Mary Rodwell – Homo Noeticus, az Új Ember / 1. rész

mary.jpgAz ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai kiszivárogtatók közül sokaknak vagy hiszünk, vagy nem, viszont a Mary által végzett kutatások mára igencsak tekintélyt parancsolóak és tudományos bizonyítottságuk okán nagyon nehéz lenne őket csak úgy lesöpörni az asztalról. Világszerte tart előadásokat, tanúvallomásokkal alátámasztott, a gyerekek saját tapasztalataikról készített rajzaival gazdagon illusztrált bemutatói és tudományos igénnyel rendszerezett összefoglaló kutatásai már ma is nagyon fontos láncszemét képezik a közzétételnek, a földi emberiség és a földönkívüliek komplex kapcsolatáról, genetikai összefonódásáról, fajunk spirituális fejlődéséről és egy új típusú ember megszületéséről.

 

Az Exopolitika Magyarország blog többször is foglalkozott Mary Rodwell kutatásaival és 2014-ben már egy interjút is készíthetett Mary-vel, amit - akár e cikk előzményeként is - érdemes lehet elolvasni/újraolvasni:

https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/09/18/mary-rodwell-exotudatos-csillaggyermekeink-es-az-uj-emberiseg/

Terveink szerint a későbbiekben részletesebben is szeretnénk foglalkozni majd a Mary Rodwell-féle kutatásokkal, ezért az alábbi fordítást egyfajta bevezetőként, a téma előzetes áttekintésének szánjuk. A most következő előadás 2013-ban a Nexus Nemzetközi Konferencián hangzott el és az angol nyelvű átirat fordítását változtatások nélkül tesszük közzé.

 

 

Homo Noeticus, az Új Ember

Az emberiség, mint faj, megváltozik?

 

Mottó:

"Egy nagy jelentőségű dolog fog történni a jelenlegi életem során. A tudat minden szintjére hatással lesz majd. Ez az energia így fog elérkezni és ennek az energiának az esszenciája fényből van, és megjavítja majd a DNS-ünket. Teljessé tesz és azzá változtat bennünket, akik VALÓJÁBAN vagyunk."

 

Mike Oram, megtapasztaló és író,

az „Esik-e az eső más dimenziókban” (Does it Rain in Other Dimensions) című könyv szerzője – 4 évesen mondta ezt az anyukájának.

 

 

GYEREKEK TALÁLKOZÁSA FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL ÉS INTERDIMENZIONÁLIS LÉNYEKKEL

Az ACERN-nél (Australian Close Encouter Resource Network – Ausztrál Közeli Találkozások Menedék Hálózat) több, mint 2000 beszámolót gyűjtöttünk össze emberi és nem emberi lények találkozásairól. A legtöbb ilyen jellegű megtapasztaláshoz családi vérvonalak és genetikai kapcsolódások fűződnek. Szeretném bemutatni azokat a tanúvallomásokat, amelyek válaszokat adnak a generációkon átívelő kapcsolatról, hogy jobban megértsük, hogy mi, mint faj, miért vagyunk érdekesek
a számukra, és miért van olyan mély és közeli kapcsolatunk velük.

 

Általános félreértés a kapcsolatfelvételen átesettek körében, hogy annak valódiságba vetett hitük csupán erre az élményükre vonatkozik. Az igazság az, hogy e történések valódiságnak bizonyítékaként alapvető változások mennek végbe bennük mind érzelmileg, mind pszichológiailag, mind pedig spirituálisan.


A
kapcsolatfelvételekre vonatkozó adatok valóban mutatnak bizonyos mintázatokat, melyek megerősítik az ufológiai kutatásokat, valamint kapcsolódnak az antropológia, a régészet, pszichológia, teológia, metafizika, mitológia, kiszivárogtatók vallomásai, a biológia, parapszichológia, csillagászat és kvantumfizika területéről származó adatokkal.

Dr. Rudy Shild, a Harvard kutató csillagásza, ezen dolgok valódiságáról számolt be nekem, mikor 2010-ben Newportban találkoztam vele.

"Csillagászként, a szupermasszív fekete lyukak, és a körülöttük lévő gravitációs mezők kutatójaként szeretnék valamit kijelenteni Mary kutatásaival kapcsolatban az Univerzum természetéről és arról, ahogy az UFO jelenség hozzájárul az Univerzumról alkotott átfogó ismereteinkhez. Ezt a területet több, mint 15 éve vizsgálom. Ma már tudjuk, hogy a gondolat gyorsabb a fénynél, és hogy egy kvantum univerzumban élünk, ahol a kvantum effektus a "sötét energia" mezőben lakozik. Ez a kvantum univerzum lehetővé teszi az információ áramlást elmétől elméig a kvantum hologramok cseréjén keresztül, és ennek hozadéka mindaz, amit a társadalom úgy nevez: csoda - mint például a telepátia, előző életek megtapasztalása, távolbalátás, gabonakörök. Azaz minden, amivel a TUDOMÁNY utál foglalkozni."

Schild elárulta, szerinte miért olyan eltérőek a tapasztalatok.


"Az Ufo-k, amelyek a fénynél sokkal gyorsabban érnek ide, sajátságos módon lehetővé teszik a földönkívüli látogatóinknak, hogy számtalan módon kapcsolatba lépjenek velünk. Könnyen összezavarodhatunk, mivel sokféle jármű létezhet, és a lények, akikről feljegyzéseket készítettek, szintén sokfélék. Ez egyszerűen arra enged következtetni, hogy nagy számú civilizáció létezik odakint, amelyek kapcsolatban állnak velünk. A kollégáim nem igazán lepődnek meg ezen, mert mi értjük, hogy tulajdonképpen minden csillag a galaxisunkban egy egész bolygócsaládot foglal magába, nagyjából úgy, ahogy a mi Naprendszerünk is. Mondhatják a vallások, hogy élet csak a mi bolygónkon alakult ki, miközben ők (a csillagász kollégák) már több millárdnyit láttak, tudják, hogy mit tapasztaltak, és tudják, hogy ez valódi."

Egykori ápolóként és szülésznőként, biológiai és antropológiai nyomokat kerestem az ún. "hiányzó láncszem"-re és a mai, kétszeres agymérettel rendelkező modern ember (Homo
sapiens sapiens) kialakulására. Hogyan jelent meg, hacsak nem – ahogy Dr. Francis Crick (a DNS-molekula társ-feltalálója, és az "Élet maga-az Élet Magja" (Life itself-The Seed of Life) című könyv írója állítja – egy űrhajóban jött. Erős kijelentés ez az ő tudományosan megalapozott nézőpontjából.

Ez eszembe juttatta a találkozások családi vonatkozásait, és hogy a génanyag gyűjtés nagy része földönkívüli tapasztalatokhoz kapcsolódik, valamint hogy az egymást követő generációk miért rendelkeznek egyre magasabb tudatossággal. Az intelligens tervezés nyomára jól rávilágít az a 223 hozzáadott gén, melyek "oldalsó beszúrás"-ként kerültek az emberi DNS-be. Ezek nem voltak jelen az emberi evolúció korai szakaszában. Véletlenül ezen gének mindegyike a magasabb pszichológiai működés
sel áll kapcsolatban, és csak mi vagyunk a bolygón, akik ezekkel a különleges génekkel rendelkeznek.

Crick nem az egyedüli DNS-kutató, aki felhozta az emberi DNS genetikai manipulációjának kérdését. Egy kiszivárogtató genetikus, aki ragaszkodik a névtelenségéhez, küldött egy levelet Lloyd Pye-nak – a "Beavatkozás Elmélet" (Intervention Theory) írójának - a csillaggyermek koponya tanulmányozásakor.

 

 

"A DNS bizonyos módú datálásával megmondható, hogy számtalan gén lett nemrégiben hozzáadva az emberi génállományhoz. Ha az én területemen dolgozók ilyesmit nyíltan kijelentenének, akkor kiközösítenének minket, és egy sátorban kellene élnünk. Minden ilyen irányú munkát nyom nélkül kiselejteznének. Szóval, mit tehetünk?"

AZ EMBERI DNS EGY FÖLDÖNKÍVÜLI KÓD?

Vladimir I. ShCherbak, fizikus, az Al-Farabi Kazah Nemzeti Egyetemről és Maxim A. Makukov a Fesenkov Asztrofizikai Intézettől a "Wow! Egy jel” (The Wow! Signal) címmel írott cikkükben a földi genetikai kódról írnak. Elmondják, hogy az emberi genetikai kódot sok-sok milliárd évvel ezelőtt találták fel a Naprendszerünkön kívül, mintegy intelligens matematikai és szemantikai üzenetként, egy biológiai "SETI"-jelként, ami hosszabb élettartammal bír, és jobban képes a földönkívüliek észlelésére, mint egy átmeneti jellegű földönkívüli rádió adás.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/csillagemberek-vagyunk-tudomanyos.html

 

Vladimir I. ShCherbaka és Maxim A. Makukov azt állítják:


"A mesterségesség felismerhető jelei a nulla szimbóluma, a decimális szintaxis és a szemantikai szimmetriák. A minták alapvetően nem vezethetők vissza semmilyen természetes eredetre, és intelligens-szerű jellemzőkkel rendelkeznek, amelyeket nem lehet összeegyeztetni semmilyen ismert természetes folyamattal."

Az emberi genomra vonatkozó legújabb felfedezésekkel a puzzle még meglepőbbé válik, ahogy Dr. Ken Miller, molekuláris biológus megállapítja, az emberi evolúció nem a természetes szelekció eredménye.

"Valóban egyediek vagyunk, gyorsan fejlődött teremtmények. Az emberi génállomány különbözik minden más fajtól a Földön. A DNS bizonyos részeit összeolvasztották, nyomokat hagyva ezzel a származásra, egyes géneket pedig megfordítva kötöttek vissza a genomba. Az emberi evolúció nem a természetes mutáció, hanem az elmúlt 200 000 év gyors átalakításának eredménye. Ezekre a génbeli összeolvadásokra csak fejlett genetikai laborokban lehet találni, ahol jól észrevehető a genetikai manipuláció. A mai napig nincs dokumentáció arról, hogy állatoknál előfordulna ilyen természetes mutáció."

Érdekes, hogy ezek a magas szintű elméletek az évek során sok kliensemnél felmerültek. Tracey Taylor csak 22 éves volt, mikor Nyugat-Ausztráliában a támogató csoportom tagja lett, és mondott néhány hihetetlenül mély gondolatot az „Ébredés” (Awakening) címmel írott könyvemhez.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/pozitiv-talalkozasok-foldonkivuli.html


"Egyik este nagyon intenzív érzésem támadt. Úgy írtam, hogy nem igazán tudtam irányítani a kezemet, ez több volt annál, mint amit meg tudtam magyarázni, és ellentétben állt mindazzal, amit tanultam. Azt mondta, az emberi fajt földönkívüliek alkották meg, genetikai manipulációt végeztek emberi és földönkívüli DNS-en, hogy más fajokat hozzanak létre. A csillaggyerekek DNS-e tízszeres információt tartalmaz, és olyan dolgokra képesek, mint például telepátia, az idő és tér manipulációja, non-verbális kommunikáció, és ezek mind tudatos és természetes képességek. Tanulási képességeik sokkal fejlettebbek. Sok elváltozás észlelhető a testükben, amelyek fizikálisan erősebbé tették őket azoknál a gyerekeknél, akik többi emberi génnel rendelkeznek. Az ő molekuláris szerkezetük lehetővé teszi a testük gyorsabb vibrálását, minden gyorsabb náluk, beleértve az immunrendszerüket, és azt, ahogy a DNS-ük reagál az idegen dolgokra."
tracey_taylor.jpg
AZ ÚJ EMBER - HOMO NOETICUS

John White, egy "tudatkutató" dobta fel a Homo noeticus kifejezést, mint egy új emberi faj megteremtődését, aki multi-dimenzionálisan sokkal tudatosabb. Ezen a jelenségen alapszik a Csillaggyermek vagy Indigógyermek kifejezés is.

Tracey Taylor a találkozásai alkalmával letöltött információk alapján mondta a következőket, tíz évvel azelőtt, hogy ezek a kifejezések
egyáltalán ismertek lettek volna:

"Van itt egy faj, amely nem különbözik kinézetre az emberektől, és akik azért vannak itt, hogy vezessék a földi tudatosság felébredését. Az Új Gyerekek tudatossága felülírja az uralkodó szabályozást és programozást, ami születéstől jelen van. Magas mentális és elemző képességük egyenesen a tudatalattihoz vagy tudatfelettihez kapcsolódik egy ösztönös kapcsolódással az Univerzummal, amit a spirituális megértés egyensúlyoz ki. A megerősített DNS tízszeres információhalmazzal rendelkezik. Minden felgyorsított, képes az idegen organizmust felismerni és tápanyaggá változtatni, erősítve ezáltal a test működését."

1996-ban egy AIDS-es gyerekeken végzett tanulmány során Yvonne J. Bryson kutatóorvos és kollégája a Kaliforniai Egyetemről megállapították, hogy a gyerekek egy bizonyos százaléka ellenálló volt a betegséggel szemben és úgy tűnt, mindenre immúnisak. Ezen gyerekeknek 24 aktív kodonjuk volt, a normál 20-szal szemben. (Szerk. - A genetikai kód azt határozza meg, hogy a DNS vagy RNS láncában egymás után következő nukleotid-hármasok alapján milyen sorrendben épülnek be az aminosavak a fehérjébe annak szintézise során. A három nukleotid (az úgynevezett kodon) egy aminosavat kódol.) A HIV vírus nem alvó állapotban volt jelen a testükben, várva, hogy egy külső jelre aktiválódjon, hanem teljesen eltűnt onnan! A tesztelt fehér emberek 1%-a rendelkezett olyan genetikai mutációval, ami 3000-szer ellenállóbbá teszi őket a HIV-vírussal szemben.

Paul Dong a "Kína szuper pszichikusai" (China's Super Psychics) című könyvében is előhozza, hogy másfajta gyerekek népesítik be a bolygót. Ezek a gyerekek képesek a gondolataikkal tárgyakat mozgatni és hasonlóképpen megváltoztatni a DNS természetét. Nemrég született Kínában egy kisfiú kék szemekkel, melyek világítanak, mint a macskáé, és képes teljes sötétben látni és írni is. Míg Mexikóban gyerekek képesek bármelyik testrészükön átlátni.

nong_yousui_macskaszem.png
A "BETŰ EMBEREK", ADD, ADHD, ASPERGER SZINDRÓMA ÉS AUTIZMUS

2013-ban megkeresett egy tudós, aki névtelen szeretne maradni, ezért csak L.O.G.-nak fogom nevezni. Lenyűgöző tudományos képesítései vannak: PhD fokozat molekuláris toxikológiából, BA diploma biokémiából és diploma molekuláris biológiából. Megtapasztalt már halál közeli élményt, azonnali gyógyulást és földönkívüli kapcsolatfelvételt olyanokkal, akiket ő csak "Csúcsfejűeknek" (Cone heads) hív, valamint zöld világító lényekkel. Tudomása van több generációs kapcsolatfelvételekről, hiszen édesapja és fivére is átéltek ilyet. L.O.G. "Betű ember"-nek (Letter person) nevezi magát, ami az ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és az Asperger-szindróma keveréke. Úgy hiszi, hogy azok, akik ADD-vel (figyelemzavarral), Aspergerrel-szindrómával vagy autizmussal élnek, nem rendelkeznek hibás génekkel, hanem ők egy fejlettebb embert képviselnek, ők az ún. "Betű emberek".

 

Én nem hiszem, hogy ezek törött gének lennének, hanem inkább új multidimenzionális képességeket tesznek lehetővé, hogy megelőzzék a korlátozott 3D-s valóság újra programozását. Ez nem olyan egyszerű, mint az idegen DNS. Ez egy keveréke a genetikailag fejlett testeknek, kombinálva olyan lelkekkel, melyek az Univerzumunk különböző részeiről érkeztek és ezekbe a fejlett testekbe inkarnálódtak. A lelkek eltérő frekvencián vibrálnak attól függően, hogy milyen evolúciós állapotban vannak, és adott testben ez játszik szerepet a DNS aktiválásában. Azt hiszem, számításba kell vegyük a Homo sapiens kollektív lelkét is. L.O.G. így folytatja:

"A "Betű emberek" két agyféltekéje közti kommunikáció sérült, ezért ők csak egyik oldalt használják ugyanazon probléma megoldására. Azt mondják rájuk, hogy diszfunkcionálisak, pedig lehet, hogy több hely van az agyukban bonyolult feladatok megoldására. Az Asperger rész lehet a felelős azért, hogy a magasabb tudás miatt nem érdekeltek a hagyományos tanulási módszerekben."

A kutatásaiban talált néhány egyedi kémiai eltérést is.

"A Betű embereknél az agyban magasabb az acetilkolin és dopamin mennyisége. Az acetilkolin a B-vitaminban lévő kolinból alakul át, és a "Betű embereknek" több kolinra van szükségük (és más B-vitamin családokra is), mivel ebből többet használnak. Szóval ilyen egyszerű a "gyógymód" a "Betű emberek" számára – több B-vitamin és MSM (metil-szulfinmetán), hogy segítse az enzimreakciókat az agyban és az acetilkolin kolinná alakítását. A hatás néhány nap után jelentkezik, és ha abbahagyják az utánpótlást, akkor néhány nap múlva újra észrevehetők a kiegyensúlyozatlanság jelei (ADHD és társai) attól függően, hogy mennyi stressz éri az embert."

 

Megemlít néhány problémát, melyekkel az ilyen emberek állandóan küzdenek.

 

"Sejtettem, hogy a "Betű emberek" érzékenyebbek és tudatosabbak, ezért szenvednek a jelenlegi korlátozott valóságprogramozástól. Könnyebb lenne nekik, ha multidimenzionális tudatosságukat megtarthatnák, és nem lennének olyan könnyen programozhatók a társadalom jelenlegi, korlátozott és hibás 3D-s valóságra."


Ez buzdított arra, hogy megerősítést keressek Dr. William Brown-nál, aki PhD fokozattal rendelkezik biológiából, és ez lenyűgöző tudományos hitelességet kölcsönöz az általa elmondottaknak. Az ő állítása megerősítette L.O.G. és Tracey Taylor információit. Azt írta:

"Úgy hiszem, hogy a genetikai módosulások a méhen belül jelennek meg, és így egy Új Ember jön létre. A hibridekkel együtt ez egy új emberi faj. Ezt mutatja az egyre nagyobb számú autista, figyelemzavaros (ADD) és indigógyermek. Az új genetikai szerkezet megengedi nekik, hogy multidimenzionálisan nézzék a világot. Úgy hiszem, hogy a kutatások majd kimutatják, hogy rejtett genetikai részeket integráltak a biológia
i rendszerbe, és ezek megjelennek valamennyiünkben, hogy kitágítsuk a tudatunkat. Az ő agyuk gyorsabban dolgozik, és több információhoz jut hozzá. Azt gondolom, ők már tudják, amit tanítanak nekik. Bizonyos tudás és információ belső megértése lejut biomolekuláris szintre, ahol az agy érzékeny aktivitása a DNS molekulák atomi szerkezetében foglal helyet. Ez transz-generációs információ. Az információ a DNS molekulák atomi szerkezetében van. Nagyobb teljesítménnyel hozzáférhető és savant-szindróma-szerű jellemzőket hoz létre. A DNS módosítása sokkal inkább a genom újra modellezése, hogy a rejtett részei újra elérhetők legyenek."

Neil Gould, egy ufológus és megtapasztaló, a "Figyelemzavarosok közeli találkozásai" (Close Encounters of the ADHD Kind) című könyv szerzője, gyerekként élt át kitágult tudatállapotban észleléseket és földönkívüli találkozásokat. A nehézség abból adódott, hogy próbált megbirkózni ezzel és próbálta megérteni a behatárolt 3D-s világot. Sok felnőtt megtapasztalónak vannak gyerekei hasonló jellemzőkkel, és ezek a gyerekek gyakran lépnek interakcióba szellemekkel és földönkívüliekkel. Vajon ezek a személyek olyan képességgel és programokkal rendelkeznek, melyeket még nem értünk teljesen?

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/mary_rodwell_homo_noeticus_az_uj_ember_2_resz