Közös Cobra és Corey Goode interjú / 2.

cobra_corey_int2_2.jpgA július 29-én készült közös interjú fordítását a magyar Cobra Portál jóvoltából itt is közzétesszük.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, sokan lelkesen várjuk, hogy a tőlünk telhető legjobb módon működhessünk közre a csoportmeditációkban, de nem rendelkezünk tapasztalattal és útmutatással. Rendkívül hasznos lenne, ha el tudnál minket látni néhány jó, megbízható instrukcióval, ami segíthet abban, hogy a meditációinkat teljes mértékben hatékonyan tudjuk végezni. Tudnál adni néhány hiteles forrást, akár YouTube videókat vagy dokumentumokat vagy bármilyen olvasnivalót, melyek segíthetnek abban, hogy hatékonyabban tudjunk meditálni? Cobra-val kezdeném.

 

Cobra - Nem szakembereket keresünk. Elkötelezettségre és a részvételre való hajlandóságra van szükségünk. A tőlünk telhető legjobban tegyük meg és annyi elég. Vannak meditációs kurzusok, amik jók. Vannak technikák, amik hatékonyak. Az egyik a Vipassana meditáció, ami egyszerűen arról szól, hogy figyeljük a légzésünket. Azzal, hogy a légzésünket figyeljük, ez automatikusan beállítja a személyiségünket és lecsendesíti az elménket. Ezt nagyon könnyű végezni. Mindenki tudja figyelni a légzését néhány pillanatig. Ennyi instrukciót tudok ebben a pillanatban adni.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, Korábban már te is tettél erről röviden említést. Szeretnél valamit hozzáfűzni vagy újra elmondani?

 

Corey - Azt hiszem, sokszor az emberek kicsit túlmisztifikálják azt, hogy mit is jelent meditálni. Bárki, aki leül és a falat bámulja és ábrándozik, lényegében olyankor is meditál. Ha rendelkezel valamilyen háttérrel egy bizonyos fajta valláson belül, és valaha már imádkoztál mélyen, akkor meditáltál. Szóval nem valami rejtélyes dologról van szó. Bárki közreműködhet, ha egyszerűen csak összpontosítja a gondolatait, illetve a szándékát, és megpróbálja teljesen azon tartani a fókuszt. Valójában csak erre van szükség a meditációhoz. Persze, természetesen, ahogy azt Cobra is elmondta, sokféle módszer létezik, amit megtanulhatunk, hogy elkezdjük finomhangolni a képességünket, ahogy azt már korábban is említettem. Ezen mindig dolgozhatunk és finomhangolhatjuk, de ha csak a szándékunkra fókuszálunk ezen idő alatt, erre a meditációra, akkor már közreműködünk.

 

Lynn - Ne feledjétek azokat a weboldalakat, melyek a mai törekvésünket támogatják a közösség szolgálatában. Arra ösztönözlek benneteket, hogy támogassátok a munkánkat, amit az alábbi oldalakon végzünk: PrepareForChange.net, StillnessInTheStorm.com, SphereBeingAlliance.com és 2012Portal.Blogspot.com.

 

Lynn - A naplementekor, vagy napfelkeltekor végzett meditáció jobb, mint ha bármikor máskor végeznénk? Cobra, tudnál válaszolni?

 

Cobra - Tulajdonképpen a naplemente, a napfelkelte, a dél, és az éjfél úgymond a nap négy legfőbb erőpontjai. Ha ilyenkor meditálunk, az a leghatékonyabb.

 

Lynn - És javasolnád, hogy egy bizonyos fajta időjárás esetén meditáljunk?

 

Cobra - Ez attól függ, mit részesít előnyben a meditáló személy.

 

Lynn - Értem. Corey, hallhatnánk a te hozzászólásodat ugyanehhez a kérdéshez?

 

Corey - Igen, teljes mértékben egyetértek és valóban azt gondolom, hogy az a fontos, mit részesít előnyben a meditáló személy. Sokszor láthatjuk ezeket az átlagos módszereket, amiket bemutatnak vagy eladnak az embereknek, melyek azt hiszem, jó kiindulási pontként szolgálhatnak. De mindannyian különbözőek vagyunk, ezért kell rendelkeznünk és ki kell fejlesztenünk különböző spirituális védelmi módszert, és olyan meditációt, ami összhangban van azzal, akik vagyunk.

 

Lynn - Nagyon köszönöm mindkettőtöknek. Justin, te következel.

Justin - A tömeges meditáció lehetővé teszi számunkra, hogy tulajdonképpen megteremtsük a saját valóságunkat - legyen szó akár fizikai csoportokban való meditálásról, vagy ha interneten kapcsolódunk egymáshoz? Cobra?

 

Cobra - Igen. Azt mondanám, hogy ez a legerősebb csoportos vagy globális teremtőtechnika, ami létezik. Tulajdonképpen a teremtő folyamat legfőbb alapelveit használja fel. A meditáció, a csoportos meditáció tényleg meg fogja valósítani az Eseményt. Meg fogja valósítani a Közzétételt. Meg fogja valósítani az Első Kapcsolatfelvételt. A mi részünkről a csoportos meditáció fogja beindítani ezeket a dolgokat. Felébredett közösségként ez az az erő, amivel rendelkezünk ahhoz, hogy megváltoztassuk a valóságot ezen a bolygón. Ugyanígy változtatták meg a valóságot a Galaxis más bolygóin is, melyek felszabadultak. Igen, természetesen fizikai tettre is szükség van, de a meditáció az az indítógomb, ami be fogja indítani a változást.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, szeretnél hozzáfűzni valamit?

 

Corey - Igen, feltétlenül. Társteremtő képességünk az az első számú dolog, amivel kapcsolatban a cabal megpróbált mindent megtenni, hogy ne vegyünk róla tudomást. Felhasználják ellenünk. Olyan filmeket készítenek, melyek meditatív állapotba helyeznek minket, amikor nézzük őket és a társteremtő tudatosságunkra hatnak, hogy ezzel megpróbálják még inkább valószínűsíteni, hogy ezek a dolgok meg fognak történni. Ha mindannyian összefogunk és követeljük ezt a képességünket és erőnket, és egy pozitívabb valóságra fókuszáljuk, akkor igen, együtt meg tudjuk teremteni azt a valóságot, ha megvan a szándékunk.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Ehhez kapcsolódó kérdés: azt mondanád, hogy az ott megteremtett valóság felülírhatja egy másik ember személyes valóságát vagy még inkább, ezek a valóságok, melyeket a csoportos meditációk során megteremtünk, rendelkeznek olyan erővel, hogy megsértsék egy másik ember szabad akaratát? Corey?

 

Corey - Mindannyian együtt teremtjük meg ezt a valóságot. Még a nem-földi lények is, akik nem részei a tömegtudatosságunknak, úgymond, de itt vannak a Naprendszerünkben és kölcsönhatásban vannak velünk, az ő társteremtő tudatosságuk is hatással van a közös valóságunkra. Szóval van egy bizonyos pont, ahol a valóságok valóban valahogy elágaznak, de egy közös valóságról van szó, amit együtt teremtünk. Nincs senkinek a szabad akarata ellen, ha gyakoroljuk a sajátunkat.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, megismételném a kérdést: azt mondanád, hogy ennek a tömegmeditációnak a valóság befolyásolásának tekintetében megvan az a képessége, hogy felülírja egy másik ember szabad akaratát?

 

Cobra - Nem írja felül az egyén szabad akaratát. Csak egy alternatív lehetőséget kínál fel. Tehát, ha elegendő ember tud most csak a cabal és a cabal között választani, hirtelen egy másik választási lehetőség fog felkínálkozni számukra. A Közzététel, az Első Kapcsolatfelvétel, az új valóság, új pénzügyi rendszer, jobb életkörülmények kínálkoznak nekik fel és természetesen a legtöbb ember ezt a jobb valóságot fogja választani a saját szabad akaratával. A többieknek pedig ehhez az új valósághoz kell majd alkalmazkodniuk. Nem fogja megsérteni a szabad akaratukat, hanem egyszerűen ez a kozmikus folyamat része lesz, a kozmikus átalakítás része, ahol meg kell változtatni a valóságot. A valóságnak alkalmazkodnia kell az új frekvenciához. Egy bolygóként, egy fajként egy Naprendszerként, egy Galaxisként kell fejlődnünk.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. És végül: el tudjátok magyarázni azt a mechanizmust vagy tudományos folyamatot, ami ennek a működése mögött áll?

 

Cobra - Lényegében a teremtés folyamatáról van szó, ami három részből áll. Az első a döntés, a második a behívás és a harmadik a fizikai tett. A meditáció tulajdonképpen a második lépés. Szóval az első lépés az, hogy döntünk. A szabad akaratunkat felhasználva meghozunk egy döntést arról, amit meg szeretnénk valósítani. Aztán a meditációt használjuk fel, hogy mágnesként bevonzzuk ezt a lehetőséget, ezt a döntést a valóságunkba. A harmadik lépésben pedig már fizikailag teszünk is ezért a bevonzott lehetőségért. Szóval mindannyian hoztunk egy döntést. Hoztunk egy döntést a Teljes Közzétételért, az Első Kapcsolatfelvételért, az Eseményért. Most pedig meditálunk, hogy mágnesként bevonzzuk a fizikai síkra ezt a döntést és tenni is fogunk érte. Mert ez a meditáció be fog indítani egy változást. Be fog indítani olyan dolgokat, amiket nem lehet letagadni. És aztán már, természetesen, szabadabban fogunk tudni tenni érte a fizikai síkon, hogy támogassuk ezt a folyamatot.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Most Corey-nak is felteszem ugyanezt a kérdést. El tudod magyarázni vagy tudsz betekintést nyújtani abba, hogy a csoportos meditáció folyamata hogyan befolyásolja a valóságot tudományos szinten? Corey?

 

Corey - Teljes mértékben egyetértek mindenben azzal, amit Cobra mondott. Hozzátenném, hogy a fizikai, a harmadik lépés is nagyon fontos. Szóval mindannyian, akik összejövünk meditálni, minden bizonnyal be fogjuk indítani a folyamatot, de végül azért is össze kell majd jönnünk, hogy megtaláljuk a módját, nem tüntetések, hanem békés felvonulások formájában a nagyobb városokban és kérnünk kell, hogy hozzák nyilvánosságra az eltitkolt technológiákat. Már beszéltem arról korábban, hogy amint az ilyen meditációk alkalmával megváltozik az energia, sokan válnak nyitottabbá arra, hogy ezen technológiák nyilvánosságra hozataláról beszéljenek. Azt hiszem, kezdetben ezzel sokkal könnyebben tudunk közeledni az emberekhez, mint a nem-földi dolgokról szóló információkkal. Szóval úgy gondolom, hogy ez a meditáció katalizátorként fog szolgálni az embereknek, hogy aztán kimenjenek az utcákra és nyíltan beszéljenek minden olyan dologról, amit eltitkoltak előlünk, mind technológiai, mind spirituális vonatkozásban.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Lynn?

 

Lynn - Amikor összehangoljuk a meditációinkat azzal, hogy pont ugyanabban az időpontban kezdjük el az egész bolygón és ugyanarra a képre fókuszálunk és ugyanazt a zenét hallgatjuk közben, miközben ugyanazt a dolgot jelenítjük meg gondolatban magunk előtt egy időben az egész világon, eltérő nyelveken, mindez megerősíti azt a jelet, amit a tobozmirigyünkből kiküldünk az Univerzumba? Cobra, kezdenéd a válaszadást?

 

Cobra - Igen, mindenképp megerősíti azt a jelet, amit kiküldünk. Mindezek mellett egy koherencia üzemmódot teremt. Olyan, mint egy lézersugár. A lézersugár egy nagyon koherens fény. Minden részecske, minden foton ugyanúgy rezeg amikor a lézerről beszélünk. És tudjuk, milyen erős a lézer. Szóval egy energialézert termetünk, egy nagyon erős jelet a bolygó felszínéről, ami keresztülhatol az egész Univerzumon és biztosan be fog indítani egy válaszreakciót.

 

Lynn - Köszönöm. Corey, mondd el kérlek amit ehhez hozzáfűznél.

 

Corey - Minél több erőt tudunk egy kommunikációs közvetítés mögé helyezni, annál jobb, minél kevesebb lesz a jel gyengítése, annál nagyobb távolságot fogsz elérni egy tisztán fizikai álláspontból. De ugyanez igaz minden szintre, ha a spirituális szintekről, az éteri szintekről beszélünk. Szóval minél több energiát helyezünk e meditációk mögé épp azonos időben, annak óriási eredménye lesz. Mindenképpen óriási eredménye lesz.

 

Lynn - Értem. Justin, folytasd, kérlek.

 

Justin - Hány embernek kell részt vennie egy nagyobb csoportban, akik a tömegmeditációt végzik, ahhoz, hogy bármilyen észrevehető eredményt érzékeljünk a meditációból? Cobra?

 

Cobra - Attól függ, milyen hatókörben tekintünk az eredményre. Például, ha nézünk egy egymillió lakosú nagyvárost, akkor egy olyan csoportra van szükség, ahol kétezer ember meditál, ahhoz, hogy megváltoztassuk az adott város valóságát. Ez csak egy példa. Létezik egy bizonyos egyenlet, ami pontosan meg tudja mondani, hány emberre van szükség ahhoz, hogy megváltoztassuk egy bizonyos csoport vagy társadalmi szervezet valóságát. Az egész bolygót tekintve ez kb. 105.000 embert jelent. De ha figyelembe vesszük, hogy nem minden résztvevő meditál teljes hatékonysággal, akkor a nagyon szimbolikus 144.000 becsült főt kapjuk. Ennyi embernek szükséges meditálni ahhoz, hogy megváltoztassák, hogy átformálják az egész bolygó valóságát. Ezt már sikerült elérnünk néhányszor és most is sikerülni fog.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, neked is felteszem a kérdést. Hány embernek kell részt vennie egy nagyobb csoportban, akik a tömegmeditációt végzik, ahhoz, hogy bármilyen észrevehető eredményt érzékeljünk?

 

Corey - Teljes mértékben egyetértek azzal, amit Cobra mondott, hogy minden ember más képességgel rendelkezik, mindenki eltérő odaadással fogja fókuszálni az energiákat. Tehát a számok tekintetében kissé zavaros a helyzet. Nagyon kevés ember is óriási változást tud megteremteni a valóságban, ha rendkívül fókuszáltak.

 

Lynn - Corey, el tudnád jobban magyarázni, amit Ra Tear Eir mondott neked azzal kapcsolatban, hogy milyen fontos, hogy az emberek együtt végezzék a tömegmeditációkat?

 

Corey - Igen, nem rég felvitt az egyik óriási gömbbe és megmutatta nekem a Naprendszer többi részét. A többi Kék Gömb majdnem teljesen átlátszó volt és úgy látszott, hogy nagyon erős energialökések érik őket. Azt mondta, hogy hamarosan ezek a gömbök szétoszlanak és ezek az energialökések el fognak érni minket. Azt hiszem, ehhez szoktattak hozzá minket. Azt is közölte velem, hogy ebben az időperiódusban, ahogy emelkednek ezek az energiák, a mi társteremtő képességünket is fel fogják erősíteni. Ezt felhasználhatja ellenünk a cabal vagy mi felhasználhatjuk saját hasznunkra. Azt mondta, hogy ahhoz, hogy saját hasznunkra használjuk fel ezeket az energiákat, és hogy segítsenek nekünk a legoptimálisabb földi valóság elérésében, össze kell jönnünk, és azonos szándékra kell fókuszálnunk, és közzé kell tennünk erre egy felhívást. Ha ezt megtesszük, akkor azokból az utalásokból, amiket átadott nekem, úgy gondolom, hogy nagyon fontos fordulópontot fogunk elérni.

 

Lynn - Köszönöm. Volt valamilyen élményed, akár a Titkos Űrprogramban vagy bárhol máshol, amikor saját gondolataiddal vagy meditációiddal meg tudtad változtatni a fizikai valóságodat?

 

Corey - Igen, ezt tették kísérletek során emberekkel is. Elektronikusan egy mezővel kísérleteztek rajtuk, amikor a tudatot tanulmányozták. Szóval igen, a tudatállapotokat tetszés szerint és technológiával is meg lehet változtatni úgy, hogy a létrehozott mezők miatt különbözőféleképpen fogjuk fel a valóságot. Sok ilyen különféle dolog történt a programokban.

 

Lynn - Nagyon szépen köszönöm. Justin?

 

Justin - Justin vagyok a Stillness In The Storm-tól. Örömmel tölt el, hogy elkészíthetem ezt az interjúsorozatot a Prepare For Change-dzsel. Néhány pillanatot szeretnék annak szánni, hogy megköszönjem mindenkinek, akik az évek során támogatta a Stillness In The Storm-ot. A ti támogatásotoknak köszönhető, hogy azt tesszük, amit teszünk. Többféle módon támogathatjátok a munkánkat. Ha ellátogattok a weboldalunkra, a PayPal linket használva is elküldhetitek felajánlásotokat vagy a Patreon-on keresztül is. Szóval, ha ti nem támogattok minket, nem tudnánk azt tenni, amit teszünk - Köszönjük a sok támogatást, amit kapunk - energetikai, pénzbeli és mindenféle más támogatást. Nagyon köszönjük. Vigyázzatok magatokra.

 

Lynn - Meditáció során be lehet hívni a magasabb dimenziós földönkívülieket és angyali lényeket az implantátumok és az energiamezőnkben hozzánk kapcsolódó entitások eltávolítására?

 

Cobra – Lényegében, felveheted a kapcsolatot magasabb energiaszinten lévő lényekkel és tudnak is segíteni, de az implantátumok eltávolítása nem olyan könnyű. Viszont az entitások eltávolítása sokkal könnyebb és igen, tudnak ebben segíteni. Sok Fénylény létezik, angyalokat és földönkívüli pozitív lényeket beleértve, akik sok embernek segítenek a rájuk kapcsolódott energiák és entitások eltávolításában és lényegében a spirituális fejlődésben segítenek és az életminőség szintjének javításában. Azoknak segítenek a bolygó felszínén, akik kapcsolatba lépnek ezekkel a magasabb energiaszinten lévő lényekkel.

 

Lynn - Köszönöm. Corey, hozzáfűznél valamit?

 

Corey - Igen, persze, behívhatjuk meditáción keresztül a nem-emberi segítséget sok különböző szinten. A ránk tapadt energiák és entitások eltávolítása viszont általában bonyolultabb folyamat. Azokat nem tudjuk meditatív állapotban eltávolítani, de a lényeket be tudjuk hívni és válaszolni fognak.

 

Lynn - Értem, köszönöm, Corey. Justin?

 

Justin - Rendben. A következő kérdést már szinte meg is válaszoltuk, de van egy ahhoz kapcsolódó, ami így hangzik: szerinted, Corey óvatosnak kell lenni azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú entitást hív be az ember, különös tekintettel a „trükkös” entitásokra?

 

Corey - Igen. A „trükkös” entitások nagyon nagy problémát jelentenek. Rengeteg van belőlük. Azt mondják, hogy kapcsolatban állok a vezetőimmel és nagyon jó információkkal látnak el. Sokan ezek közül az entitások közül igazán jó információval látnak el minket, de a legfontosabb dolgokat csűrni-csavarni fogják, hogy letérítsenek az utunkról. Minél többet dolgozunk magunkon és elérjük a Felsőbb Énünket, annál könnyebben fogjuk észrevenni az ilyen jellegű trükközést. De rengeteg különféle lény létezik, akik rendelkeznek ezekkel a képességekkel, így feltétlenül gyakorolnunk kell a belső ítélőképességet, és nyitottnak kell lennünk arra a tényre vonatkozóan, hogy azokat a vezetőinket, akikben megbízunk, néha nem a legjobb szándék vezérli. Idővel meg kell néznünk, hogyan is vezettek minket, és hogy előrefele haladtunk-e az életünkben. Ha ugyanott tartunk vagy nincs fejlődés, akkor véleményem szerint itt az ideje feltenni a kérdést, hogy mi is történik.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, te hogyan válaszolnád meg ezt a kérdést? Hogyan ismerjük fel, hogy a meditáció közben behívott lények, segítenek-e nekünk, megbízhatunk-e bennük, vagy sem?

 

Cobra - Megint csak azt mondhatom, ha megvan a kapcsolat a Felsőbb Énünkkel, nagyon is tisztán fogjuk látni az energiamezőjüket. Érezni fogjuk, hogy a Fénynek dolgoznak-e, vagy a sötétek programjának a részei. Érezni fogjuk az energiamezőt, és e szerint fogunk reagálni.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Lynn?

 

Lynn - Mi a legjobb módja annak, hogy a Fénymunkások előnyt kovácsoljanak a Napfogyatkozás energiáiból? Cobra, mondanál valamit erről?

 

Cobra - Alapvetően minden egyes fogyatkozás energiája a döntés egy energiája. Mivel tömeges meditációt tartunk, ez nagyon jó lehetőség számunkra, hogy hozzunk egy egységesített tömeges döntést, amely egy új valóságot teremt majd nekünk. A fogyatkozások energiái nagyon erősek. Így ha az emberek nem hozzák meg a döntésüket, a fogyatkozás energiája gondoskodik arról, hogy növekedjen a zűrzavar, és az összes elfojtott érzelmi körülmény, mindez a tömeges hisztéria felszínre törjön. Maga a Napfogyatkozás tehát egy igen erőteljes momentum lesz, erős áttörésekkel, de mindemellett pedig nagyon erős, és nagy számú érzelmi és fizikai drámával, melyek világszerte és különösképpen az Egyesült Államokban történnek. Tulajdonképpen tehát, ez egy nagyon erős momentum, óriási potenciállal, de ezt nagyon okosan kell kihasználni.

 

Lynn - Köszönöm. Corey, hozzászólnál te is?

 

Corey - Pontosan, a legjobb módja annak, hogy előnyt kovácsoljuk az energiákból, ez a tömeges meditáció. A világ többi részét a cabal megpróbálja javarészt a zavarodottság állapotában tartani, így ők vagy nem járulnak hozzá a valóság közös erővel történő megteremtéséhez, vagy ők is eltérítik a közös teremtést azzal a propagandával, amiről már korábban beszéltünk, mint például a mozifilmek, tudjátok, különféle sci-fi történetek, melyek világkatasztrófákat jósolnak a jövőnkre nézve.

 

Lynn - Köszönöm, Corey. Justin?

 

Justin - Teleszkópjaink könnyebben láthatnak majd a Galaktikus Konföderáció, vagy a Kék Aviánok hajói közül néhányat a Teljes Napfogyatkozás idején, 21-én? Corey?

 

Corey - A legtöbb ilyen hajó vagy azon sávszélesség fázisán kívül esik, amit mi még láthatunk, vagy technikai eszközökkel álcázzák magukat. Szóval ezek a hajók általánosságban nem olyanok, amiket teleszkópon keresztül képesek leszünk érzékelni. Nem valószínű, hogy bármiféle hajót látni fogunk egy teleszkópon keresztül.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Cobra, láthatunk majd a Galaktikus Föderáció, vagy az Ellenállási Mozgalom hajói közül néhányat a Napfogyatkozás alatt?

 

Cobra - Ahogy Corey is mondta, ezek a hajók álcázva vannak, és az Eseményig úgy is maradnak, egyszerűen azért, mert ha a hajók felfednék magukat, az kiváltaná a cabal vagy a chimera csoport megtorló mechanizmusát, és ez ezen a ponton nem lenne bölcs dolog. Nem akarjuk ezt a bolygót elpusztítani. Sokan kérik a Csillagtestvéreinket, hogy mutassák meg magukat, de nem fogják, amíg az biztonságossá nem válik a felszíni lakosság szempontjából. Először tehát a cabalt kell eltávolítani, utána majd megmutatják magukat.

 

Justin - Köszönöm, Cobra. Corey, akartál valami mást közbevetni?

 

Corey - Igen, ezek a csoportok nagyon szorosan betartják a kozmikus törvényt. És megjelenni még azelőtt, hogy keresztülmennénk ezen a változáson, az közvetlen hatással lenne erre a világra, amit közösen teremtünk, amit mi magunk vagyunk hivatottak közös erővel megteremteni. Tehát ilyen kaliberű lények nem fogják magukat megmutatni a tömegek előtt, és befolyásolni azt, amit magunk kellene, hogy véghezvigyünk.

 

Justin - Köszönöm, Corey. Lynn?

 

Lynn - A következő egy olvasónk megjegyzése. Miért nem használjuk fel az összes, a Napfogyatkozásig elkövetkező hétvégét arra, hogy kampányt folytassunk a szükséges 144.000 meditáló elérésére, amiről folyton beszélünk?

 

Corey - Szerintem ezt a számot meg fogjuk haladni, ha folyamatosan hozzuk össze a csoportokat, ahogy azt most is tesszük. Szerintem ezt a számot nem nehéz elérni.

 

Lynn - Cobra, valami megjegyzés?

 

Cobra - Egyetértek, nem nehéz elérni ezt a számot, ha összefogunk. Szóval, én nem aggódnék annyira, hogy bármiféle különleges felkészülésre lenne szükség a meditációt megelőző hetekben. Csupán körültekintően kell készülnünk, és terjesztenünk kell a médián keresztül. Én egyszerűen mindenkit meghívnék, hogy tartson velünk, és ennyi.

 

Lynn - Köszönöm. Justin?

 

Justin - Ezt a hozzászólást kaptuk: az az érzésem, hogy az augusztus 21-re kiírt meditáció inkább a felszíni lakosság választása, mintsem az Ellenállási Mozgalom, vagy a Fényerők kérése arra vonatkozóan, hogy segítsük felgyorsítani az eseményeket. Ha ez így igaz, megosztanátok kérlek mindketten ezt az információt a blogotokon? Más szóval a kérdés tehát a következő: ez a meditáció egy, a saját csoportotoktól érkezett felkérés, vagy ez valami olyan, amivel a felszíni lakosság maga állt elő? Corey?

 

Corey - Nos, ez egyértelműen egy kérés, ami ki lett adva. Azok a nem-földiek, akik az '50-es évektől kezdődően látogattak bennünket, közölték, hogy "követeljétek az elfojtott technológiák kiadását, és fejlődjetek spirituálisan vagy terjesszétek ki a tudatotokat." Szóval, igen, azt hiszem, ahogy kiterjesztjük a tudatunkat, és tömeghatást érünk el,.... Azt hiszem, ami most történik a Földön, az egy elég nagy show a legtöbb különféle nem-földi csoportok számára. Ez az Esemény, amely felé közeledünk, olyasvalami, amihez ők nagyban kötődnek, és nagyon kíváncsian várják, milyen döntéseket hozunk.

 

Az interjú folytatása itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kozos_cobra_es_corey_goode_interju_850

 

Címkék: Cobra, Corey Goode