Találkozó ősi belső földi szakadár civilizációkkal – 4. rész

belso_fold_1.jpgSzeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is történtek. A belső földiekkel való találkozás néhány egészen megdöbbentő új információt hozott felszínre, amit talán érdemes lehet nekünk is megismernünk. A tovább után Corey részletes beszámolója következik a fejleményekről és a találkozón szerzett tapasztalatairól.

 

Mikor a bejárathoz értünk, kísérőm, a papnő, elmondta, hogy most a túra utolsó helyszínére fog vezetni. Úgy tűnt, mintha tudná, hogy Gonzalesnek hamarosan indulnia kell és megkérdezte, hogy távozás előtt szüksége van-e még valamire. Gonzales azt mondta, megköszönné, ha visszavezetné a hajóikhoz a műveleti bázisukra. Azt is mondta, hogy távozás előtt szeretne még egy pillanatra beszélni velem.

 

Így aztán egyedül hagytak minket a kert bejáratánál. Gonzales megkérdezte tőlem, nem bánom-e hogy most egyedül hagy, és hogy tudom-e, hová visznek majd engem. Mondtam neki, hogy rendben leszek, és hamarosan a könyvtárba megyünk. Láthatóan csalódott volt. Azt mondta, hogy ez nem mutat majd jól a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsának írt jelentésében, mert azt szerette volna, ha inkább a könyvtárt látogattuk volna meg együtt és nem azokat a helyiségeket, amiket eddig végigjártunk. Mondta, hogy próbáljak meg lehetőleg mindenre visszaemlékezni majd és ezekről 48 órán belül jelentsek neki, amíg az információ még friss a fejemben.

 

Végül elbúcsúzott, és hatalmas vigyorral az arcán bökte felém, hogy élvezzem ki majd a tisztító ceremóniát távozáskor. Majd jó hangosan felkiáltott, hogy lehetőleg mindenki hallja: "Gyerünk!" Megfordultunk és kimentünk az ajtón, ahol a kísérőink türelmesen vártak minket. Visszasétáltunk az útvonalon, amin jöttünk, majd a kisebb kupolás terem közepén megálltunk.

 

A fényvillanás után egyedül maradtam újdonsült barátom társaságában. Egy csiszolt fehér kőből épült szobában találtuk magunkat. A szobában egy aranyozott rúd ereszkedett le a mennyezetről. Ezen volt egy arany kéz, amely egy kristálygömböt tartott. Amíg néztem a díszítést a fejünk felett, kísérőm karon fogott és átvezetett az első ajtón. Egy ragyogó fehér színű terembe voltunk, ami telis teli volt székekkel, amikben emberek ültek, pihentek, ejtőztek, és medáljaikat kezükben tartva holografikus képeket nézegettek. A nő azt mondta nekem, hogy szeretne valami olyasmit mutatni, amit bizonyára érdekesnek és ismerősnek találok majd.

 

Bementünk egy ajtón, majd lépcsősor vezetett minket egy szinten lejjebb. Beléptünk egy olyan terembe, ami nagyon hasonlított az előzőhöz, kivéve hogy itt könyvespolcok voltak, olyan elrendezésben ahogyan azt pl egy egyetemi könyvtárban láthatnánk. Az oldalfolyosókon sétálgattunk és olyan táblákat láttunk, amelyek bizonyára nagyon ősiek lehettek. Különböző agyagtáblák lehettek, emellett különféle típusú kőbe vésett táblákat is láthattam, és néhányról úgy tűnt, hogy nem természetes anyagból készültek. Könyvek is voltak ott, bőrkötésbe illetve olyan anyagba kötve, amit képtelen voltam azonosítani.

 

Ezután egy olyan szekcióhoz értünk, ahol 18-21. századi kiadású könyvek voltak!!! Úgy néztek ki, mintha egy héttel ezelőtt egyenesen az Amazonról rendelték volna és aztán csak bepakolták őket a polcokra. A nő csak állt ott és kíváncsian leste az arckifejezésemet, hogy vajon milyen lesz a reakcióm, ha észreveszem a legújabb kiadású könyveket. Megkérdeztem, hogy vajon megvan-e az összes létező könyv a könyvtárukban. Azt válaszolta, hogy igen, megvannak, de nem fizikai formában. Könyveket fizikai formában a felszínről csak azokból a témakörökből szereznek be, amelyek a legjobban érdeklik őket. Megfigyeltem, hogy e különféle nyelveken íródott könyvek között az ősi földönkívüliekkel foglalkozó kötetek is ott voltak.

 

Következő jelentésemben hamarosan több mindent el fogok mondani majd abból a beszélgetésből, amit az akkád szövegekről és különböző fordításairól folytattunk. A belső földiek szerint a jelenlegi korszakunk mitológiái sok esetben félrefordításokon alapulnak. Ahogyan azt fentebb is említettem, ezek a földalatti csoportok elismerik, hogy több ezer év óta megtévesztik a régi és jelenlegi civilizációnk tagjait. Erre nem árt emlékeznünk az általuk nyújtott információk elemzése során. Ezen információk közül nagyon sok egyezést mutat a titkos űrprogramban töltött időszakom alatt az okostömbökön olvasottakkal, míg más információk eddig teljesen ismeretlenek voltak a számomra. Ezek között nagyon sok olyan is van, ami meglehetősen ellentmondásos. Sok ember szinte vallásos módon hisz az UFO-kban és ezek az információk eléggé kikezdhetik az erősen megalapozottnak vélt hitrendszereiket.

 

Nem volt könnyű megírnom ezt a cikket és erős kísértést éreztem, hogy bizonyos információkat kihagyjak belőle, mivel nem akartam még több megosztottságot előidézni az igazságot keresők körében. Miután beszéltem néhány olyan emberrel, akikben megbízok, úgy döntöttem, hogy úgy fogom közzétenni ezeket az információkat, ahogyan megtapasztaltam őket. Mindenkinek meghagyom a lehetőséget, hogy használja a saját szűrőjét és eldöntse, hogy továbbra is ragaszkodik-e bizonyos teológiai tézisekhez, vagy nyitottan fogadja ezeket az információkat. Mikor elakadtam a cikk megírásában, megírtam egy másik cikket arról, hogy mennyire fontos a számunkra, hogy képlékenyen tartsuk saját "valóságbuborékunkról" alkotott elképzeléseinket. Gonzales megkért, hogy a fenti cikkben szereplő helyszínek, csoportok, rangok és személyek neveit ne közöljem. Mindezt azért kell megtennem, hogy elkerüljük a diplomáciai következményeket ezzel az újonnan alakult csoporttal illetve ne veszítsük el azt a bizalmat, amit látogatásunkkor megalapoztunk.

 

Következő jelentésemben a földalatti csoportnál tett látogatásom végéről is szó lesz, illetve az azt követő találkozóról, amit 24 órával később tartottunk a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsával. A találkozót megelőzően nem csak kikérdeztek, hanem újabb információkat osztottak meg velem a földi szövetség csoportjaiban időközben történt fejleményekről, illetve más találkozókról is, amik azon időtartam alatt zajlottak, amíg a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsával való összezördülésem tartott.

 

Zárásképpen szeretném kiemelni, hogy akár igaznak hiszed azt ami velem történt, akár nem, igyekeztem a legjobbamat nyújtani, hogy megosszam veletek mindezt annyira a valóságnak megfelelően és felelősségteljesen, ahogy csak bírtam. Létezik egy nagyobb valóság, amely felé ezek az események elvezetnek. Záró gondolataim között kölcsönvennék néhány gondolatot David Wilcock nemrégiben megjelent cikkéből, amiben azt taglalja, hogy bizonyossággal kijelenthető, hogy jelenleg Naprendszerünkben egy erőteljes energetikai változás zajlik. Ez nem puszta találgatás kérdése, hanem bizonyítható tudományos tény. Számos NASA tanulmány alapján tudjuk, hogy a Nap és a bolygók drámai energetikai változásokon mennek keresztül – felmelegednek, fényességük és mágnesességük is megnő.

Ezeket jellemzően úgy szokták leírni, mint az egyes bolygókon történő helyi változásokat, amely a bolygóknak a naphoz viszonyított dőlésszögével áll kapcsolatban – illetőleg más, látszólag egyedi vagy evilági tényezőkkel. Ezzel egybehangzóan Dr. John Hawks, a Wisconsin Egyetem antropológusa is megjegyezte, hogy a DNS-ünk is nagyon gyors evolúciós változáson megy keresztül. Állítása szerint az egész emberi génállomány 7%-al különbözik az 5000 évvel ezelőtti állapotához képest. Ez jelentősen meghaladja azt a köszöbértéket, amit a jelenlegi evolúciós elméletek elfogadnak. Tehát, amikor az emberek az állítják, hogy "nincs bizonyíték" ilyesmire, akkor valójában csak nagyon szelektíven tekintik át eddig rendelkezésünkre bocsátott hatalmas adattömeget.


Akik nézik a Cosmis Disclosure című sorozat epizódjait, velem és David Wilcock-kal, arról számolnak be, hogy úgy érzik "valami nagy dolog van készülőben", de nem tudják pontosan megfogalmazni, hogy mi az. David éppen egy terjedelmes írást készít, ami hamarosan megjelenik e cikk megjelenését követően, és ebben megpróbál majd összekötni néhány szálat ezzel kapcsolatosan. Minden bizonyíték azt sugallja, hogy a földi társadalom és az emberi faj egy igen erőteljes evolúciós változáson fog keresztülmenni. Ez a jelenleginél egy sokkal szélesebb látókörű valóságszemlélethez fog vezetni minket. Amint a titoktartás falai leomlanak, számtalan sötét és rejtett igazság napvilágra kerül majd, emellett egy jó adag információ is nyilvánosságra lesz hozva arról, hogy nem vagyunk egyedül – és ez meg fogja adni nekünk az eszközöket, hogy elérjük a csillagokat. Szeretném megköszönni nektek a támogatásotokat és nagylelkűségeteket, amellyel segítetek nekünk a már ismertetett céljaink elérésében, egy olyan békés, virágzó és szerető társadalom megteremtésében, amelyet nem torzítanak el olyan különbségek, amik jelenleg még elválasztanak bennünket. Soha nem kényszerítettem senki arra hogy elolvassa az írásaimat. Én mindössze a közvetlen, személyes élményeimet mutatom be, és aztán hagyom, hogy mindenki úgy rendezze el ezt az elméjében, ahogyan ő maga akarja. Annak ellenére, hogy a hamarosan felkerülő írások vitára adhatnak majd okot, az én szerepem az, hogy ezeket eljuttassam felétek úgy, ahogyan én találkozom az eseményekkel – nem próbálok meg ítéletet vagy személyes állásfoglalást alkotni róluk. Hamarosan következni fog ennek az írásnak a folytatása - köszönöm, hogy kiveszed a részed, és segítesz nekünk eljuttatni az emberiséget egy jobb és fényesebb jövő felé!

 

Személyes szinten, a lelkem mélyén megkönnyebbülést jelent számomra, hogy tudom, léteznek jóindulatú erők, akik azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk visszakövetelni szuverenitásunkat és szabadságunkat. Kérlek, továbbra is nézzétek a Cosmic Disclosure sorozatot a Gaiam TV-n. Ha nem vagy feliratkozva, 3 epizód ingyenesen megtekinthető, ha rákattintasz erre a linkre: www.BlueAvians.com. Ha úgy döntenél, ugyanezen a linken fel is tudsz iratkozni a további epizódokra. Minden feliratkozás után kapok egy csekély hozzájárulást, amely nagyban segít, hogy folytathassam a munkát.

 

VÉGE

 

 

A beszámoló előző részei:

http://goodethungary.blog.hu/2015/09/26/talalkozo_osi_belso_foldi_szakadar_civilizaciokkal_1_resz

http://goodethungary.blog.hu/2015/09/26/talalkozo_osi_belso_foldi_szakadar_civilizaciokkal_2_resz

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/talalkozo_osi_belso_foldi_szakadar_civilizaciokkal_3_resz

 

Az eredeti cikk angol nyelvű forrása:

http://spherebeingalliance.com/blog/ancient-earth-break-away-civilization-subterranean-council-meeting-ssp-alliance-debrief-part-1.html