Agarthai kapcsolat – IV/2.

stairway.jpgAz Agarthai kapcsolat befejező részében nagyobb áttekintést kaphatunk a belső földön élők mindennapi életéről, technológiáiról, belső viszonyairól. Leginkább azonban olyan jelenleg is elérhető, úttörőnek szánt technológiákról és kezdeményezésekről esik majd szó, amelyek itt a felszínen jelentősen könnyíthetnének az életünkön és segíthetnék a központosított ellátórendszerektől való függetlenedést. E kezdeményezések nagy szerepet játszhatnának a felszíni társadalom helyzetnék javításában, amely aztán elvezethetne a belső földiek rezonanciájával való összehangolódáshoz és végül a két civilizáció újraegyesüléséhez.

 

BESZÉLGETÉS EGY BORNEÓI MEDITÁLÓVAL

 

AZ ÚJRAEGYESÜLÉS FELGYORSÍTÁSA

 

Central: Nem kell elidegenedve éreznünk magunkat a földalattiaktól. Az agarthaiak a mi rég elveszett családunk. Olyanok vagyunk egymás számára, mint az unokatestvérek, akiket elválaszt a Berlini fal vagy éppen az Észak-koreai határ. Azt hiszem Borneó egy nagyon erős agarthai zóna. Soha sem jártam ott, de erősen azt érzem, hogy ez a helyzet. Azt hiszem Borneó egy varázslatos hely, igaz?

 

BumiBorneo: Volt egy furcsa álmom az agarthaiakról, 2 hónappal ezelőtt. Amikor bilokációt végeztem, 6 vagy 7 szellem beszélgetett velem és megkérdezték tőlem: "milyen típusú agarthaival akarsz kapcsolatba lépni?" Nem voltam felkészülve ilyesfajta kérdésre, ezért megálltam egy időre, hogy elgondolkodjam a válaszon.

 

Central: Velem is ugyanezt csinálták szemtől-szembe az éteri síkon. Nagyon sok bonyolult kérdést tesznek fel. Mindig olyat kérdeznek, amire nem vagyok felkészülve. Beszélgetnek emberekkel és még keresztbe is kérdeznek, hogy lássák, őszinte vagy-e. Nem mindig egyszerű kijönni velük... Barátságosak, de az elvárásaik is nagyon magasak. Azt akarják, hogy saját magunk legjobb változatai legyünk. Egyébként az egyik legfontosabb feltételük, hogy "légy őszinte" és " add a legjobbadat" – minden ebből a kettőből ered.

 

BumiBorneo: Aztán anélkül, hogy megvárták volna a választ, megkérdezték: "mit szólnál egy zöld színű agarthaihoz?" Ezen ugyancsak fennakadtam és nem tudtam mit válaszoljak. Erre mindannyian eltűntek.

 

Central: Olvastam róluk, hogy néhányuk kinézete különbözik a mienktől. Nagyobb a biodiverzitás odalent. Egy zöld színű agarthai még nem is hangzik olyan szokatlannak. Lehet, hogy a klorofillhez van köze.

 

BumiBorneo: Látod, elszalasztottam az esélyt, hogy megnyerjem a szívüket.

 

Central: Nem, soha nem veszted el az esélyt. Igen, úgy tűnik, hogy gyorsan eltűntek. Ez nem egy „igen-vagy-nem” dolog. Az ajtó soha sem záródik be teljesen. Az történik, hogy tesznek egy lépést feléd, vagy éppen hátralépnek tőled. Ha a legjobbadat adod, közelebb jönnek, ha letérsz az útról, hátralépnek és várnak. Lehet, hogy házsártossá válnak, de ugyanakkor végtelen türelmük van. Muszáj, hogy az legyen. A mi sikerünk egyben az ő sikerük is. Ami a zöld agarthaiakat illeti, tudom, hogy több óriás is él odalent. Bali-n olyan lépcsők találhatók, amelyek hatalmas méretű lépésekhez készültek. Mindegyik lépcsőfok fél méter magas. A barátom azt mondta: "Ezek a lépcsőfokok nem normál embereknek készültek..." Ez az első általam látott szilárd bizonyíték arra, hogy óriások vannak a Földön. Számos utalás található a Bibliában óriásokra. Íme néhány példa:

 

Mózes első könyve 6:4 - Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

 

Mózes negyedik könyve 13:34 - És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.

 

Mózes ötödik könyve 2:10 - Az Emeusok laktak abban annak előtte, nagy nép, sok és szálas, mint az Anákok.

 

Mózes ötödik könyve 2:11 - Óriásoknak állíttatnak vala azok is, mint az Anákok, és a Moábiták Emeknek hívták őket.

 

Néhányan kérdeztek arról, hogy a földalattiaknak milyen az étrendjük. Néhányuk vegetáriánus, mások viszont esznek húst. Nem minden teljesen tökéletes odalent. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az agarthaiak óriások lennének... A nagy igazság inkább az, hogy MI vagyunk kicsik. Szegényes az oxigén itt a felszíni világban. A mérgek és más problémák a növekedéshez nem megfelelő körülményeket hoznak létre. Elsorvadtunk.

 

BumiBorneo: A Koránban is említést tesznek az óriás lényekről. De azt hiszem mára kitakarították őket, mármint a negatív szándékúakat.

 

Central: Nem hiszem, hogy már kitakarították volna őket. Inkább azt gondolom, hogy meggyengültek. Nagyon nehéz információhoz jutni odalentről.

 

BumiBorneo: Egy másik könyvben azt olvastam, hogy az agarthaiaknak két típusa van: a belső földiek és az üreges földön élők. A Föld közepében élő emberek pedig plazma lények vagy fénylények. Ők sokkal fejlettebbek.

 

Central: Több civilizáció is él odalent, nem csak kettő. Igen. Van egy megkülönböztetés az Agartha Hálózat és Agartha belső kontinense között. A nácik térképei elég hitelesnek tekinthetők.

agartha_maps.jpg A németeknek sok kapcsolatuk volt a belső földi unokatestvérekkel. Egész könyveket írtak a Föld belsejében élőkkel folytatott kapcsolatról. Egyetértek azzal, hogy a mélyen a belső földben élők sokkal inkább éterikus lények. És sokkal fejlettebbek, ez is igaz. De még a Föld mélyebb részeiből is feljöhetnek ide a felszínre, ha akarnak. Feljöhetnek fizikai formában vagy szellemként... Később talán mi is képesek leszünk megtenni ugyanezt és ki-be mászkálhatunk a fizikai formánkból. Nagyon nehéz itt mindannyiunk számára, mert be vagyunk zárva ebbe a fizikai testbe. Amikor a blokád átszakad, egyre több életmeghosszabító technológiával fogunk találkozni azért, hogy növeljük az élettartamunkat. Hiteles elgondolások az életmeghosszabbításról más most is nyilvánosság elé kerültek... Nekünk magunknak kell megindítanunk az erre irányuló kutatásokat. Támogatom az olyan kezdeményezéseket, mint amilyen Josh Mitteldorf-é.

http://joshmitteldorf.scienceblog.com/

Itt van egy ember, aki amennyire csak tudja, megpróbálja áttörni az információs blokádot. Ha bárki alaposabban nekikezdene kutatni az életmeghosszabbító technológiákat, én először a telomer markerekkel és az asztralagusz kivonatokkal kezdeném. Van egy leves itt Tajvanon, amit úgy hívnak Si Wu Tang. Nemrég vettem észre, hogy asztralagusz is van benne. Az asztralaguszban TA-65 található, ami képes megjavítani a telomer kopásokat és segít a fiatalságot meghosszabbító törekvésekben.

 

HOGYAN KÖZELÍTSÜNK AZ AGARTHAIAKHOZ?

 

Central: Nagyon jó beszélgetni agarthaiakkal, ha azok a barátaid, vagy a családod. Túl sok ember vagy bálványozza őket, vagy pedig túl formálisak velük. Így nem lehet őket bevonzani. Ha beszélni akarok velük, akkor a szívem mélyére hatolok és megpróbálok belső békét találni. Bárki képes velük kapcsolatba lépni, de nagyon sok ember eltéved az asztrális csapdákban.

 

BumiBorneo: Igen, és mi a helyzet a bilokációval? El tudnád mondani, hogy mik ennek a pontos lépései?

 

Central: Könnyebb ha mélyre ásol magadban, az sokkal megbízhatóbb, mintha kívülről akarnál közelíteni feléjük. Ezért kap olyan sok fénymunkás hamis információkat, mert nem tudják, hogy mélyebbre is mehetnek a szívbe. A bilokációs anyag fent van a honlapon.

http://agarthanalliance.blogspot.hu/

Az egyik technika, hogy elképzeled magad, amint nagyon-nagyon kicsire összezsugorodsz és lebegni kezdesz a szívedben. Egyetlen kis porszemmé változtatod magad. Van néhány rejtett meditációs instrukció az Alíz Csodaországban című történetben. Az instrukciók elmondják neked, hogyan zsugorítsd össze magad és lebegj a szíved belsejében. (lásd – a könyvben szereplő törpítő főzetet)

 

BumiBorneo: Ez úgy hangzik, mint a tibeti tanításoknál, amikor összezsugorodsz és fénylabdák belsejében utazol.

 

Central: Nagyon sok hasonlóság található a tündérmesék és a keleti meditációs tanok között. Nagyon sok nyom van elrejtve bennük, amelyek összepasszolnak a keleti bölcselettel. Az Alíz tükörországban című történet részben annak a metaforájaként is értelmezhető, hogy hogyan tudsz utazni a bal agyféltekéből a jobb agyféltekébe.

 

BumiBorneo: Szóval azok az agarthaiak, akikkel kapcsolatba kerültél, a RAMA nevű belső földi városból származnak és a legtöbbjük közülük hindu vallású?

 

Central: Meg volt tiltva, hogy a városaik nevéről kérdezzek. Amikor Indonéziában voltam és találkoztam velük, különböző vallásúak voltak közöttük. A balinézek talán a hindukkal vannak kapcsolatban. Találkoztam muszlimokkal és keresztényekkel is. Volt köztük néhány lemúriai is... De nagyon ritkán ejtették ki a Lemúria nevet... a tanárom csak elhintett róluk ezt-azt.

 

BumiBorneo: Hogyan néztek ki? Indonézekhez, indiaiakhoz hasonlítottak?

 

Central: Egyszerűen csak "normálisnak" néztek ki. A testük teljesen normálisnak tűnt, így aztán senki sem ismerte fel őket. Nem néztek ki különösebben szépnek sem, mert nem akarták, hogy felismerjék őket, nyilvánvaló okokból. Akármikor végigsétálhatnak az utcáinkon... A kinézetük akármelyik országra jellemző lehet, indonéz, kínai, európai, néha ausztrál... Ausztráliának nagyon sok kapcsolata van velük. Az energiáikról tudod felismerni őket.

 

BumiBorneo: A tibeti szerzetesek is kapcsolatban vannak Agarthával?

 

Central: Ez egy nagyon bonyolult kérdés, mert a sötét erőknek ugyanúgy kapcsolata van Tibettel.

 

BumioBorneo: Nem a Dalai Lama-ra értettem, hanem a kevésbé ismert lámákra. Átlagos szerzetesekre gondoltam, nem a legismertebbekre.

 

Central: A világon a legtöbb hatalmi csomópontot áthatja a sötétség és a fény közötti harc. A harcnak még nincs vége. Nem vagyok biztos a Dalai Lama megítélésében, mert ellentmondó jelentéseket hallottam róla. Azt hiszem, igazad van abban, hogy az agarthaiak elmentek Tibetbe, felkeresték a kisebb kolostorokat, mivel általában megpróbálják távol tartani magukat a spirituális politikai csatározásoktól. A sok politikai harc az úgynevezett spirituális körökben engem teljesen kikészít. Egész könyvet tudnék írni azokról a pusztító, önmagukat gurunak gondoló egyénekről, akikkel találkoztam. Jelenleg a spirituális, New Age-es kétszínűség korában élünk. Akarod tudni, hogy nekünk miért sikerült kapcsolatot teremteni a belső földiekkel, és másoknak miért nem? Mert a víz tisztításának módjait és új gazdálkodási módszereket kutattunk, míg mások csak azzal foglalkoztak, hogy "spirituálisak" legyenek. Ezért vette észre a belső földiek megfigyelő csapata a mi projektünket. Nagyon sok „spirituális” típusú ember nem bírta megemészteni, hogy nekünk sikerült kapcsolatot létesítenünk, nekik pedig nem. Ez bosszantotta őket és még féltékenyek is voltak. A spiritualitás - az én nézőpontom szerint - a vízzel kezdődik...

soswater-fresh-drinking-water-in-need.jpg BumiBorneo: A legtöbbünk a túlélésért küzd és a pénz miatt aggódik. Nem tudnak csak úgy leülni és befelé figyelni... Hol van Agartha?

 

Central: Ez az egyik hiba, hogy az emberek azzal foglalkoznak, hogy "hol" vannak Agartha ajtajai... Igaz, hogy vannak olyan zónák, ahol több kapcsolatfelvétel lehetséges. De valójában elegendő technológiájuk van ahhoz, hogy akárhová elmehetnek a Földön... portált nyithatnak oda, ahová csak akarnak. Egyik nap megkérdeztem a tanáromat, hogy hol vannak a lefelé vezető ajtók. Ő csak odamutatott az úttest közepére és azt mondta: "Ott le tudok menni". Aztán odamutatott a járdára és azt mondta: "Ott is lemehetek...". Szóval akárhol képesek ajtót nyitni. Hallottam egyszer, hogy valaki „Doraemon-ajtóként” hívta ezt. Hogy őszinte legyek, az egyik első dolog, amit a tanárom említett, az a Doraemon volt. (lásd: „bárhová ajtó” - oda nyílik, ahová a használója kívánja)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Doraemon

 

BumiBorneo: Azt mondod: "a spiritualitás - az én nézőpontom szerint - a vízzel kezdődik". Ezt úgy érted, hogy a spirituális embereknek többet kellene foglalkozniuk a helyi kezdeményezésű grassroots dolgokkal?

 

Central: Én így gondolom. Egy olyan világba születtünk, ahol milliárdnyi ember kénytelen szennyezett vizet inni. Mit tesz ilyenkor egy spirituális ember?

 

1. felvesz egy flancos színes köpenyt és tömjént füstöl egész nap

2. elkezdi kutatni, hogyan lehet megtisztítani a vizet.

 

De ez csak az én nézőpontom... szerintem senkinek sincs joga a bolygón köntösben púposkodni.

 

BumiBorneo: Sokan nem akarják bepiszkítani a kezüket.

 

Central: Ha az emberek nem akarják bekoszolni a kezüket, akkor még éveket várhatnak a felszabadításra. Ez az ő személyes választásuk és én tiszteletben tartom ezt (azt hiszem). Persze, én is járok templomba néha, de csak 10-20 percre.

 

BumiBorneo: Legjobb, ha mindkettőt gyakorlod. Meditálsz, emeled a rezgésedet, de ugyanakkor készen állsz arra, hogy bepiszkítsd a kezed.

 

Central: Persze, szerintem is szükség van a meditációra és az imára. Mindkettőre időt kell szakítani naponta, ahogy mondtad. De az ok, amiért én kimaradok a spirituális körökből, az, hogy azokban túl sok fontos ember csinál túlságosan fontos dolgokat. És mi különböző hullámhosszon vagyunk. Fájdalmasnak találom a társaságukat, ők meg ugyanígy az enyémet. A magukat „rocksztároknak” gondoló fénymunkások dögunalmasak. Láttam embereket, akik eredeti fehér köntösben, gyöngyökkel felcicomázva, frissen zuhanyozva vonultak a templom felé... és a szemük tele volt féltékenységgel és gyűlölettel. Nem azt mondom, hogy az én utam az egyetlen járható út, de én ezen az úton tudtam kapcsolatba kerülni belső földiekkel. Tudom, hogy neked például vannak orvos barátaid, akik eljárkálnak a falvakba gyógyítani. Azt gondolom, hogy a gyógyászat nagyon jó mód arra, hogy másokat szolgáljunk vele. Mindig nevetnem kell, amikor az emberek csókokat hintenek és megalázkodnak isten előtt, miközben más emberekkel meg rosszul bánnak. Úgyhogy igen, istent egymásban kell szolgálnunk.

 

BumiBorneo: Tanítottak neked gyógynövényes kezeléseket?

 

Central: Igen, egyszer adtak nekem gyógynövényt, egy másik alkalommal pedig egy üvegnyi gyógyszert, de ez egy hosszú történet. Az egyik dolog, amit folyamatosan és újra meg újra hangsúlyoztak nekem, hogy idefent minden olyan gyógynövénnyel és gyógyszerrel rendelkezünk, amikkel meg tudjuk gyógyítani a betegségek 90%-át. Az egyedüli, amit nem tudunk meggyógyítani, azok a fizikai elváltozások, mint a törött láb és a hajlott gerinc. Azt hallottam róluk, hogy a gyógyításhoz ultraviola fényt használnak. Azt hiszem ez valamilyen fejlett ibolyán túli sugárzást alkalmazó technológia lehet. Az ultraviola képes megtisztítani a vizet, igaz? Nézd meg ezt a készüléket:

 

 

Szóval, ha az ultraviola fény képes megtisztítani a vizet, akkor képes bennünket is megtisztítani. Az egyik lépés ahhoz, hogy lejuthass a városaikba, egy tisztító ceremónia és néhányuk ehhez ultraviola fényt használ, mielőtt belépnél hozzájuk. Ha megnézed a jelenleg elérhető technológiáinkat, olyan készülékeket fejlesztünk, amik ugyanezen az elven alapulnak. A táplálkozás a legalapvetőbb tudomány a világon. Bárki, akivel csak találkoztam az Agartha Hálózatból, azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az alapok ismerete. A spiritualitás a táplálkozással kezdődik. Viszont ez most egy izgalmas időszak, hiszen ha azon dolgozunk, hogy képesek legyünk még tíz évet élni, lehet, hogy élhetünk akár még 200-at is.

 

BumiBorneo: Te is megtapasztaltad ezt az ultraviola fényt, amikor lementél a városaikba a bilokációs eljárás során?

 

Central: Nem, az ultraviola fény a fizikai gyógyításra szolgál.

 

A BELSŐ TÁJKÉP

 

Central: Valaki kérdezett a bilokációról. A legjobb, ha elkezdesz mélyre ásni és megpróbálod megkeresni Telosz városát. A belső tér végtelen. Mindegyik csakra olyan, mintha egy külön ország vagy külön város lenne. Hallottál tündérmeséket, amelyekben varázslatos városokat emlegetnek? Ezek utalások lehetnek mélyen a csakrákon belül létező terekre, amikről nagyon kevés ember beszél. Ha megnézzük például a manipura-csakrát, azt ékszervárosnak is nevezik. A manipura, ha lefordítjuk angolra azt jelenti: "ékszer város", ez a napfonat vagy köldökcsakra, vagyis a harmadik fő csakra a hindu hagyomány szerint.

http://www.yogaindailylife.org/system/hu/a-csakr%C3%A1k/manipura-csakra

Szóval, ha lehatolsz oda és összezsugorodsz, akkor egy varázslatos tájat látsz saját magadon belül. Ez ugyancsak kapcsolódik Agarthához, de sokkal inkább az éteri részéhez semmint a fizikaihoz. Ez egy NAGYON jelentős részét képezi az ember misztériumának. Talán még fontosabb is, mint a földalatti aspektus. Ez az információ be volt tiltva volt egészen mostanáig.

 

Ha újra megvizsgálod a tündérmeséket és népi mítoszokat, annak fényében, amit az előbb elmondtam... Láttad az Óz, a nagy varászlót? Sokan azt mondják, hogy ez a film valójában az MK-Ultra programozásról szól. Talán igazuk van, de én látok benne némi pozitívumot is. Hová akarnak eljutni a filmben? A Smaragdvárosba. Ez metaforája lehet az egyik ilyen belső városnak, az ember tudatalattijában lévő városnak. Mások viszont azt mondják, hogy a film az MK-Ultra programozásról szól. Őszintén megmondom, mindkét nézőpont kiolvasható a filmből. Keleten a vallási iskolák tanításai sokkal közvetlenebbek és a misztériumokról is már-már közvetlen nyelven beszélhettek. Nyugaton a sötét erők nagyobb hatalommal bírtak, így a kódokról tanítóknak tündérmesékben kellett elrejteniük az igazságot. Ha nyíltan beszéltek volna erről, bajba kerültek volna. Láttad a Truman-show-t? Az Alíz Csodaországban szintén tartalmaz néhány utalást.

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/agarthai_kapcsolat_iv_388