COBRA - A Felemelkedés Terve

ascended_2.jpg

Cobra újabb írása az elmúlt évtizedekben lezajlott földönkívüli beavatkozásról és a földi emberiség felemelkedésének folyamatáról...

 

"Eljött az idő, hogy a bolygó felemelkedési tervének jelentős részét közzétegyem.

 

A felemelkedés időablaka a bolygón 1975. május 25-én nyílt meg, fordulópontja 1999. augusztus 11-e volt, bezárulni pedig 2025. július 7-én fog. A Fény Erőinek mindig is az volt a terve, hogy ebben az időintervallumban megtisztítsák a sötétség elsődleges anomáliáját és elindítsák az Eseményt és ez a terv azóta sem változott.

 

Ez az időablak azon a tudományos tényen alapul, hogy a napfordulók időpontjában a Nap teljes együttállásban van a Galaktikus Egyenlítővel az 1975-2021 időintervallumon belül és ez az összehangolódás tökéletes az 1980-2016 közötti időintervallumban.galaktikus_egyenlito.jpg

A Nap és a Galaktikus Egyenlítő összehangolódása kétszer történik meg a 26 000 éves precessziós ciklus során. Valójában a precessziós ciklust teljes mértékben meghatározza a galaxis szívének, vagyis a Galaktikus Központnak a pulzálása, ami 26 000 évenként egy galaktikus szuperhullámot küld a galaxis spirálkarjai felé. Tehát a Nap és a Galaktikus Egyenlítő minden egyes együttállásakor egy szuperhullám indul útjára. Ez lehet egy nagyobb hullám, ami 26 000 évente történik, vagy egy kisebb, ami a ciklus közepén, vagyis 13 000 évente érkezik:

https://books.google.si/books?id=Ob1rAwAAQBAJ&pg=PA334&lpg=PA334&dq=do+superwaves+periodically+jerk&source=bl&ots=xb7YaTKsB9&sig=iTX6pXpGqyoiOT-HouKVh45BqXk&hl=sl&sa=X&ved=0ahUKEwjc_c3Nqq_LAhVBbQ8KHX0IAnUQ6AEIJjAA#v=onepage&q=do%20superwaves%20periodically%20jerk&f=false

 

Szerencsénkre  az a szuperhullám, amire most várunk, egy ciklus közepén érkező hullám lesz, és jelentősen enyhébb lesz a korábbinál, ami a göteborgi geomágneses megfordulást, a pleisztocén végi tömeges fajkihalást és a 13 000 évvel ezelőtti atlantiszi özönvízet okozta.

 

Ugyanakkor elég erős lesz ahhoz, hogy eltávolítsa az összes sötétséget a Naprendszerünkből, leválassza azt a bolygó felszínéről és kirobbantsa az Eseményt.

 

E kozmikus átalakulás középpontját már 26 000 évvel ezelőtt meghatározták és a teljes napfogyatkozás idejére, vagyis 1999 augusztus 11-e körüli időszakára állították be.

 

Ez a középpont rendkívüli közel esik a Nap/Galaktikus egyenlítő együttállásához. Jean Meeus csillagász számítása szerint ez az összehangolódás 1998 májusában következett be, Smelyakov még finomított ezen és azt mondta, hogy a pontos időpont 1998. május 7:

http://2012wiki.com/index.php?title=Galactic_Alignment

 

A plejádiak azt mondták nekem, hogy a pontos időpont valójában 1998. május 17-e lett. Ez lett az a nap, amikor a bolygó sorsa eldöntetett és ekkorra a Fény Erői már biztosra tudták, hogy a Felemelkedés Terve sikerrel jár majd.

 

A Felemelkedés időablakának 1975-ös megnyílása után a felsőbb dimenziókból sok fény kezdett beáramlani a felszíni lakosság felé és ez váltotta ki azt a tömeges ébredést, ami az eredeti formájában lévő New Age mozgalomban öltött testet az 1980-as években. Sajnálatos módon azonban a felemelkedett lények nem voltak teljes mértékben tisztában az elsődleges anomália hatalmával és nem tudták megakadályozni az árnyékban tevékenykedő sötét erőket. A sötétek beszivárogtak a New Age mozgalomba valamint a Solar Warden űrprogramba és végül 1996 elején átvették a hatalmat a bolygó és a Naprendszer felett.

 

1996 és 1998 között a Fény Erőinek újra kellett szervezniük magukat és feleszmélni a sokkból, majd a Felemelkedés tervét is frissíteniük kellett. 1998-ban a plejádi flotta elkezdett újra belépni a Naprendszerünkbe, és 1998. május 17-ét követően "magasabb forrásokból" információt kaptak az új tervvel kapcsolatban. Az Ashtar Parancsnokság 1999-ben kezdett újra belépni a Naprendszerünkbe és 1999 augusztusában evakuálta a földi emberiség nagy részét a Plejádokra.

 

1999-et megelőzően a földi emberiség az éterikus és asztrális síkon nagyjából 70 milliárd lélekből, valamint kb 6 milliárd fizikai testbe inkarnálódott emberből állt.

 

A nem-inkarnálódott 70 milliárd emberi lélek nagy része evakuálásra került 1999. augusztus 14-én az Ashtar Parancsnokság anyahajóira, majd átszállították őket egy, a plejádi csillagklaszter külső területén elhelyezkedő bolygóra, ahol elkezdték meggyógyítani őket, amelyre nagy szükségük volt.

 

Az éteri és asztrális síkon csak azok a lelkek maradtak, akik közvetlenül a nem-fizikai arkhónok túszai voltak, illetve akik szorosan kötődtek a fizikai síkhoz továbbá, akik úgy döntöttek, hogy spirituális vezetőkként itt maradnak segíteni a fizikai formában lévő embereknek.

 

1998 és 2016 között a Fény Erői szigorúan bizalmasan kezelték a Felemelkedés tervét azért, hogy megakadályozzák a sötétek beavatkozását. Sok csatornázó médium és intuitív képességekkel rendelkező ember megpróbált hozzáférni a Felemelkedés tervéhez, de semmiféle jelet nem kaptak róla.

 

Most zöld utat kaptam ahhoz, hogy a Felemelkedés tervének egy részét felfedjem a felszínen élő emberek előtt.

 

A Felemelkedés valódi folyamata az Esemény pillanatában kezdődik. A Galaktikus pulzálás következtében beérkező energiák elkezdenek átáramolni majd az összes bolygón élő ember energiamezején. Ezek egyenesen a Galaxis Szívéből érkező szeretetteljes energiák lesznek, amik elkezdik meggyógyítani az emberiséget.

 

A felemelkedés egyéni és csoportos folyamat is egyben. Mindegy egyes ember saját belső megtapasztalásokon, gyógyuláson, a múltbéli események elengedésén és belső átalakuláson megy majd keresztül. Azáltal, hogy sok ember egyazon időpontban ugyanazon a folyamaton fog átesni, felerősíti a bolygó körül elhelyezkedő fénymezőt és megnyitja az ajtót azok előtt is, akik másképpen nem tudnák azt elérni. A teljes felemelkedési folyamat várható hossza a legfejlettebbek számára mindössze néhány év lesz, a többiek számára viszont tovább fog tartani.

 

A tényleges felemelkedés akkor történik meg, amikor az energiaáramlás elől minden elzáródást elengedünk és az energiák átjárhatósága eléri a szupravezető állapotot a mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testünk között.

 

Sokkal több mindent lehet elmondani még erről és több mindent fogok nyilvánosságra hozni, amint az engedélyt megkapom rá.

 

Az Esemény pillanatában a Fény Erői közvetett módon kapcsolatba fognak lépni az emberiséggel, méghozzá olyan módon, hogy információt bocsátanak ki a tömegmédián keresztül. A Cabal letartóztatásának folyamatát követően és miután az emberiség nagy része túljutott a kezdeti megrázkódtatáson, a Fény Erői elkezdenek majd közvetlenül is kapcsolatba lépni bizonyos emberekkel. Ez valószínűsíthetően néhány héttel vagy néhány hónappal az Esemény után fog megtörténni.

 

Ún. kontaktzónák lesznek kialakítva. Ezek olyan magánterületeken lesznek majd, amelyek tulajdonosai felajánlják területük egy részét arra, hogy ott a kapcsolatfelvételek megtörténhessenek. Ezek az emberek fizikai kontaktusba fognak kerülni plejádiakkal, akik kisebb fényhajókkal fognak landolni a területükön. Ők aztán a tömegmédiában fognak beszámolni az átélt élményeikről, ezzel felkészítve az emberiséget a kapcsolatfelvétel valóságára. A kontaktzónák száma egyre növekedni fog, amíg az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges bizonyos számú kritikus tömeget el nem érjük. Az Első Kapcsolatfelvétel lesz a kezdete a földi emberiség és a pozitív földönkívüli fajok közti hivatalos diplomáciai kapcsolatoknak. Erre az előzetes tervek szerint durván egy évvel az Eseményt követően fog sor kerülni a ENSZ-ben és a tömegmédián keresztül világszerte közvetíteni fogják majd.

 

Az Első Kapcsolatfelvétel után a pozitív földönkívüli fajok elkezdik megosztani fejlett technológiáikat, amelyek gyors ütemben fogják eljuttatni a földi emberiséget egy 5-ik dimenziós aranykorba.

 

Ezzel egy időben sok felébredt ember elkezd majd elköltözni lakóhelyéről és tudatosan közösségeket létrehozni, amik az ún. "Fénykörzetek" lesznek. A nem-fizikai arkhón befolyás eltávolításával elkezdik végre megtanulni, hogy hogyan kell együtt, harmóniában élni úgy, hogy minden egyes ember a saját magasabb céljait követi és együtt megalkotják majd a Fény csodálatos mandaláját. A Fénykörzetek növekedni és fejlődni fognak, rezgési frekvenciájuk megemelkedik és néhány év múlva fényoszlopok segítségével kapcsolódni fognak az Ashtar Parancsnokság anyahajóihoz. Ezek a fényoszlopok felgyorsítják majd a csoport felemelkedésének folyamatát.

 

A felemelkedési kamra egy nagyon fejlett, pozitív organikus technológia, ami megemeli a rezgési frekvenciánkat és egy nagyszerű eszköz, ami segítségünkre lesz a felemelkedés folyamata során. Ezeket a kamrákat arra fogják használni az Első Kapcsolatfelvétel után, hogy felgyorsítsák azon emberek felemelkedésének folyamatát, akik készen állnak rá.

 

Az Első Kapcsolatfelvétel után az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói egyre többször és többször láthatóvá válnak majd, feloldják az álcájukat és láthatóvá teszik a Naprendszerben elfoglalt pozícióikat.ships.jpg

Talán ez a legjobb interneten található leírás, ami bemutatja az Ashtar Parancsnokságot és a Galaktikus Konföderációt:

https://kauilapele.wordpress.com/2014/03/12/michael-el-legion-3-11-14-interview-with-alexandra-meadors-mp3s/

 

https://www.youtube.com/watch?v=mPfcwFQBr6o

 

Ez pedig egy elég megbízható, gyönyörű vizuális leírás arról, hogy milyen lesz az élet az Esemény után:

https://www.youtube.com/watch?v=Jn05E0KEdpY

 

Addig is, kérheted pozitív földönkívüli lények segítségét a mindennapi életedhez, íme egy példa erre:

http://nathalijans.com/2015/09/29/we-are-flooded-with-help-and-love-available-for-72-hours-spaceships-and-help-from-divine-beings/

 

Az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció fényerői jeleket küldenek arról, hogy a győzelem már közel van. Ez a "V" alakú jel (V, mint Victory vagyis győzelem) a két legutóbbi konferenciám (Laguna Beach és Irvine) időpontja közötti pontosan félúton jelent meg:ufo_ufos_sighting_sightings_fi.jpgufo_252c_2bufos_252c_2bsightin.jpg

Ez pedig egy felhők mögül előbújó plejádi fényhajó, amely a costa rica-i San Jose melletti hatalmas plejádi energia vortexnél jelent meg:20150918-070208-2219.jpg

Érdemes megnézni videón is: https://www.youtube.com/watch?v=jAcAMfwBRZY