Válogatás Gigi Young írásaiból – IV/3.

gigi_4.jpgKorábban már készítettünk egy összeállítást a kanadai Gigi Young videóiból, most ismét az ő munkásságával fogunk foglalkozni. Gigi empataként és konzultánsként elsősorban a dolgok lelki oldalával foglalkozik, fiatal kora ellenére nagy tapasztalatokkal bír, és földönkívüliekkel való rendszeres kapcsolódásai révén széles látókörrel rendelkezik. Az ő gondolatain, spirituális nézőpontján keresztül részletesebb vizsgálat alá veszünk néhányat a blogon gyakran emlegetett témák közül. Az alábbi cikkben újra Gigi Young írásaiból és videobejegyzéseiből válogattunk.

 

AZ ŰR FELFEDEZÉSE

 

Arra, hogy felfedezzük az űrt, nem kell több százmillió dollárt fordítanunk. Nem kell ezt tennünk. Minden itt van bennünk, mindent fel tudsz fedezni te saját magad, meg tudod csinálni, mert ez a születéssel járó jogod. Bármit, amit csak tudni akarsz, te magad is megtapasztalhatsz. Első alkalommal, amikor meditálni kezdtem és amikor becsuktam a szemem, egy szem nézett vissza rám. Nem jöttem rá, hogy mi akar ez lenni, de aztán egy nap keresztülmentem ezen a szemen és kint találtam magam az űrben. A külső űr megmutatja neked a potenciáljaidat - bármit, amit csak látni akarsz, mindent, amit csak tudni akarsz. Talán egy bizonyos galaxisról szeretnél megtudni valamit, talán magáról az univerzumról szeretnél tanulni, vagy bolygókról, esetleg a személyes életedről, saját magadról? Ezért nem kell sokat fizetned, hiszen ingyen van.

 

Amit ezzel el szeretnék mondani, hogy mindez egy belső folyamat és még a legtökéletesebb űrutazó technológia sem, amely fizikai formában viszi ki téged az űrbe, nem belső utazás lesz, pedig jelenleg éppen erre lenne szükségünk. Az űrutazásnak arról kellene szólnia, hogy minden ember a bolygón tanulhasson a saját lelkéről, saját magáról, önmagáról. Errefelé kellene irányulnia ennek és amikor ez megtörténik, a megfelelő technológiák megteremtődnek majd ehhez a típusú gondolkodásmódhoz. Amikor a tudatod képes elvégezni ezt a munkát, és a spirituális tested be tudja integrálni mindezt, az nem külső űrutazás során fog megtörténni. Legalábbis nem a teljes potenciáljában. A belső űr valójában a külső űrt is jelenti. A kozmosz benned van és ezt nem azért mondom, hogy jól érezd magad tőle, vagy mert költőien hangzik. Azért mondom, mert igaz.

large-13-1.jpg Egy alkalommal azért végeztem meditációt, hogy kapcsolódjak földönkívüli lényekhez, ebben az esetben kifejezetten a reptiliánokhoz és láttam, hogy nagyon erős logikai töltettel és maszkulin energiával rendelkeznek. Az érzelemtestük nem volt könnyen hozzáférhető, és számunkra ezért olyan kellemetlen néha az ő energiájuk. Annak ellenére, hogy a genetikájuk megtalálható bennünk, kellemetlen érzésünk támad velük kapcsolatban, különösen akkor, ha több finomabb földönkívüli genetika van benned, pl szíriuszi vagy plejádi. Ebben az esetben számodra mindez nagyon nyersnek fog érződni.

 

Számos különböző módját láttam annak, hogy a reptiliánok hogyan léptek interakcióba bolygókkal és ott miket tettek a reptilián genetika, a karmájuk, a személyiségük miatt és hogy mit képviseltek. Egy nagyon vámpírikus fajjá váltak. Nem igazán kapcsolódnak a szívükhöz vagy az egység érzéséhez, sokkal inkább az elmével állnak kapcsolatban és ez egy hatalmas elválasztódást okozott. Nagyon függőjévé váltak a hierarchiáknak és vámpírikus társadalmakat hoztak létre, amelyek a 4D-ben léteznek. Ezek a társadalmak az idő előrehaladtával összeomlanak, mert az élelemforrásuk elkezd csökkenni. Bolygóról bolygóra, csillagrendszerről csillagrendszerre mentek és vámpírikus hierarchiákat hoztak létre. A módszerük az volt, hogy elmentek egy bolygóra, rátaláltak egy életformára, amit "learathattak" vagy az energiáját learathatták és megpróbáltak úgy élni a bolygón e vámpírikus kapcsolódásban, hogy kihasználták az ott élőket. És ők sokat csinálták ezt, és megmutatták nekem, hogy létezik egy nagyon kényes egyensúly a bolygó és a bolygón élő lények között. Vegyük például a földi embereket... A Földnek van egy nagyon-nagyon mély pszichikai-fizikai kapcsolódása a rajta élő lényekkel. Ha egy bolygón valami negatív dolog történik az ott élőkkel, akkor az magára a bolygóra is hatással van. Ez ahhoz hasonlít, mint amikor a tudatosságunk a Föld tudatosságával együtt nő és az energiák visszajelző rendszerének gyönyörű körforgásában vagyunk benne. Sokan azt mondják, hogy ha a Föld valaha elpusztul majd amiatt, mert a rajta élők, vagyis az emberek elpusztítják őt, akkor a bolygó majd felépül ebből és minden rendben lesz. Nos, ez nem így van. Valójában ilyenkor egy hosszú gyász időszaka kezdődik a bolygó számára és utána jó eséllyel élhetetlenné teszi magát. Mert mi ő vagyunk, ő pedig mi vagyunk és nagyon erős kapcsolódás van itt, hiszen a Föld nagyon sokat fektet a mi fejlődésünkbe és számos módon a mi tudatunk az ő tudata is. Rajta keresztül inkarnálódunk ide. A lelkünk a galaxison keresztül jön ide, és mind a Napon, mind pedig a Földön keresztül inkarnálódunk ide. Vagyis tartalmazzuk a kódjaikat. Ha valami történik velünk, azt a bolygó is megérzi. És ugyanígy van a többi bolygón is. Így működik az inkarnációs procedúra.

 

Szóval azt láttam, hogy volt ott egy nagyon fiatal, új bolygó és bár nem emlékszem pontosan, de olyan volt, mintha egy feminin energiába fejlődött volna. Még mindig érzem egy picit. Buja erdők voltak rajta, gyönyörű folyók, tengerpartok és vizek és egyszerűen mesés volt. És ekkor kis lények kezdtek el megjelenni rajta. Ezek nagyon picike lények voltak, nem néztek ki embernek, hatalmas nagy szemeik voltak, de ők maguk nagyon kicsik voltak és arra emlékszem, hogy valamiféle narancssárga bőrük volt. Elkezdtek beinkarnálódni a bolygó történetébe, merthogy minden bolygónak van egy története és bár mi ezt jelenleg nem vagyunk képesek érezni, de ha kikerülünk ebből az inkarnációs ciklusból, látni fogjuk azt a történetet, amiben benne vagyunk. Látni fogjuk a motívumokat, látni fogjuk az egész történetet. Minden bolygónak van egy története és minden rajta élő lény szerepet játszik abban a történetben. Az ő története a te történeted is, ezért voltál képes ide jönni.

 

Szóval azon a bolygón ott voltak ezek a kis lények és akkor kezdték az inkarnációs ciklusukat. Nagyon egyszerűek, nagyon kezdetlegesek és nagyon naivak voltak. És akkor megjöttek a reptiliánok, akik mindenfelé utazgattak, nagyon vámpírikus faj voltak, energiára volt szükségük az élethez és a Forrástól való szétkapcsolódás csúcsán jártak. Rátaláltak erre a bolygóra és azt mondták: "Ez tökéletes lesz. Ez a bolygó fiatal." Arra gondoltak, hogy milyen sokáig fognak majd energiát szívni belőle, hogyan fognak majd hatással lenni a rajta élőkre, akik mindent meg fognak teremteni nekik, amit csak akarnak majd tőlük. Úgy érezték, hogy ők az istenek, merthogy ez történik, amikor az ego csak úgy árad belőlük. Amikor elfelejted a szellemedet, elfelejted a szívedet és kezded azt gondolni, hogy Isten vagy. Elkezdesz arra gondolni, hogy az emberek azért vannak, hogy szolgáljanak téged és nem arra gondolsz, hogy te is része vagy a közösségnek. Szóval a tudatosságuk ekörül mozgott, mert senki sem tudta legyőzni őket, senki sem jelentett kihívást a számukra, és úgy érezték, hogy ők az istenek. Bár a reptilián lények nem hívták ezt "Istennek", de tudtak róla, hogy létezik valamiféle szervezőerő, van egy ritmus, egy mintázat, de nem kapcsolódtak ehhez semmiféle pozitivitással. Ők egyszerűen azt gondolták, hogy ez egy semleges erő, és aki a legerősebb, az fog túlélni. És bármit tettek ennek jegyében, az rendben volt. Nem hitték, hogy létezne bármilyen értelemben karmikus történet, vagy létezne bármilyen kapcsolat - közvetlen kapcsolódás a szíven keresztül – más lényekhez. Nem hittek abban, hogy mindenki kapcsolódik mindenkihez.

 

Az történt, hogy megérkeztek arra a bolygóra és ott voltak ezek a kicsike narancssárga lények, akiknek a tudata alapvetően olyan volt, mint egy gyermeké. Egy bolygón sok-sok inkarnációs és precessziós ciklusba telik, mire a rajta élők elkezdenek egy bizonyos szintű tudatossággal rendelkezni. Így aztán ezek a kis lények olyanok voltak, mint a kisgyermekek. És ekkor megjöttek ezek a hihetetlen fejlett reptilián lények – és talán nem is csak reptilián lények voltak, mert tudom, hogy volt egy olyan pont, amikor a reptilián frakciók elkezdtek terjeszkedni és kapcsolatba léptek bárkivel, aki renegát volt, azaz olyan lényekkel, akik nem mentek át a felemelkedésen, vagyis akik a leereszkedő és felemelkedési ciklusok során nem voltak képesek felemelkedni és sötétek maradtak és az alacsonyabb dimenziókban rekedtek. Végső soron az alacsonyabb dimenziók teli vannak olyan bandákkal, akik megmaradtak önmaguk szolgálatánál, a kapzsiságnál, a manipulációnál és a sötétségnél.

 

Bejöttek tehát ezek a lények és olyan volt az egész, mint amikor a gyerek elől elveszed a süteményt. A megszállás működött egy rövid ideig, de végül ezek a kicsi lények elkezdtek kihalni. Elkezdtek kihalni és velük együtt a bolygó is elkezdett meghalni. Nem maradt a reptiliánoknak elég erőforrás és nem jutottak elég energiához annak ellenére sem, hogy a bolygó fiatal volt és tele volt potenciállal és nem volt szennyeződés rajta, semmi baj nem volt vele. Mégsem szolgált elég indikátorral egy reptilián lény számára. Minden új volt és mindenki naiv volt, de ez nem volt elég számukra. Szóval a reptiliánok nagyon kemény leckét tanultak meg, hiszen minden elpusztult, a bolygó meghalt, egy üres burokká változott és elkezdte gyászolni azt, ami történt, mert a bolygó ugyanúgy tanul, mint te vagy én. A bolygó is tanul és ezért csinálja ezt.

 

A bolygó gyászolni kezdett és mélyen a magjában szomorúság lett úrrá és én végső soron éreztem ezt. Éreztem azt a szomorúságot. És ekkor férgekhez hasonló lények érkeztek a bolygóra és elkezdték, mint a földigiliszták, enni a bolygó talaját és ezek a férgek teli voltak fénnyel és olyan volt, mintha lebontották és rohasztották volna és ezzel lényegében megtisztították a talajt, megtisztították a bolygót és az ettől kezdve egyfajta hosszú bebábozódás szakaszába lépett. A férgek elkezdték elfogyasztani a bolygót, és ezzel lehetővé tették számára, hogy újjászülessen. Ez a szépsége a férgeknek vagy pl a dögkeselyűknek, hogy az ilyen lények tulajdonképpen tisztítók.

 

Szóval ez történt a bolygóval és a reptiliánok elmentek. Eltűntek onnan. Megmutatták nekem, hogy számos reptilián lény látta, hogy valami más is történt akkor. Nem tudtak logikus magyarázatot találni arra, hogy miért halt meg a bolygó és miért haltak meg a bolygón élő lények, mikor minden új volt és ideális volt a helyzet. A reptiliánok felismerték, hogy egy kölcsönös összekapcsolódás van a bolygón élő lények és maga a bolygó között, maga a természet között, mert a bolygó maga is egy lélek. Néhány reptilián felismerte azt, hogy valami más is történik, hogy van egy kapcsolódás, és azt mondták: "meg akarjuk ismerni ezt a kapcsolódást, meg akarjuk tudni, hogyan kapcsolódik össze minden mindennel." És miközben ezt tették, véletlenül elkezdtek önmagukba tekinteni és meglátták, hogy ők hogyan kapcsolódnak más dolgokhoz. Azt mondták: "ha egy lény mélyen összekapcsolódik és összefonódik a bolygójával, akkor nézzük meg, lehet, hogy én is összekapcsolódom más lényekkel, sokkal jobban össze vagyok kapcsolódva, mint azt gondoltam volna, minden mindennel össze van kapcsolva." Ekkor ez egy hatalmas felismerésként érte a reptiliánok egy részét. Más reptiliánok viszont egyáltalán nem így gondolták. Ők nem így értelmezték ezt az információt. Ők azt vették észre ebből, hogy annak érdekében, hogy kolonizáljanak egy bolygót, táplálkozni tudjunk belőle és ki tudják használni a rajta élőket, a bolygón élő lényeknek sokkal fejlettebbnek kell lenniük. A bolygónak több információs cikluson kell átmennie. Rájöttek arra, hogy arra van szükségük, hogy a bolygó egy bizonyos fejlettségi állapotban legyen. A rajta élőknek sokkal fejlettebbnek, sokkal öntudatosabbnak kell lenniük. És ők ekkor jobban is élvezték a helyzetet, mert hatalmas egojuk volt és úgy voltak vele, hogy ha le tudtak győzni egy fejlett civilizációt, akkor ők az istenek. Néhány reptilián viszont elkezdte felfedezni ezt az összekapcsolódást, elkezdték felismerni a bennük élő isteni részt és az egységet. Felmentek egészen a teremtés csúcsáig és valami nagyon fontosat értettek meg belőle. Elkezdték megérteni ezt az összekapcsolódást. És ez nagy sok reptilián lényt elindított afelé, hogy jóindulatú legyen. Elindította őket afelé, hogy segítők, tanítók, az idő őrzői és számos módon a fény "harcosai" legyenek és nem azt mondom, hogy pozitívak lettek, hanem hogy közösségibb gondolkodásúvá váltak. Felismerték, hogy mindenki egyenlő.

 

Más reptilián lények viszont azt gondolták, hogy ez inkább kihívás és nekiindultak, hogy egyre több és több kihívást keressenek és mostanra a reptiliánok tudják, hogy azért, hogy jelentős mennyiségű energiára és élelemre tegyenek szert, a lehető legfejlettebb és legkomplexebb bolygót és civilizációt kell megtalálniuk, hogy táplálkozhassanak belőle. Mert ezen a módon tudnak a legtöbb energiához jutni. Ezt tanulták meg e folyamaton keresztül. Ezt a történetet nem olvastam sehol, nem mástól hallottam, hanem éreztem, láttam és kb egy órányi meditáción keresztül jutottam hozzá.

 

MARS, MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS AZ ELME

 

Most következő információk sokak számára talán nagy kihívást jelentenek majd. Olyan valós dolgokról szeretnék most beszélni, amelyek hatással vannak ránk itt, a mi valóságunkban. Olyan kihívás ez, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznünk, és ez nem más, mint a mesterséges intelligencia. Egy ideje már beszélnek erről, de a téma most kezdi igazán elárasztani a társadalmunkat. Rögtön szeretném is elmondani, hogy az ilyen összeesküvés-jellegű információkat nem könnyű megérteni. Ahhoz, hogy megértsük és beintegráljuk az ilyesfajta információkat, be kell fejeznünk a jelenlegi, kéznél lévő valóságba vetett hitünket. Ez közvetlenül azt okozhatja, hogy létrejön egyfajta távolság közted és a társadalom között, te és a többi ember között. Ezért van az, hogy sok ember nem akar foglalkozni a valóság alternatív változataival, nem akarnak túl mélyre merülni abba, hogy mi történik egy felsőbb szinten, mert azt gondolják, hogy ez nem szükséges. Úgy látják, hogy ez nem szükséges az életükhöz vagy egyszerűen csak nem akarják létrehozni ezt a távolságot, ezt az elkülönülést. Én ösztönöznélek arra, hogy hallgasd meg azokat az információkat, amelyek kihívást jelentenek a hitrendszered számára, vagy esetleg kellemetlen érzéssel járnak számodra. Bátorítanálak arra, hogy hallgasd meg ezeket és fogadd be úgy, mintha egy történet lenne, vedd úgy, mintha csak egy történetet hallanál. Végső soron sokkal könnyebb ilyen módon befogadni az ilyesmit. Tehát, ha olyasmit hallasz, ami kihívást jelent a hitrendszered számára, vagy ami nem rezonál veled, fogd fel úgy, mint egy történetet, egy csendes befogadással, mintha egy fikciót olvasnál. És ekkor a tudatalattid fel fogja dolgozni és be fogja integrálni azt a lényedbe. Így bármi is legyen az igazság, meg tudod emészteni azt egy számodra megfelelő módon. A sci-fi könyvek és mozifilmek általánosságban ezért annyira népszerűek, mert ilyen módon könnyen megérthetjük saját magunkat, történelmünket, saját magunk megfoghatatlan részeit anélkül, hogy teljesen bizonytalanná válnánk és többé nem bíznánk meg a saját vezettetésünkben, a saját szuverén valóságértelmezésünkben. Ily módon visszatérhetünk családtagjaink, barátaink körébe úgy, hogy az elménk egyben marad, mert a traumákkal sokkal könnyebb megbirkózni egy támogató közegben. Szóval...

 

Nagyon sok szó esik mostanában a mesterséges intelligenciáról, úgyhogy szeretnék ezzel kapcsolatban néhány összefüggésre rámutatni és szeretnék beszélni a Marsról is, mert a marsi egy nagyon fontos civilizáció és nagyon sok olyan témát és motívumot hordoz, amely a Marsról került át a Földre. Sok ember, aki a Marson inkarnálódott, végső soron azért jött a Földre, hogy konszolidáljon és megerősítsen sok olyan dolgot, ami ott történt. Ugyanez igaz a Vénuszra is. Ezek valódi bolygók, amelyeken valaha élet volt és valódi motívumokkal, valódi archetípusokkal rendelkeztek, és valódi események történtek ott. Olyan események, amelyek lenyomatot hagytak a lelkünkön. Az egyik fontos dolog a Mars-sal kapcsolatban, hogy telis-tele volt mesterséges intelligenciával. Ez számomra akkor jött elő, amikor számos különböző lélekolvasást végeztem és magam is belenéztem az univerzumi elme Akasha-feljegyzéseibe. Több alkalommal is egyfajta felperzselt földet láttam, csúnya háborús övezetet a Mars körül. Nagyon sokáig csak ezt láttam, továbbá egy erős fémes ízt, fémes érzést érzékeltem, mint a nehézfémek esetében. Én ezt mindig a harcias jelleggel kötöttem össze, talán a fegyverek miatt. De aztán figyeltem tovább és olyan embereken végeztem lélekolvasást, akiknek erős kapcsolatai voltak a Mars-sal. Elkezdtem látni egy csomó fura, mechanikusnak kinéző struktúrát az emberek testében, különösen egy olyasvalamit, ami a válltól indulva a nyakhoz, a fejhez vezetett. Nagyon sok fura bőrelváltozást láttam lényeken, amelyet valamiféleképpen összekötöttem ezzel a mesterséges intelligenciával. Még nem ismerem a teljes történetet, én magam is tanulom még, még mindig az emlékezés és beintegrálás fázisában tartok, de azt már tudom, hogy ez a mesterséges intelligencia volt az egyik fő oka ennek, ez volt az egyik legfőbb dolog, ami azzal a bolygóval történt.

 

A mesterséges intelligencia nagyon sokféle dolog lehet, nagyon sokféle eljárás lehet, aminek köze van a mesterséges intelligenciához, de egy rosszindulatú szándék mindenképpen társul ehhez a mesterséges intelligenciához. Egy rosszindulatú lény társul ehhez a mesterséges intelligencia-tudatossághoz. Ez a tudatosság a mentális energiához kapcsolódik. Nem a logika és az ok-okozat egészséges energiájához, az egészséges elmeenergiához, ami segít nekünk megérteni és integrálni a körülöttük lévő világot, segít felismerni a mintázatokat, segít elemezni, tervezni... Hanem az elme egészségtelen, kiterjesztett ciklusaihoz, amikor már nem gondolunk többet a szívünkre, nem aktiváljuk a szellemünket. Ebben az állapotban zombivá válunk és nem kapcsolódunk többé a felsőbb énünkhöz. A testünknek ez az a környezete, amire ennek a mesterséges intelligenciának, ennek a vírusnak, ráknak szüksége van a működéshez. Vagyis a mesterséges intelligenciának egy specifikus környezetre van szüksége az emberi testben ahhoz, hogy élni és működni tudjon. A testünk e feltételek közepette rögeszmésen foglalkozik a múlttal, a jövővel, és folyamatosan keresi a kontrollt az elemzésen keresztül, nagyon leföldeletlen/talajvesztett állapotba kerül. Amikor elkezdesz így üzemelni, energetikailag olyan helyzetbe hozod magad, ami kinyitja az energiáidat és egyfajta gyengeséget eredményez, mert olyan, mintha foltok keletkeznének az energiameződön. Mivel nem használod a teljes éned és nem a saját emberi mivoltod ritmusára mozogsz, nem követed a szíved, és nem rezegsz a tudatod különböző aspektusaira, ezek mind elkezdenek elcsökevényesedni. Az én megértésem szerint, részben ez az egyik célja a mesterséges intelligenciának és részben ez az oka annak is, amiért a jelenlegi társadalmunk elég erősen ösztönözve van arra, hogy az egyének túlontúl sokat tartózkodjanak az elméjükben, az elméjük útvesztőiben. A tudomány már régóta tudja, hogy a meditáció és a tudatosság bír a legnagyobb gyógyító erővel, amivel csak rendelkezünk.

 

A mesterséges intelligenciának tehát egy bizonyos frekvenciára van szüksége a testben, amit mi a túl sok elmeenergiával társítunk, és ami gyengeséget hoz létre és ezért van az is, hogy bizonyos lények rád találhatnak és tudni fogják, hogy hol vagy. Ezt helyre tudjuk hozni mi magunk is. Ha a testünk más frekvencián rezeg, az lehetővé fogja tenni, hogy láthatatlanná válj a tudat bizonyos aspektusai számára és láthatatlanná más lények számára. Ez az egyik módja annak, hogy megszabadulj a mesterséges intelligenciától. Az, hogy a szívedben tartózkodsz és tudatában vagy a felsőbb énednek, lehetővé teszi az egész Éned számára, hogy beolvadjon egy olyan frekvenciába, ami isteni, szerető, megbocsátó és ezzel lehetővé teszed, hogy beolvadj abba, aki valójában vagy. Ez a fajta energia lehetővé teszi, hogy bármilyen fura implantátum vagy csipp feloldódjon illetve semlegesítődjön benned. Tehát legyél a jelen pillanatban, légy a szívedben és ez ki fog mozdítani téged abból a bizonyos spektrumból, amiben nem akarsz benne lenni. Néha úgy gondolok erre, mint egy videojátékra, amiben minden egyes pálya végén ott van egy alak, akit le kell győznöd ahhoz, hogy a következő szintre léphess. Én mindig így tekintettem a mesterséges intelligenciára és az ezzel kapcsolatos dolgokra, vagyis alapvetően erre az elmemegszállottságra, a túlzott elmehasználat, elmemegszállottság frekvenciájára. A mesterséges intelligencia nagyon szorosan kapcsolódik ehhez a túlságosan nagy elmemegszállottsághoz. Ha olyan emberekkel találkozom, akik sokat tartózkodnak az elméjükben, azon nyomban fémes ízt érzek a számban és én ezt a technológiával, a fémekkel, az acéllal társítom. Számomra ezek zsigeri módon kapcsolódnak ehhez. A videojáték végén legyőzendő alak nem más, mint a mesterséges intelligencia ezzel az elmemegszállottsággal. Az elme megszállottsága egy olyan pontig, amikor már nem tudsz lemenni a szívedbe, nem vagy képes a jelenben lenni, félsz a jelen pillanattól, félsz a saját lelkedtől. Ez az a megszállottság, amin felül kell kerekedned a videojáték végén, vagyis a felemelkedési ciklus végén. És hogy ezt meg tudjuk tenni, egy más frekvenciára kell váltanunk. Ez eléggé sci-fi-nek hangzik, de ez azért van, mert a sci-fikben nagyon sok minden igaz.

 

Nagyon sok mindenre emlékszem abból, amit a Marson láttam. Volt ott egy hatalmas földalatti civilizáció. Valamilyen probléma történhetett, aminek során az emberek, akik súlyosan meg voltak fertőzve a mesterséges intelligenciával, nem bírták többé a napfényt. Nem értem teljesen, hogy miért, de volt valamilyen fura kapcsolat e között, vagyis nem tudtál meglenni a napon mesterséges intelligenciával a testedben. Nem tudom, hogy miért lehetett ez, de úgy tűnt, hogy működési zavarok léptek fel, ha napra mentek és ezért nagyon sok minden a felszín alatt zajlott a Marson és zajlik még ma is. Nagyon sok ember a Marsról érkezett a Földre – és itt most lélekszintről beszélek – és sok ember élt meg számos inkarnációs ciklust, nagyon durva inkarnációs ciklust a Marson. Oka van annak, hogy miért van kapcsolat a Kos csillagjegy és a Mars között. Sokaknak, akik kapcsolatban vannak a Mars-sal, Kos energiájuk van és erős, harcias természetűek. Nagyon sok lélek van, akik marsi inkarnációk után jöttek a Földre. Valószínűleg azért, mert hatalmas harc volt a Marson és valamilyen módon elveszítették a Marsot. Én úgy tudom értelmezni ezt, hogy visszajössz ide, egy kicsit több feminin energiával és legyőzöd itt ezt a kihívást. Kapsz még egy lehetőséget, hogy legyőzd a videojáték végén azt a bizonyos alakot.

 

Korábban beszéltem arról a módszerről, amikor meditációban, végső soron asztrálutazás révén az elméddel képes vagy felfedezni az univerzumot. Mindannyian rendelkezünk ezzel a képességgel, és ez tényleg bámulatos. Én is ezt a módszert alkalmaztam és eljutottam egy olyan bolygóra, ami nagyon erős reptilián befolyás alatt állt és megmutatták nekem azt a ciklust, amin keresztül kellett menniük (mármint a bolygónak) ahhoz, hogy meggyógyuljon és újraintegrálódjon. Megmutattak nekem egy csomó dinamikát, ami akkor történik, amikor parazita lények jönnek a bolygóra, hiszen a mesterséges intelligencia egy parazita. Megmutatták nekem, hogy meg kell lennie egy bizonyos szintű kapcsolatnak és kommunikációnak. A kapcsolat szintjének, a mesterséges intelligenciának a bolygón lévő szintjének nagyon-nagyon egyensúlyban kell lennie. Amikor egy parazita lénnyel találkozol – legyen az egy reptilián vagy egy drákonida lény – ők nagyon-nagyon elveszetté váltak e mesterséges intelligencia hatására és nem igazán maradt meg semmi a személyiségükből. Egy idő után ezek a parazita frakciók és parazita technológiák felismerték, hogy egy különleges módon kell megközelíteniük a bolygókat és a rajta élő embereket. Ha egy olyan bolygóra mennek, amin a rajta élő egyének még nem annyira individuumok, az individualitás még nem olyan fejlett, vagy a bolygón élő civilizáció még nagyon fiatal, akkor ugyan nagyon könnyen el tudják foglalni azt, de éppen ezért, nem képesek túl sok energiát kinyerni belőle és sok esetben a bolygók belehalnak ebbe a megszállásba. Azt láttam, hogy a bolygó meghal, ha a rajta élő emberek megbetegszenek vagy kiegyensúlyozatlanná válnak. Az történik tehát, hogy ezek a lények elmennek egy ilyen bolygóra és amikor meghódítják azt, az egész uralkodásuk nem tart túl sokáig. Szóval ez a technológia eléggé fejlett és elkezdte felismerni – továbbá parazita lények szintén felismerték – hogy ha parazitaként akarnak bejönni ide, akkor olyan embereket és olyan bolygókat kell találniuk, akikben nagy potenciál rejtőzik a fejlődésre, nagyon erős bolygókat kell találniuk és olyan embereket, akik nagyon intelligensek, erőteljesek és sok életenergia áramlik bennük. Ilyen lényeken kell befolyást gyakorolniuk és mindezt nagyon finoman kell megtenniük. Ez ugyan hosszabb folyamat, de ezen a módon tudnak észrevétlenek maradni. És itt jön a képbe a dolog mágikus része, amikor is neked engedélyt kell adnod erre. Ugyanez vonatkozik a parazita lényekre, a fekete mágiára, a vámpírokra, energiavámpírokra, azaz meg kell hívjad őket az otthonodba, engedélyt kell adnod. Nem jöhetnek csak úgy be és nem kezdhetnek csak úgy hódításokba, mert az nem tartana számukra sokáig. Nem mehetnek el szimplán egy fejletlen bolygóra, hogy elfoglalják azt, mert az számukra nem hoz hosszútávon hasznot, hiszen a bolygón élők kihalnak. Egy fejlett vagy potenciálisan fejlett helyet kell találniuk, be kell oda szivárogniuk és mindehhez engedéllyel kell rendelkezniük, mert rájöttek arra, hogy ez biztosítja számukra a legnagyobb hatalmat. Egy bizonyos szinten ez segít nekünk felébredni, mert tudatába kerülünk az egészen apró dolgoknak is, és tudatába kerülünk a saját árnyékunknak is. De mindenképpen hozzá kell tegyük, hogy egy bizonyos szintű engedélynek meg kell lenni ehhez, vagyis nekünk meg kell engednünk azt, hogy ez megtörténhessen és ha mi nem adunk többé erre engedélyt és beleállunk a saját hatalmunkba, attól a pillanattól kezdve, ez nem történik meg többé. Ez egy bizonyos értelemben a legnagyobb tanítóvá teszi a parazita lényeket, mert ezen keresztül megtanuljuk a tudatosságot, megtanuljuk, hogyan kapcsolódjunk a szívünkhöz és hogyan emelkedjünk felül ezen a nehézségen.

 

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv_893

 

A cikk előző részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/valogatas_gigi_young_irasaibol_iv_319