COBRA – Galaktikus Kódex petíció és Chimera-korlát helyzetjelentés

barriers.jpgÉrkeznek a közzététellel kapcsolatos újabb és újabb információk és a titkos űrprogramokban is megindulni látszik a mozgolódás. Corey és Cobra hamarosan közös rádióinterjút fog adni, ennek apropóján érdemes lehet elolvasni ezt a rövid helyzetjelentést, mert ennek részletei bizonyosan szóba fognak kerülni a beszélgetés során. Emellett egy felhívás is érkezett a Galaktikus Kódex rendelkezéseinek végrehajtásával kapcsolatban.

 

 

Rövid helyzetjelentés – 2016. 04. 13

 

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elkezdték az ún. Chimera-korlát lebontását. A Chimera-korlát elhelyezkedése egybeesik a helioszféra terminációs lökéshullámfrontjával a Naprendszer külső szélén:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Nap#Helioszf.C3.A9ra

 

A Chimera-korlát a Chimera csoport külső védelmi vonala. Olyan anyahajó flottákból áll, amelyek össze vannak kapcsolva plazma toplet bombákkal. Ennek a korlátnak az a célja, hogy megakadályozza és megelőzze a pozitív csillagközi és galaktikus energiák behatolását a Naprendszerünkbe.

 

A korlát pontosan a „külső védőkorláton” ill. Tachyon membránon belül helyezkedik el (Corey Goode külső védőkorlátnak hívja, mások Tachyon membránnak nevezik ugyanezt). A külső védőkorlát illetve Tachyon membrán elhelyezkedése pontosan egybeesik a heliopauzával a Naprendszerünk legkülső részén és a Fény erői arra használják, hogy irányítsák a lények és energiák ki- és beáramlását a Naprendszerünkbe.

 

A Chimera-korlát lebontását a Voyager 2 űrszonda is észlelte:v2la_3m.gif

http://voyager.gsfc.nasa.gov/heliopause/v2la1.html

 

A Chimera-korlát lebontásával a Naprendszerünk - és ebből következően az emberiség tudatossága is - elkezdett megnyílni a csillagközi űrből érkező pozitív energiákra. Létezik egy „Áttörés Kezdeményezések” névre hallgató csoport, amely azt tervezi, hogy egész seregnyi miniatűr űrszondát küld majd az Alpha Centaurira.

http://www.origo.hu/tudomany/20160413-stephen-hawking-alfa-centauri-kettos-csillagrendszer-exobolygo-breakthrough-starshot.html

 

http://www.origo.hu/tudomany/20160412-alpha-centauri-nanohajo-lezersugar-breakthrough-starshot-csillagaszat-urkutatas-stephen.html

20121017-alfa-centauri-b-exobolygo3.jpg

http://breakthroughinitiatives.org/

 

Kérlek, hagyjátok figyelmen kívül, hogy a Cabal ügynök Mark Zuckerberg is tagja a csoportnak, ugyanis nem fog tudni sokat ártani a projektnek.

 

A NASA is megpróbál egy gyorsabb módot találni a Naprendszerben való utazáshoz:

 

A Bigelow Aerospace nemrégiben bocsátotta ki bővíthető űrbeli élőhelyét (BEAM). Ennek nagyobb változatai nagyon rövid idő alatt el fognak vezetni a Naprendszer benépesítéséhez.

 

http://www.origo.hu/tudomany/20160410-nemzetkozi-urallomas-felfujhato-szoba-asztronautak-urkutatas.html

 

A Bigelow Aerospace továbbá azt tervezi,hogy űrállomásokat épít turisták számára 2020-ig.

http://www.hirado.hu/2016/04/12/2020-ban-lonek-fel-az-elso-kereskedelmi-celu-urmodult/

 

A közös amerikai-japán csapatunk sikeresen elhelyezett egy Cintamani követ az Antarktiszon. Gratulálunk nekik! A plejádiak is látogatják az Antarktiszt:

 

http://www.section51-ufo.com/2016/01/strange-ufo-filmed-by-norwegian-expedition-in-antarctica-january-2016.html

 

 

Helyzetjelentés - 2016. 05. 01.

 

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Naprendszerünkben egészen mostanáig a különböző frakciók közti kommunikációáramlást a Chimera irányította, azzal a fenyegetéssel, hogy aktiválja a stranglet és toplet bombákat, ha a különböző frakciók nem tartják magukat az információblokádhoz. Az információ emiatt volt mindig részekre szabdalva.

 

Ez az információs korlát most lassan feloszlik, és a különböző frakciók elkezdenek kommunikálni egymással. A plejádiak és más, Galaktikus Konföderációhoz tartozó fajok elkezdtek kapcsolatba lépni az eddig a Chimera-csoport vezetése alatt álló titkos űrprogram frakciók személyzetével.

 

A Galaktikus kódex nem sokkal ezelőtt be lett mutatva a Naprendszerünkben működő titkos űrprogram frakcióknak és számos belső földi csoportosulásnak. A Galaktikus Kódex közismert és általánosan elfogadott a galaxisunk legtöbb pozitív szándékú faja között. A titkos űrprogram frakcióknak éppen most tanítják be ezeket, de nagy az ellenállás a részükről.

 

Éppen ezért indítottuk útjára a Galaktikus Kódex aláírására vonatkozó petíciót:

 

https://www.change.org/p/all-of-creation-we-now-invoke-the-galactic-codex-implementation-all-over-planet-earth-and-the-solar-system

 

A bolygó felszínén élők aláírását várjuk a fenti linken és kérjük, hogy terjesszék a hírt saját hálózatukon keresztül.

 

A Naprendszerünkben működő titkos űrprogramban szolgáló személyek illetve a föld alatt élő frakciók tagjai ugyancsak aláírhatják a petíciót saját intranet hálózatukon keresztül, ha ez számukra biztonságos. Ha nem biztonságos, akkor küldhetnek egy telepatikus jelent a plejádiak számára, hogy szándékukban áll aláírni a petíciót. Ha abban a helyzetben vannak, hogy képesek áttörni a kommunikációs fátylat és a felszíni internet elérhető számukra, akkor ugyancsak aláírhatják a petíciót a fenti linken.

 

Sárkány források szerint a felszín alatt élő különböző frakciók közti kommunikáció folyamatban van és a szakadások begyógyítása is megkezdődött. Az Ellenállás azt kommunikálta felém, hogy többször is megpróbálták elérni a Keleti Agartha frakciókat, és a kommunikáció felvétele vegyes sikerrel járt.

 

 

A petíció szövege magyarul így hangzik:

 

Ezennel behívjuk a Galaktikus Kódex rendelkezéseinek végrehajtását a Föld bolygón és a Naprendszerben

 

Ahogy a Galaktikus Konföderáción belüli lények szellemi fejlődésük során összehangolódtak és egységbe kerültek a Felemelkedett Mesterekkel, felfedeztek egy belső kódexet, ami szabályozza a Fénylények közti illetve a Sötét erőkkel és megszállás alatt lévő bolygókkal való kapcsolatot. Ezt a kódexet Galaktikus Kódexnek nevezik és a Konföderáció tevékenységének jogi alapját képviseli ezen, illetve más galaxisokban. Nem külső törvények merev halmazát, hanem minden Fénylélek belső erkölcsének rendszerezett kódját tartalmazza. Ezt a kódot a Fény minden teremtménye szabad akaratából kifolyólag elfogadja, mivel az a belső igazságukat tükrözi.

 

Ez a kódex képezi a jogi alapot az Eseményhez illetve a Föld bolygón történő Isteni Beavatkozáshoz.

 

Ha egyetértesz azzal, hogy a kódex rendelkezései végrehajtásra kerüljenek a Föld bolygón illetve a Naprendszerünkben, akkor kérjük, írd alá a petíciót! Amikor a szabad akaratunk egyértelműen rögzítésre és kinyilvánításra kerül, az egy energiamezőt hoz létre, amely támogatja a kódex rendelkezéseinek manifesztálódását.

 

A Fény győzelmére!”

 

 

A „Galaktikus Kódex” rendelkezései:

 

I. fejezet - Az Isteni Kegyelem Törvénye

 

Minden egyes érző Lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a pozitív élettapasztalathoz.

 

Ahhoz, hogy elmagyarázzuk az I. fejezetet, meg kell értenünk, hogy a szenvedésnek és a fájdalomnak nincs értéke egy olyan megvilágosodott Galaktikus társadalomban, mely felszabadult a sötét erők befolyása és egyéb kozmikus anomáliák aspektusa alól.

Az, hogy a fájdalmat, a szenvedést és az áldozathozatalt a fejlődési tapasztalat elemeiként értékeljük, része volt a sötét erők programozásának. Ezzel az volt a céljuk, hogy az elfoglalt bolygók népességét minél könnyebben rabszolgává tegyék.

 

Minden érző lény feltétel nélküli pozitív élettapasztalata biztosítva lesz a felszabadított univerzumban úgy, hogy belső kapcsolatba kerülnek a Forrással. Ezt megerősíti majd a Felemelkedett Mesterek anyag fölött álló ereje, amely lehetővé teszi számukra, hogy segítsenek az élőlényeknek a Forrás felé való törekvésükben és ellássák őket az élethez nélkülözhetetlen kellékekkel.

 

Az élet sosem azt jelentette, hogy keményen kelljen dolgozni és küzdeni, annál inkább egy örömteli és kreatív utazást.

 

Az I. fejezet különböző alfejezetei szabályozzák az összes életet a felszabadult univerzumban, valamint ezek irányítják a Fény teremtményei közötti kapcsolatokat azért, hogy konfliktusoknak soha ne kelljen előfordulniuk.

 

I/1. fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a fizikai és a spirituális bőséghez

 

Ez az alfejezet pozitív élettapasztalatot biztosít a felszabadított univerzum minden élőlényének. A Felemelkedett Mesterek biztosítják az élethez nélkülözhetetlen kellékeket és a fizikai valamint a spirituális gazdagságot és szépséget, felhasználva az erőt, melyet a felszabadított univerzum megváltott anyagából nyernek.

 

I/2. fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga a Felemelkedés

 

Ez az alfejezet elmagyarázza, hogy a Felemelkedett Mesterek hogyan használják a felemelkedés spirituális technológiájának fejlett értelmezését, hogyan segítenek minden élőlénynek, akik szabad akaratukból választják a Felemelkedést, a megváltás Elektromos Tüzét felhasználva.

 

I/3. fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy egyesülhessen más lényekkel annak arányában, hogy mely pozícióban helyezkedik el Lélekcsaládjának Mandalájában.

 

Ez az alfejezet egy szabályozó eszköz, mely egy Lélekcsaládon belüli összes kapcsolatra vonatkozik. Ez biztosítja az ellentétes polaritású lények egyesülését (ikerlángok, lélektársak), valamint minden más lény egymásra találását, fejlettségi szintjüktől és külső körülményeiktől függetlenül.

 

I/4. fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van minden információhoz

 

Ez az alfejezet garantálja, hogy minden élőlény megkapjon minden információt, amire szüksége van ahhoz, hogy megértse az univerzumban betöltött szerepét, hogy nagyobb rálátása legyen az evolúcióra, és hogy rendelkezzen minden olyan információval, ami szükséges a döntéseihez, növekedéséhez és jólétéhez. Az összes ilyen jellegű adatot a Felemelkedett Mesterek és más olyan lények biztosítják, akik felügyelik a különböző fajok és civilizációk evolúcióját.

 

I/5. fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga a szabadság

 

Ez az alfejezet biztosítja, hogy minden élőlénynek korlátlan lehetősége legyen a növekedésre, és az élet tapasztalására. Mivel a felszabadított univerzumban minden élőlény csakis pozitivizmust teremt, a szabadságuk sosem helyezkedik szembe más lények szabadságával.

 

II. fejezet - A Szembenálló Felek Szétválasztásának Törvénye

 

Minden érző lények elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy el legyen választva és védelmezve legyen más érző lények negatív cselekedeteitől.

 

Ez a fejezet szabályozza az univerzum azon részeinek körülményeit, melyek éppen csak felszabadultak a sötét erők befolyása alól, de még nem lettek befogadva a Konföderációba. Ez megköveteli, hogy a Fény Erőinek mindig szét kell választania a szembenálló feleket, hogy megvédjék őket attól, hogy kárt tegyenek egymásban. Ezt követően a Fény Erői közbenjárnak a konfliktus során, míg az meg nem oldódik. Ezt a fejezetet gyakran használják arra, hogy véget vessenek a háborúnak és más fegyveres konfliktusnak.

 

III. fejezet - Az Egyensúly Törvénye

 

Minden érző lény, aki azt választotta, hogy a Galaktikus Kódex alapelveivel ellentétesen él és cselekszik, és el is utasítja, vagy nem képes azt elfogadni most, valamint visszautasítja, hogy egyensúlyba hozza múltbeli tetteinek következményeit, a Központi Napba jut. Itt alapelemeinek esszenciái lesznek átformálva, és újra elölről kezdi az evolúciós ciklusát.

 

Ez a fejezet szabályozza a Fény Erőinek és a sötétség erőinek a viszonyát. Miután legyőzték őket, a sötétség erőihez tartozó lények lehetőséget kapnak, hogy elfogadják a Galaktikus Kódexet és minden tőlük telhetőt megtegyenek az elkövetett hibáik jóvátételére, majd ezt követően pozitívan éljék az életüket. Ha ezt elfogadják, tettük megbocsátásra kerül és csatlakozhatnak a Konföderációhoz. Ha viszont képtelenek vagy nem hajlandók elfogadni az alapelveket, a Központi Napba kerülnek, átformálják személyiségüket és lélek esszenciájukat az Elektromos Tűzzel, és Isteni Szikrájuk új evolúciós ciklusba kezd.

 

IV. fejezet - A Beavatkozás Törvénye

 

A Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a beavatkozáshoz bármilyen szituációban, ahol a Galaktikus Kódexet megsértik, tekintet nélkül a helyi törvényekre.

 

Ez a fejezet a Fény Erőinek vezérelvét írja le a megszállt bolygókra vonatkozóan. A Konföderáció fenntartja a jogot, hogy beavatkozzon minden területen, civilizációban, bolygón vagy naprendszerben, ahol megsértik a Galaktikus Kódexet. Jogában áll ezt megtenni attól függetlenül, hogy a helyi civilizációk milyen pozícióban vannak a beavatkozás tekintetében. Mindig megvan hozzá a joga, hogy békés nevelési és szabályozási eszközöket használjon.

 

Ha megsértik a Galaktikus Kódex alapelveinek kritikus tömegét, joga van a katonai erő használatára. Speciális esetnek számítanak azok a bolygók, melyek a sötét erők közvetlen megszállása alatt állnak. A sötét erők általában túszul ejtik a helyi lakosságot, hogy meggátolják a Fény Erőinek előmenetelét. A Földön nukleáris háborúval fenyegetőztek, ha a Fény Erői beavatkoznának. Ez a fő oka annak, hogy a Fény Erői még nem szabadították fel ezt a bolygót ( és nem az ún. nem-avatkozunk-be-mert-tiszteljük-a-szabad-akaratot, csak-nézzük-majd-ahogy-a-szenvedés-folytatódik című ostobaság). Mint bármely túszhelyzet, ez is sok szakszerű tárgyalást és taktikai megközelítést kíván. Ez a szituáció most megoldásra kerül, és a Föld bolygó hamarosan felszabadul.

 

IV/1. Fejezet - Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy hívhassa a Galaktikus Konföderációt szükség esetén, és a Galaktikus Konföderációnak joga van segíteni, tekintet nélkül a helyi törvényekre

 

Ez az alfejezet legális alapot ad arra, hogy beavatkozzon és segítséget nyújtson a sötét erők által túszul ejtett lények számára. A Fény Erői mindig a tőlük telhető legjobbat kívánják tenni, hogy segítsék és jobbá tegyék minden érző lény életkörülményeit, még a Földön élőkét is. A Földön zajló helyzet is pont azt mutatja, hogy a bolygón mennyivel nagyobb hatalma volt a sötét erőknek, mint a Fénynek. Szerencsére ez már változóban van.

 

IV/2. fejezet - A Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy végrehajtsa a Galaktikus Kódexben foglaltakat és ha szükséges, katonai erő használatával leigázza a Kódexet megsértő területeket.

 

Ez az alfejezet legális alapot ad arra, hogy a megszállt bolygókat katonai erővel felszabadíthassák. A Konföderáció katonai erői eltávolítják vagy segítséget nyújtanak a sötét erők képviselőinek eltávolításában, és kiszabadítják a túszokat. Majd a Konföderáció többi erői irányítják a folyamatot, hogy a bolygó a Konföderáció részévé válhasson, mégpedig a helyi lakosság tájékoztatásával.

 

Néhány ember úgy érezheti, hogy a Konföderációnak nincs joga beavatkozni és hogy az emberiségnek megvan ahhoz a joga, hogy saját maga oldja meg a problémáit. Ez egyszerűen nem igaz. A bolygón folyó háborúk és az alapvető emberi jogok folyamatos megsértése bebizonyították, hogy az emberiség nem képes kezelni saját helyzetét.

 

Ezért sokkal jobb lenne, ha bölcs őrzőket kapna az irányításra. A Konföderáció segítséget fog nyújtani a bábok jelenlegi mesterinek ( sötét erők) eltávolításában, akiket az emberiség hívott ide réges-régen Atlantisz idején. Majd a Galaktikus Kódex lesz végre az etikák univerzális kódja az egész univerzumban, és nem lesz többé sötétség.