Cobra – Októberi fontos helyzetjelentések

implant_1.jpgCobra friss helyzetjelentéseinek összefoglalása implantátumokról, az űrháborúk műveleteinek alakulásáról, és a közzététellel kapcsolatos eseményekről. Tanulság: társteremtő tudatosságunk messze a legfontosabb tényező az emberiség jövőjének alakításában.

 

Fontos helyzetjelentés – október 9.

 

Az alábbi beszámolóban elhangzó információk egyes részei bonyolultnak tűnhetnek és felzaklathatnak egyes embereket, de mindezek ellenére meg kell, hogy osszam.

 

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Miután a chimera megnyitotta a háborús frontot a Naprendszeren belül, a Fényerők a plazmasíkon sok területet elveszítettek szerte a Naprendszerben és a plejádi flottának szinte teljes visszavonulót kellett fújnia.

 

Ezen területek közül sikerült néhányat visszaszerezni az elmúlt napokban és a plejádiak visszatérnek.

 

Az ellenállás korábban nem tudott arról, hogy a fizikai biochipeket nem távolították el teljesen. A biochipek bizonyos alkotórésze elkerülte az Ellenállás összes fejlett felderítésének és az eltávolító technológiáknak a figyelmét, de sajnos minden ember még mindig legalább három ilyen biochippel rendelkezik. Ez a három biochip jelenti a három fő plazma implantátum fizikai rögzítési pontját, amelyek a homloklebenyben és a köldök fölött találhatók.

implant.jpg A homloklebenyben lévő biochipek mindkét szem látóidegéhez kapcsolódnak és mesterséges idegpályákon keresztül csatlakoznak az agy hallókérgéhez. Folyamatos audió-videó adatáramot küldenek a chimera csoport fő számítógépének bármiről, amit látunk és hallunk. Ez a számítógép a plazma toplet bombák retorziós mechanizmusán keresztül folyamatosan ellenőrzi a felszíni lakosság tevékenységét és megakadályozza, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni az agarthai hálózattal és/vagy a Fény földönkívüli lényeivel.

 

A köldök fölött lévő biochipek hatékonyan irányítják a felszíni lakosság viselkedését, elektromos árammal működő biofeedback hurok technikával.

 

A biochipek aktivitása a plazma skaláris támadások során növekszik, ráadásul konfliktusokat teremtenek és csökkentik az emberek rezgésszintjét.

 

Néhány agarthai és titkos űrprogramon belüli csoportot is megfertőztek ezekkel a biochipekkel. Másrészről, azok a fajok, akik teljes mértékben elsajátították a fizikai-éteri sík közötti testáthelyezések képességét (az Ellenállás tagjai, a plejádiak, a szíriusziak, az arktúrusziak és a pozitív andromédaiak), teljesen mentesek ezektől a biochipektől.

 

Ahogy arról már korábban is írtam, ezeket a biochipeket a chimera csoport parancsára a náci koncentrációs táborokban fejlesztették ki a II. világháborúban, hogy így tartsák fenn a bolygó karantén státuszát és a felszíni lakosság ellenőrzését.

 

A Siemens vállalat nyújtotta a technológiai szakértelmet a chipek fejlesztéséhez:

http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

https://rtuc.wordpress.com/2013/04/17/siemens-monopoly-with-sinister-nazi-past/

 

A II. világháborút követően hatékonyan terjesztették az emberek között, oltásokban elhelyezve a WHO világméretű oltásprogramjainak keretein belül.

 

Hatalmas technológiai korszerűsítés történt a biochipek terén 1979 és 1984 között, majd 1996 és 1999 között. 2009 végén újabb korszerűsítés volt és az új oltásokba 2009 óta újabb, erősebb fajtájú biochipeket helyeztek el.

 

Bár az Ellenállásnak sikerült lekapcsolni és eltávolítani a biochipek áramkörének legtöbb alkotóelemét, de az egyiket 2016. szeptember 1-ig nem vették észre, csak amikor a chimera egyidejűleg aktiválta őket az egész felszíni lakosság és a titkos űrprogramok legtöbb frakciójának körében. Az Ellenállás jelenleg egy olyan technológia kifejlesztésén dolgozik, amellyel eltávolíthatják ezeknek a biochipeknek a még megmaradt részeit.

 

A chimera azt is elrendelte a még megmaradt drákonida kegyenceinek, hogy aktiválják az összes fennmaradt skaláris plazma fegyvert, amiket a drákonidák titokban helyeztek el a Föld körüli alacsony pályán keringő műholdak többségében. Jelenleg ezek a skaláris plazmasugarak teljes körűen támadják a bolygó felszínén élő legfelébredettebb Fényharcosokat és Fénymunkásokat. Az Ellenállás és a plejádi flotta még nem tudja leállítani ezeket a fegyvereket, mivel plazma toplet bombákkal vannak levédve.

satellite.jpg 2001 óta a chimera a régi náci kapcsolatait is felhasználja Németországban arra, hogy föld alatti bázisokat építsenek, ahova a cabal személyzetét tervezik evakuálni. Ezek közül a bázisok közül néhányat arra is felhasználnak, hogy ott szállásolják el a legerőszakosabb "menekülteket", akik a migrációs hullámmal érkeztek Európába és azt tervezik, hogy elengedik őket abban a globális konfliktusban, amit reményeik szerint ki fognak robbantani.

 

Az Ellenállásnak teljes ellenőrzése van a kialakult helyzet fölött, mivel a föld alatti világ az otthonuk és rendelkeznek azokkal a forrásokkal, melyekkel meg tudják akadályozni, hogy ebből bármi megtörténjen. A sötét erők soha nem fogják tudni használni ezeket a bázisokat és nem fogják tudni szabadon engedni ezeket a "menekülteket".

 

Ha kíváncsiak vagytok a cabal ezen terveire, itt olvashatjátok egy részben megbízható tanú első kézből származó írását:

http://www.christ-michael.com/leaked-official-agenda-for-the-destruction-of-germany/

 

Nem azért adtam meg a fenti linket, hogy félelmet keltsek, hanem hogy okuljatok belőle és legyetek teljes tudatában annak, hogy ezek a tervek NEM fognak sikerülni.

 

Ami Oroszország és az Egyesült Államok közötti feszültség jelenlegi fokozódását illeti, Putyin kapott egy taktikai tervet a plejádiaktól arra vonatkozólag, hogy hogyan lehet elkerülni a globális háborút.

 

Ahogy azt az űrhajós, Edgar Mitchell e-mailben megírta John Podesta-nak, Hillary Clinton elnökválasztási kampányfőnökének, a pozitív földönkívüliek NEM fogják megengedni, hogy globális konfliktus történjen:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/10/a-vatikan-tud-foldonkivuliekrol-hillary.html

Az Ellenállás komplexitás-hullám elemzése azt jósolja, hogy 65% a valószínűsége annak, hogy Hillary Clinton nyeri a választást.

 

A globális pénzügyi rendszer még NEM ÁLL az összeomlás szélén, mint ahogy ezen az oldalon jelzik tévesen.

http://didthesystemcollapse.com/

 

A nyugati és keleti ezüst/arany árak között lévő hatalmas árkülönbség annak a ténynek köszönhető, hogy a cabal kihasználta a kínai nemzeti ünnep időpontját, hogy mesterségesen csökkentse az arany árát. Ez az ünnep Kínában az úgynevezett Golden Week (Arany Hét), és a cabal egyszerűen nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy letörje az arany árát a Golden Week kellős közepén:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-national-day.htm

 

A Shanghai Gold Exchange (Sanghaji Aranytőzsde) zárva volt az ünnepek alatt, és csak holnap (okt. 10.) nyit ki újra. Miután újra megnyílik, a keleti/nyugati arany és ezüst ára várhatóan átrendeződik (a fordítás pillanatában már nyitva volt a tőzsde és 7 USD körül mozgott az arany árak közötti különbség - a szerk):

http://www.en.sge.com.cn/news-announcement/announcement/540899.shtml

 

Hogy pozitívabb dolgokról is szót ejtsünk, sok témát illetően jelenik meg rengeteg részleges közzététel a fősodratú médiában.

 

A Föld bolygó karantén státusza:

https://www.rt.com/news/358052-alien-cliques-isolate-earth/

 

Lehetséges mikroszkópikus élet a Naprendszerünkben:

http://www.sciencemag.org/news/2016/10/alien-life-could-feed-cosmic-rays

 

Földszerű bolygó a Proxima Centauri rendszerben:

http://www.korkep.sk/cikkek/tudomany/2016/08/27/foldszeru-bolygo-a-napunk-csillagszomszedja-korzeteben

http://index.hu/tudomany/2016/10/06/oceanok_lehetne_a_proxima_centauri_koruli_masodik_foldon/

http://index.hu/tudomany/2016/08/24/megtalaltak_a_masodik_foldet/

proxima-centauri-b-planet.jpg Meg tudom erősíteni a saját földönkívüli forrásaimtól, hogy létezik egy "vizes" bolygó a Proxima / Alpha Centauri rendszerben, amely bővelkedik pozitív életformákban.

(Cobra nemrég ezt mondta erről: "Az egyik faj tagjai úgy néznek ki, mint az emberek... Tulajdonképpen az egész Alfa Centauri rendszer egy nagy civilizáció része, amelyhez sok különböző faj tartozik és az Eseménykor fogják fölvenni a kapcsolatot az emberiséggel. Pontosabban az Esemény után, ahogy egyre közelebb kerülünk az első kapcsolatfelvételhez.")

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/mar-felvettuk-kapcsolatot-az.html

 

Több bizonyíték van arra, hogy Dyson-gömb van a KIC 8462852-es jelű csillag körül:

http://avilagtitkai.com/articles/view/a-hirhedt-idegen-eredetu-huha-jel-a-kic-8462852-felol-erkezett

http://galaktika.hu/technikai-civilizacio-nyomai-egy-tavoli-csillag-korul/

 

Találtak egy másik csillagot is potenciális Dyson-gömbbel:

http://www.setiklub.hu/epic-204278916.html

 

Vannak arra tervek, hogy az emberiség visszatér a Holdra:

http://oroszhirek.hu/2016/06/28/james-cameron-egy-szojuz-urhajon-indul-hold-koerueli-utra/

http://www.urvilag.hu/orosz_urtervek/20160713_orosz_holdtervek

 

a Marsra:

http://www.origo.hu/tudomany/20160928-elon-musk-emberi-koloniakat-tervez-a-marsra.html

 

és szerte a Naprendszerbe:

http://www.space.com/34219-spacex-mars-spaceship-solar-system-exploration.html

spacex-interplanetary-transport-enceladus.jpgspacex-interplanetary-transport-europa.jpgspacex-interplanetary-transport-saturn.jpgspacex-interplanetary-transport-system-jupiter.jpg

(Szerk - Elon Musk előadása erről teljes terjedelmében:

 

 

és hogy elérjük a csillagokat:

http://www.origo.hu/tudomany/felfedezo/20160825-csillagaszat-exobolyo-proxima-b-naprendszer-urutazas.html

 

Bizonyos TV műsorokban sokkal több közzétételről szóló információ látható, mint ahogy azt sokan el tudnák képzelni:

https://truthearth.org/2016/08/26/more-disclosure-in-television-shows/

anomalia_polip.jpg És végül, ha esetleg frusztrálva éreznétek magatokat amiatt, hogy ez az egész túl sokáig tart, talán tehetnétek valamilyen pozitív dolgot. Itt látható egy briliáns ötlet arra, hogy csupán egy ember mire képes:

http://daisyluther.com/virginia-woman-feeds-150-hungry-people-for-20-more-proof-that-the-government-is-obsolete/

 

Ha vezettetést érzel, támogathatod ezt a projektet, amely élelemmel látja el az éhezőket:

http://fortheloveofothers.net/

 

Plejádi helyzetjelentés - október 17.


A plejádiak nagy iramban szerzik vissza a területeket a Naprendszeren belül és ez már oly mértékben sikerült nekik, hogy hasonló a helyzet a 2016 májusi állapothoz. A szíriuszi és andromédai flottát nem érintették olyan erősen a szeptemberi és október eleji események és jobban meg tudták tartani pozíciójukat.

 

Így minden jelentősebb visszaesést egy nagy előrelépés követ. A plejádiak már egy új tachyon membrán felállításán dolgoznak a Föld körül, bizonyos távolságra a Hold keringési pályáján belül. Ennek a membránnak a felépítése hasonló ahhoz, amit néhányan "külső korlátnak" neveznek. Ez az új membrán fogja elvágni Yaldabaoth polip entitás fejét a csápjaitól és drasztikusan fel fogja gyorsítani a Naprendszer megtisztítását.

plj.jpg

A plejádiak elkezdték fölvenni a kapcsolatot a nem-inkarnálódott emberekkel is a túlvilágon a magasabb asztrálsíkon.

 

Az 1996 és 2016 közötti időkeretben meglehetősen kihívásokkal teli volt a helyzet a nem-fizikai síkokon. 1999 augusztusa után, a nem-fizikai emberiség nagy evakuálását követően csak néhány milliárd nem-fizikai ember és jóval több reptilián maradt a Föld körül lévő éteri és asztrálsíkokon. Ezeket a reptilián hordákat rétegenként távolították el a Fényerők 2015-ig, amikor az emberi faj újra többségbe került a nem-fizikai síkokon.

 

Jelenleg a plejádiak újraébresztik a nem-fizikai embereket és arra képzik őket, hogy újra az inkarnálódott emberek spirituális vezetőivé váljanak. Ez a folyamat az angyali lények számára is megtisztítja az utat, hogy újra belakhassák az asztrális és éteri síkot.

 

Következő lépésként, a plejádiak elkezdték részben működésképtelenné tenni azokat a plazma skaláris fegyvereket, melyek az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakban vannak elhelyezve. Ez a skaláris fegyver leszerelő folyamat folytatódni fog.

 

A biochipekkel kapcsolatos helyzet még nem javul.

 

Létezik egy bizonyos implantátum eltávolító protokoll, ami némiképp eredményes lehet a fizikai biochipek tevékenységének ellensúlyozására bizonyos fokig, mivel ugyanott helyezkednek el a testben, mint a plazma implantátumok:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html

 

Az Eseményt visszatartó fő tényező még mindig a plazma toplet bombák. Ezek a bombák még mindig szétterjednek a Yaldabaoth polip entitás plazmacsápjain. A polip entitás fejében lévő bombák a Föld körül az alábbiakkal vannak összeköttetésben:

 

1. Az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakon található plazma skaláris fegyverekkel, plazma ultrahang technológián keresztül

 

2. A felszíni lakosságban elhelyezett fizikai biochipekkel

 

3. A chimera föld alatti bázisain található infrahangos plazma skaláris eszközökkel

 

Ahogy az elmúlt pár napban a plejádiak megtették ezeket az előrelépéseket, a chimera elkezdte a plejádi faj ellen bujtogatni a Fénymunkásokat és Fényharcosokat. Egyik példa erre a bizonyos "Stan-X" és "Sherr-On" nevű entitásoktól származó jelenlegi csatornázások, melyek teljes mértékben hamis információkat tartalmaznak a plejádiakról és az Ellenállási Mozgalomról.

 

Ne hagyjátok, hogy ezek megzavarjanak benneteket. Növekedni fog a plejádiak energetikai kapcsolatfelvételének száma a legfelébredettebb és legkevésbé programozott Fényharcosokkal és Fénymunkásokkal. A plejádiak a Szeretet és Fény lényei, akik bármilyen hátsó szándéktól mentesek, ahogy ezt bárki, aki valaha találkozott velük, saját tapasztalatából meg tudja erősíteni.

 

Az Eseményt visszatartó másik fő tényező a felszíni lakosság mély elmeprogramozott állapota, akik a lehető leglassabb utat választották az Esemény felé. Jelenleg az emberek kis hányada "túlteljesít" és magán cipeli sok ember helyett a Felszabadítás terhét, míg a nagy többség szinte semmit nem tesz és csak panaszkodik. Sokan kérdezik tőlem, mit tehetünk, hogy felgyorsítsuk az Eseményt. A válaszom nagyon egyszerű: mindannyian valamilyen küldetéssel születtetek. Nézzetek magatokba, fedezzétek fel ezt a küldetést és hajtsátok végre. Ha összehangoljuk ezeket a küldetéseket, meg fogjuk teremteni az Eseményt.

plejadi_2.jpg

Már sokszor elmondtam, a pénzügyi újraindítás NEM fog megtörténni az Esemény előtt.

 

Ahogy már azt is mondtam, hogy Trump és Hillary mindketten a cabal bábjai.

http://www.ascensionwithearth.com/2016/10/puppets-no-more-review-of-dark-nobility.html#more

 

A legutóbbi bejegyzésemre írt ostoba megjegyzések és reakciók azt bizonyítják, hogy sok gyógyító munkára van szükség. Ezekkel a megjegyzésekkel szembesülve, amikor megkérdeztem az Ellenállást, hogy miért kellene folytatnom a blogomon való bejegyzések megjelentetését azt válaszolták, hogy "szükségük van az értelem és józanság hangjára a bolygó felszínén, ami segíteni tud az Áttörésben."

 

A fő problémát a félelem jelenti, ami hajlamos elhomályosítani az emberek ítélőképességét. Néhányan hajlamosak letagadni a félelmet és úgy tesznek, mintha minden tökéletes lenne és mindannyian egyek vagyunk (a New Age hívők) vagy kivetítik a félelmet és mindenkiben a cabal ügynökét látják (az összeesküvés elméletek hívei).

http://sitsshow.blogspot.com/2016/10/Psychology-of-Truth-Sharing-and-Awakening-Others-with-a-Personal-Anecdote-Now-That-Youve-Awakened-How-Do-You-Awaken-Others.html

 

A valódi ítélőképesség kulcsa az alábbiakban rejlik:

 

1. Fogadd el a félelmeidet és más elfojtott érzelmedet és alakítsd át őket. Sokféle módszer, megközelítés, gyógymód és technika létezik az érzelmek átalakítására:

http://ethericliberation.com/Home.html

 

2. Tájékozódj a tudomány, művészetek és az emberi tudás egyéb területeinek alapvető dolgairól, hogy az elmédet ne tudják megzavarni azzal a sok képtelenséggel, ami nagyon sokszor megjelenik az alternatív médiában. (Pl. A Nibiru Földhöz ütközése)

 

3. Meditálj vagy keress más olyan módszert, amivel kapcsolódni tudsz a felsőbb énedhez.

 

4. Szabadulj meg az alternatív médiákból áramló előítéletektől és képtelenségektől, ahogy megszabadultál a fősodratú médiák előítéleteitől és képtelenségeitől is és gondolkodj a saját fejeddel.

 

Rengeteg félelmen alapuló reagálás érkezett a legutóbbi, Asgardia-ról szóló bejegyzésemre. Újra elmondom itt és most, hogy az Asgardia projekt NEM áll kapcsolatban a caballal és NEM gyűjti be az embereket űrbéli rabszolgamunkára és nem is egy második agyelszívás.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/10/uj-civilizacio.html

 

Ez egyszerűen egy olyan lelkes tudósok csoportjának a projektje, akik meg akarnak teremteni egy új civilizációt. Bár azoknak a projektalapítóknak az emberi tényezője is közrejátszik az összes elfojtott érzelmükkel és intellektuális előítéletükkel együtt, akik belekerültek ebbe az egészbe, de a jövőt illetően nagy lehetőség van ebben és a plejádiak közölték, hogy támogatni fogják a projektet és megkísérlik felvenni velük a kapcsolatot a megfelelő időben.

 

Az emberi történelem során sok sikeres pozitív, függetlenségre törekvő civilizáció létezett, köztük a görög Hav-Musuv civilizáció a i.e. 4. században:

http://www.v-j-enterprises.com/mojave1.html

 

Az i.sz. 9. században egy másik ilyen pozitív, függetlenségre törekvő csoport volt a maja civilizáció, valamint a Marconi földalatti város Dél-Amerikában az 1930-as években:

http://www.anomalies.net/tesla-marconi-and-the-secret-city-in-the-clouds/

http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_18.htm

 

és természetesen a Szervezet (az Ellenállási Mozgalom előfutára) az 1970-es években.

 

Ha az Esemény néhány hónap múlva megtörténik, az Asgardia projektnek nem lesz semmilyen globális hatása, viszont ha az Esemény néhány év múlva történik meg, elképzelhető, hogy ez a projekt a Kompressziós Áttörés kiváltója lesz.

 

A Fényerők támogatnak minden pozitív idővonalat, függetlenül az időtartamuktól, mivel mindegyik idővonal megteremti azt a mágneses vonzást, amely közelebb hozza a Kompressziós Áttörés pillanatát.

 

A plejádiak azt szeretnék, ha az emberiség felemelkedne a földről és támogatnak minden olyan nyilvános űrbéli kezdeményezést, ami pozitív lehetőséget rejt magában. Ezért támogatták a Vril lányokat (később ezt a projektet eltérítette a chimera) és támogatták azt a nyilvános NASA programot is, melynek keretein belül William Tompkins tanúvallomása szerint a plejádiak "Északiakként" embereket akartak feljuttatni a Holdra.

http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/07/kozmikus-kozzetetel-v12.html

 

A plejádiak ezért támogatják az Asgardia projektet és Elon Musk-ot is abban a tervében, hogy létrehozzon egy nyilvános Mars űrprogramot.

man-rocket_180892k.jpg

Elon Musk projektje egy másik olyan projekt, amely lehetőség szerint beindíthatja a Kompressziós Áttörést.

 

A plejádiak támogatnak minden pozitív űrbéli kezdeményezést, mert könnyebbé akarják tenni a Kapcsolatfelvételt. Amikor az Ellenállás kiküldte néhány űrhajóját az X bolygóról a heliopauzán túlra, hogy felvegyék a kapcsolatot a plejádiakkal, ez a kapcsolatfelvétel az X bolygó forradalmát és későbbi felszabadulását eredményezte. Amikor a csapatom egy kis lépést tett a plejádiak felé azzal, hogy kilőttük a StratoProbe 1 űrszondát a Fátyolon túlra, egy plejádi űrhajó jelent meg ezen a képen:

pleiadian_sit_upd_stratoufo.jpg 

A fordításért köszönet a magyar Cobra Portálnak:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/10/fontos-helyzetjelentes.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/10/plejadi-helyzetjelentes.html