Agarthai kapcsolat - II.

bali_1.jpgAz Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember alkalmazná ezeket a módszereket, az az emberiségre gyakorolt jótékony hatása mellett a körülöttünk lévő mátrix gyors ütemű felbomlását is eredményezné...

ÉSZAK-BALI, HEGYI TÁMASZPONTOK, BILOKÁCIÓ

 

Central: Itt az idő, hogy berúgjuk a rejtély ajtaját és meghívjuk az embereket arra, hogy saját maguk fedezzék fel a hegyek és tavak titkait. Egyes olvasók megszokták már, hogy önmagukra passzív megfigyelőként tekintenek. Távoli bázisokról és támaszpontokról olvasnak, de azt gondolják, hogy ők maguk nem képesek eljutni ezekre a helyekre. Még hosszú idő eltelik majd, amíg az emberek szabadon járkálhatnak ezeken a területeken, de addig is a leutazásra vannak más, kevésbé ismert módszerek, amelyeket mindenki használhat.

 

A nyugati alternatív médiában szereplő legtöbb információ a Cabal irányítása alatt álló katonai-irányító hálózattal foglalkozik. Mindannyian találkozunk oldalakat megtöltő információkkal a földalatti városaikról és maglev vasútjaikról. A Cabal egyáltalán nem a legerősebb katonai szervezet a Földön. 2014-ben a bolygón egyensúly van az egymásnak feszülő hatalmak között és nincs egyértelmű győztes. Hong Kong-ban egyszer találkoztam egy bennfentessel és pozitív irányultságú földalatti bázisokról kérdeztem. Azt mondta: "ahol mélyfeketét találsz, ott megtalálod a világos fehéret is." A Cabal nem az egyetlen csoport, amely hozzáféréssel rendelkezik a földalatti világhoz. Az Agartha Hálózat és más párhuzamos civilizációk a Cabalnál sokkal régebb óta vannak itt a Földön. Az igazság az, hogy a hegyek sok-sok titkot rejtenek.

bali_2.jpg Az interneten kevés információ található ezekről a városokról és támaszpontokról. Az információk többsége újrahasznosított, visszaöklendezett és kiszínezett New Age-s kopipaszta. A helyszínek nevei jelenleg szigorú titoktartás alatt vannak, eltekintve néhány jól ismert helytől, mint amilyen Telosz és Shamballah. Ha össze kellene állítanom egy listát azoknak a titkos városoknak a neveiből, amik felmerültek már a neten, mindössze 20-30 név szerepelne rajta. Ez azt jelenti, hogy több mint 100 városnak a neve soha még csak említésre sem került az interneten. Meg szeretnék osztani olyan technikákat, ötleteket és protokollokat, amelyek segíthetnek az olvasóknak közvetlenül kapcsolódni a hegyekben, sivatagokban, tavaknál és erdőknél élő jószándékú civilizációkkal. Így ahelyett, hogy csak ülnének és passzívan olvasnák az önjelölt bennfentesek információit, ők maguk válhatnak bennfentesekké, a saját idejükben és saját ütemükben.

 

A titkos civilizációkkal történő kapcsolatteremtés felgyorsítja a felszabadítás folyamatát, mert:

 

1. titkos bázisok meglátogatása lehetővé teszi a felszíni embereknek a pihenést és megújulást

 

2. a sikeres kapcsolódás ezekhez a helyekhez stimulálja az öngyógyítást, és erősíti az egyének energiáit, ami viszont erősíti a kollektív pszichét. Mindannyian kapcsolatban állunk odalent. Ha egyvalaki segítséget kap, mindenki segítséget kap.

 

3. ha az emberek megtanulják átszúrni a fátyolt, beülhetnek magasabb dimenziós iskolákba, a meditálók erőteljes, korábban ismeretlen technikákat tanulhatnak, amikkel segíthetnek megtisztítani a negatív implantátumokat, Cabal bázisokat és bármi mást, ami akadályozza a felszabadulást.

 

Ez nagyon fontos információ, aminek nyilvánosságra kell kerülnie. Amikor a nyugati meditálók titkos helyszínekre történő bilokációra gondolnak, bénító tévképzetek közé szorítják magukat. A legtöbben azt gondolják, hogy a titkos területekre való bejutásnak mindössze 2 módja létezik. Korábban én is azt gondoltam, hogy vagy fizikailag kell lemenned oda, vagy asztrálkivetítést kell alkalmaznod. Fogalmam sem volt róla, hogy vannak más módszerek is, amelyeket titokban nagyon sok ember használ. Több módja is van annak, hogy eljuthass ezekre a helyekre.

 

Egy másik nagy tévképzet, hogy a látogatásnak fizikai időben kell történnie. Ez sem igaz. Az idő folyékony. Egy perc a fizikai világban lehet, hogy órák, napok, hónapok vagy akár egy évnyi időtartamnak felel meg a mátrixon kívüli időben. Amikor a tréningem zajlott Indonéziában és Kínában, volt egy statisztika, ami többször is előkerült. "Egy perc a mi időnkben lehet akár egy évnyi idő is az övékben." Ezt úgy értem, hogy ha elég energiát építesz fel, behatolhatsz az idő nélküli zónákba, vagy pontosabban a folyékony idő zónákba. Nem kell leláncolva lenned a fizikai időhöz.

 

Mondjuk például azt, hogy meditálsz a szobádban és a másodpercmutató minden másodperceben egyet ketyeg. Aztán elhagyod a tested, és egy másik technika segítségével kapcsolatba lépsz egy titkos várossal. Ha sikerrel jársz, olyan valóságba kerülsz, ahol a nappali időnk szerinti minden egyes percben sokkal-sokkal több mindent tehetsz meg, sokkal több tapasztalásban lehet részed. Ismerek olyan embereket, akik azt mondták: "egész életnyi időt töltöttem ezeken a helyeken." Képzeld el, hogy olyan képességgel rendelkezel, hogy több hónapnyi időt élhetsz le egyetlen reggeli meditáció ideje alatt. Sokkal több ember csinálja ezt, mint amennyiről gondolnád.

 

Amikor ezekre a magasabb dimenziós helyekre mész, az események nem feltétlenül 100 %-ban a fizikai időnk szerint történnek. Ugyanakkor nem is teljesen a felsőbb dimenziókban történnek. Vannak félúton lévő zónák is. Az energiák keresztüláramolhatnak a valóságok között. Ez elég bonyolult, mert van egy nagyon vastag fátyol, de azért megtörténhet. Vannak köztes zónák, a szürke minden árnyalatában, ahogy mondani szoktam. Az, hogy mi történik ezekben a városokban, hatással lehet a fizikai testre.

 

Szóval képzeld el, hogy reggel meditálsz, kivetíted magad a tudat egy másik területére és több órán keresztül tanulhatsz, zenét, gyógyulást bármi megtapasztalhatsz, amire csak szükséged van. Nem könnyű ezt megtenni, de lehetséges.

 

Szeretnék most a technikákra összpontosítani. Lemehetsz a belső síkokra, vissza közvetlenül a forrásba. Koncentrikus körökként gondolhatsz rájuk. Mi itt vagyunk a külső körön, a fizikai síkon. Mehetsz egy réteggel beljebb az éteri síkra, aztán az asztrálisra, aztán a mentálisra és aztán vissza, egyre beljebb a központ felé, mígnem eléred a forrást. A te választásod, hogy melyik síkot akarod meglátogatni és nem feltétlenül a forrás felé a legjobb menni. Úgy értem, a forrás átjár mindent, de minden síkon lehetőséged van tapasztalatokat szerezni.

 

Untwine: Ezeket a kapcsolataid javasolták, vagy te magad jöttél rá? Beutaztad a bolygót, és feltérképezted a negatív és pozitív bázisokat?

 

Central: Mindhárom. Megtanították nekem, hogyan használjam ezeket a technikákat, aztán sok-sok történetet hallottam, volt részem néhány elképesztő tapasztalásban, majd elmentem és saját magam fedeztem fel bizonyos dolgokat. Ázsiában a fizikai síkon nagyon ritkán említik ezeknek a városoknak a neveit. A valóságok szigorúan el vannak különítve egymástól. A Nyugat és a Kelet különböző problémákkal küzd. A keletiek tudják, hogy mi zajlik, de híján vannak a vezetői képességeknek. A nyugatiak jobban állnak a vezetői képességek terén, viszont nem tudják, hogy mi zajlik. Ezek nagy általánosítások, de olyan általános trendek, amiket a fejlettebb civilizációk megfigyeltek.

 

AZ "OROSZLÁN-HÁLÓZATOK"

 

Untwine: Rendben. Szóval milyen technikát alkalmazol? Nyilván többet is ismersz.

 

Cenral: Ok. Fókuszáljunk először Észak-Bali-ra. Azért választom Észak-Bali-t, mert az ottani hatalmakkal és társadalmakkal könnyebb interakcióba kerülni. Valamilyen oknál fogva, az Agartha Hálózat úgy döntött, hogy megnyílik és nyíltan elkezdi az embereket tömegesen tanítani ezekre a képességekre. Nagyok sok írás van az asztrálkivetítésről, nagyon sok írás olvasható Agartháról, de nagyon ritkán láttam olyan útmutatót, hogy hogyan vetítsük ki magunkat asztrálisan Agarthába vagy Lemúriába. Találhatsz erről információkat, de nagyon elszórva és homályosan blogok kommentjei között illetve itt-ott üzenőfalakon elrejtve. Még soha sem láttam cikkeket olyan technológiákról, amelyek segítenének az embereknek meglátogatni ezeket a helyeket. Azt hiszem, ez egészen idáig titok volt. Továbbá azért is választom Észak-Bali-t, mert ez egy relatíve biztonságos zóna, és az amerikai Cabal-nak nincs befolyása és nincsenek bázisai ott. Az Észak-Bali-n lévő felszíni várost úgy hívják: Singaraja, ami azt jelenti: oroszlán király. Ha bilokálni akarsz a Singaraja melletti hegyekben lévő titkos létesítményekbe, mit csinálsz?

bali_terkep.jpg

Untwine: Hát, nem igazán csináltam még ilyet, de gondolom, hogy először be kell csuknom a szemem és a szándékomat a helyszínre kell összpontosítanom.

 

Central: Ok, ez egy jó kezdés. Mit csinálsz ezt követően?

 

Untwine: Követek bármilyen képet, amit csak meglátok. Teljesen tapasztalatlan vagyok ebben.

 

Central: A legtöbb embernek nincs tapasztalata ebben. Meglehetősen hasznos képesség, amit jó lenne, ha többen megtanulnának. A fátyol másik oldalán fejlett technológia áll rendelkezésükre ahhoz, hogy segítsék a bilokációt végző embereket odaérni hozzájuk. Amikor a legtöbben bilokációt vagy asztrálikvetítést végeznek, az gondolják magukról, hogy egyedül vannak és egy közömbös univerzumba vetítik ki magukat. Ez nem igaz. Amikor őszintén és határozottan a célpontra összpontosítasz, az ő oldalukról segíteni fognak neked.

 

Úgyhogy fekszel az ágyadon, rejtett városokra fókuszálsz és megpróbálsz egy rezonáns kapcsolatot létesíteni. Tudd, hogy miért akarsz feléjük nyúlni. Legyen egyértelmű a szándékod. Fizikai gyógyulást, érzelmi gyógyulást, pihenést, megfiatalodást, vagy esetleg tanítást szeretnél kapni? Ha csak homályos szándékkal közelítesz feléjük, nagyon nehezen tudnak segíteni neked. A szándékodnak világosnak kell lennie. De lehet olyan absztrakt célod is, hogy kapcsolódni szeretnél hozzájuk és csak jól akarod érezni magad. Az életük sokkal teljesebb, jobb, mint a miénk és ők is szeretik jól érezni magukat.

 

Untwine: Értem. Amikor azt mondod, hogy "fátyolon kívül", arra érted, hogy a Föld légkörén kívül vagy itt a Földön, csak más síkon?

 

Central: Mindkettő... Lehet fizikailag is a fátyolon kívül, vagy egy másik síkon itt a Földön. Itt és most nagyon sok egymásba illeszkedő világ létezik együtt, ugyanazon fizikai téren belül. Amikor bilokációt végzel, bárhová mehetsz az univerzumban, ahová csak akarsz, feltéve ha:

1. rendelkezel engedéllyel,

2. megvan a megfelelő képességed,

3. és megvan az a képességed, hogy elkerüld az energetikai trükköket és csapdákat.

 

Mindháromra szükséged lesz, máskülönben ez nem fog működni. De ha nem rendelkezel ezen előfeltételek közül egyel vagy kettővel, akkor dolgoznod kell rajtuk és fejlesztened kell őket. Először nekem sem volt engedélyem meglátogatni ezeket a helyeket, de több hónapnyi tisztító meditáció után végül a kívánságom teljesült. Amikor rezonáns kapcsolatot alakítasz ki erről az oldalról, ők a technológiájukkal meg fognak próbálni segíteni neked a bilokációban.

 

Hihetetlen technológia és szakértelem van odalent, amivel segítenek neked átjutni a fátyolon. Segítenek pihenni, segítenek, hogy egyensúlyba kerülj, segítenek leföldelni az energiát, segítenek navigálni. Ez egy olyan eset, amikor a szándékodat használod. Az akaratod, a fókuszod és a szándékod segítségével navigálod át magad a végtelenen. Michael Raduga az egyik legjobb tanító ebben a témakörben.

http://obe4u.com/files/phase_hu.pdf

 

Untwine: Igen. El tudom képzelni, hogy a csapdák eléggé tekervényesek lehetnek, mondjuk elhitetik veled, hogy jó helyen vagy, aztán kiderül, hogy hamis az egész. A legfőbb ok, amiért nem ástam bele magam ebbe az, hogy nagyon sok mindent kell elsajátítani és megérteni, hogy megtudd különböztetni ezeket.

 

Central: Igazad van, az embereknek meg kell tanulniuk a tisztánlátás képességét. Találkoztam olyan hamis, pozitívnak kinéző zónákkal, amelyek olyanok voltak, mintha egy csúcstechnológiás Nintendo 64-esen vagy egy Xbox-on programoztak volna. Pixelles minőségük volt. A "kozmikus szeretet", amit ezeken a hamis mennyei zónákban érzel egyfajta közhelyességet tartalmazott, olyan volt, mintha a lelked dupla adag fájdalomcsillapítót kapott volna. Amikor kilépsz az ajtón és elmész mondjuk egy buliba, hogyan tudod megkülönböztetni, hogy ki a jó és ki nem? Az ösztönös érzelmeid, a szíved intuíciója és a logika egyfajta keverékét használod. Ezzel tudod felismerni a csapdát vagy a szélhámost. Más birodalmakban tartózkodva ugyanezeket a képességeket kell használnod.

 

Untwine: Jelenleg úgy vagyok vele, hogy megnézem, hogy az adott dolgot mennyire találom kellemesnek. A legtöbb ember még mindig úgy van ezzel, hogy beleveti magát és aztán később felismeri, hogy nem működött a számára. Legtöbben így vannak ezzel. Úgyhogy igen, ez egy keveréke az analízisnek és az általános érzésnek.

 

Central: Megint csak, mindkét tábor szélsőséges. Egyik oldalról vannak azok, akik azt mondják, hogy a másik világ hihetetlenül veszélyes és egyáltalán meg sem kellene próbálnod odamenni. A másik oldalon meg vannak olyanok, akik azt mondják, hogy minden csupa szeretet és fény és hogy akárkivel vakon elmehetsz. Mindkét tábor veszélyes idiótákkal van tele.

 

Amikor valami jó érzéssel, kellemes érzéssel tölt el, akkor az azt hiszem egy keveréke a zsigeri érzésnek, a szívnek és a logikának. Az agy, a szív és a zsiger összeadódik egy érzéssé és aztán az alapján minden egyes embernél kigyullad a piros lámpa, a narancssárga vagy a zöld lámpa. Azt hiszem így működik az intuíció és a tisztánlátás napi szinten. Nincsenek kemény és gyors szabályok, én csak annyit mondanék az embereknek, hogy próbáljanak meg különbséget tenni.

 

Az asztrális nem lehet "annyira" veszélyes, mert minden éjjel kivetítjük oda magunkat. Robert Bruce, egy nagyszerű tanító, emlékezteti az embereket arra, hogy minden esetben, amikor alszunk, valamiféle projekció történik. És ez messze túlmutat az egyszerű alvás kategóriáján. Még az asztrálkivetülésen is túlmutat. A technikák, amiket Balin és Indonéziában használnak, lehetővé teszik, hogy az ott élők képesek legyenek egyfajta "félfizikai" állapotban ellátogatni ezekre a helyekre, bázisokra és városokba... A tudomány és a technika, ami emögött a félfizikai formában történő látogatások mögött van, csak önmagában egy egész könyvet megtöltene.

 

Ezek a képességek széles körben ismertek egész Ázsia-szerte, de Balin sokkal nyíltabban terjesztik ezeket az elgondolásokat, mert az ő kultúrájuk egy kicsit közösségibb. A lényeg, amit ezzel kapcsolatban szeretnék kiemelni, hogy nagyon sok köztes technológia van az asztrálkivetítés és a fizikai látogatás között, amikről nagyon sok ember nem tud semmit. Tudom, hogy itt ismétlem magamat, de ezeknek a kijelentéseknek a következményei olyan izgalmasak, hogy megéri elrágódni ezeken az egyszerű állításokon.

 

Untwine: Igen. De én azt mondanám, hogy a legtöbb ember még mindig abban a szakaszban van, hogy amikor becsukják a szemüket, nem látnak túl sok mindent, talán csak formákat, de semmi pontosat. Összpontosíthatnak egy ideig, meg verítékezhetnek és még mindig nem fog működni a számukra a dolog. Szóval azt hiszem, hogy valami nincs náluk aktiválódva, így aztán van a fizikai aspektus, amikor például a jód segíthet megnyitni a tobozmirigyet. Ahhoz hasonlít az egész, mint amikor az izomzatodat edzened kell. Egyetértesz?

 

Central: Amikor azt mondod, hogy "becsukják a szemüket, de nem látnak túl sok mindent, talán csak formákat, de semmi pontosat..." Régen én is átmentem ugyanezen a szakaszon. Megértem, hogy hogyan éreznek az emberek. Én nem aggódnék túlságosan azon, hogy mit "látnak", mert én még a mai napig is bizonyos mértékig vak vagyok a harmadik szememre. Más területekre történő utazgatás során ugyanis hallás, érzések, érzelmek, stb. is felmerülnek. Ha elmehetnél egy paradicsomi környezetbe, de bekötött szemmel kellene megtenned, megérné a számodra? Számomra igen. Nagyon rég óta csak zenét hallok, amikor ellátogatok ezekbe a valóságokba.

 

A "verejtékezés" nagy hiba. Régebben hánykolódtam az ágyamban, miközben próbáltam arra kényszeríteni magamat, hogy kilépjek a testemből. A relaxáció kulcsfontosságú ebben. Ezért tanítok bilokációt az asztrálkivetítés helyett. Az asztrálikivetítés arról szól, hogy vagy sikerül, vagy nem. De a bilokáció során a tudatodnak csak egy részét mozgatod át a másik valóságba, a tudatod többi része ott pihen az ágyadban biztonságban. Ez sokkal-sokkal könnyebb, ugyanakkor mégis nagyon hatásos technika. Képzeld el, hogy fekszel az ágyadon és éppen kivetíted a tudatot egyik részét Teloszba.

 

Untwine: Igen, ez jó, mert sokkal könnyebben hozzáférhető és látom, hogy milyen pozitív hatásai lehetnek ennek.

 

Central: Pontosan. Sokkal könnyebben hozzáférhető, de nem kevésbé erőteljes. Továbbá a bilokáció előfutára a teljes kivetítésnek, ami egy lépcsőfokot képez a félfizikai kapcsolatteremtés felé. A legtöbb olvasó csak két metódusról tud. A legtöbben azt gondolják, hogy vagy asztrálkivetítéssel/bilokációval vagy fizikai úton lehet eljutni egy földalatti bázisra vagy városba.

 

Untwine: Én is ezekre gondoltam. Milyen más módszerek lehetnek még?

 

Central: Sok más technika is létezik. Jelenleg nem beszélhetek erről közvetlenül, amíg engedélyt nem kapok rá, de azt javaslom az olvasóknak, hogy képzeljék el azt a szürke zónát, ami az asztrálkivetítés és a fizikai teleportálás között helyezkedik el. Balin köztes technikákat alkalmaznak és ezek a legizgalmasabbak, mert az ajtók ennek következtében megnyíltak és egyre több ember használhatja őket. Alapvetően az van, hogy ellátogatsz ezekre a területekre és olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amik félig fizikaiak, félig asztrálisak. Szóval valódi, mély gyógyulásban lehet részed. Valódi tanításban lehet részed. Hallhatsz zenét, megtapasztalhatsz bármit, amit csak akarsz.

 

Untwine: Elmehetsz mondjuk a Shasta-hegyre és megnézheted Teloszt?

 

Central: Oda mész, ahová csak akarsz, feltéve ha van rá engedélyed. Más valóságokban is vannak vízumszabályok és belépési engedélyek. Igen, megnézheted Teloszt, és én mindig azt javaslom az embereknek, hogy kezdjenek ott, mert az övék az egyik legnyitottabb kultúra.

shasta_hegy.jpg

Untwine: Mit jelent az, hogy köztes technika? Fizikailag elmész arra a helyre, ahová bilokációt akarsz végezni?

 

Central: Amikor először megérkezel, valószínűleg nem járkálhatsz csak úgy szabadon körbe-körbe. Normál esetben egy tisztító kamrába kerülsz, ami olyasmi, mint a karantén vagy egy inkubátor. Ez lehet félfizikai, erről jelenleg csak ennyit mondanék. A tanáraim meg voltak róla győződve, hogy ha valami fizikailag történt veled odalent, az átjöhet ebbe a világba is. Egyiküket többször is megkérdeztem: "ha csináltatok egy tetoválást odalent, az itt is látszódni fog?" Azt mondta, hogy igen. Nem volt még ilyen tapasztalatom tetoválással, de szilárd bizonyítékaim vannak arra, hogy valami fizikai dolog is történik ilyenkor. Nem történik meg gyakran, de megtörténhet.

 

Nem hencegésképp mondom ezt. Azt szeretném elmondani az olvasóknak, hogy elég fegyelemmel és gyakorlással, néhány percre ki tudnak menekülni a mátrixból. Néhány kultúrában az erről való tudást generációról generációra továbbadják, de mi elfelejtettük, hogyan tegyük ezt meg. Több száz évvel ezelőtt a kapcsolatteremtésnek ez a formája sokkal gyakoribb volt, de mióta az ipari rács ránk lett helyezve, elkezdtünk tömeges amnéziában szenvedni.

 

Untwine: Szóval a kezdőknek azt tanácsolhatjuk, hogy olyan helyekre végezzenek bilokációt, ahol minden bizonnyal jószándékúak élnek, mint pl Telosz-ban. Hogy úgymond elég izmot szedjenek magukra, mielőtt felfedezőútra indulnának. Vannak még olyan helyszínek, amiket ajánlanál?

 

Central: Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem jó dolog kikiabálni ezeket, mert a negatív lények figyelik az ún. "ugrókat" vagy bilokációt végzőket, akárhogy nevezzük őket. Szeretnék tisztán fogalmazni: ha becsukom a szemem, nem teleportálhatok akárhova, ahová csak akarok. Nem vagyok szuperhős. De jelenleg a köztes területeket és félfizikai technikákat fedezem fel és minden nappal egyre több és több kapcsolatot építek ki. Megtanítani az embereknek ezt a képességet NAGYON NAGY fejfájást okoz az arkhónok számára. Ők NEM akarják, hogy az emberek tömegesen szerezzenek tudomást erről a relatíve könnyű módszerről, aminek segítségével szabadságra mehetnek ebből a hülye hologramból.

 

Láttam őket fizikai követeken keresztül nagyon súlyos fenyegetéseket küldeni ezzel a fajta anyagokkal és információkkal kapcsolatban. Rendkívül súlyos fenyegetéseket. Nevetnél rajta, ha a hangulat nem lett volna annyira feszült. Ki gondolta volna, hogy bilokációval meglátogatni a szomszédainkat ekkora problémát jelent? Pedig így van. Ez az egyik legrosszabb rémálmuk, mert minden egyes alkalommal, amikor egy kivetítő személy kimegy a mátrixból, egy pici repedés jön létre. Ezek a repedések önmagukban véve észrevehetetlenek, de egy idő után kumulatív hatásuk van.

 

Untwine: Igen, ez így már érthető. Ez hasonít a fénymunkához, a ráccsal való energetikai munkához, amikor a központi napból érkező fényoszlopokat vizualizálsz bizonyos helyszínekre. Ez ilyenkor egy hidat nyit, és mi lényegében ezért jöttünk ide, hogy hidakat nyissunk a fátyolon kívülre.

 

Central: Pontosan. Nagyjából ugyanaz a folyamat játszódik le ilyenkor.

 

Untwine: Emlékszem, hogy becsuktam a szemem és a többi csillagrendszert illetve az egész univerzumot éreztem. Megpróbáltam mindenféle más szándék nélkül érezni. Ez mindig egy megfiatalító és gyönyörű energia, nagyon jól éreztem magam utána. Szóval ez lenne az, amit bilokációnak nevezel?

 

Central: Nagyon hasonló. Van egy másik nagyon fontos pont is, amit szeretnék eljuttatni az emberekhez. A bilokáció sokkal erősebb lehet az asztrálkivetítésnél, mert erős kapcsolat van a fizikai és éteri testek között, így az elektromos áram sokkal szabadabban áramolhat.

 

Untwine: Szóval mondhatjuk azt, hogy az éteri sík sokkal közelebb van.

 

Central: Ne erőltesd a technikákat, csak ábrándozz, engedd és kerülj egyre mélyebbre ebben az ábrándban. És emlékezz rá, hogy minden őszinte meditáló SOK segítséget kap a fátyol túlsó oldaláról. Nem vagyunk egyedül ebben az univerzumban és ugyancsak nem vagyunk egyedül itt a Földön sem.

 

Néha felcserélem az asztrális és éterikus kifejezéseket, mert sokszor pongyolán fogalmazok. Teloszon kívül az Északi-Balin lévő "Oroszlán/macska hálózatokat" érdemes még bilokációval felkeresni. Biztos hallottad már a kifejezést, hogy "amint fent, úgy lent". A kaliforniaiak és a balinézek elég nyitottak, beszédesek és barátságosak. Így aztán az ő kultúrájuk tükröződik a fátyol másik oldalán is. (Szerk - a Shasta-hegy Kaliforniában van)

 

Untwine: Lehetséges, hogy a Föld bizonyos területeinek frekvenciái miatt van így?

 

Central: Könnyebb meglátogatni a titkos városokat Balin és Indonéziában. Az én tapasztalatom az, hogy minél kevertebbek a kultúrák, annál nyitottabbak. Ez az egyik oka annak, amiért milliónyi ember látogat el évente Balira. Néhányuk tudja is, hogy titokban mi történik azon a szigeten. Nem beszélnek róla, de tudják.

 

Untwine: Végeztél bilokációt Európában is korábban? Milyen élményeket szereztél ott?

 

Central: Ha az emberek képesek a frekvencia zárral megbirkózni Észak-Balin, akkor megpróbálhatják és ellátogathatnak oda. Sok helyre eljutottam... Európában egy kicsit nehezebb, mert az éteri börtön/rács egy kicsit erősebb ott. Általában Ázsiában, Dél-Amerikában vagy Ausztráliában járok. De legalább annyi rejtély van Európában is. Azt javasolnám az embereknek, hogy oda menjenek, ahová a szívük húzza őket. Nagyon sok minden történik jelenleg. Ez a fizikai világ elég unalmas a Föld párhuzamos civilizációival összehasonlítva.

 

Untwine: Igen, az őrültek tették unalmassá, de normál esetben csodálatos is... Csak nézd meg a természet szépségét... Mit is mondtál az oroszlánokról? Eszembe jutott, hogy gyönyörű hegyek találhatók Vancouver északi részén, és néhányat közülük "oroszlán hegyeknek" hívnak.

 

Central: A legjobb helyek, ahová ellátogathatsz, azok a helyek, amelyek a "macska hálózathoz" kapcsolódnak. Ezek a helyek nem túlságosan ismertek, de az ottani kultúrákat könnyebb felkeresni. Nem mondhatom el, hogy pontosan mi történik ott, de megéri megnézni őket. Ha megnézd az ősi kultúrákat, ahol oroszlánokat, vagy más macskaféléket ábrázoltak, vagy kutatni kezded a környéken lévő mitológiákat, megtalálod, hová menj. A nyomok el vannak rejtve az egyszeri szemlélő elől, amiről beszéltünk is már korábban.

 

Untwine: Voltál korábban ezeknél a hegyeknél?

 

Central: Vancouverben? Nem emlékszem rá. Nem hiszem. Általában elkerülöm a nyugati helyeket, mert egészen kiváló negatív szándékú katonai bázisok vannak arrafelé. A mobiltelefonok tornyai ugyancsak erősek és ott van a chemtrail is, ami egy bizonyos szinten támadást jelent ezekre az energetikai struktúrákra.

 

Zárásként szeretném elmondani, hogy ezek a technikák és metódusok drasztikus mértékben felgyorsíthatják a felszabadulás folyamatát. Ha van valamilyen problémás gócpont, pl Egyiptom, Afrika, durva kormányzatok, vagy bármi ilyesmi, bilokálhatsz oda és olyan energiákat használhatsz, amelyek gyengíthetik ezeket a hatalmakat és segíthetnek megoldani a helyzetet. Természetesen ezt csak saját felelősségre teheted meg, de néhány ember most is végzi ezt a gyakorlatot.

 

Ugyancsak kivetítheted magad rejtett városokban lévő templomokba és imádkozhatsz bennük, illetve meditálhatsz a szabadságért. Nem becsülném le az ilyen egyszerű gyakorlatokat. A belső síkon elmondott imának sokkal nagyobb súlya van, mint a legkülső, a fizikai síkon elmondott imának. Ha csak néhány ember tanulja meg azt a technikát, amivel eljuthat a belső síkokra, sokkal több repedést tudnának létrehozni a mátrixon.

 

Ha minél beljebb mész a tudatban, az imának illetve a gondolatformáknak annál nagyobb lesz a súlya. Ez azért van, mert egyre közelebb és közelebb jutsz a középponthoz. Ha az energiarácson szeretnél dolgozni, sokkal hatékonyabb ilyen technikákat alkalmazni.

 

Untwine: Értem. Szóval jó tudatában lenni annak, hogy a tudatunkat ki tudjuk vetíteni és ez valós, nem pusztán a képzelet nyit utat sok kreatív kezdeményezésnek... Egy bizonyos módon, ha látsz valakit az utcán és gondolataid, érzelmeid vannak felé, lényegében akkor is bilokációt végzel, igaz? Fontos, hogy tudatában legyünk ennek és ezzel kifejlesszünk  egyfajta kapcsolódást...

 

Central: Így van, tulajdonképpen egyfolytában alacsony intenzitású bilokációt végzünk. Ez nem olyan nagy ügy. Vegyünk például egy akármilyen mindennapos eseményt. Kivetíted a tudatod és behatolsz valami sokkal mélyebbe. Remélem néhányaknak tetszett ez az interjú és fel tudják használni az általam átadott ötleteket arra, hogy közvetlenül kapcsolódhassanak ehhez a misztériumhoz, hogy saját kalandokban vehessenek részt.

bali_4.jpg

Folyt. Köv.

 

Az Agarthai kapcsolat korábbi részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/tags/Agarthai_kapcsolat