COBRA – Titkos Űrprogram Petíció helyzetjelentés

peticio_1.jpgCobra helyzetjelentése a titkos űrprogramok nyilvánosságra hozatalát célzó petícióról és az aktuálisan zajló események hátteréről...

 

A Chimera csoport felszámolása folytatódik. A Fény Erői nemrégiben fontos áttörést értek el, aminek következtében nagyon hamarosan lehetővé válik az összes plazma stranglet bomba eltávolítása. Ezt követően már csak a plazma toplet bombák maradnak, de a Fény Erői azzal számolnak, hogy eltávolításuk a stranglet bombákéhoz hasonló mechanizmus alapján fog megtörténni és remélik, hogy nemsokára az összes stranglet/toplet bombákkal kapcsolatos probléma megoldódik egyszer és mindenkorra.

 

Mivel a plazma síkon jelentős előrelépés történt, az éteri és alacsonyabb asztrális síkokon lévő energiák eléggé feljavultak ahhoz, hogy néhány tündér és angyal visszatérhessen a bolygó felszínére, a természetbe, emberektől távol eső helyekre. Ezek az apró lények nem kedvelik az emberek durva energiáit, viszont szívesen fogadják a szeretetteljes kapcsolódást. Ezért arra ösztökélünk téged, hogy menj ki a természetbe és keresd az energiáikkal való szeretetteljes kapcsolatot.

 

A sötét erők mostanában elég merész tettekre ragadtatták magukat, ezért az Ellenállás végrehajtott néhány akciót a fizikai síkon is.

 

Először is a közzététellel, titkos űrprogramokkal és a Cabal bűneiről árulkodó bizonyítékokat, információcsomagokat helyeztek el világszerte nagyobb hírügynökségek illetve néhány kiválasztott magánszemély számítógépein. Abban az esetben, ha a Cabal átlépne bizonyos határokat, az Ellenállás a távolból aktiválni fogja ezeket az információcsomagokat és popup-ok, vagyis előugró ablakok formájában egyszerre, számtalan számítógépen fognak megjelenni világszerte. Ez az akció biztosítékként szolgál azokra a próbálkozásokra, ha esetleg megpróbálnák elferdíteni vagy elnyomni a nyilvánosságra hozatal folyamatát. CSAK a teljes és 100%-os nyilvánosságra hozatal van megengedve, a limitált közzététel NEM szerepel a választható opciók között.

 

Másodsorban, az Ellenállás bizonyos felfegyverzett ügynökei jelenleg a bolygó felszínén tartózkodnak, és be fognak avatkozni, ha ártatlan civileket érne támadás, hogy megelőzzék az erőszakot és pusztítást.

 

Harmadsorban pedig, az Ellenállás ügynökei beszivárogtak kulcsfontosságú Cabal tagok, az USA elnökjelöltjeinek és a világ azon kulcspolitikusainak biztonsági személyzetébe, akik befolyásolni tudják a bolygó jelenlegi helyzetét. (Szerk. - December végén Hillary Clinton biztonsági személyzetének 4 tagját autóbaleset érte. Egy autóban utaztak, és biztos, ami biztos, a kocsi teljesen ki is égett a balesetben. Érdekes, hogy az utóbbi években Hillary környezetében csak úgy hullanak a keménykötésű tengerészgyalogosok...)

 

A csendes közzététel időközben tovább folytatódik:

 

Néhányan talán emlékeznek még a Mersenius holdbázisra, amelyről tavaly beszéltem:

 

(Szerk. - Cobra korábbi jelentésében ezt írta erről a bázisról: "A közelmúltban a Fény erői sok aktivitást mutatnak a Holdon, különösen a Föld felé néző oldalán. Nagyon sok holdbázist építettek, amely segítségükre lesz a Föld végső felszabadítási műveleteiben. Az Ellenállás felépített egy kicsi, de stratégiailag nagyon jelentős bázist a Mersenius kráter közelében. Néhány héttel korábban készítettem róla egy fotót, amiből megérezheted a hely energiáit")crsm2.jpg

Ugyanezt a holdbázist nemrég kiszúrták a Google Hold-on, pontos koordinátáit pedig itt tették közzé:

http://www.ewao.com/a/19793/

merseniustower.jpg

A főáramlatú médiában spekulációk jelentek meg arról, hogy a KIC8462852 csillag közelében található furcsa építményeket földönkívüli civilizációk építhették:

http://24.hu/tudomany/2015/10/15/foldonkivuli-civilizacio-nyomaira-bukkanhattak-csillagaszok/

 

A NASA is felkészül a titkos űrprogramok nyilvánosságra hozatalára, hiszen az űrturizmust népszerűsítő plakátokat jelentettek meg, meginvitálva minket mondjuk a Jupiter holdjára, az Enceladus-ra:

http://kepek.444.hu/2016/02/10/csodalatos-urposzterekkel-rukkolt-elo-a-nasa

jupiter_1.jpg

Ezzel egyidőben az aszteroidákon folyó bányászat híre is elért a főáramlatú médiába:

http://www.gyartastrend.hu/kutatas_fejlesztes_innovacio/cikk/luxemburg_elsokent_vagna_aszteroidaba_a_csaklyajat

 

A Keleti Szövetség is folytatja tevékenységét, hogy csökkentse a petrodollár szerepét és egy lépéssel közelebb került az aranysztandard bevezetéséhez. Eközben Svájcban népszavazást tartanak a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetéséről:

http://svajcesmas.blogspot.hu/2016/02/legyen-feltetel-nelkuli-alapjovedelem.html

 

A titkos űrprogramok nyilvánosságra hozataláról szóló petíció aláírása továbbra is fontos cselekedet abban, hogy kifejezésre juttassuk kollektív szabad akaratunkat és reméljük, hogy hamarosan meglesz a 25.000 aláírás. Ha úgy érzed, megoszthatod és aláírhatod ezt a petíciót:

 

https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology

 

Youtube video is készült róla, ami könnyebbé teheti a petíció hírének terjesztését:

https://www.youtube.com/watch?v=iEkGwAlbxYQ

 

Ahogyan arra számítottunk is, a Cabal akadályozza és jelenleg is zavarja a petíció aláírását. A petíció akadályozása bizonyítékul fog szolgálni a Cabal ellen a megadási tárgyalásokon, ha megpróbálnák kiforgatni a közzététel folyamatát. A szabad akarat befolyásolása a Galaktikus Törvény elleni bűncselekmény, ennélfogva a Cabal-nak nem lesz megengedve, hogy a limitált közzétételről szőtt terveik megvalósuljanak.

 

A Fény győzelmére!

 

 

 

+ Szerkesztői megjegyzés:

 

 

Az egyik blog olvasói (Starship Earth: The Big Picture) szorosan figyelemmel követték a petíció sorsát és összegyűjtöttek néhány érdekes észrevételt az aláírási procedúrával kapcsolatban:

 

- a kezdeti időszakban óránként 200-250 aláírás gyűlt össze, majd se szó, se beszéd egyik pillanatról a másikra hirtelen ez a szám leesett 50-75-re

- a Prepare for Change oldalt teljes mértékben lecsapták 6 órával az aláírások óránkénti számának csökkenése előtt (a két esemény között nem feltétlen lehet összefüggés, de azért az időzítés elég gyanús lehet)

- az viszont már komolyabb hátráltató tényező, amikor a honlap valakinek többszöri próbálkozásra sem engedi aláírni az űrlapot...

- továbbá volt olyan eset, hogy okostelefonon történt aláírás és képernyőfrissítés után a honlap kevesebb szavazatot jelzett, mint aláírás előtt (egy konkrét példa, hogy az egyik aláíró 13 961-ként írta alá, majd frissítette a képernyőt és a kijelző 13 948-at mutatott...)

 

A GoodET Hungary blog szerkesztői nem kimondottan "harcos aktivista típusok", nem törekedtünk rá, hogy egyfolytában mások fülét rágjuk, hogy "de bizony most azonnal és rögvest mindenkinek alá kell írni, mert ettől aztán minden jól a feje tetejére áll majd". Merő kíváncsiságból azonban, ennek a petíciónak a sorsát most valahogy mi is alaposabban figyelemmel kísértük (mondhatni munkaköri kötelességből is:)

 

Személyes véleményünk, hogy ezt az egész aláírásosdit elsősorban "szándéknyilatkozatként" kell felfogni, nem hinném, hogy olyan őrülten sokat nyomna a latban, viszont arra mindenképpen jó, hogy jelezzük és kifejezzük a saját álláspontunkat. Sokszor és sok helyen elmondták már, hogy számos csoport van odakint, akik örömmel segítenének nekünk, de úgy vannak vele: "ha a lakosság 99%-a némán tűri, hogy az 1 % játszadozzon vele, akkor minek segítsünk, hiszen ők maguk sem igazán akarják a segítségünket". Ez a hozzáállás nagyjából minden másra is igaz, meg kell jelenítenünk tehát fizikailag is, amit szeretnénk, hallatni kell a hangunkat, még ha úgy gondoljuk, hogy (látszólag) nem is érünk el vele túl sokat. Ki tudja milyen hullámokat kelt, milyen kis kavicsot mozdít ki a helyéről, amiből később aztán akár még lavina is lehet.

 

Az aláírások befolyásolásáról, akadályozásáról... Amikor e sorokat írom kb 23 500-nál jár a számláló, tehát több mint valószínű, hogy most már igen hamarosan össze fog jönni a kért 25 000 aláírás.

 

Ha emlékeztek rá, pár évvel ezelőtt volt egy érdekes kezdeményezés, ami több helyen, köztük Cobra oldalán is megjelent. Az Anonymous csoport tett ki egy 1 perces videót az Ellenállási Mozgalommal karöltve, ami lényegében egy felmérés volt a mozgósítás ütemére, volumenére vonatkozóan. A videónak egyetlen célja volt, hogy letesztelje azokat az oldalakat és azt az internetes infrastruktúrát, amikhez eljutnak ezek a fajta üzenetek. Az volt a cél, hogy mindenki továbbküldje a videót, amivel minél hamarabb el kell érni az 1 millió kattintást, van rá 24 óránk, a videót pedig, ahogy elérjük ezt a számot, azon nyomban törlik a netről. A megnézések száma exponenciálisan növekedett, és mindössze 3-4 óra kellett ahhoz, hogy a videó elérje a kívánt 1 milliós nézettséget, majd annak rendje és módja szerint törlődött...

Ez a konkrét titkos űrprogram petíció 3-4 hete fut már, lényegében ugyanazokat az embereket megszólítva, a híre ugyanazokon az oldalakon cirkulál (talán Corey-nak és más kiszivárogtatónak hála, még többen is tudnak ilyesmikről, mint évekkel ezelőtt). Mégis, hetekig tartana, míg végre összejön egy egészen méltányos 25 000-es szám, ami szinte töredéke az említett Anonymous-akció során résztvevőknek...???

 

Ha összehasonlítjuk a két esetet... akkor elég egyértelműnek tűnik, hogy azok, akinek nem áll érdekében, hogy kiderüljön az igazság, előszeretettel nyúlkálnak bele, hátráltatják és akadályozzák az ilyen fajta "civil" kezdeményezéseket.

 

Csak a mi kis porszemnyi facebook oldalunkon keresztül 5 000 emberhez jutott el a petíció híre, ami elsősorban nem a mi érdemünk, hanem hogy ti magatok is sokan kitettétek és megosztottátok ismerőseitekkel ennek a kezdeményezésnek a hírét... Ha a mi kis csöppnyi hozzájárulásunk ilyen eredménnyel járt, akkor vajon meg lehet-e egyáltalán becsülni, hogy világszerte hány emberhez juthatott el mindez? Vagyis összességében sokkal, de sokkal többen lehetünk, mint amiről a nyers számok árulkodnak...

 

 

Címkék: Cobra