COBRA – Áttekintés a titkos űrprogramokról – 2. rész

c_ssp.jpgCobra az elmúlt évek során már rengeteg információt hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramok vonatkozásában. Az alábbi cikkben most megpróbáljuk összefoglalni és egyberendezni Cobra témába vágó közléseinek fontosabb pontjait. Egyes állításai erősen ellentmondanak, mások alaposan kiegészítik, néhol pedig tökéletesen egybecsengenek Corey Goode korábbi beszámolóinak részleteivel. A magunk részéről ezért elsősorban a két informátor állításai közötti egyezőségekre és közös mintázatokra szeretnénk felhívni a figyelmet.

 

TITKOS ŰRPROGRAMOK A NAPRENDSZERBEN - A „SZENTSÉGTELEN NÉGYES”

 

Az Áttörés időszaka azt jelenti, hogy a Fény erői mostantól nem csak szemben állnak a Chimera csoporttal és az összeesküvés tagjaival, hanem összegyűlnek és készülődnek a végső áttörés pillanatára. Az áttörés időszaka alatt a Fátyol lassan elkezd felemelkedni, és kezdetét veszi a Föld karantén állapotának felbomlása. Különböző műveletek folynak a háttérben annak érdekében, hogy a földönkívüliek létezésének közzététele megtörténhessen a főáramlatú médiában, elsősorban India és Oroszország magas rangú tisztviselői által. A hivatalos bejelentésre azután lehet számítani, miután a Chimera csoport befolyása kellő mértékben meggyengült az említett országok hadseregei felett.

 

Naprendszerünk az Orioni/Andromédai származású Chimera birodalom és drákonida/reptilián alattvalóinak uralma alatt áll már legalább 26 000 éve. Ez a birodalom az elmúlt évezredek során karantén alá helyezte a Föld bolygót és lakóit hatékonyan elszigetelte a pozitív szándékú földönkívüliek fajoktól.

http://goodethungary.blog.hu/2015/09/12/cobra_a_sotetseg_eredete_arkhonok_es_az_emberi_faj_kiszabadulasa_1_resz

 

A karantén áttörésére tett közvetett kísérletek a 19. században kezdődtek meg, amikor a plejádokról (Fiastyúk csillagképből) érkezett földönkívüliek inspirációinak hatására a NYMZA nevű titkos társaság léghajók építésébe kezdett:

http://sztimpank.blog.hu/2013/06/30/ufok_a_xix_szazadbol

nymza.jpg

Nikola Tesla kapcsolatban állt a NYMZA-val, és nekikezdett egy űrhajó megépítésének, hogy azzal a Marsra utazzon. A kísérlet sikertelenül végződött és ezután JP Morgan beszüntette Tesla finanszírozását. Guglielmo Marconi Tesla tanítványa volt, és miután látta, hogy az összeesküvés hogyan bánt el Teslával, ő és még néhányan (köztük a híres alkimista Fulcanelli) 1937-ben átköltöztek Dél-Amerikába, ahol az Andok hegyeiben felépítettek egy titkos földalatti várost. Tesla, Marconi és Fulcanelli mindhárman tagjai voltak a Csillag Testvérisége (Brotherhood of Star) nevű társaságnak

http://rejtelyekszigete.com/rejtelyek/fulcanelli-rejtely/

http://spiritufo.ditro.hu/narcisio-genovese-egyeduelallo-mars-kueldetese-1-resz

 

A plejádiak második kísérlete a karantén feltörésére a 20. század elején vette kezdetét, a Thule/Vril társaság révén Németországban. Nem sokkal ezt követően azonban több rosszindulatú földönkívüli faj vette át a hatalmat a német űrprogram felett, ennek legfőbb eredményeként pedig a németek felépítettek egy titkos náci holdbázist a II. Világháború ideje alatt. És minthogy hasonló a hasonlót vonzza, a reptiliánok a háborút követően nem sokkal elfoglalták a nácik holdbázisát, személyzetét pedig kiirtották.

 

A következő, ezúttal sokkal közvetlenebb és nyíltabb kísérlet a karantén áttörésére 1954. február 20-án történt, amikor is az Egyesült Államok elnöke Dwight D. Eisenhower találkozott a plejádiak és az Ashtar Parancsnokság földönkívüli képviselőivel az Edwards Légibázison:

http://lmv.hu/node/6875

 

A negatív szándékú militáns csoportok nyomására, Eisenhower elnököt kényszerítették, hogy lemondja a pozitív földönkívüliekkel kötendő szerződést, és később aláírjon egy, a rosszindulatú Zeta (szürkék) és drákonida fajokkal kötött egyezményt. A plejádiak azonban, tárgyalások útján kiharcolták maguknak, hogy a Negatív irányultságú hadsereg engedélyezze számukra egy titkos földalatti bázis felállítását a Francia Polinézia szigetcsoport egyik szigete, Bora Bora alatt, azzal a feltétellel, hogy annak létezését titokban tartják a felszíni lakosság előtt.

 

James Francis MacIntyre, Los Angeles püspöke, jelen volt az elnöki találkozón az Edwards Légibázison, és jelentette az ott történteket a jezsuitáknak. Fényképek és filmfelvételek készültek a plejádiak űrhajóiról, és a találkozóról. Ezek a bizonyítékok ma a Vatikán könyvtárában találhatók. A Negatív irányultságú hadsereg rendszeresen jelentett a jezsuitáknak minden technológiai újításról, amit a Zeták és a drákonida hüllők közreműködésével hoztak létre. A titkos jezsuita űrprogram 1956-ban kezdődött, ennek keretében bázisokat hoztak létre a Marson és a Holdon. A program nem járt túlzottan nagy sikerrel, és ironikus módon „Marconi” kódnév alatt futott. A vatikáni könyvtárban dokumentumok találhatók a Belső Földi civilizációkról, a Fény Galaktikus Konföderációjáról és az Ashtar Galaktikus Parancsnokságról.

 

A valódi titkos űrprogramot az 1960-as években indították útjára, amikor a Chimera csoport engedélyt adott a világ negatív irányultságú hadseregeinek az Egyesült Államokban, a NATO európai országaiban, a Szovjetunióban és Kínában, hogy közös műveletek keretében titkos bázisokat építsenek a Hold és a Mars bizonyos behatárolt területein. Ezzel egy időben egy titkos megállapodás is köttetett az összeesküvés és a drákonida/reptilián/zeta szövetségesek között, mely technikai támogatást biztosított az összeesküvés számára a Holdon és a Marson lévő bázisok építéséhez, cserébe pedig a negatív földönkívüli fajok engedélyt kaptak arra, hogy a negatív irányultságú hadsereggel karöltve titokban bázisokat építsenek a Föld felszíne alatt (DUMBS – Deep Underground Military Bases – Mély Földalatti Katonai Bázisok) 1964-ben így épülhetett fel az amerikai/szovjet közös Mars bázis és a következő évtizedekben fokozatosan bővítésre került, így egyre több hold- és marsbázis kapott helyet a programban. Ezek közül a legfontosabb a LOC (Lunar Operations Command) kódnévre hallgat és a Hold túlsó oldalán található.

underground_base.jpg

A teljes titkos űrprogram „Solar Warden” („Naprendszer Gondnokai”) névre hallgatott, és a legmagasabban képzett szuperkatonák vettek részt benne, akiknek az agyát kimosták és azzal az ideával tömték tele, hogy ők majd megvédik a Föld bolygót a negatív földönkívüliektől. Néhány ENSZ diplomata tudott a Solar Warden létezéséről és naivan abban a hitben ringatták magukat, hogy ez egy globális program egy esetleges Föld bolygó ellen irányuló földönkívüli támadással szemben. A valóságban azonban a titkos űrprogram célja az volt, hogy egy ember-drákonida együttműködés keretében előkészítse és felépítse naprendszerünkben azt az infrastruktúrát, amely a földönkívüli arkhón invázió fogadására szolgál majd, és ez az invázió 1996-ban meg is történt .

 

Az emberiség részéről ezt a programot a „Szentségtelen Négyes” (Unholy Four) felügyelte és irányította. Ők id. George Bush, Henry Kissinger, Donald Rumsfeld és Dick Cheney. Ez a négy ember valójában drákónida származású és 26 000 évvel ezelőtt inkarnálódtak emberi testekbe. Ők négyen a legismertebbek és a közvélemény számára legláthatóbbak a drákonida/ember hibridek közül. Dick Cheney volt a Mars Corporation (Mars Kolónia Társaság) vezetője és állítása szerint ő a tulajdonosa a Föld bolygó teljes fennálló pénzügyi adósságának, amivel az emberiség ennek a Társaságnak és a Szakadár Civilizációnak „tartozik”. Az adósságot behajtandó az emberek munkaerejét teljes mértékben lefölözik a Rotschildok irányította központi banki rendszeren keresztül.

szentsegtelen_negyes.jpg

A pozitív földönkívüliekből álló szövetség és a Fény erői többféleképpen is beszivárogtak a Solar Warden űrprogramba. Eisenhower, az összeesküvés által sarokba szorítva és arra kényszerítve, hogy összeálljon a negatív földönkívüliekkel, létrehozott néhány titkos sejtet a Solar Warden programon belül, amelynek tagjai a Fény erőinek dolgoznak. (Erről beszélt Randy Cramer a korábbi cikkünkben:

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/01/randy_cramer_17_ev_katonai_szolgalat_a_marson_es_a_szakadar_civilizacio_fajnemesito_marsi_koloniaja

 

Továbbá, a „Szervezet” („Organization” - az Ellenállási Mozgalom elődje) is létrehozott olyan csapatokat, amelyek titokban beszivárogtak a Solar Warden programba. A Szervezet együttműködött a Androméda galaxisból érkezett pozitív földönkívüliekkel is, akik teljes mértékben tisztában voltak a Naprendszerünkben zajló események komolyságával.

 

1996-os arkhón inváziót követően a teljes Naprendszerünket elárasztották a drákonida és reptilián lények. Legfontosabb katonai bázisuk a Plutó Holdján, a Charon-on volt, több erődítményüket pedig az aszteroida-övben állították fel. Ebben az időszakban több kulcsfontosságú személyt elhurcoltak és földalatti katonai bázisokra szállítottak, majd trauma alapú elmeprogramozásnak vetettek alá, és ennek részeként főként a Galaktikus Konföderáció és az Ashtar Parancsnokság ellen programozták őket. Ez az oka annak, amiért sok ember olyan erősen az Ashtar Parancsnokság ellen van hangolva.

charon.jpg

A masszív felszabadítási offenzíva részeként 1999 és 2004 között a Fény erői, az Ellenállási Mozgalom, a plejádiak, a szíriuszi és andromédai flotta, valamint az Ashtar Parancsnokság megtisztította a Naprendszerünket a drákonida/reptilián jelenlét nagy részétől. 2004 után a fennmaradó drákonida/reptilián erők szorosan együttműködnek a Szentségtelen Négyes tagjaival, annak érdekében, hogy megvédjék földi karanténjukat a Fény erőinek galaktikus felszabadítási flottájától. Ezért aztán a fény ellen hangolják a Solar Warden programban résztvevő szuperkatonákat. 2004 és 2012 között a Fény erői megtisztították a Naprendszert minden drákonida/reptilián jelenléttől, kivéve azoktól, akik közvetlenül a Chimera csoporttal dolgoznak együtt. Ebben az időszakban a Solar Warden programot főként két helyről irányították. A Hold körüli és a Föld körüli pályán történő műveleteket az X-22A, SR-33A és TR3-B típusú repülőgép/űrhajókkal végzik, melyet a Colorado államban található Peterson Légibázisról irányítanak, illetve ez egyben a NORAD („Ufo észlelési radar hálózat”) és a Légierő Űrparancsnokságának központja is. A Naprendszerben történő műveleteket a Utah államban található Kings Peak földalatti bázisról irányítják. Ennek a bázisnak a személyzete és infrastruktúrája lett átköltöztetve a híres 51-es körzetből és S4 bázisról, mikor ezek a helyszínek a közvélemény számára túlságosan közismertek lettek.

http://www.xhirek.hu/index.php?cikk=news/Lockheed_X-22.php

tr3b_0.jpg

2012-ben a Fény erői bezárták a Solar Warden programot és azóta az összeesküvés a Föld felszínéhez van kötve és mostanra erősen függ a Chimera csoport (üres) ígéreteitől, arra vonatkozóan, hogy ők majd kimenekítik őket a bolygóról a tömeges letartóztatás előtt. Hajótöröttnek érzik magukat és lassan elkezdenek aggódni.

 

A naprendszeren kívül pozícióba állt a Galaktikus Konföderáció anyahajóinak flottája és most egy blokádot képez, amin keresztül a Chimera csoport űrhajói nem tudnak elmenekülni. Nemrégiben még akadtak olyan részei a drákonida/reptilián flottának, amelyek a Barnard csillagot és a Wolf 359-es nevű csillagot körülvevő aszteroidákon rejtőzködtek. Mostanra a flotta összes része végérvényesen eltávolításra került. A Szentségtelen Négyes titokban remélte, hogy a Chimera gondoskodik majd számukra menekülési útvonalról, hogy a Naprendszeren túl a Barnard csillag felé menekülhessenek a tömeges letartóztatások elől, ahogy ezt a Chimera ígérte a Cabal vezető tagjainak. A Chimera irányítja néhány részét az egykor hatalmas fizikai drákonida és reptilián flottának, melyek elszórva rejtőztek el néhány kisebb aszteroidán a fő aszteroida övben és a Kuiper-övben.kuiper_ov.jpg Ez az információ szigorúan titkos volt egészen mostanáig, mert a reptiliánok fenyegetőztek, hogy mindent megtorolnak a viszonylag kis számú emberi túszokon, akiket még mindig az aszteroidákon tartanak fogva. A Chimera jelenleg is embereket tart fogva túszként föld alatti bázisokban és elszórt helyeken a naprendszerünkben (NEM a Holdon és Marson), és ezen túszok kiszabadítását a legnagyobb odafigyeléssel kell végrehajtani. Ezek azok a helyek, ahonnan a skaláris plazma hálózat technológiát működtetik.

 

A Chimera csoport föld alatti erődrendszereket irányít és Long Island az egyetlen kapcsolódási pontjuk a felszínhez. Ezek a föld alatti erődök nem függnek össze a mély föld alatti katonai bázisokkal. Ezek a katonai bázisok meg lettek tisztítva, a negatív katonaságnak és a Cabalnak nincs hozzáférése a Chimera erődökhöz, így a felszínen ragadtak. A Szakadár Civilizáció tagjainak, illetve a titkos űrprogramokban részt vevőknek, nem volt hozzáférése a Chimera területeihez a Naprendszeren belül illetve a bolygónk felszíne alatt, és többnyire nem is tudtak ezek létezéséről.

 

2014-es év elejétől kezdve a Fény erőinek műveletei közvetlenül a Chimera csoport ellen irányulnak. 2015. január végétől, ahogy a fizikai formában lévő stranglet és toplet bombák hatástalanítva lettek, műveletekbe kezdtek, hogy a Naprendszerben található sötétség utolsó maradványai is kitisztításra kerüljenek. Ez az akció MOSS kódnév alatt fut (Multidimensional Operations Solar System - Naprendszer Többdimenziós Műveletek). Ez egy folyamatban lévő művelet. 2015.02.10-én fontos áttörés történt és miután a MOSS sikeresen befejeződik és az Esemény időpontja körül, a földönkívüliek létezésének nyilvánosságra hozatala és az első kapcsolatfelvétel meg fog történni, és ezzel a Föld karantén állapota véget ér.

 

Már most is rengeteg aktivitás van a Naprendszerben, és néhány ezek közül még itt a Földön is észlelhető.

https://www.youtube.com/watch?v=Sx3WdyOihH8

 

A Marson a "Hét Nővér" nevű területen van a bejárata a Plejádi Flotta felszín alatti hangárjainak, ahonnan a marsi MOSS projektet koordinálják:pleidaian_cave_entrance_mars.jpg

 

A NÁCI SZAKADÁR CIVILIZÁCIÓ ÉS A TITKOS ŰRPROGRAM

 

Annak érdekében, hogy az emberek jobban megértsék a Naprendszerünkben lévő helyzetet, el fogok magyarázni néhány dolgot a különböző szakadár civilizációkkal és űrprogramjaikkal kapcsolatban.

 

A késő-atlantiszi időkben mind a Fényerők, mind a sötét erők nyíltan jelen voltak a bolygó felszínén. Amikor a Chimera és az Arkhónok elfoglalták a bolygót 26.000 évvel ezelőtt, minden más érdekcsoport, akik bármilyen jelentős hatalommal rendelkeztek, rákényszerültek, hogy elhagyják a felszínt és a szó szoros értelmében a föld alá menjenek.

 

Majd a Fényerők megépítették saját föld alatti városhálózatukat és ez a hálózat tartotta a Fényt a bolygó számára az elmúlt 26 000 évben. Sok modern információs forrás ezt a hálózatot Agartha hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként, Naga királyságként, Patalaként említi. Szóval, ha valaki az Agartha hálózatról beszél, fontos letisztázni, hogy pontosan melyik hálózatra utal.

 

A sötét erők is megépítették a saját föld alatti hálózatukat és szövetségre léptek azokkal a drákonidákkal és reptiliánokkal, akik már korábban a föld alatt éltek bizonyos helyszíneken. Ők tartották sötétségben a bolygót az elmúlt 26 000 évben.

 

Az elmúlt 26 000 év során a különféle felszíni civilizációk legfejlettebb tagjai közül sokan elszakadtak a társadalmuktól és csatlakoztak a föld alatti Agartha hálózathoz. Voltak köztük kőkorszaki Gravetti sámánok, egyiptomi főpapok, Mínoszi istennő imádók, görög Pitagorasz tanítványok (ők alkották meg a Hav-musuv szakadár társadalmat a kaliforniai Halál-völgy alatt), római augurok (papok), maják, inkák és hopi csoportok, 17. századi német felfedezők Dél-amerikában, a Marconi/Fulcanelli csoport a 20. században...

 

A pozitív Agartha hálózatnak megvolt a saját űrprogramja, repülő korongokból álló flottákkal, amik Naprendszer-szerte és azon túl repültek, kapcsolatba lépve más pozitív földönkívüli fajokkal. A Chimera szigorúan korlátozta a Naprendszerben történő mozgásukat a Naprendszerre és különösen a Földre kivetett karantén állapotnak köszönhetően.

 

A 20. század elején az Aldebaranról származó pozitív plejádiak úgy döntöttek, hogy segítenek az emberiségnek elérni az űrrepülést és az ingyen energiával működő berendezések megépítését, hogy ez által segítsenek nekik megszabadulni a Chimera és a Cabal ellenőrzése alól. Telepatikus kapcsolat segítségével, Marija Orsic-on keresztül, aki a híres Vril-társaság tagja volt, instrukciókat adtak arra, hogy hogyan kell működő űrhajót építeni. Az Aldebaraniak kooperációt ajánlottak a Vril Társaságnak, cserébe azért az ígéretért, hogy a náci rezsim ideje alatt a zsidók nem lesznek tömeges kivégzés áldozatai. Amikor a nácik mégis elkezdték a zsidók kivégzését, ez a plejádi csoport minden kapcsolatot megszakított a nácikkal, kb 1938-ban.

 

(Szerk – Sokan kétkedve fogadták Corey beszámolóját, miszerint a német titkos társaságoknak magukat földönkívülieknek beállító agarthaiak adtak át technikai információkat. Megkérdezték Cobrát is hogy a németek valóban agarthaiaktól kapták az útmutatást, amire ezt a választ adta: „Fizikai kapcsolatom volt a plejádiakkal és 100%-ra mondhatom, hogy ők valódi plejádiak voltak, akik a Plejádi csillagklaszterből származnak és nem az Agarthai Hálózathoz tartozó földalatti szakadár csoport tagjai. Mérföldekről ki lehet szúrni a különbséget közöttük. Nagyon egyszerű. A plejádiak plejádiak, az agarthaiak pedig agarthaiak...)

 

Sajnos a Vril-társaságot átvették először a jezsuiták a Rothschild ügynökükön, Adolf Schicklgruberen (Hitleren) keresztül, majd később közvetlenül a Chimera kezébe került, ügynökük, Karl Haushofer által. Érdekes itt megemlíteni, hogy az eredeti pozitív Vril-társaságot az Eszterházy család pénzelte, ami egy magyarországi pozitív fehér nemesi templomos család, akik azt állítják magukról, hogy a Szíriusz csillagrendszerből származnak. Bár a Fényerők eredeti Vril projektje rövid távon megbukott, viszont hosszú távon elég technológiai tudást adott az emberiségnek ahhoz, hogy most már le tudjuk győzni a Chimera-t.

 

A Chimera ellenőrizte a német náci titkos űrprogram fejlesztését, ami két irányba haladt.

A program titkosabb részét Hans Kammler vezette. Kammler szövetkezett a Zöld Férfiakkal (egy föld alatti drákonida szakadár civilizáció). Az ő irányítása alatt a nácik föld alatti alagúthálózatot és bázisokat építettek Grönlandon, Argentínában és a Déli sarkvidéken. Tovább bővítették a területüket és kolóniákat építettek a Holdon, a Marson és aszteroidákon. Náci felsőbbrendűségi ideológiától vezérelve, ostobán azt hitték, hogy szembeszállhatnak a Sötét Flottával (Orion/Drákonida/Reptilián csillagközi komplexum). Az 1950-es évek közepén kemény csatákban a drakónida/reptilián flotta teljesen kisöpörte a Naprendszerünkből az összes náci űrkolóniát.

von_braun_kammler.jpg

A hivatalos náci űrprogramot Wernher von Braun fejlesztette ki. Később őt is és sok más tudóst is az USA-ba vittek az Iratkapocs Hadművelet keretein belül és bevonták őket az amerikai katonai-ipari komplexumba. Ők fejlesztették ki mind a NASA űrprogramját, mind a titkosabb Solar Warden programot (a Cabal katonai frakcióiból), az Egyesített Űrprogramot (a Cabal egyesített frakcióiból) és a mély földalatti katonai bázisokat. A Solar Warden és a Egyesített Űrprogram összekapcsolódott ugyan, de nagyon tagoltak voltak. A legfelsőbb szinten a Szentségtelen Négyes vezette őket (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld).

 

2012-ben a Fényerők eltörölték az összes titkos űrprogramot minden föld alatti katonai bázissal együtt, mint amilyen a Dulce, az 51-es körzet és a Pine Gap. Az űrprogramok magas rangú vezető főtisztjeinek legnagyobb része a Galaktikus Központi Napba került, mivel súlyos bűncselekményeket követtek el és nem voltak hajlandóak elfogadni a Fényt. A programokban részt vevő szuperkatonák közül a legtöbben jó emberek voltak, akik őszintén elhitték, hogy az idegenek fenyegetésével szemben védik a Földet. Túlnyomó többségük a Naprendszer pozitív flottájához csatlakozott és jelenleg a MOSS műveletben segítenek. Most abban a végső műveletben fognak közreműködni, ami felszabadítja a Naprendszerünket a sötétség végső maradványaitól, a Chimera bázisoktól és az implantátum állomásoktól. Ezeknek a műveleteknek a véghezvitele rendkívül jótékony módon fogja befolyásolni a geopolitikai helyzetet.

 

FÖLDALATTI CIVILIZÁCIÓK

 

Általánosságban szólva az emberi történelem során számos csoport volt, akik leköltöztek a Föld alá. Természetesen meg kell említenünk a reptilián/drákonida frakciót, aminek nagyon erős befolyása van a bolygó életére. Ez a frakció kapcsolatban állt felszíni bűnöző csoportokkal, akik közül néhány ugyancsak létrehozta a maga földalatti hálózatát, főként a világ nagyobb városai alatt. Ezek a csoportok kéz a kézben járnak a reptiliánokkal és a drákonidákkal.

 

Aztán vannak az úgynevezett menekült csoportok – akik lemenekültek a Föld felszínéről a Föld alá. Már nem felelt meg nekik, nem szerették a fenti életet vagy drasztikus változások következtek be, ezért leköltöztek a föld alá és létrehozták saját szakadár civilizációjukat. Vannak köztük az ősi Görögországból, Egyiptomból, sőt még Atlantiszból is. Az atlantiszi időkben pl a sötét erők egyre erősebbek és erősebbek lettek, így a fény oldalán állók arra kényszerültek, hogy túlélésük érdekében és a fény jelenlétét őrizendő, leköltözzenek a föld alá. Ezek a civilizációk aztán elkezdték felvenni a kapcsolatot egymással és így jött létre az Agartha Hálózat.

 

Atlantisz bukása után ez a Hálózat egyre csak növekedett. Egymástól független struktúrák laza hálózataként jött létre, és ezek bizonyos mértékben kapcsolódtak egymáshoz és mindegyiknek megvolt a maga fejlődési pályája. Az 1996-os arkhón invázió után e csoportok közül néhány biztonsági okokból megszakította a kapcsolatot a többi földalatti csoporttal. Sok ilyen csoportba beszivárgás is történt az arkhón invázió után. Harcok is dúltak földalatti területeken, sokan meghaltak odalent, több tízmillióan, főleg 1996-2001/2002 között. Sok csoportjuk ezért megszakította a kapcsolatot a felszíniekkel. És aztán persze ott van az Ellenállási Mozgalom is...

 

Az utóbbi 2 évben számos változás történt – pozitív irányba. A reptilián jelenlét döntő többsége el lett távolítva. Az egyetlen ami maradt, az a Chimera csoport. 2014 november/decemberében aztán fontos előrelépés történt, ugyanis az Ellenállási Mozgalom és a Keleti Agartha Hálózat, valamint a Kék Sárkány Társaság hivatalosan felvette egymással a kapcsolatot. Egyfajta integrációs és újraegyesülési folyamat kezdődött a különböző frakciók között, akik egészen addig elszigetelten működtek.

 

Ez nagy változást és kihívást jelentett a Keleti Agartha Hálózat számára, ugyanis közöttük jelenleg vegyes szándékú csoportok is megtalálhatók. Ahogy a kapcsolatfelvétel az Ellenállási Mozgalommal megtörtént, ezek a vegyes szándékú csoportok lelepleződtek. Ennek az eredménye ez a nagy változás a Hálózaton belül, és jelenleg a Keleti Agartha Hálózat erős kapcsolatot ápol az Ellenállási Mozgalommal. Néhány csoport – amely megpróbált kapcsolatba lépni Cabal csoportokkal – éppen ezért megszakította a kapcsolatot az Agartha Hálózat többi részével. Sok művelet zajlott az év elején (2015), hogy megoldják ezt a problémát és azóta a helyzet rendeződött, így az összkép most már sokkal jobban fest. Az újraegyesülési folyamat részeként ezek a csoportok megtartják ugyan a saját identitásukat, de elfogadják az univerzum törvényeit, a galaktikus kódexet és az univerzum-szerte elfogadott megértést a feltétel nélküli szeretetről, amely minden megvilágosodott társadalom alapját képezi. Ezek a frakciók egyre inkább ehhez igazodnak, de ez persze számukra is egy folyamat. De a helyzet ma sokkal-sokkal jobban néz ki, mint akár 1 évvel ezelőtt és a legtöbb helyen már most is a tiszta fény és szeretet az uralkodó.

 

A Keleti Agartha Hálózat több ezer év óta létezik, és kapcsolatban áll a föld felszínén élőkkel. Ők azok, akik a Kék Sárkány Társaság spiritualitásának forrásai és egy bizonyos módon újra felvették a kapcsolatot a Kelet Szövetséggel, hogy tanácsokat adjanak és segítsék a planetáris változás folyamatát. Tanácsokat adnak a pénzügyi leállással és a Keleti Szövetség felszíni munkájával kapcsolatban.

 

Az utóbbi 15 évben az Agartha Hálózat számos tagja betagozódott az Ellenállási Mozgalomba. Volt egy nagyobb beintegrálódási hullám a 2000-es évek elején, és egy másik 2014 végén. Ez azt jelenti, hogy ezek az emberek beintegrálódtak az Ellenállási Mozgalomba és hivatalosan elismerik őket oda tartozóknak, mert rezgési frekvenciájukban, céljaikban, víziójukban és kulturális lenyomatukban összepasszolnak.

 

A föld alatt éltek olyan csoportok is, akik a felszíni maffiával és a Cabal-lal működtek együtt (és emellett lenézték és támadóan léptek fel a felszíni emberekkel szemben). Szóval elég vegyes társaságok léteznek odalent, néhányuk jószándékú, néhányuk kevésbé. Néhányan nem sokkal fejlettebbek a felszín emberiségnél. Néhány csoport szakított a bűnöző szindikátusokkal, mert szeretnének sokkal pozitívabb életet élni. Néhányan csatlakoztak a fényhez, néhányukat eltávolították a föld alól – átteleportálták őket máshová. Néhányan csatlakoztak a Konföderációhoz illetve egy bizonyos kisebb frakciójuknak a Központi Napba kellett mennie. Szóval elég vegyes a kép a földalatti csoportokkal kapcsolatban.

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/cobra_attekintes_a_titkos_urprogramokrol_3_resz