Közös Cobra és Corey Goode interjú / 1.

cobra_corey_int2_2.jpgA július 29-én készült közös interjú fordítását a magyar Cobra Portál jóvoltából itt is közzétesszük.

 

Eredeti bejegyzés:

http://prepareforchange.net/2017/08/05/cobra-corey-goode-prepare-change-july-2017-interview/

Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita

 

Augusztus 21-én, közép-európai idő szerint 20:11-kor a Fénymunkások szerte a bolygón össze fognak jönni, hogy együtt meditáljanak az emberiség békéjéért és szabadságáért. Szeretettel meghívunk mindenkit, hogy távolról vagy személyesen a Shasta-hegynél vegyen részt ezen a meditáción. Az EclipseofDisclosure oldalon olvashatók a részletek. A http://www.cosmiccocreation.com weboldalon találhatók olyan források, mellyel javíthatjuk meditációs képességünket és fokozhatjuk társteremtő szupertudatosságunk hatékonyságát.

 

Lynn - Ma négy weboldal képviselteti itt magát - a Prepare For Change.net, a Stillness In The Storm.com, a Sphere Being Alliance.com és a 2012Portal.Blogspot.com -, hogy segítsék terjeszteni az igazságot az őket olvasó emberek körében. Összefogunk egyesült erővel annak érdekében, hogy valami olyat teremtsünk, ami nagyobb, mint ha egyedül tennénk. Itt az idő mindannyiunk számára, hogy összekapcsolódjunk. A mai interjút ketten fogják vezetni, Lynn, a Prepare for Change-től és Justin Deschamps a Stillness in the Storm-tól. Vendégeink Corey Goode a Sphere Being Allience-től és Cobra a 2012portal.blogspot.com oldalról. Reméljük, mindenki élvezni fogja ezt az energikus információcserét. A célunk egyszerű. Olyan információkat osztunk meg, melyek remélhetőleg valamelyest megkönnyítik majd a tisztánlátást. Arra törekszünk, hogy egységet teremtsünk a közösségünkben.

 

Justin - Az interjú során elhangzó kérdésekre Corey és Cobra legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni. Olyan kérdések is előfordulhatnak, melyek későbbi interjúkra lettek félretéve. Bár Cobra és Corey eltérő módon fejezik ki magukat és más a véleményük, most olyan kérdésekre fogunk fókuszálni, melyek jobban szolgálják az egység, a közösség és a közös nézet kialakítását.

 

Lynn - Szeretettel köszöntöm Cobra-t és Corey Goode-t.

 

Justin - Akkor most fölteszem az első kérdést. Van arra mód, hogy egy egységes meditáció szövegezése alkalmazható legyen több csoport számára is, hogy így összefogva növelhessük a meditációban résztvevők számát? Cobra-t kérdezném először.

 

Cobra - Egy egységes meditáció elgondolása képezi tulajdonképpen az alapját annak, amit a Fényerők közölnek velem. Ez az az alapvető téma, ami leghatékonyabban fogja egyesíteni a különböző csoportokat és ugyanakkor maximális pozitív hatása lesz a bolygó felszabadítására. Fontos megértenünk, hogy ha nagyon hatékonyak akarunk lenni ebben a folyamatban, minden csoportnak ugyanazt a meditációt kell végeznie egyazon pillanatban. Nem annyira fontos, hogy milyen meditációról van szó. Sokkal fontosabb, hogy van egy nagyon erős, fókuszált „lézersugár”, egy szinkronizált esemény, melyben részt vesznek különféle csoportok, ideológiától és hitrendszertől függetlenül. Az egyetlen dolog, amire szükség van, az a csoportok motivációja az egységre és arra, hogy segítsenek a bolygó felszabadításában. Tehát az ilyen meditáció szövegezését nagyon gondosan kell megválasztani. Azt javaslom, hogy álljunk össze, vagyis nekem is lehet ötletem, a Prepare for Change-nek lehet saját ötlete és Corey-nak is lehet saját ötlete. Valamint azt javaslom, hogy jussunk konszenzusra ebből a három különböző ötletből - esetleg elküldhetjük Justin-nak és ő moderálhatja ezt a három csoportot. Aztán amikor megegyezésre jutunk, ami néhány nap alatt megvalósítható, más csoportok is csatlakozhatnak hozzánk és ők is megalkothatják a saját videóikat. Készíthetnek videókat a saját hálózatuk számára, a Facebook-on keresztül vagy bárhol máshol, amit használnak, mivel ez valóban egy hatalmas lehetőség arra, hogy egységbe hozzon minket. Az egyesített tudatosságunkra van szükség a bolygó felszínén a Végső Áttöréshez, a Közzétételhez, az Eseményhez, bárhogy is hívjuk ezt az Áttörést. Ez az az Áttörés, amit mindannyian akarunk és amire mindannyiunknak szüksége van.

 

Justin - Nagyszerű válasz. Köszönöm, Cobra.

 

Corey - Valóban úgy gondolom, hogy meg tudunk teremteni egy olyan közös témát, melyben az összes ideológiát képviselő ember meg tud egyezni. Azt hiszem, a leginkább keresett dolog az Egy Végtelen Teremtő megszólítása, a lakosság lehető legnagyobb részétől. Nem látom egyáltalán problémának az ideológiát. Azt hiszem, többféle dolgot belevihetünk, de szerintem nagyon fontos, hogy nagyon fókuszáljunk ugyanarra az eredményre.

 

Justin - Értem. A következő kérdés: Cobra szerinted ebben meg tudnátok egyezni, te, az Ellenállási Mozgalom, Corey és minden érintett fél?

 

Cobra - Igen, én is pont ezt vetettem fel. Én is el tudom készíteni a javaslatom, a Prepare for Change is a sajátját és valószínűleg Corey-nak is van ehhez hozzáfűzni valója. Szóval mi hárman nagyon könnyen összhangba hozhatjuk az egészet néhány nap alatt, aztán egy közös nyilatkozatot tehetünk közzé ezzel kapcsolatban. Ez hatalmas dolog lehet, mert ezzel példát mutathatunk másoknak, hogy lehetséges az ilyen együttműködés és kommunikáció, és hogy mindez megvalósítható. Aztán a többiek csatlakozhatnak.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, szeretettél volna valamit hozzáfűzni?

 

Corey - Nem, teljesen egyetértek. Minél inkább fókuszáltabb szándékkal rendelkezünk egy téma iránt, annál több energia lesz mögötte. A társteremtő tudatosság vezethet végig minket ezeken az idővonalakon, melyek mellett tömegtudatosságként döntünk. Ha megpróbáljuk, hogy a lehető legtöbb ember ugyanarra fókuszáljon és tömegmeditációkat végezzen, imádkozzon vagy bármi is legyen az emberek ideológiája, akkor a fókuszált szándék elvezethet minket a legoptimálisabb földi valósághoz.

 

Justin - Köszönöm, Corey. És végül: milyen hatással lenne mindez a Föld lényeire, legyen az az Esemény előtt vagy a Teljes Közzététel előtt, akár az emberekre vagy az állatokra, növényekre vagy magára a Földre? Cobra?

 

Cobra - Nos, minden egyes meditációnak, mellyel elérjük a kritikus tömeget, óriási hatása van a dolgok állására a bolygón. Hatással van az emberiségre, az állatvilágra, a növényvilágra és az ásványok világára. Az egész bolygóra hatással van és fel tudja gyorsítani a Teljes Közzétételhez vagy az Eseményhez vezető folyamatot. A mi felszabadulásunkat is fel tudja gyorsítani. Könnyebbé és harmonikusabbá, kevésbé erőszakossá tudja tenni a folyamatot. Tudományos kutatások azt mutatják, hogy az összehangolt meditációk valóban jelentős mértékben csökkentik a bűnözési arányokat - jobban, mint bármely más módszer, amit kipróbáltak. Tehát valami olyanról van szó, ami valóban csökkenti a bolygón lévő erőszakot és ami megéri, hogy törekedjünk rá. Valami olyanról van szó, amibe érdemes energiát fektetni, sokkal többet, mint néhány más olyan dologba, amit az emberek végeznek.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey szerettél volna hozzáfűzni valamit?

 

Corey - Nos, a Föld körül találhatók rezgési csomópontok, melyek nagyon hasonlóak, ha nem ugyanolyanok, mint az emberi test és az állatok testének, valamint a növények rezgése. Szóval a bolygóval való kapcsolatunk sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk. Rendkívül erős az a kapcsolat, amely meditáció során jön létre ezekkel a mezőkkel. Ahogy elkezdjük megtanulni, hogyan kezeljük társteremtő képességünket, elkezdünk arra rájönni, hogy milyen hatalmasak lehetünk és hogy ezeket a képességeket és ezt az erőt, hogy tudjuk a Fény felé irányítani.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Lynn, tedd fel a következő kérdést.

 

Lynn - Olvasónk-hallgatónk kvázi retorikai kérdést tett fel. Ezt írja: csak egy kérdést szeretnék kettőtöknek föltenni. Corey és Cobra, van annak valamilyen konkrét oka, hogy a felébredett közösség miért várt ilyen sokáig arra, hogy ti ketten összejöjjetek és szorgalmazzátok a tömeges meditációt? Corey, mikor jutott ez eszedbe?

 

Corey - Minden alkalommal, amikor meglátom, hogy valaki valamilyen tömeges meditációs felhívást tesz közzé, felmerül bennem az az elgondolás, hogy össze kell fognunk. Elég sok más dologra koncentráltam az utóbbi időben és Anshar és a Kék Aviánok is csak nemrégiben közölték velem, hogy a dolgok nem haladnak olyan jól, mint kellene és hogy nagyon fontos lenne azonnal megszervezni azokat az összehangolt tömeges meditációkat, melyek ugyanarra a szándékra helyezik a fókuszt. Így ez határozottan felkeltette a figyelmem és arra motivált, hogy fölvegyem a kapcsolatot azokkal, akik tömeges meditációkat végeznek és megnézzük, hogy együtt tudunk-e működni.

 

Lynn - Köszönöm. Cobra, milyen elképzeléseid vannak egy egységes meditációról?

 

Cobra - Lényegében már megválaszoltam ezt a kérdést. Az egyesített meditáció egyszerűen azt jelenti, hogy azt tegyük, amit a meditáció tesz, mert a meditációk mindig közelebb hoznak minket ahhoz, hogy egységbe kerüljünk önmagunkkal, a Forrással és egymással. Ezért minden meditáció tulajdonképpen egy egység meditáció. Viszont amikor a tömeges meditációknál alkalmazzuk ezt a koncepciót, ez az emberi fejlődés nagyon erős katalizátorává válhat - tulajdonképpen az emberi fejlődés legerősebb katalizátora lehet.

 

Lynn - Köszönöm neked ezt a további leírást. Rendben. Justin?

 

Justin - Meg tudnátok mondani, hogy mennyivel hatékonyabb egy fizikai csoportos meditáció egy nem-fizikai csoportos meditációnál? Szóval lényegében azt szeretné tudni a kérdezőnk, hogy azok a csoportos meditációk erősebbek-e, amikor az emberek egyazon helyen gyűlnek össze?

 

Corey - Nem kell ugyanabban a helyiségben lenni ahhoz, hogy ugyanazt a hatást érjük el. Ez kvantummechanika. Nem számít, hogy hol vagyunk térben és időben, ezen a mezőn, ezen a tudatossági mezőn mindig kapcsolatban vagyunk. Segíthet nekünk, ha egy helyen vagyunk, de mindannyian ugyanolyan hatékonyan tudunk hozzájárulni ehhez az energiához, bárhol is legyünk a világon.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, szeretnél hozzáfűzni valamit?

 

Cobra - Alapvetően, ha a fizikai síkot szeretnénk befolyásolni energiával, hatékonyabb, ha a fizikai síkon együtt meditálnak a csoportok. Ha csak a magasabb energiasíkokat akarjuk megváltoztatni, mindez nem számít. De azzal, amit mi teszünk, fizikai hatást teremtünk. Tehát ha fizikailag összegyűlnek a csoportok a bolygó energia csomópontjain, mindenképp hatékonyabb lesz ez a meditáció. Tudom, hogy sokan fognak a Napfogyatkozás pályája mentén meditálni és sokan olyan örvénypontokon, mint pl. a Shasta-hegy, ami növelni fogja ennek a meditációnak a hatását.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Lynn?

 

Lynn - Az utolsó kérdéssel kapcsolatos a következő kérdés. A Cosmic Disclosure (Kozmikus Közzététel) oldalon Heather Sartain azt mondta, hogy amikor egy meditáció során három vagy több ember szoros fizikai közelségbe hozza a tobozmirigyeit, akkor a tobozmirigy jeladóként működik. El tudnátok mondani ennek a mechanizmusát, hogy hogy működik? Cobra, kezdenéd te?

 

Cobra - Lényegében egy bizonyos nagyon fontos hatás jön létre, amit triangulációnak (háromszögelés) hívunk. A trianguláció az energiák szakrális geometriai háromszög alakzatban való kapcsolódása, ami a legerősebb geometriai alakzat az Univerzumban. Ha három vagy több ember meditál egyazon helyen, mellyel aktiválják a tobozmirigyeiket és nem csak a tobozmirigyeiket, hanem úgymond a tobozmirigy és az agyalapi mirigy között lévő energiamezőt, egy nagyon meghatározott, nagyon sajátos elektromágneses mező jön létre, amely a fizikai agyunkat összeköti a magasabb dimenziókkal, amely feszültségként jelenik meg a tobozmirigy és az agyalapi mirigy között. És amikor ez háromszög alakzatban aktiválódik, egy nagyon erős energiát teremt, amit aztán továbbítani lehet az energiarácson keresztül és függőlegesen a dimenziókon át. Ez az egyik legerősebb dolog, ami egy meditáció és egy csoportkialakítás során megtörténhet.

 

Lynn - Köszönöm, Cobra. Corey, ahogy azt láthatjuk, a Shasta-hegyen tartandó konferenciád minden bizonnyal össze fogja hozni az embereket és mindezt szemléltetni fogja. Van bármi más, amit hozzá szeretnél ehhez fűzni?

 

Corey - Sokan veszik fel velem a kapcsolatot és elmondják, hogy különféle fejlettségi szinteken vannak meditálás területén. Ott lesz a konferencián Gerald O'Donell, aki nagy név a távolbalátás és távbefolyásolás területén és megpróbál hatással lenni a társteremtő tudatosságra. Lesz neki egy foglalkozása, ahol tanítani fogja az embereket. Van egy weboldal is, ahol szintén lehet információkat találni, hogy az emberek gyakorolhassanak és kifejleszthessék meditációs készségüket. Az oldal: www.CosmicCo-Creation.com. Igazán örömmel várjuk, hogy a konferencián megtanítsa az embereket meditálni, hogy minél több embert megnyerjünk, hogy ugyanarra a szándékra fókuszáljanak.

 

Justin - Értem, köszönöm, Corey. A következő kérdés egy speciális típusú meditációval, a Három Körös Meditációval kapcsolatos. Corey, hallottál már erről?

 

Corey – Nem.

 

Justin - És te, Cobra, hallottál már erről?

 

Cobra – Igen.

 

Justin - Mondanál erről valamit?

 

Cobra - Ez egy nagyon speciális meditáció, amit egy bizonyos Sárkány csoport tett közzé. E meditáció során az emberek az asztrológiai térképük és egyéb tényezők alapján rendeződnek csoportokba. Nagyon hatékony módja ez annak, hogy felhasználjuk egy kicsi, elkötelezett csoport erejét, hogy pozitívan befolyásolják a bolygón lévő helyzetet.

 

Justin - Köszönöm. Azt is mondanád, hogy ez hatékonyabb mint egy másfajta meditáció?

 

Cobra - Nem vetném össze mással, mert minden meditáció tökéletes a saját céljára.

 

Justin - Köszönöm. Reménykedve várom, hogy az Esemény után meg fog jelenni a Felemelkedett Mester, Maitreya, ahogy azt Benjamin Creme elmondta a Share International Foundation alapítványon keresztül. Van valami különbség a Transzmissziós Meditáció, amit ez a csoport tart és a Prepare for Change által tartott Heti Felemelkedés Meditáció között? Cobra?

 

Cobra - A Transzmissziós Meditáció, amit Benjamin Creme hozott nyilvánosságra, annak a projektnek a része, ami azonos a Felemelkedett Mesterek csoportjáéval. Alapvetően a Transzmissziós Meditációnak az a lényege, hogy megerősítse a bolygó energiarácsát. A Heti Felemelkedés Meditáció is ugyanezt teszi, néhány további sajátossággal. Szóval mindkét meditációnak nagyjából ugyanaz a célja, de más embereket céloznak meg, akik eltérő hitrendszerrel és eltérő személyiségfelépítéssel rendelkeznek. Nem mindenki hisz az Eseményben, sőt még a cabal létezésében sem. De ennek ellenére meditálhatnak és hatékonyak lehetnek. Sok ilyen ember csatlakozott a Transzmissziós Meditációs csoportokhoz világszerte az elmúlt néhány évtizedben.

 

Justin - Még egy ehhez tartozó kérdés: a Share International Foundation csoport a Fényt képviseli? Cobra mondanál erről valamit?

 

Cobra - Igen, a Fényt képviselik. Tulajdonképpen Benjamin Creme bizonyos mértékű kapcsolatban állt a Felemelkedett Mesterekkel, de a kapcsolata természetesen nem volt tökéletes. Nem minden információja helyes. Néhány információ nagyon pontos, de néhány egyáltalán nem az. Szóval egy vegyes helyzetről van szó, de mégis, ő a Fényerőknek dolgozott.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. A következő kérdés az ítélőképességgel kapcsolatos. Hogyan tudjuk megítélni, hogy egy csoport pozitív vagy negatív-e? Corey?

 

Corey - Nos, azt hiszem, először is le tudjuk olvasni az energiájukat. Nemrégiben azt mondtam, hogy gyümölcséről ismered meg az igazságot. Sok álszenteskedésről és propagandáról hallunk a különböző csoportokkal kapcsolatban. Amikor kellő időt fordítunk arra, hogy valóban felhasználjuk ne csak az ítélőképességünket, hanem a logikai- és vizsgálókészségünket is, ha ezeket együttesen felhasználjuk és a megérzésünkre hallgatunk, arról, amire rájövünk, miután megvizsgáltuk, azt hiszem, el tudjuk dönteni, hogy jó vagy rossz.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, te hogy válaszolnál erre a kérdésre?

 

Cobra - Lényegében annyit kell tennünk, hogy kapcsolatban kell lennünk a saját Felsőbb Énünkkel. Amikor ez a kapcsolat megvan, fel fogjuk tudni ismerni mások Felsőbb Énjét is. Tisztán fogjuk látni, hogy ki áll kapcsolatban a Fénnyel - kinek az az elsődleges célja, hogy elköteleződjön a Fény mellett - és kinek az az elsődleges célja, hogy a Sötétség mellett kötelezze el magát. Ezt nagyon tisztán felismerhetjük a belső hangunkon keresztül. És akkor könnyű lesz megítélni, hogy ki dolgozik a Fénynek és ki nem. A másik dolog pedig, hogy meg kell értenünk, hogy a legtöbb csoport összetett. A Sötétek hajlamosak beszivárogni a Fény csoportjaiba. A Fény oldal is hajlamos bizonyos embereket betenni a Sötét oldal csoportjaiba, hogy átalakítsák az ottani helyzetet. Tehát alapjában véve a bolygón lévő legtöbb csoport összetett csoport.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Ezzel kapcsolatos a következő kérdés: szerintetek jó ötlet, ha kombináljuk az ítélőképesség mind intuitív mind logikus folyamatát? Corey?

 

Corey - Abszolút. Sokszor beleszólhatnak képességeinkbe, vagy tévútra vihetik azokat, és félrevezethetnek, hogy hol is tartunk az utunkon. Mindez előfordulhat trükkös lények, vagy a saját személyiségünk torzulása miatt. Ezért nagyon fontos megtanulni azt, hogy hogyan kommunikáljunk a Felsőbb Énünkkel, és hogy hogyan meríthetünk ebből az empatikus képességből. De igazolnunk is kell a dolgokat, amennyire lehetséges itt a fizikai síkon, azáltal, hogy megvizsgáljuk és logikusan végiggondoljuk őket, hogy ily módon megpróbáljunk rájönni a legvalószínűbb eshetőségre.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, némileg már megválaszoltad ezt a kérdést, de szeretnél még hozzáfűzni valamit?

 

Cobra - Lényegében egyetértek.

 

Justin - Köszönöm. Következő kérdés. Mely síkokra hat a meditáció?

 

Cobra - Minden síkra hat és tulajdonképpen bármilyen cselekedet minden síkra hat, mert egyetlen sík és a valóság egyetlen része sincs elválasztódva a valóság többi részétől. Tehát bármi is történik a fizikai síkon, az hatással van a magasabb energiasíkokra és bármi történik a magasabb energiasíkokon, az hatással van a fizikai síkra is. Tehát mindig állandó energiamozgás és állandó behatások zajlanak egyszerre minden irányban. Az egész Univerzum össze van kapcsolódva.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, te hogy válaszolnál erre a kérdésre?

 

Corey - Igen, még a tudósok is lejegyezték régen, hogy ha megfigyelünk egy kísérletet, az megváltoztatja a kimenetelét. Ez az egyik legfőbb dolog, amit a tudomány megpróbált elhallgatni. Ezért választják el a spirituális tudományt a gyakorlati tudománytól - ahogy azt ők nevezik.

 

Justin - Köszönöm. Ki vagy mi fogadja azokat a jeleket, amiket kiküldünk, amikor meditálunk?

 

Cobra - Mindenki, aki ugyanazon a frekvencián áll, tudja fogadni ezeket a jeleket. Ha tudatában vagyunk ezeknek a jeleknek, tudjuk őket fogadni. Tehát a kulcs a tudat és a tudatosság egyesítésében van és akkor létrejöhet ezeknek a jeleknek a kommunikációja.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, neked mi a válaszod erre a kérdésre?

 

Corey - Igen, időben és térben minden összefügg. Csak a frekvenciát kell ismernünk, hogy csatlakozni tudjunk vagy ki tudjuk fejleszteni azt a képességet, hogy csatlakozni tudjunk az adott frekvenciához. Tehát igen, ez a morfogenetikus mező mindenki által hozzáférhető, mint ahogy a benne lévő összes információ is.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Ehhez kapcsolódó kérdés: az Ellenállási Mozgalom közvetlenül konkrét szavak vagy képek formájában hallja meg vagy fogja ezeket a gondolatokat vagy inkább egyfajta homályos benyomásként érzékelik őket? Cobra?

 

Cobra - Alapjában véve az Ellenállási Mozgalom nem lép sokszor kapcsolatba telepatikusan a felszíni lakossággal. Inkább a bolygó cabaltól való felszabadítására fókuszálnak. Szóval vannak olyan tagjai az Ellenállási Mozgalomnak, akik foglalkoznak ilyennel, de csak nagyon kevesen.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. A következő kérdést elsősorban neked szánom, Corey: a Gömbszövetség vagy Anshar vagy akár a Titkos Űrprogramok közvetlenül hallják a dolgokat, felismerhető gondolatok és képek formájában vagy inkább homályosan?

 

Corey - Nos, ez ezeknek a lényeknek a különböző fejlettségi szintjétől függ. Ahogy kimondjuk az információkat, vagy ahogy mentálisan kivetítjük őket, olyan információvá válnak, ami bekerül egy mezőbe. Aztán azt hiszem, ezt dekódolják és adatként értelmezik. Szóval nem feltétlenül úgy fogják venni, mintha valakinek a hangja szólna, hanem egy képet tudnak rekonstruálni és az összes adatot, ami az elküldött energiához volt csatolva.

 

Az interjú folytatása itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kozos_cobra_es_corey_goode_interju

 

Címkék: Cobra, Corey Goode