Tedd átjárhatóvá a „valóságbuborékod" – Corey Goode

valosagbuborek.jpgCorey hamarosan olyan információk sorát fogja nyilvánosságra hozni, amik szerinte igencsak próbára fognak tenni mindannyiunkat és ellentmondanak majd számos, sokunk által elfogadott és tutibiztosnak mondott elméletnek és hitrendszernek. A belső földi csoportokkal történt találkozóról adott jelentés csupán a kezdetét jelentette ezen írások sorának, és hamarosan ennél is „durvább”, és a korábbi ismereteinknek ellentmondó, kényes információk érkeznek majd tőle. Ezért elöljáróban ezt a gondolatfűzért tette közzé saját honlapján.

 

Az egymásnak ellentmondó információk, a félrevezetés és dezinformáció közepette meg kell nyitnunk és átjárhatóvá kell tennünk saját személyes „valóságbuborékunkat” az új információk előtt.

 

Mindannyian hitrendszereket állítottunk fel a magunk számára, amiknek alapját olyan adatmennyiségek képezik, amik guruktól, csatornázóktól, médiumoktól, kontaktáktól, kiszivárogtatóktól és kutatóktól származnak. Ők mindnyájan esendő emberi lények, akiknek az információi csak olyan mértékben pontosak, amennyire a választott forrásaiké.

 

Amikor megszűrjük az információkat, de azt a belénk épült hitrendszereknek megfelelően tesszük, és az információkat azok alapján hasonlítjuk össze (illetve utasítjuk el, ami azzal ellentétes), akkor tulajdonképpen becsapjuk magunkat. Ahhoz, hogy a megkülönböztető szűrőnk megfelelően és igaz módon működni tudjon, hitrendszerünknek átjárhatónak kell lennie és magában kell hordoznia annak a lehetőségét, hogy új információ hatolhasson át rajta. Ne engedd, hogy a mások által hangoztatott teológiák és filozófiák sugallta megvilágosodás csapdájába essél... Nem számít, hogy ezt milyen jószándékból teszik. Saját magad fejlődéséért és bejárt utadért te magad vagy a felelős. Bezárkózni egy adott hitrendszerbe és megvédeni azt mindentől, ami azzal ellentétes (vagy amitől kényelmetlenül érzed magad), meg fog akadályozni téged a további fejlődésedben és függővé tesz más emberektől, vagy lényektől, akik félrevezethetnek.

 

A legkeserűbb igazság is jobb a legédesebb hazugságnál!

Próbáld meg ELFELEJTENI a mások által sok évtizede nyilvánosságra hozott és jelenleg is fennálló hiedelmeket és kutatásokat.

 

Ez egy nagyon fontos időszak mindannyiunk számára, és a sötét erők nagyon sok munkát fektettek abba, hogy letérítsenek minket a Szeretet, a Megbocsátás és a Társteremtő Tudatosságunk fejlesztésének útjáról.

 

Ne tekints megmentőként más emberekre, vagy lényekre (Felemelkedett Mesterekre, földönkívüliekre vagy magasabb denzitású létezőkre, pl a Kék Avian-okra, mert sajnos az emberek előszeretettel fókuszálnak inkább rájuk, mint az általuk átadott üzenetre), és ne várd, hogy jöjjenek és megmentsenek minket. A mi feladatunk, hogy felébresszük és megmentsük SAJÁT MAGUNKAT! Ahogy már korábban is mondtam, a sötét oldal teljes mértékben beszivárgott az ufológiával és ezoterikával foglalkozó közösségekbe. Mindez már elég rég óta tart és sokunkat keserűvé, csalódottá, megosztottá és szűk látókörűvé tett.

 

Mindezt jó előre eltervezték.

 

Jelen pillanatban is dolgoznak olyan egyének, akik kihasználják az etikailag, spirituálisan és pszichológiailag gyengébbeket, és dezinformációkkal árasztják el őket. Kétségbeesettek, mert az isteneik elárulták őket és az egyre inkább ébredező tömegek irányítása is lassan kicsúszik a kezükből. Tudják, hogy hatalmas adatmennyiség lett összegyűjtve ellenük, ami egy nap nyilvánosságra lesz hozva a Teljes Közzététel során és ezért most mindent megtesznek, hogy magukhoz ragadják a narratívát.

 

Próbálj meg szűrni, különbséget tenni és gondolkodj el minden nyilvánosságra kerülő információn (beleértve azokat is, amik tőlem származnak). Sok szerencsét kívánok neked ezen az úton, a kemény dezinformáció és hatalmas energiák cunamija közepette, amelyek mindannyiunkat próbára tesznek.

 

Köszönettel:

Corey Goode”

 

http://spherebeingalliance.com/blog/keeping-your-reality-bubble-permeable.html