Corey Goode - Helyzetjelentés 2016. május-június

chevron-battle-article-banner-768x576.jpgCorey legújabb helyzetjelentése az Antartkiszon zajló, egyre inkább sűrűsödni látszó eseményekről, a belső földiek szervezkedéséről és a titkos űrprogram csoportok mozgolódásáról.

 

"Ez az év különösen mozgalmas a különböző találkozók illetve csoportok (Titkos Űrprogram Szövetség, Anshar, Gömb Szövetség) közti dinamikát figyelembe véve. Egy nagyobb lélegzetvételű íráson dolgozom, de sürgetnek, hogy amíg az elkészül, addig is tegyek közzé egy rövidebb összefoglalót a jelenleg zajló eseményekről. Tegnap reggel (május 13.) megint volt egy találkozóm az Anshar belső földi csoporttal illetve Raw-Tear-Eir-rel is. Érintőlegesen ebben a cikkben is szót ejtek erről, de a következő írásomban kerülnek majd bővebben kifejtésre.

 

- kb 6 hete érkeznek jelentések arról, hogy hatalmas gömb alakú űrhajók vannak földkörüli pályán az Antarktisz felett. Ezek a jelentések 5 különböző forrásból származnak és a gömböket úgy írják le, mint hatalmas, fémes, csillogó űrhajókat, amiken egész sornyi hajóablak fut végig. A források között volt olyan is, aki szerint e gömbök eredete az oroszokhoz köthető.spherical-craft-antarctica-final-low-res-768x576.jpg - Kb 6 hónapja érkeznek jelentések arról, hogy magasrangú szindikátus csoportok hatalmas mennyiségű személyes felszerelést és szállítmányt költöztetnek át dél-amerikai földalatti bázisokra, leginkább Brazíliába. A legutóbbi jelentések szerint a magas rangú szindikátus csoportok tagjai úgy özönlenek ezekre a földalatti bázisokra, mint hangyák a vihar előtt. Gonzales később megerősítette, hogy ezeket az embereket illetve a felszerelésüket sok esetben elektromágneses meghajtású "fekete tengeralattjárókon" szállítják át az Antarktiszra, és ezek a tengeralattjárók méretüket tekintve a szállítóhajókhoz hasonlóak. A földalatti, vízzel telített hasadékrendszerek olyan hatalmas kiterjedésűek, hogy az utazás semmiféle problémát nem jelent a számukra. Továbbá a jelentések szerint ezeket a hasadékokat/barlangokat az ősi időkben hatalmas boltíves alagutakká alakították át.ice-archway-final-low-res-768x596.jpg - Egy vagy több eddig ismeretlen programhoz tartozó katonai csoport rabolt el és vegyi kezelést követően kihallgattak. Testnedv- és hajmintát vettek tőlem, szavakat és kifejezéseket olvastak fel egy tabletről, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy én egy ismert, meg nem nevezett különleges hozzáférésű programhoz tartozom.

 

Kamerával ellátott tabletet tettek az arcom elé és akadémiai jellegű katonai fényképeket mutattak nekem. A kamera figyelte a szememet és közben rögzítette, ha felismertem az adott képen szereplő személyt. Ezen incidens következtében a Titkos Űrprogram Szövetség 3 magas rangú embere lelepleződött, ami további szakadást eredményezett köztem, Gonzales illetve a Titkos Űrprogram Szövetség között. A vegyi kezelés illetve az azt követő emlékkitörlési kísérlet hatására, nem emlékeztem teljesen a részletekre, mígnem később arról informáltak, hogy megszegtem a biztonsági előírásokat.

 

- Gonzales mindenféle magyarázat nélkül heteken keresztül az Anshar csoportnál tartózkodott. Ezen időszak alatt mind Gonzales-től, mind Kaaree-től tájékoztatást kaptam. Ez információt tartalmazott számos, nemrégiben lezajlott utazásról, amelyet Gonzales és Kaaree tettek egy, a Vénusz bolygó felszíne alatt lévő állomásra, ahol az Ősi Építő fajnak működőképes technológiái találhatók. Az állomás lakói visszafordították Gonzales-t. Ezt követően egy időanomáliában található, nagykövetségre hasonlító űrállomásra mentek a Szaturnusz közelébe, és én is részt vettem egy, a Jupiter közelében megtartott Szuperföderációs találkozón. A Szaturnusznál lévő állomást ugyanazok lakták, mint a Vénuszon lévő állomást és Gonzales-t innen is visszafordították. Később Kaaree arról tájékoztatott, hogy Gonzales mindent megtett érte, hogy engem ne hívjanak meg erre a két találkozóra. Ezt nem sokkal azután hallottam, miután tudomást szereztem arról, hogy Gonzales is egyike volt annak a 3 személynek, aki lelepleződött a begyógyszerezett állapotban történt kihallgatásom során.

 

- Ezt követően hetekre megszakadt a kommunikáció köztem és Gonzales között. Annak ellenére, hogy a kihallgatás alatt gyógyszerek hatása alatt álltam - és olyan technológiát alkalmaztak rajtam, ami a szemizmaim mozgásából detektálta, hogy kinek a képét ismertem fel - Gonzales még mindig mérges volt rám. Az egyik nemrégiben lezajlott találkozásunkkor alig akart szemkontaktust létesíteni velem. Kaaree űrhajóján újra elvittek ugyanarra a bázisra, ahol az Anshar csoport és az Őrzők találkozója lezajlott.

http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/06/kozmikus-kozzetetel-iv8.html

 

- Az egyik legérdekesebb dolog, amiről ezeken a találkozókon beszámoltak, hogy a legutóbbi jelentések alapján 6 óriási méretű csepp alakú cirkáló szállt fel az óceán alól az Antarktisz partjai közelében és megkísérelte elhagyni a Föld légkörét. Azonban több tucatnyi "ismeretlen eredetű ék alakú űrhajó" megzavarta, majd megtámadta ezeket a cirkálókat, hatalmas károkat okozva bennük. Így aztán vissza kellett térniük az óceán alá oda, honnan előjöttek.

 

- A különböző csoportok űrhajói közti konfliktusok száma megnövekedett a bolygó légkörén belül és azon kívül is, és ennek során számos űrhajót lelőttek.chevron-battle-article-banner-768x576.jpg - Gonzales több tucatnyi konfliktusról számolt be, amelyekben egzotikus fegyvereket alkalmaztak illetve mind a különböző szindikátusok, mind pedig a Földi Szövetség is újra nagyobb mértékben kezdett időjárásfegyvereket használni.

 

- Kaaree elmondta nekem, hogy Gonzales tájékoztatta őt arról, hogy az Anshar csoport kért egy találkozót, amin kérvényezni fogják egy olyan szerződés aláírását, amit az összes Naprendszerünkben tevékenykedő jelentősebb földönkívüli csoport aláír majd, még azok is, akiket negatívnak tekintünk. Erre a találkozóra hamarosan sor fog kerülni.

 

- Kaaree elvitt arra a bizonyos vénuszi bázisra, amin az ősi építő faj technológiái működnek. Megérkeztünk és találkoztunk egy hatalmas méretű, hosszú, keskeny űrhajóval, ami a hajó ablakai felett egy pajzzsal rendelkezett, és ez a hajónak egyfajta hídként szolgálhatott. Kb 20 percet ültünk ott, mire szóltak Kaaree-nak, hogy visszafordítanak bennünket. Ahogy körbenéztem, több ilyen keskeny, hosszú hajót is láttam a Vénusz körül orral a bolygó felszíne felé fordulva.venus-anshar-bus-trip-final-low-res-768x432.jpg

Míg Kaaree-val várakoztunk, többekkel is beszéltem arról, hogy hogyan érinti az Anshart az, hogy többen is aktívan kiterjesztik a tudatukat feléjük, miközben más lényektől való kommunikációt fogadnak. Azért kérvényezték a találkozót az egyezmény megváltoztatására, mert fontolgatják, hogy elkezdenek aktívabb szerepet vállalni a földi lakosság életében. Figyelemmel követik az emberiség mély programozottságát és figyelik, hogy mit kezdünk azzal az információval, hogy az Anshar létezik. Bizonyos jelekre aggodalommal tekintenek és a csoportjukból többen is felvetették ezt a legutóbbi tanácsülésükön.

 

 

Kiegészítés a fenti beszámolóhoz

 

Corey pár nappal ezelőtt, június 15-én beszélt Michael Sallával, aki weboldalán (http://exopolitics.org/) összefoglalta a beszélgetésük során elhangzottakat. Kettejük diskurzusa letisztázott néhány kérdést és részletesebben kifejtésre kerültek a Corey-val történt, fentebb tárgyalt események is. Salla cikkének fontosabb részeit most mi is összefoglaljuk és kiegészítjük a Corey leírásai alapján készült illusztrációkkal:

 

- A szindikátus csoportok rettegnek attól, hogy hamarosan egy napvihar fogja eltalálni a Földet.

 

(Szerk - itt szeretnénk megemlíteni, hogy - talán nem túlzás azt állítani - nagyjából minden második hollywoodi filmben utalások vannak erre a közelgő szuperhullámra az elit részéről – természetesen általában kihangsúlyozva a dolog világvége jellegét.

http://csillagszeme.hupont.hu/181/csillakok-koze-02

Annak, aki esetleg nem ismerné, szeretnénk a figyelmébe ajánlani a "Csillagszeme"

(http://csillag-szeme.hupont.hu/), illetve korábbi változataiban "Hajnalhasadás" (http://hajnalhasadas.hupont.hu/), "Hatodik napon" (http://hatodiknapon.hupont.hu/)

nevű weboldalakat, amiken különleges hangvételű filmelemzések találhatók, temérdek nagyon részletes és elgondolkodtató, a filmek mögött rejtőző okkult szimbolikát elemezgető cikkekkel, amikből csak a vak nem látja, hogy a filmeket legyártó elit már nagyon régóta készül erre a bizonyos energetikai löketre, és ezt rengetegszer el is mondták már nekünk, csak maximum mi nem figyeltünk rá, illetve nem tudtuk értelmezni a látottakat... Tehát arról lehet szó, hogy mindkét oldal erősen tisztában van a dolog komolyságával és azzal, hogy ez az energiahullám mindenképpen meg fog érkezni hozzánk.)

 

- A Cabal nem tudja elhagyni a bolygót és az űrben lévő bázisaikra sem tudnak elmenekülni, mert alacsonyabb rangú titkos űrprogram csoportok (NRO, Légierő Űrparancsnoksága, stb) nemrégiben lezárták a földi illetve a Föld körüli légteret. Ennek érdekében bizonyos technológiák lettek telepítve, amikkel fel lett állítva egy ún. "Föld Védelmi Rács", amit egy lég- és űrforgalom irányító rendszer révén koordinálnak a Holdon lévő LOC bázisról. Ezért aztán a szindikátus csoportok úgy döntöttek, hogy Dél-Amerikán keresztül a számukra biztonságot jelentő Antarktiszra menekülnek. Az antarktiszi jég alatt 6 db olyan ipari körzet található, ahol űrhajók parkírozhatnak.antarctica-under-the-ice-final-72px-768x561.jpg - 2016 március 24-én Obama elutazott Argentínába, Bariloche városába, oda, ahová Hitler menekült a II. Világháború végén. Ez a város lett a "Negyedik Birodalom" nemhivatalos székhelye a II. Világháborút követően. 1960 Februárjában Eisenhower Barilochéba látogatott, hogy az akkori argentin elnökkel tárgyalásokat folytasson egy közös nyilatkozat aláírásáról, ami békét és szabadságot hoz az Amerikai kontinens számára. A megbeszélés valódi célja azonban az volt, hogy a tárgyalófelek az amerikai hadiipari komplexumot a Negyedik birodalom irányítása alá helyezzék - ez a szövetkezés vezetett aztán a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum megalakulásához. Ennélfogva pedig Obama legutóbbi látogatására is azért kerülhetett sor, hogy új megállapodást kössön a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot irányító nácikkal, mert ezzel akarják megkönnyíteni, hogy embereket és felszerelést vihessenek le Dél-Amerikába illetve az Antarktiszra.

 

- Corey szerint 6 nagyobb ipari terület található az Antarktisz nyugati területeinél. Ezek közül a két legnagyobb városméretű, kb 3 km szélesek. Corey illusztrációkat mutatott erről, ugyanis az Anshar csoport nemrégiben levitte őt oda, így személyesen is járt ezeken a bázisokon. Miközben az Anshar űrhajójával utazott kb 20 méterrel az óceán felszíne alatt titkos antarktiszi városokat is látott. Az utazás során átrepültek egy látszólag jégből álló képződményen, ami valójában egy hologram volt, és eltakarta az egyik város bejáratát.antarctic_under_ice_industrial_cities-2-768x467.jpg - Corey szerint ezeket az ipari komplexumokat a náci németek alapították az 1930-as években, majd az 1950-es évektől tovább bővítették őket, miután az Eisenhower adminisztráció idején megállapodásokat kötöttek az amerikai hadiipari komplexummal. Ezeket a bázisokat jelenleg a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum használja. A fentebb említett csepp alakú űrhajók a szindikátusokhoz, vagyis azokhoz a csoportokhoz tartoznak, akik együttműködnek a Sötét Flottával. Corey-ék nem voltak biztosak benne, hogy kik állnak az említett ék alakú űrhajók mögött, de azt gyanítják, hogy a Földi Szövetséghez tartozhatnak.

 

- A Corey beszámolójában említett gömb alakú űrhajók nem csak az Antarktisz, hanem Ausztrália és a bolygó déli félgömbjének nagyobb területeit is figyelik és lehetséges, hogy mindez kapcsolatban állhat az oroszok sokszor emlegetett kozmogömbjeivel. Így lehetséges, hogy ezek Putyin és az Orosz Föderáció irányítása alá tartoznak. Elképzelhető továbbá, hogy ezek a gömbök információt szolgáltattak a csepp alakú hajók mozgásáról és együttműködtek az ék alakú űrhajók irányítóival.

http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/05/kozmikus-kozzetetel-i8.html

 

- Corey-t összesen három alkalommal rabolták el alacsonyabb rangú katonai csoportokhoz köthető emberek. E csoportok űrhajói sokkal fejletlenebbek voltak a titkos űrprogramok űrhajóihoz képest.

military-abduction-craft-chemical-interrogation-final-low-res-768x360.jpgmilitary-abduction-craft-chemical-interrogation-article.jpg - Felmerülhet a kérdés, hogy ha ilyen elrablás előfordulhatott Corey-val, akkor a Gömb Szövetség miért nem avatkozott közbe és miért nem védték meg őt? Corey erre azt a választ adta, hogy ők csak akkor avatkoztak volna be, hogy ha nagy veszélyben lett volna, máskülönben nem, mert "minden résztvevő félnek leckéket kell megtanulnia". Talán ebben az esetben ez a negatív tapasztalat is valamilyen magasabb célt szolgálhatott.

 

Állítása szerint a kihallgatói nem találtak róla semmilyen adatot az adatbázisukban (amin egyáltalán nem lehet csodálkozni az információk részekre szabdalása miatt). Az egyik kihallgatás során megpróbálták agymosásnak alávetni és elhitetni vele, hogy földönkívüliek nem léteznek, ahogy magasabb rangú titkos űrprogramok, Solar Warden, Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és Sötét Flotta sem. A Corey-ból kiszedett információk alapján lelepleződött három személy közül az egyik később eltűnt, a másikat egy alacsonyabb rangú titkos űrprogram csoport elfogta, a harmadik személy pedig Gonzales volt... Gonzalesnek ezért fel kellett adnia civil fedőéletét Texasban és ezt követően hetekre eltűnt – menedéket kapott az Anshar csoportnál a belső földön.

 

- A vénuszi látogatás alkalmával azért fordították vissza Gonzales-t, mert Corey nem volt vele. Valószínűleg a vénusziak tudhattak arról, hogy Corey a Gömb Lény Szövetség küldötte és feltűnt nekik, hogy nincs Gonzalesékkel, ezért visszafordíttatták a küldöttséget.

 

- Időközben lezajlott az Anshar csoport által kezdeményezett találkozó is. Ez azzal az egyezménnyel volt kapcsolatos, amit Mohamed idején írtak alá, azt megelőzően ugyanis a belső földiek és földönkívüliek nyíltan avatkoztak be a Földön zajló ügyekbe.

 

- Az új megállapodás aláírását a drákonidák és más reptilián fajok visszautasították és mivel az új megállapodáshoz minden fél részéről konszenzusra lenne szükség, ezért ennek az új megállapodásnak a megkötése most elmaradt. Kaaree szerint azonban ezzel még nincs vége az ügynek, hanem egy elhúzódó tárgyalási folyamatra lehet számítani, aminek ez csak az első lépése volt.

 

- Corey június 10-én találkozott legutóbb Raw-Tear-Eir-rel, a Kék Avián-nal, ahol azt mondták neki, hogy a beérkező kozmikus energiák drámaian megnövelik a Napunk, a Naprendszerünk és a bolygónk energiaszintjét is, ez pedig könnyen reakcióssá teheti az embereket. Ez némileg megmagyarázza az elit pánikszerű menekülési kísérleteit illetve a bolygón jelenleg tapasztalható extrém erőszakos cselekedeteket.

 

- Raw-Tear-Eir szerint a jövőt és a közzététel tényleges formáját az emberiség kollektív tudatossága dönti el, illetve hogy mennyire reagálunk majd jól a körülöttünk kibontakozó eseményekre.

 

 

 

http://spherebeingalliance.com/blog/latest-intel-and-update.html

http://exopolitics.org/secret-space-programs-battle-over-antarctic-skies-during-global-elite-exodus/

http://exopolitics.org/military-abduction-extraterrestrial-contact-treaty-corey-goode-briefing-pt-2/