COBRA – Áttekintés a titkos űrprogramokról – 1. rész

c_ssp.jpgCobra az elmúlt évek során már rengeteg információt hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramok vonatkozásában. Az alábbi cikkben most megpróbáljuk összefoglalni és egyberendezni Cobra témába vágó közléseinek fontosabb pontjait. Egyes állításai erősen ellentmondanak, mások alaposan kiegészítik, néhol pedig tökéletesen egybecsengenek Corey Goode korábbi beszámolóinak részleteivel. A magunk részéről ezért elsősorban a két informátor állításai közötti egyezőségekre és közös mintázatokra szeretnénk felhívni a figyelmet.

 

A CHIMERA CSOPORT

 

Létezik egy titkos csoport a negatív irányultságú hadseregen belül, mely a Chimera névre hallgat. E csoport tagjai az Orion csillagrendszerből jöttek és beszivárogtak a főbb nemzetek hadseregeibe az 1996-ban történt kongói arkhón invázió után. Ez a csoport irányítja titokban a világ katonai bázisainak nagy részét. A legtöbb titkos bázis ezek közül az Amerikai Egyesült Államok hadseregéhez tartozik.

http://empire.is/

us_bazisok.jpg Érdemes egy pillantást vetnünk az ALF Cabaniss katonai bázisra, melynek alaprajza egy krisztogramot formáz. A krisztogram Nagy Konstantin római császár szimbóluma volt. Ő volt az az arkhón, aki a mai formájában ismert keresztény vallást megalkotta.cabaniss.jpg

Holt Haditengerészeti Kommunikációs Állomás, Ausztrália – hivatalosan HAARP bázis, valójában sokáig a Chimera csoporthoz tartozott és ma is a negatív hadsereg egyik legfőbb erődítménye:holt_haarp_base.jpgA Chimera csoport titkos megállapodásokat kényszerített ki világszerte a nemzetek hadseregeinek vezetőségével, így azok visszatartanak és kitörölnek minden olyan nyomot, ami utalhat bármilyen, pozitív földönkívüli fajokkal történő kapcsolatfelvételre. A chimerák kapcsolatban állnak a fő arkhónnal és nagyon erősen kötődnek a jezsuitákhoz illetve az NSA-hez. Sikeresen beszivárogtatták ügynökeiket olyan csoportokba, mint a Corteum és a Labyrinth group (ezek földönkívüli technológiákkal foglalkozó titkos tudományos-technológiai csoportok - szerk).

 

A fő arkhónon keresztül korlátozottan bár, de hozzáférésük van az éterikus síkon lévő arkhónokhoz. Ezek az éteri síkon élő arkhónok ún. lélekszerződéseket kötnek az összeesküvés tagjaival és így arra kényszerítik őket, hogy születésüktől fogva engedelmeskedjenek nekik. Ha az összeesküvők közül egy bizonyos egyént eltávolítanak, az éteri arkhónok egyszerűen keresnek egy újabb lelket, és kényszerítik, hogy aláírjon egy olyan lélekszerződést, amellyel magukhoz tudják láncolni.

 

A múltban egy pozitív csoport mesterlövészek útján megpróbálta eltávolítani (kilőni) az összeesküvés bizonyos tagjait, azonban nem jártak sikerrel, mert ezek a személyek haláluk után egyszerűen visszatértek a fizikai síkra egy másik, klónozott testben, amelyet a Chimera csoport felügyelete alatt álló katonai bázisokon készítettek elő nekik. 2004 után az Ellenállási Mozgalom minden ilyen klóntestet elpusztított, így a fent említett pozitív csoport mesterlövészei most már nagyobb eséllyel próbálkozhatnak kiiktatni az összeesküvésben részt vevő személyeket. A Blackwater/Academi alkalmazásában álló testőrségük sem tudja most már megvédeni őket ettől.

 

A Chimera csoport fizikai formában létező stranglet bombákat helyezett el a legtöbb USA-ban lévő katonai bázison. Az Egyesült Államokban és néhány más országban lévő bázis, és az ott lévő stranglet bombák képezik az összeesküvés fő védelmi vonalát a Galaktikus Konföderáció és az Ellenállási Mozgalom, illetve a felszíni lakosság ellenében.

 

Ezen kívül a Chimera csoport megalkotott egy skaláris plazma műszert, amelynek segítségével egy, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alakított ki. Ezt a hálózatot a katonai bázisokról működtetik és a teljes Föld bolygót behálózza. A plazma a negyedik halmazállapot a szilárd, a folyékony és a gázhalmazállapot mellett, és ez a plazma képezi a kapcsolódási pontot a fizikai és éteri síkon létező anyag között. A skaláris plazma készülék képes befolyásolni a fizikai testünket és a Chimera csoport arra használja ezt, hogy támadást intézzen a fénymunkások és fényharcosok ellen. Általa befolyásolni képesek a testfunkciókat, légzési zavarokat okozhatnak és a szívritmusra is hatással lehetnek. Skaláris plazma lézert is használnak, és ezek segítségével gondolatformákat vetítenek a fénymunkások elméjébe. Plazma infrahangokkal képesek lecsökkenteni az aura rezgési frekvenciáját, a plazma ultrahang készüléket használva pedig folyamatosan felügyeletet gyakorolnak és kémkednek.

 

A plazmát a Chimera összegyűjti az implantátum-felügyelő állomásain szerte a Naprendszerben, és a Szeth-alagutakon keresztül osztják szét és továbbítják a Föld felszínén élő emberiség implantátumai felé. A Chimera implantátum-felügyelő állomásokat épített 26.000 évvel ezelőtt, hogy felügyeljék a földi fellegváruk karanténját a Fény erők Naprendszeren kívülről érkező inváziója ellen, és hogy implantáljanak mindenkit, aki megpróbál elmenekülni a Földről vagy a Naprendszerből. Az egyik célja a MOSS projektnek, hogy törölje ezeket az implantátum-felügyelő állomásokat. Ez a projekt szépen halad és a Fény Galaktikus erőinek sok anyahajója már belépett a Naprendszerbe a közelmúltban. A fennmaradt fő implantátumfelügyelő állomás a Szaturnusz egyik holdján, a Iapetus barlangrendszerében található.iapetus.jpgiaptetus_2.jpg

Az Ellenállási Mozgalom teljes gőzzel dolgozik ezen technológiák eltávolításán. A háttérben tehát világszerte egy csendes háború zajlik a pozitív irányultságú hadsereg és a Chimera csoport között. A malájziai MH 370 járat eltérítése a Diego Garcia katonai támaszpontra a Chimera csoport háborús bűncselekménye volt. A Diego Garcia bázis számít az egyik fő erődítményüknek.

http://nol.hu/kulfold/diego_garcia___a_szegyen_szigete_-332654

diego_garcia.jpg Amikor ez a háború véget ér és a Chiméra csoport legyőzetett, a feltételek adottak lesznek az Esemény megkezdéséhez.

 

A CHIMERA BUKÁSA

 

Néhány ember számára talán hihetetlennek tűnnek majd a most következő megállapítások, azonban a valóság furcsább, mint a fikció. A Chimera csoportba tartoznak a sötét erők vezetői, akik az Androméda galaxisból származnak. 25 000 évvel ezelőtt érkeztek a Földre, fizikai testben, és karantén alá vonták a bolygót. Felépítettek egy skaláris elektromágneses védőfalat (a „Fátyolt”) a Föld köré, ezzel hatékonyan megelőzték és kivédték a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolódás lehetőségét és így elszigetelték az emberiséget. Ezután a drákónida fajt rabszolgatartóként és a reptiliánokat rabszolgaként használva felépítettek egy földalatti városokból álló kiterjedt hálózatot és onnan irányították a bolygó felszínén élő emberi populációt. Abban az időben legfőbb erődítményeik Afrika, Kína és Tibet alatt helyezkedtek el.

 

(Szerk - Cobra nemrégiben a következőket mondta a drákonida, reptilián fajokról. Ebből talán jobban érthető, hogy miért nevezte ezt a két fajt rabszolgatartónak és rabszolgáknak:Az összeesküvés tagjai hullámokban érkeztek, több ezer évvel ezelőtt. Először természetesen reptilián testekben jöttek, általában portálokon keresztül a Föld különböző pontjain található földalatti bázisokra. Aztán mikor itt meghaltak a reptilián testükben, későbbi inkarnációikban emberi testekben inkarnálódtak újra. Ők ettől még reptiliánok, de emberi testbe inkarnálódva. Ők is elfelejtik, akárcsak a fénymunkások, hogy kik is ők valójában. Tehát tudatosan nem tudják visszaidézni, nem emlékeznek erre, nincsenek tudatában annak, hogy ők reptiliánok. Egyszerűen csak az arkhónok bábjai, és általában ezek a reptiliánok választják a legerőszakosabb hivatásokat a Földön . Természetükhöz híven általában zsoldosok, ölni, kínozni akarnak és ezzel kapcsolatos hivatásokat választanak.

 

A drákonidák ugyanígy jöttek. Ugrószobákon keresztül drákonida testekben érkeztek meg földalatti bázisokra, majd a következő inkarnációikban emberi testbe inkarnálódtak és mára ők alkotják a Cabal-t, az illuminátusokat. Ők valójában emberi testbe inkarnálódott drákonidák. És a legfelsőbb vezetők tudják magukról, hogy ők drákonidák, és ez része az ő, hogy úgy mondjam, "büszkeségüknek". Felsőbbrendű fajként tekintenek saját magukra. Ez az ő titkuk, hogy valójában NEM EMBEREK.")

 

A Chimera-nak nem volt közvetlen kapcsolata a felszíni civilizációval egészen a 20. század elejéig. Abban az időszakban azonban érdekes okkult fejlemények kezdtek kibontakozni a felszínen. 1917-ben a Fény erői megalakították Németországban a Thule társaságot. Nem sokkal ezt követően beszivárgott közéjük egy arkhónok irányította Rothschild-ügynök, akit Adolf Schicklgrubernek (Hitler) hívtak és ettől kezdve ez a csoport a sötétség szolgálatába szegődött, később alakult át azzá a Vril társasággá, amely aztán megkezdte a német űrprogram fejlesztését.

 

Amikor a Chimera csoport szembesült ezzel, felismerték, hogy a felszínen élő emberi populáció elérte a szükséges technológiai fejlettséget ahhoz, hogy elindulhasson a csillagok felé és ezzel átszúrja a Fátyolt. Hogy ezt megelőzzék, először a történelem során kapcsolatba léptek a felszínen élő civilizációval, méghozzá Karl Haushofer-en keresztül, az ő egyik tibeti útja alkalmával. Miután ez a kapcsolat létrejött, a Chimera csoport irányította Haushofer vált a legfőbb okkult erővé a Náci Németországban.haushofer.jpg

Miután a nácik elveszítették a II. Világháborút, az Iratkapocs Hadművelet keretében (Operation Paperclip) átszállították őket az Egyesült Államokba, ahol aztán a gerincét alkották a katonai-ipari komplexumnak. Folytathatták a titkos űrprogramjuk fejlesztését, és belekezdhettek földalatti katonai bázisok építésbe, melyet a Yamashita aranyból finanszíroztak. A háttérben mindvégig a Chimera csoport állt, óvatosan figyelve az amerikai katonai-ipari komplexum lépéseit, biztosítva azt, hogy a bolygó karantén állapota és a fátyol sértetlensége fennmaradjon. A negatív irányultságú hadsereg egyre növekvő nukleáris arzenálja aggodalommal töltötte el a Galaktikus Konföderáció erőit, akik egy kísérletbe kezdtek, hogy minimalizálják a termonukleáris bomba hatásait. Ezt a kísérletet 1954-ben végezték el, a Castle Koon nukleáris tesztrobbantás alkalmával.

 

Miután a Galaktikus Konföderációnak sikerült 90%-al lecsökkenteni az atombomba hatását, a katonai-ipari komplexum megijedt és egyesítette erőit a számukra érzékelhető veszélyt jelentő magas fehér/északi típusú” földönkívüliek ellenében. A Chimera csoport pontosan ezt akarta elérni, hiszen így a világ negatív irányultságú hadseregei egységbe tömörültek, egy közös cél érdekében, mégpedig azért, hogy a Föld karantén állapotát fenntartsák. Nagyon szigorú rendelkezéseket állítottak fel, és az igazán fontos, mélyreható eseményekről semmiféle hírek kiszivárogtatását nem engedték és nem tolerálták, hiszen ez megzavarhatta volna a karantén fenntartását. Ezért nem találni sehol semmiféle valódi bizonyítékot a földönkívüli civilizációk létezéséről, a legtöbb erről szóló úgynevezett „bizonyítékot” a CIA saját maga fabrikálta, csak hogy még nagyobb káoszt okozzon a témát illetően. Ez az oka annak, hogy miért nem találni igazán mélyreható információkat az interneten, csak a szokásos jól ismert és vég nélkül ismétlődő eldobható állításokat. Bizonyára sokan észrevehették azt is, hogy szinte az összes UFO-kkal és mély földalatti bázisokkal kapcsolatos legújabb információ is már több évtizeddel ezelőtt látott napvilágot.

 

A Chimera csoport a Fekete Napot imádja, ez számukra a Galaktikus Központi Nap szimbóluma. A csoport vezetője még mindig birtokában van a Fekete Kő néven ismert tárgy egy darabkájának, ami tulajdonképpen egy darabka top/antitop kvark kondenzátum. Ezt 1996-ban hozták a Föld bolygóra. A Fekete Kő a középpontja a sötétség elsődleges kozmikus anomáliájának és sokkalta veszélyesebb, mint a strangelet bomba, mivel a top kvarkok sokkal nehezebbek, mint a ritka (strange) kvarkok. Emellett a Chimera csoport vezetői az elektromágneses nullponti zóna őrzői is.

 

A Chimera földalatti bázisok egész hálózatával rendelkezett egészen mostanáig, azonban az Ellenállási Mozgalom nemrég megtisztította ezeket. A bázisokat nagy sebességű vasúthálózat kötötte össze. Hogy tisztázzuk a helyzetet, egészen mostanáig három földalatti vasúthálózat létezett: az első a negatív irányultságú hadsereg mély földalatti bázisait köti össze, a második a Chimera csoport bázisait kapcsolja össze, a harmadik pedig az Ellenállás bázisai között üzemel. Ez utóbbi vasúthálózatot személyesen láttam 1977-ben. A negatív irányultságú hadsereg által használt vasúti rendszerről szóló információkat ebben a RAND Corp. által jegyzett dokumentumban hozták nyilvánosságra a felszíni lakosság számára:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

 

Mostanra csak az Ellenállás által használt vasúthálózat működik teljes mértékben. A Chimera csoport a földalatti katonai bázisok legfelsőbb szintjeit képes csak használni, ami kb 30 méterre a földfelszín alatt helyezkedik el. A legfontosabb erősségeik, ahonnan a Föld felszínén zajló eseményeket irányítják a következők:

 

- Borgo Santo Spirito, Róma, Olaszország

- Aviano NATO bázis, Olaszország

- egy titkosított bázis Kelet- Európában

- egy másik titkosított kelet-európai bázis

- Ramstein NATO bázis, Németország

- Fairford Királyi Légierő bázisa, Nagy Britannia

- Montauk, New York állam, Egyesült Államok

- Wright-Patterson légitámaszpont, Ohio állam, Egyesült Államok

- Sandia / Los Alamos, Új Mexikó állam, Egyesült Államok

- White Sands / 6413-as körzet, Utah állam, Egyesült Államok

- Nellis légibázis / 51-es körzet, Nevada állam, Egyesült Államok

- Edwards légitámaszpont, California állam, Egyesült Államok

 

A fent említett bázisok mindegyikén tárolnak egy-egy strangelet bombát. Ezek a bombák elég veszélyesek, és ez a legfőbb oka annak, amiért a Pozitív Hadsereg nem avatkozott még közbe, és nem tett lépéseket az Esemény kirobbantása érdekében.

 

Long Island-i bázisuk maradt az utolsó erődítményük, hiszen szükségük van a közeli részecskegyorsítóra (RHIC) annak érdekében, hogy működtetni tudják ezt a különleges kvarkfegyverzetet. A ritka kvarkokkal és top kvarkokkal való játszadozás különösen veszélyes lehet, és ez a hír nemrég a főáramlatú médiába is átszivárgott:

http://www.origo.hu/tudomany/20140909-nem-pusztit-el-minket-a-higgs-bozon-santit-a-hawking-vilagvege.html

 

A Fény erői soha nem fogják engedni, hogy ez megtörténjen. A strangelet növekedése elméletben folytatódhat egészen addig a pontig, míg az egész bolygót elnyeli, de a Fény erői gyakorlatilag már a korai szakaszában képesek megállítani a folyamatot. Long Isand-ről működtetik a skaláris UFO érzékelő hálózatot, amely az egész bolygó felszínét lefedi.

 

A Chimera csoport hozzákötötte a skaláris plazma érzékelőket a stranglet bombákhoz illetve a top kvark kondenzátumhoz, ami azonnal felrobbanhat, ha jelentős UFO aktivitást érzékelnek bárhol a Föld felszínének közelében. Ez az igazi oka annak, amiért a pozitív földönkívüliek nem avatkoznak be közvetlenül, és addig nem is fognak, amíg ezt a fenyegető veszélyt véglegesen el nem hárítják.

 

A Chimera irányítás alá tartozik továbbá a MoonDust projekt is, amelynek keretében felállítottak egy olyan különleges csoportot, akik világszerte eltávolítják az összes, földönkívüliek létezésre utaló bizonyítékot:

http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/titokzatos-wright-patterson-tamaszpont-es-holdpor-projekt/

 

Eltávolítanak továbbá minden hiteles és valódi földönkívüli űrhajót ábrázoló fotót a nyilvánosság számára elérhető internetes oldalakról és helyettük a CIA csatornáin keresztül számtalan hamisított fényképpel árasztják el az alternatív média oldalakat.

 

Így aztán a Föld bolygó karantén állapota fennmarad, amíg a Chimera csoport eltávolításra nem kerül. Egészen addig a hadsereg pozitív ága sem kezdheti meg műveleteit, amíg ez a veszély el nem hárul. Az emberek túl sok túl sok figyelmet szentelnek magának az összeesküvésnek, és megfeledkeznek arról, hogy az igazi veszélyt a katonai-ipari komplexum, a Szakadár Civilizáció tagjai és végül a Chimera csoport jelenti. Egy Montauk melletti helyiségben, Cold Spring Harbor-ban található a bejárata/kijárata annak a genetikai laboratóriumnak, amelyben a Chimera csoport a Cabal felső vezetőinek klónjait előállítja, nem megerősített források szerint. A Galaktikus Konföderáció megfigyelés alatt tartja ezt a létesítményt, és leállítja a klónozási programot, ha annak elérkezik az ideje.

 

A Chimera csoport az elmúlt évtizedben eltérítette a globális pénzügyi rendszert és kivette azt a globális banki kereskedők kezéből, a PROMIS nevű szoftver és a nagy sebességű kereskedelmi programok (algoritmikus kereskedés) révén. Az Ellenállási Mozgalomnak jó ideje tudomása van ezekről a programokról, és képes volt kb 70 000 milliárd dollárt eltávolítani az összeesküvés sötét pénzalapjaiból. Ez a pénz a pénzügyi RESET után vissza lesz szolgáltatva az emberiségnek a globális fedezeti számlák segítségével.

 

A Chimera csoportot nem szabad összekeverni a „Szakadár Civilizációnak” nevezett csoportosulással. A Szakadár Civilizáció a nácik által indított okkult űrprogramból származik, ebből fejlődött ki később a katonai-hadiipari komplexum, sok-sok fekete projekttel együtt, míg a Chimera csoport a Szakadár Civilizáció mögött álló vezérlő erő, manipulálva azt, hogy segítségével fenntartsa a Föld bolygó karantén állapotát. A demarkációs vonalat, mely a Chimera csoport és a Szakadár Civilizáció között húzódik, fázis határnak hívják, és a közvélemény számára semmilyen információ nem hozható nyilvánosságra róla.

 

A Fény erői kidolgoztak egy protokollt a Chimera csoport legyőzésére és ez a protokoll érvénybe lépett és jelenleg végrehajtás alatt áll.

 

A TITKOS ŰRPROGRAMOK

 

A titkos űrprogram célja az volt, hogy előkészítse a terepet a reptilián/drákonida földönkívüli fajok számára a Föld bolygó nyílt megszállására. A titkos űrprogram Németországban kezdődött közvetlenül az I. Világháború befejeződése után.

http://churchofgod.hu/content.php?act=nemzetiszoc

 

1934-ben a drákonida birodalom több faja is kapcsolatba lépett a világ vezetőivel és titkos megállapodásokat kötöttek velük, fejlett katonai technológiákat felajánlva cserébe az emberi faj tömeges rabszolgaságba döntéséért. Ez volt a fő oka az 1930-as években bekövetkezett nagymértékű technológia fejlődésnek. Mindezeket a projekteket finanszírozni kellett, és ezt a magántulajdonban lévő arany elkobzásával érték el Gold Reserve Act révén 1934-ben (aminek a lényege az volt, hogy az aranyfedezet az USA államkincstárához került – szerk.). A II. Világháború során a drákonida erők megpróbálkoztak egy nyílt hatalomátvétellel, méghozzá a náci Németország segítségével. Ez a kísérlet elbukott a szövetségesek győzelmének köszönhetően, ezért a drákonidák, hogy céljukat elérjék, egy rejtettebb utat választottak. Az Iratkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) részeként az Egyesült Államokba szállítottak 2000 vezető náci elöljárót és tudóst, és ezen nácik közül sokan a mai napig a gerincét alkotják annak a háttérkormánynak, ami a bolygón lévő ügyekért felelős.

 

A háború után több százezer tonna Yamashita aranyat helyeztek különböző kereskedelmi programokba, melyekkel világszerte finanszírozhatták a földalatti katonai bázisok rendszerének kiépítését. Ezek a bázisok arra szolgáltak, hogy biztosítsák a terepet a drákonida inváziónak, mely a 2000-es évre volt eltervezve. Az 1950-es években ez az űrprogram terjeszkedett és növekedett, és magában foglalt bázisokat a Holdon ill. a Marson. Az amerikai kormány hivatalos űrkutatási szerve, a NASA 1958-ban azzal a céllal jött létre, hogy elfedjék vele a valódi űrkutatást, mely titokban zajlott.

 

A földalatti bázisok építése folytatódott a 90-es évek közepéig, és abban az időben 120 bázist számlált az Egyesült Államokban, és összesen kb 400 db-t világszerte.

 

Ezekhez a projektekhez folyamatosan biztosítani kellett a pénzügyi támogatásokat és ehhez valójában a Föld minden lakója, mindenkori fizetésének kb 25%-ával hozzájárult, azzal, hogy a nemzetek adóbevételeit a központi bankokon keresztül folyamatosan megcsapolták.

http://aranylaci.freeweb.hu/blackproject/blackproject.htm

http://aranylaci.freeweb.hu/aurora/aurora.htm

 

A titkos űrprogramot és a földalatti katonai bázisok építését a Rockefeller / Kissinger / Bush / Rumsfeld / Halpern / Cheney vezette katonai-ipari komplexum irányította olyan cégeken keresztül, mint a Halliburton, vagy a Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater… miec.jpgAz ember, aki ezen projektek mögött lakozott John Dale Halpern volt. Az ő tulajdonában állt a Halpern, Denny & Co (főként befektetéssel foglalkozó cég), ami még a mai napig is ellenőrzése alatt tartja a Halliburton-t, a Monsanto-t, Raytheon-t és Academi-t (amit egykor Blackwater-nek hívtak, mely valójában egy rendkívül jó felszerelt és kiképzett magán zsoldos hadsereg, mely a világ bármely részén bevethető). A titkos űrprogramnak emellett része volt az is, hogy az elit számára fejlett technológiai eszközöket fejlesszen ki. Itt lehet megcsodálni ilyen szerkentyűket:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/)

 

Ahogy a pozitív földönkívüli fajok egyre nagyobb áttörést értek el a bolygó megsegítésében, ezt látva a drákonida szövetségesek eldöntötték, hogy inváziójukat előrehozzák a tervezett 2000-es dátum helyett 1995 végére. Az invázió céldátuma végül 1996 január 11-e lett, és ezen a napon megölték a legtöbb bennfentes embert, aki tudott a terveikről. Közéjük tartozott Phil Schneider is, aki nyíltan beszélt a mély földalatti katonai bázisok létezéséről:

 

 

1996 és 1999 között 500 millió reptilián lépett klónozott emberi testekbe ezeken a titkos földalatti katonai bázisokon. 1999-ben az Ellenállási Mozgalom elkezdte megtisztítani a bázisokat és eltávolítani ezeket az emberi testbe inkarnálódott reptilián-okat. Mostanra csak néhányan maradtak, a bolygó felszínén. A bázisok mélyebben elhelyezkedő rétegei 2003-ban lettek kitakarítva. Ezután a pozitív csoportok masszív megerősödése elkezdődött. 2008 és 2011 között a plejádi pozitív földönkívüli csoportok űrhajói megnövelték jelenlétüket az űrben a Föld körül és ez arra kényszerítette a NASA-t, hogy lezárja hivatalos űrsikló programját, mivel máskülönben nem tudták volna tovább titkolni az emberiség elől a megnövekedett plejádi jelenlét bizonyítékait (hivatalosan pénzügyi okokra hivatkoztak).

 

2012-ben az Ellenállási Mozgalom eltávolította az összeesküvés kezében lévő aranykészletek döntő többségét. Ez nagyon érzékenyen érintette őket, mivel napi 2-3 trillió dollárra van szükség ahhoz, hogy fenntartsák és finanszírozni tudják a világ napi ügyeinek működtetéséhez szükséges intézményeket és alkalmazottakat. 2013 elején az Ellenállási Mozgalom kitisztította a földalatti bázisok utolsó maradékát is az Operation Underlord” kódnevű művelet keretében. Az összeesküvőknek többé nincs hová bújniuk. A reptilián/hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az arkhónok által irányított éterikus és asztrális síkon létező reptilián birodalom, mely a Föld felszíne körül található, illetve a fekete nemesség által irányított háttérhatalmi pénzügyi rabszolgarendszer a fizikai síkon az utolsó bástyái az egykor még óriási Orioni birodalomnak, melytől galaxis szerte évezredeken keresztül rettegtek. 2011. 11. 11 után a Mátrix végre erőteljesen elkezdett szétesni. Közvetlenül e dátum után beindultak az események, amelyek végül a teljes felszabadulásunkat fogják eredményezni. Többé nem lehetséges semmilyen Arkhón invázió, hiszen a Föld az utolsó felszabadítandó bolygó az Univerzumban. A megszállók el lesznek vezetve és fényesség fog uralkodni ezután.

 

A cikk itt folytatódik:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/cobra_attekintes_a_titkos_urprogramokrol_2_resz