Corey Goode és David Wilcock - Az optimális idővalóságunk felé haladunk? - 2. rész

corey_intel_update_orange.jpgCorey és David közösen írt helyzetjelentésük folytatásában az elmúlt néhány hónap

történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve...

A CABAL ÉS SZÖVETSÉG A "RÉSZLEGES KÖZZÉTÉTELRŐL" TÁRGYAL

 

Ezután rátértünk azokra megbeszélésekre, amelyek a Földi Szövetség és a Cabal-t alkotó különböző szindikátusok között zajlottak. Gonzales összefoglalta nekem, hogy mi zajlott le nemrégiben ezeken a találkozókon. Úgy tűnik, hogy ezek a csoportok haladást értek el az új gazdasági rendszerbe történő átmenettel kapcsolatban. Ugyancsak megállapodtak abban, hogy egy részleges közzétételi eljárással fognak előrukkolni, amit 50-100 év alatt akarnak megvalósítani. Még nincs egyetértés abban, hogy hogyan fogják ezt kivitelezni, de elkezdték informálni erről az alacsonyabb szintű titkos űrprogramokat (katonai hírszerzés, Védelmi Hírszerző Ügynökség - DIA, Nemzetbiztonsági Ügynökség - NSA programjait), hogy a közeli jövőben nagy valószínűséggel fel kell fedniük magukat.

 

A "KATONAI-IPARI KOMPLEXUM TITKOS ŰRPROGRAMJAI"

 

Ahelyett, hogy "alacsonyabb szintű titkos űrprogramoknak" neveznék ezeket a csoportokat, mostantól a "katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjai" megnevezéssel illetjük őket. Annak ellenére, hogy e csoportok túlnyomórészt a Földön üzemelnek és túlságosan részekre vannak tagolva ahhoz, hogy bármilyen fogalmuk legyen arról a titkos űrprogramról, amiben én is részt vettem, ők valójában nem "alacsonyabb szintűek", csak a titoktartási illetve hozzáférési szintjük alapján. A rejtegetés és részekre tagoltság olyannyira hatékony, hogy szinte lehetetlen nekik megmagyarázni, hogy léteznek más, sokkal fejlettebb titkos űrprogramok is. Olyan, mintha a vallási meggyőződéseikbe akarnál belegázolni. Ezen okból kifolyólag nem fogunk érveket felhozni olyan embereknek, akik abban hisznek, hogy csak a "katonai-ipari komplexum űrprogramjai" léteznek. Mi csak egyszerűen nyilvánosságra hozunk olyan információkat, amik az én személyes tapasztalataimon és David több bennfentesének megerősítésén alapulnak. Ezen bennfentesek legtöbbje még nem állt nyilvánosság elé. A valódi bennfentesek közül azok, akik előálltak, eddig csak nagyon kis részét tették közzé annak, amiről valójában tudomásuk van.

 

NYILVÁNOSSÁGRA FOGJÁK HOZNI EGY EMBERSZERŰ FAJ LÉTEZÉSÉT

 

Gonzales elmondta, hogy mindkét oldal egyetértett ezzel a "lassú lefolyású" közzététellel. Ezek a csoportok úgy döntöttek, hogy nagyon valószínű, hogy nyilvános felkelés lesz, ha ezt az információt nem apró darabokban fedik fel az emberiség előtt. Eldöntötték továbbá azt is, hogy lesz egy limitált földönkívüli közzététel, amibe beletartozik az is, hogy felfedik egy olyan, emberszerű lényekből álló faj létezését, amely egy ideig szorosan együttműködött a világ számos nemzetével.

 

A KATONAI-IPARI KOMPLEXUM EGYIK TITKOS ŰRPROGRAMJÁNAK FELFEDÉSE

 

Ez a csoport úgy döntött, hogy még mielőtt bármely földönkívüli faj létezését felfednék, először lerántják a leplet a katonai-ipari komplexum egyik titkos űrprogramjáról. Valójában az egyik ilyen titkos űrprogram csoport vezetőségét már informálták is arról, hogy a létezésük hamarosan nyilvánosságra lesz hozva. Azt a csoportot, amely ezt a felfedést tervezi, a Légierő, a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) és a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) irányítja. Számos pilóta nélküli és személyzettel rendelkező műholddal rendelkeznek. Ebbe beletartozik legalább 2 db, személyzettel rendelkező űrállomás, amelyek kb 50-100 évvel fejlettebbek az ISS Nemzetközi Űrállomásnál.

 

HATALMAS HITELTELENÍTÉSI KAMPÁNY KEZDŐDIK, AMELLYEL MEGPRÓBÁLNAK ELLEHETETLENÍTENI MINDEN MÁS NARRATÍVÁT

 

Annak érdekében, hogy a részleges közzétételi narratíva sikerrel járjon, ezek a csoportok egyetértettek abban, hogy minden más narratívát nagy erővel szét kell verni. Hitelteleníteni kell mindazokat, akik megosztják tapasztalataikat és tudásukat azokról a széleskörűen űzött tevékenységekről, amik naprendszerszerte zajlanak. Ha előbb próbálkoznának a részleges közzétételi narratíva bevezetésével, mint a hiteltelenítési kampánnyal, akkor az emberek felállnának és azt kérdeznék: "mi a helyzet a rabszolga kereskedelemmel? Mi a helyzet a negatív földönkívüliekkel, akikről azt lehet olvasni, hogy irányítják a bolygónkat?" Ennek a csoportnak szándékában áll olyan szinten hiteltelenné tenni a titkos űrprogram kiszivárogtatókat, hogy már senki sem mer majd hivatalosan nyilvánosság elé állni a tervezett közzétételi narratíva közepette. A Gaia TV nagy szolgálatot tesz nekem azzal, hogy több, mint 70 db fél órás epizódot gyártott le a beszámolóimból a Kozmikus Közzététel című sorozat keretében.

 

AZ ÖSSZES CSOPORTNAK MOCSKOS A KEZE

 

Mind a Cabal, mind pedig a Szövetség csoportjai – legalábbis a Földön tartózkodó csoportjai – azt állítják, hogy a részleges közzétételi narratíva az egyetlen felelős mód a nyilvánosságra hozatalra. Ennek a valódi oka az, hogy ezek a csoportok bemocskolták a kezüket, amíg elrejtették az emberek elől ezt a kozmikus titkot. Miért akarnának hirtelen felelősen cselekedni azok után, hogy sok-sok éven keresztül elhallgatták az igazságot? A valódi oka, amiért hosszú idő alatt tervezik megejteni a nyilvánosságra hozatalt az, hogy maguk is bűnöket követtek el az emberiség ellen. Olyan konkrét, kompromittáló információk léteznek, amelyek a Szövetség minden tagját érintik. Ez a Cabal legnagyobb trükkje, amivel megpróbálja blokkolni a teljes nyilvánosságra hozatalt. Egy elnyújtott időtartam során kivitelezett közzététel lehetővé teszi az érintett személyeknek, hogy elhalálozzanak, mire a bűneik teljesen nyilvánosságra kerülnek. Így a felelősségre vonás minden lehetséges módja alól megmenekülnek.

 

TÁRGYALÁSOK AZ AMNESZTIÁRÓL

 

Az amnesztiáról szóló tárgyalások megszakadtak a két csoport között. A szindikátus csoportok (Cabal) ugyanazt az amnesztiát akarják, mint amit az alacsonyabb szintű résztvevőknek ajánlottak fel. Arra tartanak igényt, hogy vagy mindenki kegyelmet kap, vagy egyáltalán senkinek se adjanak kegyelmet. Ezek a szindikátusok tudják, hogy számukra nincs esély arra, amit a nácik tettek a II. Világháború után a Nürnbergi-per során. Ez volt az az eset, amikor az alacsonyabb rangú tisztviselők, mikor bíróság elé álltak azt mondták: "mi csak parancsot teljesítettünk", míg a bűnök valódi kitervelői nyugatra és Dél-Amerikába menekültek. Még soha nem volt precedens ilyen nagyságrendű eseményre. Még elképzelni is nehéz, hogy a társadalmunk hogyan reagál majd arra, amikor ennyi bűnesetet egyszerre hoznak nyilvánosságra. Függetlenül attól, hogy a zárt ajtók mögött milyen megállapodások születnek, a demokrácia alapjait valószínűleg továbbra is alkalmazni fogják. Végső soron a nyilvánosság dönti majd el, hogy hogyan fog reagálni minderre. Ezt a fajta demokratikus folyamatot nem lehet előre megszervezni, sem előre kiszámítani. Azonban a mi fókuszunkat egy rendezett és békés átmenetre kell összpontosítanunk egy jobb világért, nem pedig a tömeges igazságszolgáltatásra. Sok embert közülük biztonságosan el kell zárni, függetlenül attól, hogy dönt majd a nyilvánosság, mivel független személyek megpróbálhatják majd kiiktatni őket.

 

TRUMP MÖGÖTT A SZÖVETSÉG ÁLL

 

Gonzales-szel átbeszéltünk néhány olyan témát is, amiről jelenleg hallgatnom kell. Elmondhatom viszont, hogy ő is megerősítette, hogy Donald Trump mögött valóban a Szövetség áll. Trump egészen biztosan nem szeplőtelenül indul ebbe a csatába. Számos olyan dolgot mondott és tett, ami kihozná a sodrából az embereket. Azonban nem olyan csoportot képvisel, amely aktívan törekedne arra, hogy milliárdnyi embert öljön meg a kezdődő III. Világháború során, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet. Már-már megdöbbentő az a különbség, amit Trump mond és ahogy az irányított főáramlatú média értelmezi a valóságot. Ez nagy zűrzavart és frusztrációt okoz azon embereknél, akik csak most kezdik el látni, hogy mennyire manipulált a rendszer valójában.

 

A TÁMOGATOTTSÁG MEGDÖBBENTŐ MÉRTÉKŰ ZUHANÁSA

 

Egy, az Anonymous-csoport által, sejthetően a Clinton Alapítványtól kiszivárogtatott dokumentum felfedi, hogy Hillary támogatottsága megdöbbentő mértékben zuhant október hónapban. Ez a tendencia nagyban felgyorsult mióta az FBI vezetője, James Comey újra megnyitotta a bűnügyi vizsgálatot Hillary ellen, közvetlenül Halloween előtt. A kiszivárogtatott dokumentumok számos lehetséges magyarázattal szolgálnak, amik alátámaszthatják a támogatottság ezen zuhanását, beleértve a tömegek figyelemelterelését egy hamis ufo inváziót felhasználva.

http://www.vilaglato.info/egy-kiszivargott-dokumentum-hamis-idegen-invazio-megrendezeset-javasolja-hogy-megmentsek-a-clinton-kampanyt/

Megint csak, nem találni precedenst ilyen választási színjátékról korábbról. Mindegy, hogy honnan nézzük, ez egy nagyon bizarr helyzet, ami világszerte nagy feszültséget okoz. Szinte lehetetlen, hogy Trump megnyerje ezt a választást a jelenleg fennálló rendszerben, még akkor sem, ha mondjuk a lakosság szavazatainak 85 %-át kapná. A Cabal minden bizonnyal megpróbálja majd elcsalni a szavazást, mindegy, hogy addig milyen bűnöket hoznak nyilvánosságra. Nagyon valószínű, hogy ez társadalmi zavargáshoz vezet majd, ami magában foglalja az USA hadseregének műveleteit is, amiről majd még ejtünk szót. A nyilvánosságra hozott Clinton Alapítvány dokumentum választási trendeket elemzett és arra jött rá, hogy csak azok veszik be a főáramlatú média hazugságait és maradnak Hillary támogatói, akiknek nincs semmilyen hozzáférése az internetes alternatív médiához. Az, hogy Trump bátran elmondta ezeket a bűneseteket a választási vita során – amit aztán az FBI bejelentése követett – belekényszerítette az igazságot a főáramlatú médiába. Így aztán ez most letagadhatatlanná vált mindenki számára. Mindez annak meglepő nyilvános elismerését eredményezte, hogy Oroszország és az FBI összejátszik. Ez pedig olyasvalami, amit már évek óta tárunk fel, mint a Szövetség egyik fő aspektusát.

 

AZ AMERIKAI HADSEREG NEM FOG TOLERÁLNI EGY ELCSALT VÁLASZTÁST

 

Gonzales azt állította, hogy nemrégiben bekövetkezett egy váltás, miután bizonyos USA katonai vezetők kifejezték, hogy nem fognak támogatni egy elcsalt választást vagy olyan erőszakos akciókat, amikkel meg akarnák akadályozni a hatalomváltást. A hadseregnek vannak patrióta "megfigyelői", akik figyelemmel követik a különböző szövetségi ügynökségi csoportokat, akik országszerte lassan előkészítik a FEMA létesítményeket. Ahogy bizonyára már tudsz róla, ezek a FEMA létesítmények arra szolgálnak, hogy olyan militarizált övezetek legyenek, amelyben nagy létszámú embercsoportokat lehet őrizetben tartani – akkor is ha ez az akaratuk ellenére történik. A hadsereg bizonyos tagjai beszivárogtak ezekbe a csoportokba. Megdöbbentek azoktól a különböző forgatókönyvektől, amiket előkészítettek.

 

ALJAS TERVEK

 

Az egyik ilyen terv egy hamis zászlós nukleáris vagy EMP támadás lett volna USA szerte a választás idején, hogy elhalasszák a választást. Ezzel a fajta figyelemeltereléssel a kormány értékes időt nyerhet. A hamis zászlós ufo-invázió terve, ami a Clinton Alapítvány kiszivárogtatott dokumentumai közt szerepel (ha igaz), ugyancsak egy a számos keringő ötlet közül. Továbbá vannak tervek arra is, hogy civil zavargásokat és faji villongásokat szítanak az utcákon a választás előtt, közben és utána, a végeredménytől függően. Ez a választás olyan heves lefolyású, hogy akármelyik jelölt győzelme kiválthatja ezeket az eseményeket különböző helyszíneken. Számos tervet lepleztek már le. Mindez együtt végül azt eredményezheti, hogy a katonaság jelentős része úgy dönthet, hogy nyíltan fellép a Cabal ellenében. Ezt az információt még azelőtt kaptam, mielőtt az FBI bejelentette volna, hogy újraindítja a nyomozást.

 

A SZÁMOK SOKKOLÓAK

 

Voltak fenyegetések arra, hogy a kormányzat nem engedi, hogy Trump legyen az elnök, még akkor sem, ha "a beiktatás napján kell lelőniük őt." Nemrégiben számos katona tudatta, hogy ha a választásokat vagy a békés átmenetet megzavarják, akkor a hadsereg be fog avatkozni. Kaptam egy papírcédulát azokról, akik fellázadhatnak a puccs esetén és kik azok, akik védik majd a kormányt. A számok sokkolóak. Nyilvánvaló, hogy ha puccsra kerül a sor, azt nem ússzuk meg vér nélkül.

 

KÉRDÉSEK MICCA-VAL

 

Miután befejeztük a beszélgetést, Gonzales-szel még egyszer kezet ráztunk, majd visszalépett oda, ahol előzőleg tartózkodott. A Gonzales-szel folytatott beszélgetésem során a tekintetemmel egyfolytában Micca felé pillantgattam. Olyan szeretetteljes, békés arckifejezése és viselkedése van, hogy nem tudtam megállni, hogy ne őt nézzem. Micca ekkor előre lépett és ugyanúgy, ahogy Gonzales-szel, kezet ráztunk. Nagyon elégedettnek tűnt, hogy valamilyen módon részese lehet a kultúránknak. Viszonoztam a mosolyát és köszöntöttem őt az Egy Végtelen Teremtő szeretetével és fényével.

10_close_up_of_mica.jpg

E köszöntés hallatán még inkább felvillanyozódott. Karon fogott és azt ajánlotta, hogy sétáljunk egyet. Észrevette, hogy kicsit kényelmetlenül érzem magam a karon fogás miatt, úgyhogy kihúzta a karját az enyémből és folytattuk a sétát. Megkérdezte, hogy sikerült-e már feldolgoznom mindazt, amit a múltkori alkalommal megosztott velem. Elmondtam neki, hogy valóban sok időt töltöttem a korábban nekem átadott információk feldolgozásával és számos kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Mosolygott és azt mondta: "bőven van időnk a kérdésekre". Éreztem, hogy elsősorban arra szeretne összpontosítani, amit most akarna elmondani nekem.

 

MEGÉRINTENEK MINKET AZ ÁLMAINKBAN

 

Micca elmondta, hogy az emberei elkezdik álmokon keresztül megérinteni a földi embereket. Azt mondta, hogy álmainkban fognak kapcsolatba lépni velünk azért, hogy felkészítsenek bizonyos embereket a velük való szemtől-szemben történő találkozásra, miután kiszabadítjuk magunkat a bolygó jelenlegi irányító rendszeréből. Azt remélik, hogy ezeknek az egyéneknek olyan kiképzést tudnak adni, amivel legyőzhetjük a drákonidákat és amikkel segíthetnek a lakosság többi részének abban, hogy meg tudjanak majd birkózni a nyilvánosságra kerülő szörnyűséges információkkal. Kicsit részletesebben fejtette ki, hogy az emberei először miért álmokon keresztül közelednek az emberiség felé, továbbá megosztotta velem azokat a történéseket, amik az ő bolygóján mentek végbe. A legtöbb Micca-hoz intézett kérdésem ezzel a ponttal volt kapcsolatos. Gyorsan haladt kérdésről kérdésre, mintha valamiféle időkorláthoz lenne kötve. Ezt egy kicsit furcsának találtam, mivel mióta csak elkezdődtek a találkozásaim ebben a gömbben, a beszélgetések a legtöbb esetben elég hosszúra sikeredtek. Ahogy Micca és én sétáltunk és beszélgettünk, észrevettem, hogy szeretné gyorsan befejezni a mondandóját, így visszakanyarodtunk Tear-Eir-hez és Gonzales-hez. További kommunikációban reménykedtem és abban, hogy lesz még lehetőségem feltenni néhány kérdést. Ekkor, mindenféle figyelmeztetés nélkül egy kék gömb jelent meg mögöttük és elkezdett cikázni a mellkasom előtt. Mozdulatlan maradtam néhány pillanatig, mielőtt beburkolta volna a testemet és gyors mozdulattal visszavitt engem oda, ahol felkapott, Sedonába.

 

TALÁLKOZÁS A KATONAI-IPARI KOMPLEXUM TITKOS ŰRPROGRAMJÁVAL.

 

Zavarban jöttem attól, hogy a találkozó miért szakadt félbe ilyen sietősen. Ezután leültem a számítógép elé és elkezdtem dolgozni egy cikken, ami a hamis titkos űrprogram kiszivárogtatókról szólt volna. Ezután visszafeküdtem az ágyra, és gondolataimba merülve bámultam a mennyezetet.

 

Néhány nappal később, miután a feleségem és én hazaértünk Dallas-ba, másodszor is találkoztam a katonai-ipari komplexum azon titkos űrprogram csoportjával, ami legutóbb felvett és kihallgatott engem. Kb reggel 3 óra körül arra ébredtem fel, hogy a házunk mögötti sikátorban sétálok. Automatikusan sétáltam a házunk mögötti sportstadion parkolója felé. Észrevettem, hogy a parkolót egy űrhajó használja leszállópályaként. Két pilóta állt az űrhajó mellett és rám vártak. Ez ugyanolyan típusú űrhajó volt, mint ami legutóbb is felvett. Alakját és méretét tekintve ugyanolyan űrhajó volt, mint amivel Gonzales és én a marsi kolóniára repültünk.

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/30/jelentes_egy_marsi_kolonian_tett_latogatasrol_corey

1_mic_craft.jpgLopakodó-szerű felépítése volt, nem voltak szárnyai, de rendelkezett olyasmivel, amit egy hagyományos repülőgépen a gép farkának neveznénk. Egy keskeny, meredek lépcsős rámpán vittek fel a hajó hátsó részébe. Ugyanabba a lehajtható ágyas, falakra szerelt ülésekkel rendelkező szobába kerültem. A szívem egyre hevesebben vert, miközben beletettek egy ugyanolyan ülésbe, mint az előző alkalommal. A mellkasomnál beszíjaztak és kimentek a szobából anélkül, hogy bármit mondtak volna. Ezután ismerős hangot, a kondenzátorok töltését és turbinák hangját hallottam, miközben felemelkedtünk.

 

"KINEVETVE ÉS NEVETSÉGESSÉ TÉVE"

 

Kb. 10 perccel később, a két pilóta visszajött a szobába és elkezdtek összekészíteni bizonyos tárgyakat egy pici rozsdamentes kocsira. Képzelheted, hogy erre még nagyobb pánik lett rajtam úrrá. Miközben arra figyeltem, hogy itt mire készülődnek, egy másik ember lépett a szobába. A két pilóta erre vigyázzba vágta magát. Mindhárman a légierő egyenruháját viselték, mindenféle jelzés nélkül, ami elárulhatta volna, hogy kik ők valójában. A szobába utolsóként belépő embernek ősz haja, kecskeszakálla és nagyon komoly arckifejezése volt. Leült a mellettem lévő ülésre, amíg a két pilóta megint haj- és vérmintát vett tőlem. Miután minden mintát levettek, azt mondták nekik, hogy hagyják el a szobát. A férfi, aki nyilvánvalóan a feljebbvalójuk volt, a keresztnevemen szólított. Találomra kérdéseket tett fel nekem a LOC-vel és a Titkos Űrprogram Szövetség helyzetével kapcsolatban. Úgy tűnt számomra, mintha ez valamiféle régimódi hazugságvizsgálat lenne. Azt mondta nekem: "tudod, a hírszerzők között téged kinevetnek és nevetség tárgyává tesznek." Majd hasonló dolgokkal folytatta, miközben az arckifejezésemet és a szememet nézte nagyon közelről. Ez megintcsak valamiféle pszichológiai vagy hazugságvizsgálatnak tűnt.

 

NEM TUDJÁK ELFOGADNI AZ INFORMÁCIÓT

 

Megkérdeztem, hogyan szólíthatom, mire úgy nézett rám, mint egy idiótára. Azt mondta: "hívjon csak uramnak." Megkérdeztem, hogy miért hoztak fel ide újra és a legutóbbi alkalommal miért volt olyan szkeptikus, miután a Titkos Űrprogram Szövetség három tagját lelepleztem. Azt mondta, hogy azért van itt, hogy megismételje az egész eljárást és további bizonyítékokat gyűjtsön. Azt mondta, hogy ennek az a célja, hogy kizárják annak a lehetőségét, hogy az előző csapat hibázott volna, vagy manipulálta volna az eredményt. Azt mondta, nem tudja elfogadni azt a tényt, hogy én az igazat mondtam. Azok az információk, amiket átadtam, túlságosan hihetetlenek voltak az ő ismeretei alapján. Azt mondta, hogy lehetségesnek tartja, hogy az általam emlegetett Titkos Űrprogram Szövetséget mindössze néhány csaló ember alkotja az ő saját programjából. Az egyik ember, akit eredetileg azonosítottam, szintén annak a programnak a tagja, amit ő felügyel. Fogalmam sem volt, hogy mit válaszoljak erre, mivelhogy ott ült csendben és engem bámult, holott olyan volt, mintha egyenesen a lelkembe próbált volna belelátni.

 

KÉPEK AZ "IPAD"-EN

 

A két pilóta visszajött a szobába, kezükben egy ugyanolyan "iPad"-del, mint amit korábban használtak rajtam. Elém rakták és képeket pergettek rajta, miközben én megpróbáltam olyan szorosra becsukni a szemem, ahogy csak bírtam. Hallottam, ahogy az egyik pilóta körbesétál, majd egy magas motorhanghoz hasonló hangot hallottam. Elkezdtem álmosan érezni magam és a fejem előrecsuklott. Ezt követően a szemem újra nyitva volt. A másik pilóta letette a tablet-et az ölembe és elkezdett fényképeket pörgetni rajta. A képek között megtalálható volt ugyanaz a három ember, akiket korábban azonosítottam és a szemem reakciója megintcsak elárulta őket. Nagyon ideges lettem a legutóbbi találkozásunk miatt előállt problémák miatt. Kíváncsi voltam, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség miért engedte, hogy ez megtörténjen. Miután végeztek, kikapcsolták a tudatállapotomat befolyásoló készüléket.

 

"INKÁBB HAZAMEGYEK"

 

Amikor felpillantottam, a feljebbvalójuk már nem volt a szobában. Nem vettem észre, hogy kiment volna és kíváncsi voltam, hogy vajon mi olyasmi történhetett, amire nem emlékszem. A két pilóta azt mondta, hogy menjek velük. Átmentünk egy raktárnak látszó szoba ajtaján - a falon és a mennyezeten szállító háló volt - és a rámpáról visszajutottunk a parkolóba. Nem voltam túl boldog attól, ahogy velem bántak. Eldöntöttem, hogy felszegem a fejem és megpróbálok magabiztosnak tűnni. Ez nem tartott sokáig. Ahogy sétáltam le a rámpán, a térdem megbicsaklott, aminek következtében majdnem három métert zuhantam az előttem lévő betonra. A mögöttem lépdelő pilóták a könyökömnél felkaptak és segítettek, hogy ne essek el. Továbbra is megbicsaklott a térdem és meghúzódott az egyik izom a hátamban. A két pilóta nagyon dühös lett és arról beszélgettek, hogy vajon visszavigyenek a hajóra, vagy inkább segítsenek nekem hazajutni. Azon aggódtak, hogy szemrehányást fognak kapni, amiért egy magas rangú felettes parancsnokság alatt az őrizetükre bízott személy megsérült. Azt mondtam nekik: "ha választhatnék, akkor inkább hazamennék". Egymásra néztek, majd vissza a rámpára és bólintottak, jelezvén ezzel, hogy segítenek nekem megtenni a hazafelé tartó utat. A két pilóta segített visszajutni a ház udvarának kerítéséig. Azon voltak, hogy segítenek bekísérni a házba, de aggódni kezdtem a családom biztonsága miatt. Azt mondtam nekik, hogy elbicegek a kanapéig és ott töltöm majd az éjszaka hátralévő részét, ők pedig elmehetnek. Erre megfordultak és elfutottak.

 

TALÁLKOZÁS EGY MAJA SZAKADÁR CSOPORTTAL

 

Még mielőtt sikerült volna visszajutnom és kényelmesen elhelyezkednem a kanapán, egy kék gömb jelent meg cikázva a szobában olyan elképesztő sebességgel, hogy szinte elmosódott. Arra sem volt esélyem, hogy felálljak és jelezzem, hogy készen állok az utazásra, amikor a gömb egyszerűen felkapott anélkül, hogy egyáltalán lelassított volna. Mondanom sem kell, egyáltalán nem számítottam erre. Hirtelen ott találtam magam Gonzales és a maja szakadár csoport négy tagja előtt, az egyik gigantikus méretű, kőhengernek látszó anyahajójuk belsejében.

5_mayan_stone_vessel.jpgEzek a hajók több kilométer hosszúak és úgy néznek ki, mintha lézerrel vágták volna ki egy hegy belsejéből és valahogy felrakták volna őket az űrbe. Nem voltak rajta ablakok, kisebb, nyitott kikötők kisebb hajóknak a ki és bemenetelre. Jelölések sem voltak rajta és semmiféle általunk ismert technológiára utaló jel nem volt a fedélzeten. Lehetséges, hogy ez ugyanaz a helyiség volt, amiben egyszer már jártam korábban, mert az egész nagyon ismerősnek tűnt.

6_ancient_mayans_aboard_ship.jpg 

"MINDEN A TERV SZERINT TÖRTÉNT"

 

Gonzales megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Elég nagy fájdalmaim voltak, ez nyilvánvaló volt az arckifejezésemből. Az egyik maja odanyúlt és három ujját végighúzta egy a közelben levitáló sima kőtömb felett. A fájdalom azon nyomban abbamaradt és így képes voltam az aktuális helyzetre koncentrálni. Megkérdeztem Gonzalest, hogy miért nem jöttek és miért nem vittek el, mielőtt a másik űrhajó megérkezett volna. Nem válaszolt nekem. Ehelyett felemelt egy teniszlabda nagyságú, gömb alakú fekete követ. A tenyerében lévő követ felemelte és a homlokom körül elkezdett körözni vele, mintha szkennelne valamit. Ahogy ezzel a készülékkel a homlokomat vizsgálta, aggódó arckifejezés ült ki az arcára és válaszolt a kérdésemre. "Minden a terv szerint történt." Kérdeztem, hogy miféle tervre utal, és én miért nem voltam beavatva ebbe. Azt mondta, nem fedheti fel a részleteket, és kérte, hogy még egy kicsit bízzak benne. Hamarosan be fog avatni a részletekbe, mindegy, hogy mi volt a terv eredeti célja. Lehetséges, hogy a kihallgatásomnak jelentősége volt és ezen keresztül értékes információk jutottak el a katonai-ipari komplexum titkos űrprogram csoportjaihoz, amik segíthetnek megérteni nekik azt, hogy más titkos űrprogramok is léteznek. Az ősz hajú fickó annyira összezavarodottnak tűnt az állításaimtól, hogy biztosra akart menni, hogy bizonyítékot tud szerezni tőlem. Ezért felügyelte az egész eljárást.

 

MÉG TÖBB MELLÉKHATÁS

 

Gonzales megkérdezte, hogy nem érzem-e furcsán magam, illetve hogy az elmúlt hónapokban tapasztaltam-e bármilyen problémát a memóriámmal kapcsolatban. Kíváncsi voltam, hogy ez a kérdés vajon kapcsolódik-e a szkenneléshez és az aggódó arckifejezéséhez. Azt mondtam: "igen, nagyobb problémát jelent felidézni bizonyos élményeket... Miért?" Rám nézett, és kényszeredett mosollyal az arcán azt mondta: "meg vagyok lepve, hogy még képes vagy felidézni a gyerekeid nevét minden alkalommal, miután kitörlik az emlékeidet." Elmondta, hogy bizonyos mértékű emlékezetvesztés várható azoknál, akiknek ennyiszer törölték ki az emlékeit. Továbbá ki voltam téve rendkívül erőteljes mágneses mezőknek, amelyek annak a kutatóhajónak a "torziós meghajtójából" áramlottak ki, amelyiken szolgálatot teljesítettem. Azt is elmondta, hogy sokan, akik ilyen hajók fedélzetén szolgáltak neurológiai problémáktól és korai demenciában szenvednek. Csóváltam a fejem és azt mondtam: "remek, a projektek újabb mellékhatása." Az előbbi megállapítása arról, hogy nem emlékszem a gyerekeim nevére, hirtelen belémvillant. A gondolat, hogy elfelejthetem a családomat, csaknem pánikba ejtett. Gonzales arckifejezése alapján, ő is megerősítheti, hogy remegtem a beszélgetésünk közben.

 

KIBOMBÁZOD MAGAD A BÖRTÖNBŐL

 

Gonzales témát váltott és elkezdett beszélni a nemrégiben történt titkos katonai és hírszerzési megfigyelési tevékenységekről. Az egyik csoport, akiket figyeltek, hamis zászlós nukleáris támadást tervezett az Egyesült Államok ellen. Ez lett volna az ürügy a III. Világháború kirobbantásához és ezzel próbálták volna késleltetni a Cabal bukását. Megkérdeztem, hogy ezek a cselekmények meg lesznek-e akadályozva. Rám nézett és egy rövid szünet után így szólt: "már nem vagyok olyan pozícióban, de ezeket az adatokat továbbítani fogjuk a Titkos Űrprogram Szövetségnek."Úgy tűnik, hogy nagy valószínűséggel minden nukleáris támadásra irányuló kísérlet meg lesz állítva, ahogy folyamatosan ez történik, mióta Hiroshima és Nagaszaki megmutatták nekünk, hogy ezek az események mekkora mély pusztítást képesek okozni. Potenciálisan több ezer különböző tervet sikerült megakadályozni és bámulatos azt hallani, hogy a Cabal milyen erősen próbálkozik azzal, hogy ez mégis megtörténjen.

 

A VÉGSŐ TÁRGYALÁSOK NAGYON HAMAROSAN EREDMÉNYRE VEZETNEK

 

Gonzales azt is említette, hogy a Szövetségbe tartozó országok lassan elkezdik visszahívni külföldön tartózkodó polgáraikat és további kardcsörtetés várható Kelet és Nyugat között. Gonzales szerint ezek mind mesterségesen gerjesztett konfliktusok. Azt mondta, hogy ezek az utolsó, kétségbeesett akciók a Cabal bűnöző szindikátusainak részéről, amikkel megpróbálják meghosszabbítani vagy beszüntetni a Földi Szövetséggel zajló tárgyalásokat. Azt mondta, úgy tűnik, hogy a végső tárgyalások a Szövetség és a Cabal között hamarosan megállapodással végződnek majd. Ha ez valóban így van, annak nagyon hamarosan látható jelei lesznek. Több jelét fogjuk látni annak, hogy a rendszer jelenlegi vezetői elveszítik az irányítást és az általuk elkövetett bűnöket a Szövetség emberei nyilvánosságra hozzák, ahogy mindez kibontakozik majd. Ez a bekezdés még azelőtt íródott, hogy az FBI igazgató, Comey bejelentette volna, hogy újraindítják a bűnügyi nyomozást a Clinton-e-mailekkel kapcsolatban. Hogy mi lesz a következő lépés, arról csak találgatni lehet, de az információk és a jelek lenyűgözőek.

 

NEMHAGYOMÁNYOS” REPÜLŐGÉPEK FELFEDÉSE

 

Gonzales emlékeztetett továbbá arra, amit korábban mondott, hogy a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjait fel fogják fedni. Azt mondta, hogy nyitva kell tartanunk a szemünket, mert nemhagyományos repülőgépek fognak megjelenni az égen. Ezek a repülők lakott területek felett fognak repülni, hogy felfedjék a létezésüket, ahhoz hasonlóan, ahogyan a lopakodókat és bombázókat felfedték.

2_top_view_of_mic_craft.jpgEgyre több jelentést fogunk látni háromszög és ovális alakú űrhajókról, továbbá fehér színű gömbökről, amelyek elektromos koronát alkotnak ezen hajók körül a működésük bizonyos fázisaiban.

l-137.jpg

Ilyen esetek egyre többet és többet fognak előfordulni. Mindez pedig el fog vezetni azoknak a titkos űrprogramoknak a bejelentéséhez, amelyeknek űrállomásai vannak föld körüli pályákon, és amelyeken olyan hajók szolgálnak, mint amilyeneket az emberek az égbolton fognak látni majd.

 

NEM FELEJTETTÉL EL VALAMIT?

 

Mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül Gonzales azt mondta: "oké, ideje, hogy hazaengedjünk", majd odasétált a négy majához, akik mindeközben csendben várakoztak. Azt mondtam: "várj egy percet. Nem felejtettél el valamit?" Rám nézett, én pedig a térdemre mutattam. Ekkorra már felálltam és a testsúlyomat leginkább az egyik lábamra helyeztem. A fájdalom már elmúlt, de a térdem még mindig gyenge volt és a hátizmom is meghúzódott. Azt mondta: "sajnálom, de ebben nem tudok segíteni. Néhány napon belül meggyógyul." Összeráncoltam a homlokomat és már éppen tiltakozni akartam, amikor egy kék gömb jelent meg. Ezúttal megállt a mellkasom előtt és megvárta, amíg jelzek, hogy készen állok. Gonzales már magamra hagyott, így aztán jeleztem, hogy készen állok a hazaútra. Visszaértem a nappaliba, a kanapé mellé és éreztem, hogy a fájdalom azonnal visszatért a térdembe és a hátamba. Kimerülten aludni indultam és néhány nap múlva, ahogy Gonzales is mondta, a fájdalom alábbhagyott.

 

NAGYON ÉRDEKES IDŐSZAK

 

Ami most a választásokkal kapcsolatban látunk, az precedens nélküli a történelemben. A végeredménytől függetlenül, a választási hercerhurca következtében az emberek sokkal gyorsabb ütemben ébrednek fel. A fennálló rendszert még soha korábban nem nevették így ki és nem vették így semmibe. Ha Hillary képes lesz elcsalni a választást, átmenetileg megszerezheti a "kemény hatalmat" a katonaság szolgálatkészsége révén, de szinte azonnal elveszíti a "puha hatalmat", vagyis az emberek támogatását. Továbbá, ezek az események katonai szempontból ugyancsak egyfajta katalizátorként működhetnek a Szövetség számára, hogy végre készen álljon a cselekvésre. Előfordulhat, hogy zavaró tényezők is lesznek, úgyhogy ez jó alkalom arra, hogy alapvető élelmiszereket illetve ivóvizet raktárazz be magadnak, ha eddig még nem tetted.

 

AZ OPTIMÁLIS IDŐVALÓSÁG ENGEDÉLYEZÉSE

 

A nagyobb képet szemlélve, amilyen mértékben tudunk nyugodtak, kiegyensúlyozottak és pozitívak maradni, miközben ezek a változások folytatódnak, olyan mértékben segíthetjük az optimális idővalóság megvalósulását. A gömb lények gyakran mondják, hogy régi sebek és fájdalmak újulhatnak ki, ahogy átmegyünk ezeken a változásokon. Kimunkálhatjuk magunkból ezeket a blokkoló tényezőket és ezzel elérhetjük a szeretet magasabb fokát, magunk és mások elfogadásának magasabb szintjét, vagy megengedhetjük, hogy a régi mintázatok ismét fellángoljanak bennünk és így biztosítjuk, hogy ezek további karmát eredményezzenek a számunkra. A folyamat során ezek a tettek nemcsak a saját személyes életünkre vannak hatással, hanem a Föld egészének idővonalára is. Ugyanezen okból kifolyólag semmi sem fontosabb annál, mint hogy szeretetteljesen, megbocsátóan és békésen viselkedjünk, függetlenül a kísértésektől, amik hatására dühössé, reakcióssá, bosszúvágyóvá vagy rémültté válhatsz. Köszönjük az eddigi támogatásotokat. Egyikünk sem gazdagszik meg ebből és kockára tesszük az életünket, hogy egy mindenki számára jobb jövőért harcoljunk.

 

VÉGE

 

A cikk első része itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/2016/11/08/corey_goode_es_david_wilcock_az_optimalis_idovalosagunk_fele_haladunk_1_resz