Simon Parkes - CERN, arkhónok és az emberiség emelkedő tudatossága / I.

simon_cern.jpgSimon Parkes az elmúlt hónapokban „Connecting Consciousness” (Összekapcsolódó Tudatosság) névvel egy önkéntesekből álló csoportot szervezett maga köré. Első közös műveletük - egy egy időben végzett globális vizualizáció és meditáció - a CERN hadronütköztetőjével volt kapcsolatos, ugyanis augusztus közepén fontos bolygóegyüttállás történt, és ez kritikus fontossággal bírt az emberiség jövőjére és a földi idővonalakra vonatkozóan. A lezajlott közös meditáció utóhatásairól Linda McCallum-mal beszélgetett. Az interjúban számos érdekes témát érintettek és Simon nagy részletességgel beszélt eddig kevéssé ismert összefüggésekről a Nagy Hadronütköztető valódi szerepével, az arkhónokkal és a különböző lehetséges idővonalakkal kapcsolatban. Simon fontos gondolatokat fogalmazott meg az emberi faj felemelkedésének útjáról és a különböző dimenziók valóságáról, továbbá más földönkívüli fajok szerepéről. A Szeptember 20-án készült beszélgetés teljes magyar fordítása a tovább után olvasható.

 

Linda McCallum: Üdvözöllek, Simon! Sokaknak nagy kihívást jelent ez a hónap (2015 szeptembere), amelyre nagyon sok prófécia utal. Gondolok itt a négy vérholdra, amikből az utolsó szeptember 28-án van, azután a hét éves ciklus vége az anyagi nehézségekkel, meg a hétszer hét, ami jubileuma mindannak, amin átmentünk, és ez véget ér szeptember 15-én. Szóval, a jóslatok az idő végéről, a pénzügyi felfordulásról, a változásokról, a dolgok megtisztulásáról, egy új kor eljöveteléről... azok a próféciák, melyekkel most találkozunk, nagyon nyugtalanítóak. A kínai tőzsde összeomlása, az ukrán helyzet, a szíriai menekültek ügye, a pápa is, aki szintén nagyon érdekes a kegyelem évében, hogy vajon mi lehet a valódi szándéka a háttérben. Mondanál ezekkel kapcsolatban néhány gondolatot?


Simon Parkes: Először is szeretném megköszönni, hogy meghívtatok, és hálás vagyok a munkátokért! Számomra az egyik legfontosabb ezek közül a pápa beszéde lesz. Itt rögtön álljunk is meg egy kicsit. Pillanatnyilag mindenki, aki a bolygón él, okkal van itt. És bár néhányan még nem jönnek rá erre, de minden, amin eddig átmentetek, azért történt, hogy felkészítsen benneteket arra, ami előttünk áll. A pápa a következő napokban egy bejelentést fog tenni. Egy dokumentumot fog felolvasni, ami nagyon sok oldalból áll majd. Szeretném, ha erről elsőként tőlem hallanátok. Ugyanis ez jelenti a kezdetét az Új Világrendnek (New World Order), illetve az ahhoz kapcsolódó műveleteknek. Mikor a pápa a beszédét mondja majd, az lesz az Új Világrend kezdete. 3-4 héttel ezelőtt Ausztráliában bevezettek egy új törvényt, ami az amerikai törvényhozás oltárán született ugyan, de eddig még nem volt bevezetve, és mostantól Ausztráliában már illegális hozzájutni bármilyen társadalombiztosítási juttatáshoz, ha te vagy a gyerekeid nem vagytok beoltva vakcinával. Szóval semmilyen társadalombiztosítást nem kapsz, ha te vagy a gyereked nincs beoltva. Ez lesz tehát a kezdet. A pápa leginkább a túlnépesedésről, a globális felmelegedésről és sok olyan témáról fog majd beszélni, melyeknek az a célja, hogy csökkentsék a nyomást a bolygón. Először is álljunk meg és kérdezzük meg, hogy egy egyházi vezető, aki csak a katolikus egyházat vezeti, miért beszél az egész világ nevében. Hát azért, mert az ő dolga mindig is az volt, hogy utat nyisson az Új Világrendnek. Nagyon fontos energiák érkeznek a következő hetek második felében, hogy ez a játszma végre elkezdődjön. Tulajdonképpen már évek óta vártuk ezt a pillanatot, és most itt van, a következő napokban már el is kezdődik. Szóval nem szabad meglepődnünk, ha földrengésekről, szökőárról, terrorista cselekményekről, pénzügyi összeomlásról hallunk majd a hírekben. Ezek mind részei a tervnek, néhányat az Új Világrend szervezett meg, néhányat nem. Én mindig azt mondom, hogy a Föld nem öl meg senkit, hanem azok teszik ezt, akik gonosz terveket szövögetnek. Nem akarom, hogy ez itt most egy nagyon szomorú vagy komor összejövetel legyen, ugyanakkor szeretném, ha tudnátok, hogy ez a helyzet, erről van szó. Mikor a pápa megtartja a beszédét, a startpisztoly eldörren, és elstartolunk.


Linda: Úgy érzem, az illuminátusok vagy a szürkék vagy nagy hatalmú emberek felhasználják a több száz, több ezer éves próféciákat, hogy ezeket a terveket megvalósítsák. Erről mi a véleményed?


Simon: Igen. Úgy gondolom, a Földet egy haldokló, túlnépesedett bolygóként fogják majd bemutatni. A pápa javasol majd pár ötletet, amelyeket a kormányok már nagyon várnak, hogy végre bevezethessenek. Amit látni fogunk, nem lesz más, minthogy különböző ötletek valóságos gőzhengerként kezdenek majd előtörni. Egy példa: az idei év elején az utolsó vitamin gyárat kizárólag az elit családok számára építették. Tudomásom van egy titkos dokumentumról, amit valószínűleg kiszivárogtattak. A programban, amiről majd a pápa be fog számolni, minden vitamint méregként fognak megjelölni. Nem valószínű, hogy mindezt sikerül véghez vinniük, de ez a terv, hogy ha nem tartozol a társadalmi elithez – ami alatt most a gazdagokat értem - akkor többé nem juthatsz hozzá vitaminokhoz. Az ilyen emberek alkalmazottai mind kapnak majd egy-egy kódszámot, és az alapján tudnak online módon vitamint venni a kijelölt helyekről, miután az ételek sugárfertőzöttek lesznek, és minden vitamintól mentessé váltak. Mindennek a tervezett időpontja 2020 és 2030 körüli. Annyira le akarják gyengíteni az emberi fajt, hogy egy nagyobb betegség eltüntesse majd az emberiség nagy részét. Ez nem rémisztgetés, ezt ugyanis valóban meg akarják valósítani. Jártam egy ilyen gyárban Kelet-Európában, 50 millió eurós befektetés volt maga a gyár létrehozása. Ahogy a pápa elmondja a beszédét, látni fogjuk, amint az egyes kormányok végrehajtják a programot, ami jól elszórakoztatja majd Amerikát. Nem kifejezetten az elnökre gondolok itt, hanem azokra, akik az egész tervet kitalálták. Arra kérek mindenkit, hogy figyeljen oda a hirtelen törvény- és szabályváltoztatásokra. Ez lesz az első jel az országokban. És ez most itt nem a félelemről szól, hanem ennek az egésznek a tudatosításáról és arról, hogy ezt végig kell majd néznünk. Mert ez az egész ideológia végül össze fog omlani. Bele fognak kezdeni azért, de ahogy lehull a lepel, össze fog omlani. Szóval ez az egyik aspektusa a népesség csökkentésének.

papa_a_kongresszusban.jpg (Szerk – A pápa beszéde aztán szeptember 24-én el is hangzott a Kongresszusban. Valójában picit másról szólt, mint amit Simon előre prognosztizált, de azért az irányvonal elég jól kiolvasható belőle. Mindenki legyen továbbra is nagyon toleráns és elfogadó, dolgozzunk továbbra is keményen, fizessük rendesen az adókat, majdcsak kimászunk a válságból, a politikusok pedig szolgálják továbbra is a közjót és hozzanak príma törvényeket. A teljes szöveg magyar fordítása itt olvasható: http://www.magyarkurir.hu/hirek/ferenc-papa-beszede-az-amerikai-egyesult-allamok-kongresszusa-elott

A pápának azonban nem csak ez a nyilvános beszéde látott napvilágot, hanem még júniusban, első önálló enciklikáját is kiadta Laudato si' címmel. Ezt a dokumentumot környezetvédelmi enciklikaként is emlegetik és benne számos társadalmi-ökológiai kérdésről fejti ki a véleményét:

http://www.magyarkurir.hu/hirek/szeptember-28-an-jelenik-meg-magyarul-ferenc-papa-laudato-si-aldott-legy-kezdetu-enciklikaja)


Linda: Ezekkel az információkkal képesek leszünk átlátni a gépezeten, és felül emelkedni a problémán. Ráébredünk, hogy az életünket mi irányítjuk, és nem hagyjuk magunkat sodródni az árral. Beszélnél nekünk egy kicsit arról, mit tettünk a CERN-nel, a Nagy Hadronütköztetővel? Ez az eset jól példázza, hogy mégis van választásunk.


Simon: Dickens Karácsonyi énekében az utolsó szellemtől, a jövő szellemétől a főszereplő, Scrooge megkérdezi, hogy ez a jövő be fog-e következni vagy bekövetkezhet-e. Mi jelen esetben arról a jövőről beszélünk, amit egy bizonyos csoport véghez akar vinni. Megjósolták, hogy bekövetkezik, de ez nincs kőbe vésve. Minél több ember jön össze, hogy a sötét szándékú emberek jövőképét megváltoztassa, annál sikeresebbek lehetünk. A Hadronütköztető története nagyon érdekes és tanulságos. A sztori legelején fogom kezdeni, és a legújabb hírekkel fogom befejezni. Ugyanakkor ehhez nagyon messzire kell visszavezesselek benneteket. Ha böngészel az interneten a különböző alternatív média oldalakon, sok mindent olvashatsz egy földönkívüli fajról, amit az emberek szeretnek utálni - a reptiliánokról. Csak kevesen tudják azonban, hogy még felettük is van valami, ami sokkal, de sokkal veszélyesebb, és sokkal manipulatívabb. Hívhatod ezt Velon-nak, Arkhón-nak vagy akármi másnak. A lényeg, hogy ez egy energia alapú forma, ami jelenleg nem képes fizikai formát ölteni. Mesterséges életereje és robotikus intelligenciája van.

 

(Szerk - Simon egy korábbi felvételen részletesebben is beszélt erről:

Nagyon ritkán beszélek az arkhónokról, mert nagyon nehéz téma és sokan esetleg félreérthetik. Az arkhónok nem fizikai lények. Manipulálják a reptiliánokat, bár ők annyira büszkék, hogy ezt soha sem ismernék el. Az arkhónok egy bizonyos módon maguk is csapdában vannak. Látják, hogy az emberi faj fejlődik és nekik hamarosan menniük kell innen. Ez több ezer éve ismert tény. Viszont nem tudnak portálon keresztül elmenni, mert ez a portál a szétesés határán van. Sokan talán vitatkoznának vele, de az emberiség Nagy Technológiai fejlődése és az ezzel kapcsolatos alapelvek, ideák legnagyobb része valahonnan máshonnan érkezett, valaki másnak a segítségével történhetett meg. És itt most nem a penicilinre gondolok, mert azt emberek, az emberi elme találta fel illetve fedezte fel újra. Hanem az ipari forradalomra, atomenergiára, ilyesféle dolgokra. Ez a fejlődés azért következhetett be, hogy a technológia révén ezek a lények hozzájussanak ahhoz, amire szükségük van.

 

Ha pl egy óriási méretű űrhajót akarsz építeni, akkor kis túlzással, szinte az egész népességre szükséged lesz. Nyersanyagok, alapanyagok kellenek, módszerek és egy egész társadalmi és ipari infrastruktúra mindehhez. A földi emberiség az utóbbi 200-300 évben technológiai értelemben természetellenesen gyors ütemben és mértékben fejlődött. A technológia megértése levált a spirituális megértésről. És ez szándékosan történt így. Ha ez mind egyensúlyban lett volna, sok ember azt mondta volna, „állj, lassítsuk egy kicsit”. De mivel a spirituális fejlődésünket mesterségesen visszatartották, a technológiai fejlődésünket pedig mesterségesen felgyorsították és szintetikusan felfelé tolták, az a hitrendszer alakult ki bennünk, hogy a technológiai fejlődés az egyetlen előrevezető és lehetséges út a számunkra és a technológia lesz a fajunk megmentője. Ha emlékeztek rá, az 1970-es években sokan azt hangoztatták, hogy a tudomány fogja megmenteni majd a fajunkat, mert enélkül nem lesz mit ennünk, és nem lesz hol laknunk.

 

Jelenleg mindenfelé a bolygón olyan vállalatok működnek, akik nagyon-nagyon fejlett technológiákat fejlesztenek és állítanak elő. Ezeket a technológiákat azért állítják elő ezek az emberek, mert ez az energia, az arkhóntikus energia nem képes ezt magától előállítani, mivel nem rendelkezik testtel. Ez ugyanis egy intelligencia, amely fizikailag nem tud teremteni. De amit tud tenni, az az, hogy behatol és hatalmába keríti a vezetők elméjét és általuk aztán már képes kiépíteni egy hálózatot. Ez egy rendkívül okos és nagyon manipulatív intelligencia. Ettől az energiától származik az a gondolat is, hogy a Föld lakosságának ¾-ét el kellene pusztítani. Ugyanis ha megteremtődik az arkhónok számára szükséges technológia, utána már nem lesz többé szükségük az emberekre. Erről szól ez az egész. Az emberiségre tehát két irányból érkezik fenyegetés. Az illuminátusok vezető rétegétől, hiszen nekik ígérték az egész Földet, másrészt pedig az arkhónoktól, akik, hogy ha megvan a számukra áhított technológia, elpusztítják az embereket. Amit az illuminátusok vezető réteg nem vesz észre, hogy ha mindez megvalósul, akkor őket is ugyanúgy el fogják pusztítani, mint a többi embert. És nemrégiben a topvezetők közül többen rájöttek erre...

 

Ami fontos tehát, hogy láthatatlan energiák dolgoznak itt, amelyek több ezer év óta manipulálják az emberi fajt. A téma legtöbb kutatója sem tud erről, és még csak nem is kapizsgálják, hogy az emberi faj valójában milyen mélyen van manipulálva. Többek között ezért lett megengedve az is, hogy az emberi faj népessége ennyire megnövekedjen. Mert így statisztikailag több tudós születhet és megnő annak az esélye, hogy zsenik születhessenek – akik aztán dolgozhatnak majd az arkhónok számára szükséges technológia kifejlesztésén. Nagyon fiatalon észreveszik a tehetségeket, kiválasztják, kiemelik őket, egyetemekre mehetnek, aztán vállalatokhoz juttatják be őket. És onnantól kezdve azon dolgozhatnak, hogy ez a láthatatlan tudatosság elérje a célját. A Vatikán nagyon benne van ebben, mert mindvégig azt gondolták, hogy a győztes oldalon állnak. Mostanában azonban kezdenek kétségeik támadni arról, hogy valójában melyik is a győztes oldal... A folyamat, amiről beszélünk, jelenleg is zajlik, de az utóbbi 5 évben olyan mértékű változások történtek, hogy a végkifejlet sikeressége megkérdőjeleződött a számukra. Mindig hittek benne, hogy megkapják, amit akarnak, de most elkezdik mérlegelni a lehetőségét, hogy ez nem biztos, hogy be fog következni. Az elit szervezetek, amik mindvégig egységben voltak, most elkezdenek szétszakadozni.”

 

Mindvégig volt egy olyan sejtésünk, hogy az a bizonyos mesterséges intelligencia fenyegetés, amiről Corey Goode beszélt korábban, valójában az arkhónokat takarja. Az is sokat mondó, hogy Corey szerint ez az a téma, amivel a leginkább ki lehet hozni a sodrukból a sötéteket és ezt tartják talán a legfőbb titkuknak. Simon leírást olvasva szinte teljesen ugyanazzal a gondolatmenettel találkoztunk Corey írásában is:

http://goodethungary.blog.hu/2015/05/02/_egy_osidok_ota_letezo_mesterseges_intelligencia_veszelyezteti_az_emberiseget_es_az_univerzumot_core)

 

Mikor az iskolában a történelem könyvet olvassuk, nagyon büszkék vagyunk arra az időszakra, amit ipari forradalomnak hívnak. Ez az a kor, amikor nagy felfedezéseket tettek a gépesítés területén, mint a gőzfejlesztés vagy a szövés, és mindegy, hogy ez a te országodban vagy az enyémben történt, mert minden országban megtörtént. Ezzel csak az a probléma, hogy az ipari forradalom nem feltétlenül az emberiségtől ered. Ezt a folyamatot azért kapta az emberiség, hogy elindítsa azt a rendszert, ami majd egy napon létrehozza a Hadronütköztetőt. A Hadronütköztető a 3D technológiájának mestermunkája. Minden, a szilikon-chipektől, a kapuban hamburgert áruló emberekig csupán egy hatalmas nagy vállalkozás, amit csak azért hoztak létre, hogy az emberiséget végigvezessék egy technológiai útvonalon. Az ipari forradalom nyersanyagot biztosított, és az energia durva felhasználását eredményezte. Aztán 1947-ben a roswell-i esettel megjelent a másik aspektus is. A szoftver nélkül és a képesség nélkül, hogy nagy mennyiségű adatot gyorsan feldolgozzunk - nem számít, mennyi antennát tudsz építeni – maga a gépesítés a számítógépes elektronika nélkül nem vezetett volna sehova. Szóval 1947-ben a fejlett földönkívüli technológia szándékosan lett a Földre lepottyantva, hogy azt visszafejthessék, és végül megtalálja az utat azokhoz, akik meg akarták szerezni. Ennek nagyon nagy jelentősége van ma, amikor van egy olyan eszközünk, mint a CERN, van ugyan más hasonló is, de ez a legnagyobb ilyen berendezés, ami képes egy portált nyitni a negyedik dimenzióba!

lhc-sim.jpglhc_2.jpg

Shíva szobor a CERN területén - vajon mire készülhettek ezek odabent?

lhc_shiva.jpglhc_3.jpglhc_nagy_hadronutkozteto.jpg Hiszen erről szól ez a technológia, ez a nagy technológiai-fejlesztéses dolog végig csak és kizárólag erre irányult, hogy legyen egy ilyen működő eszköz. Ezért mondhatja az Új Világrend, hogy a népesség 50-75 százalékát eltünteti, mert ez a projekt már megépült. Végig-végig csak az volt a cél, hogy építsenek egy hadronütköztetőt. 2012-ben nyilvánosság elé léptem, és rajtam kívül még mások is, ti pedig végigkövethettétek a történetet. A Connecting Consciousness első csoportos meditációjának célpontjául a Nagy Hadronütköztetőt választottam, és ezt a meditációt szerte a világon több csoport is egyszerre végezte - két okból is. Az egyik ok, hogy a gonosz erők meg akarják akadályozni, hogy az emberiség kapcsolódni tudjon a Forráshoz, meg akarják szakítani az emberi faj kapcsolódását a Forrással. Nem az a lényeg, hogy ez sikerül-e nekik vagy nem, hanem hogy valaki valahol úgy hiszi, hogy egy gép megtörheti az isteni kapcsolatot a bolygón élő emberek és a Forrás között. Nekünk pedig ki kellett jelentenünk, hogy nem hagyjuk annyiban a dolgot, és törődünk a bolygóval, valamint ki tudunk állni érte. A másik ok az volt, hogy világossá tegyük mindenki számára, az energia képes hatni a fizikai valóságra. Elmondom, hogyan. Augusztus 15-én szerveztünk egy csoportos meditációt angol idő szerint délre, ami 5 percig tartott. Így tettünk, majd 12 óra 11 perckor, vagyis 6 perccel a meditáció után a CERN meghibásodott, és leállt. Ezután körbe küldtem e-mailben egy képet, melyet a CERN-nél tettek közzé, hogy az meghibásodás miatt leállt. De van még más csavar is, amit most megosztok veletek. Nem tudom, hogy a Connecting Consciousness miatt vagy a sok interneten keringő üzenet miatt, de a CERN behívatta minden dolgozóját hajnali 3 órakor, hogy megelőzzék a déli meditációt. Ahogy láthatjátok, ez is az embereknek köszönhető. Úgy tűnik, hogy 3 óra után megint történt egy meghibásodás. Szóval, 3 órakor történik egy hiba, aztán az elmúlik, és 11.30-kor, félórával a meditációnk előtt újabb hiba jelentkezik. Vannak nálam érdekes időjárási műholdképek, amiken látszik, hogy a Föld valóban részese a történéseknek. Meg kell értenetek, hogy az a mennyiségű elektromos energia, amire a CERN-nek szüksége van, hatalmas. Egész Franciaország elektromos termelésének kb 7 százaléka. Ez óriási szám. A CERN-nek biztonsági okokból van egy tartalék áramellátója, ami Svájcban található. Van egy időjárási fotóm egy villámcsapásról, ami nagyjából a mi időpontunkban jelent meg a CERN és a generátor állomás fölött. Egy villám kicsapta a főgenerátort... Ez volt a Föld válasza mindenkihez, aki kiterítette a kártyáját az asztalra, és kijelentette, hogy márpedig most tenni fogunk valamit. A generátor energiája nélkül a tartalékellátóra kellett kapcsolniuk, ami viszont harmadára csökkentette a teljesítményt. Szóval, sosem fogják elérni a maximum energiát. Elmagyarázom, mi volt a tervük. A Föld egy élőlény, ezt ti mind tudjátok. És van egy bioritmusa, ami hasonlít a szívveréshez. Mit akartak ezzel tenni? Képzeljetek el egy embert egy szörfdeszkán, ahogy egy hullámon lovagol. Valahányszor a hullám feljön, magasra kapcsolják az energiát - ez volt a sötétek terve. A NASA gyakran beszél egy csúzli-effektusról, aminek során körbe-körbe mész egy hagyományos űrhajóval a bolygó körül, azért hogy extra sebességet nyerj a gravitációs erő kihasználásával. Ők azt akarták, hogy a Föld természetes bioritmusának hullámzásakor, az utolsó fellendülésnél maximumra tekerik és minden energiát felhasználnak a CERN-ben. De ez nem sikerült, mert nem volt elég energiájuk hozzá. Így az aznapi műveletük elbukott. Azóta újra működésbe léptették, más kisebb ütköztetőkkel összekapcsolva, és valóban sikerült ütniük egy lyukat a mi valóságunk és a 4D között. De ez a lyuk kisebb, mint 1 mm. Most már tudnak kommunikálni a 4D-vel, azonban nem tudják azt tenni, amit terveztek, hogy áthozzanak onnan bizonyos dolgokat. Tehát a tudósok sikert értek el annyiban, hogy látták a 4D-t, de az elit nem kapta meg, amit akart, vagyis egy új vagy nagyobb portált. Szerte a bolygón együtt munkálkodó emberek a gondolataikkal hatással voltak a fizikai valóság működésére. Nem fegyverekkel, nem golyókkal, nem bombákkal, hanem csupán jó szándékú emberek hajlandóságával értük el ezt. A Hadronütköztetőt belülről ún „távolbalátók” (remote viewer) vigyázták. Volt ott egy akkumulátor, ami sötét mágusoké, akik azért vannak ott, hogy távolbalátással figyeljék a CERN belsejét, és megelőzzenek mindenféle pszichikus szintről érkező behatolást vagy támadást. Nyilvánvalóan valami meghibásodott náluk, mert a gép elromlott. Meg kell érteni, hogy hatalmas erőfeszítéseket tesznek, hogy megszerezzenek egy 4D-s folyosót, hogy azon keresztül behozzanak bizonyos dolgokat. És végül, van egy entitás, Anu, aki csapdába esett a Föld belsejében (ő egy drákonida lény). Ezeknek a lényeknek a nagy része, már nincs itt, de azért még maradtak néhányan. Ezt a csoportot, és ennek a bizonyos entitásnak a helyzetét szokták egy lombikba zárt Föld ábrázolásával bemutatni. Ami egy energia mező jelenlétét jelenti, amin át nem tud elmenekülni innen. Ez az oka annak, amiért a pápa erőlteti a 2020-2030-as tervet, mert ami az elitet illeti, ezek az „isteneik” most elhagyták őket. Már 50 évvel ezelőtt be kellett volna vezetniük az Új Világrendet, de nem történt meg, hanem most kezdődne. Jelenleg ezért láthatjuk az erre irányuló próbálkozásokat.

(Szerk. - Akit érdekelnek a konkrét képi bizonyítékok, azoknak Simon ebben a pár percben mutatja be azokat a diagramokat, a CERN hadronütköztetőjének működéséről készült screenshot-okat (képernyőfotókat), amelyek dátummal és a pontos időpont megjelölésével mutatják, hogy mi is történt valójában a meghibásodás során:

https://youtu.be/3BDOQV-wkpo?t=932)


Linda: Vannak idővonalak, és választások. Nem számít, hogy mióta tervezik mindezt, hanem az számít, hogy sosem gondoltak erre a végkifejletre. Ezt a kimenetelt viszont egy csoportjuk tudatosan befolyásolta, és ezt nem szabad alábecsülni. De nem lehet alábecsülni továbbá azt a tudatosságot sem, ami képes megemelni a frekvenciát olyan magasra, ami már túl van a gép pajzsán.


Simon: Igen. Két gondolatot még hozzátennék. Az akciónk sikeressége felbosszanthatta a sötéteket, mert sokan igen kemény visszontválaszban részesültek. Sajnos volt közülünk olyan, aki elvesztette a hallását ennek következtében. Támadás érte néhányunkat, és sokan megzavarodtak, de mindegyikük tudta, hogy amit tettek, azt a bolygóért és az emberekért tették, és nem volt választásuk, mert ha egyszer egy bizonyos útra térsz, akkor azon végig kell menjél. A másik gondolatom, hogy sok idővonal van, és a tudatos, felébredt emberek döntik el, hogy végül melyik valósuljon meg. A hagyományos idővonal az volt, amelyen az elit a föld alá vonul, és a felszínen hagyják az emberiséget, amit időközben különböző fajokká alakítottak át. Az illuminátusok H.G. Wells Időgép című könyvére hivatkoznak, ami bemutatja mindezt. Egy csoport a föld alatt, egy csoport a felszínen. Ez az az idővonal, amit MI NEM AKARUNK. Tavaly megkerestek engem, és származásom miatt felajánlottak a családomnak és nekem egy föld alatti bázist, ingyen, ami persze nagyon kedves tőlük, de nem fogadtam el, mert akkor elfogadnám az azzal járó végeredményt. És ha a beleegyezésedet és az energiádat adod, akkor nagyobb a lehetősége, hogy az bekövetkezik. Így bármennyire is kedves volt tőlük, nem fogadtam el az ajánlatot, mert nem fogunk arra az idővonalra lépni. HANEM EGY SOKKAL POZITÍVABB VÉGKIMENETEL LESZ. Mind máshogy látunk és értelmezünk, de mind túl fogjuk élni, viszont én úgy gondolom, hogy ez az időpont a hetedik alkalom, hogy eljutottunk idáig. Megdöbbentett, mikor valaki emlékeztetett rá, hogy a Mátrixban is az egyik jelenetben pontosan erről beszélnek. Ott is a hatodik vagy hetedik alkalomról és kiválasztottról van szó.

 

Úgy hiszem most van itt az idő, hogy végre szabadok legyünk. Fontos emlékezni, hogy minden, amit olvastunk vagy mondtak nekünk, igaz lehet, de van benne hazugság is, hogy felültessenek, és végül azt higgyük el igazságnak. Biztos vagyok benne, hogy a nyugati emberek többsége át fog látni a szitán, és nem fog részt venni ebben. Egyetértek veled, Linda, a küszöbön állunk, és választásokat hozunk. Ezek az emberek egy bizonyos úton lefelé akarnak vinni minket, rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e ezt az utat vagy inkább egy teljesen új valóságot választunk, új tennivalókat találunk. A Föld népességének 1 százalékának nincs joga diktálni a maradék 99 százaléknak, hogy mit, hogyan és mikor csináljon. Ki emelte őket ilyen pozícióba? Én nem. Ti sem. De csalással mégiscsak megszerezték ezt a pozíciót. És mivel csalással szerezték meg, törvényszerű, hogy el is bukják azt. Mert nem építhetsz igazságot hazugságra. Én pozitívan látom a dolgokat, de tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon nehéz időszak előtt állunk. Együtt kell maradnunk, és hinnünk kell. Mert ha majd lekapcsolják az internetet és minden alternatív rádiót és egyéb csatornát, és csak és kizárólag a FOX NEWS vagy valami más marad, emlékezned kell arra, hogy téged erre az időszakra készítettek fel. Erre készültél. Maradj hiteles, és emlékezz, és ha ez a hit kitart, akkor megláthatjuk az eredményét, nemcsak Amerikában, nemcsak Angliában, hanem a legtöbb országban is. Őszintén megmondom, nem tudom, mennyi lesz még megengedve, rövid időn belül nagyon komollyá válhat a dolog, mert már nem tudnak sokáig mindenkit kontrollálni. De valószínűleg mindannyiunk számára nehéz lesz ez az időszak. Ezért fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.


Linda: A magam nevében elmondhatom, hogy sokszor úgy érzem, nem mennek jól a dolgok, de mégsem teszek semmit a félelem miatt. Minden embernek meg kell értenie, hogy ne arra figyeljen, hogy ennek a csalásnak az áldozatai vagyunk, hanem hogy micsoda erőt szereznek csupán azzal, hogy félelemben tartanak minket.


Simon: Igen, pontosan ez a lényege minden terrorista cselekménynek, a borzalmas dolgoknak, amit a menekültekkel tesznek. Ez része a destabilizálásról szóló terveiknek. Ők csak ehhez értenek, hogy ilyen módon manipulálják az embereket, hogy azok bizonyos helyzeteket véghez vigyenek, amíg ők messziről figyelik az eseményeket. És most az összes fenyegetésüket összevonják. A hippi világ „flower-power” forradalma csupán egy hajszálnyira volt attól, hogy megdöntse a rendszert, szóval ezt meg lehet tenni békés úton is. Ha a múltban azt mondtuk, hogy ha valamibe nem avatkozunk be, akkor azt engedjük megtörténni, akkor most elmondhatjuk, hogy ezúttal tisztában vagyunk azzal, hogy mi történik. Nem fogunk másnak fájdalmat okozni, viszont a beleegyezésünket sem adjuk többé. Ez az energia jóváhagyásával történik. És ha elegendő ember nem járul hozzá, akkor ezek a szívtelen alakok látni fogják, hogy nincs joguk megtenni azt, amit akartak. Még ehhez gyorsan hozzátenném, hogy az emberek tudatossága most már annyira magas, hogy nagyon hamar megérzik a hazugságot. 10 éve még könnyebb dolga volt az elitnek, az emberek ugyan nem nyeltek le mindent, de azért elég sokat le lehetett tolni a torkukon. Most már a kormányok a tömegek szintjén alig tudnak áthozni dolgokat. Amivel most szembenézünk az az, hogy a különböző kormányok megpróbálnak áttolni egy előre kiválasztott törvényhozási formát, ami utat talál az egyéni szabadság korlátozására, és én nem hiszem, hogy emellett az emberek kiállnának. Nézzük végig, mi fog történni! Igen, bármibe is egyeztünk bele a múltban, újra szembenézünk vele, és meg fogjuk hozni a döntésünket, egyesével, egyszerre csak egyet. Nem fogunk többé mindenbe beleegyezni, azt mondjuk majd, ezt megengedem, de azt nem. Jogunk van ezt megtenni.

 

Az interjú folytatása itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/simon_parkes_cern_arkhonok_es_az_emberiseg_emelkedo_tudatossaga_683