Corey a Teljes Közzétételről

corey_gomb_lenyek.jpgLátva a legutóbbi híradások vegyes fogadtatását (nemcsak itt nálunk a blogon, hanem saját oldalán is) Corey részletesebben kifejtette véleményét és a teljes közzétételről vallott saját nézeteit. Facebook oldaláról kigyűjtöttük néhány idevonatkozó kommentárját, amiről úgy gondoltuk, talán ennek a blognak az olvasóit is érdekelheti.

 

"Emberek, csak azért, mert ők (a Földi Szövetség és a háttérhatalom beszivárgott tagjai) a részleges közzétételt tervezik, még nem biztos, hogy az fog megvalósulni. Higgadjunk le, és ne legyünk annyira reakciósak. Ha még ezeket az információkat sem tudjuk megfelelően kezelni, hogyan fogunk tudni csoportosan meggyőzni embereket, hogy igenis meg tudunk birkózni a Teljes Nyilvánosságra hozatallal... Képzeljük el, hogy a tömegek hogyan fognak erre reagálni, ha mi, a "felébredt" (bár azért erősen manipulált) emberekből álló közösség is ilyen módon reagál az információkra. A Cabal folyamatosan figyeli e közösség tagjainak reakcióit és ez munícióként szolgál a számukra, amit persze ellenünk használnak fel. Lényegében már meg is tették. Csak gondolkodjatok el ezen, akkor is ha egyetértetek vele és akkor is ha nem. A tagadás, az elutasítás, és a düh, mind részei ennek a folyamatnak..."

 

"Az információ akkor és úgy érkezik, ahogy. Ez nem egy vízcsap, amit kinyithatsz és feltöltöd vele a kíváncsiság-tartályod. A reakciós viselkedés nem vezet sehová. Ahogy többször is mondtam, azért mert az információk nem jelennek meg azon nyomban írásban még nem jelenti azt, hogy a dolgok közben nem haladnának előre a maguk útján. Most ahhoz a kritikus ponthoz érkeztünk, amikor a közös tudatosságunk kiválasztja azt az ösvényt, amin tovább fogunk haladni... Mindenkinek magának kell a saját megmentőjévé válnia... Nem fogunk ebben a szerepben tetszelegni, csakis mindannyian együtt, csoportként tudjuk véghezvinni a szükséges korrekciókat azért, hogy visszakerüljünk a helyes ösvényre. Még mindig ennek a küszöbén állunk, és az ajtó még mindig nyitva áll ehhez."

 

"Azon idegeskedni, hogy a megmentő lények nem jönnek csak úgy le az égből és végzik el helyettünk a munkát, újfent csak azt bizonyítja, hogy ezek a (háttérhatalmi) lények és csoportok nem hisznek abban, hogy képesek lennénk saját magunk rájönni a körülöttünk lévő dolgokra és megmozdulni végre annak érdekében, hogy magunk találjuk meg a megoldást a bajainkra. Itt az idő számunkra, hogy felemeljük végre a hátsónkat és kivegyük a részünket a folyamatból. Ez a lényege az eredeti "Üzenetnek" is. Még mindig megvan a lehetőségünk rá, hogy a teljes közzététel valósuljon meg, ne adjuk fel most, csak azért, mert mindenki felé kiment a hívás, hogy a saját bőrünket vigyük a vásárra és fejezzük be végre azt, hogy folyamatosan megmentőre várunk... Nagyon sokan a fejlettebb lények közül is pontosan ezt várják tőlünk jelenleg (mármint hogy fejezzük be a várakozást). Amit MI, együtt teszünk, az fogja meghatározni a jövőnket... NEM csak az Elit és a különböző Szövetségek... nem csak földönkívüliek vagy extradimenzionális lények... Hanem mi együtt, közösségként lehetünk a katalizátorai a teljes közzététel megvalósulásának, miközben ezek a csoportok megpróbálnak egy részleges közzétételt véghezvinni. Erről egyébként azt gondoljuk, hogy nem fog nekik sikerülni. Csak azért mert a hivatásos időhúzók és a Földi Szövetségbe tartozó különböző csoportok ezt akarják, még nem jelenti azt, hogy az ő tervük fog végül megvalósulni. Jelenleg mi vagyunk a hiányzó láncszem a sakktáblán. Az utolsó gyalog is leütheti a királyt. Fel kell állítanunk egy tervet, majd másokat is rá kell vennünk, hogy erőfeszítéseket tegyenek és elkezdjük saját magunk informálni az egyszerű tömegeket (akik valójában a mi igazi közönségünket jelentik)."

 

"A Cabal a bolygó teljes lakosságának 0.01 %-át teszi ki, és olyan csoportokból tevődik össze, akik nem kedvelik egymást, mégis együtt dolgoznak a közös célért, hogy IRÁNYÍTHASSÁK A VILÁGOT! Ha az ő kis csoportjuk képes változást előidézni, akkor mi miért ne lennénk képesek ugyanerre? Ők a csoporttudatunkat eszközként használják ellenünk, hogy így működtessék rajtunk saját varázslatukat, szóval miért ne lennénk képesek visszakövetelni magunknak ezt az eszközt, hogy végre mi magunk írhassuk meg ennek a régóta húzódó történetnek a végét? Okkal kényszerítettek rá bennünket, hogy erőtlennek és jelentéktelennek érezzük magunkat... Fenyegetést jelentünk a számukra. A változás előidézésének melyik részében nehéz hinned? Ezt megelőzően mi, csoportként még SOHA sem egyesítettük erőinket, hogy megpróbáljunk egy egyesített tudatossággal szembeszegülni a hatalmon lévőkkel..."

 

"A Gömb Lény Szövetség szerint az emberiség csoporttudatossága éppen most készül egy csoportos döntés meghozatalára. Ez fogja meghatározni az idővonalat és azt az irányt, amerre haladni fogunk, vagyis a saját társteremtő tudatosságunk diktálja majd, hogy mi fog történni a Naprendszerünkben ezekben az időkben. Ami most történik, az egy konszenzusos valóság váltás, és mindannyian fontos szerepet játszunk benne. Néhányan úgy tűnik megértették ezt, míg mások jobban össze vannak zavarodva. Reméljük, hogy hamarosan olyan információkkal szolgálhatunk, amelyek segítenek majd úrrá lenni ezen a zavarodottságon és részletekkel szolgálhatunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan vehetnek részt egyszerű emberek is a folyamatban, amely a teljes közzétételt szorgalmazza. Hogy őszinték legyünk, nem látjuk annak a lehetőségét, hogy a jelenleg keringő hatalmas mennyiségű információt tekintve, hogyan lehetséges majd egy részleges nyilvánosságra hozatalt véghezvinni. Közösen kell együtt dolgoznunk több szinten is azért, hogy a hangunkat meghallják és hogy hatással legyünk az emberiség tömegtudatosságára, amely éppen arról készül dönteni, hogy melyik irányba haladjunk tovább."

 

 

 

Szerkesztői megjegyzés:

 

Corey és civil önkéntesekből álló csapata közösségi összefogással nemrégiben útjára indított egy kezdeményezést, amely várhatóan a teljes közzététel szükségességéről informálja majd az embereket. A „Full Disclosure Project” kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy a társadalom lehető legszélesebb rétegeit érje el. Egyelőre ezt célzó óriásplakátok és egyéb grafikák szerepelnek a repertoárban („gerillamarketing” jelleggel, ami viszonylag jó módszer lehet, hiszen szemtelenül felhívja az utca emberének figyelmét) és maga a kezdeményezés még csak most formálódik, de várhatóan jelentősen bővülni fog a tevékenységi kör, és ennek révén ki-ki találhat módot arra, hogy segítsen informálni a saját közösségén belül élőket:

http://fulldisclosureproject.org/sitedown.php

https://www.facebook.com/thefulldisclosureproject/?fref=nf

 

Hogy fontos-e amit Corey tesz és mond a titkos űrprogramok nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban, azt ki-ki döntse el maga, azonban ha valakinek a háza felett Chinook katonai helikopter köröz elrettentés és figyelmeztetés céljából, az meglehetősen árulkodó jelnek számíthat. Ilyen esetekben talán a legjobb megoldás, ha rögtön nyilvánosság elé kerül a dolog, ez talán valamennyi védelmet biztosít a kritikus helyzetekben, ezért Corey is ehhez a módszerhez folyamodott és telefonjával lefilmezte a saját háznál történt legutóbbi incidenst (1 perc 08 másodperctől látható:

 

Az elmúlt időszakban valóban jelentős mozgolódás indult meg a nyilvánosságra hozatal irányába és úgy tűnik, a bábuk is fel lettek helyezve arra a bizonyos sakktáblára. Ez a "küzdelem" a szemünk előtt vette kezdetét a (teljes vagy részleges) közzététel narratívájának megszerzéséért. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány apróbb hírt az elmúlt kb 1 év közzététellel kapcsolatos terméséből, amiből azt hiszem világosan kitűnik, hogy a fogaskerekek azért lassan csak-csak beindultak. A jelek, ha figyelünk rájuk, most már mindenhol ott vannak körülöttünk:

 

Az intelligens okostömb technológia hamarosan elérhető lesz a lakosság számára? Mindenesetre úgy tűnik, nem vagyunk olyan messze ettől és már javában megy a készülődés:pad3.jpg

http://designbybeau.com/portfolio/1000-9/

 

(Simon Parkes nemrégiben elmondta, hogy személyesen beszélt a Microsoft cég egyik vezetőjével, aki elmondta neki, hogy az Elit teljes mértékben tisztában van azzal, hogy hónapokon belül hatalmas változások fognak történni a gazdasági élet működésében, ezért a nagyobb világcégek igyekeznek átalakítani üzletpolitikájukat. A Microsoft termékeiért eddig borsos árat kellett fizetnünk, most a legújabb Windows 10 operációs rendszer viszont mindenki számára ingyenesen letölthető... Vajon miért? Simon szerint ezek a cégek most igyekeznek átpozícionálni eddigi működésüket és megpróbálják "jófiúknak" feltüntetni magukat. Simon azt a tanácsot adta, hogy – habár a számítógépek napjában többször is felajánlják a program telepítését - lehetőleg senki ne töltse le a Win 10-et a számítógépére, mert nem lehet tudni, hogy mi más furcsaságot telepítünk még fel az ingyenprogram mellékhatásaként.)

 

A Deep Space Industries egy aszteroida bányászatban érdekelt cég, amelynek a kaliforniai Szilikon Völgyben és Luxemburgban is vannak irodái. Most már törvényi védettséget is élvez, miután Obama elnök aláírt egy különleges törvényjavaslatot. Vajon meglepődnének azon, hogy nem ők az elsők, akik űrbéli sziklákat bányásznak?

https://deepspaceindustries.com/

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/12/obama-alairt-egy-torvenyjavaslatot.html

 

A Boeing Repülőgép Társaság reklámját az amerikai focibajnokság döntőjének szünetében is sugározták világszerte, szó szerint több milliárd ember szeme láttára, élő egyenes adásban. Úgy tűnik a Boeing-nek sokkal több minden van a tarsolyában a jövőre vonatkozóan, talán éppen erre vonatkozik az "Építsünk valami jobbat" jelige a reklám végén (megint csak érdemes figyelni erre "tejjel-mézzel folyó kánaánt ígérő" vállalati átpozícionálásra):

 

A Mars terraformálásának gondolata is újra a közvélemény elé került és mostanában egészen konkrét metódusok is megfogalmazódtak egy ilyen művelet végrehajtásával kapcsolatban. Corey így vélekedett erről: "Az elit bizonyos tagjai, akik saját vérvonalukat erről a bolygóról (vagyis a Marsról) származtatják, szeretnének valamikor a jövőben életet lehelni a bolygóba. Ez kisebb mértékben bár, de már jelenleg is zajlik. Készen állnak rá, hogy egy kis idő múlva előálljanak egy sokkal átfogóbb terraformálásra vonatkozó projekttel a Marson. A Titkos Űrprogramok jelenlegi technológiájával is több száz év kellene ahhoz, hogy ezt sikerrel véghezvigyék, de a bioszférát még akkor sem lehetne önfenntartóvá tenni, vagy legalábbis megvédeni fejlett technológia alkalmazás nélkül. Nézzétek meg ezt a "futurista" videót, amit természetesen "fantasy-be" és "tudományos fantasztikumba" csomagoltak..."

 

2015. június 11-én a Brit Bolygóközi Társaság meglehetősen bizarr témában tartott konferenciát "Hogyan döntsünk meg egy marsi diktatúrát" címmel. Mindezt néhány héttel Corey marsi kolónián tett beszámolóját követően. Megint csak véletlen lenne az egybeesés?

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/egy-mars-kolonia-diktator-megdontese.html

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/30/jelentes_egy_marsi_kolonian_tett_latogatasrol_corey

 

Az X-akták 2002-ig tartó, eredetileg 9 évadot megért sorozatfolyamába is - talán nem véletlenül - éppen most leheltek új életet. Nem is teketóriáztak túl sokat, rögtön az első epizódban belecsaptak a lecsó közepébe. Részleges közzététel ide vagy oda, az új évad néhány epizódja kendőzetlen nyitottsággal tárgyalja a kényes témákat. Van itt minden - földönkívüliek és katonaság által végrehajtott elrablások, implantátumok, ARV-k, 911 és hasonló false flag akciók, katonai hatalomátvétel az USA-ban és ingyenenergia. Ráadásul mindezzel a legszélesebb nézőközönséget célozzák. Egyértelmű, hogy valakik el akarnak mondani bizonyos dolgokat a közvélemény számára és bedobni a témát az átlagember látóterébe is.

 

Szándékosan a sorozat újraindulásával egy időben a CIA is közzétett néhány valódi ufo-aktát, amiről a főáramlatú média vicceskedő hangvételű cikkekben tudósíthatott, mondván, hogy "lám csak, a CIA-nak is van humorérzéke"...

http://www.origo.hu/tudomany/felfedezo/20160128-ufo-cia-foldonkivuliek-legkoroptikai-jelensegek-roswell-harmadik-tipusu-talalkozasok.html

 

Bizonyára a tavalyi év őszén sokan látták a Pepsi által készített „Fekete Lovag Dekódolva” című reklámfilmet, ami szintén részét képezheti a közzététel folyamatának, bár felmerülhet a kérdés, hogy a Pepsi óriásvállalata vajon milyen "emberbaráti" célokból vetemedett erre. Hacsak nem ők is a "márpedig mi igenis jófiúk vagyunk"-típusú vállalati átpozícionálás szándékával álltak elő ezzel a filmecskével. Mindenesetre Randy Cramer szerint ezt a műholdat sokan 13 000 évesnek vélik, valójában 100-200 000 évesre tehető és valóban sugároz valamiféle jelet (feltételezések szerint Nikola Tesla és Philip K. Dick is fogadhatott ilyen jeleket tőle), tehát a történet magva nagy vonalakban igaznak mondható. Éppen ezért szerinte ez az egyik legpozitívabb, legreménykeltőbb, világszerte sugározott üzenet az elmúlt 100 évben a Földön.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/11/az-idegenek-bejelentese-pepsitol-vilag.html

 

A Fekete Lovag műhold eközben újra feltűnhetett(?) az ISS űrállomás kamerái előtt:

 

Közben újabb katonai informátorok léptek elő az ismeretlenségből. William Tompkins a Douglas Repülőgépgyártó Vállalat alkalmazásában például arról beszélt, hogy több kilométer hosszú antigravitációs űrhajókat tervezett az amerikai haditengerészet űrflottája számára:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/01/vezeto-repulogeptervezo-is-alatamasztja.html#more