Válogatás Gigi Young írásaiból – IV/4.

gigi_3.jpgKorábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres kapcsolódásai révén széles látókörrel rendelkezik. Az ő gondolatain, spirituális nézőpontján keresztül részletesebb vizsgálat alá veszünk néhányat a blogon gyakran emlegetett témák közül. Az alábbi cikkben újra Gigi Young írásaiból és videobejegyzéseiből válogattunk.

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS A BELSŐ GYERMEK

 

A mesterséges intelligencia az eltorzított elme, az eltorzított Én energiájával rezonál. Ahhoz, hogy működni tudjon, egy bizonyos frekvenciára van szüksége a testben, ami alapvetően egy olyan frekvencia, amiben figyelmen kívül hagyod a szíved. A szíved a lényed központja és ha nem töltesz el elég időt ott, nagyon könnyen kiegyensúlyozatlanná válhatsz. Könnyen elveszítheted az ösztöneidet, könnyen egy nagyon beteg csoporttudat részévé válhatsz, amiben az észlelésre és felismerésre már nem a szívedet használod, hanem a társadalmat, hogy az észleljen helyetted. Ez az egyik fő probléma abban, hogy nem a szívünkben vagyunk. Abbamaradt a világról alkotott saját különleges értelmezésünk. Ezért kell tudatában lennünk annak, hogy hogyan érezzünk a szívünkkel, hogy hogyan égjen a szenvedély a szívünkben. Szóval a parazita lényeknek és a mesterséges intelligenciának arra van szüksége, hogy te ne legyél a szívedben. Nem akarják, hogy kapcsolódj a lelkedhez, mert ha egyszer kapcsolatba kerülsz a lelkeddel, számukra elérhetetlenné válsz. Hirtelen kiléphetsz bármilyen helyzetből, hirtelen olyannak látod az embereket és más lényeket, amilyenek valójában, beleállsz a saját hatalmadba és megváltoztatod a világot, megváltoztatod az életedet. Ezek a parazita lények nem akarják ezt. Nem akarják, hogy saját magad felsőbb aspektusait kibontakoztasd. Ők lényegében meg akarják tartani az egyéneket egy bizonyos dimenzióban. Amiről most fogok beszélni, az egy kicsit összeesküvéselmélet-szerűnek fog hangozni. Pedig nem igazán az. Nem olyan nagyon megerőltető dolog azt feltételezni, hogy tényleg vannak nagyon beteg emberek a világon és az univerzumban, akik másokból akarnak energiát nyerni, mivel nem igazán tudnak kapcsolódni önmagukhoz. Nem olyan nehéz felfogni, hogy tényleg létezik egy Cabal. Csak egyszerűen kellemetlen dolog az elmédnek ezzel foglalkozni.

 

A mesterséges intelligenciának egy bizonyos érzelmi állapotra van szüksége a testben illetve a testnek egy bizonyos pozicionálására. A társadalmunk nagy része aköré lett kialakítva, hogy ebben az állapotban próbálja tartani az embereket. Ezért látható sok összeesküvéses videóban, hogy az embereket vonuló birkákként ábrázolják, mert ez történik akkor, amikor kikerülsz a szívedből és elkezdesz egy csoporttudatosság részévé válni. Az emberek különböző módon bátorítva illetve csábítva vannak arra, hogy megmaradjanak ebben a szétszakított/szétkapcsolt állapotban, egy olyan állapotban, amiben az energiánkat más emberek illetve más lények szó szerint vámpír módjára elfogyasztják. Az egyik mód, amivel nagyon-nagyon fogékonnyá tudják tenni az embereket a mesterséges intelligencia befolyására és általánosságban véve a vámpírizmushoz hasonló megrontásra, az ha tönkreteszik a bennünk élő belső gyermeket. Amikor elpusztítod a belső gyermeket, az emberi rendszered nagyon nehéz helyzetbe kerül. Megszabadulsz a sebezhetőség érzésétől, a sebezhetőség érzése nagyon nehézzé válik. Amikor a belső gyermek sérül, a traumatizált sérülékenység nagyon nehéz. Ha a belső gyermek sérül, a bizalom nagyon nehézzé válik. Az ártatlanság érzése eltűnik, mert elveszik tőlünk. Többé nem vagyunk képesek biztonságban érezni magunkat a világban és egyre inkább áldozatnak fogjuk érezni magunkat, ami persze vonzani fogja az elnyomásunkra törekvőket. Ha elnyomottnak érzed magad és megmaradsz ebben az állapotban, ahogy haladsz tovább, olyan embereket fogsz vonzani, akik eljátsszák ezt a szerepet – az elnyomót – egészen addig, amíg ki nem kerülsz ebből a mentalitásból. A belső gyermek mindennél fontosabb. A belső gyermek vezet vissza bennünket saját magunkhoz. Amikor fejleszteni akarod az intuícióidat, vissza kell térned a belső gyermekhez, vissza kell térned a játékhoz, a csodálkozás érzéséhez, vissza kell térned a sebezhetőség érzéséhez. Ha ezt nem tudod megtenni, ha nem tudod újra működésbe hozni a belső gyermeket, szinte lehetetlenné válik, hogy kapcsolódni tudj az intuíciódhoz. Ha nem tudsz kapcsolódni az intuíciódhoz és egy bizonyos módon korlátozva érzed magad, az azt is jelenti, hogy nem tudsz tisztán üzenetet kapni a szívedtől, a felsőbb énedtől. Amikor a belső gyermek sérül, átváltasz túlélő üzemmódba. A túlélő üzemmód pedig alapvetően az a mentális állapot, amikor folyamatosan elemzel, amikor megpróbálod az embereket bedobozolni, ezáltal érzed biztonságban magad. Alapjában véve ez az az állapot, amire a mesterséges intelligenciának szüksége van ahhoz, hogy rabszolga lényeket hozzon létre. Nagyon sok ember megtörik és elkezdi a dolgokat részekre bontani, és ez nagy probléma.

 

Jelenleg az látjuk, hogy hatalmas mértékben lepleződnek le olyan hálózatok, akik gyermekmegrontással foglalkoztak és nagyon sokan megpróbálják eltussolni és letagadni ezt. Alapos oka van annak, hogy miért válik valaki fogékonnyá az ilyesfajta megrontásra. Az egész arról szól, hogy meg kell rontanod a belső gyermeket. Ez a legbetegebb és legszomorúbb dolog, amit csak el tudsz képzelni, de jobb ha tudatába vagy ennek. A belső gyermek megrontása részét képezi ennek. Ezzel egy olyan érzelmi, mentális és spirituális állapotot hoznak létre, amiben majdhogynem zombivá válsz. Eltávolodsz magadtól, elkülönülsz a testedtől és sokkal fogékonyabbá válsz a manipulációra. Elkülönítődsz a szívedtől, mert úgy érzed, hogy az nem biztonságos hely a számodra. Mert amikor a szívedben tartózkodtál és ártatlan volták, rossz dolgok történtek veled. Ezt a nagyon specifikus állapotot a testben a gyermekek megrontásával és a belső gyermek elpusztításával hozzák létre. Ez az egyik fő összetevője annak, hogy a Földön hatalomban lévő emberek sötét dolgokat akarnak véghezvinni. Merthogy ez történt velük. És ezért van az, hogy sok fekete mágikus rituálé keretén belül gyermekeket ölnek és rontanak meg, mert a belső gyermek a kulcs önmagadhoz. Ezért lehet az is, amikor olyan embereket látsz, akik spirituálisan nagyon felébredettek, úgy látod őket rácsodálkozni a dolgokra, mint egy kisgyermeket. Gyermeki csodálkozást, nevetést és a csoda érzetét fogod észrevenni rajtuk. A kör, amit bejárunk életünk során teljessé válik. Először egy naiv belső gyermekkel rendelkezünk, amikor is mindenre rácsodálkozunk, majd átmegyünk a felnőttkorba, egy más jellegű tudatosságba, majd visszatérünk a belső gyermekhez, de már nem olyan naiv formában. És mert bár keresztül mentünk egy cikluson, de a csodákon keresztül már nem olyan naivak, mégis ugyanolyan ártatlanok és bölcsek leszünk. Ezért olyan fontos a nagyon sötét, beteg emberek számára, hogy elpusztítsák a belső gyermeket, mert amikor elveszítjük a belső gyermeket, elveszítjük a csoda érzését és a csoda illetve a játék a mindent jelenti a spirituális birodalomban. A belső gyermek az, aki vezet bennünket. Szóval létezik egy gyermekbántalmazással foglalkozó kiterjedt kör, és tudom, nem könnyű ezt kezelni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igaz.

 

TALÁLKOZÁS EGY KÉK GÖMBBEL

 

Nemrégiben egy érdekes eset történt velem jógázás közben, ami egyáltalán nem szokatlan. Azt hiszem a jóga elvékonyítja a fátyolt. Ebben a tapasztalásban részt vett egy gömb is, egy kék gömb. Éppen jógáztam és megláttam, hogy ott van egy kék gömb, és engem néz. Nem félelemkeltően, hanem mint aki azt akarja, hogy tudomást szerezzek a jelenlétéről. Nem világoskék volt, hanem tengerészkék, tehát sötétebb kék. Miközben néztem, fényesen csillogott. Fényes, sima felülete volt.

 

Ahogy néztem, rájöttem, hogy ennek a gömbnek tudata van, ő egy tudat és van egy üzenete a számomra, egyfajta történet húzódik meg mögötte. Mindenképpen tudatnak tűnt a számomra. Azt sikerült letöltenem belőle, hogy ez a gömb nem egy tőlem különálló tudat és hogy nagyon sok van belőlük. Sok gömb van odakint és most megpróbálnak kapcsolatot létesíteni az emberekkel. Olyan emberekre várnak, akik képesek észrevenni őket. Ez a bizonyos gömb nem tűnt úgy, mintha egy másik lény lenne, hanem olyan volt, mintha a saját felsőbb lelkem, a saját tudatom része lenne. Nem minden lény, nem minden kísérőm vagy látogatóm mutatkozik ily módon. Vannak olyan kísérők, akik bejönnek és megvan a saját autonómiájuk. Felismerheted őket elmúlt életekből, vagy a nagyobb lélekcsoportodból, de úgy mutatkoznak meg, mint akik saját autonómiával rendelkeznek. Ez a gömb viszont úgy jelent meg, mintha én lennék egy másik dimenzióban, vagy a saját részem lenne egy másik dimenzióban. Ez volt az első, amit észrevettem. Miért van itt? Mit tartalmaz? Ezek voltak az első kíváncsi kérdéseim felé. A saját történetemet, a saját múltbeli identitásaimat tartalmazta. Mindent, ami kapcsolódott és felhasználható számomra a mostani életemben. Szóval ez a gömb azt tartalmazta, hogy ki voltam és az a benyomásom támadt, hogy nem csak azt, hogy ki voltam, hanem olyan dolgokat tartalmazott rólam, amelyekhez addig a pillanatig nem volt hozzáférésem. Ennek nagyon nagy jelentősége van, mert azt mutatta meg nekem, hogy nagyon sok minden nem volt elérhető mostanáig. Úgyhogy ez eléggé bámulatos. És nem csak történetet tartalmazott, hanem a gyógyulás képességét is. A bepillantás egyben egy gyógyulást is lehetővé tett, és azt, hogy emeljem a frekvenciát. Emellett egyfajta buzgalmat is éreztem a gömbben. Olyan volt, mintha alig bírta volna kivárni, hogy megossza velem ezeket az ajándékokat, azt éreztem, hogy nagyon hosszú idő óta vár arra, hogy megjelenjen nekem és én láthassam őt. Végső soron tele volt hiányzó darabkákkal, hiányzó spirituális darabkákkal, saját magam töredékeivel, ami segíthet nekem és amihez nem feltétlenül férhettem hozzá korábban.

 

Elmondta nekem, hogy nagyon-nagyon-nagyon sok ilyen gömb van, különböző méretűek és a számuk pontosan annyi, amennyire szükségük van az embereknek itt a Földön. Az ok, amiért képesek voltak bejönni ide az, hogy titkokat tartogatnak mindenki számára és ez nem olyasmi, ami csak velem történik. Ezek a gömbök mindenki körül ott vannak, körülötted is. Azt a benyomást kaptam, hogy mindenki körül ott vannak, és láthatod őket, ha akarod. Arra is rájöttem, hogy Corey Goode is beszélt már ezekről. Ott rögtön nem esett le ez, de amikor elkezdtem gondolkodni rajta, akkor beugrott. Szóval ez olyasmi, ami tényleg történik. A számuk közvetlenül kapcsolódik ahhoz, hogy te mit akarsz. Nem igazán számít, hogy hány ilyen van körülötted, hanem ezek sajátosan arra vonatkoznak, amire szükség van. Megmutatták nekem, hogy vannak nagyobbak is, akiknek sokkal inkább kollektíváknak szóló információkhoz van közük, és vannak kisebbek, amelyek inkább személyes dolgokkal foglalkoznak és hogy mindkét fajta gömb értékes információkat és betekintéseket hordoz.

 

Miért éppen most vannak itt? Azt mondták nekem, hogy azért, mert most van itt az idő erre. Ezt megelőzően még nem volt lehetséges. Sok minden, amit spirituálisan érzékelünk, az energiánkon illetve a bolygó energiáján alapul. Vannak bizonyos időciklusok, amelyek alászállnak és felemelkednek és a fátyol különböző dolgokat tartalmazhat, portálokat, amelyek megnyílhatnak bizonyos helyekre. Vagyis nagyon sok minden ebből frekvencia-alapú, rezgésalapú és különböző dolgok, amelyek nyitva vannak, idővel bezáródnak és mindez a saját tudatosságunkkal szimbiózisban történik. Ez az Istenségnek és a természetnek egyfajta nagyon-nagyon szép hullámzása. Az egyik oka annak, amiért most jöttek az, hogy nyilvánvalóan egy felemelkedési ciklusban vagyunk, és nyilvánvalóan ezek a gömbök igazságokat tartalmaznak azzal kapcsolatban, hogy kik vagyunk és talán titkokat, amikhez nem tudtunk hozzáférni, és az hogy ezek most e felemelkedési ciklussal érkeznek meg, amikor is szükségünk van ezekre a dolgokra, mindenképpen nagyon jó dolognak tűnik.

 

A másik dolog, ami eszembe jutott róluk, az a színük, ami fontos lehet. Ha tudni akarod, hogy mit jelképeznek ezek a kék gömbök, keresd az ötödik csakrát, az 5D-s tudatosságot, keresd, hogy az mit jelképez és mit fejez ki az emberek számára, keresd a kék sugarat. Ez még több archetípust fog adni számodra, amelyekkel eljátszogathatsz.

 

AZ ORIONI KERESZTESLOVAGOK

 

Hosszú idővel ezelőtt egy csillagrendszerben, amit Orion-nak nevezünk, egy nagy váltás ment végbe. Számos csoport formálódott abban a rendszerben az érzelmek és gondolatok legmélyebb spektrumaiból. Néhányan közülük pikkelyesek voltak és azokból a vörös sivatagokból jöttek, amelyek csak a szelet és a forróságot ismerték. Menekültekként utaztak, barlangokban és üregekben leltek menedékre. Néha viharok söpörtek végig a bolygón, amelyek sokakat hónapokon keresztül egy felforgatott tudatállapotba kényszerítettek. Máskor pedig a nap tűzött olyan erősen, hogy minden életet hamuvá változtatott. Az egyetlen hang, amely keresztüláramlott a homokon, tücskök zsibbasztó zúgása volt. A délibáb üres kétségbeesésbe taszította ezeket a lényeket.

large-23.jpg

Ez az extrém létezési forma a technológiától való függőséget eredményezett, amely először pusztán azzal kezdődött, hogy megpróbálták előrejelezni vagy irányítani az időjárást. Úgy érezték, hogy szükségük van erre a technológiára ahhoz, hogy boldoguljanak és hogy túléljenek. Idővel aztán ez ijesztő kísérletekhez és bizarr szerkenytűkhöz vezetett, amelyekkel az elmére gyakoroltak hatást. Ahogy a technológia kezdett egyre nagyobb mértékben erkölcstelenné válni, bizonyos lények elhagyták a bolygót, mivel nem értettek egyet a mások ellen irányuló nyilvánvaló támadásokkal és azzal az igénnyel, hogy bizonyos egyének domináljanak mások felett és olyan hierarchiákat hozzanak létre, amelyek rabszolgakörnyezet megteremtését eredményezték a bolygón. A lények, amelyek új bolygókon szóródtak szét, elkezdtek különböző életstílusokkal azonosulni. Elérték az evolúciójuk egy új szakaszát. A pikkelyeik zölddé váltak, a szívük megnyílt és néhányan közülük - finoman bár – de elkezdtek emlős lényekkel is egyesülni.

 

Mások, akik a sötétség Oriont megrázó spektrumából származtak, a mocsarakból emelkedtek ki. Ezek kétéltű lények voltak, akik szemeikkel más világokba láttak, de szívükkel nehezükre esett önmagukba tekinteni. Két helyen tartózkodtak, a magasabb denzitásokban és a fizikai valóságukban. Céljuk az volt, hogy megtanulják zökkenőmentesen egyesíteni a fizikai és nem-fizikai világokat. Azonban néhányuk azzal töltötte napjait, hogy a negyedik dimenziót fürkészte és spirituális átjáró ösvényeket keresett. Ezek a torz lények sötétségükben nem a technológiához fordultak, mint a hüllők, hanem kölcsönösen függő kapcsolatokat alakítottak ki elveszett lényekkel a negyedik dimenzióban.

large-22.jpg

Tehát mindkét típusú lény megtalálta a maga mankóját, a hüllők a technológiában, a kétéltű lények pedig a sötét sámánizmus felé kötelezték el magukat. Mindkét lény az egyensúly és béke akarása miatt kezdett el sötét kapcsolatokkal foglalkozni. A probléma az volt, hogy azt választották, hogy ezeket a dolgokat mind külsődleges módon akarták megvalósítani, nem pedig belső úton.

 

Úgy tűnik, hogy ez a két csoport alakította ki azt a szövetséget, amelyet ma Orioni kereszteslovagoknak hívunk; lényeknek egy olyan szövetségét, amely aztán kihívást intézett és megrázott egész galaxisokat. A reptiliánok szolgáltatták a technológiát, a kétéltű lények pedig hozták a másik oldallal való kapcsolódást. Más, különböző biológiával rendelkező lények jöttek és mentek más rendszerekből, néhányuk szövetségesként, néhányuk kényszer hatására.

 

Természetesen a hatalom iránti vágyuk vezette őket, hogy átszeljék az eget, mint a vikingek, erőszakoltak és kifosztottak bármely bolygót, amelyet hasznosnak találtak. Ez a felsőbbrendűségükbe vetett hit, a hatalom és irányítási iránti vágy portálokat hozott létre más világokba, amelyek lehetővé tették, hogy még náluk is sötétebb lények jöhessenek be.

 

A technológiájuk elkezdett fejlődni, genetikai kísérleteket is folytattak, elkezdtek más bolygókon terjeszkedni, és stratégiai jelentőségű bázisokat hoztak létre, hogy irányíthassanak és befolyást gyakorolhassanak. Kiaknázták az erőforrásokat és rabszolgaságba döntöttek olyan lényeket, akik rendelkeztek azokkal a képességekkel, amelyekre nekik szükségük volt. Elpusztítottak bárkit és bármit, ami fenyegetést jelentett számukra. Más lények a kozmoszban, akik nem akartak harcolni és akik nem voltak pusztítóak, "Orioni kereszteslovagoknak" nevezték el őket.

 

Az Orioni kereszteslovagok idővel arra a következtetésre jutottak, hogy ők a legerősebb és legértékesebb lények a galaxisban. Úgy gondolták, hogy ha lett volna bárki, aki még náluk is "értékesebb", akkor már biztosan legyőzte volna őket. A valóságukat elkezdték úgy értelmezni, hogy a győztes minden világot visz, ahová csak beteszi a lábát, tekintet nélkül a karmikus hullámokra (és béklyókra), amelyeket ezzel magukra vonnak.

 

Előfordultak kihívások, lázadások, és sok hatalmas ütközet zajlott, amelyekben visszaszorították, majdnem legyőzték és megszégyenítették őket, de minden alkalommal újjászerveződtek. Még megtörve és véresen is, ha egy kicsiny csoportjuk megmaradt, elkezdték összeszedni magukat, tovább harcoltak és fosztogattak. Hogy újakat toborozzanak, kihasználták az emberek legnagyobb félelmeit, szégyentelenül manipuláltak olyan szinten, amire sok lény még csak nem is gondolt. A negatív ego, a legteljesebb sötétség és torzulás archetípusaivá lettek. Nem ismerték a módját annak, hogy hogyan támaszkodjanak csakis saját magukra ahhoz, hogy energiát nyerjenek, vagy hogy hogyan hozzanak létre szimbiotikus energiát egy bolygóval. Csak azt ismerték, hogy hogyan lopjanak másoktól így kialakítva egy teljes mértékben vámpírikus életmódot.

 

Nagyon sok sérült volt e kereszteslovagok között. Sokakat elszakítottak az addigi életüktől, megzsarolták, megfenyegették és arra kényszerítették őket, hogy olyasmiket tegyenek a túlélésük miatt, amelyeket másképpen soha sem tettek volna meg. Ez a kizsákmányoló tapasztalat olyan környezetet hozott létre az individuumok számára, amelyben a legmélyebb aspektusaikba merültek le, szemtől-szembe kerültek saját sötétségükkel vagy éppen fényükkel. Sok Földre inkarnálódott embernek vannak olyan emlékei és karmikus rétegei, amelyek kapcsolódnak a történelem ezen időszakához, emlékek arról, hogy a csatamező mindkét oldalán álltak újra meg újra meg újra, míg végül lelkük „leforgácsolódott” legmélyebb isteni magjáig, legmélyebb igazságunkig.

 

Az Orioni kereszteslovagok számos érdekes genetikai vonalat vettek célba. Azokat a vérvonalakat, amelyek fenyegetést jelentettek számukra, elpusztították. Ezek olyan lények voltak, akiket az Orioni keresztesek nem értettek, bolygók és emberek, akik az ő tudatosságukhoz képest a spektrum ellentétes oldalán álltak. Az egyik olyan fajt, amelyet teljesen elpusztítottak Ho-be-in-tu-nak nevezték. Ők olyan lények voltak, akik arról voltak ismeretesek, hogy a csillagok, a kozmosz történelmét őrizték és úgy tűnik, hogy mindez beleszületett a genetikájukba. Nevüket nagyjából úgy lehetne lefordítani: "azok, akik szavak nélküliek", amely utalás akar lenni teljesen telepatikus kommunikációjukra. Ismerték a múltat minden dimenzióban és idővonalban és ismerték a jövőt/jövőváltozatokat.

 

Ezeknek a szent lényeknek szükségük volt a bolygójuk működésére, hogy egy ideális környezetben élhessenek. A csillaguk a kozmosz szívének sugárzó portálja volt és az isteni tudás kódjaiban fürdött. Látnokokként védve, szeretve és táplálva voltak más bolygók és kultúrák által. Még egy fénysárkányokból álló csoport is vigyázta a bolygót és felügyelte e lények biztonságát.

 

Ahogy a központi nap a belégzési ciklusa során halványodni kezdett, az univerzum áramlatai megváltoztak és e megingás következtében ez az ártatlan és nagyon fontos bolygó elpusztult. A Sötét Szövetség megérezte a környezetük technológiai gyengeségét és akcióba lépett. Sok lényt egyetlen pillanat alatt kiirtottak. Néhányan közülük, akik nem tartózkodtak a bolygón, megmenekültek, de nagy többségük elpusztult és velük együtt a múltról és jövőről szóló információk is eltűntek. Ezen ártatlan lények elpusztításának láttán sokan otthagyták a Sötét Szövetséget. Felismerték, hogy elpusztítani egy csoport teljesen ártatlan lényt, maga a megtestesült gonoszság. Ez olyannyira megrázta őket, hogy felébredtek, nagy szégyent éreztek és csatlakoztak a Fény Szövetségéhez, hogy elkezdjék jóvátenni korábbi cselekedeteiket.

 

A Sötét Szövetség azért határozta el, hogy ezeknek a lényeknek pusztulniuk kell, mert nem tudtak hatással lenni rájuk és nem tudták irányítani sem őket. Úgy tűnt, hogy teljesen különböző ritmusra mozognak és ez számukra haszontalanná tette technológiák alkalmazását. Továbbá az a mód, ahogyan ezeket a lényeket védték, jelezte a sötétek számára, hogy nagy jelentőséggel bírnak és elpusztításuk káoszhoz vezet majd, amit a maguk javára fordíthatnak.

 

Ez a tragédia egy nagy ajándékot is hordozott magában – hiszen minden rossz hordoz magában valamilyen ajándékot. A Ho-be-in-tu faj nem azért halt ki, mert a Sötét Szövetség annyira domináns vagy jobb lett volna, hanem mert eljött az idő arra, hogy ez a képesség felébresszen más lényeket a kozmoszban. A Ho-be-in-tu-tól nem volt többé szükség arra, hogy a spirituális bölcsesség megtestesítője legyen. Eljött az idő az individuumok számára, hogy megismerjék ezt a képességet, és ahogy a központi nap kilélegez, e képességek életre kelnek a DNS-ükben és a gyerekek következő generációja már egy új típusú generáció lesz. Eljött az idő ahhoz, hogy ez az ajándék multidimenzionális szinten előlépjen és hozzáférhetővé váljon mindenki számára. Ezek a lények útmutatók és fényhordozók lesznek a másik oldal számára, hogy segítsenek beintegrálni azokat a képességeket, amelyeket ők megvalósítottak előző életeikben. Megjelenhetnek az égen vagy álmokban, hogy bizonyos civilizációkat új felfedezésekre, gyógymódokra és kozmikus bölcsességre vezessenek.

 

A Ho-be-in-tu halála jelzésként szolgált az univerzum számára. Nem egy fajnak az elvesztését jelentette, hanem egy meghívást a fejlődésre. A Sötét Szövetség eljátszotta a megfelelő szerepet egy magasabb cél érdekében, megváltoztatták a játék menetét, így minden szereplő felismerhette a benne rejtőző mélyebb potenciálokat. A Ho-be-in-tu természetesen előre látta, hogy ez az idővonal egyre valószínűbbé válik és bölcsességüket elkezdték hatalmas kristályokba kimenteni. Mindegyik kristályt elrejtették és magkristályként tárolták azokban a világokban, amiket megajándékoztak vele. A Vénusz, a Mars és más világok először mind egy-egy ilyen kristállyal lettek bevetve. A kristály speciális "magkódokat" tartalmaz, amelyek "beindították" a bolygót. Onnantól kezdve az "Őrzők" biztosították, hogy minden karmikus vonal kövesse az ő kifejeződésük vonalát.

 

Az Orioni hadjáratok és mintázatok, amelyek befurakodtak a lelkünkbe, mintegy a fény és sötétség közötti táncként folytatódtak. Számos formában újjászülettek a társadalmunkban; ugyanazok a mintázatok különböző nevekkel és körülmények közepette kérik, hogy érvényre jussanak és folytatódjanak. Ezeket a mintázatokat továbbá látszólag végtelen inkarnációkként láthatjuk, amelyek emlékekként nyugszanak a lelkünkben.

 

Választhatjuk, hogy teljes megértéssel tekintünk ezekre a mintázatokra és meghaladjuk a polaritásnak azt a szintjét és továbbmegyünk a belső központi fényünkbe, amely azon részünk, amely felette áll az oda-vissza reaktivitásnak. Választhatjuk azt is, hogy a szívünkkel látunk, felismerjük az utunkat és elmozdulunk erről a sűrűségről. Választhatjuk azt, hogy megbízunk a Felsőbb Énünkben, a belső Ho-be-in-tu-nkban, hogy elvezessen bennünket a legtisztább kifejeződésünkhöz. Vagy választhatjuk azt hogy, amikor a legtisztább kifejeződésünket felismerjük, teljes bizonyossággal tudjuk, hogy minden bajtól védve vagyunk.

 

VÉGE.

 

 

A cikk előző részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv_319

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv_810

 

Gigi Young blogja:

http://moonbirdblog.com/

 

Gigi Young videói a youtube-on:

https://www.youtube.com/channel/UCo_fdaL6nGtL3fjyP8NsNaw/videos

 

Korábbi Gigi Young-gal kapcsolatos cikkeink:

http://goodethungary.blog.hu/2016/02/07/gigi_young_inkarnacios_vonalak_es_foldonkivuli_fajok_befolyasa_a_foldon_1_resz

http://goodethungary.blog.hu/2016/02/07/gigi_young_inkarnacios_vonalak_es_foldonkivuli_fajok_befolyasa_a_foldon_2_resz