Cobra helyzetjelentése és szerkesztői kiegészítések

light-vs-darkness.jpgA Corey Goode és David Wilcock által korábban említett űrháborúkról szóló beszámolókra reflektálva az alábbiakban Cobra friss helyzetjelentését és felhívását tesszük közzé, és megpróbáljuk néhány olyan hírrel kiegészíteni, amelyek szorosan kapcsolódnak hozzá.

 

Cobra helyzetjelentése:

 

 

A szeptember 1-jei gyűrűs napfogyatkozást arra használta fel a Chimera csoport, hogy újra megnyissanak egy negatív plazma portált a kongói energiaörvényen keresztül. Láthatjátok, hogy a teljes napfogyatkozás pályája keresztülmegy Kongón.

eclipse.jpg (Szerk – Hogy mi és miért zajlik pontosan Kongóban, az 1996-os arkhón invázió helyszínén, arról itt lehet bővebben olvasni:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/a-kongo-orveny-meggyogyitasa-yaldabaoth.html)

 

Pontosan 67 perccel a napfogyatkozás vége után a Chimera csoport tagjai az egyik pilóta nélküli légi járműről skaláris sugárfegyvert alkalmaztak, hogy megsemmisítsék Elon Musk Falcon 9 hordozórakétáját, azért, hogy így késleltessék a felszíni űrprogramokat, amelyek megkísérelnének véget vetni a Föld karantén helyzetének.

http://spacenews.com/falcon-9-explosion-could-have-ripple-effects-across-space-industry/

 

Elon Musk egy bizonyos pozitív Titkos Űrprogram frakció képviselője. Legutóbbi közleményében utalt arra, hogy a Falcon 9 robbanását földönkívüli beavatkozás is okozhatta. Az orosz fősodratú médiában erről nyíltan számoltak be:

https://sputniknews.com/science/20160910/1045180070/elon-musk-ufo-spacex-explosion.html

 

2016. szeptember 1. óta - amely a II. világháború kitörésének 77. évfordulója - nyílt háború zajlik naprendszerünkben a chimera csoport és a drakonida kegyenceik, valamint a Központi Faj pozitív Fényerői, a Galaktikus Konföderáció, a plejádi, szíriuszi és andromédai flotta és a Titkos Űrprogramok pozitív frakciói között. Ez a Galaktikus Háborúk végső befejezése, amely a Naprendszerünk végső felszabadítását hozza el és az Univerzum sötétségtől való végső megtisztulását.

 

Ez a háború abban is megnyilvánul, hogy skaláris technikával megnövekedett támadásokat intéznek a Fénymunkások és Fényharcosok ellen.

 

A kialakult helyzet miatt, hogy megerősítsük a bolygó felszínén a Fényrácsot, ebben a hónapban két további Heti Felemelkedés Meditációt fogunk végezni.

 

Az első meditáció pontban a szeptember 16-i holdfogyatkozáskor, magyar idő szerint 20:54-kor kezdődik.

https://en.wikipedia.org/wiki/September_2016_lunar_eclipse

 

A második pontban a szeptember 22-i napéjegyenlőség időpontjában, magyar idő szerint 16:21-kor.

http://earthsky.org/?p=26181

 

Instrukciók a meditációhoz magyar nyelven itt olvashatók:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/terjesszetek-heti-felemelkedes-meditacio.html

 

 

Itt megtekinthető a meditáció időpontja a helyi időzónák szerint:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

 

A Fény Győzelme!”

 

 

A fordításért köszönet illeti Rácz Anitát és a magyar nyelvű Cobra Portál-t. Oldalukon néhány hónapja gyakorlatilag naprakészen megtalálhatók Cobra írásainak fordításai, számos kapcsolódó és értékes összefoglaló, magyarázó, spirituális vonalat erősítő cikk-kel egyetemben:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/

 

 

GoodET Hungary blog szerkesztői kiegészítése a fentiekhez:

 

 

A fentiekben Cobra által emlegetett SpaceX tulaj, Elon Musk igen érdekes figura és fiatal kora ellenére nem mindennapi életút áll már mögötte. Az alábbi cikkben alaposabban is megismerkedhetünk a többek között a Tesla Motors elnökeként és alapítójaként ismert Musk-kal:

http://vs.hu/gazdasag/osszes/a-milliardos-akivel-nem-akarna-egyutt-elni-0201#!s28

elon.jpg Érdekes lehet továbbá azt is megemlíteni, hogy az utóbbi években a fizikus Stephen Hawking mellett Elon Musk volt az a másik igazán nagy visszhangot kiváltó figura, aki a mesterséges intelligenciára, mint veszélyforrásra hívta fel a figyelmet a főáramlatú médián keresztül...

http://index.hu/tudomany/2014/10/27/az_ordogot_idezzuk_meg_a_mesterseges_intelligenciaval/

spacex-b-elon.jpg

ugyanakkor az is igaz, hogy nemrégiben éppen Musk volt az, aki OpenAI néven egy mesterséges intelligencia kutatásával foglalkozó projektet indított útjára:

http://index.hu/tech/2016/05/11/openai_elon_musk_mesterseges_intelligencia/

 

Cobra helyzetjelentése alapján úgy tűnik, hogy publikus tevékenysége és technológiai innovációi mellett Musk a háttérben sokkal több mindenben is érintett lehet. Mindenesetre nem lenne meglepő, ha mindaz, amit már eddig is létrehozott a SpaceX és más projektjei révén, infrastruktúra és technológia terén, fontos szerepet kapna a közeli jövőben. Mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni a róla szóló híreket és aztán majd kiderül, hogy végül is melyik oldalon áll valójában. Meglátjuk.

 

-----------

 

Az űrháborúk vonatkozásában a különböző frakciók háttérben zajló tárgyalásairól, az összeesküvés csoportjainak megadási feltételeiről, kozmikus eredetükről és további várható sorsukról fontos információk jelentek meg néhány héttel ezelőtt Cobrától:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/07/a-megadas-feltetelei.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/07/frissites-megadasi-feltetelekrol.html

 

A nyáron történt törökországi puccs-ról olvashattunk szintén Cobra egyik forrásától egy olyan beszámolót, amely gyökeresen eltér mind a főáramú, mind pedig az alternatív médiában elhangzott legtöbb spekulációtól:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/07/beszamolo-tajvani-felemelkedes.html

 

Kb másfél hete Simon Parkes sürgős felhívást tett közzé Connecting Consciousness néven létrehozott csoportjának európai és főként németországi tagjai számára. A felhívás lényege egy üzenet volt, amelyben arra kérte Németországban élő hallgatóit, hogy kezdjenek el tartalékolni némi élelmet és ivóvizet egy kb 7-10 napos időtartamra. Na de pontosan miért is?

 

Simon információi szerint a háttérhatalmi elit III. világháborút kirobbantani szándékozó törekvései teljesen új szakaszba léptek. Az elit felszólította Angela Merkelt, hogy végezze el a feladatát és tegye meg a szükséges lépéseket az összeesküvés terveinek előmozdítására. Merkel ezt visszautasította, mire megfenyegették őt, hogy ha nem engedelmeskedik, akkor bedöntik a német gazdaságot, amire azt a választ küldte, hogy: „Állunk elébe, felkészültünk rá.”

 

Ekkor az elit Angela Merkel ellen fordult és augusztus 25-én, bosszúból merényletet kísérelt meg ellene Prágában, amely sikertelenül végződött. A hír a főáramlatú médiába is bekerült, és maga az a tény, hogy erről egyáltalán híradás születhetett, a németek üzenete volt az elit felé, hogy tudnak a terveikről és készen állnak megakadályozni azt.

http://magyaridok.hu/kulfold/merkel-elleni-merenyletet-allitottak-meg-pragaban-949678/

angela.jpg 

Ezzel Németország gyakorlatilag hivatalosan is szembefordult az USA-val. Jól jelzi ezt a TTIP szabadkereskedelmi egyezmény megkötéséről folytatott tárgyalások szinte teljes kudarcba fulladása illetve az a tény is, hogy a német kormány (egyelőre nem hivatalosan és csak nagyon óvatosan) elkezdte felszólítani a lakosságot, hogy kezdjenek el tartalékolni 10 napra való élelmet és ivóvizet.

vbpyidgo.jpg Az elit lényegében az I. és II. világháborút is Németországban kezdte meg, és az volt a tervük, hogy most a III. világháborút is ugyancsak onnan indítják el. A Merkel ellen végrehajtott merénylet lett volna a III. világháború kezdőakkordjaként véghezvitt „szarajevói merénylet” és Ferenc Ferdinánd szerepébe ezúttal Angela Merkel került volna.

 

Európában jelenleg súlyos háborús készülődés zajlik (és lényegében ezért is küldte Simon a videóüzenetét a németeknek). Németországban jelenleg is amerikai harckocsik állomásoznak és ezek most elfoglalták végleges pozíciójukat (ergo további parancsokra várnak)!!!!! Ugyanez a helyzet nem csak Németországban, hanem többek között Romániában illetve más, orosz határ mellett lévő országokban is. Simon maga Whitby-ben, egy északi-angliai kis kikötővárosban él és 6 héten keresztül személyesen is látta, ahogy amerikai harckocsik döngetnek el a városka utcáin és haladnak befelé, az európai kontinens belsejébe. Ezek az információk nem találhatók meg a főáramlatú médiában, talán mindössze egy rövidke hír utalhat erre, miszerint Oroszország hirtelen teljes harckészültségbe helyezte hadseregét.

http://inforadio.hu/kulfold/2016/08/25/teljes_harckeszultsegben_az_orosz_hadsereg/

 

Nagyon kevés valódi vagyon maradt a világon, amivel működtetni lehetne a világ jelenlegi struktúráját. Az arany kb 1/3-a Kínában van, jelenleg gőzerővel zajlik a még elérhető ezüst felvásárlása illetve Soros György rendelkezik még nagyobb vagyonnal, de ő ebből az iszlám országokból Európába történő népvándorlást finanszírozza. A Rothschild frakció szinte teljesen kifogyott a pénzből és egyetlen reményük, hogy háborút szítanak és így a háborús profittermelő gépezet majd újra beindítja feléjük a pénzáramlást. (Hozzátéve, hogy mindez kiegészül a cionista/sátánista körök szervezkedésével, akik mindig is a tömegpusztításban voltak elsősorban érdekeltek)

 

A Deutsche Bank szintén a tönk szélén áll. A napi zárása után, amikor a tényleges átutalásokat bonyolítják, naponta mindössze pár százezer eurónyi összegre vannak attól, hogy az óriásbank fizetésképtelen legyen. (A becslések szerint – lévén, hogy a Deutsche Bank jóval nagyobb a 2008-ban csődbe ment Lehman Brothers-nél – a 2008-as válságnál min. 4-6-szor nagyobb összeomlás várható, a szerényebb számítások szerint) Simon már jó ideje októberre prognosztizálta bizonyos folyamatok elindulását, és most mindezt korrigálva azt mondja, elképzelhető, hogy már szeptemberben is történhetnek nagyobb volumenű események. Nem biztos, de a lehetőség megvan rá.

131030093813-deutsche-bank-1024x576.jpg A német kormány tehát tudatában van a helyzet komolyságával és tervezi, hogy a lakosságnak kötelező jelleggel írja elő az élelem és ivóvíz tartalékok felhalmozását.

http://24.hu/kulfold/2016/08/21/elelmet-es-vizet-tartalekoltatnanak-a-nemetekkel/

Ami viszont már nem került be a hírekbe, hogy ugyanezt a felszólítást saját állampolgárai felé Finnország és Norvégia kormánya is megtette.

 

Vaclav Klaus korábbi cseh elnök a cseh miniszterelnökkel a színfalak mögött (informális beszélgetések során) arra keresik a megoldást, hogy hogyan lehetne felfegyverezni a civil lakosságot. Ugyanerre irányuló törekvések kerültek szóba kormányzati szintű megbeszéléseken Norvégiában is.

 

Amerikában az elit két különböző csoportja közül az egyik még az amerikai elnökválasztás előtt, a másik pedig az elnökválasztás utánra tervezi a gazdaság irányított bedöntését (emlékeztetőül – a választás időpontja 2016. november 8-a. Nincs tehát túlságosan messze). Bizonyos csoportok tervezik a londoni tőzsde irányított bedöntését is.

 

Az elit tisztában van azzal, hogy a Földön (köszönhetően az egyre inkább beáramló kozmikus energiáknak is) a női energia jelenléte egyre inkább növekvőben van, ezért megpróbálja meghackelni és a maga javára fordítani a folyamatot. Éppen ezért a legfontosabb országok elnöki kulcspozícióiba saját köreikből származó, de női szereplőket ültet. Így került hatalomra a „3 grácia”, azaz Nagy-Britanniában a David Cameron-t váltó Theresa May, így van jelenleg a hatalomban Németországban Angela Merkel (aki amúgy drákonida vérvonalból származik, de most úgy tűnik fellázadhatott a gazdái ellen) és ezért lesz várhatóan Hillary Clinton amerikai elnökké választva hamarosan az USA-ban. Így a számukra legfontosabb három országban (USA, GB, GER) egyaránt női vezető lesz hatalmon.

 

Hillary Clinton-nak a (most már mindenki számára nyilvánvaló) egészségügyi problémái miatt az elit felajánlott egy klóntestet, vagyis, hogy a lelkét „áthelyeznék” egy klóntestbe. A titkos űrprogramok technológiáról olvasva tudjuk, hogy ez a technológia már régóta létezik - Hillary azonban visszautasította a számára felkínált lehetőséget. Annyira nagy a bizalmatlanság és a félelem az elit csoportjain belül, hogy Hillary nem bízik azokban az emberekben, akik felajánlották neki ezt a lehetőséget és attól fél, ha egyszer áthúzzák a lelkét egy ilyen klóntestbe, akkor az már nem ugyanaz a Hillary lesz és abban az esetben neki gyakorlatilag vége. Hillary tehát úgy néz ki, egy olyan csapbába került, amiből nincs kiút – teste fizikailag már nem bírja a terhelést, új klóntestet pedig nem akar, ezzel a sorsa nagymértékben megpecsételődött.

511186.jpg 

(Azt azért hozzá kell tegyük, hogy a hírek szerint Trump a jezsuiták bábfigurája, míg Clinton a Rockefeller/Illuminácik előretolt embere és ahogy az egyik ázsiai Sárkány család képviselője mondta nemrégiben: „Amerika jelenleg a pestis és a kolera között választhat”... Simon véleménye szerint úgy tűnik, jó ideig ez lesz az utolsó „szabad” választás Amerikában.)

 

Simonnak a Hillary klóntestbe helyezéséről közölt információi olyan érzékeny információk, hogy a videointerjú után - amiben mindezt először megemlítette - néhány perccel rendőrök kopogtattak az ajtaján, és közölték vele, hogy riasztást kaptak magasabb körökből, hogy azonnal jöjjenek ki Simon házához, mert az élete veszélyben lehet. Ezt ő úgy értékelte, hogy a rendőrséget pozitív csoportok riaszthatták megelőzésképpen, hogyha őt egy esetleges támadás érte volna, akkor segíteni tudjanak neki. Végül nem érte semmilyen atrocitás – legalábbis ezzel az esettel összefüggésben nem.

 

Elmondta, hogy a Brexit sem éppen az volt, mint aminek elsőre látszott és szó sincs arról, hogy „Anglia végre visszanyerte volna függetlenségét”. Attól eltekintve, hogy hosszabb távon azért lehetnek ennek pozitív hatásai is, az elit természetesen ezt a folyamatot is irányította, azonban most már olyan szinten szét van tagolva és darabokra van esve a háttérhatalmi struktúra, hogy míg az egyik csoportjuk nagyot kaszált a Brexit-en (hiszen ezt felhasználva rengeteg pénzt mentettek ki Nagy-Britanniából), addig egy másik csoportjuk nagyon sokat veszített ezen.

 

----------

 

Edward Snowden nemrégiben ugyancsak egy sokatmondó üzenetet írt ki twitter oldalára, ami megint csak utalhat valamiféle készülődésre:

http://www.origo.hu/techbazis/20160815-edward-snowden-halott-megoltek-twitter.html

snowden_uzenet.jpg Együttműködtél velem? Beszéltünk egymással 2013 óta? Kérlek, vedd fel újra a kapcsolatot velem, vagy beszélj Barton Gellman-nel. Itt az idő!”

 

----------

 

Sok minden más mellett nagyjából tehát ez az az alaphelyzet, amivel belemegyünk az őszbe, és a szeptember-október időszaka rendkívüli eseményeket és kemény hónapokat vetíthet előre. A fentebb összegyűjtött rövidke hírekből kitűnik, hogy a (most már évek óta halogatott) helyzet lassan-lassan tényleg elérheti a forráspontot és hamarosan az egész eddigi történet - égen és földön egyaránt - a célegyenesbe fordul.

 

És akkor mindezt olvasva és szembesülve az éppen elharapózni készülő totális káosz előjeleivel (az alvó tömegek egyenlőre csendes asszisztálása mellett) felmerülhet bennünk a kérdés, hogy akkor most tényleg kell-e nekünk ezzel foglalkozni úgy igazán? Fontos-e tudnunk ezekről, és mihez kezdjünk egyáltalán az egésszel?

 

És persze kérdés az is, hogy mégis mit tehetünk mi „kisemberek”? Mit csináljunk? Most akkor féljünk? Pánikoljunk előre? Készülődjünk? Fegyverkezzünk? Tartalékoljunk? Mi lehet a mi dolgunk ezzel?

 

Fegyverkezzünk fel? - szerintem azt inkább ne.

 

Tartalékoljunk? - attól még senkinek sem lett baja, ha volt 10 napnyi ivóvize és éleleme a spájzban.

 

Készülődjünk? – maximum csak annyira, hogy mostantól ne lepődjünk meg semmin, de azért ne rágódjunk naphosszat ezeken a híreken.

 

És ami ezzel kapcsolatban talán első és legfontosabb dolog lehet számunkra, és amire érdemes rászánni néhány percet, eltöprengeni rajta és minél inkább törekedni rá - ha már egyszer tényleg elkezdtek potyogni az űrhajók az égből:

 

http://www.kozsditamas.hu/cikkek/irasok---cikkek---hirek/kozsdi-tamas---en-fenylek-2012.-jul.-25..html

 

 

Címkék: Cobra, Chimera, Elon Musk