Corey és Cobra közös rádióinterjúja – I/2.

corey_cobra.jpgRob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló belső földi illetve földönkívüli csoportok viszonyrendszeréről. Az interjú első része a tovább után olvasható.

 

Nézzük a következő kérdést. Simon Parkes-tól hallottam, hogy zajlott valamiféle csata itt a közelben. Az 51-es körzetben hatalmas füst terjengett és nem úgy nézett ki, mintha bozóttűz lenne, mert úgy tűnt, mintha a füst egy forrásból származna. Van erről valamilyen információtok? Ez a tűz földalatti bázison zajló harcokból származott, vagy csak egyszerűen bozóttűz volt?

 

Corey: Nagy problémák származtak abból, hogy megpróbáltak megszabadulni a tesztelésekből hátramaradt nukleáris anyagoktól és lényegében ezeket égették el és ebből származott a tűz. Ilyen már korábban is történt arrafelé.

 

Cobra: Az én forrásaim szerint ez csak bozóttűz volt.

 

Corey: Igen, kitettek mindent, amitől megakartak szabadulni, felgyújtották és az egész terület lángra kapott. Több alkalommal is történt ilyen. Lekapcsolták a sugárzásdetektorokat azon a területen, amerre a szél vitte. Számos alkalommal csináltak ilyet. Szóval, igen, lényegében bozóttűz volt.

 

Tehát felgyújtották. Ezek a fickók tényleg őrültek arrafelé. A következő kérdés mindkettőtöknek szól. Ahogy a globális helyzet egyre inkább javul a bolygón – még ha ez a folyamat lassúnak is tűnik - , tényleg szükségünk van egy "Eseményre", egy vízválasztó pillanatra, annak érdekében, hogy a helyzet még inkább javuljon? A dolgok lassan vesznek majd lendületet, vagy mindketten úgy gondoljátok, hogy szükség lesz egy "Ah-ha" pillanatra, egy hirtelen felismerésre, kinyilatkoztatásra a főáramlatú médián keresztül, ami felhívja a világ figyelmét az Esemény bekövetkeztére?

 

Corey: Igen. Teljes mértékben szükség lesz egy katalizátor eseményre, hogy egy kicsit felrázzon mindenkit. Ha azt várjuk, hogy mindenki lassan átszivárogjon ebbe az új valóságba és az eltitkolt technológiákról alkotott megértésbe, nem beszélve a többi dologról, amiről Cobra és én beszélünk, hát arra akár még ezer évet várhatnánk. Szóval lesznek külső erők, akik megteszik, amit tudnak, de nekünk is részt kell vennünk ebben a forgatókönyvben. Minden egyes embernek. Egyetlen ember szerepe sem jelentéktelen abban, hogy változást idézzen elő... arra várnak, hogy felálljunk végre és részt vegyünk a folyamatban. Egyikünk sem mondhatja, hogy nem kell majd vásárra vinni a bőrünket ebben a játékban. Tehát mindannyiunknak hozzá kell járulnunk és félre kell tennünk a különbözőségeinket, és együtt kell dolgoznunk a teljes nyilvánosságra hozatal érdekében, és hogy ezek az információk kikerüljenek a közvélemény elé, és ekkor bekövetkezhet a századik majom effektus. Minél többet és többet találkoznak ezzel az információval, egyre inkább elfogadottá válik és az emberek elkezdenek olyan kérdéseket feltenni, amiket akarjuk is, hogy feltegyenek. Amikor ez a katalizátor esemény megtörténik, nem éri majd őket olyan sokkhatásként, mint e nélkül tette volna.

 

Nagyszerű. Cobra, mindannyian tudjuk, hogy úgy érzed, lesz majd egy vízválasztó pillanat, az Esemény. Kommentálnád az elhangzottakat?

 

Cobra: Igen, persze. Egy kis magyarázatot fűznék ehhez. Ezt a folyamatot szakaszos átalakulásnak nevezik. A szakaszos átalakulás egy olyan folyamat a fizikában, ami a társadalomban is megtörténik. Amikor bizonyos mennyiségű energiát teszel egy társadalomba, akkor az elkezd úgy viselkedni, mint a forrásban lévő víz. Amit most megtapasztalunk, az ez a forrásban lévő víz, a véleménykülönbségek, a megkérdőjeleződés, a keresés. Mindez a nyugtalanság az emberi társadalomban a kozmikus változásokra való reflektálás. Amikor bizonyos mennyiségű energia kerül ebbe a rendszerbe, a víz elkezd felforrni. Elkezd átalakulni gőzzé, és pontosan ez történik az emberi társadalommal is. Egy szakaszos átalakuláson megy keresztül. A szakaszos átalakulás pillanata az Esemény. Egy hirtelen váltás, aminek az előszelét már előtte is lehet egy kicsit érezni. Lehet rá számítani, de amikor bekövetkezik, akkor egy hirtelen átalakulás formájában történik meg. Ez egy kvantumugrás. Ez az a mód, ahogyan az átalakulás a természetben történik. Nem fokozatosan következik be. A szakaszos átalakulás hirtelen történik és pontosan ez fog történni azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs már több idő rá. Nem tudunk több évezredet várni rá. Mi lényegében csak válaszolunk azokra a kozmikus erőkre, amelyek kiváltják ezt az átalakulást. Átvezetnek bennünket ezen az átmeneten, így aztán olyan gyorsan történhet meg, amilyen gyorsan csak lehet, és olyan harmonikusan, amilyen harmonikusan csak lehet. Ismeretes, hogy az emberi faj képezi az egyik részét ennek az átalakulásnak, de ez egy globális kozmikus esemény és persze minden egyes ember szerepet játszik ebben a történésben.

 

Köszönöm. És még hozzátenném, hogy hasonló folyamat megy végbe a kimatikus váltás során is, amikor egy hang segítségével megrezegtetett fémtálcán a homok elkezd különböző mintázatokat felvenni a különböző hangfrekvenciák hatására, és mi is pontosan ezen a káoszhelyzeten megyünk keresztül, amíg aztán az új mintázat létre nem jön és stabilizálódik rövid időn belül. Corey, van-e bármilyen terv arra vonatkozóan a Gömb Lény Szövetség részéről, hogy valamikor a jövőben nyíltan szövetségre lépnek majd a Föld felszínén élő populációval?

 

Corey: Nem, nincs tudomásom ilyen tervről. Nekem azt kommunikálták, hogy a háttérben fognak maradni. Amint a külső korlát/védőkorlát és a különböző gömbök lassan elhalványulnak, vagy átalakulnak a kozmikus energiák beáramlásának következtében, azt követően nem lesz már rájuk szükségünk többé. Mi magunk is egy másfajta állapotban leszünk majd.

 

Tehát számomra úgy tűnik, hogy velük sohasem fogunk találkozni. Cobra, te az Ellenállási Mozgalom nevében beszélsz és róluk tudjuk, hogy részt vesznek a bolygó felszínén zajló eseményekben. Én személyesen úgy érzem, hogy nagyon sok más lény is itt van a bolygón hosszú idő óta. Vannak, akik jönnek-mennek, mások pedig élethosszig tartóan itt vannak a Földön. A te csoportodnak vannak-e arra tervei, hogy kommunikáljanak a felszíni lakossággal? Meg tudnád osztani a hallgatókkal, hogy mik a tervek ezzel kapcsolatban a jövőre vonatkozóan?

 

Cobra: Igen. Jelenleg nem biztonságos kapcsolatba lépni velük, de az Esemény után meg fog történni ez a kapcsolatfelvétel. Az Ellenállási Mozgalom fizikai kontaktusba fog lépni a legfelébredettebb emberekkel. Ez lesz az első interakció ami történni fog, és attól függően, hogy ez hogy halad majd, fokozatosan elkezdik felfedni magukat a felszíni lakosság előtt. Nem ez lesz azonban a fő csoport, aki interakcióba kerül majd a felszíni populációval. A legfőbb csoport a plejádiak lesznek, később a szíriusziak és az arkturusziak, és más pozitív galaktikus fajok a galaktikus szomszédságunkból. Az Ellenállási Mozgalom szerepe, hogy taktikai segítséget nyújtson az Eseményhez, és biztosítsa az infrastruktúrát, hogy az elektromos hálózat, az internet, az élelmiszerellátás működjön majd. Támogatást fognak nyújtani a hadseregnek a műveleteik során. Támogatni fogják a médiát az információk nyilvánosságra hozatalában. Nem lesz túl sok szemtől-szemben történő interakció a felszíni lakossággal, legalábbis a kezdeti szakaszban nem. Az Eseményt követően egy bizonyos ponton, a felszíni lakosság bizonyos tagjait leviszik és megmutatják nekik a földalatti élőhelyüket. Ennek egy részét meg fogják mutatni a felszíni lakosságnak. És akkor azok számára, akik szeretnének csatlakozni hozzájuk, és beintegrálódni közéjük, ez lehetővé válik, bizonyos feltételek mellett.

 

Corey, van bármiféle hozzáfűzni valód a Cobra által elmondottakhoz?

 

Corey: Igen, ez mind része lesz majd azoknak az adatoknak, amiket nyilvánosságra fogunk hozni. Kaaree, az Anshar csoportból – a Kuiper-övben lezajlott találkozót követően – kérvényezett egy találkozót a Szuperföderációval. Azok a csoportok, akik itt vannak, nem sokkal Mohamed idejét követően aláírtak egy megállapodást a nyílt kapcsolatfelvétellel kapcsolatban, vagyis hogy nyíltan ne mutassák meg magukat az emberiségnek. Elmondták, hogy mindez lehetővé tette a számunkra, hogy mi a felszínen önállóan fejlődjünk, ők pedig csak a háttérből munkálkodjanak és csak titokban lépjenek kapcsolatba emberekkel. Nem ismerek minden részletet erről a megállapodásról, de eléggé kötelező érvényűnek tűnik, és elég nagy összetűzéseik voltak emiatt. Ezért akartak most újra összeülni és néhány módosítást eszközölni ezen, mert néhány belső földi csoport el akar kezdeni sűrűbben megjelenni a felszínen. Ezt a találkozót végül engedélyezték és hamarosan sor kerül majd rá.

 

Cobra, kommentálnád Corey információit?

 

Cobra: Igen, voltak bizonyos megállapodások, de ezek a megállapodások képezték a valódi okát annak, hogy nem léptek kapcsolatba a felszíni lakossággal, mivel a sötétek ellenőrzés alatt tartották és izolálták a felszíni lakosságot. Nagyon sok pozitív csoport van, amely akart és jelenleg is kapcsolatba akar lépni a felszíni lakossággal, de nem tehetik, mert egyszerűen túl veszélyes, hiszen a Cabal megtorolta volna. Volt néhány eset, amikor kapcsolatba léptek a felszíni lakossággal, és ennek következményei lettek.

 

Corey: A drákonidák és más negatív csoportok szintén aláírták ezt a megállapodást. Ez lesz a trükkösebb része a dolognak. A most következő találkozón nem csak a Szuperföderáció képviselői lesznek jelen, hanem néhány negatív csoporté is, és ilyesfajta találkozóra nem került sor azóta, mióta a megállapodást megkötötték.

 

Cobra: Igen, de a drákonidák sohasem tárgyaltak. Ők egyszerűen csak mennek a maguk útján.

 

Corey: Igen, én láttam őket néhányszor tárgyalni, de tény, hogy ugyanarról a dologról a különböző tárgyalófeleknek mindig mást és mást mondtak (vagyis erősen manipulálták a feleket).

 

A következő kérdés Corey-nak szól. Említetted korábban az Anshar Szövetséget, hogy ők lennének az egyetlen negatívak az Agartha Hálózatból és említetted az egyik legutóbbi írásodban, hogy felvitték őket a Kuiper-övben lévő bázisra és a háromszög-fejú lény „leszidta” őket. Említetted, hogy a 7 csoportjukból 4 elismerte, hogy ez a korholás megérdemelt volt és egyetértettek abban, hogy sokkal pozitívabb kapcsolatot fognak kialakítani az emberiséggel, miközben 3 csoport kihátrált e mögül. Elmondtad, hogy az Omega jelét viselő csoport volt az egyik ezek közül...

 

Corey: Hadd tisztázzam ezt egy kicsit. Ne bélyegezzünk negatívnak olyat, aki nem feltétlenül az, mert ez lényegében csak nézőpont kérdése. Ezek a csoportok nem negatívak. Ellenséges területen próbálnak túlélni, de ugyanakkor pozitív információkat is adnak, még akkor is, ha sokszor megtévesztő módon teszik ezt. Az ő nézőpontjukból nézve, meg kell értenünk, hogy önmagukat akarják védeni azoktól a felszíni emberektől, akiknek megvan a képességük ahhoz, hogy megtámadják és megöljék őket. A dolgok nem olyan fekete-fehérek, mint ahogyan azt sokan az ufológiával foglalkozó közösségben gondolják. Nagyon vad paradigma az, amiben élnek, amiben mindegyik ilyen csoport él. Nagyon furcsa politikai környezetben próbálnak túlélni, különösen azok, akiknek nagykövetségeik vannak itt és egész idejüket a Naprendszerünkben töltik. Mert, ahogy Cobra is mondta, ez a Naprendszer elég veszélyes hely. Nem csak a negatív entitások jelentenek nagy veszélyt, hanem mi, emberek – jelenlegi állapotunkban – is veszélyt jelentünk.

 

Értem. Harcias és erőszakos természetünk van. Az előbb kimondottan az Omega jelét viselő csoportról beszéltem. A chemtrail-es repülőgépek végén egy omega szimbólum szerepel, ezért gondoltam őket ellenségesnek.

 

Corey: Ahhoz valószínűleg egyáltalán nincs közük. Csak azért, mert voltak olyan csoportok odalent, amelyek horogkereszt szimbólumot viseltek, attól még nem kapcsolódtak a nácikhoz illetve a náci ideológiához. Szóval a szimbólumokat néha önkényesen értelmezik.

 

Egyetértek. Cobra, mi a te nézőpontod ezzel kapcsolatban? Le tudnád írni, hogyan fest a helyzet a föld alatti csoportokkal? Szerinted az Anshar Szövetség korábban ellenséges volt? Fel tudnád vázolni a különböző földalatti Agartha hálózat csoportjait a te nézőpontodból?

 

Cobra: A földalatti helyzet nagyon dinamikus és folyton változik, de a frakciók némelyikével kapcsolatban állok - bár nem mindegyikkel - és úgy tűnik, hogy vannak olyan frakciók is odalent, akikről még egyikünk sem tud. De az Ellenállási Mozgalom tagjai például soha nem állították magukról a felszíni lakosság bármely részének, hogy plejádiak lennének és ezért istenként kellene tisztelni őket, sem a globális Agartha hálózat vagy a Keleti Agartha frakciók közé tartozó, általam ismert más csoportokról sem tudok, hogy ilyesmit tettek volna. Jelenleg egy egyesítési folyamat zajlik éppen. Nagyon sok kapcsolatfelvétel illetve megbeszélés zajlik a különböző frakciók között és nagyon nagy a bizalmatlanság. Ennek egy része a Chimera csoport manipulációja miatt van. A Chimera a többiekkel szembenálló csoport, emellett ez a csoport együttműködik a különböző földalatti drákonida frakciókkal és az 1930-as, 1940-es évektől kezdve a felszínen lévő náci csoportokkal is. Szóval attól kezdve nagyon nagy bizalmatlanság alakult ki és még nagyon sok gyógyulásnak kell történnie. Emellett úgy mondanám, hogy a Keleti Agartha frakciók a felszíni lakosság számára ismeretes keleti filozófusokéhoz nagyon hasonló elképzeléseket vallanak az életről. És ez eléggé különbözik a nyugaton élő emberek életszemléletétől, az életről alkotott nyugati elgondolásoktól. Tehát jelenleg az, ami a bolygó felszínén történik, az egyfajta reflexió a föld alatt zajló eseményekre. A különböző frakciók közti kommunikáció helyreállítása és meggyógyítása folyik éppen. De ugyancsak elmondom, mindez időt vesz igénybe és lassan halad, mert több ezer év történelmi sebeit kell begyógyítani. De az én nézőpontom alapján nem hallottam olyan földalatti csoportról, akik plejádiaknak, vagy megmentő isteneknek adták volna ki magukat. Semmi ilyesmiről nincs tudomásom.

 

Ok, srácok. Lenne egy kérdésem felétek, mivel én a Shasta-hegyen élek és ez a hely nagyon kedves a szívemnek. Mindig is úgy tartották, hogy ez a hely Lemúria Fény erőinek bástyája. Először Corey-t kérdezném. Ez a csoport nem része az Anshar Szövetségnek, ugye? Van bármilyen információd a Shasta-hegy alatt élő belső földi Agartha Civilizációról?

 

Corey: Kaptam némi információt azokról a csoportokról, akik nem csak a Shasta-hegy alatti területeken, hanem a fentebb lévő régiókban, Oregon és Washington állam területe alatt élnek. És ezek kétségkívül pozitív csoportosulások... ők is részei egy hálózatnak, de nem állok velük kapcsolatban.

 

Köszönöm. Cobra, mit tudsz elmondani a Shasta-hegy alatt élő csoportról? Dél-Amerikai kapcsolatom, Louis és számos más ember is azt állította, hogy létezik egy nagyon erőteljes hálózat, ami a Shasta-hegytől indul, Közép-Amerikán keresztül megy le egészen Dél-Amerikáig és ez a hálózat egy nagyon pozitív jellegű. Tudnád ezt kommentálni?

 

Cobra: A Shasta-hegy alatt illetve a Shasta-hegyben élő csoport részét képezi az úgymond globális Agartha Hálózatnak, ami Atlantisz idejéből származik, amikor is a Fény Erők bizonyos részeinek a föld alá kellett költözniük a 25 000 évvel ezelőtt lezajlott Arkhón-invázió következtében. 25 000 évvel ezelőtt létrehoztak egy földalatti városokból és alagutakból álló hálózatot. Ezek az alagutak felmennek egész Alaszkán, Washington államon keresztül, aztán Észak-Kalifornián a Shasta-hegyen, Dél-Kalifornián, Mexikón, Közép-Amerikán keresztül le egészen Dél-Amerikáig. És aztán van egy másik fő alagút, ami a föld alatt keresztül vezet Perun, a karibi-térségen, át az Atlanti-óceánon, Marokkón, Egyiptomon és elmegy egészen Tibetig. Ezek mind ugyanannak a hálózatnak a részét képezik és mindig is létezett ott egy nagyon pozitív civilizációja a fénynek, amit én globális Agartha Hálózatnak nevezek és a Shasta-hegy alatti város is része ennek a a civilizációnak. A felszíni lakosság bizonyos csatornázások révén kapott információt erről a csoportól. Bizonyos Shasta-hegyen élő embereknek találkozóik voltak ott. Ezeknek az információknak kb 80 %-a pontos. Nem mondanám, hogy ősi lemúriaiak lennének, inkább úgy mondanám, hogy az ősi pozitív Atlantisz maradékát képviselik.

 

Atlantisznak volt egy tudományos központja itt Mauin. A lényeg az, hogy pozitív lényekről van szó. Cobra, hallottál bármit a föld alatt élő Anshar Szövetségről, különösen arról a csoportól, amiről Corey is beszélt? Az egyik csoportnak egy Kaaree nevű hölgy is a tagja, aztán ott van az Omega csoport is, és a többiek. Hallottál erről valamit, és tudsz-e erről a bizonyos 7 csoportról?

 

Corey: Az Anshar Szövetség csak 3 csoportból áll. Ők viselik a Szaturnusz szimbólumot.

 

Ok. Cobra, hallottál erről a csoportól?

 

Cobra: Olvastam Corey jelentését, de nem hallottam erről a csoportól egyik forrásomtól sem, de tudom, hogy Sheldan Nidle említette az Anchara Szövetséggel 1995-ben kötött fegyverszünetet.

 

(Szerk – Itt valószínűleg egy kis félreértés lehetett az interjú során, mert ez a bizonyos Anchara Szövetség - bár valóban hasonló hangzású - de nem egyezik meg a Corey által említett Anshar-ral. Cobrának egy korábbi interjújában már szóba került ez az Anchara Szövetség, abban ez hangzott el: „Ki volt az a sötét lények csoportja, akiket Anchara Szövetség néven ismernek? Volt valamiféle békemegállapodás egy galaktikus háború lezárásaként? Ki volt ez az Anchara Szövetség valójában?

 

Igen. Volt egy békemegállapodás, amit 1995-ben írtak alá, és ahogy azt már bizonyára sokan tudják, a rá következő évben történt a nagy Arkhón invázió ezen a bolygón. Ugyanis nem minden faj és lény volt elégedett ezzel a megállapodással. Lényegében a negatív fajok egy nagy része átállt a fény oldalára e megállapodás eredményeként és mások, akik nem írták alá ezt a megállapodást, nem voltak boldogok ezzel az egyezménnyel és úgy döntöttek, hogy megszállás alá veszik a bolygót, ami meg is történt 1996-ban.")

 

Ok. Köszönöm. Cobra, beszélnél nekünk az Amenti Termeiről és az Akasha-feljegyzésekről? Corey úgy írta le ezeket, mint egy földi könyvtárat,... Corey javíts ki kérlek, hogy ez egy kristály volt, amit próbáltak megnöveszteni?

 

Corey: Igen, és ez egy élő technológia, amiben nagyon sok feljegyzés található és ezt a technológiát hozzá lehet csatlakoztatni az Akasha-feljegyzésekhez. Nem tudom, hogy pontosan mire akarsz utalni, de többféle módon is hivatkoztam rá. Ez minden bizonnyal egy hatalmas történelmi adatbázis, ami nagyon fontos a számukra (a belső földiek számára).

http://goodethungary.blog.hu/2016/03/06/cosmic_disclosure_iii_evad_7_epizod_osszefoglalo

 

Csak hogy, világosabban fogalmazzak, az Akasha-feljegyzések, a kristályvilágot jelentik, amiben a bolygón történt összes információ tárolva van. Olyasmi, mintha egy élő emlékezet lenne, amit frissíteni lehet...

 

Corey: Igen, hallottam, hogy arra használatos, hogy mindent rögzítsenek a Kozmoszban...

 

Így van, így is mondhatjuk... Cobra, beszélnél az Akasha-feljegyzésekről és az Amenti Termeiről? Főleg annak vonatkozásában, amiről Corey beszélt ezzel a belső földi csoporttal.

 

Cobra: Ok. Az Akasha-feljegyzések az éteri mátrixban, az éteri struktúrában, magában a valóság szubstruktúrájában történt összes esemény természetes lenyomatát képezik. A megfelelő technológiával minden esetben le lehet olvasni, hogy mit tároltak el ebben az információs lenyomatban. A Fény Erőknek, a fejlett fajoknak van olyan technológiájuk, amivel képesek leolvasni ezt a feljegyzést közvetlenül az éteri szubsztanciából. A kristályok, fizikai kristályok nagyon hatékonyan tudják eltárolni ezt az információt. Úgy mondanám, hogy a fizikai kristályok a jelenleg használatos számítógépek merevlemezeinek fejlettebb változatai. Több dimenzióban és nagyobb hatékonysággal képesek az információtárolásra. Alapvetően az éteri síkról közvetlenül is hozzá lehet férni az Akasha-feljegyzésekhez bizonyos technológiák használatával. A sokkal fejlettebb lények pedig képesek a tudatuk használatával közvetlenül hozzáférni az Akasha-feljegyzésekhez.

 

Köszönöm. És mi a helyzet az Amenti termeivel? Ezekről beszélnek a Közép-Amerikában, a Hold templomában talált Smaragdtáblákon, amit az egyiptomi Toth jegyzett le. Az Amenti Termei úgy vannak feltüntetve, mintha Egyiptom alatt lennének. Cobra, lehetséges, hogy több ilyen helyszín is van, az alapján, amit Corey elmondott?

 

Cobra: A Fény minden városának megvannak a maguk feljegyzései és különösen Egyiptomban ezek kristályok voltak, a múltról szóló kristályfeljegyzések, amik a Szfinx alatt lettek elhelyezve. Az Ellenállási Mozgalom 1999-ben megszerezte ezeket a kristályokat, még mielőtt a Cabal megszerezhette volna őket.

 

Mindketten említettétek azt, hogy micsoda hatalmas manifesztációs erővel rendelkezünk, amit persze a Cabal nem akar, hogy elsajátítsunk. Különböző technológiákat is bevetnek, programozást, skaláris plazma hullámokat, elmekontrollált képzeletet, amelyek révén lényegében saját magunk ellen dolgozunk. Hogyha a csoportos fókuszunk és kollektív tudatosságunk a leghatékonyabb tényező a bolygó felszabadításának folyamatában, akkor nem kellene-e arra bátorítanunk az egész fénymunkás-közösséget, hogy jöjjenek össze és meditáljanak, imádkozzanak a közös célért? Egyetértetek ebben?

 

Corey: Teljes mértékben. Pont ez az egyik olyan dolog, amiről beszéltünk a Full disclosure project kapcsán. Július 8-án lesz a "Közzététel Napja", és ekkor megpróbálunk útjára indítani egy "reklámkampányt", hogy ezzel is promotáljuk a közzétételt.

 

Cobra, egyetértesz ezzel?

 

Cobra: Igen, természetesen, egyetértek. A tömegmeditáció a leghatékonyabb tényező, amivel a felszíni populáció hozzájárulhat az áttöréshez. Július 8-a a "Közzététel Napja" és ez egy jó lehetőség arra, hogy a különböző csoportok egyesítsék erőiket a közös cél érdekében és figyelmük fókuszát a tér és idő egy bizonyos pontjára irányítsák, hogy ezzel közelebb hozzák az áttörés pillanatát.

 

Ok. Hölgyeim és uraim, nagyon sokan kérték már közületek, hogy kialakuljon végre egy ilyen típusú egység. Cobrának már van egy hetente tartandó meditációja. Mindkét úriemberrel beszéltem már korábban és javasoltam, hogy tegyük ezt egységes, világméretű meditációvá, ahol a közös cél a teljes nyilvánosságra hozatal illetve a planetáris béke. Nem ez a két úriember lesznek az egyetlenek, de támogatásukat adják a Corey-ék által indított Full disclosure project-hez, aminek célja megegyezik Cobráéval. Ez tehát nem a nevekről szól, hanem a bolygó felszabadításáról. Szóval, ez egy felhívás a fénymunkásokhoz, terjesszétek az információt, készítsetek bannereket, videókat, tegyétek közzé a médiába. Július 8-a a Közzététel Napja, és a planetáris béke napja. A hangsúly azon van, hogy az emberek tudomására hozzuk mindezt, növeljük a tudatosságukat a teljes nyilvánosságra hozatalról a közösségi médián keresztül. És felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy mi is történik valójában. Rajtatok is múlik.

 

Cobra: Javasolnám azoknak a csoportoknak is, akik követik, vagy megpróbálnak asszisztálni a felszabadítás folyamatához, hogy ugyancsak támogassák ezt a kezdeményezést. Ha David Wilcock is támogatja, akkor talán mások is támogathatják. Mindannyiunknak látnunk és egyre inkább manifesztálnunk is kell ezt a támogatást. Teljesen mindegy, hogy az én meditációm, vagy más valaki meditációja révén. Ami számít, az a fókusz és a közös cél a tér és idő egy bizonyos pontján. Ez az ami eredményre vezet.

 

Corey: Fókuszáljunk az egységre. Ha mindannyian promotáljuk egymás programjait és részt is veszünk bennük, azzal változást fogunk előidézni.

 

Nagyszerű. Lassan az adás első órájának végére érünk, hamarosan pedig következik az adás második része. Cobra, kérlek, mond el az elérhetőségeidet, amin esetleg Corey követői is megtalálnak.

 

Cobra: Ha a google-be beírod: Cobra, portal 2012, megtalálod a blogomat. Nagyon sok információt találhatsz ott: http://2012portal.blogspot.com

 

Corey, mond be kérlek a weboldalad címét, és a full disclosure project elérhetőségét. Kedves hallgatók, mindkét úriembert követhetitek tehát ezeken az oldalakon.

 

Corey: Igen, a fő weboldalam a http://www.spherebeingalliance.com, itt található meg a legtöbb írásom. A legújabb oldal pedig a http://fulldisclosureproject.org, és ez egy újonnan indult kezdeményezés, ide fogjuk feltenni az a közösség egységét hirdető eseményeket és együtt fogunk működni más csoportokkal is. Már elkezdtünk dolgozni Steven Greer csoportjával, hogy segítsünk az új filmjének ("unacknowledged") támogatásában és sok más csoporttal is együtt dolgozunk. Ha szeretnéd megnézni a David Wilcock-kal készített Cosmic Disclosure sorozatunk epizódjait, akkor feliratkozhatsz ezen a címen: www.blueavians.com http://www.gaia.com/show/cosmic-disclosure?cid=aff:amb:sh:goode:s024

 

Nagyszerű. Uraim, csodálatos, hogy első alkalommal mindketten itt vagytok ebben a műsorban.

 

Folyt köv.

 

 

Az interjú első része itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/corey_es_cobra_kozos_radiointerjuja_i_1_resz

 

A fordítás az alábbi cikk alapján készült:

http://thepromiserevealed.com/may-2016-cobra-corey-goode-intervew-with-rob-potter-part-1/

Címkék: Cobra, Corey Goode