Agarthai kapcsolat – I/1.

agartha_1.jpgKorábban már közöltünk részleteket az interneten „Agarthai Kapcsolat” címmel megjelent kiadványból, amelyben néhány ázsiai személy fedte fel belső földi emberekkel illetve csoportokkal történő találkozásait. Ezt a könyvet egészében véve nagyon érdekesnek találjuk és mivel ritkán olvasható a témáról ilyen részletességű dokumentum, ezért arra gondoltunk, hogy a könyv fontosabb részeit fejezetekre bontva közzétesszük. Az első fejezetből korábban már készült egy rövidebb írás, most kibővítve nagyjából a teljes első részt lefordítottuk és sorban haladva hamarosan érkezik majd a többi rész is. Ebből a könyvből talán kaphatunk egy átfogóbb képet a belső földi világ jellemzőiről, a földalatti és a felszíni világ meglehetősen bonyolult kapcsolódásáról.

Korábbi bevezető írásunk itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/2015/11/03/agarthai_kapcsolat

 

 

AGARTHAI KAPCSOLAT – I. rész

 

 

RITKA FOTÓ EGY AGARTHAI DIPLOMATÁRÓL: SHARULA DUX

 

Betettük ide ezt a fotót, mert ez az egyetlen létező fénykép egy bevallottan agarthai lényről. Mi nem találkoztunk vele. A kapcsolatfelvételeink nagy része ázsiai csoportokkal zajlott, különösen indonézekkel. Itt sétálgatnak az utcáinkon, de titokban. Feljönnek hétvégente, vagy amikor csak akarnak. Az első tanárom azt mondta: "A mi éjjelünk az ő nappaluk." Nézd meg a szemeit. Vajon hány éves lehet? Sokkal tovább élnek, mint mi.

sharula_dux.jpg

FÖLDALATTI „HONVÁGY”

 

Amikor egy ilyen városról olvasol, természetes, hogy te is le akarsz menni oda. De az ajtók jelenleg zárva vannak. Nem lesz nyílt újraegyesülés, amíg meg nem tisztítjuk a legfelsőbb kormányainkat és a saját ügyeinket el nem kezdjük megfelelő módon intézni. Mikor fog ez megtörténni? Rajtunk múlik. Lassan történik. A magukat érinthetetlennek tartó személyek most elveszítik immunitásukat. Hogy mikor fognak a nagy változások bekövetkezni? Senki sem tudja. Túl sok a kijátszható kártyalap jelenleg. Minden időkeret számításba jöhet és mi ülünk a vezetőülésben, akár elismerjük ezt, akár nem. Felépíthetünk egy low-tech Telos-t public domain (vagyis szerzői jogokkal nem rendelkező, azaz szabadon felhasználható) technológiák segítségével. Többet erről később.

 

KAPCSOLAT MAKAÓN

 

A kapcsolatfelvétel Makaón, Dél-Kínában kezdődött, egy diplomatával, aki 7 éves kora óta részt vett a szükséges kiképzésben. A felszínen született, de engedélye volt lemenni a földalatti világba. Hadd tisztázzam: elég tág értelemben használom az Agartha szót, leírva vele minden földalatti civilizációt. Merthogy sok van belőlük. Csakúgy, mint ahogy az „amerikai” kifejezést használjuk a bennszülött indiánra Paraguay-ban, vagy egy bankárra New Yorkban, itt is nagy a változatosság. Egy írásom miatt kezdődött, amin dolgoztam. A háttérben nagy volt az érdeklődés. Azt mondták, jelentős pozitív hatása lehet az idővonalra.

 

Eltöltöttünk egy kis időt Makaón, aztán Hong Kongban, majd később Indonéziában. Nem volt könnyű. Nem csak lemúriaiak és örömükben ugrálókötelező népek vannak odalent. Csak annyit mondanék: ismered Frodót a Gyűrűk Urából? Hát neki könnyű dolga volt ahhoz képest, ami néhányunkkal történt. Odalent mindenféle jót és rosszat megtalálni, a kristálytisztától a mély feketéig. Gondolj csak a Gyűrűk Urára, a Trónok harcára, az Alice Csodaországban-ra vagy a Narniára...

 

PÁRHUZAMOS CIVILIZÁCIÓK

 

Számos civilizáció él a Földön. A felszíni lakosság csak egy a sok különálló, de egymáshoz kapcsolódó kultúrák sorában, amelyek ezen a világon osztoznak. 2009 decembere óta írók egy kicsiny csoportja Ázsiában és Amerikában szemtől-szemben találkoztak polgárokkal, küldöttekkel, diplomatákkal és kontaktákkal, akik azt állították magukról, hogy az AGARTHAI civilizációból származnak.

 

Más földalatti társadalmak ugyancsak bekapcsolódhattak. Az "állítólagos" földalatti népek rendkívüli módon vigyáznak arra, hogy kivel érintkeznek, semmilyen tudomásunk sincs róla, hogy még melyik másik kultúra léphetett kapcsolatba velünk az agarthaival együtt. Másképpen szólva, "ők azt állították" magukról, hogy Agarthából származnak. Nem tudom ezt bebizonyítani, és soha nem is jártam az ő világukban. Úgyhogy mielőtt rám mondanátok, hogy csaló vagyok, figyeljetek ide. Az egész dolog legalább annyira elsöprő erejű számomra is, ahogy mindenki más számára. A kapcsolat, amelyre szórványosan 2013 februárjáig került sor, olyan írásos anyagok köré csoportosult, amelyek főként "helyi kezdeményezésű/alulról szerveződő" grassroots technológiákra összpontosítottak.

grassroots.jpg

TITKOS HÁBORÚ

 

Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne fogalma arról, hogy a színfalak mögött mekkora a kavarás ezen írással kapcsolatban. A civakodás azóta is folyamatos. Az egész dolog olyan, mintha egy gyerekeknek készült sci-fi-ből kölcsönöztük volna. Itt csak kb a történet felét fogom elmondani. Ha az egész történetet forgatókönyvként írnám meg és odaadnám Hollywood-i producereknek, kiröhögnének. Sok ember csaknem beleőrült ebbe az egészbe.

 

AZ IDŐVONAL MEGVÁLTOZTATÁSA

 

Néhány – számunkra ismeretlen – elemzési metódus alapján, a most következő írás úgy van feltüntetve, mint aminek különösképpen jó esélye van megváltoztatni a Föld jövőbeni idővonalát a jó irányba. Kérlek, szánd rá az időt, hogy gyorsan átfutod a bevezetőt és magadba lefolytatsz egy mentális gondolatkísérletet arról, hogy mi történne akkor, ha ezeket az anyagokat elolvasná a Föld lakosságának elegendő százaléka. Az "elegendő százalék" a Föld kérgén élő 7 milliárd lakó mindössze 1-3%-át jelenti. Azt remélték, hogy a felszíni lakosságban megvan az a kitartás és önvezettetés, hogy elterjessze a tudást erről az egyszerű technológiáról. Azonban 2014. augusztus 15-ig ezt a kritikus tömeget sajnos még nem értük el.

 

"FOGD BE A SZÁD ÉS TÉRJÜNK RÁ A FÖLDALATTI TÖRTÉNETEKRE!"

 

Néhányotoktól már hallom is ezt a kommentárt. Mi soha nem jártunk a föld alatt. Mi csak nyílt kapcsolatba léptünk velük, amikor ők feljöttek a felszínre. Miért nincs több embernek kapcsolata velük? Miért nincs több interakció velük közösségi szinten? Ennek számos oka van. Az egyik, hogy a felszíni lakosság relatíve kis százaléka tesz bármit is azért, hogy világszerte megemelje az élet színvonalát. Az agarthaiak és más fejlett civilizációk olyan embereket keresnek, akik képesek új idővonalakat létrehozni. Amikor azt mondod "hagyjuk ezeket az alulról jövő kezdeményezéseket és térjünk rá a valódi dolgokra”, nos, ezzel megpecsételed a sorsodat, legalábbis egy napra biztosan. A földalattiaknak érzékelő rendszereik vannak arra, hogy mikor jöjjenek fel a felszínre. Miért kockáztatnák az életüket egy olyan társadalomért, ami nem segít saját magán?

 

INTERJÚ – 2014. OKTÓBER 26.

Untwine: riporter

Central: kontakta (egy hong kong-i metróállomás után elnevezve)

 

Untwine: Hányféle agarthaival sikerült felvenned a kapcsolatot?

 

Central: Nehéz kérdés. Az első naptól azt tanították, ne kérdezd őket, honnan jöttek. Több különböző csoporttal is találkoztunk:

 

1. Felszínen születettek, akik azért dolgoztak, hogy engedélyt kapjanak arra,

hogy fizikailag ellátogathassanak Agarthába

2. Felszínen születettek, akik asztrál síkon képesek voltak utazni

3. Felszínen születettek, akiknek engedélyük volt rá, hogy földalatti városokba

fizikailag ellátogathassanak

4. Földalattiak, akik küldetésen voltak a felszínen

5. Földalattiak, akik jöhettek, mehettek, ahogy csak akartak.

 

Lehetnek még más alcsoportok is. Más, összetett szabályok uralkodnak ott, például voltak, akik engedélyt kaptak, hogy odamehetnek, de kirúgták őket, míg mások engedéllyel több civilizációt is meglátogathattak. A tanárom azt mondta, legalább annyi beutazási törvényük van, mint nekünk, ha nem több. Egyébként a saját napi életed során is összefuthatsz ilyen csoportokkal. Akárki más is, csak az nem tud róla. A rövid válaszom tehát az, hogy nem tudom. Nem mondhatok semmi konkrétat a kilétükről, hogy védjem a magánéletüket. Nincs igazi veszély, ez inkább tiszteletből van. Még mindig gondolkozom, hogyan mondhatnám el ezeket a történeteket anélkül, hogy bárkit is veszélybe sodornék.

 

Untwine: Milyen gyakran találkoztál velük?

 

Central: Változó. Órák hosszat ülhettem velük a kávézójukban több héten keresztül... Aztán volt, hogy hónapokig semmilyen érintkezés nem történt. Azt mondhatom, hogy több száz órát töltöttem velük. Talán több mint ezret. Sok-sok oldalnyi történetem van. Egy kétperces találkozásra életed végéig emlékezni fogsz. Néha az energiájuk annyira intenzív, hogy hideg verítékben úszva hagyod ott őket, pedig csak együtt ücsörögtetek. Néha egyszerűen nem tudod kezelni az energiájukat... Más alkalmakkor pedig tökéletesen passzoltok. Ők idősebbek nálunk és sok-sok évet képesek leélni. Én főleg olyanokkal álltam kapcsolatban, akik a felszínen születtek, de volt valamiféle beutazási engedélyük. Ezek a legérdekesebb csoportok, mivel ugyanazokon a kihívásokon kellett keresztülmenjenek, mint amikkel mi is küzdünk.

 

Untwine: Ha jól értem, akkor a legtöbb esetben nem is beszéltek veled nagyon másról, mint a te helyi kezdeményezésű technológia projektedről?

 

Central: Ez így nem teljesen igaz. Az egyetlen téma, amiről nem szabadott beszélni, hogy mi zajlik a földalatti világban. Csak az első tanárom beszélt erről, majd körbenézett, hogy megnézze, meghallotta-e valaki, amit mondott. Néhány esetben először körbepillantott, mielőtt válaszolt volna bármilyen kérdésre. Mintha azt fontolgatta volna, hogy vajon van-e engedélye arra, hogy bármit is mondjon. Nem mondhattad ki a hálózatot alkotó városok neveit, nem említhetted a "rivális" meditációs csoportok neveit sem. Nem mondhattál semmit sem arról, hogy hová fogsz menni és ha túlságosan sokat gondoltál a földalatti világra, azt mondták: "na, most már összpontosíts inkább a célra"... Ez elég bosszantó volt. Képzeld el, hogy Dél-Amerikába készülsz egyetemre és minden kérdés Dél-Amerika földrajzáról, történelméről, politikai viszonyairól, stb szigorúan tiltva van. Rengeteg információt elmondtak, de a saját ütemükben. A nyugati internet világából érkezve, ahol ezeket az anyagokat (a grassroots technológiákat) széles körben propagálják, nagyon nehéz ha bedobnak egy olyan világba, ahol egy fél suttogás is nehéz helyzetbe sodorhat. Ahogy korábban is mondtam, az embereknek eltörték a lábát és kiütött fogait már attól, ha csak beszéltek velünk. Ez egyáltalán nem volt aranyos, vagy vicces. Azt akartam mondani nekik: "Ha ez akkora nagy titok, akkor miért spammelitek tele az internetet vele?" De ez csak még nagyobb bajba sodorhatott volna.

 

Untwine: Mit gondolsz, miért maradtak abba a találkozások 2013-ban?

 

Central: Most éppen egészséges vagyok, tudom, mit kell tennem. Egy ideig nincs szükség további kapcsolatra. 2009-2011 egy válságos periódus volt, mivel azt se tudtuk, mit tegyünk, és minden oldalon súlyos támadások történtek. A terv nem az, hogy kapcsolat után rohangáljunk körbe-körbe, hanem, hogy az embargót megszüntessük idefent.

 

Untwine: Voltak mások, barátaid is, akikkel kapcsolatfelvétel történt, igaz? Hányan voltatok? Együtt léptek veletek kapcsolatba? Még mindig kapcsolatban állsz velük?

 

Central: Nem tudok erre a kérdésre válaszolni, de sokan voltunk. Igen, sokukkal Facebook-on tartjuk a kapcsolatot. A napi kapcsolattartás normális néhány ázsiai országban. Így a „kapcsolat” szó egy kicsit fel van fújva. Nem arról van szó, hogy ezüst csészealjon megjelennek, ha valamilyen ceremóniát tartunk. Mindig utcasarkon, kávézókban ücsörögnek. Ha észreveszed a jelüket, felismerheted őket. De ha túl sokat jár az eszed rajtuk, akkor idegesítő leszel számukra, és az ajtó még jobban bezárul előtted. Nagyon érzékenyek az energiákra, és legtöbbjük olvas a gondolatokban. Volt egy barátom egy szigeten, aki bármikor képes volt szólítani őket, ha úgy érezte szükségét.

 

Untwine: A kapcsolatfelvételeid előtt tudtál Agartháról, a földönkívüli jelenlétről?

 

Central: Igen, akkor már 2 éve kutattam a földalatti társadalmakat. 2008 első felében szinte megszállottan kerestem őket. Aztán 2008 nyarán rájöttünk, hogy nincs esély arra, hogy fizikailag lemenjünk a bolygó földalatti rétegeibe és az ajtók valamilyen ismeretlen oknál fogva zárva vannak. Úgyhogy lehűtöttük az olvasási kedvünket és visszatértünk a munkához és a mindennapi életünkhöz... Nem kerültünk velük kapcsolatba egészen 2009 decemberéig.

 

Untwine: Engedélyt kaptál arra, hogy most, 2014 augusztusában beszélhess. Hogy érzed, mindent elmondhatsz vagy csak néhány részletet?

 

Central: Csak néhány részletet. Lényegében valós események lecsupaszított változatát írom meg. Több mindent lehet majd elmondani, ha az embargó fellazul és az információk nyilvánossá válnak. Ez az egyik oka annak, hogy szakaszokban írjuk meg ezt a könyvet. Egészen biztosan meg fogom változtatni a szereplők neveit. Néha úgy érzem, hogy még akkor is, ha álnéven hivatkozok valakire, még azzal is megsértem a titoktartást. Elég kemények, ugyanakkor nagyon éberek, úgyhogy vigyáznom kell arra, hogy nehogy valaki egy pszichés zárat helyezzen el azokon a mestereken, akikkel találkoztam.

 

Untwine: A felébredett emberek közül nagyon sokaknak nincs semmilyen motivációjuk arra, hogy bármit is tegyenek, hanem csak várják, hogy megmentsék őket, főként azért, mert a szabad akaratunk olyan mértékben meg lett sértve. Az agarthaiak beszéltek-e erről a szuperkmarket-projekteddel kapcsolatban, hogy mennyire nagy szükség van arra, hogy az emberek aktív szerepet vállaljanak a felszabadításban?

 

Central: Ők ragaszkodtak ahhoz, hogy a problémáinkat saját magunknak kell megoldanunk. Adtak tanácsot, de soha sem erőltettek ránk semmit. Úgy tűnt, hogy a kezük meg van kötve egy olyan fura módon, amit bonyolult lenne leírni. Ez messze nem csak a benemavatkozási-protokollról szól. Olyanok ők, mint a fociedzők, akik csak a partvonal mellől kiabálhatnak. Úgy tűnik, hogy a szabad akaratunk miatt eléggé lábujjhegyen kell körbe-körbe járkálniuk. Volt egy furcsa feszültség, aminek sokáig nem tudtuk az okát. Csak most, hogy a színfalak mögötti fenyegetésekről és a túszhelyzetről szóló információk egyre világosabbá váltak, azután vált számunkra is érthetővé.

 

Egyvalamit szeretnék tisztázni. Ők soha sem jöttek oda hozzánk és nem adtak át több oldalnyi információt a helyi kezdeményezésű technológiákról. Soha sem ültek le és mutattak be előttünk készülékeket. Az írásunk „teljesen” a mi gyűjtésünkön alapszik, mindazon kitűnő kutatók munkáiból összeválogatva, akik elérhetőek. A kapcsolataink nem zaklattak bennünket ezzel az írással kapcsolatban. Az én megfigyelésem az, hogy az emberek passzívan várják a „helyzetjelentések” minden egyes cseppjét, holott már minden szükséges információ rendelkezésükre áll. Víz, élelem, gyógyászat és más problémák mind meg lettek már oldva úttörő egyének által. A probléma az, hogy még nem értük el a kritikus tömeget. Jönni fog az, csak még nem értünk el arra a szintre. Láthatjuk azt is, hogy a szándék, hogy az emberek meditáljanak és megtisztítsák a rácsot, jól halad. Cobra azt mondja, hogy Long Island a sötétek utolsó bázisa. Reméljük, hogy igaza van. Nincsen napi hozzáférésünk az Ellenállási Mozgalom azon információihoz, amiket ő kap, de vannak elég pontos látnokok itt a felszínen is. Éveken keresztül a nyugati felszabadítási hálózat gyerekes előrejelzéseket adott a győzelemről. Két évvel ezelőtt (2012-ben) elvittem néhány előrejelzésüket hozzájuk és ők csak mosolyogtak rajta és azt mondták: „Sajnálom, én nem hiszem.” Az ázsiai látnokok elutasították a nyugati melldöngetést és a győzelemről szőtt csalfa reménykeltést. De amikor elvittem nekik a legújabb információkat Long Island-ről, úgy tűnt, elég pozitívan fogadták és megerősítettek néhány dolgot abból, amit Cobra elmondott.

http://felemelkedes.blogspot.hu/2014/09/chimera-hirek-es-meditaciok.html

Ez volt az első alkalom, hogy az egyetértés halvány pislákolását véltem felfedezni. Úgyhogy VALAMI azért csak történik! Emlékezz rá, hogy ha az interneten található történet igaz, az ázsiai médiumok olyan hálózattal vannak kapcsolatban, ami időben több százezer évvel megelőz bármilyen más civilizációt a Földön:

 

(Sharula Dux azt mondja erről: "Amikor Lemúria, ami elsőként merült alá majdnem 200 évvel Atlantisz süllyedését megelőzően, kérvényt nyújtott be az Agharta Hálózathoz. Az Agharta Hálózat földalatti városok hálózata, mely egy Kisebb Shamballa nevű város (ez különbözteti meg Nagyobb Shamballától, ami az éterikus Shamballa a Góbi Sivatag fölött) irányítása alatt van. Kisebb Shamballát akkor hozták létre, amikor Hyborea kontinensét kiürítették, miután a Föld elveszítette palástját, és elkezdett olyan rádióaktív hullámokat kapni, melyeknek korábban nem estek áldozatául. Így több mint 100.000 évvel ezelőtt, elkezdtek földalatti városokat építeni. Amikor Atlantisz és Lemúria kérvényt nyújtott be, hogy földalatti városokat építhessen magának, és még nem voltak befogadva az Agharta Hálózatba, bizonyítaniuk kellett Kisebb Shamballának, hogy megtanulták a hanyatlás leckéit, hogy megtanulták a háború leckéit. És úgyszintén bizonyítaniuk kellett sok más képviseletnek, mint a Konföderációnak is, amibe a későbbiekben egy kicsit bele fogunk majd menni."

http://fenysziv.webnode.hu/a-feny-galaktikus-szovetsege2/kozmikus-testverek/a-foldalatti-varosok-titkai-1-resz-sharula-dux-fenyorveny/)

 

Central: Úgyhogy mi egy két részből összetevődő metódushoz tartjuk magunkat:

 

1. felszabadítás a helyi kezdeményezésű technológiák által

2. éteri felszabadítás

 

Amikor olvasod az online beszélgetéseket, mindkét csoport hajlamos arra, hogy lenézze a másikat. A helyi kezdeményezésű technológiákkal foglalkozó csoport azt gondolja, hogy a meditálók csak lebegő tündérkék, a meditálók pedig azt gondolják, hogy nem fogják bekoszolni a saját kezüket, mert az olyan "alantas". Nem mindenki ilyen persze, de ez az egyik olyan nagy mítosz, amely akadályozza azt, hogy a két csoport kooperáljon egymással. Ez a két irányból érkező sznobizmus az egyik oka annak, amiért a felszabadítás ennyire elhúzódik. Többdimenziós lények vagyunk.

 

Untwine: Az általad említett 5 csoport közül valamennyi érdeklődik az emberiség iránt?

 

Central: Megint csak bonyolult kérdés. Mintha csak azt kérdeznénk: Az amerikaiakat érdeklik az afrikaiak? A többség, akikkel beszéltem a mi oldalunkon áll. De a legtöbb időt a felszínen született diplomatákkal töltöttem. Sokan közülük olyanok, mint te vagy én, akik tréningen estek át. Az első csoport, akikkel Makaón találkoztam, egyáltalán nem a mi oldalunkon állt. A felszín lakott, akárcsak a földalatti világ. Ez az egyik ok, amiért mindennel kapcsolatban olyan gyanakvók. Viszont a különböző csoportok is eltérő véleményen vannak. Más-más időkben különböző típusú embereket keresnek. Egy tanár mesélte, hogy 10 éve harcos, nagyon izmos típusokat kerestek. Most a helyzet megváltozott, és inkább kreatív típusokkal próbálnak kapcsolatba lépni. Sokan nem értik, mit akarhatnak ők tőlünk. A felszíni hálózatban nagy a sznobizmus és a féltékenység.

 

Nagyon sok jó ember van közöttük, de mindegyik csoportba történtek beszivárgások is. Egy bizonyos mértékig a földalattiak is tanácstalanok abban, hogy hogyan is viszonyuljanak hozzánk. Ezért van az a kiképzés, amiben én is részt vettem. Több frakciójuk van. Soha nem tudtam igazán a neveiket, de mindenféle ostobaság, számítás és nagyon sok szavazás zajlik köztük. A legjobb hasonlat, amivel jellemezni tudnám, az a „Trónok harca”. Emlékezz rá, hogy van néhány magasan fejlett társadalom, amely spirituálisan felettünk áll, de számos megszálló csoport is van, amelyek bonyolítják a helyzetet. El kell kerülnöd mindkét szélsőséges nézőpontot: azok, akik azt mondják, hogy minden csupa szeretet és fény, azok meg vannak tévesztve. Azok, akik azt mondják, hogy mindannyian gonoszak odalent, azok meg paranoiásak. Ugyanolyan élőlények, mint mi, szóval ők is megváltozhatnak és fognak is változni.

 

Az idő folyása másmilyen odalent. A népszerű elképzelés, amit idéztem is az egyik általam célba vett valóságról, hogy "1 év ott = 1 perc itt". Ez azt jelenti, hogy a mi időnk szerint minden egyes percre egy évnyi időtartam jut odalent. A tanárom 20 évre ment le, ami a mi időnk szerint itt mindössze 20 percnyi időtartam volt. Tehát láthatod, hogy az emberek miért akarnának olyan szívesen lemenni oda. Képzeld el, mit tanulhatnál ott, ha egyszer engedélyt kapnál rá, hogy lemenj. Vannak néhányan, akik jöhetnek és mehetnek, amikor csak akarnak, de ez ritka...

 

Untwine: Amikor azt mondod, hogy nagy a sznobizmus és a féltékenység a felszíni hálózaton belül, akkor az alternatív médiára és fénymunkásokra gondolsz?

 

Central: Hát, mind a kettő kész fejfájás. De ez ugyancsak igaz az ázsiai meditációs csoportokra is. Túlságosan sok a viszálykodás. Én most már távol tartom magam a meditációs csoportoktól. A legtapasztaltabb meditálók közül sokan, akikkel találkoztam csak a saját bizniszükkel foglalkoznak és csak a barátaikkal lógnak.

 

Untwine: Milyen tréningen kellett részt venned?

 

Central: Nos, ezt a tréninget néhány helyen csak úgy emlegetik, hogy "A Folyamat". Ami igazából arra a folyamatra vonatkozik, amin át kell menned azért, hogy spirituálisan készen állj arra, hogy ezeket a területeket meglátogathasd. Sok fekvőtámasz + meditáció. De mondok valamit. Senki sem jön felkelteni téged reggel 6-kor és önt le téged egy vödör hideg vízzel, hogy felkeltsen. Legalábbis ez velem nem történt meg. A saját belső hajtóerődnek és motivációdnak kell előrevinnie téged.

 

A fura dolog a tréninggel kapcsolatban az volt, hogy bármerre mentél, valaki mindig szembe jött veled a kirakós újabb darabkájával. Az egész dolog olyan volt, mint egy valódi varázslat. Ez a fajta "virtuális valóságszerű tanuló zóna"-élmény mindenkivel megtörténik. De amikor összekötöd a földalatti aktivitással, és tényleg elhatározod, hogy kapcsolódni szeretnél, a dolgok egyre intenzívebbé válnak. Indonéziában a folyamatot formalizálták, ami azt jelenti, hogy a földalattiak kapcsolatban állnak a szilat-iskolákkal. A szilat egy indonéz harcművészet. A szilat-iskolákban sokkal inkább klasszikus képzés zajlik. Beavatottak egy csoportja összegyűlik, gyakorolják a harcművészetet, sparringolnak, böjtölnek, meditálnak. Majd miután készen állnak, együtt mennek le oda. A tanárom azt mondta, hogy amikor 7 éves volt, egy szerzetes elment hozzájuk és észrevette őt a házukban. A szerzetes megkérdezte a szüleit, hogy beleegyeznek-e abba, hogy a fiukat elkezdje tanítani, a szülei pedig igent mondtak... és ekkor kezdődött el a kiképzése. Továbbra is járt iskolába és normális élete volt, de a képzése kb 24 éves koráig folytatódott.szilat_1.jpgszilat_2.jpg

http://vagabondok.blogspot.hu/2010/06/21-26junius-jakarta-javaindonezia-eszti.html

 

Untwine: Érdekes. Nem hallottam korábban a Trónok harcáról, szóval nem értem, hogy mit értettél az alatt, hogy ostobaság, meg szavazás zajlik?

 

Central: Amikor azt mondom, hogy ostobaság, arra gondolok, hogy jelenleg egy végjátékhoz érkeztünk. Mindegyik csoport úgy próbál manőverezni, hogy ő kerüljön a csúcsra. Egyenesen a szemedbe néznek és megesküsznek rá, hogy nem tudják miről beszélsz, és mindannyiunknak együtt kell működnünk és mindannyian egy család vagyunk... Aztán elmennek és titokban elkezdenek terveket szövögetni.

 

Untwine: Terveket, de mire?

 

Central: Emlékszel arra, amikor Cobra azt mondta, hogy széthúzás és viszálykodás van a Fény erői között? Rossz volt a helyzet 2012-ben, de még sokkal rosszabb volt 2009-2011 között. Hogy miről szőnek terveket? Arról, hogy irányítani akarják a világ pénzkínálatát és ezért be akarják juttatni az embereiket bizonyos helyekre. Hogy a jelöltjeiket kulcspozíciókba akarják beültetni. Az ő politikájuk kapcsolódik a miénkhez. Nem tudok részleteket és neveket mondani, de mindenféle bizniszelés folyt.

 

Untwine: Még a jóindulatúk közt is?

 

Central: Igen. Még a jóindulatúak is részt vettek ebben. Egyébként mit jelent az, hogy jóindulatú?

 

Untwine: Jószándékú.

 

Central: De mit jelent az, hogy jószándékú? A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Vannak olyanok, akik jelenleg megpróbálnak felállítani egy „tisztességes globális kormányzást”. A valódi megosztottság a szabadságot akarók, illetve az irányítás megszállottjai között van. És közéjük esnek a már éppen kifelé menő pszichopaták és a szabadságért elkötelezetten küzdők, szóval elég széles a skála. Ezért is tart ilyen sokáig ez a folyamat. Vannak csoportok, akik meg akarják tartani a régi rendszert, de jobban akarják csinálni... Én ezt nem tudom elfogadni. Én teljes felszabadulást és önrendelkezést akarok.

 

Untwine: Értem. Számomra úgy tűnik, hogy vannak olyan erők, akik kívül esnek a fátyolon, igaz szándékú agarthai hálózatok, és felszabadításért küzdő erők, akik felette állnak ennek az egész ostobaságnak, de ugyanakkor felszabadítási mozgalmakkal kell együttműködniük különböző csoportokon és felszíni embereken keresztül, foglalkozniuk kell a túszhelyzettel, a programozottsággal és meg kell gátolniuk bizonyos emberek működését, úgyhogy elég nagy a káosz a felszínen, merthogy számos frakció van, igaz?

 

Central: Pontosan, ahogy mondod. Kivéve, hogy egyetlen földönkívüli csoport nevét sem ismerem. Hallottam néhány nevet, de ez minden. Úgy tűnik, hogy elég nagy a kétszínűség a földönkívüli frakciókban. Legalább is, ahogy innen látszik... Az áttörés után én megtartom tőlük a távolságot. "Ha" egyáltalán lesz áttörés.

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/agarthai_kapcsolat_i_884