PETÍCIÓ A TELJES NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALÉRT!

peticio.jpg

SÜRGŐS FELHÍVÁS!

 

A következő felhívást Corey és COBRA is külön-külön, egymástól függetlenül is közzétették saját weboldalukon:

 

Idézet Corey-tól:

 

"Az alábbi petíció földi kormányok számára és a Szövetségbe tartozó csoportoknak lett címezve. Reméljük, hogy mindez egy jel, amely lehetőséget teremt e közösség számára, hogy összegyűljünk és közösen dolgozzunk egy komoly és szervezett globális közzétételi esemény megvalósításáért.

 

Megbeszélések folynak a háttérben arra vonatkozóan, hogy hitrendszereink alapján kinyilváníthassuk egyetértésünket vagy éppen elutasításunkat és közösen dolgozni kezdjünk egy közös cél érdekében, egy TELJES KÖZZÉTÉTELI ESEMÉNY megvalósulásáért.

 

Biztos vagyok benne, ha a teljes közzététel megvalósul, mindannyian szükségét fogjuk érezni, hogy korrigáljuk vagy akár végleg el is dobjuk régi hitrendszereinket és elkezdjük magunkat egészen az alapoktól újraépíteni.

 

Arról informáltak, hogy alacsonyabb rangú titkos űrprogram csoportok és hírszerző közösségek azt akarják, hogy kihátráljak a teljes nyilvánosságra hozatal gondolata mögül, és helyette fogadjak el egy elhúzódó, limitált közzétételre vonatkozó javaslatot. Az ezt követő reggelen (január 25-én) egy Chinook helikopter 5 kört tett meg a házam felett körözve, a legénység egyik tagja pedig a helikopter ablakából bámult le ránk, amíg én az iPhone-om kamerájával próbáltam lefilmezni őket. Sikerült filmre vennem, ahogy elrepülnek, majd visszakanyarodnak, majd kb 1/3 távolságnyival magasabban tovább két kört tesznek meg a házunk felett.

 

Elküldtem a videót David Wilcocknak és a Gaia TV-nek. Január 26-án egy másik típusú katonai helikopter repült el felettünk nagy sebességgel, majd tegnap este újra, mikor az egész családom a házunk előtt tartózkodott. A telefonom itt van mellettem videofelvételre beállítva, úgyhogy nem fogok lemaradni a legközelebbi akciójukról. Eközben 5 biztonsági kamerákkal foglalkozó céget kértem, hogy jöjjenek ki és adjanak árajánlatot profi biztonsági kamerák beszerelésére – egyikük sem válaszolt érdemben. Szükségem lenne ezekre a kamerákra, olyan gyorsan, ahogy csak lehet.

 

A lényeg a lényeg azonban... mindenképpen kapni fogunk egy nyilvánosságra hozatalt... De hogy milyen típusú közzétételben lesz részünk, az rajtunk múlik. Remélem, hogy közösségként találunk módot arra, hogy közösen munkálkodjunk és megbocsássunk egymásnak a múlt sérelmeiért.

 

Az ellenség nem szivárgott volna be ebbe a közösségbe (az ufológiával és titkos űrprogramok felfedésével foglalkozók körébe), ha az nem lenne fontos. Beleszólásunk van abba a jövőbe, amit a kollektív tudatosságunk választ majd számunkra. MOST KELL MEGHOZNUNK EZT A DÖNTÉST! Kevés időnk van rá, hogy változást idézzünk elő! Remélem mindannyian megosztjátok és terjesztitek ezt a felhívást, ami a közösségek egységét hirdeti."

 

 

COBRA saját blogján a következő felhívást tette olvasói felé:

 

Terjesszétek! Petíció a titkos űrprogramok közzétételére

 

Petíciót hoztak létre a titkos űrprogramok teljes körű közzétételére hogy az összes rejtett technológia napvilágot lásson az emberiség javára.

 

A Fényerők kérése, hogy a lehető legtöbb ember írja alá ezt a petíciót minél hamarabb és terjesszék ezt különböző csatornáikon keresztül. A petíciót névtelenül is aláírhatod, ha úgy érzed. Ha elérjük, hogy legalább 25.000-en aláírják, megpróbálom ezt a petíciót letenni Putyin asztalára a kapcsolataimon keresztül.”

 

A petíciót ezen a linken lehet (akár kamunevet, kamucímet használva is) aláírni. Minimum 25 000 aláírás kellene, jelenleg kb 10 000-en már aláírták. Fontos lenne hallatni a hangunkat, kérjük aki tudja írja alá és ossza meg másokkal is. Hátha végre valami megmozdul és tudunk egyet lendíteni az ügyön:

 

https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology?recruiter=477550842&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLin#petition-letter

 

 

A petíció aláírásához egy kis segítség:

 

A legelső oldalon balra fent ki kell pipálni a négyzetet a "Nem vagyok robot" felirattól balra és rá kell kattintani a Submit mezőre.
Ezt követően:

First name - ide kell beírni a keresztnevet;
Last name - ide kell beírni a vezetéknevet;
Email - itt kell megadni az email címet;
Your city - itt kell megadni a település nevét, ahol laksz.
Lezárásként és a petíció aláírásaként rá kell kattintani a "Sign" mezőre.