Esemény meditáció - 2015.11.21

contact.jpgÚjra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért november 21-én kisebb és nagyobb csoportokban, egyedül vagy párokban fogunk találkozni. Aznap lezárul egy fontos ciklus és elkezdődik egy új. Ez az a fordulópont, amikor felhasználhatjuk kollektív manifesztációs erőnket, hogy támpontként szolgáljon azoknak a változásoknak a beindítására, amikre mindannyian várunk.

Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és segítségül hívják azoknak a pozitív földönkívüli Csillagtestvéreinknek és föld alatti Fénylényeknek a jelenlétét és beavatkozását, akik segíteni fognak nekünk a bolygónknak a sötét erők zsarnoksága alól való felszabadítási folyamatában, hogy a történelmünkben először lehetőségünk legyen a Föld szabad polgáraiként megteremteni saját sorsunkat.

 

Ezen a napon a tömeges erőfeszítésünk fogja beindítani azt a folyamatot, ami segít aktiválni a Tervet, hogy az megvalósulhasson.

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv

 

Ezen a napon az aktiválásunk jelenti a Fény Győzelmének hivatalos bejelentését. Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg a weboldalaitokon és blogjaitokon. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyed környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt.

 

Ezt a meditációt november 21-én, szombaton, közép-európai idő szerint, - vagyis Magyarországon is, 21:12-kor fogjuk végezni.

 

 

Instrukciók:

 

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

 

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Közzététel és az Esemény felé vezető folyamatot.

 

3. Vizualizáld, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (20 cm-rel a fejed fölött), az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.

soul_star.jpg 4. Vizualizáld, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és összekapcsolódik a világ összes érző lényének Lélekcsillag csakrájával, a felszínen, a felszín alatt és szerte a Naprendszerben. Vizualizáld, hogy minden lény, aki részt vesz a Földön zajló eseményekben, azzal a céllal kerül harmóniába egymással, hogy a lehető leghamarabb megvalósítsák a Közzétételt és az Eseményt pozitív módon.
Vizualizáld, hogy az összes plazma strangelet és toplet bombát épségben eltávolítják. Vizualizáld, hogy leleplezik, majd erőfeszítés nélkül eltávolítják az összes többi egzotikus fegyvert. Vizualizád, hogy megtörténik a földönkívüli jelenlétről és a titkos űrprogramokról szóló teljes felfedés és hatalmas mennyiségű információ lát napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.

 

fordítás: Cobra Etheric Liberation Hungary