COBRA – A Szíria Pentagram + márciusi helyzetjelentés

syr2.jpgCobra nemrégiben fontos részleteket tett közzé a szíriai helyzet hátteréről, amit mindenképpen érdemesnek tartunk itt is megosztani, emellett kicsit megkésve ugyan, de itt a blogon is közreadjuk Cobra márciusi helyzetjelentését. Újabb fejlemények a közzétételről, rövid hírek aktuális eseményekről és egy érdekes dolog Vlagyimir Putyinról...

 

"A Szíriai konfliktus valódi okkult oka a Szíriában található istennő örvény megszerzéséért folyó harc, amely az egyik legfontosabb energiapont a bolygó energiarácsán.

 

Bárki is kontrollálja ezt az energiapontot, nagyon közel kerül ahhoz, hogy irányítása alá vonja a bolygó felszínén található ley-vonalak energiarendszerének nagy részét. Bárki is kontrollálja a ley-vonalak energiarendszerét, az közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az emberiség globális tudatosságához.

 

Ezért hozták létre a jezsuiták a Daesh-t (vagyis az Iszlám Államot).

 

A szíriai energiaörvény valójában egy pentagram. A Fényerők kezében ez a pentagram jó célokat szolgál és segíthetne átalakítani az egész közel-keleti helyzetet, továbbá hatalmas közvetítője lehetne a pozitív feminin energiáknak. A sötétek kezében ez a pentagram viszont rengeteg szenvedést idézhet elő, ahogy azt a Szíriában élők megtapasztalhatták az elmúlt években.

 

A Szíria pentagram mind az öt végpontja olyan kulcsfontosságú szír városokban található, amelyek gazdag múltjuk során erős kapcsolatban álltak az Istennői energiákkal.

 

Ez az öt végpont a következő:

 

Aleppo – egy város, amelyben erős Istennői jelenlét tapasztalható:

https://fromshamwithlove.wordpress.com/2015/03/05/from-jerusalem-to-aleppo-with-love/

 

Homs - Julia Domna szülővárosa. Julia Domna egy római császárnő volt, aki megpróbált bölcsességet vinni a római udvarba:

http://www.romaikor.hu/romai_csaszarnek/romai_csaszarnek_iv/julia_domna_%28septimius_severus_masodik_es_utolso_felesege%29/cikk/julia_domna

 

Palmüra – Zénobia királynő szülővárosa. Zénobia felkelést vezetett a római birodalom elnyomása ellen:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A9nobia_palm%C3%BCrai_kir%C3%A1lyn%C5%91
zenobia.jpg

Raqqa – a Halaf-kultúra bölcsőhelye:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Halaf-kult%C3%BAra

 

Manbij – mely a szír termékenység istennőjének, Atargatisz imádatának volt a központja:

https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij

 

Az ötből három kulcsfontosságú pont – Aleppo, Homs és Palmüra – már ki lettek szabadítva a Daesh karmaiból, Palmüra éppen nemrégiben:

http://kitekinto.hu/iszlam/2016/03/27/visszafoglalta_palmura_varosat_a_sziriai_hadsereg/#.VwbEwnqYJe4

 

Hamarosan Manbij is szabad lehet:
http://kitekinto.hu/iszlam/2016/03/02/sziriai_haboru_es_beke/#.VwbFOnqYJe4

 

Palmüra felszabadítása megnyitotta az utat Raqqa felszabadulása előtt is, amely a Daesh legfőbb erődítménye Szíriában:

http://sputniknews.com/middleeast/20160320/1036611451/palmyra-raqqa-syria-daesh.html

 

Amint Raqqa felszabadul, az nagyon gyorsan a Szíria pentagram teljes felszabadulásához fog vezetni és drasztikus mértékben rendezni fogja a közel-keleti helyzetet.

 

Azok, akik vezettetést éreznek, segíthetnek a Szíria pentagram meggyógyításában, azzal, ha ezt az ősi halaf cserépedény-darabkát a Szíria pentagram felett forgó állapotban vizualizálják. Ezzel erősíthetik az Istennő örvényt és eltávolíthatják a sötétséget abból a térségből.

http://www.fenyorveny.hu/2015/09/cobra-meditacio-europaert-jelentes-beke.html

syria.gif Ez a halaf cserépedény 7000 évvel ezelőtt készült, szent geometriai kódokat tartalmaz, amelyek aktiválják az Istennői jelenlétet és mind a négy irányból eltávolítják a sötétséget.halaf2.jpg

A Fény győzelme!

 

 

Utóirat:

Nagyon sokan kérdezik, hogy mi áll valójában a Panama-papírok hátterében. Ez a cikk sok mindent megmagyaráz:

http://ujszo.com/online/kulfold/2016/04/07/soros-gyorgy-penzelte-a-panama-papirok-nyilvanossagra-hozatalat

 

 

2016. március – Helyzetjelentés

 

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A plazma strangelet bombák nagy többségét eltávolították és a Fényerők jelenleg a plazma toplet bombák eltávolításán dolgoznak, sikeresen alkalmazva ugyanazt a módszert.

 

Ez erős reakciót váltott ki a Chimera csoportból és arra utasították az arkhónokat, hogy tekerjék fel a hangerőt a technológiáikon, hogy így nyomják el a Fénymunkásokat és Fényharcosokat, mivel ők a Korszakok váltásának kulcsfigurái. Infrahang és plazma skaláris hullámokat alkalmaznak:

https://authenticmentoring.wordpress.com/2015/02/17/gwen-towers-and-nexrad-infrasound-pulses-the-hum-the-rumble-and-booms-population-control/

 

A plazma strangelet és toplet bombák eltávolítása csökkenti a feszültséget a Naprendszerünkön belül, megnyitja a földi karantént és felgyorsítja a közzététel folyamatát a felszíni lakosság számára.

 

Sok cég fog hamarosan aránylag megfizethető áron űrutazásokat kínálni:

http://www.hirado.hu/2016/02/20/nezze-meg-az-uj-turistaurhajot/

 

Komoly tervek vannak egy Hold bázis megépítésére, ami ugyancsak fogadni fog turistákat:

 

http://www.esa.int/hun/ESA_in_your_country/Hungary/Holdbazis_-_egy_hosszu_ut_kezdete

 

Egy új orosz technológia segítségével egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy emberek utazhassanak a Marsra:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/03/6-het-alatt-elerheto-lesz-mars-az-uj.html

 

Valamint komoly megbeszélések folynak az aszteroidabányászatról:

https://deepspaceindustries.com/

 

A Cabal úgy akarja ellenőrzése alatt tartani ezeket a próbálkozásokat, hogy globális szervezetükön, az ENSZ-en keresztül alkotnak meg szabályokat.

http://www.dailymail.co.uk/…/Space-tourism-rules-needed-fiv…

 

Itt újra le kell szögeznem, hogy részleges közzététel NEM lehetséges:
http://prepareforchange.net/…/partial-disclosure-is-not-an…/

 

Ahogy azt valószínűleg tudjátok, a Cabal szabotálja a teljes közzétételről szóló petíciót:

http://prepareforchange.net/2016/02/19/is-change-org-sabotaging-the-full-disclosure-petition/

 

Ez nem fog minket megállítani. Putyinhoz közel álló források arról tájékoztattak, hogy az elmúlt néhány évben Oroszország úgy támogatja a közzétételt, hogy teljes szabadságot ad a sajtónak a közzétételről szóló hírek nyilvánosságra hozatalában. Az egyetlen probléma az, hogy a legtöbb írás oroszul jelenik meg és amikor az orosz újságírók megpróbálják eljuttatni a cikkeik angol nyelvű változatát a nyugati médiához, visszautasítják őket. Államilag szponzorált orosz intézmények kutatják és vizsgálják az UFO jelenségeket és aktívan keresik a működő többletenergia technológiákat, de azt állítják, hogy a nyugati forrásokból származó ingyen energiával kapcsolatos információknak csak kb. 5%-a használható fel. Évekkel ezelőtt Putyinnak mély spirituális kontakt-élménye volt plejádiakkal, ami átalakította őt és ez a titkos oka annak, hogy rendíthetetlenül harcol a Cabal ellen.

 

(Szerk – Cobra weboldalára egy érdekes hozzászólás érkezett ehhez a cikkhez, Oroszországból. Most szeretnénk idézni ezt a hozzászólást:

 Köszönöm Cobra! Üdvözlet Oroszországból! 1,5 évvel ezelőtt én is ugyanezt az információt kaptam Putyinról. Abban az időben kifejezetten utáltam őt, és nem hittem el róla mindezt, majd elkezdtem figyelni a tevékenységét. Egy év megfigyelés után nagy támogatójává váltam.... Amikor már elhittem, hogy megváltozott, további információkat kaptam arról, hogy a Felsőbb Énje szintjén ő egy megállapodást kötött, hogy a Fényt fogja szolgálni, aláírt egy „spirituális szerződést” (lélekszerződést?), de saját emberi szintjén ennek még nincs teljesen tudatában. Talán mostanra már igen...”)

 

A Cabal Illumináci frakciója kezd rájönni, hogy vége a játéknak és nem fognak tudni elmenekülni a föld mélyére vagy a Naprendszerbe. Az a tervük, hogy elkerüljék a tömeges letartóztatásokat az Esemény idején úgy, hogy elhagyják a Texasban lévő erődjeiket, átkelnek a mexikói határon, elrepülnek Mexikóból Argentínába és onnan tengeralattjárókon elmennek az Antarktiszra a sekély föld alatti bázisokra, felhasználva a régi kapcsolatokat, abból az időből, amikor a nácik ugyanezt tették 1945-ben.126801329660.jpg

http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica24.htm

 

A tervük az egész hírszerző közösségben kiszivárog, ahogy az a legutóbbi Fulford beszámolóban is tisztán olvasható:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/…/valami-furcsa-tortenik-az…

 

Az Antarktiszra Új-Zélandon keresztül vezet a másik menekülési útvonal, ezért vásárolja fel fanatikusan a Cabal ott az ingatlanokat:

http://www.dailymail.co.uk/…/Super-rich-buying-property-New…

 

Hogy energetikailag ellensúlyozzuk ezeket a terveket, fontos lenne eljuttatni egy Cinatamani követ az Antarktiszra amilyen hamar csak lehetséges és a felszíni lakosságnak kell ezt megtenni. Ha valaki hajlandó erre és az utazása költségeit is tudja fedezni, írjon a cobraresitance@gmail.com e-mail címre részletes instrukciókért.

 

Hogy pozitívabban is beszéljünk Új-Zélandról, tervezik a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését:

http://futurism.com/new-zealand-considering-giving-everyon…/

 

Ugyanez történik Ontario-ban is:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/03/a-kanadai-ontario-tartomany-univerzalis.html

 

Végre a közgazdászok is kezdenek arról beszélni, milyen jótékony hatása van a 4 órás munkanapnak a gazdaságra:

http://humansarefree.com/…/a-transition-plan-towards-resour…

 

Azok, akik Trump-ra szeretnének szavazni, csalódni fognak, mivel ő egy jezsuita ügynök:

https://www.reddit.com/…/donald_trump_secret_jesuit_agent_…/

 

A Cabal Brazília destabilizálásával akarja gyengíteni a BRICS-et:

http://kitekinto.hu/latin-amerika/2016/03/14/milliok_tuntettek_braziliaban_az_elnok_lemondasat_kovetelve/#.Vv_O_3qYJe4

 

Érdekes megjegyezni, hogy Erdogan megjósolta a brüsszeli támadásokat néhány nappal azelőtt, hogy megtörténtek:

http://felfedes.hu/2016/03/23/erdogan-negy-nappal-a-tragedia-elott-figyelmeztetett-egy-esetleges-brusszeli-terrortamadasra/

 

Természetesen tudott a támadásokról, mivel ő volt a támadások egyik kiagyalója:

http://www.veteranstoday.com/…/breaking-exclusive-brussels…/

 

Sárkány forrásokból tudom, hogy a közeljövőben lehet, hogy Törökország meg fog indítani egy rövid, de intenzív katonai terjeszkedést a planetáris áttörés előtt. Ha ez megtörténik, tömegmeditációt fogok meghirdetni a blogomon, ennek ellensúlyozására.

 

 

A Fény győzelme!”

 

 

A fordításért köszönet a Cobra Etheric Liberation Hungary facebook csoportnak!