saját weboldalán az arra vonatkozó részleteket, hogy hogyan történt erre a felkérés, hogy ezzel még tovább fokozzuk a hitelességét ennek az interjúnak?

 

Corey - Igen, én már megtettem.

 

Justin - Rendben, köszönjük. Cobra, akartál erre reagálni?

 

Cobra - Alapjában véve én már elmondtam, hogyan is történt ez. Az Ellenállási Mozgalom - ez minden meditáció előtt így történik - elküldi nekem az információt és felkér, hogy tegyem közzé a blogomon. És most is ezt tettem. Valójában az ok, amiért olyan sok ember olvassa a blogomat egyszerűen csak az, hogy egy nagyon erős csoport áll mögötte. Nem csak én vagyok egyedül. A bolygó felszíne alatt él 70 millió ember, akik mind ott állnak a blog energiája mögött.

 

Justin - Köszönjük, Cobra. Lynn?

 

Lynn - A cabal is megpróbál majd valamilyen módon hasznot húzni ennek a Napfogyatkozásnak az energiájából? És ha igen, mit akarnak majd ezzel elérni? Corey, meg tudod mondani?

 

Corey - Sajnos a válasz, "igen". Ilyen alkalmakkor ezek a cabal, illetve sátánista csoportok összegyűlnek. Mindenféle sötét dolgot művelnek, amit az interneten láthattunk már. Nincs szükség itt belemenni a részletekbe. Szóval igen, ez egy nagyon sötét idő a sötét emberek számára. Ők is ugyanazokat az energiákat próbálják felhasználni, amit mi, hogy egy másfajta végkifejletet teremtsenek. Ők ugyanolyan keményen fognak dolgozni, mint mi, hogy valami olyat tudjanak megteremteni, ami nem a Fényt szolgálja, ez biztos. De szerencsére, jelenleg, ahogy az energiák haladnak, úgy tűnik, hogy felülkerekedhetünk, ha össze tudjuk hozni a megfelelő számú meditálót, leküzdhetjük ezt a hárítást, amit a negatívok próbálnak kieszközölni, ezt a sötét elhárítást.

 

Lynn - Köszönjük, Corey. Cobra, hozzátennél még ehhez valamit?

 

Cobra - Én csupán egyetértek Corey-val abban, hogy a sötétek végzik majd a saját rituáléikat, negatív dolgaikat. Megpróbálják majd elnyomni ezzel a rezgést a Napfogyatkozás napján. De azt mondanám, hogy a Galaktikus Központ akarata, Pleroma szándéka erősebb ennél. Nem csak mi fogjuk végezni a meditációt itt a Föld felszínén. Az egész Univerzum kívánja és akarja, hogy a sötétség eltűnjön, és a Fény örökre győzedelmeskedjen, valamint a szenvedés véget érjen a bolygón. Az egész Univerzum azt akarja, hogy ez a bolygó felszabaduljon, és ez meg is fog történni, előbb, vagy utóbb - minél hamarabb, annál jobb.

 

Lynn - Köszönöm.

 

Corey - Cobrának teljesen igaza van, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik meditálunk ezért. Rengeteg segítséget kapunk a Fényerőktől. Az Ansharok azt állították, hogy ők, mint egy csoport fognak velünk együtt meditálni. Szóval még vannak egyéb meg nem nevezett csoportok is, akik figyelnek bennünket és velünk együtt meditálnak, hogy pozitívabb eredményt tudjunk elérni. És ezeknek a pozitív erőknek a száma messze felülmúlja a negatívokét.

 

Lynn - Ez nagyszerű. Nagyon köszönöm! Justin?

Justin - A Napfogyatkozás sávján történő meditálás növelni fogja egyáltalán a meditáció hatását? Cobra?

 

Cobra - Igen, persze, hiszen ez fogja lehorgonyozni a meditáció energiáját a totalitás sávján belülre. Szóval, ha megteheted, akkor ajánlott ebben részt venni.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey?

 

Corey - Igen, valahol a Napfogyatkozás pályája mentén jelen lenni, határozottan plusz energiát fog jelenteni, vagy jobban fel tudjuk majd használni az energiát, ugyanúgy, ahogy a különféle csomópontokon, vagy örvények helyszínein is bolygó szerte. Ezek szintén jó helyszínek lehetnek ahhoz, hogy hozzáférhessünk ehhez az energiához.

 

Justin - Rendben, köszönöm, Corey.

 

Lynn - Rendben. Corey, a Shasta-hegyen tartott hétvégi esemény a Napfogyatkozást megelőzően segít majd előkészíteni a Fénymunkások számára a terepet, hogy a Napfogyatkozás energiáit felhasználva felszabadítsák a bolygót?

 

Corey - Nos, feltétlenül reméljük, hogy ez egy jó példa mások számára, akik részt vesznek a meditációban. Nem tudom azonban elképzelni, hogy mi töltenénk be a vezető szerepet. Minden egyes ember, aki most ezt valahol hallgatja, ugyanolyan hatással van a dolgokra, mint bármi, amit mi teszünk. Tehát, mindenki éppen olyan fontos, legyen bárhol is a bolygón. Ha ebben az időintervallumban összefognak velünk, és összpontosítják szándékukat, az egy abszolút figyelemre méltó változást fog eredményezni röviddel azután, hogy az energia továbbítva lett az Univerzumba, és az Univerzum hallani fogja, és válaszolni fog a hívásra.

 

Lynn - Alig várom, hogy ez megtörténjen. Cobra, van valami hozzáfűznivalód ehhez?

 

Cobra - Alapjában véve, egyetértek. Mindenki, aki bármilyen módon hozzájárul a Fényhez, az közreműködik a változás megteremtésében. Corey csoportja pedig a Shasta-hegyen az egyike azon csoportoknak, akik segíthetnek ebben, igen.

 

Justin - Az "Egység a Közösségben" kezdeményezéssel kapcsolatban hogyan éreznéd magad vagy mi lenne a legjobb megközelítés egy olyan valakivel való közös munkában, akivel nincs meg a teljes egyetértés, de akivel közös nevezőre szeretnél jutni? Cobra?

 

Cobra - Alapjában véve, amit meg kell értenünk, az az, hogy mindannyiunknak közös a célja. Mindenki, aki a Fénnyel van, és a Fénynek dolgozik, annak van egy közös célja. És ez a közös cél pedig az, hogy, mindannyian szeretnénk, ha ez a világ egy jobb hellyé válna. Mindannyian szeretnénk boldogok lenni. Mindannyian szeretnénk másokat is boldognak látni. Mindannyian Közzétételt akarunk, Teljes Közzétételt. Első kapcsolatfelvételt akarunk. Felszabadulást akarunk. Az Eseményt akarjuk. Mindannyian ezeket akarjuk. Ez a közös bennünk. A többi apró dolog nem olyan fontos. Össze tudunk kapcsolódni e közös nevező alapján. Ez az, amit meg tudunk tenni. De tudatában kell lennünk annak is, hogy léteznek olyan erők, nem-fizikai és fizikai erők, melyek megpróbálnak minket megosztani. És teszik ezt a technológiájukkal, az energiáikkal, a gyengeségeinkre, elfojtott érzelmeinkre kifejtett befolyás által. Mindenre hatnak, ami nem került bennünk átalakításra. Rendelkeznek egy nagyon bonyolult hálózattal, mely olyan fejlett technológiákat is magába foglal, mely képes másokat olyan színben feltüntetni, ami nem is igaz rájuk. Tehát, ha valaki olyannal működsz együtt, akinek furának tűnnek az energiái, nem biztos, hogy tényleg furcsa energiái vannak. Lehetséges, hogy egy olyan energiamező veszi körül, amelyet fejlett skaláris technológiával hoztak létre, hogy nézeteltérést kreáljon a két személy között. Az arkhónok olyan esetekben használják leginkább ezt a technológiát, amikor kisebb csoportok, vagy egyének nagyon erősen dolgoznak együtt a Fényért, ilyenkor támadnak legfőképp. Valamint, amikor a legnagyobb esély van az egységre, akkor támadnak leginkább, hogy megosztottságot generáljanak, mert tudják, hogy ha ténylegesen sikerül egyesülnünk, akkor a játszmának vége. Az a mi győzelmünket jelenti!

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Remek válasz! Majd fel fogok még tenni egy ehhez kapcsolódó kérdést, miután átirányítottam ezt a kérdést Corey-nak is. Corey, tudnál tanácsot adni, vagy valamiféle technikát javasolni azok számára, akik szeretnék megtalálni a közös hangot azokkal az emberekkel, akikkel nem biztos, hogy mindenben egyetértenek?

 

Corey - Nos, ebben pillanatban épp egy tökéletes példának vagyunk részesei. Van olyan információ, amiben Cobra és én nem értünk egyet. Lehet, hogy több dologban sem értünk egyet. De ami ennél fontosabb, az az, amiben egyetértünk. És amiben egyetértünk, az az, hogy felszabadítást akarunk, az igazságot akarjuk, és nem számít, mi is az. Ha az igazság lelepleződik, akár az is kiderülhet, hogy mindannyian tévedtünk. Ki tudja! De mi mind az igazságot akarunk! És amennyiben egyetértünk, hogy ez az, amit akarunk, és félretesszük az összes különböző ideológiánkat, hitrendszereinket, illetve nézeteinket, akkor óriási hatást érhetünk el. Pontosan ezért hoznak be mindig "megosztó ügynököket", amikor valaki egységet próbál kialakítani egy olyan hatalmas közösségben, mint ez is. Senki sem próbált még igazán olyan közösséget egyesíteni, mint ez. Mindenki úgymond elvan a saját kis szektorában és arra fókuszál, ami szerinte a valóság. De ha mindannyian összejövünk, és megpróbálunk arra fókuszálni, hogy egy pozitív valóságot hozzunk létre, és hogy a való igazat hívjuk elő, nem csak magunk, hanem a „birkák”, a tömegek számára is, akkor szerintem ez egy olyan dolog, amiben mind egyetérthetünk, és hatalmas erőt képezhetünk emögött.

 

Justin - Nagyszerű! Köszönöm, Corey. Ehhez kapcsolódóan fel szeretném hozni az érzelmi manipuláció témakörét. Saját tanulmányaimban megvizsgáltam, hogy a népesség java része a jobb agyfélteke dominanciájával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy erősen az érzelmeikre hagyatkoznak, meglátásaikban, és az életükön való átlavírozás közben. És mivel hogy ezek könnyű szerrel manipulálhatóak élelmiszereken, és egyéb eszközökön keresztül, szerinted jó ötlet lehet-e fejleszteni az öntudatot, és megismerni önmagad? Cobra?

 

Cobra - Igen, természetesen. Azt mondanám, itt a kulcs az, hogy először kifejlesszük a kapcsolatot a Felsőbb Énünkkel. Másodszor, trenírozzuk az elménket, képezzük az elménket, mivel így nem fognak tudni becsapni minket, mert tudni fogjuk az igazat, összegyűjtjük a tényeket, és összefüggéseket állítunk fel. Harmadszor pedig gyógyítsuk meg az érzelmeinket. A gyógyult érzelmek nagyon erős eszközei a józan ítélőképességnek, mivel a gyógyult érzelmek a lélek tükrei. És amíg az érzelmek gyógyulófélben vannak, addig persze a másik oldal erői képesek manipulálni azokat. De valójában az érzelmeink jelentik a szabadságunk kulcsát. Azok jelentik a teljes tisztánlátás kulcsát. Azt mondanám tehát, hogy a Felsőbb Énünk, az elménk, és az érzelmeink integrálása a kulcs a tökéletes és teljes ítélőképességhez. Azután soha senki nem fog már többé minket becsapni.

 

Corey - Igen, abszolút. Rendszerint az érzelmek a változások katalizátoraiként működnek. Ezért próbál a cabal manipulálni bennünket különféle propagandával, nem csak azért, hogy beültesse azokat a tudatunkba - egy olyan dolog ez, mint egy hatalmas földrengés. Beülteti ezeket a tudatunkba, a médián keresztül, majd utána megpróbálja beindítani az érzelmeinket, amely katalizál és energiát ad bárminek, ahova az irányítva van. Szóval határozottan szükséges lenne megtanulnunk, hogyan legyünk urai az érzelmeinknek, és meg kellene ismernünk önmagunkat. Ez az első számú üzenete a Kék Aviánoknak - hogy nem kell letérdelnünk és várnunk valakire, hogy leereszkedjen az égből és megmentsen bennünket. Belülre kell helyeznünk az energiák fókuszát, és meg kell tennünk a szükséges változtatásokat, amivel megemelhetjük a rezgésünket, és megadja nekünk ezt a tudati reneszánszot, amiről már beszéltem, hogy Micca emberei is keresztülmentek. Számukra tulajdonképpen az volt az Esemény. Volt egy tudati reneszánszuk, mely kitágította a látásmódjukat egy szempillantás alatt. Szóval, igen, az önismeret nagyon fontos dolog. Önmagunk megismerése, és szeretete rendkívül fontos.

 

Justin - Kitűnő! Köszönjük. Már csak egy utolsó kérdésem lenne az "Egység a Közösségben" kezdeményezéssel kapcsolatosan, aztán átadom a szót Lynn-nek. A tolerancia kifejlesztése egy olyan dolog, ami nagy segítségünkre lehet azokban az esetekben, amikor valaki olyat próbálunk megközelíteni, akivel lehet, hogy nem értünk egyet, vagy akit lehet, hogy éppen ellenszenvesnek is találunk. Van valami javaslatotok arra, hogyan lehet a toleranciát fejleszteni? Cobra?

 

Cobra - Tulajdonképpen, akkor fejlesztjük ki a toleranciát, mikor végre felismerjük, hogy mindannyian a cabal nagy nyomása alatt állunk - te, én, mindenki. És amikor ezt tudjuk, akkor már nagyon könnyű mások viselkedését tolerálni, mert megértjük, hogy nagy nyomásnak voltak kitéve. Teljesen megértjük. Ez azt jelenti, hogy néha még meg kell szabnunk a határt. Néha még szükséges "nemet" mondanunk, de nem fogunk hatalmi harcokba vagy érzelmi drámákba bonyolódni már nagyon másokkal, mert meg fogjuk érteni, hogy ők is ugyanazon befolyás alatt álltak, mint mi. Ez ily módon nyilvánul meg. Az egész bolygó rendkívüli nyomás alatt állt. Ez az oka annak, hogy az emberek úgy reagálnak, ahogy. Ez az oka annak, hogy az emberek időnként furcsán, vagy kiszámíthatatlanul viselkednek. És mikor ezt felismerjük, akkor megjön a tolerancia is.

 

Justin - Köszönjük, Cobra. Corey, szerinted a tolerancia fejlesztése egy jó dolog, amivel áthidalhatjuk a szakadékot azon emberek esetében, akik nem értenek egyet velünk? És ha igen, van valami tanácsod ezzel kapcsolatosan?

 

Corey - Igen, úgy gondolom, a tolerancia fejlesztése nagyon fontos. Ha fejleszted az önuralmat, és az érzéseid feletti uralmat, akkor meg kell tanulnod azt is, hogyan kell bizonyos dolgok iránt szenvtelenné válni. Itt nem közönyösségről van szó, hanem arról, mikor olyan pozícióban vagy, mint Cobra, vagy én, és trollkodás, illetve támadás áldozatául esel. Tudod, az elején nehéz tartani magad, hogy ne válaszolj. Nehéz nem visszaadni azt az energiát, mivel érzelmileg ez tőled vesz el energiát. Egy idő után tehát ki fogsz fejleszteni egyfajta apátiát, azután pedig tolerálni fogod a dolgokat. Egyfajta egyensúlyról beszélünk, amit ki kell fejlesztened. Ez természetes módon fog megtörténni - ez a fajta apátia - amint megérted, hogy az emberek az ilyen típusú tetteiken keresztül leplezik le magukat, te pedig felismered őket, és az energiáikat. Azután már általában képes vagy rendszerezni. Elkezded rendszerezni az érzelmi kapcsolódást az adott témára vonatkozóan.

 

Justin - Köszönjük, Corey. Lynn, szeretnél te is bevetni még valamilyen kérdést?

 

Lynn - Nos, csupán egy kérdést szeretnék még végezetül feltenni az „Egység a Közösségben” törekvéssel kapcsolatosan, aztán pedig szeretnék mindkét Úriembertől néhány záró gondolatot kérni. Miután az "Egység a Közösségben" törekvés egy kiterjedt küldetés, szeretném mindkettőtöket megkérdezni, mi a saját véleményetek az erőforráson alapuló gazdaságról, a pénz nélküli gazdaságról, egyrészről az automatizálás termelési teljesítményén alapuló társadalomról, másrészről pedig, hogy a Föld és erőforrásai, a lakosság egészének közös tulajdona. Corey, kezdenéd te?

 

Corey - Igen. Tudod, ez egy olyan dolog, ami bevezetésre fog kerülni, miközben a cabal pedig ki lesz szorítva. Ez egy olyan folyamat, melyen minden társadalom keresztülmegy, minden bolygón. Majd végezetül elérkeznek arra a pontra, ahol egyesülnek és egyensúlyban élnek bolygójukkal. Azok a társadalmak, melyek nem voltak erre képesek, elpusztultak. Tehát, igen, fontos, hogy afelé haladjunk, hogy elérjük ezt az egyensúlyt.

 

Lynn - Köszönjük, Corey. Van még valami, amit szeretnél zárásként hozzáfűzni?

 

Corey - Igen. Szerintem nagyszerű dolog, hogy e meditációs csoportok közül sokan úgy döntöttek, hogy összejövünk, félretesszük a különböző nézeteinket, és egy közös célért dolgozunk, egy közös, de pozitív, együttes erővel létrehozott valóságért. Mindenkit, aki tervezi, hogy részt vesz a meditációban, arra biztatnék, hogy menjenek, és beszéljenek azokkal, akiről tudják a közösségükben, hogy meditálnak, vagy spirituális beállítottságúak, és próbáljanak rávenni minél több embert a térségükben, hogy csatlakozzanak. A csapatunk egyik emberéről tudom, hogy "meetup" (A Meetup egy online közösségi hálózatépítő portál, ami fizikai térben megvalósuló találkozók szervezésére motivál. A New Yorkból indult mozgalom az embereket nem ismertség, hanem érdeklődés alapján köti össze, legyen szó politikáról, irodalomról, technológiáról vagy egészségről. - a szerk.) típusú csoport létrehozásán dolgozik, olyan emberek számára, mint mi, hogy megtalálhassuk egymást. Úgy gondolom, tehát, hogy nagyon fontos lenne, nem csak az, hogy most összefogjunk ennek a meditációnak az erejéig, hanem az is, hogy mindannyian elkezdjük megtalálni egymást más közösségeken belül is, összejöjjünk és támogassuk egymást, mert az energiák kissé viharossá fognak válni majd időnként.

 

Lynn - Nagyon jó! Remek javaslat. Köszönjük! Cobra, szeretnéd, hogy elismételjem a kérdésemet?

 

Cobra - Nem, nem szükséges. Alapjában véve egyetértek azzal, amit Corey mondott. Felül kell emelkednünk ezen a jelenlegi babiloni mágikus pénzügyi rendszeren, a pozitív csoportok a bolygón és a bolygón kívül már létrehozták a pénzügyi rendszer leváltására vonatkozó terveket. Egy adott ponton el fogjuk érni a technológia és a természet közötti harmóniát, a pénzre pedig már nem lesz a továbbiakban szükségünk, mivel mindent meg tudunk teremteni majd, amire szükségünk lehet, replikátorok segítségével. És ezen a ponton el fogjuk érni a végső egyensúlyt. Onnantól pedig már nincsenek határok. A csillagos ég a határ. Az evolúció meg fogja haladni azt, amit jelenleg ismerünk és tudunk. Ez a válaszom a kérdésedre.

 

Lynn - Köszönjük a válaszodat! Tudnál zárásul mondani valamit?

 

Cobra - Igen, először is szeretném elmondani, hogy az Ellenállási Mozgalom nagyon örül annak, hogy ez az interjú megvalósult, és hogy végre elérkezünk egy olyan szintre, ahol ez az együttműködés lehetővé válik. Szeretnék minden egyéb csoportot, különösképpen az erős befolyással rendelkezőket megkérni, hogy tegyék ők is közzé ezt a meditációt saját blogjukon, valamint honlapjukon, saját hálózatuk számára. Az olyan emberek, mint David Wilcock, Benjamin Fulford és a többiek, egész nagyszámú követőkkel rendelkeznek, és ha ők is támogatnák ezt a meditációt, az még további előnyt jelenthetne a bolygószintű helyzet tekintetében. Remélem, ők is meg fogják ezt érteni.

 

Lynn - Köszönjük, Cobra. Ez nagyon hasznos volt. Szeretném mindkettőtöknek megköszönni a mai részvételeteket. A beérkezett kérdések száma alapján könnyedén folytathatnánk egy 2., illetve 3. résszel is. Szeretném is, ha mindketten fontolóra vennétek ennek a lehetőségét. Tarthatnánk esetleg egy újabb interjút a Napfogyatkozást követően, de később majd még visszatérünk erre. Justin, most szeretnél még mondani valamit?

 

Justin - Nem, én csak nagyon örülök, hogy mindannyian itt vagyunk és létrehozunk egyfajta közös alapot, és nagyon várom már, mit is tudunk majd itt együtt összehozni a jövőben. Nagyon izgatott vagyok.

 

Lynn - Mindenkinek köszönjük a mai közreműködést. Zárásul szeretném megköszönni az egész csapatnak, akik lehetővé tették, hogy ez az interjú létrejöjjön. Cobrának, 2012Portal.Blogspot.com, Corey Goode-nak, SphereBeingAlliance.com, a műsorvezetőtársamnak, Justin Deschampsnak, a StillnessInTheStorm.com-tól, valamit az összes fantasztikus hallgatónknak. És sose felejtsétek el, mi vagyunk a világ hangjai.

 

A fordításért köszönet illeti:
COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

 

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/08/kozos-cobra-es-corey-goode-interju.html

 

Az interjú korábbi részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kozos_cobra_es_corey_goode_interju_1_resz

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kozos_cobra_es_corey_goode_interju

 

 

Címkék: Cobra, Corey Goode