Corey Goode – Helyzetjelentés 2016. augusztus - I/1.

corey_frissites_aug.jpgCorey Goode legújabb információi és általános helyzetjelentése az elmúlt hetek/hónapok eseményeiről, találkozóiról, megbeszéléseiről...

 

Bolygónk és Naprendszerünk sokkal mélyrehatóbb változásokon megy keresztül, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolná. Nem csak a földönkívüliek valósak, hanem pozitív és negatív csoportok is messzemenőleg érintve vannak mindennapi életünkben, sokkal nagyobb mértékben, mint ahogy azt a legtöbb ember felismerné. Annak ellenére, hogy sokan leértékelik azoknak a klasszikus spirituális tanításoknak a szerepét, amiket az évezredek során kaptunk, mégis úgy tűnik, hogy jelenleg semmi sem bír nagyobb jelentőséggel számunkra, mint hogy ezeket a tanításokat tanulmányozzuk és gyakoroljuk.

 

20 éven keresztül szolgáltam a titkos űrprogramban, aminek megléte a legtöbb ember előtt még mindig ismeretlen. Mégis, egyre több és több bennfentes lép elő, olyanok, mint például a repülőmérnök William Tompkins, aki tőlem függetlenül a beszámolóim számos aspektusát megerősítette. Tompkins hamarosan látható lesz a Gaia TV-n hetente sugárzott Kozmikus Közzététel című műsorban is. A Gaia Tv segített nekem abban, hogy ez az üzenet szélesebb nézőközönség elé juthasson, és a nézőszámuk mára meghaladja a CNN nézettségét.

 

Valós adatok is egyre inkább alátámasztják mindazt, amit magam is láttam és hallottam. David Wilcock 2016. június 19-én közzétett egy részletes összefoglalót erről, amit érdemes lehet újra elolvasni azoknak, akik követni szeretnék a történet további szálait:

 

http://goodethungary.blog.hu/2016/06/25/david_wilcock_kiegeszites_corey_helyzetjelentesehezu

 

A felmutatható bizonyítékok közé tartozhatnak azok a több helyről származó jelentések, amelyek bizarr meteor észlelésekről szólnak. A június 2-án Phoenix városa felett megjelenő vad sávmintákról a NASA igyekezett azt állítani, hogy azok egy "aszteroida" következtében jöttek létre. Ezek a fajta események mély aggodalmat váltottak ki a bennfentesek körében, mivel berkeikben él egy olyan félelem, hogy hiperfejlett űrhajók lakott területekre zuhanhatnak.

aszteroida_csik.jpg

Az általam kapott információ alapján jelenleg egy háború folyik pozitív és negatív földönkívüli illetve más, földi eredetű csoportok között és az ilyen lövöldözések száma egyre növekvő gyakoriságot mutat. Ennek pedig látható nyomai lesznek. Ez az információ szinte azon nyomban megerősítést nyert a David cikkében felvázoltak alapján.

 

A kulcsjátékos ebben a történetben a Cabal - egy olyan csoport, amit sokan "Új Világrendnek" neveznek. A legtöbb ember nem is tud arról, hogy a Cabal működését nagyon hatékonyan akadályozza egy különböző csoportokból álló szövetség itt a Földön illetve a titkos űrprogramokban, így a bolygónk feletti pénzügyi és politikai hatalmuk szisztematikusan megdöntésre kerül.

 

A Földi Szövetség csoportjai közé tartozik a USA védelmi és hírszerző közösségeinek egy jelentős százaléka, akik a jó ügy érdekében harcolnak. Tevékenységeikbe beletartoznak olyan széleskörű számítógépes hackelések, amelyek már most is rengeteg rejtett igazságot hoztak felszínre. Arról is hallhattunk, hogy hatalmas méretű adatmennyiséget fognak a jövőben nyilvánosságra hozni, amely a közvélemény számára egy teljes körű közzétételt eredményez majd – vagyis lehull a lepel a Cabal bűncselekményeiről és megtudjuk az igazságot a Titkos Űrprogramokról.

 

A Cabal-t végső soron negatív szándékú földönkívüliek hozták létre és ők működtetik, köztük a reptiliánok egy csoportjával, akiket drákonidáknak neveznek. A Cabal emberi tagjai nem alakváltó reptiliánok, mivelhogy a biológiai élet nem rendelkezik ezzel a képességgel. Azonban, a Cabal bizonyos tagjai telepatikus kapcsoltban állnak azokkal a lényekkel, akiket az inuitív képességgel rendelkezők sok esetben egy reptilián "borításként" láthatnak az arcukon. Ennek köszönhető az a jelenség is, amiről David Icke számolt be korábbi írásaiban.

 

A drákonidák egy hódító faj, és Tompkins legújabb beszámolójában felfedte azt is, hogy nem csak azért vették fel a kapcsolatot a nácikkal, hogy segítségükkel reményeik szerint le tudják majd igázni a Földet, hanem azért is, hogy felállítsanak itt egy hadsereget, amit aztán felhasználhatnak arra, hogy közreműködésükkel sok más világot is leigázzanak. A náciknak megvolt a mentalitásuk és ipari-technológiai tudásuk is ahhoz, amit a drákonidák szerettek volna, így elkezdték kolonizálni az űrt olyan technológiák segítségével, amiket a drákonidáktól kaptak az 1930-as évek végén.

 

Az USA megszerzett eszközei révén fejlesztette saját űrprogramját, de messze nem jártak olyan sikerrel, mint a németek. Az amerikaiakat végül legyőzték és megzsarolták, hogy csatlakozzanak a németek titkos űrprogramjához, amit meg is tettek abban a reményben, hogy át tudják venni az irányítást a program felett és kiüthetik a németeket a hatalomból. Sajnálatos módon azonban, ennek pontosan az ellenkezője történt – legalábbis sok éven keresztül.

 

A titkos űrprogramok technológiai színvonala mellett szinte minden más eltörpül itt a Földön. Rendelkeznek ételreplikátorokkal, ismerik a teleportálás, időutazás módját, antigravitációs, ingyenenergia berendezésekkel rendelkeznek és olyan gyógyító technológiáik vannak, amelyek a járványok, betegségek minden formájára gyógyírt jelentenek és még az öregedés folyamatát is idejét múlttá teszik. Ezek a technológiák egyetlen éjszaka leforgása alatt átalakítanák a társadalmunkat egy igaz Star Trek típusú társadalommá. Ezek az eszközök már most is léteznek fent az égben, a fejünk felett, pusztán nincs megengedve a számunkra, hogy láthassuk illetve használhassuk őket – köszönhetően a Cabal-nak és az ő uraiknak.

 

Azonban a titkos űrprogramokból kinőtt az ellenállás egy egyre növekvő oszlopa, amit Titkos Űrprogram Szövetségnek hívnak. Annak ellenére, hogy formális megbízatásom a titkos űrprogramokban 1987-ben befejeződött, nemrégiben kapcsolatba lépett velem egy újonnan érkezett, nagy hatalommal rendelkező földönkívüli csoport és ez ahhoz vezetett, hogy – a földönkívüliek saját kérésére - visszavettek a programba.

 

Ezt az új csoportot eredetileg - amióta csak megérkeztek hatalmas gömbökből álló csodálatos flottájukkal – Gömb Lényeknek nevezték. Néhány űrhajójuk átmérője olyan hatalmas, mint maga a Neptunusz bolygó. Annak ellenére, hogy az első gömb az 1980-as években jelent meg, az 1990-es évek végéig nem mutatkoztak meg nagyobb számban. Újabb jelentős beáramlási hullámuk a maja naptár 2012-es végdátumára érkezett. A gömbök mindenféle kommunikációt visszautasították a titkos űrprogrammal illetve a Titkos Űrprogram Szövetséggel, ami nagyon rejtélyessé tette az egészet és sok aggodalomra adott okot.

 

David Wilcock-kal 2014 októbere óta működöm szorosabban együtt, miután írásbeli levelezésünk már 5 évvel korábban megkezdődött. Annak ellenére, hogy David eredendően szkeptikus volt a tapasztalataimmal és állításaimmal szemben, hamar felismerte, hogy meg tudtam erősíteni számára több tucatnyi olyan specifikus adatot, amit más bennfentesektől hallott. Ugyanakkor én magam is megdöbbentem azon, hogy David mennyit is tud valójában és mennyi az az adat, amit nyilvánosan még soha sem tett közzé a titkos űrprogramokkal kapcsolatban. Addig tehát az információk nagy többségét visszatartotta, így kitalálhatta, hogy ki mond igazat és ki nem.

 

David aprólékosan leírt mindent, amit élőszóban mondtam neki, ami 2015 februárjában egy 150 oldalas dokumentumot eredményezett. Most kezdtünk bele annak a munkálataiba, hogy ezt a könyvet nyilvános formában is közzétegyük és ennek előrehaladtáról időről időre be fogok majd számolni.

 

David ugyancsak megosztotta ennek a dokumentumnak a tartalmát a Gaia televíziós hálózat vezetőivel, akikben megbízott. 2015 februárjában a Conscious Life Expo-n tartott előadásában David nagyjából bemutatta azokat az adatokat, amikről beszéltem neki, továbbá másoktól származó információkat is. Ez eléggé felkavarta az állóvizet a bennfentesek körében és mindez ahhoz vezetett, hogy fenyegetéseket kaptam, még úgy is, hogy az általa megosztott információk nagy része nem tőlem származott.

 

Én magam is feltűnök a közönség soraiban ezen a videófelvételen, amit David 2016 augusztus 2-án tett közzé. Bizonyos online megjelent vélekedésekkel ellentétben, a felvétel idején még teljesen anonim voltam a nagyközönség számára, és David-et kivéve senki sem ismert.

 

(Szerk - Az előadás anyagából készült összefoglaló magyar nyelven:

https://www.scribd.com/document/260586819/David-Wilcok-Titkos-%C5%B0rprogram)

 

Nem sokkal azt követően, hogy ezek az információk nyilvánosságra kerültek, végre megindult a kommunikáció a "gömb lények" és a Titkos Űrprogram Szövetség között. A gömb lények név szerint engem kértek, ezért 2015 márciusában felvittek és bemutattak a Titkos Űrprogram Szövetség kulcsembereinek, kapcsolatomon, Gonzales alezredesen keresztül, akivel a gömb lények ugyancsak kapcsolatban álltak.

 

A lények, akik lehetővé tették ezt a találkozót már felvették velem a kapcsolatot a múltban. Emberszerű megjelenésük volt, de madárszerű jellemzőkkel, kék és lila tollazattal is bírnak, ezért aztán Kék Avian-oknak nevezték el őket. A két lény, akikkel a legtöbbet kommunikáltam közülük Ra-Tear-Eir és Ra-Rain-Eir névre hallgat.

 

A Kék Avian-nok visszautasították a Szövetséggel való közvetlen kommunikációt, így végül én lettem az összekötő kapocs az első találkozón. Mögöttem álltak, más típusú lényekkel együtt - akiket csak szimplán aranyháromszög-fejű lényeknek hívunk - és telepatikus úton, közvetlenül a fejembe válaszokat közöltek a Szövetség által feltett kérdésekre. Ezeket a válaszokat aztán olyan aprólékosan továbbítottam, ahogy csak tudtam.

 

Ez a találkozó nagy meglepetésnek számított és csupán az első volt az utána következő találkozók sorában. Én lettem a Titkos Űrprogram Szövetség kommunikációs csatornája, azért, hogy bolygót meggyógyító törekvéseik széles körben ismertté váljanak az emberiség körében. Ezt a törekvést nagy mértékben segítette a David-del folytatott együttműködésem, illetve az, hogy a Gaia Tv úgy döntött, „Kozmikus Közzététel” néven egy egész televíziós sorozatot indít el ezekről az eseményekről.

 

2015 szeptemberében, nem sokkal azt követően, hogy a Kozmikus Közzététel sorozat hetenként jelentkező epizódjai elindultak, be lettem mutatva egy másik szövetségnek is, intelligens civilizációk egy olyan csoportjának, akik a Föld belsejében élnek. Egyáltalán nem üreges Földről van szó. A Föld felszíne alatt méhsejtszerű zsebek találhatók, amelyek - eléggé fejlett technológia segítségével - élhető régiókká alakíthatók. Ezek a területek már széles körben lakottak voltak tőlünk messze fejlettebb civilizációk által.

 

Annak ellenére, hogy a titkos űrprogramban már hallottam belső földi civilizációkról, a látkép, amivel szembesültem odalent, elég meglepő volt a számomra. Egy csoport, amely Anshar névvel illette magát közvetlenül érintett volt az emberiség spirituális evolúciójában. Az északi-típusú emberekre hasonlítanak, bár a hajuk fehér és a szemeik is valamennyivel nagyobbak. Be lettem mutatva Kaaree-nak, az Anshar magas rangú papnőjének, és vele tapasztaltam meg azt a folyamatot, amit egyszerűen csak „agyérintésnek” lehetne nevezni.

 

Ez az esemény tartós hatással volt rám, beleértve azt a tényt is, hogy ezt követően szinte azonnal elkezdtem sokkal egészségesebb étrendre váltani és azóta elég súlyt adtam le ahhoz, hogy azt mondhassam, a külső megjelenésem észrevehetően megváltozott.

 

Összességében véve az Anshar csoport üzenete visszatükrözi a Kék Avian-ok üzenetét – nevezetesen azt, hogy a bolygónk és a naprendszerünk hamarosan egy drámai erejű energetikai váltáson fog keresztülmenni, ami mindenki számára egy hatalmas lelki átalakulással lesz egyenértékű. Minél szeretetteljesebbek, segítőkészebbek és könyörületesebbek vagyunk, annál inkább javunkra válik ez a változás, ami végső soron egy spirituális bizonyítványosztás lesz a számunkra. Olyan új képességekre fogunk szert tenni, amilyenekkel a spirituális szövegekben szereplő nagy mesterek rendelkeznek.

 

A negatív erőknek meg van engedve, hogy kísértésekbe vigyenek bennünket és gondolatformákat kínáljanak fel a számunkra, akkor és ott, amikor és ahol csak behívjuk őket. Ez része az univerzumot kormányzó kozmikus szabad akarat törvényének. A negatív lények számára végső soron a félelmünk, a dühünk, és a szomorúságunk – egyszóval, amit gyakran "loosh"-nak neveznek - szó szerint energetikai élelemként szolgál.

 

A Cabal látszólag megmagyarázhatatlan és önpusztító tevékenysége máris sokkal több értelmet nyer, ha megérted azt, hogy a drákoindiák egyfajta félelemfarmként használják az olyan bolygókat, mint amilyen a miénk is. Egy bolygó sokkal kisebb lélekszámú populációval, de sokkal szigorúbb ellenőrzés alatt összességében nagyobb mennyiségű "loosh"-t hoz létre a drákonidák számára, mint amit mi jelenleg biztosítani tudunk nekik. Ennél fogva láthatjuk a végeláthatatlan "depopulációs" erőfeszítéseiket, több milliárd ember megölésére tett kísérleteiket – ahogy az Új Világrend kialakítására tett törekvéseket is.

 

Ez a kozmikus ütközet alaposan ki van fejtve az Egység Törvénye könyvekben, ami egy 106 ülésből álló, kérdésekből és válaszokból összeállított üléssorozat dokumentált anyaga. Egy olyan kommunikációé, ami egy PhD végzettségű fizikus és egy – magát Ré-nek nevező - állítólagos földönkívüli intelligencia között zajlott. Erről a sorozatról még akkor szereztem tudomást, amikor a titkos űrprogramban voltam és ott olyan propagandát terjesztettek róla, amiben negatívként tüntették fel. David Wilcock már közel 20 éve tanulmányozta és tanította az Egység Törvénye könyvek anyagát, mikor elkezdtem mesélni neki mindarról, amiről tudomásom volt.

 

A Kék Avian-ok nem sokkal azt követően, hogy kapcsolatba léptek velem, megkértek rá, hogy olvassam el az Egység Törvényét. Amikor a Titkos Űrprogram Szövetségnek esélye nyílt arra, hogy beszéljenek velük, az egyik első kérdés feléjük úgy hangzott: "Ti vagytok az Egység Törvénye sorozatban szereplő Ré?" A válaszuk erre mindössze annyi volt: " Ré vagyok" - pontosan úgy, ahogyan a könyvben szereplő információk forrása minden egyes válasz során bemutatkozik az Egység Törvénye dialógusaiban.

 

Amikor David Wilcock feltette a kérdést, hogy ez a csoport vajon tényleg az Egység Törvényében szereplő Ré, három szót hallott nagyon tisztán az elméjében: "Menj ki a szabadba." Kisétált a bejárati ajtón és egy hatalmas szivárványt látott, ami bár közvetett, de meggyőző megerősítést jelentett számára arról, hogy kikről is van szó valójában. David és én a filmfelvételek szünetében egy étteremben ugyancsak beszélgettünk erről, és az éttermet elhagyva mindketten egy szivárványt láttunk.

 

A szabad akarat törvénye megengedi a negatívaknak, hogy bomlasztó és nyugtalanító eseményeket idézzenek elő, bármilyen mértékűről is legyen szó. A családomnak és nekem nagyon nagy árat kell fizetnünk mindezért. A lények úgy magyarázták nekem, hogy csakis azt fogom megtapasztalni, ami "meg van engedve", és ennél fogva ezeket az eseteket majdnem teljes mértékben el tudnám kerülni, ha képes lennék folyamatosan követni és támogatni az üzenetüket.

 

Ez sokkal nehezebb annál, mint ahogy elsőre hangzik, mivelhogy folyamatos kihívás elé állítanak minket olyan dolgok, amelyek negatív érzelmek irányába terelnek bennünket. Az általam végzett munka során ezek a kihívások drámai mértékben megnövekedtek.

 

David a lehető legújabb elérhető információkat tette közzé június 19-i írásában, amiben megírta a titkos űrprogramban szolgáló kapcsolatom, Gonzales alezredes történetét, aki ellenem fordult.

 

Mindez azután történt, miután egy alacsonyabb rangú titkos űrprogram csoport elfogott és fejlett technológiát alkalmazva rávett, hogy feladjak három embert a Szövetség tagjai közül. Egy Ipad-hez hasonló készülék segítségével képsorozatokat mutattak nekem, és a tudatalattim rögtön felismerte azokat az embereket, akiket korábban már láttam, és ezt a gép azonnal regisztrálta. Ez pedig veszélybe sodorta Gonzalest, aki ezt követően bujkálni kényszerült.

 

Ezután rendkívül sötét időszakon mentem keresztül, ami alatt többször is elrabolt és kínvallatásszerűen kikérdezett a Titkos Űrprogram Szövetség egyik specialistája, akinek az volt a feladata, hogy kezelésbe vegye a személyzet alulteljesítő tagjait. Kiégtem és közel sem teljesítettem úgy, ahogy a Szövetség elvárta volna tőlem és ugyanilyen negatív véleményük volt David-ről is.

 

Igen nagy árat kell tehát fizetnie annak, aki ezt a munkát akarja végezni nap mint nap, és közben olyan lelki hatások érik, amelyeknek az a célja, hogy eltántorítsák, késleltessék vagy másmilyen módon zavarják a képességeit abban, hogy haladhasson előre és megoszthassa ezt az üzenetet.

 

A titkos űrprogram specialistája - aki magát "Hajcsárnak" nevezi – nem fogadott el tőlem semmilyen kifogást. Úgy látják, hogy a Földön nagyon erőteljes változások történnek, amelyek végül a közeli jövőben egy teljes közzétételi eseményhez vezetnek. Ez nem fog varázslatra megtörténni, hanem harcolnunk kell érte, és a negatív erők mindent elveszítenek, ha a küldetésünk sikerrel jár.

 

A Hajcsár felajánlotta nekem azt az állást, amit addig Gonzales töltött be. Fizetést és sokkal magasabb szintű hozzáférést biztosítottak volna nekem, ugyanakkor tevékenységemet teljes titokban kellett volna végeznem. Végül úgy döntöttem, hogy nem fogadom el ezt a munkát, és megkímélem magam attól, hogy többször találkoznom kelljen ezzel az emberrel. Ha fel kellett volna mennem hozzá, nagyon valószínű, hogy még a korábbiakhoz képest is sokkal jobban megkínoztak volna.

 

David írása rögtön közzé lett téve, mielőtt az újabb epizódok felvételeit elkezdtük volna a Colorado államban lévő Boulder-ben. Azok az epizódok már sugározva lettek és azokban megtárgyaltuk, hogy mi zajlott ezeken a találkozókon. Amit most fogsz olvasni, az írásos összefoglalója lesz mindannak, ami azóta történt velem.


A cikk folytatása itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/corey_goode_helyzetjelentes_2016_augusztus_i_443