Randy Cramer és Simon Parkes: Politikai viszonyok a Marson, az emberi tudatosság változása és a Föld bolygót uraló erők lassú széthullása – 2. rész

randy_simon_1.jpgNemrégiben a neves exopolitikai kutatónak, Alfed Lambremont Webre-nek skype-on keresztül sikerült összehoznia Randy Cramer-t és Simon Parkes-t egy közös „kerekasztal beszélgetésre”. Kettejük találkozójából egy nagyon érdekes beszélgetés kerekedett, ahol rengeteg témáról kifejthették véleményüket, összevethették saját, személyes tapasztalataikat és részletesen áttekinthették a jelenleg a Földön, a Marson és az űrben zajló folyamatokat. Ennek a beszélgetésnek a szerkesztett változatát szeretnénk most teljes egészében közzétenni.

 

A TUDATOSSÁG VÁLTOZÁSÁRÓL

 

Simon: Ez a folyamat, bár nagyon halkan és titokban indult, jó ideje zajlik már és folyamatosan épül fel. 2017-ben egy „mindent vagy semmit” ponthoz érkezünk, addig 2 kemény év vár ránk. Addig eldől, mennyire lesz kemény a váltás folyamata. Az emberek nem tudnak erről, de nagyon sok terv volt arra vonatkozóan, hogy elpusztítsa az életet a Földön – ezek közül egyik sem sikerült, az erre irányuló kísérletek mind egy szálig elbuktak. Voltak pl nukleáris bombák állomásokon otthagyott táskákban, vagy orosz nukleáris tengeralattjáró, amelynek beragadt a nyomógombja, és lehetne még sorolni. A lényeg, hogy nem sikerült az Új Világrendet felállítani. Az összeesküvés tagjai közül sokan látják már ezt és azt is, hogy ami be volt ígérve nekik, hogy majd egyszer a Föld új királyai és uralkodó elitje lesznek, az nem fog teljesülni. Ezért sok vérvonal család most elárulva érzi magát, a földi elit pedig szakadásnak indult. Sok család egyenesen a pisztolycsővel találta magát szemben.

 

A földi emberek tudatossága változik és emelkedik. Sokan kezdenek immunissá válni vagy tudatába kerülni a démoni entitások jelenlétének és befolyásának. A média is, ami egészen eddig az elit szócsöve volt, most elkezdett kérdezősködni, napról napra olyan dolgok kerülnek tárgyalásra, ami eddig elképzelhetetlen lett volna. Megjelentek a repedések a rendszer falain és ez egyértelműen jelzi, hogy a felemelkedési folyamat kezdetét vette. Az emberek egyre inkább kezdenek átlátni a varázslók trükkjein. Az elit ahhoz a varázslóhoz hasonlít, aki nagyon kevés trükkel él, de azt nagyon hatékonyan alkalmazza és mindig sikerül az „átverés”. Most azonban a közönség egyre inkább kezd rájönni a csalásra, észreveszi, hogy mindig ugyanaz a trükk pereg a szeme előtt és az elit egyre kevésbé képes századszor is eladni ugyanazt. Sok földönkívüli lény nem képes a teremtésre, csak másolni és reprodukálni képes újra és újra ugyanazt. És ha egyszer kifogynak a trükkökből, akkor nem képesek újat „alkotni”, és ekkor számukra a játék véget ér. Ez azzal jár, hogy egyre nagyobb pánikba esnek, és éppen ez az, amiért én azt mondom, hogy most egy veszélyes időszak következik.

 

Randy: Így van. Kétségtelen, hogy most a végjáték végjátékához érkeztünk. Alacsonyabb szinteken a globális irányítók már ellentétbe kerültek egymással. Sokan bíztak a náci genetikusok eredményeiben és a marsi kolóniákon „tenyésztett” génállomány sikerében, a Föld újrakolonizálásban és a hatalmuk megtartásában. Kiderült azonban, hogy az eredeti terv szerint nem minden családnak lett volna módja élni ezzel a lehetőséggel, sokan eleve ki lettek volna zárva ebből, és emiatt a családok szembefordultak egymással. Vegyük pl a Rockefeller családot, akik lassan kiszállnak az olajüzletből (akik szinte a kezdet kezdetétől fogva irányították azt – szerk.) Tegyük ehhez hozzá, hogy az USA haditengerészete, mely a világ egyik legnagyobb olajfelhasználója, saját anyahajóin és tengeralattjáróin tengervíz és hidrogén felhasználásával új energiahordozót fejleszt. Ha ezt a két tényt egymás mellé tesszük, világossá válik, hogy az olajüzletnek hamarosan örökre vége. Alternatív meghajtású autók és más technológiák kezdenek elterjedni (igaz egyelőre csak luxusjárművekben, vagy a többség által megfizethetetlen feltételekkel- szerk.) A történelem során most először láthatjuk, hogy a nagy banki, katonai, ipari családoknak nehézségeik támadnak. És elmondható, hogy összeomlásuk folytatódni fog.

 

AZ EMBERI FAJ FELEMELKEDÉSÉRŐL

 

Simon: A Naprendszer minden bolygója melegszik. Változás van és ez minden élőlényre hatással lesz a Naprendszerben. Mivel az emberiség jelenleg egy elnyomott és bebörtönzött faj, a mi fajunk változása lesz a legdrasztikusabb. Úgy mondanám, hogy „túlmelegedünk” majd e folyamat közepette, amit valaki bírni fog, valaki pedig nem.

 

A templomos lovagok csoportja pl levállt a szabadkőműves csoportról, és tagjai földalatti bázisokra költöznek, mert a lehető legrosszabbra számítanak. Abba a hamis hitbe ringatták őket, hogy megúszhatják e változások hatásait, sőt, nyertesen jöhetnek majd ki belőle. Ehelyett az derült ki, hogy nincs „jegyük” az eredeti tervben szereplő kimenekítésre. Ezeket a földalatti bázisokat újabban meg is lehet vásárolni, ugyanis az elit rájött, hogy több bázisa van, mint amennyire szüksége lenne. Úgyhogy eladtak párat, ezzel is pénzhez jutottak, aminek segítségével még egy kicsit tovább kihúzhatják.

 

Amikor a nácik elveszítették a II. világháborút, azzal tulajdonképpen békét teremtettek, mert az USA az újonnan szerzett technológiai és mentális fölényének tudatában annyira el volt telve önmagától és jövőbeni világhatalmi szerepétől, hogy rájött, senki a Földön nem rendelkezik ehhez fogható eszközökkel. Mégis, ettől a ponttól kezdve náci ideológia és szemlélet lett az uralkodó a vállalati és politikai vezető réteg körében. A nácik távirányítású, kamerával felszerelt fénybombát fejlesztettek már 1936-ban! 3-4 különböző csoport dolgozott rajta, egymástól függetlenül és egyik sem tudott a program egészéről. Az amerikaiak tokkal vonóval megszerezték ezt a technológiát és lemásolták azt. Aztán rábukkantak német földalatti bázisokra is, és azok mintájára kezdték építeni a sajátjaikat is. Fontos látnunk azt is, hogy a náci személet nem egyszerű ideológiává vált, hanem annak a mindennapos módszerévé, ahogyan az életet megszervezik a legapróbb részleteket illetően is. A parancsnoki és vezetői szemlélet ma teljes mértékben a náci mintát követi. Ez az alapja annak is, hogy vállalatok vesznek részt a politikai hatalom kiépítésében és támogatásában. (Csak idézni tudjuk Mussolini híres mondását, hogy a fasizmus nem más, mint a politikai és vállalati hatalom teljes összefonódása. Sajnos a tömegeknek a fasizmus szóra a régmúlt bakancsos, trappolós, barna inges, karlendítős képei ugranak be elsőre, pedig ha alaposan körbenéznének, és valóban megismerhetnék, hogy milyen cégekhez kell bemenniük dolgozni nap mint nap, és ezek a cégek honnan bújtak elő, szembesülhetnének azzal, hogy a fasizmus valójában a mai napig él és virágzik – csak most már teljesen természetesnek és magától értetődőnek hat - szerk.)

 

A Mars bolygó fontos láncot képez az „árja” vonalakkal kapcsolatban. Az őshonos marsi emberek ugyanis erősen kötődnek a náci árja ideológiához. Ez megint csak nem jelenti azt, hogy ők rossz emberek lennének, csak azt, hogy a történelmük kapcsolódik ehhez.

 

Millió évek óta tudott dolog, hogy az emberiség az idő egy pontján fel fog emelkedni. Amikor egy egész faj emelkedik fel, az hatalmas energiát hoz létre az univerzumban. Vannak olyan lények, akik csapdába estek. Ez azt jelenti, hogy megakadtak a fejlődésben, elveszítették annak a lehetőségét, hogy spirituálisak legyenek. Ezek a fajok adott esetben kihasználhatják ezt és előfordulhat, hogy az emberi faj „hátára felkapaszkodva”, ők is fel akarnak emelkedni. Ez egyébként nincs megengedve az univerzumban, és minden fajnak be kell tartania ezeket a szabályokat. Ugyanis nem emelkedhetsz fel egy másik faj hátán, amíg, hogy úgy mondjam, „nem hozod helyzetbe magad”. Vagyis tenni kell ezért a lehetőségért. A mantidek pl megakadtak a fejlődésben – és szeretnének fejlődni. A drákonidák viszont nem tudnak dönteni, mert annyira beleragadtak a saját helyzetükbe, a ceremóniáikba, rituáléikba, az „istent játszom” jellegű felsőbbrendű, „azt eszem meg akit akarok” viselkedésbe és uralkodásba. A drákonidák közül néhányan felismerték ennek a káros hatásait. Tudják, hogy mint fajnak, ha így folytatják tovább, nincs jövőjük. Ha nem változnak, a kihalás veszélye is valós lehetőséggé válik számukra. Változniuk kell és együtt kell működniük az emberekkel, és akkor ESETLEG kiszabadulhatnak ebből a helyzetükből.

 

Az egész felemelkedési folyamatot jó előre megjósolták és tudott dolog az univerzumban. Minden egyes lény, minden bolygón és galaxisban keresztül megy ezen a folyamaton és fejlődik. RENGETEG FAJ AKARJA, HOGY EZ MEGTÖRTÉNJEN A FÖLDI EMBERISÉGGEL. A legtöbb ember, aki nem akarja ezt, valójában emberi testbe inkarnálódott drákonida. Ők a legvégsőkig fenn akarják tartani a jelenlegi helyzetet. A drákonidák többsége mára tudatában van ennek, és tudják, hogy el kell indulniuk a változás útján és én úgy gondolom, hogy a drákonidák nagy része talán már ezen az állásponton van.

 

Mindeközben magasabb dimenziókból származó lények is érkeztek, akik mostanra egyszerűen elhajították a szabálykönyvet és segíteni akarnak a földi emberiségnek. Ennek ellenére még mindig nem avatkozhatnak be közvetlenül, hanem most gőzerővel azon dolgoznak, hogy kiegyenlítsék a játékteret és letakarítsák a játékasztalt. Nem nyerhetik meg a háborút az embereknek, de egyszerűbbé akarják tenni a helyzetet a „jófiúk” számára.

 

Randy: A jó szándékú fajoknak nincs megengedve, hogy direkt beavatkozzanak, DE ABSZOLÚT HATALMUKBAN ÁLL TISZTESSÉGESSÉ TENNI A JÁTÉKOT és e célból viszont közvetlen akciókat is indíthatnak. Úgy dolgoznak, hogy az nem minősül beavatkozásnak, de mégis maximálisan hatékonyak és a rendelkezések alapján a lehető legtöbb segítséget nyújtják a földi emberiségnek. Egy kicsit rendfenntartó szerepet is játszanak.

 

A Mars és a Föld bolygók tudatossága kapcsolatban áll egymással. Ők ketten ugyanis testvérbolygók, tudatosságukban és szemléletükben egyaránt. Millió évek óta kapcsolat van köztük és a jelenleg zajló harmonikus tudatosság emelés is összehangoltan zajlik.

 

Néhány faj valóban szeretne a mi hátunkon utazva felemelkedni és adott esetben még messzebbre is jutni, mit mi. Ez azonban nincs megengedve, mert nekik is aktív szerepet kellene vállalniuk, és részét kellene képezzék a probléma megoldásának. Nem lehetnek csak pusztán potyautasok.

 

A drákonidák szerepéről el tudom mondani, hogy egyre nagyobb számban látják be, hogy genetikai vonaluk egyre mélyebbre és mélyebbre süllyed. Mostanra annyira súlyossá vált a helyzet, hogy egymás társaságától is félnek. Annyira veszélyesek és rosszindulatúak, hogy ha egy szobába zárnád őket, akár egymást is képesek lennének megölni. Különösen igaz ez a ciakarokra, a királyi vérvonaluk tagjaira (a nagyméretű, szárnyas sárkány-lényekre – szerk.). Ők nagyon hosszú életűek és egyfolytában csak a megtévesztésre és csalásra játszanak. Változniuk kellene, de ők inkább a végsőkig kitartanak. A végkifejlet biztosan a vesztüket okozza majd, mert olyan hosszú ideje élnek így, hogy képtelenek a változásra. A drákonidák közül azonban valóban vannak, akik megelégelték az egészet. Felismerték, hogy semmi olyat nem hoztak létre, ami jó lenne, vagy segítené, jobbá tenné az univerzumot. Végig csak önzőek voltak és ahová betették a lábukat, ott pusztulást okoztak. Néhányuk még szégyelli is magát ezért!

 

Simon: A probléma mindezzel csupán az, hogy a reptiliánok a kezdet kezdetétől fogva tudták, hogy hová vezet ez a fajta viselkedésük, mégsem tettek ellene semmit. Úgy voltak vele, hogy majdcsak megússzák valahogy, hátha elmúlik a baj a fejük fölül.

 

A Mars és a Föld valóban nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. 960 000 évvel ezelőtt mindkettő nyitott, interplanetáris bolygónak számított. Az ősi romok hasonlósága és a hosszított koponyával rendelkező uralkodók képei is erről tanúskodnak. A marsi civilizáció nagy része egy katasztrófa miatt pusztult el. Az illuminátusok viszont újra akarták kolonizálni a Marsot, méghozzá elit vérvonalakkal szerették volna feltölteni. Erre szolgáltak a szuperkatona programok és a Mars Kolónia Társaság működése is ezt a célt szolgálta. Eredetileg a híres Koponya és Csontok társasága (Skull and Bones) állt a kezdeményezés élére. A múlt század elején, mikor Tesla űrhajót akart építeni, amivel majd a Marsra lehet utazni, a vállalkozás sikertelenül végződött, mert JP Morgan beszüntette a finanszírozását. Az újrakolonizálás terve pedig most már nem is fog sikerülni, mert 2012.12.21-én a pozitív idővonalra kerültünk.

 

Nagyon régen a Szíriusz A és B-ről érkező, magasabb tudatosságú emberek kolonizálták a Marsot. Ezek a magasabb létezők kapcsolatba léptek és kommunikáltak a földi emberekkel is. A Szfinx és a Nagy Piramis mind az ő nevükhöz köthetők, és ez az oka annak, hogy nagyon hasonló építmények találhatók a Marson. Értékes ásványok és fémek vannak a Marson, amelyek felkelthetik más fajok figyelmét, emellett pedig stratégiai fontosságú helyzete is van, onnan ugyanis szemmel lehet tartani a Holdat, más bolygókat és űrhajókat is. Az atmoszféra nagy része elpusztult, de nem teljesen. Nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen a testvérével, azaz a Föld bolygóval. Két esetben már nagyon közel voltunk ehhez, de végül nem sikerült a tervük és most már túl késő a számukra ezt véghezvinni.

 

A Marsot egy nukleáris bomba pusztította el, bizonyos területein még ma is mérhető a radioaktivitás. Valójában az történt, hogy a plejádiak egy öngyilkos katonai akciót hajtottak végre. Ez az akció egy bizonyos bázis ellen irányult. A résztvevők tudták, hogy öngyilkos akciót hajtanak végre és sikerült nagyon hatékonyan megoldani a helyzetet, a végkifejlet túlságosan is hatékonyra sikeredett. A marsi víz nagy része a Földre került (vannak olyan élőlények a Földön, amik eredetileg a Marson kezdtek fejlődni), és a robbanásban majdnem a Föld bolygó is elpusztult. A plejádiak valami hihetetlen módon harciasak, ami persze nem jelenti azt, hogy egyébként ne lennének jó emberek. A nukleáris bombájuk ősellenségeik, a reptiliánok ellen irányult és szintén egy olyan helyzetben voltak, amikor ki kellett egyenlíteniük a játékteret. Diplomáciai úton nem sikerült eredményt elérni, következett hát a katonai megoldás. Az is el kell mondjam, hogy az univerzum, úgymond jóváhagyta ezt az akciót, mert előtte minden más utat kipróbáltak és végigjártak és semmi sem hozott megoldást. A plejádiaknak sok karmája származott ebből és ezért sok plejádi inkarnálódott a Földre, hogy ezt a karmát kiegyenlítse. Egy csomó ártatlan lényt is megöltek e robbanásban, de ugye ismeretes a mondás: „néha ezreket kell megölni, hogy milliók életben maradjanak”...

 

Randy: A Marsot nem ölték meg teljesen, de tény, hogy ez a katasztrófa nagyon visszavetette az életet és az élőlényeket. A marsiak is felelősnek érzik magukat azért, amiért nem tudták időben abbahagyni a harcot. A Marson élő reptiliánokat nagyon megváltoztatta a katasztrófa, és ők azóta már törődnek a Mars bolygóval. Felhagytak a hódítással is és nem érdekli őket más bolygó, legalábbis azt a csoportot nem, akikkel én kapcsolatban kerültem. Ezzel együtt a reptilián felfogásnak még mindig nagyon fontos részét képezi a harc és a küzdelem, de lehetséges számukra, hogy fejlődjenek, túllépjenek a hibáikon és belássák, hogy nem az agresszió a legjobb módja a dolgok intézésének. Az őshonos marsi reptiliánok továbbra is harcolnak néha egymás között, de ehhez már nem használnak fejlett technológiájú fegyvereket, és e „lecsupaszított” küzdelem által próbálják megtisztítani magukat és kimunkálni magukból a gonosz hajlamaikat. Akkor küzdenek csak igazából, ha rákényszerítik őket. Egyáltalán nem használnak fejlett fegyvereket, úgy vélik, ha kell, akkor inkább büszkén halnak meg. Ők ezzel egy karmikus tisztításon mennek keresztül, de ez még mindig egy nagyon erőszakos és agresszív folyamat a számukra. Az északi részen élő masi reptiliánok nagyon erős kapcsolatot ápolnak a bolygó tudatosságával. Céljuk, hogy megőrizzék ezt a kapcsolódást, gyógyítják és terraformálják a bolygót. Vegetációt és vizet tartanak fenn a felszínen és gondozzák ezeket a területeket. Úgy vannak vele, „ha már elrontottuk, akkor javítsuk is ki a hibáinkat”. Nem számít nekik, hogy mennyi ideig fog tartani.

 

Természetesen, azért még most sem tudsz csak úgy simán közéjük menni és üdvözölni őket, mert még mindig nagyon erőszakosak és azon nyomban megennének. Normál esetben úgy kellene viselkedned, mint egy maori harcosnak, melldöngetve kellene közelítened feléjük, fennhangon hirdetve, hogy ki vagy és milyen bátor és hősies vagy, és küzdelemre kellene kihívnod az egyiküket. És csak miután elég hősiesnek találnak, azután tekintenek rád méltó, egyenrangú félként.

 

Simon: Tudomásom van róla, hogy él ott egy olyan reptilián csoport, amely nem használ energiafegyvereket, hanem ívelt pengéket hordanak maguknál.

 

Randy: Így van, pontosan. Én főleg velük voltam kapcsolatban. Ennek a törzsnek egyre inkább megváltozik a tudatossága. Tanultak a korábbi hibáikból. Egyszer a szolgálatom ideje alatt elkapták az egységünket és foglyul ejtettek minket... Mindenkin elvégeztek egy vértesztet és ekkor derült ki, hogy az én genetikám több reptilián vonást tartalmaz az átlagosnál, a vizsgálatok végén mondták el nekem, hogy „hohó, te sokkal inkább közülünk valónak látszol”. Azt mondták, hogy ez azt jelenti, hogy én az ő „rokonuk” vagyok, és ha ez így van, akkor a családjukhoz tartozónak kell engem tekinteniük. (Randy nagyon különleges genetikával rendelkezik, a haditengerészet földönkívüliekkel folytatott titkos projektje során még magzatkorában többszörös genetikai módosításokon esett át, és úgy került vissza később a biológiai édesanyja méhébe – szerk.) Meg akarták nekem tanítani a saját kultúrájukat, viselkedésüket és elvárták, hogy én is aszerint cselekedjem és viselkedjem. Egészen addig a pontig harcoltak a földi emberek ellen, de ez megváltozott, amikor kiderült, hogy van köztük olyan, aki reptilián vérvonalból származik. Ez nem csak az életemet mentette meg, de egy olyan helyzetbe is hozott engem, hogy megindulhatott egy kommunikáció a két faj között, mondván, hogy ebben az emberben megvan egy kicsi mindkét jellemzőből és így közvetíteni tud a két csoport között.

 

A reptiliánok kimutatták a szimpátiájukat felém, az egységem többi tagját viszont meg akarták ölni. Mondtam, hogy ez így nem fog működni, vagy mindenki életben marad, vagy engem is meg kell ölniük. Na ekkor kést szegeztek a nyakamhoz... Ez még inkább bizonyította számukra az elkötelezettségemet és velük való hasonlóságomat.

 

Simon: Én gyermekként átestem egy reptilián beavatási ceremónián, amelyet a reptiliánok kimondottan emberek számára találtak ki. Egy helyben kellett állnunk és kést dobtak a fejünk fölé. Nekünk pedig a markolatánál kellett elkapnunk a levegőben forgó kést. A legtöbb gyerek ösztönösen elszaladt a kés alól, és ezzel tulajdonképpen el is buktak, nem voltak alkalmasak a programban való részvételre. A penge és a kard nagyon fontos szerepet játszik a reptilián kultúrában, lásd pl a sziklába állított kardot a Merlin mitológiában. Randy, a nyakadra szorított kés egy ceremónia része volt, egy teszt, amiben a bátorságodat tették próbára. Ha elbuktál volna ezen és nem bizonyultál volna elég bátornak, ott helyben levágták volna a fejed. De átmentél és ezzel elfogadtak, felismerték a bátorságodat.

 

Az olvasóknak szeretném elmondani, hogy én képes vagyok az ún. lélekolvasásra (soul reading), meg tudom állapítani, hogy kiben milyen arányban találhatók meg a különböző (földönkívüli) fajok génjei. Számomra tehát nyilvánvaló volt, hogy benned reptilián gének vannak és nagyon örülök, hogy te magad hoztad fel ezt. Igen, meg tudom erősíteni, benned az átlagnál több reptilián vonás található, ezért érted őket ennyire jól, ezért tudod ilyen kiválóan leírni és értelmezni a viselkedésüket, gondolkodásmódjukat.

 

Randy: Nagyon ritkán beszélek erről, mert nagyon személyes élmény ez a számomra még most is. Az emberek egyáltalán nem értenék meg ezt. Ahogy átmentem azon a bizonyos teszten, az érzelmi, mentális, fizikai és minden más egyéb értelemben megváltoztatta az életemet. Napokig kikötözve lógtam egy pódiumon, amelyre ki voltam feszítve, mire levágtak onnan. Később értettem meg, hogy ez nem kínzás volt, hanem a stressztűrő képességemet akarták tesztelni ezzel. Válaszokat akartak kapni tőlem és megnézték, hogy miközben eljuttatnak a tűrőképességem határára, vagyis abba az állapotba, ahol már egyáltalán nem tudok hazudni nekik, abban az állapotban milyen válaszokat adok a kérdéseikre. Azon a ponton egyébként már sem kedvem, sem lehetőségem nem volt hazudni, vagy megtéveszteni őket. Azt is tudtam, hogy csak akkor menekülhetek meg, ha az abszolút igazságot és csak is az igazságot mondom nekik. Alvásmegvonással és más módszerekkel is teszteltek és a folyamat során a tudatom kinyílt egy addig számomra ismeretlen tartományba, és ott többet láthattam meg magamból, a valódi, igazi énemből, mint addig bármikor. Talán furcsán hangzik, de hálás vagyok nekik és megtisztelve érzem magam, hogy a reptiliánok méltónak találtak arra, hogy tanítsanak engem miután átmentem a teszten. Összesen 6 hónapot töltöttem náluk, közöttük éltem, amiért áldottnak és kiváltságosnak érzem magam.

 

A reptiliánok furcsának találták, hogy én egy idő után megkedveltem őket. Kíváncsiak voltak és meg akarták érteni, hogy miért. Megkérdezték tőlem, hogy miért vagyok ott egyáltalán. Azt válaszoltam, hogy azért, mert szolgálatot teljesítek és a feladatomat kötelességem megfelelően végrehajtani.

 

Simon: Én úgy gondolom, hogy tágabb értelemben kérdezhették tőled ezt. Meg akarták érteni a nagyobb képet, hogy milyen cél miatt kerültél közéjük illetve a Mars bolygóra. Sok reptilián képes a telepatikus kommunikációra és képes egyenesen az emberek fejébe hatolni, tehát, ha akarták volna, rögtön megtudhatták volna a válaszokat, de ez nem az ő módszerük, amúgy is ellenkezett volna a szabad akarattal. Ők inkább a fizikai teszt révén akarták megtudni rólad, hogy érdemes vagy-e. Ez alapján fogadtak el és adtak neked hozzáférést a fajukhoz, hogy ennek révén érezd a megbecsülésüket.

 

VÉGSŐ GONDOLATOK

 

Randy: Egyre közelebb és közelebb kerülünk a földönkívüliek létezésének nyilvános, hivatalos bejelentéséhez. Én úgy látom, hogy Simon személye is bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az emberiség tudatossága fejlődik. Ő ugyanis politikus, még ha kicsi, helyi szinten is tevékenykedik, akkor is igaz, hogy az emberek úgy választották meg (ráadásul kétszer), hogy tudtak az előéletéről, földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalatairól. Szerintem az emberiség nagyon jó munkát végez ebben a kérdésben, lépésről lépésre haladunk előre és fejlődünk.

 

Simon: Az USA következő elnöke valószínűleg konzervatív lesz. Legalább is a belső körök számításai szerint. A pénz Jeb Bush oldalán áll, egyszersmind ő lenne az, aki a leginkább visszavetné a közzététel folyamatát. Én úgy gondolom, akár 2-3 évvel is. Azonban lehetségesnek tartom, hogy egy eddig ismeretlen ember is előálljon és beszálljon a ringbe az elnöki székért folytatott versengésbe. Nem biztos, hogy ő nyerne, de elindíthatna bizonyos folyamatokat, tendenciákat, szavazatokat vehetne el és nem várt irányba tolhatná a választást.

 

Külső források (az űrből) az mondták az amerikaiaknak, hogy addig fogják kényszeríteni és tolni őket előre a közzététel felé, amíg valóban meg nem teszik azt. Nem sok választása maradt tehát az amerikaiaknak és nem is nagyon tudják befolyásolni az eseményeket ezzel kapcsolatban. Eddig mindig különböző határidőket kaptak, amiket nem tartottak be és folyamatosan tolták ki az időpontokat minél későbbre. NA, ENNEK MOST VÉGE! Lesz nyilvános bejelentés és hivatalos forrásból fog érkezni. Azt kell mondjam, nem jöhet elég korán, és minél előbb jön, annál jobb.

 

VÉGE

 

A beszélgetés első része itt olvasható:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/randy_cramer_es_simon_parkes_politikai_viszonyok_a_marson_az_emberi_tudatossag_valtozasa_es_a_fold_b

 

A fenti cikk ennek a videónak a szerkesztett átirata:

https://www.youtube.com/watch?v=bc0RIUsWWUQ

 

Kapcsolódó írások:

Randy Cramer:

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/01/randy_cramer_17_ev_katonai_szolgalat_a_marson_es_a_szakadar_civilizacio_fajnemesito_marsi_koloniaja_

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/01/randy_cramer_17_ev_katonai_szolgalat_a_marson_es_a_szakadar_civilizacio_fajnemesito_marsi_koloniaja__316

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/05/randy_cramer_a_titkos_urprogram_szuperkatonaja

 

Simon Parkes:

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/23/simon_parkes_illuminatus_csaladba_szulettem_kapcsolatban_allok_a_reptilian_fajjal_es_a_mantid_lenyek

http://goodethungary.blog.hu/2015/07/05/simon_parkes_a_reptilianokrol_mantidekrol_a_foldonkivuliek_beavatkozasarol_es_az_emberi_faj_felemelk

http://goodethungary.blog.hu/2015/07/05/simon_parkes_a_reptilianokrol_mantidekrol_a_foldonkivuliek_beavatkozasarol_es_az_emberi_faj_felemelk_974

http://goodethungary.blog.hu/2015/07/16/simon_parkes_eletem_es_egy_hihetetlen_tortenet_a_bibliai_idokbol