Kérdések és válaszok Simon Parkes-szal / 3. rész

s.jpgSimon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett előkerülnek azok a témák is, amikről már sok szó esett a korábbiakban. Bízunk benne, hogy a most következő cikk hozzá tud majd tenni az eddigi ismereteinkhez.

 

A MARS MÁGNESES MEZEJÉNEK PUSZTULÁSA

 

A Mars nem csak a mágneses mezejét veszítette el, hanem az óceánjait is. Ha megnézzük a Föld bolygót, láthatjuk, hogy az egyik félgömbjén a kéreg átlagos vastagságú, a másik félgömbön viszont a vastagság csak ennek ¼-e. Ezt az oldalt érték a marsi robbanás utóhatásai. A Marson egy nukleáris robbanás történt, de nem abban az értelemben nukleáris, ahogyan mi értjük, hanem egyfajta antianyag-típusú robbanás volt, ami azért még nukleárisnak minősül. Ez a robbanás levitte az összes óceáni vizet a Marsról és eltávolította a légkör nagy részét. A Marson ettől függetlenül van egy nagyon vékony légkör, de ez nem olyan erős, mint a Föld bolygóé. Nagyon gyenge légköre van és nem igazán tudsz oxigénmaszk nélkül lélegezni.

 

Szóval volt egy hatalmas robbanás, ami levitte a vizet a bolygóról és a Mars óceánjaiban található víz nagy részét a Föld gravitációs mezeje befogta és így az végül hozzáadódott a Föld vizeihez. Ezért van az, hogy a Földön nagyobb a vízfelületek aránya, mint a szárazföldeké. Eredetileg ez az arány 50-50% körül volt, mostanra viszont a bolygó nagyjából 2/3-a víz, 1/3-a pedig szárazföld és ez az arány a Marsról érkezett víz hatására alakult így.

 

Ez a nukleáris típusú robbanás túlságosan közel volt a Mars bolygó felszínéhez. A robbantást egy plejádi befolyás alatt működő lírai munkacsoport követte el egy olyan művelet során, aminek az volt a célja, hogy kifüstöljön egy jelentős reptilián fészket a Marsról. Ez a reptilán csoport egy hatalmas objektumot, a Maldek bolygót használta megállóhelyként ahhoz, hogy egy másik csillagkonstellációba készüljön továbbmenni, miközben terveket szőttek egy majd ott elkövetni kívánt támadásra is.

 

Win Keech-nek - aki nagyon jó barátom, közel lakunk egymáshoz, hiszen ugyanabban a városban élünk, Whity-ben – nagyon élénk emlékei vannak erről az eseményről. Az ő emlékei nem álomállapotból származnak, hanem egészen konkrét emlékek. Sok ember kap előző életeire vonatkozó álmokat, de sok esetben nem tudják megerősíteni, mert ezeket csak álmoknak tekintik. Win-nek viszont – aki egy plejádi lélek - a saját felébredési folyamata során jöttek elő nagyon élénk emlékei erről a műveletről, amiben ő maga is részt vett.

 

(Szerk – Win Keech leírása alapján végre nagyjából rekonstruálhatónak tűnik a Maldek pusztulása illetve a marsi katasztrófa. Tőle tudjuk, hogy ebben az akcióban nagyrészt líraiak, plejádiak illetve a Canis csillagképekből érkezők vettek részt és a fő ellenség már akkor is az a mesterséges intelligencia volt, amit a reptiliánok hordoztak magukban és hoztak be ebbe a csillagrendszerbe. Az egész terület egy demarkációs vonalként szolgált, ahol meg kellett állítani a további terjeszkedésüket. A konfliktus a végletekig eszkalálódott, súlyos harcok dúltak és a helyzet végül totális háború fajult. Több hajó is érkezett a plejádi-lírai csoportból és a támadások két irányból indultak meg. Az egyik osztag célja az volt, hogy kiiktassa a reptiliánok mesterséges intelligencia által uralt vezérlőközpontját a Marson. Ez az állomás védte a Maldeket, mert a reptiliánok fő kolóniája a Maldeken volt. Az egyik osztag egy elektromágneses impulzust indított el a Mars légkörében, a bolygó északi félgömbje felett, a másik osztag pedig a Maldek kérgébe repülve hajtott végre robbantást. Win a Mars ellen irányló támadásban vett részt, ami öngyilkos akciónak indult, és kis híján ő maga is belehalt. A robbanások túl nagyra sikerültek. A Maldek teljesen elpusztult, a Marson pedig az EMP hullám következtében egy bolygószintű katasztrófa söpört végig. Az akciót követően több földönkívüli faj – köztük az andromédaiak - is nehezteltek a plejádiakra, mert túl erőszakosnak tartották őket és sokak szerint ezt a címkét lényegében még ma sem nagyon sikerült levetkőzniük. (És talán ezért kelthet sokakban viszolygást pl a Cobra-féle vonal is, lévén hogy ő maga is plejádi inkarnáció). Mégis, csak e támadásokat követően sikerült valamelyest stabilizálni a galaxisunk ezen régióját és ezt követően sok minden megváltozott. Óceáni víz és vele újabb életformák kerültek át a Földre, a Simon által sokat emlegetett mantid faj evolúciója is ezt követően gyorsult fel itt – ők lényegében nem is nagyon tekinthetők földönkívülieknek, mert nagyon mély és erős kötődésük van a Föld bolygóhoz - és a Föld is ezt követően lett aztán a reptiliánok „állatkertje” és genetikai raktára.)

 

Nagyon nehéz döntés volt végrehajtani ezt a műveletet, mert nagyon-nagyon sok ember meghalt, nem csak a célpontok, hanem rengeteg ártatlan is. Ezért hordoznak magukkal a plejádiak hatalmas karmát, mert ez a művelet nagyon sok ártatlan ember életébe került és ezért van az is, hogy én nagyon nagy fenntartásokkal nézem azt, amikor a new age közösségekben kezüket a magasba vetve ünnepelnek az ember és kiáltozzák, hogy „jaj de jó, jaj de jó, én plejádi akarok lenni, mert az csupa kedvesség és fény”. Ezeknek az embereknek meg kell érteniük azt a kultúrát, amiből jöttek, és azt is, hogy a dolgok bizony nem mindig mentek olyan jól. És ezért jó olyan emberekkel is találkozni, mint Win Keech, aki egy kicsit ki tudja egyensúlyozni ezt a nagy rajongást és kontextusba tudja tenni a történéseket. Ne értsétek félre - a plejádiak jó emberek. De az ok, amiért még mindig itt vannak, az az, hogy olyan dolgokat tettek – és itt Maldek megtámadására és elpusztítására gondolok - amik vitathatóak. Minden plejádinak, aki tudatára ébredt ennek, meg kell békélni magában ezzel. Ha plejádi lélek vagy, nem tudod megnézni a Végjáték (Ender's game) című filmet anélkül, hogy a film vége ne érintene meg nagyon mélyen érzelmileg. A film végén ugyanis egy egész bolygó és rajta minden életforma elpusztul.mars_surface.jpg

Ennek a pusztításnak kozmikus hatása volt, ami folyamatosan visszhangzik az univerzumban. És pont ez a lényeg, pontosan erről szólnak pl az áldozatbemutatások is. Ha véget vetsz egy élőlény biológiai életének, abban a pillanatban hatalmas mennyiségű energia szabadul fel. Pont ezt akarják azok a fekete mágusok és azok a lények is, akik gyerekeket ölnek illetve embereket áldoznak fel. Azt az energiát akarják, ami a fizikai test halálakor szabadul fel. Ha tudod, hogy hogyan használd fel ezt az energiát rossz célokra (hiszen jó célokra nem lehet használni), akkor ezzel úgymond „fel tudod tölteni az elemeidet”. Ha veszünk egy ilyen helyzetet a bolygón, például a terrorista támadásokat, akkor ezek egyfajta „üzemanyagként” szolgálhatnak pszichikus energiák számára valamilyen más esemény során. Amit persze sohasem fednek fel és mindig rejtve van, de eközben valami más is történik mondjuk egy másik országban, vagy éppen egy másik bolygón. Ugyanez volt a CERN esetében is. Ugyanakkor történt a párizsi terrortámadás, amikor a CERN működését a maximumra tekerték fel és ehhez a terrorista támadás áldozatainak haláltusáját használták. Ez egy szörnyűséges dolog, de ez az igazság, ezt művelik ezek a pszichopaták, hogy az ilyen eseményekkel felturbózzák a hatást. Ezt hívják ők varázslatnak...

 

Visszatérve az eredeti kérdésre – a marsi támadás tehát egy nukleáris támadás volt, amivel túllőttek a célon. Messze-messze erőteljesebbre sikeredett, mint ami szükséges lett volna és igazából szerencsések vagyunk, hogy a Föld nem sérült meg jobban e katasztrófa során.

 

A MANTID ÉS A REPTILIÁN FAJ KAPCSOLATA

 

A reptiliánok és néhányan a robotikus szürkék közül nagyon szoros kapcsolatban állnak az arkhónokkal. A reptiliánokat a kapzsiságuk, az irányítás, a hódítás és a területek birtoklása iránti vágyuk miatt nagyon könnyedén csapdába ejtették az arkhónok. A mantideket viszont – mivel életüket más irányba terelték és arra tették fel, hogy az elméjük segítségével terjeszkedjenek és összhangba kerüljenek az egész univerzummal/multiverzummal - sokkal nehezebb dolog kelepcébe csalni. A mantid lények és a reptiliánok együttműködnek. Ahogyan többször is említettem, a reptiliánok nagyon-nagyon jó genetikusok, ugyanakkor elsőrangúak a nanotechnológia alkalmazásában is.

 

Ha egy független faj vagy – mint ahogy a mantidek – akkor időnként elmész bevásárolni. Pont ahogy mi, emberek is tesszük, elmegyünk a szupermarketbe, innen ezt veszünk, onnan másvalamit. Nos a mantidek is járnak bevásárolni és kereskednek pontosan úgy, ahogyan az összes többi faj is ezt teszi. Ennél fogva a mantidek kereskednek a reptiliánokkal is, mert a reptiliánok képesek olyasmit előállítani, amit más fajok nem. A két faj között azonban más kapcsolat is van, hiszen mindkét faj 4D-s, vagyis egymás „szomszédai”. Közös megállapodásaik vannak, de egymástól különálló csoportokat alkotnak. Más szóval egy mantid csoportnak nagyon bonyolult lenne az űrnek egy bizonyos szektorában működnie úgy, hogy közben háborúban áll a reptiliánokkal. Ezért aztán békemegállapodásokat kötöttek, így anélkül utazhatnak a másik faj által ellenőrzött területeken, hogy automatikusan galaktikus háború törne ki köztük. Ebből a szempontból például nagyon érdekes hely a Szíriusz, mert az egy hatalmas terület, ami korábban sok háborút látott, de az elmúlt pár ezer év során nagyon kevés háború folyt arrafelé, mert – jobb szó híján – egy ún. „zöld zóna” része lett.

 

A reptiliánok őrzők. Abszolút nem kérdéses, hogy ha én egy mantid testben lennék és mondjuk belekeverednék valamilyen kényes helyzetbe, nem is kívánhatnék magamnak jobbat, mint néhány reptilián őrt magam mellé. Viszont nem ülnék le tervezgetni semmit sem ezekkel a hüllőkkel és a mantidek sem ülnek le velük órák hosszat cseverészni, mert őszintén szólva, nem bíznak a reptiliánokban, mert a reptiliánok nem képesek a saját dobozukon kívül gondolkodni és ezért zsákutcába kerültek. Melyik faj lenne hajlandó elkötelezni magát olyan lények irányába, akik teljes gázzal haladnak a pusztulás felé? Szóval a mantidek és a reptiliánok kapcsolata napról napra változik és olyan megállapodásaik vannak, amelyek bármelyik pillanatban megváltoztathatók.

 

A reptiliánoknak sokkal inkább szükségük van a mantidekre, mint a mantideknek a reptiliánokra, mert a 4D-ben (ami egy hatalmas kiterjedésű dimenzió) széles körben elfogadják a mantideket, mint megfigyelőket több százezer éve. Ha bármely másik faj háborúba keveredne a mantidekkel, az ahhoz vezetne, hogy azt az adott fajt kiközösítenék. Talán ahhoz tudnám hasonlítani a mantidek szerepét, mint amikor sakkozás közben felállítanak a táblára egy olyan bábút, amelyik korábban nem volt a táblán, nem tartozik sem ide, sem oda, és ide-oda közlekedhet anélkül, hogy rátámadnának, vagy kivennék a játékból és szabad bejárása van mindenhová. Így tudnám legjobban jellemezni a helyzetüket – megállapodásokat kötnek, mégis függetlenek.mantid_univerzum_mestere.jpg

A játék többi szereplői között vannak jó és rosszfiúk egyaránt. A 4D nagy kihívásokat rejtő közeg és nagyon nehéz benne lenni. Leegyszerűsítve azt mondanám, hogy a százalékos arány 75-25 a rosszfiúk javára. Azoknak az embereknek, akik az 5D-ből jönnek, teljesen megváltozik a nézőpontja, mert a 4D-ben teljesen más energiaszignatúra fogadja őket. Ha a 4D-be mész nagyon-nagyon bátornak kell lenned, és úgy kell bemenned, hogy minél kevesebb sérülést szerezz, mert minél tovább maradsz ott, annál jobban ki leszel téve ennek.

 

Itt a bolygón használunk olyan szavakat, mint „fekete mágia” és „okkultizmus”. Ezekkel a kifejezésekkel valójában energiákat jelölünk. A 4D-ben nincsenek olyan szavak, mint „fekete mágia”, „okkultizmus”, vagy „sátánizmus”, de azok az energiák, amiket ezek a kifejezések jelölnek, lerögzülnek a 4D-ben és onnan áramolnak le a 3D-be.

 

Ha az 5D-ben vagy, ott nincs sátánista energia – ez a nagy különbség. Ha mondjuk egy plejádi az 5D-ből érkezik meg a 4D-be, akkor az számára egy hatalmas sokkal ér fel, mert olyan kultúrával és olyan alap energiaszignatúrával találja szembe magát, amilyet még soha életében nem látott. Ugyanez játszódik le akkor is, amikor az 5D-ből érkezik meg a 3D-be. A 3D ugyanis a 4D mikrokozmosza és mi csak újraéljük ezt a 4D-s energiát. Ezért mondom, hogy amikor a fejlődésünkben elérünk egy bizonyos pontot, akkor nem kell megállnunk és túl sokáig a 4D-ben időznünk, hanem haladnunk kell tovább.

 

OROSZLÁNLÉNYEK

 

Ez a faj részét képezi annak a 12 fajnak, amely hozzáadta genetikáját a földi emberek DNS-éhez. Rajtam, Stewart Swerdlow-n és talán még 1-2 másik emberen kívül nem találkoztam senki mással, aki valódi kapcsolatba került volna ezekkel a lényekkel. Oroszlánlények, de más néven „repülő oroszlánoknak” is szokták nevezni őket. Eredetileg az Orion rendszerben éltek (nem tudom megmondani, hogy pontosan melyik bolygón), de néhány millió év múltán szakadás történt a civilizációjukban. Összevesztek és ekkor a fajuk egy jelentős része – mivel már képesek voltak az űrutazásra - elhagyta a bolygót és a Szíriusz rendszerben telepedett le. Évmilliók során aztán olyan szintre fejlődtek, hogy többé már nem voltak ugyanolyanok, mint az eredeti törzsük és új nevet adtak maguknak. Ugyanakkor megtartották az eredetileg rájuk jellemző oroszlán energiát.

http://goodethungary.blog.hu/2016/02/07/gigi_young_inkarnacios_vonalak_es_foldonkivuli_fajok_befolyasa_a_foldon_2_resz

 

A Szíriusz rendszerben élő egyik reptilián kontingens aztán megbízta az oroszlánlények egyik csoportját (hiszen a Szíriusz egész sornyi portált foglal magában, amelyek hosszabb-rövidebb útvonalakat fednek le), hogy építkezésekbe kezdjenek az ősi Egyiptomban. Nem azt mondom, hogy ők építették ezeket az építményeket, hanem azt, hogy kapcsolódnak a gízai piramishoz illetve a Marson lévő piramishoz is. Nyilvánvaló kapcsolódásuk van ezekhez az építményekhez. Azon emberek közül, akik kapcsolatban állnak ezekkel az oroszlánlényekkel, sokan nagyon erősen vonzódnak az egyiptomi kultúrához, és ez egy lélekszintű, DNS szintű kapcsolódás.

 

Számos egyiptológus rámutatott már arra, hogy ősi egyiptomi szobrokon és véseteken rengeteg macskaszerű élőlény látható. Ők azt mondják ezekre, hogy olyan emberek láthatók rajtuk, akik macskamaszkot tettek a fejükre. Én viszont úgy gondolom, hogy azok a nők és férfiak, akik ezeket a véseteket és szobrokat készítették 3-4-5-10-15 ezer évvel ezelőtt egy üzenetet próbáltak meg küldeni alkotásaikon keresztül arról, hogy ezeknek a lényeknek köze van a piramisokhoz. Ha megfigyeljük, sok esetben ezek a lények a vésetek előterében helyezkednek el és ez szerintem már sejtetni enged bizonyos dolgokat. A piramis formának köze van az oroszlánlényekhez és ugyancsak közük van a Marson lévő archoz illetve a marsi piramisokhoz is. Egyértelműen oka van annak, hogy piramisok találhatók a Marson és a Földön is, és hogy nem csak az egyiptomi, hanem a maja és az azték kultúrákban is megtalálhatók ezek az építmények.oroszlanyleny_3.jpg Amikor oroszlánlények megjelentek itt, akkor általában azonnal kitört a tömegpánik. Ezért aztán azt találták ki, hogy behatoltak az emberek elméjébe és belevetítettek egy mentális képet. Így a kontaktszemély egy olyan lényt látott, aki sokkal inkább macskára hasonlított. Az oroszlánlények ugyanis észrevették, hogy ha az emberek macskának látják őket, akkor lenyugszanak, sokkal nyugodtabbá válnak és képesek lesznek a velük való társalgásra. Szóval, amikor ilyen lényekkel való találkozásról számolnak be, akkor általában egy macskaszerű arcról fognak említést tenni, két hegyes füllel és pofaszakállal, és ehhez hasonlókkal. Nos, sajnálom, de ők valójában nem így néznek ki. Ez ugyanis csak egy mentális projekció, amit a kontaktszemély elméjébe vetítenek azért, hogy megelőzzék, hogy az illető halálra rémüljön tőlük. Nagyon hosszú hajuk van, kezük pedig olyan, mint az oroszlánoké. Az ember esetében a fülek nagyjából a szemekkel egy vonalban találhatók, az oroszlánlényeké viszont pár centiméterrel feljebb. A hajukkal, meg a fejük tetején található fülekkel a kinézetük nagyon fura hatást kelt. Szóval nem kiscica fülekre kell gondolnunk, de bizonyosan nem is emberi fülekre. Nagyon izmos felépítésűek és rendkívül erősek. Egy női egyed 3-5-ször erősebb lehet, mint egy földi ember, vagyis hihetetlen erő jellemzi őket.oroszlanyleny_4.jpg Társadalmukban nagyon egyszerű hierarchikus struktúrát építettek fel. Van egy királyi család illetve van mindenki más. Napóleon mondta egyszer, hogy a briteknél azért nem volt sohasem forradalom, mert Anglia üzlettulajdonosokból álló nemzet. Más szóval Angliában volt középosztály, amely mindig felfelé törekedett, a munkásosztály tagjai pedig a középosztály tagjai szerettek volna lenni. Szemben mondjuk a franciákkal, ahol nagyon sok szegény ember volt és a társadalom nem rendelkezett olyan középosztállyal, mint amilyen az angoloknál volt. Csak munkások voltak, meg az arisztokrácia, ennélfogva a köztük lévő feszültség miatt a rendszer összeomlott.

 

Hasonló alapelvek mentén az oroszlánlények is – hogy megelőzzék az alattvalók lázadását – létrehoztak egy harmadik kasztot, a munkásosztály egy részéből nagyon okosan felállítottak egy középosztályt, akiknek az lett a feladatuk, hogy szolgálják a királyi családot. Matriarchális társadalomban élnek, de a királynő csak báb, nincs különösebb hatalma. Az oroszlánlények nem túlságosan fejlettek, 4D-sek és feljebb kell, hogy emelkedjenek. Hihetetlen közös történelmük van a földi emberekkel és mivel 4D-sek, ezért elég jól is értik az emberek működését. Azon 12 faj közé tartoznak, akik hozzáadták genetikájuk egy részét az emberi fajhoz és többek között ezen gének miatt is jelenhetnek meg a földi emberiségnél olyan jellemzők és tendenciák (pl a kasztrendszer) amelyek más fajok jellegzetességei.

 

Nagyon sok földi embernek születtek hibrid gyermekei földönkívüli fajoktól, ugyanis hibridizálási programot nem csak a szürkék folytatnak.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/01/nok-egy-csoportja-azt-allitja-hogy.html

A földi emberiségnek megvan a képessége a 12 szálú DNS-hez, ez pedig azt jelenti, hogy 12 különálló csillagcsalád van odakint (számos dimenzióban), akiknek mind vissza lehet vezetni a kapcsolódását az emberi fajhoz, vagyis 12 különböző csoport genetikája összeegyeztethető a földi emberekével. Az 1950-es, 60-as, 70-es években kezdtek el érkezni olyan beszámolók, hogy földi emberek összebarátkoztak földönkívüliekkel. Ez egyáltalán nem furcsa, mert ha például megnézed a Bibliát, akkor abban az szerepel, hogy – bár én egyáltalán nem hívnám őket annak - „Istenek” vittek el földi nőket. Vagyis már a bibliai időkben is megerősítést nyert az a tény, hogy nem evilágról származó lények tulajdonképpen földi nőket vittek el, akik aztán hibrideket szültek, szóval ez egyáltalán nem új keletű dolog. A kérdés inkább az, hogy mindez milyen céllal történik. Ha a cél az élet ünneplése, akkor ez teljesen rendben van. Ha viszont az a cél, hogy felforgassa az emberi fajt, akkor nincs rendben. Számomra a kérdés sohasem az volt, hogy mindez megtörténik-e, hanem hogy mi a célja az ilyen beavatkozásoknak.

 

Az oroszlánlények utódai soha sem egyedül jönnek a világra – mindig ikreket szülnek és ez a tény nem igazán ismert róluk. Magam sem tudom a pontos okát annak, hogy miért van náluk ez az ikerszülés. Az a koncepció, hogy csak egy gyermek születik, teljesen őrültségnek hangzik a számukra. Amikor személyesen találkoztam velük, a kezembe vettem az egyik gyermeküket és ők majdnem megőrültek ettől. Én pedig nem értettem a helyzetet, és kérdeztem az anyát, hogy miért viselkedik így a gyerek, amikor felveszem. Azt mondta, azért, mert a gyereket soha sem szokták felvenni. Felnőttként bánnak a gyerekeikkel. Itt a Földön, a nyugati világban majdhogynem az az elfogadott nézet, hogy a gyermek a szülei „tulajdonát” képezi. Törvény van rá, hogy amíg valaki 18 vagy 21 éves nem lesz, addig a gyermeke tetteiért jogilag a szülő a felelős. Ez nagyon veszélyes és pusztító, mert ha a gyerek tesz valami rosszat (mondjuk nem megy iskolába), akkor ezért jogilag te leszel a felelős. Ez hülyeség, mert ez nem így működik. Más szóval, az oroszlánlények soha sem veszik kézbe a gyerekeiket, nem dobálgatják a levegőbe és nem gondolják, hogy a gyerek az „övék” lenne. A gyerekekről alkotott koncepciójuk és a gyermekek értékéről alkotott koncepciójuk teljesen eltér a miénktől (annak ellenére, hogy 4D-s lények). Több alkalommal is elmondták nekem, hogy a földi emberek nem tartják magukkal egyenrangúnak a gyerekeiket és lenézően bánnak velük. Ezért van az, hogy a földönkívüliek a hibrid gyerekeket sok esetben elveszik a szüleiktől és nem hagyják őket itt a Földön, mert úgy hiszik, hogy az a mód, ahogyan itt a hibrid gyerekekkel bánnak, az tiszteletlenség. Ezért aztán elveszik őket, mert nem akarják, hogy a gyermekeik értéke itt a bolygón beszennyeződjön. Nagyon sok anya hatalmas stresszt és fájdalmat él át ilyen alkalmakkor, aminek a fő oka az, hogy bár az anya nagyon szeretően viszonyulna a gyermekéhez, de a rendszer egésze olyan, hogy szinte hatástalanítja mindazt a munkát, amit a földönkívüli csoport elvégzett és tönkreteszi azt a programot, amit e gyermek révén szeretnének végrehajtani.

 

KÖZZÉTÉTEL – NYÍLT KAPCSOLATFELVÉTEL FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL

 

Sokan kérdezik, hogy ha már egyszer mindenki a Forrásból származik, akkor a földönkívüliek egyszerűen miért nem jönnek le ide, miért nem visznek el minket egy túrára, és miért nem tanítanak bennünket közvetlenül. Nos, az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy nem látjuk a teljes képet és így megfelelő döntést sem tudunk hozni a velük való kapcsolódásról. Ha mondjuk előzetesen hozzá tudnánk férni egy „könyvtárhoz”, vagy „tudástárhoz”, amiből szélesebb körű rálátást szerezhetnénk és megtudhatnánk, hogy melyik földönkívüli csoport kicsoda valójában, honnan jöttek és miket tettek korábban, akkor mindez teljesebb tudást eredményezne a számunkra és felgyorsulhatna a folyamat. A probléma viszont az, hogy mivel így az információkat egy külső forrásból szereznénk, meg kellene bíznunk az információk forrásában és hitelességében. Tudjuk, hogy a Forrásban bízhatunk, mert ez egy isteni energia, ami biztosan nem hazudna nekünk – ellentétben mondjuk egy másik földönkívüli fajjal, aki viszont simán képes lenne ilyet tenni - de ugye a Forrás nem adatbankokon és számítógépes monitorokon keresztül üzenget nekünk.

 

Ha találkozni akarsz földönkívüliekkel, akkor kifizethetsz 5000 dollárt Dr. Steve Greer-nek, kiülhetsz velük egy dombra a sivatag közepén és megtanulhatod, hogyan kommunikálj idegenekkel.

https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/02/02/steven-greer-ketto-aranyszinu-foldonkivuli-jarmu-ce-5-meditacio-kozben/

https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/07/04/kosta-makreas-globalis-kapcsolatfelveteli-meditaciok-magyarul/

 

Viszont kutakodhatsz is a saját gyerekkori emlékeid között, és ha bármilyen kapcsolatfelvételre utaló élményre bukkansz, szólhatsz nekem, vagy egy másik, hozzám hasonló tapasztalatokkal rendelkező embernek, és biztosíthatlak róla, hogy 5000 dollárnál sokkal kevesebbért is tudunk neked segíteni. Először is el kell határoznod – félelem és kapzsiság nélkül – hogy olyan helyzetbe szeretnél kerülni, amelyben hídként szolgálhatsz két különböző típusú energia között. Az egyik egy csökkenő, a másik pedig egy egyre inkább emelkedő energia, és te segíthetsz abban, hogy a jövőben melyik energia bukkanjon fel sűrűbben. És ekkor, ha a kapcsolatnak meg kell történnie, akkor megtörténik._et_contact.jpg

A bolygón a leghihetetlenebb emberek művelnek – nem tudatos állapotukban – olyan elképesztő dolgokat, amikről a leghalványabb fogalmuk sincsen. Amikor vezetésoktatóként dolgoztam, kaptam egy telefonhívást Amerikából. Aki felhívott egészen biztosan értette a dolgát, mert még az időzónák miatt időeltolódást is pontosan eltalálta. Beszélni akart velem, úgyhogy csevegtünk néhányszor, lényegében 3-4 telefonbeszélgetést folytattunk le. Elkezdett beszélni nekem egy másik angol vezetésoktatóról, egy nőről, aki minden reggel 2-3 óra körül felkelt, elindult, és hibrid embereknek (földönkívüli génekkel rendelkező embereknek) tartott vezetésórát, majd ezt követően hazament, visszafeküdt aludni, majd újra felkelt és reggelre semmit, de semmit nem tudott az egészről... Megkérdeztem ettől az embertől, hogy ő mégis honnan tudott minderről. Mivel nagyon-nagyon ravasznak találtam az illetőt, végül azt mondtam neki: „figyelj, nyilvánvaló, hogy az amerikai hírszerzésnek dolgozol” - és ezt követően nem is hívott fel többet.

 

Szóval a valóság az, hogy nagyon-nagyon sok ember van, akinek van egy „másik élete” is itt a Földön úgy, hogy ő magának fogalma sincs minderről. Az első jele lehet az ilyen tapasztalatoknak, hogy amikor reggel felkelsz, úgy érzed magad, mintha megmásztad volna a Mount Everest-et. Mindezt úgy, hogy előző este nem műveltél semmilyen rossz dolgot, időben lefeküdtél és mikor reggel felkeltél mégis úgy érezted magad, mintha összetörtek volna. Amikor ilyen élményeid kezdenek lenni, rájössz arra, hogy a bejárati ajtód is nyitva van, pedig világosan emlékszel rá, hogy este bezártad, és ekkor elkezdesz gyanakodni, hogy az éjszaka folyamán valami történhetett itt, és csináltál valamit mondjuk egy másik dimenzióban. Ha valóban így van, akkor jó esély van arra, hogy ugyanezt megtedd ebben a valóságban is. De mindez tőled, a szándékaidtól függ, hogy vajon félsz-e, vagy hogy a megfelelő időben az energiák összhangban vannak-e veled, vagy éppen az energiáid összhangban vannak-e az idővel. Mert lehet, hogy egy bizonyos feladat végrehajtására készen álltál és te voltál rá a megfelelő személy 1990-ben, de az az esemény végül nem történt meg és amikor ténylegesen megtörténik, már nem vagy abban a helyzetben, hogy hatékonyan hozzá tudj járulni a megoldáshoz, mert időközben más dolgokkal kell foglalkozzál.

 

Ha engem kérdezel, a legfontosabb dolog, hogy nem szabad félned. Mondok egy példát. Az amerikai hadsereg rendszeresen találkozott nem evilági entitásokkal, akiket „Jóváhagyóknak” („confirmers”) neveznek. Ezek kristályos lények, akiknek beszéd közben olyan hangjuk van, mintha jégkockákat ütnél össze egy fém vödörben. Amikor ezekkel a lényekkel kommunikálsz, annak protokolljai és módszerei vannak és neked meg kell tanulnod az összes ilyen különböző protokollokat és kommunikációs módokat, minden egyes különböző fajra vonatkozóan. Ha például reptiliánokkal találkozol és nem pontosan ejted ki a nevüket (természetesen nem a száddal beszélsz ilyenkor, hanem telepatikusan), akkor az hatalmas sértésnek számít. Amikor egy ember először találkozik egy reptiliánnal, mondjuk egy katonai bázison, akkor úgy kell meghajolnia előtte, hogy kezeit a térdein tartja. Ez a behódolás jele. De ha az illető nem tudja, hogy így kell tennie, akkor csak a jó ég tudja, hogy mi fog vele történni. Ez a helyzet tehát a negatív fajok esetében.

 

A pozitív fajoknál nincsenek ilyen követelmények, de ha eljön az idő, akkor – legalábbis remélem – sok ember foglal majd helyet annál az asztalnál, ahol találkozni fogunk velük. És az emberi fajnak képviseltetnie kell majd magát annál az asztalnál és az isten szerelmére, a jelenlegi vezetőink közül senki sem képviselhet bennünket – elnézést, talán Putyin-t kivéve – mert ők egyszerűen eladták az emberi fajt. Ez is az egyik fő oka annak, amiért nincs nyílt kapcsolatfelvétel földönkívüliekkel, mert ezek a felemelkedett lények egyszerűen nem akarnak találkozni azokkal a vezetőkkel, akiket mi megválasztottunk, mert ők őszintén szólva nem alkalmasak a feladatra. Miért akarnál idejönni több tízmilliárd km-nyi távolságból, megpróbálni segíteni felemelni a bolygó lakosságát, ha olyasvalakikkel kell találkozzál, akik azon dörzsölik a tenyerüket, hogy milyen hasznot tudnának húzni a veled való találkozásból? Mert sajnos jelenleg ez a helyzet és ezért sincs jelenleg nyílt kapcsolatfelvétel. Ki akarna leülni beszélgetni ilyen behízelgő politikusokkal? Merthogy ővelük kellene tárgyalniuk és éppen ezért van szükség alapvető változásokra a bolygón.

 

Én nagyon szeretném megváltoztatni azt a módot, ahogyan megválasztjuk a vezetőinket, nagyon-nagyon szeretném megváltoztatni ennek a dinamikáját. Én is a helyi politikában dolgoztam, csináltam, láttam, pontosan tudom és értem, hogy hogyan működik ez – és ez egy csapda. Mert ez az a mód, amivel a rendszer az irányítása alatt tartja az egészet. Teljesen mindegy, hogy munkáspárti vagy vagy konzervatív, republikánus vagy demokrata, mert a rendszer úgy lett megtervezve, hogy a benne szereplőknek csak nagyon kis mozgástere legyen. És ha valaki mégis tenni akarna ez ellen, akkor úgy végzi, mint John Fitzgerald Kennedy – golyóval a fejében.

 

Szóval meg kell változtatnunk a rendszert, méghozzá az alapjaitól kezdve, és ha ez megvan, akkor belekezdhetünk a nyílt kapcsolatfelvételbe. Szükségünk lesz olyan emberekre, akik közvetítenek majd az emberiség és a földönkívüliek között, mert az emberek túlnyomó része egyszerűen össze fog omlani, hiszen az egész addigi világuk fenekestül felfordul majd. Az olyan embereknek, mint amilyen én is vagyok, pedig nem azt kell majd mondanunk, hogy „haha, én megmondtam”, hanem hogy „oké emberek, mindenki talpra, ezt és ezt kell tennünk, ez nem a világvége, élnünk kell tovább az életünket és azon kell ügyködnünk, hogyan hozhatnánk ki belőle valami pozitívat.”

 

VÉGE.

 

 

A cikk előző részei itt olvashatók:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kerdesek_es_valaszok_simon_parkes-szal_1_resz

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/kerdesek_es_valaszok_simon_parkes-szal_2_resz

 

További Simon Parkes-al kapcsolatos írásaink:

http://goodethungary.blog.hu/tags/Simon_Parkes