David Wilcock – Kiegészítések, újabb részletek Corey helyzetjelentéséhez

chevron-battle-article-banner-768x576.jpgAz alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk, hogy az áttekinthetőség érdekében érdemes egy rövidebb összefoglalót készítenünk David Wilcock saját honlapján megjelent írásából. Corey-val folytatott személyes megbeszélései alapján újabb részletek derültek ki a titkos űrprogramokban zajló nagyobb fejleményekről, szakadásokról és személycserékről, Corey és Wilcock személyes szerepvállalásáról.

 

A cikk előzményeként érdemes lehet elolvasni Corey május-júniusi helyzetjelentését.

http://goodethungary.blog.hu/2016/06/17/corey_goode_helyzetjelentes_2016_majus-junius

 

 

David Wilcock kiegészítése a fenti helyzetjelentéshez - összefoglaló:

 

Jó és rossz szándékú földönkívüliek megállapodást kötöttek egymással 1200 évvel ezelőtt arra vonatkozóan, hogy nem lőnek egymásra és nem támadják meg egymás bázisait. Megállapodásuk lényege az volt, hogy nem avatkoznak be nyíltan, hanem megengedik az emberiség kollektív szabad akaratának, hogy meghívja őket és így mindkét csoport csak annyit tehet, amennyit az emberiség kollektív tudatossága megenged nekik. Most viszont a Földi Szövetség a Titkos Űrprogram Szövetség segítségével agressziót alkalmaz és ennek segítségével le fogják győzni a Cabal földönkívüli divízióját. A Cabal és a hüllőfélék megszegték az egyezményt és elkezdték nyíltan támadni a semleges illetve az emberiség irányába jóindulatú csoportokat. Emiatt a belső földi civilizációk is egyesítették erőiket és átmenetileg egy szövetségbe tömörültek a nagyobb jó érdekében.

 

A földönkívüliek elmondták, hogy a földi emberiségnek saját magának kell legyőznie a hüllőféléket – ezt nem teheti meg más földönkívüli csoport helyettünk, ez a mi felelősségünk kell, hogy legyen. Több bennfentes, köztük William Tompkins is megerősítette, hogy valóban ez a helyzet. Természetesen a földi emberiség részéről ehhez a művelethez csak és kizárólag a katonai-hadiipari komplexum rendelkezik a szükséges technológiai háttérrel. Talán meglepő lehet, de a katonai-hadiipari komplexum sok embere egyáltalán nem kedveli a drákonidákat. A Napunkon keresztül beáramló energetikai hullámok át fogják alakítani az életet itt és a drákonidák nem fognak tudni megbirkózni ezzel a változással – nagy többségüket le fogják győzni, amint ez az esemény bekövetkezik. A drákonidák pedig pontosan tisztában vannak ezzel. Nem akarják bevárni ezt, viszont jelenleg csapdába kerültek a Gömb Lények által felállított védőkorláton belül.

 

A Föld bolygó körüli repüléstilalom átmenetileg fellazult egy kicsit (engedélyezve az ártatlan földönkívüli csoportoknak az eltávozást), viszont egy másik formában újból visszaállításra került. Hat drákonida hajó megpróbálta elhagyni a Földet és felszálltak az óceán alól az Antarktisz közelében. Könnyen lehet, hogy magas rangú Cabal tagok is a hajó fedélzetén tartózkodtak. A drákonidák váratlanul ék alakú hajók ellentámadásába ütköztek. Erről a kritikus fontosságú eseményről David Wilcock 2016 április végén értesült és komoly bajba került, amiért mindezt csak most hozta nyilvánosságra. Ezek az ék alakú hajók hatékony támadást intéztek a drákonidák hajói ellen, ez pedig egy fordulópontot jelentett a jelenleg zajló háború menetében.

 

Corey és a Titkos Űrprogramok emberei kezdetben nem tudták, hogy melyik csoporthoz tartozhatnak ezek az újonnan feltűnt hajók. Először úgy tűnt, hogy alacsonyabb rangú titkos űrprogramok, vagyis a katonai-hadiipari komplexum áll az akció mögött. A Titkos Űrprogram Szövetség értetlenül állt a meglepetésszerű támadás előtt, ugyanis az akció során olyan fegyvereket használtak, amiknek a létezéséről még a drákonidáknak sem volt tudomásuk. Ha szeretnénk elhelyezni ennek az eseménynek a jelentőségét a fegyverkezés történetében, akkor talán a számszeríj vagy a puskapor feltalálása mérhető hozzá. Minden tekintetben történelminek tekinthető tehát ezen ék alakú hajók felbukkanása. Úgy tűnik, hogy a katonai-hadiipari komplexum egyfajta kvantumugráshoz hasonló áttörést ért el a technológiai fejlesztésben és így már elég hatékonyak ahhoz, hogy legyőzhessék a drákonidákat. A megszálló drákók vereségének hatásait hamarosan látni fogjuk itt a Földön.

 

Wilcock bennfentesének, Pete Peterson-nak viszont tudomása volt ezekről az ék alakú hajókról. Peterson elmondása szerint a katonai-hadiipari komplexum nagyon büszke az új fegyvereire, amiket több mint valószínű, hogy a Szövetséghez nemrégiben átállt, korábban a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot szolgáló dezertőröktől kaptak. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum a titkos űrprogramok egyik frakciója, ami eredetileg a katonai-hadiipari komplexumból nőtte ki magát, mára viszont sokkal erősebbé vált annál. Több kolóniával is rendelkeznek más bolygókon, önellátóak, sohasem használtak földi pénzt, vagy bármilyen, Földön használatos eszközt és gyakorlatilag egy különálló, szakadár civilizációként működnek. Eddig a katonai-hadiipari komplexum egyetlen hajója sem vehette fel a versenyt fejlettség terén a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum illetve a Sötét Flotta űrhajóival – ez most megváltozott.

 

Az új hajókat két helyszínen gyártja a Boeing illetve feltehetően egy másik vállalat. A Skunk Works Palmdale-ben lévő létesítményeiben illetve a Mojave-sivatagban található China Lake bázison gyártják őket. Az utóbbi bázis elég nagy ahhoz, hogy ott ezt a felszerelést legyárthassák és maga a bázis úgy néz ki, mint egy 500 000 lakosú város éjszakai fényben. Az új gépek kinézetüket tekintve nagyon hasonlítanak a lopakodókhoz, fekete színűek és háromszög alakúak. Teljesen láthatatlanul képesek repülni akár más hajók közvetlen közelében is és a helyzetüket sem lehet detektálni. A hajó teljes mérete kb 27×27×27 m, az eleje pedig gömbszerű kialakítású - ez alkotja a tulajdonképpeni pilótafülkét. Higanyörvénylésen alapuló meghajtórendszere van és 17 Mach-os (vagyis 5784.93 m/s) sebességnél is képes az irányváltoztatásra. Ilyen adottságokkal rendelkező hajók eddig nem álltak a katonai-hadiipari komplexum űrprogramjainak rendelkezésére.

pete_peterson.jpg

Peterson megerősítette az Antarktisz felett lezajlott lövöldözést is és azt is, hogy a Cabal jelenleg hatalmas mennyiségű készletet szállíttat át az Antarktiszon lévő bázisaikra. Az átszállítás a Lockheed által gyártott különböző típusú C-5 Galaxy teherszállító repülőgépek segítségével is zajlik, amik 226 000-450 000 kg-nyi teher szállítására képesek.c-5_galaxy_060505-f-0000j-002.jpghtx9ho3.jpgCorey adatai szerint a költözködés és a rakományok átszállítása hatalmas tengeralattjárók segítségével is zajlik. A világunkban nagyon sok egybehangzó információ mutat afelé, hogy a Cabal-t hamarosan legyőzik. Ezért pánikolnak most és megpróbálják minden értéküket biztonságos helyre menekíteni. A szállítóhajók hatalmas földalatti alagúthálózatokon keresztül közlekednek. Ezek az alagutak egyenesen az Antarktiszra vezetnek és földönkívüliek építették őket még az ősi időkben.

 

Peterson információi szerint nemrégiben 4-5 hatalmas méretű űrhajót lőttek le. A Cabal megpróbálja azonnal eltüntetni a nyomaikat. Ilyen esetekben teherautókkal a fedélzetükön C-5 Galaxy típusú gépek érkeznek a helyszínre, megpróbálják gyorsan eltüntetni a nyomokat és előállnak egy erre alkalmas fedősztorival.

 

A másik jelenleg zajló meglepő eseményt a vöröses-fehéres ragyogású gömb alakú űrhajók feltűnése jelentette. Ezeknek a hajóknak az eredete ugyancsak ismeretlen, de közvetlen szerepet vállaltak a drákonida hajók lelövésében. Mindez talán hihetetlennek hangzik, de Peterson is megerősítette az erre vonatkozó részleteket. Elmondása szerint személyesen is látott ilyen gömb alakú hajókat egy hangárban az 1980-as években. Kb 21-24 m átmérőjűek és oldalt középen kör formájú ablakok futnak végig a gömb közepén, a személyzetnek körkörös kilátást biztosítva. Peterson nem adott semmilyen információt arra vonatkozóan, hogy ezek a gömbök vajon földönkívüliek hajói, vagy esetleg itt a Földön építette őket valaki. Úgy tűnhet, mintha az oroszok által az 1970-es évek óta visszafejtett kozmogömbök valamilyen továbbfejlesztett, fejlettebb változatai lennének. Mindebből talán arra lehet következtetni, hogy az oroszok és a katonai-hadiipari komplexum most összefogott a drákonidák és a Cabal ellenében, ami - ha igaz - nagyon jelentős fejleménynek tekinthető és óriási előrelépést jelent.

spherical-craft-antarctica-final-low-res-768x576.jpg

Jelentések érkeztek továbbá arról, hogy földalatti bázisokat is elpusztítottak. Ezek az akciók gyanús földrengéseknek tűntek és Benjamin Fulford is írt róla, hogy nemrégiben szokatlan földrengések történtek Japánban.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/04/a-hibrid-haboru-tovabb-folytatodik.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/04/7-jelentos-foldrenges-par-nap-alatt.html

 

A Cabal továbbra is visszatartja az erre vonatkozó információkat és módosítgatja a USGS földrengésekről szóló adatait. Elsősorban azt akarják titkolni, hogy a földrengések 6-osnál nagyobb erősségűek és epicentrumuk a bolygó felszínéhez nagyon közel található – nem akarják, hogy az emberek kérdezősködni kezdjenek efelől. Nagyon érdekes, hogy Corey-t pontosan abban a percben vitték fel a Kék Avian-okkal zajló találkozóra, amikor Kalifornia államban éppen egy hatalmas földrengés történt. Nagyon valószínű, hogy az időzítés szándékos volt és összefügghet egy újabb földalatti bázis elpusztításával. Úgy tűnik, hogy a „jófiúknak” megvan a szükséges technológiájuk ahhoz, hogy kifüstöljék a hüllőféléket és más negatív csoportokat. Jelenleg egy hatalmas tisztogatás zajlik.

 

A másik dolog pedig, hogy drákonidáknak olyan technológiái vannak, amelyekkel hátráltatni tudják az éppen zajló energetikai váltást itt a Földön. Ez magában foglal olyan tankerhajókat, amelyek alacsony Föld körüli pályán repülnek és különböző frekvenciákat bocsátanak ki magukból. Ezek a frekvenciák akadályozzák a földi emberek azon képességeit, amelyekkel integrálni tudnák magukban a Napból érkező energiákat.

(Szerk – Nagyon valószínű, hogy ezek ugyanazok a tankerhajók lehetnek, mint amikről Wiliam Tompkins is beszélt nemrégiben:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/william_tompkins_a_ii_vilaghaboru_foldonkivuli_vonatkozasai_es_a_solar_warden_urflotta_felallitasa_2

 

Emellett vannak más rendszereik is itt a Földön illetve a bolygón kívül, amik szintén nehezítik a fajunk alkalmazkodását a beáramló energiákhoz. Az újonnan épített hajókkal azonban a Földi Szövetség és a katonai-hadiipari komplexum képes elpusztítani a tankerhajókat és lerombolni a drákonidák elmekontroll hálózatát. Számunkra mindez azt jelentheti, hogy nagyon hirtelen kell majd alkalmazkodnunk a tudatosságváltáshoz. Ez sok esetben pszichedelikus utazáshoz hasonló érzésekkel járhat majd. Mindez lehetővé fogja tenni a spirituálisan fejlettebbek számára, hogy még gyorsabban fejlődjenek, a negatív emberek viszont extrém nehézségekkel találhatják magukat szemben – erőszak, agresszió, önpusztító hajlamok és más erős, mentális betegségre utaló jelek jelentkezhetnek majd náluk. Jelenleg úgy tűnik, hogy nincs lehetőség arra, hogy ezt a drákonida-rácsot fokozatosan kapcsolják le, nincs lehetőség rá, hogy szépen lassan halkítsák le. Egyelőre még csak fontolgatják a lekapcsolását, de most már minden eszköz adott hozzá, hogy ezt meg is tehessék. Wilcock amellett van, hogy ne várjanak vele, hanem minél hamarabb csapják le ezt a rendszert. Ez bizonyára sok ember számára elég ijesztő tapasztalat lesz majd, viszont e tapasztalatok később egyensúlyba hozhatók és mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy megnyugodjon.

 

Corey-t alacsonyabb rangú titkos űrprogramok emberei egy 8-9 héten át tartó időszak alatt több alkalommal is elrabolták és begyógyszerezett állapotban kihallgatták. Az elrablások idén Januárban kezdődtek és intenzitásuk Februárban fokozódott. Wilcock 2016 április 27-én szerzett erről először tudomást. Az elrablások azért történtek, mert információt akartak kiszedni Corey-ból. A katonai-hadiipari komplexum nem volt biztos benne, hogy Corey valóban része a programnak, vagy pedig csak azért lépett elő, hogy bajt keverjen. Vért és hámszövetet vettek tőle, próbáltak bizonyítékot találni arra, hogy valóban megfordult azokon a helyeken, amikről beszámolt – a minták alapján ez megerősítést nyert a számukra, ugyanis Corey olyan dolgokat is tudott, amikről valós tapasztalatok híján semmiképpen nem lehetett volna tudomása. Lényegében egy kemény hazugságvizsgálatnak vetették alá. Lekötözték egy ülésre és olyan szereket adtak be neki, amik lehetetlenné tették, hogy ne az igazat mondja. Az egyik tiszt egy iPad-del a kezében állt előtte és rengeteg német, norvég és orosz kifejezést olvasott fel hangosan Corey-nak. Ezek a szavak elmekontroll eljárások során beépített kulcsszavak voltak - meg akarták nézni, hogy Corey hogyan reagál ezekre (ha valóban elmeprogramozták korábban, akkor melyik szóra reagál, melyik program része lehet). Nagy meglepetésükre azonban egyetlen kifejezésre sem reagált, emellett Corey viselkedése is megdöbbentette őket. Egyáltalán nem volt megijedve a hajó fedélzetén. Induláskor turbinákat és a kondenzátorok töltését hallotta, érezte a hajó rázkódását és egyfajta inercia érzését - rögtön mondta is a katonáknak, hogy ezek szerint egy minden bizonnyal öregebb, régebbi típusú űrhajón vannak éppen, ami teljesen sokkolta az elrablóit.

 

Az elrablások alkalmával hol két, hol három tagú személyzet vette körül és információt akartak kiszedni belőle a Cabal számára. A személyzet tagjai csak nagyon keveset beszéltek, a diskurzus főleg arról zajlott, hogy milyen drogot adjanak be Corey-nak. Azt mondták, hogy egyfajta érzéstelenítőt fognak beadni. A folyamat minden egyes szakasza után azt mondták neki, hogy „ezt mind el fogod felejteni”. Ezt követően jött a képfelismerés, aminek során főként a Légierőnél és a Haditengerészetnél szolgáló katonák képeit mutatták neki, és a drogos állapot hatására a pupillája enyhén kitágult, amikor számára ismerős személy képét mutatták. Az eljárás során három ember személyazonosságát leplezte le, köztük Gonzales-ét is, ami nagy törést okozott a kapcsolatukban. A másik felismert személyt megölték, a harmadik személy pedig bujkálni kényszerült. A Titkos Űrprogram Szövetség tagjai ismeretesek a Cabal irányítása alatt álló titkos űrprogramok emberei előtt, éppen ezért teljes titokban kell működniük. A lelepleződés ezért hatalmas károkat okozott a titkos űrprogramok számára és emiatt jelenleg Gonzales is bujkálni kényszerül. Február végén Corey háza felett is egy Chinook helikopter körözött, majd zöld színű lézert irányítottak a mellkasára, mintha le akarták volna lőni.

http://goodethungary.blog.hu/2016/03/16/corey_a_teljes_kozzetetelrol

Továbbá halálos fenyegetést is kapott – valaki belopózott a lakásába és a konyhapulton hagyott egy égő cigarettát, ami egy maffia-típusú fenyegetés volt, miszerint a családjával együtt hamarosan „köddé fog válni”. Fekete ruhás emberek is ólálkodtak és nézelődtek a háza körül.

 

Számos alkalommal felvették, kikérdezték és bedrogozták. Megpróbálták agymosásnak is alávetni, információt kiszedni belőle és dezinformációkat elültetni a fejébe arról, hogy nincsenek földönkívüliek, hanem ezek mind mi vagyunk a jövőből. Az alacsonyabb rangú titkos űrprogramok nagyon mérgesek Corey-ra, mert a nyilvánosság előtt beszámolt a részleges közzétételre vonatkozó terveikről. A Cabal számára ez a részleges közzététel volt az első terv arra, hogy felfedjenek néhány érdekes információt a nyilvánosság számára az ősi építő faj által hátrahagyott romokról és olyan űrhajók létezéséről, amelyek képesek a Naprendszerünkben repülni. Szándékukban állt továbbá hitelteleníteni azokat az ufok-kal foglalkozó kutatókat és kiszivárogtatókat, akik nem állnak be a terveik mögé. Mindemellett pedig igyekeztek magukat „jófiúknak” feltüntetni. A részleges közzététel narratívájának talán egyik legjobb példája a televízióban újraindított X-akták sorozat, amely bemutatja a részleges nyilvánosságra hozatal csaknem teljes spektrumát. Corey ezt követően azonban nem ijedt meg a halálos fenyegetésektől és továbbra is nyíltan beszélt a témáról. A Földi Szövetség csoportjai azóta arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy nincs lehetőség a részleges nyilvánosságra hozatal megvalósítására.

 

Wilcock-hoz rengeteg információ futott be, ugyanakkor ezek számos zavaró körülmény hatására végül egyfajta embargó alá kerültek. A hátráltató tényező Wilcock számára új könyvének megírása illetve ezt követően egy nyaralás volt Kanadában. Mindeközben írásban és skype-on is tartották a kapcsolatot Corey-val, de Wilcock nem ismerte fel annak a jelentőségét, hogy milyen kritikus fontosságú lett volna, hogy a kapott információkat azonnal nyilvánosság elé tárja. A könyv megírása és személyes ügyek miatt ez elmaradt. Nem ismerte fel, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség és a földi csoportok közötti információáramlás kulcsszereplője nem Corey, hanem Gonzales. És azáltal, hogy Corey- akaratán kívül - „feladta” Gonzalest, a kommunikációs lánc egy kritikus fontosságú eleme kiesett. Hirtelen nem maradt más alternatíva, csak ha ők maguk (Corey és Wilcock) lépnek a helyére. Wilcock-nak fel kellett volna ismernie, hogy az információk, amik eljutottak hozzá kritikus jelentőséggel bírnak és nyilvánosságra hozataluk nem tűr halasztást – az információk közzététele azonban végül nem történt meg. Corey-nak a belsős emberek közül lényegében Gonzales volt az egyetlen „barátja” és most ő is ellene fordult. Megakadályozta Corey-t, hogy elmehessen olyan találkozókra, ahová elvileg őt is meghívták. Gonzales ezt követően átvette Corey szerepét – huzamosabb időt töltött a Belső Földön, feltérképezte a létesítményeiket, de eközben megtévesztően viselkedett. Ennek hatására Gonzalest végül megkérték a távozásra és vissza kellett mennie a Szövetség Kuiper-övben található bázisára. Azóta a maják szakadár civilizációja vitte el őt egy gyógykezelésre – valószínű, hogy jó darabig nem fogjuk látni Gonzales-t. Mindez nagy törést eredményezett a Titkos Űrprogram Szövetség és a Földi Szövetség csoportjai között illetve a megbízható információk áramlásának menetében. Ezért lett volna kulcsfontosságú, hogy ezek az őrültségnek hangzó információk sürgősen kikerüljenek az internetre Wilcock révén. A hangulat jelenleg annyira fagyos, hogy a Titkos Űrprogram Szövetségtől senki sem veszi a bátorságot arra, hogy kommunikáció céljából lejöjjön a Földre. Corey még képes ellátni ezt a feladatot, mert a pozitív karma szavatol számára valamiféle biztonságot.

 

Időközben feltűnt egy új karakter is a történetben. „Hajcsár” (Wrangler) névre hallgat, és a Titkos Űrprogram Szövetség embere, akivel Corey először még Gonzales társaságában találkozott, amikor is őt éppen bilincsbe verték és közös asztalhoz ültették ezzel a személlyel. A „Hajcsár” egy klasszikus személyiségváltó/szociopata karakter, akinek specialitása (a kínzás és kihallgatás mellett), hogy kezelésbe vegye a személyzet alulteljesítő tagjait – jelen esetben Corey-t és Wilcock-ot. A titkos űrprogramok általánosságban a Cabal bukásán dolgoznak, de mindeközben ők maguk is áldozatai a Cabal elnyomásának.

 

Corey-t összesen 12 alkalommal vitték el, és minden egyes alkalommal megfenyegették, Wilcock sem tudott erről egészen néhány héttel ezelőttig. Mivel Gonzales úgy tűnik, kiesett a játékból, a pozícióját felajánlották Corey-nak, jó fizetéssel, de azzal a kikötéssel, hogy innentől kezdve mindent titokban kell tartania (Szerk - így feltehetően lőttek volna a Wilcock-kal folyatott további együttműködésnek és jó eséllyel a Corey aktív közreműködésével zajló, a teljes nyilvánosságra hozatalért kampányoló, alulról szerveződő Full Disclosure projekt-nek is)

http://www.fulldisclosureproject.org/

 

A munka részét képezte volna, hogy Corey szemtől szemben találkozzon a Földi Szövetség magas rangú tagjaival, és kritikus fontosságú információk futottak volna rajta keresztül. Mindez rendkívül veszélyes, potenciálisan halálos veszéllyel járó megbízatás lett volna Corey számára. Elmondták továbbá Corey-nak, hogy mindkettőjük (Corey és Wilcock) házára erőteljes elmekontroll technológiákat sugároztak, hogy megnehezítsék számukra a koncentrációt és ezzel zsarolják Corey-t, hogy fogadja el a felajánlott állást és lépjen Gonzales helyébe. Amint igent mondott volna a felkérésre az elmekontroll technológiáikat kikapcsolták volna a házukban. Wilcock azt tanácsolta Corey-nak, hogy fogadja el az ajánlatot, hiszen a Szövetségnek szüksége van rá és ha valóban ő az egyetlen, aki képes ellátni ezt a feladatot, akkor talán megéri elfogadnia a felajánlást. Corey viszont mindezek ellenére úgy döntött, hogy nem fogadja el az ajánlatot, és nem akart engedni a zsarolásnak. (Szerk - véleményem szerint azért is történhetett így, mert Corey elsősorban a Gömb Szövetség küldötte, nem pedig a titkos űrprogramoké)

 

Június 12-én lett volna a találkozó a Hajcsárral, ekkor kellett volna elmondania neki, hogy visszautasítja az ajánlatot. Mindez iszonyú stresszel járt Corey számára, emellett Wilcock-ra is haragudott volt, mert az újonnan jött fontos információkat nem tette ki a rögtön az internetre, hanem ehelyett inkább elment nyaralni. Wilcock szerint túl gyorsan jött minden információ, ő pedig nem számolt azzal, hogy mindez ennyire kritikus fontosságú lett volna. Csak a Kanadában tett vakáció végén jött rá arra, hogy mennyire fontos is ez valójában, ezért gyorsan összedobott egy cikket, ami május 29-én meg is jelent, néhány órával azelőtt, mielőtt Corey-nak találkozója volt a Hajcsárral.

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1200-full-disclosure-asc

 

A Hajcsár viszont egyáltalán nem volt boldog a megjelent cikk miatt. Corey-t keményen felelősségre vonták Wilcock miatt, hogy a fontosnak tartott cikkben az aktualitások helyett Wilcock a Cargo-kultuszokról írt (http://letuntvilagokenigmai.blogspot.hu/2015/04/a-cargo-kultusz-es-az-osi-idegen.html) akkor, amikor sokkal de sokkal fontosabb információkat kellett volna közzétennie. Wilcock hibát követett el a késlekedéssel. Ő csak egy jó felvezetőnek szánta ezt az írást, amit aztán később részletesebben kifejthet majd.

 

Wilcock és Corey végül június 2-án találkoztak személyesen a Joshua Tree-ben tartott Contact in the Desert előadássorozat előtt. Wilcock ekkor értesült róla, hogy hogyan illeszkedik ő a nagyobb képbe, és hogy tulajdonképpen mit rontott el ezzel kapcsolatban. Ezzel egy időben üzenetek érkeztek Wilcock számára több csoporttól is. A Titkos Űrprogram Szövetség felelősségre vonta őt, amiért „egész nap csak ül, gitározik és maszturbál”. Kaaree, a belső földi Anshar csoporttól elmondta neki, hogy „ha te is pap akarsz lenni, akkor ennek megfelelően kell viselkedned is”. Vagyis nincs több pajzán vicc megengedve az előadásokon (Szerk - lefordítva: vegyen vissza a hatalmasra nőtt egójából). A Kék Avian-ok pedig azt üzenték Wilcock-nak, hogy tudatalatt „megváltó-komplexusa van”, amit felszínre kell hozni és meg kell gyógyítani annak érdekében, hogy utána normálisan vissza tudjon térni a munkájához. Mindezek elgondolkodásra késztették Wilcock-ot és felismerte, hogy igazából sohasem akarta ezt a szerepet, mégis az emberek egyfajta megváltóként tekintettek rá és végül ő maga is ennek a csapdájába esett. Most viszont végre felismerte, hogy ő sem különleges, hanem csak egy a sok ember közül, aki segít az emberiségnek átjutni ezen a nagy váltáson.

 

A találkozót követően nagy áttörés következett be. Corey is bevallotta, hogy Wilcock nagyon jól viselte a feléje irányuló kemény vádakat. Mindez inspiráló volt Wilcock számára és több szinten is kezdi átértékelni az életét és a folyamatban játszott szerepét – szükségszerű, hogy a továbbiakban változtasson bizonyos dolgokon (főleg a hozzáállásán).

dw_canada_pose.jpg

Hát igen... Wilcock és az a bizonyos hatalmasra duzzadt ego...

 

A június 3-6 között megrendezett Contact in the Desert előadássorozaton együtt tartottak előadást, de Corey nem sokat beszélt, mert nagyon aggódott a Hajcsárral esedékes közelgő találkozó miatt. Emellett Corey elmondta, hogy a színpadi „igehirdetés” többé már nem elég Wilcock-tól, minden információnak írásban is meg kell majd jelennie.

 

Végül június 12-én elérkezett a nap, amikor Corey-nak találkoznia kellett a Hajcsárral. Nagyon aggódott, mert akkor kellett volna közölnie, hogy visszautasítja a feléje tett ajánlatot. Tovább nehezített a helyzetet, hogy Wilcock sem készült el időben a kért cikkel. Éjjel 1-kor kellett volna felvenniük Corey-t, de nem történt semmi. Két órán keresztül ült és várakozott. Ekkor hirtelen egy kis kék gömb jelent meg és felvette őt a szokásos módon reggel 3 óra körül. Teljesen váratlanul tehát ez a gömb megjelent és egyenesen a Kék Avian-okhoz vitte Corey-t, Raw Tear-Eir már várt rá. A kommunikáció telepatikusan zajlott köztük és közben látta azokat a kékes-lilás színű gömböket/űrhajókat, amik normál esetben nem láthatóak a titkos űrprogramok számára. A gömb belsejéből viszont jól látszódott, hogy ezek a Naprendszerünkben szétszóródva helyezkednek el.

 

Az első dolog, amit Corey észrevett, hogy a gömbök sokkalta aktívabbak, mint általában. Folyamatosan energiát bocsátottak ki magukból. Elmondták Corey-nak, hogy ezek a gömbök most sokkal keményebben „dolgoznak”, hogy tompítsák a Napunkból érkező, egyre inkább növekvő energetikai változásokat, mert egyre közeledünk a végső nagy eseményhez. Ennek egyik látható jele az a kép, amit a NASA május 27-én készített a Napunkon található hatalmas méretű lyukról. A gömbök folyamatosan elnyelik ezt a beáramló energiát és ez így lesz egészen addig, amíg az emberiség kollektív szabad akarata engedélyt nem ad a váltás tényleges bekövetkezésére.

sun-hole-674234.jpgcoronal-hole-1_png.jpg

Corey-nak e találkozón elmondták, hogy a Hajcsárral soha többé nem fog találkozni. Ennek az az oka, hogy a Szövetség annyira felbőszült Corey visszautasításán és Wilcock tesze-toszaságán, hogy az éppen esedékes találkozójuk alkalmával Corey-t minden bizonnyal kínzásnak vetették volna alá. Szövetség ide vagy oda, ezek az emberek még mindig megengedhetőnek tartották volna ilyen eszközök bevetését... Ez a fenyegetés akkora sokk volt Wilcock számára, hogy mostanra teljesen „egomentesítette” magát.

 

A Kék Avian-ok azt is elmondták Corey-nak, hogy Gonzales jelenleg nem áll készen arra, hogy kommunikálni tudjon velük, először ugyanis gyógyuláson kell átesnie. Elmondták továbbá, hogy a Napunk egyre növekvő változása egy gyorslefolyású vibrációemelkedést okoz majd itt a Földön. Ez elől nem lehet elmenekülni és a folyamat mindenkire hatással lesz.

(Szerk – Nagyon érdekes ezzel kapcsolatban az, amit Simon Parkes említett néhány hónappal ezelőtt. Ő elmondta, hogy igen, 2012.12.21-én valóban megtörtént az áttörés, onnantól kezdve megvan egy kritikus, kb 3 milliós nagyságrendű felébredt tömeg. Viszont azóta nem történt olyan mértékű ébredés, mint amivel előzetesen számolni lehetett, és éppen ezért jelenleg egy kissé le vagyunk maradva a "menetrendhez" képest. Mivel így a felébredettség mértéke még nem elégséges, ezért az igazán nagy energiahullám érkezését megelőzően több kisebb, de intenzív energialöket érkezése is szükséges, hogy ezzel is segítsék és felgyorsítsák az emberiség kollektív rezgésemelkedést.)

 

Az embereknél régi karmikus dolgok jönnek elő újra, sokan a végidőkre hajazó őrület jeleit produkálják majd. Olyan lesz, mintha egy kicsit megőrülnének – mindez igaz a Titkos Űrprogram Szövetség embereire is. Ez az energianövekedés durvaságot vált ki bizonyos emberekből, és pánikot okoz a közelgő változásokkal kapcsolatban.

 

Elmondták továbbá, hogy ezek az energetikai változások hamarosan egyre fokozódni fognak. Ez azzal is jár majd, hogy sokan elhunyt szeretteik szellemeivel fognak találkozni és inspiráló üzeneteket fognak kapni tőlük. Ez is jelezni fogja, hogy hatalmas változások közelednek. Nyitva kell tartanunk a szemünket és a fülünket, mert hihetetlen dolgok fognak történni, a spirituális és fizikai valóságot elválasztó fátyol egyre vékonyodni fog.

 

Ugyanezen a találkozón megkérték Corey-t, hogy vigyen el egy üzenetet az Anshar csoport számára. A Kék Avian-ok válaszoltak az Anshar kérdésére a Mohamed idejéből származó megállapodás befejeződésével kapcsolatban. A drákonidákhoz kapcsolódó bizonyos csoportok visszautasították a tárgyalásokon való részvételt, így aztán nagyobb találkozókra nem fog sor kerülni, mivel a megállapodás minden résztvevőjének jelen kellene lenni a megbeszélésen.

 

Ezt követően Corey telepatikusan kapcsolatba lépett Kaaree-vel és átadta neki ezt az információt. Meglepő módon Kaaree egyáltalán nem tűnt gondterheltnek a fejlemények miatt. Elmondta, hogy ez csak egy nagyobb tranzakció első lépése volt, és még egyáltalán nincs veszve a dolog. A Mohamed idején kötött egyezmény módosítása csak az első lépés lenne ebben a folyamatban. Kaaree és az Anshar csoport egyébként is biztosra vette, hogy a drákonidák úgysem jelentek volna meg a találkozón.

 

Más részletek is vannak még, de egyelőre ezeket kellett mindenképpen elmondani. Az igazán nagyobb volumenű változások bekövetkezése továbbra is egy 2018-at megelőző időkeretben várható. Ebben az évben (2016) a Cabal összeomlása láthatóvá válik és 2017-re hatalmas előrelépések várhatóak. A titkos űrprogramokban sem tudnak egyébként túl sokat ezekről az energetikai változásokról és arról, hogy mikor milyen formában fog majd bekövetkezni. William Tompkins is tud ezekről a különböző próféciákról és ezzel kapcsolatba elmondta, hogy ahány ember, annyiféleképpen értelmezi ezeket az előrejelzéseket.

 

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1201-full-disclosure-asc-ii?showall=&start=3