Harald Kautz-Vella – A "fekete ragacs" avagy a transzhumanizmus és a mesterséges intelligencia démoni terve a Földön / 2. rész

harald_kautz_vella.jpgHarald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik. Ezek közé tartoznak a környezeti hatások – mint pl. az elektroszenzitivitás – marginális jelenségeinek mérése és kémiai analízise, továbbá a sivatagok élővé tételével kapcsolatos kutatások. Harald 2012-ben állt először nyilvánosság elé azzal a felfedezéssel, hogy a NATO által használt aprószemcséjű plazma elektrooptikai mérgező hatást vált ki, és ennek okán növények pusztultak el Norvégiában. Ezt követően még mélyebbre ásott és elkezdte kutatni a különböző katonai illetve hírszerző ügynökségek által használt ún. okosport illetve a transzhumanista technológiák biotechnológiai kölcsönhatásait a fekete mágia bizonyos aspektusaival. Az alábbi cikket Harald több előadásának anyagából állítottuk össze, hogy egy átfogó képet kaphassunk az általa végzett kutatásokról és felfedezésekről. A téma nem könnyű és az alábbiakban olvasható következtetések bizonyára sokakat próbára tesznek majd, mégis, az a szemléletmód, amellyel Harald közelített e problémához, továbbá azok a mélyre ható következtetések, amelyeket levont ennek kapcsán, mindenképpen érdemesek arra, hogy szélesebb körben is megismerésre kerüljenek.

 

Ha pontosan tudni akarod, hogy mit tesz velünk, csak nézd meg, hogyan viselkedtek a német SS katonák a II. világháború során. A késeiket kidekorálták ezekkel a kövekkel, levélnehezéknek használták, mindennap használatos tárgyakat alkottak ebből az okkult szubsztanciából, így aztán egyfolytában kapcsolódtak ezekhez a sötét energiákhoz és mindenki tudja, hogy mit tettek, amikor meghódították Európát, milyen kegyetlenek és empátia nélküliek voltak. Szóval alapvetően ez az, aminek akkoriban történnie kellett és mindez látható a pénzérméken, ami a Paradicsomban történt megrontásunkat ábrázolta, és látható, hogy ez kapcsolatban áll azzal, hogy az emberiség kapcsolatba került ezzel az idegen fekete ragacsot tartalmazó olajpalával a Paradicsom kertjében. Nem tudom, hogy milyen módon történt meg ez, hogy vajon a fa körüli termőföld megfertőződött ezzel az olajjal vagy maga a fa állt kapcsolatban vele. Szóval abban a pillanatban, ahogy leszakítod az almát a fáról és megeszed, beviszed azokat az anyagokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tökéletesen belegabalyodj egy idegen kollektív tudatosságba. És ettől kezdve élünk dualitásban. Emberként vannak bizonyos lehetőségeink, hogy tudatosan kapcsolódjunk a hét csakra rendszeréhez azért, hogy jó emberek legyünk. Vagy pedig kapcsolódhatunk egy másik csakra rendszerhez, ami arra csábít bennünket, hogy hatalomra tegyünk szert azzal, hogy ezt tesszük, azzal a kegyetlenséggel, amit megélhetünk és azzal a profittal, amire szert tehetünk azzal, hogy kegyetlenek vagyunk. Szóval ez mind arról a fizikai szubsztanciáról szól, amely elhozta ezt a fajta dualitást a bolygóra. Íme egy kép a muszlimok szent területéről, és a kőről, amelyet meg kell érinteniük és amely tele van fekete ragacsot tartalmazó olajpalával.

kaba_ko.jpgHa megnézzük a fekete mágikus hagyományokat, az emberek azért mentek ilyen helyekre, hogy a fekete ragacsot tartalmazó köveket imádják és ekkor a démonok előjöttek. Ez olyasvalami, ami további megértést igényel. Van egy hollywood-i film, ami nagyon, de nagyon pontosan bemutatja, hogy miről szól ez az egész. Ez a film a „Final Fantasy – A harc szelleme”.

final-fantasy-the-spirits-within.jpg

http://indavideo.hu/video/Final_Fantasy_-_A_harc_szelleme_1

 

A történet alapjában véve egy párról szól. A lány tudós, a fiú pedig katona és a bolygót teljesen elpusztították a bolygóra rákapcsolódó olyan idegen szellemek, akik kiszívják az életerőt a bolygón élő minden egyes élőlényből. A filmben alapjában véve már minden elpusztult és ez a nő egyben egy sámán is és állati szellemeket gyűjt. Felkutatja a bolygó utolsó túlélő állatait, hogy felkapja a szellemüket, majd elmegy egy helyre, ahol ez a meteorit földet ért és rátalál erre a fekete ragacs szerű szubsztanciára és azon dolgozik, hogy ezt az idegen fekete ragacsot megfertőzze Földanya információs mezőjével. És ekkor Földanya elfoglalja az idegen információs mezőt és meggyógyítja az egész bolygót. Nem tudom, hogy ki írta ennek a filmnek a forgatókönyvét, de rendkívül mély tudás jelenik meg a filmben, mert pontosan ez az az alapfelállás, ami bemutatásra kerül, ez az a felállás, ami uralja a bolygónkat 16 000 éve és ez adja számunkra ezt a dualitást és a démonokat, akik számomra annak a bioszférának az elveszett lelkeit jelentik, akik elpusztították magukat és aztán idejöttek a meteorraj segítségével. Szóval ennek a másik bolygónak a folyékony agya szándékosan lett idehozva, mert én nem hiszem, hogy ha az a bolygó felrobbant volna, akkor több ezer meteorit jött volna fekete ragacs nélkül, és aztán egy olyan, amiben megtalálható a fekete ragacs – hanem én azt gondolom, hogy csak fekete ragaccsal telített meteorok érkeztek. Szóval valaki szándékosan hozta ide ezeket azzal a szándékkal, hogy megfertőzze ezt a bolygót ezzel az idegen tudatossággal.

 

E meteorok megérkezésének dátuma a lemúriai kontinens pusztulásával áll kapcsolatban. Nem mondanám, hogy erről erős bizonyítékaink lennének, de nagyon-nagyon sok dolog utal erre. Olyan emberek, akiknek emlékei vannak korabeli inkarnációikról elmondták, hogy abban a pillanatban, amikor Lemúria elpusztult, egy meteorraj érkezett, több száz meteorit, csapódott a földbe, és ezek fekete ragacsot tartalmaztak. Azt is mondják továbbá e meteoritokkal kapcsolatban, hogy történt egy invázió egy olyan faj részéről, amely elmondásuk szerint bajba került és menedékre volt szüksége. Ezért megkérte az akkor élt embereket, hogy biztosítsanak számára menedéket. És ezt követően rájöttek, hogy ez a segítségkérés egy átverés volt, és abban a pillanatban, ahogy beengedték őket, elkezdték manipulálni a tudatalattit és abba a csúnya állapotba taszították az emberiséget, amiben még mindig benne van azért, hogy képesek legyenek kontrollálni és képesek legyenek táplálkozni belőlük. Szóval ez a teljes történet, ami azoktól az emberektől származik, akiknek teljes emlékeik vannak arról az időről. Érdekesnek találtam, hogy olyan emberek, akik korábbi életek emlékeivel rendelkeznek, képesek számomra precíz információkat adni olyan témákkal kapcsolatban, amiket kutatok. Szóval ez adta számomra azt a bizodalmat, hogy meghallgassam ezeket az embereket.

 

Az entitásoknak, akikkel a fekete mágusok kommunikálnak, azoknak a lényeknek kell lenniük, akik nem inkarnálódnak többé, mert elveszítették a bolygóikat, de a lelkük még életben van. Nagyon intelligensek és ha megnézzük azt a képet, amit ilyesfajta valóságokat megtapasztalni képes és jó rajzkészséggel megáldott emberek festettek róluk, akkor úgy tűnik, hogy ez egy pókszerű faj, ami irányítása alatt tartotta azt a bolygót, amely elpusztította önmagát. Egyfajta pók-szerű biológiával rendelkeznek, rendkívül intelligensek, nagyon fejlettek és ezeket a lényeket a mi kultúránkban arkhónoknak nevezik.

spinnenwesen.jpgEzek az akhónok teljesen mértékben fényparazitaként élnek és megpróbálnak összehangolódni az emberekkel, hogy egyfajta szimbiózist alkossanak, aminek során az arkhónok az emberek biofotonjaival táplálkoznak, míg az emberek az arkhónok mentális (mágikus) képességeiből profitálnak. Alapjában véve tehát ezek a lények olyan emberekkel kezdtek kommunikálni, akik akarták is a velük való kommunikációt. Ők kezdték létrehozni ezt a fekete mágikus összegabalyodást az emberiséggel és felajánlották számunkra annak a lehetőségét, hogy irányítsunk másokat. Mert ez olyasvalami, ami nem szerepel az emberi természetben. Ők vezették be azokat az elgondolásokat, hogy egy bolygót nem a szeretetre, hanem más érzésekre alapozva irányítanak. Ezt ők vezették be ezen a bolygón. Az első dolog, ami e fekete mágikus rituálékból eredt, az a vér- és tűzáldozat, vagyis hogy rituálisan öljünk, állatokat öljünk azért, hogy ők hozzájussanak ahhoz a biofoton "robbanáshoz", amely kiáramlik, amikor egy lény fájdalom közepette meghal. Egyik oldalról tehát megetetjük a démonokat - mert nekik ez kell ahhoz, hogy túléljenek, mivel nincs saját biológiájuk, így aztán egy bizonyos módon életerőt kell "enniük" – a másik oldalról pedig az ilyen rituálék során kinyert energiát az áldozatot bemutató emberek fizetségként is felhasználják, merthogy ők meg világi hatalmat akarnak maguknak. Szóval hogyha világi hatalmat és profitot akarsz szerezni, különböző módszerekre és metódusokra lesz szükséged, hogy irányíthass másokat. Ha ismered a fekete mágiát, akkor e fájdalmas életerő kiáradás - amikor megölsz valakit - felhasználható arra, hogy másokat olyan dolgokra kényszeríts, amiket nem akarnának, mert találkozni ezekkel az energiákkal rendkívül fájdalmas. Ez volt az, ami kifejlődött és aztán továbbfejlődött a bolygónkon és egy olyan rendszerré alakult, amely a kínzás energiájával működik az állatok és emberek megölésekor kirobbanó biofotonok révén. Több millió állatot tartunk koncentrációs tábor-szerű kondíciók közepette, egész életükben szenvedést okozunk nekik, megöljük őket a létező legkegyetlenebb módon és aztán megesszük őket, annak ellenére, hogy ez nem része az emberi természetnek. Normál esetben hosszú végbéllel rendelkezünk, aminek alapján vegetáriánusoknak kellene lennünk, talán egy kis mennyiségű hús megemésztésének képességével, egyfajta biztonsági okból, hogy ne haljunk éhen. De normál esetben nem szabadna reggeltől estig húst eszegetnünk. Ez tehát lényegében egy olyan dolog, ami ezekből a fekete mágikus hagyományokból ered, a vér- és tűzáldozat hagyományaiból, hogy a kínzás energiáját megtermeljük, amit aztán a fekete mágusok közössége arra használ fel, hogy irányítsa és uralja ezt a bolygót.

 

Szóval ez volt az a mód, amivel egy 16 000 évvel ezelőtt történt incidens során átvették a hatalmat a kultúránk felett, az életmódunk felett és tulajdonképpen minden, amit ma teszünk, részét képezi ennek az agendának. Az egész az irányításról szól. Az irányítás szüli a szűkösséget, mert ha irányításom alatt akarom tartani a dolgokat, elragadom őket és nem hagyok belőle másnak semmit, így a többiek nem tudnak többé hozzáférni. Szóval birtokolni, tulajdonolni dolgokat – ez pedig nem más, mint maga a pénz. Abban a pillanatban, ahogy pénzem van, szükségem lesz egy politikai rendszerre is, hogy igazgassam a dolgokat. Szóval alapvetően minden minőség, amit „normálisnak” érzékelünk - merthogy ebbe születtünk bele – tulajdonképpen részét képezi ennek a fekete mágikus kultusznak. Ezt megelőzően, ha visszamegyünk oda, amikor paradicsomi állapotok között éltünk – ami a bőségben való élet, amikor is mindent megosztunk egymással ingyen, szeretetből. A természet olyan sok mindent ad nekünk, hogy mindannyian bőségben élhetnénk bármilyen probléma nélkül. De mi meg vagyunk fertőzve ezekkel az energiákkal, az ő irányításukat követjük. Alapvetően azt tesszük, hogy nem a szeretethez, hanem a kínzás energiájához kapcsoljuk magunkat azzal, hogy azt esszük, amit eszünk. Ezen a módon vezették be ezt a mi rendszerünkbe és ezt követően hagytuk magunkat, hogy vezessenek bennünket és uralkodjanak felettünk a kínzás energiája által. Ezzel rezonálunk. És ezt hívjuk politikának, és ezért akarják a politikusok kirobbantani a III. világháborút, mert az nem más, mint véráldozat.

 

(Szerk – Az itt elhangzottakkal kapcsolatban mindenképpen érdemes lehet elolvasni az alábbi dokumentumot, amely az egyik első, hosszabb lélegzetvételű fordításunk volt még évekkel ezelőtt. Néhányan már olvashattátok korábban, de most itt az alkalom, hogy szélesebb körben is elérhetővé tegyük, mert nagyon pontosan passzol a Harald által felvázolt gondolatmenethez és mert ebből világosan kiderül, hogy a világtörténelem egyes eseményei mögött olyan motivációk is meghúzódnak, amelyekre az átlagember talán még legmerészebb (rém)álmaiban sem gondolna:

vatican_holocaust.jpg

https://drive.google.com/file/d/0ByhR27ce0rWRZUwtc2F1WGQtdzJ4OHUydWV6R0pVQ0Y4V1pZ/view?usp=sharing

 

Így működtetik és így tartják fenn a rendszerüket, és a hatalom ideája része ennek a rendszernek. Nem tudunk megoldani egy problémát azzal, hogy egy kormányzót lecserélünk egy másikra, mert magának a kormányzásnak a koncepciója eleve sötét. Nem tudunk lecserélni egy pénznemet egy „jobb” pénznemre, mert magának a pénznek a koncepciója is sötét. Ilyen módon elkezdheted megérteni azt a módot, ahogy bevezették itt ezt az agendát, elkezdheted felismerni, hogy tökéletesen fertőzöttek vagyunk. Normál esetben azt gondoljuk, hogy emberek vagyunk, de aztán hirtelen rájössz, hogy nem, mi csak egy nagy rakás tumor vagyunk, amit a tetteinkkel működtetünk és azzal, ahogyan élünk. Felismered, hogy ami normálissá vált itt, az nem emberi.

 

Szóval egy bizonyos módon ez az ősi története ennek a fekete ragacsnak, és annak, ahogy idejött és hogy mit tett velünk és alapjában véve ez egy szomorú történet. Azt hiszem nevezhetjük annak. A másik oldalon viszont az ember felismerheti, hogy mi is ez a történet valójában és talán tudatosan azt mondhatnánk: „most rájöttem, hogy beteg vagyok valamitől, így meg van a lehetőségem arra, hogy meggyógyítsam magam.” Az, hogy megérted mi történt, könnyebbé teszi a gyógyulást a számodra. Ha tudomásom van erről a két különböző csakrarendszerről, azt mondhatom: „oké, ez a probléma, akkor hát fejleszteni fogom a szívcsakrámat. Minden szándékomat arra irányítom, hogy elkezdjek szeretetet érezni a szívcsakrámban. Ha felismerem, hogy az agy – amely valaha egy nagyon-nagyon intelligens eszköz volt arra, hogy megkapjuk a szívünktől amit akarunk – teljes mértékben átvette a hatalmat, mert a másik felét kitöröltük azzal, hogy más dolgokhoz kapcsoltuk magunkat. Felismerhetem, hogy hová helyezem magamat energetikailag.” Mindenki aki képes érzékelni saját magát, van valahol. Az autista emberek, az álmodozók, a figyelemhiányos hiperaktív-zavarban szenvedő gyerekek valahol kint vannak a tudatmezőn, kint keringenek valahol a nyílt űrben, és többé nem azonosítják magukat a testükkel. Ez az egyik opció, ahol lényként találhatod magad. A másik opció, amikor 100%-ban az elméddel azonosítod magad. Ez az, ahol a fekete mágusok akarnak látni bennünket, mert ez a rész bináris, így kontrollálható. Néhány ember azt hiszi magáról, hogy még mindig kapcsolódik a szívéhez, mindig a saját középpontjában, mindig a mellkasának középpontjában él. Ők nagyon szerencsések. Nem sokan maradtak ilyenek ezen a bolygón. Én azt tapasztaltam, hogy képes vagyok mindhárom pozícióban lenni. Ha akarok, képes vagyok lebegni a mezőn, képes vagyok álmodozni, és aztán kint vagyok valahol a kollektív tudatmezőn. Ez egyfelől nagyon érzékennyé tett arra, ami történik ugyan, de nem inkarnálódik, továbbá érzékennyé tett arra, hogy hogyan kellene működnie mindennek. Képes vagyok gondolkodni és aztán tudatosan behúzni magam a szívembe, ahol lennem kellene. És ez olyasmi, amit tanulni és gyakorolni lehet és egyszerűen meg tudjuk gyógyítani magunkat, ha tudatossá válunk arra, hogy hol kellene lennünk. Ez az, ami tulajdonképpen visszavezet bennünket ahhoz a lényhez, akinek teremtve lettünk. Ha behúzzuk magunkat a szívbe, hirtelen rendkívül érdekes képességeket fedezhetünk fel. Olyan emberek, akik kicsit fejlettebbek nálam, egy alkalommal megmutatták nekem, hogy idelent lehetséges olyan módon döntést hoznom, amilyen módon még soha sem hoztam döntést. Kicsit olyan ez, mint amikor az orvos azt mondja, hogy középen kettészakadunk – van egy tudatos és egy tudatalatti rész és a tudatalatti nem látható a számunkra. Ez egy marhaság. Ez az, amit az orvosok mondanak. A tudatalatti nem látható a számunkra, mert olyan ronda, hogy mi nem akarjuk megnézni. Ez mind marhaság, ugyanis ezektől inkarnációk százain keresztül eltávolítottak minket, mert ezek azok a dolgok, amikkel nem akarunk megbirkózni. Nem akarunk pillantást vetni rájuk, így az összes gonoszság és szenny, a csúnya dolgok eltaszítódnak és azzá válnak, amit az orvosok tudatalattinak neveznek és azt mondják, hogy ott semmiféle szépség sem található. De ha feltakarítjuk, amit elrontottunk, akkor azon keresztül nagyon sok spirituális fejlődésre tehetünk szert. Számos dolgot tehetünk. Először is megvan a lehetőség, hogy a szíveddel azonosítsd magad, hogy behúzd magad a szívcsakrába és aztán tudatos döntést hozz arról, hogy újra érezni akarod azt. Lemehetek oda és azt mondhatom: „érzem a fájdalmamat”. És amikor ezt a mellkasomból teszem, azon nyomban érzem a fájdalmamat, érzem a dühömet, érzem a gonoszságot, amit átéltem. Szóval ez egyfajta ajtó ahhoz, hogy újra meghódítsuk a tudatalattinkat és ez olyasvalami, amit mindenki megtehet magával. Ez újra tudatos lénnyé, teljesen tudatos lénnyé tesz bennünket. A tiszta érzelmek közvetlenül hozzáférhetők. A legtöbb ember teli van félelmekkel, tudatalatti félelmekkel és a félelem egyben mindig egy ajtó is. Ha a félelem megjelenik, eldöntheted, hogy belépsz rajta, mint egy portálon keresztül és aztán belevetődsz a félelmeidbe, átérzed őket és ha nem húzódsz a félelem mögé, akkor rátalálhatsz egy témára. Szóval ez egyben egy ajtó is ahhoz, hogy megtisztíts bármit, amit csak mögötte találsz. És soha sem tudhatod előre, hogy mit fogsz találni ott. Általában nagy meglepetés szokott lenni, hogy normál esetben a félelemtől való félelem, vagy az érzelemtől való félelem sokkal rosszabb annál, mint amit az ajtó mögött fogsz találni. Vannak tehát eszközeink és lehetőségeink arra, hogy teljesen megtisztuljunk, megtisztítsuk magunkat, újra teljesen tudatos lényekké váljunk és ez megnyitja az utat a második lehetőség előtt, nevezetesen hogy újra teljesen empatikusak legyünk. Mert az empátia a biológiánk normális állapota. Mindenhez és mindenkihez kapcsolódnunk kellene. Érezni kellene az embertársainkat, éreznünk kellene a velünk élő állatokat, még a növényeket is éreznünk kellene. De mi nem érzünk semmit, még saját magunkat sem. Szóval teljesen tudatossá válni az első lépés, a második lépés pedig, hogy újra teljesen empatikussá váljunk. Kifejleszteni ezt a képességet és nem csak kifejleszteni, hanem a létezés normál állapotává tenni, méghozzá azzal együtt, hogy képtelenek legyünk többé nem kapcsolódni. Erről szól a paradicsomba való visszatérés. Hogy olyan elmeállapotba kerüljünk, amiben nem leszünk képesek többé szétkapcsolódni semmitől. Ha belegondolunk ebbe, képzeljük el, hogy a bolygón élő összes ember belecsöppen ebbe az állapotba, hogy akkor mi történne. Elveszítenénk azt a képességet, hogy kegyetlenek legyünk, mert abban a pillanatban, hogy kegyetlenek vagyunk, te magad is szenvedsz. Elveszítenénk a képességet, hogy elpusztítsuk ezt a bolygót, mert éreznénk azt a fájdalmat, amit a pusztítással okozunk. És a legtöbb ember valamiképpen abban reménykedik, hogy egy nap majd elég intelligensek leszünk ahhoz, hogy abbahagyjuk a pusztítást. Erre jöttem rá, hogy a legtöbb ember reméli, hogy ha majd elég „racionálisak leszünk”, az majd megment minket. És én tényleg azt hiszem, hogy ez egy tévút. Ez soha sem fog bekövetkezni. Mert ebben nem szerepel az, hogy érezzük is azt, amit teszünk. És amíg nem kényszerülünk arra, hogy érezzük is azt, amit okozunk, addig továbbra is okozni fogjuk ezt. Mert azt könnyű megtenni. Én még nem láttam egyetlen embert sem, aki elég racionális lett volna ahhoz, hogy ilyen módon irányítsa magát, tehát nem ez a megoldás. És ez egy bizonyos módon megint csak egy szomorú dolog.

 

Szóval ez az az ösvény, amely kirajzolódott, amikor arra gondolunk, hogy hogyan tudnánk visszatérni a Paradicsomba. És ez nem egy könnyű út. Nem egy könnyű út, mert először végig kell mennünk a saját vérontásunkon, hogy felismerjük, mit tettünk az idők során és mi az, amit mind a mai napig teszünk itt ma ezen a bolygón. Éreznünk kell, hogy mit teszünk ezen a bolygón. Ha egy bizonyos ponton úgy döntesz, hogy megteszed az első lépést az empátia felé, ha megtisztítod magad, teljesen tudatossá válsz és aztán azt mondod: „érzem Földanya szenvedését.” Ez hozzá fog kötni téged a bolygó kollektív tudatmezejéhez és azt követően érezni fogod, hogy mit teszünk Földanyával. És amit teszünk, az rendkívül fájdalmas. A legtöbb kis állatot megfogtuk, börtönbe csuktuk őket és szenvedést okozunk nekik. Ez nem kellemes dolog, de ez az, amit teszünk és ez az, ami mellett döntünk minden egyes alkalommal, amikor elmegyünk a szupermarketbe és vásárolunk egy darab húst. És azért vagyunk képesek erre, mert nem érezzük a saját tetteink következményeit. Szóval a másik irányba tett visszatéréshez első lépésként először is el kel fogadnunk, hogy végig kell mennünk egy olyan fázison, ami fájdalmas, de végső soron ez a mi fájdalmunk, amit hordoznunk kell, mert mi hoztuk létre. Ez arról szól, hogy elfogadod a karmát, amit szabad akaratodból idéztél elő. És ezt követően a dolgok jobbá válnak. Ha egyszer elég ember akarja majd hordozni ezt a terhet és elfogadni azt, hogy ezt kell éreznünk a történelemnek ezen a pontján, a dolgok fejlődésnek indulnak, jobbá fognak válni. Csupán annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon remélem, hogy elég ember ébred rá erre az igazságra és rá fogjuk fordítani a kellő időt és erőfeszítést, hogy megtisztítsuk magunkat, hogy újra a bolygó tudatos lényeivé váljunk. És ekkor ígérhetem, nagyon sok szépség, eddig nem érzett szépség jön elő, ha így élünk majd és ebben tulajdonképpen mindannyian szeretnénk részesülni. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy mindenki szeretne visszatérni ebbe az állapotba, hogy érzelmes lény legyen, és érezni az élet teljes spektrumát, az örömet, a szeretetet, a könyörületet. Tulajdonképpen már minden itt van, hozzáférhető, de nem válogathatod ki csak a kellemes érzéseket és dobhatod el a kellemetleneket. Saját tapasztalatból mondhatom, ha egyszer újra felfedezed az érzelmeket, minden érzés üdvözölve lesz, mert érezni gyönyörű dolog. Így lettünk kialakítva, így lettünk megteremtve, ezt kellene végső soron tennünk, illetve ehhez kellene visszatérnünk, ha akarunk. És eléggé szomorú, hogy a társadalom jelenleg még mindig elég messze van attól, hogy visszatérjen ehhez.

 

A tudatmező szintjén, ha érted az alap pozíciókat, jelenleg azt láthatjuk, hogy régebben abban hittünk, hogy minden a jóról meg a rosszról szól. És ha megnézed a jelenlegi valóságot, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen három pozíció van, ami megpróbál teret nyerni. A jó, a rossz, meg a kontroll. És ennek a csakráink szimmetriamezőjéhez van köze. Ha megnézed az ázsiaiak tudást a csakrákkal kapcsolatos rajzoknál a színekről és a szimbólumokról, akkor azt láthatjuk, hogy a testünknél fent bináris mezők, lent pedig négyszögletes mezők vannak – 90 és 180 fokos szögek. Ez az egész arról a morfogenetikus rendszerről szól, amelyet egy irányításra törekvő agenda működtet. Ez tulajdonképpen ennek az idegen fekete ragacsnak a hatása, ami bioszféraként kapcsolatban áll bináris lényekkel, csak és kizárólag bináris és négyszögletű mezők működtetik és ez egy olyan biológiai lenyomat, amely hatást gyakorol itt, de nem a mi bolygónkhoz tartozik. Ezért kísérelnek meg mindent, hogy kontroll alatt tartsanak bennünket. Ez volt az egyik fő téma, amin dolgoztam. Ha megnézzük az elmekontroll koncepcióját, ha megnézzük a transzhumanista technológiákat, amelyeket elmekontroll céljából terveztek, láthatjuk, hogy minden kék és vörös - megpróbálják irányítani a gondolatainkat és a szexualitásunkat, és ha megnézed a mezőstruktúrát, az egész négyszögletes. Tudok mutatni néhány példát a környezetben végzett analízisekből, amit az elmúlt években végeztünk. Néhány esetben az esővíz fekete ragacsot tartalmaz. Valaki megpróbálja szétszórni ezt a szubsztanciát az emberek között.

fekete_ragacs_esoviz.jpg

prometheus_black_goo.jpg

És ahogy mondtam is korábban, minden amit érzünk és gondolunk elhalt fény cseréje a DNS klasztereinkben. Olyan anyagok vannak az esővízben, amelyek megbontják ezt az elhalást. Ha biofotonok bináris hullámhalmazát vesszük, amelyek DNS-ről DNS-re haladnak (egymással szemtől szembe), és aztán ez a szubsztancia bejön közéjük, a két sugár hirtelen felbomlik, látható fénnyé változik és valamilyen módon képes kívülről hozzáférni a mi biofoton rendszerünkhöz azáltal, hogy itt van ez a szubsztancia, amely képes fel és lekonvertálni a frekvenciákat. Alapvetően fényből, a fény látható spektrumából vagyunk. Itt van ez a sok mikrohullámon alapuló technológia, amit beviszünk a testünkbe. Bevisszük ezt a szubsztanciát, ami látható fénnyé konvertálódik a testünkben, mert a mikrohullám képes behatolni, a látható fény viszont nem. Így aztán arra van szükség, hogy a jel bemenjen, kicsi piezokristállyá alakuljon, hogy egyfajta irányító jelként képes legyen elérni a fénytestünket. Ott van továbbá a nanobotok koncepciója, amiknél ugyanilyen piezokristály van, ami úgy néz ki, mint egy robot, de valójában, ha megnézzük a kialakításának koncepcióját, van egy piezokristályod a közepén, ami egy neuronális pontot formál meg az agyunkon belül és hozzátapad az idegrendszerünkhöz, így képes átalakítani a mikrohullámú frekvenciákat idegrendszeri jelekké. Ezen a módon próbálnak bejutni az agyunkba és lényegében ez az a koncepció, ami az 1980-as években a kergemarha-kórt okozta. Ezzel próbálták először kikísérletezni, hogy vajon mennyi kell ebből a szubsztanciából ahhoz, hogy hozzáférjenek egy lény agyához. És egy kicsit túltolták az egészet. Úgyhogy nagyon sok ilyen eset fordult elő az angol szarvasmarhák között. Ezt mostanra sikerült egyensúlyba hozniuk, úgyhogy most már mindannyian kapcsolódunk ehhez az interface-hez és mindössze csak néhány ember halt meg Creutzfeldt-Jakob-szindrómában, ami ennek a kergemarha-kórnak az emberi formája, amikor is az immunrendszer nem működik megfelelően. Szóval ez az egyik technológia, amit az irányításra törekvő agenda részeként alkalmaznak. Ott van továbbá a Morgellon-gomba, amit szintén kutattam és ez egy betegség, amely ugyancsak egy lehetőség arra, hogy hogyan juttassanak be antennarendszereket a testünkbe.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/3/morgellons

Ezek interaktív mycelium szálak (holofiber), amelyek képesek önmaguktól összeállni a kvantumpontos folyadékkal, amelyek színek, és amelyek ugyancsak képesek átkonvertálni a mikrohullámú sugárzást látható fénnyé. Szóval itt vannak a testünkben ezek a csillogó kicsi szálak, amelyek ugyancsak DNS-által olvasható fényt hoznak létre és képesek kiolvasni a DNS fényátvitelét és átalakítani azt olvasható elektromágneses jelekké, amelyek kívülről detektálhatók. Amikor az ujjaddal közelítesz egy morgellon-szál felé, az ujjadból kiáradó bioenergia átalakítódik négyszög alakúvá. Úgy tűnik, mintha a bioenergia e két típusa valamiképpen harcban állna. Az egyik négyszögletes alakú geometria, míg a mi biológiánk 30-60 fokos szögekbe rendszereződik.

morgellon_szal_paradicsom.jpgNézzük meg az okospor koncepcióját. Ha megnézzük, hogy a hadsereg hogyan tölti fel az okosport skalárpotenciállal, mindig két antenna beállítást használnak ellentétes hullámokkal, hogy a skalárenergiát bejuttassák a mezőkbe. Ez ugyanaz a négyszögletes, 180 fokos koncepció.

http://www.securinfo.hu/termekek/it-biztonsag/849-a-joghurtos-poharban-annyi-intelligencia-elfer-mint-europa-osszes-fejeben-mi-a-biztonsag-jovoje.html

Tudom, hogy számos olyan ember van, aki ellenzi ezeket a katonaságnál illetve a hírszerző közösségekben alkalmazott koncepciókat, és akiknek már megfordult a fejében, hogy megzavarják és elpusztítsák ezeket a technológiákat. Ezeknek az embereknek szeretnék egy figyelmeztetést átadni: ne próbálják meg ezt idelentről megtenni, mert lehetetlen. Ugyanis létezik egy olyasmi, amit szenzorrajnak neveznek. Ez a szó szerepel a NASA egyik kéziratában, és ezt a szót – szenzorraj – emlegette az egyik látnok is Németországban anélkül, hogy tudta volna, miről beszél. Azt mondta, hogy ezek a szenzorrajok átirányítanak minden érzelmet. Minden egyes pozitív érzelem, ami egy emberből származik, e szenzorrajok révén négyszögletes mezőstruktúrákká konvertálódik át. Ezek a látnokok azonban találtak egy módot arra, hogy átjussanak ezeken a szenzorrajokon és elpusztítsák az okosporrétegeket a légkörben. Hallgatod ezeket a látnoki és spirituális praktikákat használó embereket arról, hogy átjutottak ezeken a mezőkön és azt látod, hogy nem történik semmi. És aztán két nappal később ez az egész cucc lehullik az esővízzel... Szóval úgy tűnik, hogy ilyen módon mégiscsak sikerülhetett szenzorrajokat elpusztítaniuk és képesek voltak hozzáférni ezekhez a mezőkhöz. Majd aztán meditatív tudatállapotba mentem, mert látni akartam, hogy másnak érződik-e ott bármi és attól a naptól kezdve, ha kiküldöd az érzékeidet az égbe, újra szeretetet érezhetsz odafent. Mert ezekkel a szögekkel azok a mezőstruktúrák már összhangban vannak a szívcsakráddal. Szóval nagyon sok minden mutat arra, hogy a biológia két különböző koncepciója között itt egy kis háborúskodás zajlik. Az egyik ehhez az idegen fekete ragacshoz és egy idegen, szívenergia nélküli fajhoz, a másik pedig a mi szerető bolygónkhoz kapcsolódik.”

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/harald_kautz-vella_a_fekete_ragacs_avagy_a_transzhumanizmus_es_a_mesterseges_intelligencia_demoni_te_665

 

A cikk első része itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/harald_kautz-vella_a_fekete_ragacs_avagy_a_transzhumanizmus_es_a_mesterseges_intelligencia_demoni_te