Corey Goode – Rövid helyzetjelentés 2016.01.14

corey_avian.jpgCorey (a Cosmic Disclosure hetente megjelenő epizódjain kivül) hónapok óta nem jelentkezett friss információkkal a háttérben zajló eseményekről és találkozókról. Rövid helyzetjelentéséből most kiderül a hosszú ideig tartó hallgatás oka és némi áttekintést kapunk a háttértárgyalások jelenlegi menetéről. A cikk elolvasása előtt mindenképpen érdemes újra átfutni a korábbi, belső földi látogatásáról tett beszámolóját.

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/talalkozo_osi_belso_foldi_szakadar_civilizaciokkal_1_resz

 

"Hosszú idő telt el mióta legutóbb beszámoltam a legújabb fejleményekről, hogy mi történik a háttérben a különböző Szövetségekkel és velem azt követően, hogy néhány hónapja kissé eltűntem a nyilvánosság elől és "lopakodó üzemmódba" kapcsoltam. Az eltelt időszak során több találkozón és kisebb megbeszélésen is részt vettem.

 

Az elmúlt hetekben számos haláleset történt a családomban, főként a feleségem oldalágán, fiatalabb családtagok körében. Az elmúlt évben három ilyen eset is történt. Ugyancsak felkavaró híreket kaptam néhány másik családtagomról is, akik egészségügyi problémákkal néztek szembe. Nagynénim, akire sokkal inkább idősebb nővéremként tekintek, rossz hírt kapott a legutóbbi szövettani vizsgálata során, aminek következtében maszektómiás műtétet kellett végrehajtani rajta. Aztán testvérem a hálaadás napi ebédet követően arról tájékoztatott, hogy egyik szülőm szívrohamot kapott és készen kell állnom rá, hogy az állapota hamarosan tovább romlik majd.

 

Aztán azzal is foglalkoznunk kellett, hogy a bérelt házunk régi tulajdonosa augusztus óta árulni kezdte a lakást. Leendő vásárlók egész áradatával kellett megbirkóznunk – kettő-tíz fős családok látogattak hozzánk a hét 7 napján délelőtt 10 órától este 7-ig. Aztán megpróbáltuk a lakást újra bérbe venni az új tulajdonostól, de biztonsági problémák merültek fel, amik végül világossá tették számunkra, hogy mihamarabb el kell költöznünk onnan.

 

Számos incidens érte az otthonunkat (ezek közül néhányról nem szeretnék nyilvánosan beszámolni). Néhányat ezen incidensek közül internetes zaklatók egy kisebb csoportja követett el, akik megszerezték az online címemet. Az eredeti tervem az volt, hogy egy "névtelen információforrás" leszek, aki közzétesz bizonyos adatokat. Majd ez egészen odáig vezetett, hogy végül teljes mértékben nyilvánosság elé álltam, még azt megelőzően, hogy biztonsági intézkedéseket tehettem volna, amik legalább egy kicsit megnehezítették volna, hogy a támadók könnyedén rám találjanak.

 

Az otthonunkba történt második betörési kísérlet után rendeltem 2 db vezeték nélküli kamerát, szereztem egy olcsó vezeték nélküli D link kamerát, amit az ablakomnál szereltem fel, így valós időben láthattam a történéseket a tabletemen, vagy a laptopomon. Ezekkel nem tudtam felvételt készíteni, de el kellett kezdenem valahol, amíg a másik kamerák megérkeztek. Ez a kamera nagyon hamar bevált. Órákat töltöttem úgy, hogy a kamera kijelzőjét kiraktam a laptopom képernyőjére, miközben más dolgokkal foglalatoskodtam.

 

Háromszor voltam tanúja annak, hogy öt ember ólálkodik a házam körül. Minden alkalommal láttam, hogy érzékelik az infravörös fényt a biztonsági kamerán, ami segíti a sötétben való megfigyelést. A vezeték nélküli kamerákat a verandára illetve a hátsó udvarba szereltem fel, azért, hogy észleljék a mozgást és felvételeket is készítsenek. Nem sokkal ezt követően, azt hiszem rájöhettek, hogy a beállítások miatt melyik ház körüli területeket nem veszi a kamera. Elkezdtek villogó fényeket irányítani a lányom ablakára, kinyitották a vízcsapokat az éjszaka közepén és mikor felkeltünk, láttuk, hogy folyik a víz az utcán, és emellett még más bizarr dolgokat is műveltek.

 

Mindezek miatt végül úgy döntöttünk, hogy ideje egy biztonságosabb helyre költöznünk. Olyan helyre, ahol riasztórendszer van és profi módon telepített kamerák, amelyek folyamatosan rögzítik a látottakat. Mindez természetesen kiegészítve a saját biztonsági eszközeimmel és metódusaimmal, amelyek nehezebbé teszik a behatolást. A kamerák kívülről teljes lefedettséget biztosítanak, úgyhogy ki tudja, miféle képekkel találjuk majd szembe magunkat a jövőben. Ha a zaklatók visszatérnek, nemcsak hogy videóra lesznek véve, hanem le is lesznek tartóztatva.


(Szerk – Corey nemrég ezt a videót tette közzé, ez volt az a bizonyos régi bérelt házuk – az ikerház egyik fele – ahol családjával lakott és ami a korábbi jelentéseiben említett gömb lényekkel és Kék Avianokkal történt kapcsolatfelvételek helyszíne volt:

 

Ahogyan már bizonyára sokan tudjátok, 2013 szeptemberében a vállam és az alkarom megsérült egy munkával kapcsolatos tevékenység közben. Nagyon sok jókívánságot kaptam, miután beszéltem mindhárom műtétemről az elmúlt év során. Pontosan ezzel egy időben, a Biztosító Társaság megszüntette az orvosi ellátásom finanszírozását, miután két évig nagy csatákat vívtam azért, hogy végre sor kerülhessen a szükséges műtétekre. Novemberben egy nagyon fájdalmas felülvizsgálatra kellett mennem, hogy a biztosító társaság tette miatt újra bírósághoz fordulhassak.

 

Mindez azután vette kezdetét, miután a feleségemmel hazaérkeztem a Gaia TV-től, a Cosmic Disclosure sorozat legutóbbi adásainak felvételeiről. Nem sokkal azután, hogy hazaérkeztünk, egy nagyon kedves ismerőst, egy kétgyermekes anyukát meggyilkolták, majd ezt követően a feleségem értesült róla, hogy unokatestvérének gyermeke váratlanul elhunyt. Ettől kezdve egészen tegnapig negatív üdvözletek egész sorozatát kaptam hullámokban.

 

Ezek pusztán azok a dolgok, amikről nyíltan beszélhetek, és amiken az elmúlt hónapokban át kellett esnünk. Ezen időszak alatt szinte lehetetlenné vált számomra, hogy eleget tegyek kötelezettségeimnek, vagyis hogy rendszeres jelleggel beszámoljak a háttérben zajló események alakulásáról. De hogy tisztázzuk a dolgot, csak azért, mert egy időre leálltam a jelentések írásával, még nem jelenti azt, hogy a találkozók és megbeszélések is leálltak volna. David Wilcock-nak nem sokkal ezelőtt beszéltem a legutóbbi találkozókról és a rendelkezésemre álló legújabb információkról.

 

Három találkozón vettem részt, amelyen belső földi szakadár civilizációk képviselői voltak jelen. Az egyik találkozóra egy, a Kuiper-övben található bázison került sor, ahol a belső földi szakadár csoportok képviselői végre találkozhattak az „Őrzőkkel”. A találkozón jelen volt „Kaaree” is, a hölgy, aki a belső földre tett látogatásomkor kísérőm volt.

http://goodethungary.blog.hu/2015/09/26/talalkozo_osi_belso_foldi_szakadar_civilizaciokkal_1_resz

 

A résztvevők többsége az ő közvetlen csoportjának tagja volt. Maga a találkozó eléggé szürreálisra sikeredett, hiszen amint Gonzales alezredes és én haladtunk előre a képviselőkkel, a Gömb Lény Szövetség egyik tagja, egy arany háromszög fejű lény jelent meg előttünk. Ez eléggé meglepő volt, hiszen mindenki arra számított, hogy a találkozón Raw-Teir-Eir, a Kék Avian lesz majd jelen.

(Szerk – A titkos űrprogram jelenlegi információi alapján a Gömb Szövetség 5 fajból áll, a Kék Avianok, a kis kék-indigókék gömbök és az arany háromszög fejű lények mellett van még két másik faj is, akik eddig még nem fedték fel kilétüket a titkos űrprogramok emberei előtt.)

 

Gonzales a delegáció egyik oldalán helyezkedett el, én pedig pontosan vele szemben álltam. A delegáció az én jobbomon, az arany háromszög fejű lény pedig a bal oldalamon állt. Gonzales és én ott álltunk a találkozó teljes ideje alatt és zavart pillantásokat vetettünk egymásra, miközben az "Őrzők" és a belső földi szakadár civilizáció képviselői csendben kommunikáltak egymással. Némán és mozdulatlanul álltak, azt leszámítva, hogy az "Őrző" karjai és lábai enyhén hullámzó mozgást végeztek.

 

Miután az eszmecsere megtörtént, a belső földi szakadár civilizáció tagjait láthatóan felkavarták a hallottak és ezzel egyidejűleg próbálták úrrá lenni izgatottságukon. Úgy éreztem, hogy ugyanolyan érzések kavarogtak bennük, mint anno bennem, a belső földön szerzett „agyérintéses” élményemkor Karee-val, amikor megosztottam vele egy serdülőkori élményemet. Távozáskor sikerült röviden beszélnem vele. Egy kicsit nyugtalan volt, és mindössze néhány megjegyzést tett a hall felé menet.

 

Megkérdeztem tőle, hogy ment a megbeszélés, mire azt válaszolta, hogy a csoportja és más negatívabb csoportok, akik ezt az ősi földi szakadár tanácsot alkotják, "nem voltak megfelelő gondnokai" a Föld bolygónak. Nagyon sietett, hogy visszaérjen a tanácskozásra, ahol a többi ősi szakadár csoport tagjai gyűltek össze. Nem sokkal később Gonzales elmondta nekem, hogy ez volt ennek a 7 csoportnak az utolsó közös tanácskozása, és e történelmi találkozót követően néhány csoport kivált belőlük.

 

Nem sokkal ezt követően, miután megkaptam ezt az információt, újra találkoztam Kaaree-val. Tisztázta előttem, hogy néhány ősi szakadár csoport úgy döntött, hogy lassan elkezdik felfedni valós identitásukat a felszínen élő kapcsolattartóik előtt. Meg fogják látogatni azokat, akikkel űrhajókon találkoztak és az éteri síkon megkeresik azokat is, akikkel csak a távolból érintkeztek. Először csak egy tesztcsoporttal fogják kezdeni, hogy lássák, mi lesz a reakciójuk erre a hírre.

 

Kaaree azt is elmondta nekem, hogy mindeközben néhány csoport visszatért korábbi tevékenységéhez és szinte megkétszerezték megtévesztő műveleteiket, amelyet a felszíni emberek némelyikével folytatnak. Sok emberrel távolból léptek kapcsolatba, és közülük sokan elkezdtek hirtelen kérdéseket feltenni nekik a származásukra, eredetükre vonatkozóan. Néhányuk ezt pozitív jelnek tekinti, mások azonban a biztonságukat érintő fenyegetésként fogják fel.

 

A Titkos Űrprogram Szövetséggel folytatott találkozók többnyire olyan megbeszélések voltak, amelyeken a Földi Szövetség és a titkos földi kormányzatok és szindikátusai között zajló események kerültek áttekintésre. Legalább fél tucatnyi tervet tettek elénk, amelyek egy Új Világrendet 2.0-ás változatra vonatkoztak, továbbá olyan terveket, amik ezen csoportok közti nyílt katonai összecsapásokról szóltak.

 

A legnegatívabb csoport óceánok alatt elhelyezkedő szupervulkánok felrobbantásával fenyegetőzik. Ha emlékezetem nem téved, ezek közül egy az Atlanti-, kettő pedig a Csendes-óceán alatt van és mindkét félgömbön megtalálható. A titkos földi kormányzat szindikátusainak nagy része azonban tárgyalóasztalhoz ül a Földi Szövetséggel folytatott megbeszélésekre, amelyek egy vér nélküli pénzügyi puccsról és egy limitált, de azért lassacskán beinduló közzététel narratívájáról szólnak.

 

A nyugati világ gazdaságának irányított összeomlása csak az egyik frontja a történelem során kibontakozó számos "rejtett világháborúnak". Ez a bizonyos "világháború (a titkos földi szindikátusok és a különböző földi szövetséges csoportok között) proxy hadseregeken, hatalmas hackelési és elektronikus támadásokon keresztül zajlik, az ellenállást pedig pénzügyi, kormányzati és vállalati entitások képezik.

 

A Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Lény Szövetség világossá tette, hogy a mi kollektív tudatosságunk határozza meg, hogy melyik ösvényt választjuk, melyik jövőbeli idővonal fog megvalósulni. Jelenleg kritikus ponton vagyunk, amely éppúgy elvezethet egy Új Világrend 2.0-hoz, némi adósságelengedéssel és egy kis ingyen pénzzel járó újabb Babiloni Pénzvarázslaton Alapuló Pénzügyi Rendszerhez, VAGY egy teljes nyilvánosságra hozatalhoz, amely katalizátorként szolgálhat majd a társadalom számára.

 

Éppen ezért egy felhívást szeretnénk intézni mindenkihez, hogy egyesítsük erőinket és bármilyen módon, ahogy csak lehetséges, mindenki vegye ki a részét ebből a folyamatból. Abba kell hagynunk a különbözőségeinkre való fókuszálást és helyette a közös célra kell koncentrálnunk... VAGYIS A TELJES IGAZSÁGRA! Ha nem tesszük meg, csendes beleegyezésünket adjuk a Szövetség és a Szindikátusok között zajló tárgyalások végkimeneteléhez.

 

A jelek mindenhol itt vannak körülöttünk. Láthatjuk, hogy az energetikai változások milyen hatással vannak a körülöttünk élő emberek viselkedésére. Láthatjuk, hogy a részleges közzététel részeként bizonyos hírek már csepegtetve vannak a főáramlatú médián keresztül. Láthatjuk a folyamatban lévő, titokban zajló világháború hullámait körülöttünk. Láthatjuk, amint szélsőséges proxy hadseregek hatással vannak és alakítják a világpolitikát.

 

Azok a megbeszélések és friss információk, melyek e cikk megírásához vezettek, jelenleg éppen dokumentálás alatt vannak. Ha a belső földi utazásomról szóló cikk folytatása végre elkészül, sokkal inkább következtetéseket fog tartalmazni, és nem egy második részként kell felfogni majd. Azóta sor került néhány újabb találkozóra és ezzel a csoporttal újabb megbeszélések is tervbe vannak véve a következő hetekben.

 

Valószínűleg azokkal a tárgyalásokkal fogom kezdeni, amelyek a földi szövetség különböző frakciói és a titkos földi kormányzatok szindikátusaival kapcsolatosak és egy nagyterjedelmű cikkel fogom befejezni a jelenleg zajló belső földi megbeszélések következtetéseivel.

 

Köszönöm a nehéz időkben kapott, felénk irányuló támogatásotokat.

 

Corey Goode"

 

 

http://spherebeingalliance.com/blog/mini-situation-update-1152016.html