A Drákonida Szövetség követelőzik miközben egy súlyos titokra fény derül – Corey Goode

draco_kissinger_kicsi.jpgHelyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről értesül. Emellett fontos bejelentés a Gaiam TV közelgő új műsoráról Corey-val a tovább után.

 

Gonzales alezredesnek rendkívül sűrű napjai voltak amíg én távol voltam. David Wilcock-kal videointerjúkat forgattam egy készülő műsorsorozathoz, ami hamarosan a Gaiam TV-n lesz sugározva. Nyilvánvalóan nagyon fontos volt, hogy ezt a munkát is zavartalanul végezhessem és ezáltal az információim szélesebb közönség elé kerülhessenek. Eredetileg az volt a terv, hogy 5 epizódot forgatunk, és ezzel vége is az egésznek. Nem számítottam rá és meglepetésként ért, hogy át kellett esnem egy második átvilágítási procedúrán is, amelynek során a Gaiam TV csapata a saját jól ismert kutatóit kérte fel, hogy újból kikérdezzenek, leellenőrizzenek és megbizonyosodjanak a hitelességem felől. Az első pár nap forgatás után végül úgy vélték, hogy megbízhatnak bennem, és megbizonyosodhattak arról, hogy nem már korábban ismert tényekkel állok elő és nem kell félniük attól, hogy a bolondját járatom majd David Wilcock-kal és az ő forrásaival.

 

Ez teljesen érthető a részükről. A Gaiam TV csapatának hitelességét növeli, hogy nem akarják nevüket adni és nem akarnak beállni olyan személyek mögé, akikben esetleg végül csalódniuk kell majd. Alaposan kikérdeztek azokról az információkról, amiket már korábban közzétettem és igyekeztek kiszűrni a csalás, megtévesztés legkisebb jelét is. Erősen kellett koncentrálnom és az egész videofelvétel folyamata nagyon új élményt jelentett nekem, a stúdióval, a személyzettel és azzal a ténnyel sem volt könnyű megbirkóznom, hogy amíg én távol vagyok, olyan események zajlanak, amikkel nem lehetett megvárni a visszaérkezésemet.

 

Nagyon kimerülten érkeztem aztán haza és extrém fájdalmaim voltak. Nemrég vállműtéten estem át, így az egész ottlétem és a felvételek ideje alatt nagy fájdalmakat éltem át. Mindenki nagyon megértő volt velem és megengedték, hogy vállfájdalmaim miatt a felvételek között hosszabb szüneteket tartsunk.

 

Rengeteg témát érintettünk, de a 4-ik nap végére nyilvánvalóvá vált, hogy a titkos űrprogramról átadott információknak, a múltbéli és jelenlegi tapasztalataimnak szinte még a felszínét sem kapargattuk. Így aztán az a döntés született, hogy legalább 52 epizódot fogunk készíteni, és a Gaiam Tv egy teljesen új műsort is fog ehhez indítani "Cosmic Disclosure" címmel. Ennek első epizódja Július 21-én, kedden kerül bemutatásra.

 

Gonzales visszaérkezésem után szinte azon nyomban kapcsolatba lépett velem és tájékoztatott néhány egészen friss és nagy léptékű fejleményről. Távollétem alatt ő a helyemre lépett, és részt vett két fontos Föderációs Tanácsok közötti találkozón. Néhány nappal később egy, az otthonomhoz közel lévő helyen végül találkoztam Gonzales-szel, aki rövid, de nagyon informatív beszámolót tartott nekem.

 

Elmondta, hogy amíg távol voltam, részt vett a Drákonida Szövetség találkozóján, ahol ugyanaz a kb 4,5 méter magas fehér bőrű királyi vérvonalhoz tartozó reptilián volt jelen, akivel korábban én és a biztonsági személyzetem is találkoztunk. Jelen volt ezen a találkozón egy reptiliánokból álló őrség, továbbá mantid és rovarszerű lények, illetve egy emberekből álló küldöttség is, akik a 200-ak Bizottságának elnökségének képviselőiként mutatkoztak be.

 

Gonzales elmondta nekem, hogy előzetesen talán túlzott magabiztossággal tekintett e találkozó elé és most úgy érzi, hogy tartozik egy bocsánatkéréssel nekem. Elmondta, hogy a múltkori beszámolómat és leírásomat a drákonida vezérrel történt telepatikus kommunikációmról pusztán a túlzott félelemreakciómnak tudta be, és annak, hogy korábban nem volt megfelelő tapasztalatom ilyen félelemkeltő lényekkel való kapcsolatfelvételben. Korábbi nem-emberi lényekkel történő kommunikációim során ugyanis nem volt részem ilyen jellegű tapasztalatban.

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/16/a_drakonidak_vezetojenek_alkukiserlete_es_a_hatterhatalom_kozelgo_osszeomlasanak_reszletei_corey_goo

 

Gonzales alezredes viszont korábban már számos reptilián és reptoid típusú lénnyel került kapcsolatba, de ahogy most elmondta nekem, még őt is teljesen felkészületlenül érte egy ilyen típusú lénnyel való közvetlen találkozás. Ennek a 4,5 méter magas királyi vérvonalhoz tartozó drákonidának csökevényes farka és szárnyai voltak, amik nem voltak elég nagyok ahhoz, hogy ha esetleg küzdelemre kerülne sor, akkor hasznukat tudná venni. Ez ugyanis egy nagyon és izmos, rendkívül félelmetes megjelenésű lény volt, a jelenléte pedig semmiféle máshoz nem volt hasonlítható. Mindkettőnknek ugyanazzal a névvel és titulussal mutatkozott be, mindkettő bizalmas információnak számít jelenleg.

 

Mivel a családom ellen nemrégiben történt néhány irányított és rettegést kiváltó incidens, megegyeztünk, hogy tartunk egy második találkozót is, ahol részletesebben átbeszélhetjük a találkozón elhangzottakat. Így aztán a második beszélgetésünk sokkal nyugodtabb körülmények között zajlott, Gonzales pedig próbált megnyugtatni engem az otthonomban történt az események miatt.

 

Ezen incidensekről hamarosan közzé fogok tenni egy hosszabb jelentést. Az otthonomban ugyanis nemrég magas, északi típusú földönkívüliek törtek be, két alkalommal is. Ennek okait és hogy miért lett ez megengedve, részletesen ki fogom fejteni. Be fogok számolni továbbá a Titkos Úrprogram Szövetség Tanácsával lefolytatott megbeszélésről is, amely közvetlenül kapcsolódott e két esethez. Nagyon feldúlt voltam és egy kis összezördülésre is sor került köztem és a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsa között. Ezekről külön is be fogok számolni hamarosan.

 

Gonzales találkozójáról a következőket tudtam meg. Ő és 4 fős intuitív empatákból álló személyzete nagyjából ugyanolyan helyszínen találkozott a drákonida delegációval, mint amilyenben én az ugyancsak 4 fős személyzetemmel együtt részt vettem korábban. Bár Gonzales-ék találkozójára egy sokkal kisebb helyiségben került sor, amelyet nyilván okkal választottak ki, hogy így a Drákonida Szövetség delegáltjai taktikai előnyhöz jussanak. Nem tudom, hogy pontosan hol került sor erre a találkozóra, de valószínűleg, akárcsak az elmúlt alkalommal, a helyszín ezúttal is valahol az USA dél-nyugati részén lehetett.

 

A legutóbbi Drákonida Szövetséggel tartott találkozón, melyen én is részt vettem, egy kék gömbben érkeztem meg. A Titkos Űrprogram Szövetség személyzete akkor már jelen volt, a tetőn vártak engem, miközben egy 15 méter hosszú moduláris elemekből álló űrhajó elhúzható, nyitott ajtajai mellett álldogáltak. Gonzales a mostani találkozóra ugyanilyen típusú űrhajóval érkezett. A támogató személyzete 4 emberből állt, kiszálltak a hajójukból és elindultak az épület belseje felé.

 

Gonzales és biztonsági csapata egy folyosón haladtak ami teljesen üresnek és csendesnek tűnt, majd egy idő után az intiutív empaták egy terem felé mutattak és kézjelekkel jelezték, hogy érzésük szerint egy delegáció éppen ott várakozik rájuk. Amikor már majdnem a folyosó végére értek, Gonzales megpillantott egy ismerős arcot. Azt mondta, hogy megismerte ezt az embert a jellegzetes arckifejezéséről és tátott szájáról. Ez az ember aztán bemutatkozott nekik, jellemzően erős akcentusa, „kókadt” szemei és ősz, göndör haja van. Gonzales elmondása szerint ez az ember egy jól ismert agytröszt, annyi globális szervezetet hozott már létre és annyi amerikai elnöknek volt tanácsadója, mint senki más a világon. Jól ismert támogatója az Új Világrendnek és a különböző depopulációs / népességcsökkentő programoknak.

 

(Szerk.- Nem szeretnénk vakmerő találgatásokba bocsátkozni, hogy ki lehetett ez a személy, de hát a cikk olvasása után szinte majdnem teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Henry Kissinger-ről van szó. Ha ez igaz, akkor beigazolódhatnak Cobra szavai is, aki elmondta, hogy jelenleg 4 ember van, aki látható a Föld emberisége számára, és akik valójában ember-drákonida hibridek. Ők Dick Cheney, Donald Rumsfeld, id. George Bush és... Henry Kissinger.)

 

kissinger_kicsi.jpg

A harmadik világra vonatkozóan a népesség csökkentése a külpolitika legfontosabb prioritásai között kell, hogy szerepeljen” - Henry Kissinger

 

A bemutatkozás után ez az ember elvezette Gonzales csapatát egy lezárt hotel előcsarnokába, ahol újra csak öltönyös emberek vártak rájuk, és egy lezárt bárpult mellett ácsorogtak, 3-an voltak. Ez az úriember bemutatta a másik hármat és úgy hivatkozott rájuk, hogy ők a 200-ak Bizottságának elnökei, majd ecsetelni kezdte, hogy ezt a találkozó milyen szabályok szerint fog lezajlani.

 

Gonzales eközben mozgást látott az előcsarnok másik részében és 3 különböző lényt pillantott meg, akik valamiféle alakzatba sorakoztak fel. Gonzales és a biztonsági személyzet tagjai egyaránt úgy érezték, hogy az egész jelenet nagyon teátrális és előre megrendezett volt. Az elnök, aki eddig végig beszélt, félrehívta Gonzalest és azt mondta neki, hogy ha ő és társai szeretnének élve távozni erről a találkozóról, akkor sokkal nagyobb tiszteletet kell mutatniuk és sokkal jobb diplomatának kell lenniük annál, mint amit a legutóbbi, balul sikerült Bolygóközi Vállalati Konglomerátum marsi kolóniáján tett látogatáskor bemutattak. Ezúttal ilyen viselkedés semmilyen módon nem lesz tolerálva és rossz esetben e megbeszélés a saját vagy társai gyors halálával is végződhet.

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/30/jelentes_egy_marsi_kolonian_tett_latogatasrol_corey

 

Gonzales elmondta, hogy miután ilyen drámai módon figyelmeztetve lettek, ez az ember átvezette a társaságot egy nagyobb előcsarnokba, és itt figyelt fel ugyanarra a dohos vizeletszagra, amit én is éreztem a korábbi találkozó alkalmával. A Titkos Űrprogram Szövetség delegációját 280 cm magas félelmetes kinézetű reptilián harcosokból álló őrség kísérte, kezükben széles pengéjű kardot tartva. Gonzales elmondta nekem, hogy ő és intuitív empata kísérői egyaránt érzékelték, hogy ez az egész csak egy megfélemlítő színjáték akart lenni azért, hogy demonstrálják, a drákonida vezető nem szenved a bátorság hiányától...

 

A reptilián őrség mögött mantid és inszektoid lények álltak, csendben kísérték őket, laza formációban. A legutóbbi találkozó alkalmával ezek a lények, egyfolytában jöttek-mentek körülöttünk. Gonzales ekkor vette észre, hogy a fehér bőrű drákonida vezető állt a sor elején. A csapat a királyi lény elé vonult és arra vártak, hogy az elnök elvárásai alapján, meghajoljanak előtte. Gonzales azonban ezt nem tette meg, hanem továbbra is egyenesen állt.

 

Ott álltak e 4,5 méter magas drákonida szörnyeteg előtt, és a kommunikáció azon nyomban kezdetét vette. Gonzales elmondta nekem, hogy teljesen felkészületlenül érte annak a behatolásnak az ereje, amit a drákonida mentális kommunikációja kifejtett a homlokára és a frontális lebenyére. Teljességgel sokkolta ennek az intenzitása és abban a pillanatban tudta, hogy jelentésem a múltkori esetről valóban helytálló volt. Addig a pontig ugyanis biztos volt benne, hogy csak eltúloztam a dolgot. Ahhoz hasonlóan, amit én is tapasztaltam, Gonzales elmondta, hogy a reptilián királyi lény szemei folyamatosan váltogatták a színüket (sárga és piros színben) és emellett a függőleges pupilláinak mérete is megváltozott és egy bizonyos ponton mindkét szeme teljesen feketévé vált.

 

Ez a találkozó azonban más volt, mint a korábbi. Ők most nem tárgyalni érkeztek ide. Az egész színpadias előadást azért rendezték meg, hogy demonstrálják hatalmukat és erejüket. A drákonida királyi lény átadott Gonzales-nek néhány nagyon komoly követelést és közölte vele azt is, hogy amennyiben a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Szövetség nem kapitulál előttük, abban az esetben ők ezt háborús cselekedetnek fogják értékelni, mely a Drákoinda Szövetség és azok FELJEBBVALÓI ellen irányulnak majd.

 

Megdöbbentő volt hallani, hogy a drákonida vezér feljebbvalókat említett, ugyanis a drákonidák általában sosem felejtenek el emlékeztetni mindenkit, hogy ők és csakis ők vannak a totemoszlop tetején, ők jelentik a dárda hegyét és egyes egyedül ők állnak a birodalmuk hatalmi piramisának csúcsán. Voltak korábban is bizonyítékaink és hírszerzési információink arról, hogy a drákonidák valójában nagyon félnek és egy még náluk is nagyobb erő szolgálatában állnak, de még soha nem hallottuk ezt az információ közvetlenül a „kígyó szájából”.

 

A drákonida király ezután hangosan megismételtette Gonzales-szel azt, amit átadott neki, így megbizonyosodott róla, hogy mindenki értesült a kommunikáció tartalmáról. Más hírszerzési információk világossá tették számunkra, hogy korábbi találkozóik és felajánlásuk, miszerint emberi csatlósaikat és alacsonyabb rangú szövetségeseiket beáldozzák cserébe azért, hogy a Gömb Szövetség szabad elvonulást biztosítson a számukra a Naprendszer köré vont karanténon túlra, mindez óriási belharcokhoz és szakadáshoz vezetett a saját alárendeltjeik körében. A mostani találkozó az erődemonstrációt szolgálta, hogy megpróbálja egyesíteni, megerősíteni a szétszakadóban lévő szövetségüket.

 

Most ugyanez a drákonida lény Gonzales-en keresztül követelésekbe csomagolt fenyegetéseket intézett a Titkos Űrprogram Tanácsához és a Gömb Szövetséghez. A követelés lényege az volt, hogy a Drákonida Szövetség minden tagjának szabad elvonulást, az emberi csatlósaiknak pedig kegyelmet járjanak ki, és hogy biztosítékot kapjanak arról, hogy a jövőben, amikor az emberi lények átveszik majd a Naprendszer felügyeletét, nem indítanak ellenük megtorló akciókat.

 

A fehér drákonida vezető azt szándékozta tolmácsolni felénk (kétséget kizáró módon), hogy megvan az erejük ahhoz, hogy csapást mérjenek és háborút robbantsanak ki a Föld bolygó felszínén. Tolmácsolta továbbá azt is, hogy teljes mértékben felkészültek erre az eshetőségre is. Elmondta, hogy a Gömb Szövetség nincs tisztában a drákonidák INTERDIMENZIONÁLIS FELJEBBVALÓINAK valódi erejével, akik most jelen vannak és készek a Drákonida Szövetség oldalán harcba bocsátkozni, ahogy az a birodalom több millió éves próféciáinak jövendöléseiben is le van írva.

 

Kérkedni kezdett azzal, hogy a feljebbvalóik azok a lények, akik valamilyen módon az egész interdimenzionális/mesterséges intelligencia jelentette fenyegetés mögött állnak, és ez az intelligencia az ő szövetségesük és korábban már egész galaxisokat hajtott uralma alá. Gonzales elmondta, hogy a fehér drákonida ezeket a kérkedő, hencegő állításait ugyanazon a színpadias/teátrális módon adta elő, majd mielőtt befejezte volna kommunikációját, elengedte Gonzales elméjét, megfordult és nehézkes léptekkel kicsoszogott a szobából a reptilián őrséggel és az inszektoid delegációval az oldalán.

 

Az elnök ezután visszakísérte Gonzales-éket ugyanazon az útvonalon, amelyen érkeztek és közben azt magyarázta, hogy milyen komoly a helyzet és hogy mennyire fontos a Föld felszíni lakossága számára, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség beleegyezzen és elfogadja az előbb bemutatott feltételeket. Azt állította továbbá, hogy így egy jó lehetőség kínálkozik egy győztes/győztes típusú megoldásra, és mindezt figyelmen kívül hagyni hasonlóan ahhoz, ahogy az amerikaiak teszik a terroristákkal való egyezkedés során, rendkívül hátrányos következményekkel járna a bolygó felszínén élő lakosság számára. Gonzales azt válaszolta, hogy elege van a drámából és színpadi előadásból, és ő jelenleg nem akar mást, csak elhagyni végre az épületet, kiszellőztetni a sajgó fejét, beszállni az űrhajóba és elhúzni a helyszínről.

 

Mikor végre találkozhattam Gonzales-szel texas északi részén, nagyokat hallgattunk és megpróbáltam összekötni a szálakat. Gonzales elmondta nekem, hogy sikerült megölniük néhány magasabb kasztból származó reptiliánt, sőt sikerült megtartaniuk és megőrizniük is a testüket úgy, hogy azok nem tudták elpusztítani magukat (ezek szerint lehetséges, hogy általában egyfajta önmegsemmisítő mehcanizmust alkalmaznak? - szerk.). Ugyanis volt valamiféle technológia, ami a legtöbb esetben elpárolgott a reptiliánok tetemeiből. Ezután elemezni kezdték a megmaradt testeket és rájöttek valami nagyon zavarba ejtő dologra.

 

Gonzales ekkor hátradőlt a székében és elégedett fél mosollyal pásztázta az arcomat, kíváncsian szemlélve, hogy vajon rájövök-e magam is, mit is takar ez valójában. Azt mondta:

 

"a testeik telis-teli voltak nanorészecskékkel/nanorobotokkal!"

 

Ez volt a valaha látott legfejlettebb mesterséges intelligencia, amivel élő szövetekben találkoztak. Ekkor feltettem a nyilvánvaló kérdést: " Akkor ezek szerint a drákonida birodalom tagjai egyszerűen mesterséges intelligenicával fertőzött AI "próféták"? Gonzales válasza az volt, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mesterséges intelligencia próféták-e vagy csak szövetségesei a mesterséges intelligenciának. Ezt egyelőre nem tudjuk még. Hozzátette, hogy "a feljebbvalóikról szóló információ kulcsfontosságú jelentőséggel bír, ugyanis ezzel megerősítést nyert, hogy a drákoindák valójában nagyon-nagyon félnek és alárendeltjei más valóságokból vagy más dimenziókból származó lényeknek". Elmondta, hogy a drákonidák valószínűleg az uraik és parancsolóik számára gyűjtik az emberek által termelt "érzelmi energiát" (az ún. "loosh"-t) és ebből csak valamennyit tartanak meg saját maguknak. A drákonidák ennek érdekében éteri síkon élő lényekkel működhetnek együtt, vagy legalábbis eszközként használják őket, esetleg valamilyen éteri technológiákat alkalmazhatnak, hogy irányítsanak embereket és más velük szövetséges földönkívüli lényeket. Elmondta nekem, hogy ez egy nagyon kényes és fontos információ, aminek megszerzéséért hosszú évek során már nagy árat fizettek.

 

(Szerk. - Na, ez valóban kulcsfontosságú információ lehet, hiszen kb 1,5 évvel ezelőttig ilyesmiről csak nagyon keveseknek lehetett tudomásuk. Lehetséges, hogy Corey-ék most azokról a lényekről szereztek „hivatalosan” tudomást, akiket Cobra csak „Chiméra csoport” névvel illetett? Cobra szerint ők a drákonidák valódi feljebbvalói, és bár humanoidok, fejlettebb technológiájuk és tudásuk révén valójában ők a drákó birodalom elöljárói. Ők a kiborgizáció és a „hogyan dúsítsuk a testünket különböző kütyükkel” típusú transzhumanista ideológiák elterjesztői, előszeretettel ötvözik az organikus testet technológiai eszközökkel, ami révén persze uralkodhatnak az egyedek fölött. Ha ez valóban igaz, akkor az durva egyezést mutat Corey és Cobra információi között és eléggé hasonlít a Jupiter Felemelkedése c. filmben mutatott helyzetre is, ahol Balem Abrasax parancsokat osztogat a szárnyas hüllő alattvalóinak. A Chiméra csoportról nagyon jó összefoglalók találhatók itt:

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/07/a-chimera-bukasa-cobra-0707.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/az-olajdollar-vege-ingyen-energia-es-az.html#.VZ_CrvnQNYo)

 

Gonzales elmondta továbbá, hogy ezeket a fenyegetéseket nagyon komolyan kell venni és korábban is pletykáltak arról, hogy különböző hamis zászlós (pénzügyi és terrorista) műveletek vannak tervbe véve, hogy minél több loosh-t, vagyis érzelmi energiát gyűjtsenek össze a Drákonida Szövetség és feljebbvalóik számára. A Drákonida Szövetség tárolja ezt az energiát és egy hatalmas háborúra készül.

 

Gonzales szerint a Földi Szövetségben nagyon sokan beszivárogtak és hogy az oroszok nagyon dühösek lettek, amikor megtudták, hogy emögött az összeesküvés azon mesterkedései állnak, hogy létrehozzanak egy Új Világrend 2.0-t. Gonzales szerint az oroszoknak és szövetségeseiknek terveik vannak arra vonatkozóan, hogy ezt a hibát korrigálják és a beszivárgókat eltávolítsák, valamikor a közeli jövőben.

 

Jelentés vége.

 

 

A jelentés második részében részletesebben is beszélek majd a Földi Szövetségbe történt beszivárgásról, hamis zászlós műveletekről. Gonzales időközben első alkalommal részt vett egy humanoid lények részvételével zajló Szuper Föderációs Konferencián, ahol elnökként volt jelen. Ezen az összejövetelen beszámolt néhány érdekes információról, azokkal a pozitív földönkívüli csoportokkal kapcsolatosan, akik hónapokkal ezelőtt itt ragadtak a Föld köré húzott karantén "fogságában".

 

Sokan e pozitív csoportok közül csupán azért vannak itt, hogy tanulmányozzák a bolygó óceánjait és dzsungeleit, és egyáltalán nem akarnak beavatkozni a civilizációnk életébe és semmilyen szinten nem akarnak belekeveredni a mi ügyeinkbe. Ezek a csoportok kérelmezték, hogy engedjék ki őket a Föld köré vont karanténból. Lassan ugyanis kifogytak a készleteikből és utánpótlásaikból, emellett emberi és negatív szándékú földönkívüli csoportok elkezdtek rájuk vadászni, hogy megszerezzék hihetetlen fejlett technológiáikat. Az ő ügyük is előterjesztésre került ezen a konferencián.

 

Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a Gaiam TV-n Július 21-én kedden útjára indul egy újabb műsorfolyam "Cosmic Disclosure" címmel (valószínűleg ebben az adásban lesznek bemutatva azok a digitális „fantomképek” is, amiket Wilcock és Corey egy hivatásos grafikussal készíttet az Avian-okról és gömb lényekről, folyamatosan egyeztettek a képek készítése közben, tehát nagyrészt Corey részletes leírásai alapján pontos, „hivatalos” képünk lesz a Gömb Szövetség lényeiről - szerk.). Az eső 2 epizód ingyenes lesz! Azok, akik figyelemmel szeretnék követni a további 50 epizódot is, 99 cent-ért feliratozhatnak a első hónapra, majd havonta kb 10 dollár fejében megnézhetik majd a többi epizódot is, ha rákattintanak a Gaiam TV banner-jére, vagy az alábbi linkre.

 

Minden egyes jelentkező után havonta kapok majd egy kis összegű hozzájárulást, ami lehetővé teszi számomra, hogy az általam közölt információk továbbra is ingyenesen elérhetőek legyenek a honlapomon.

 

Itt tudsz feliratkozni a Gaiam Tv-re: http://www.gaiamtv.com/?cid=aff:amb:cg:al000

 

Elindítottunk továbbá egy online webáruházat, ahol Titkos Űrprogram logóval és a Kék Avianok Üzenetével díszített pólókat lehet vásárolni. Ez az egyik mód, amivel támogatni tudod a www.spherebeingalliance.com oldal üzemeltetését, emellett terjeszteni tudod azt az "Üzenetet", hogy legyetek sokkal szeretetteljesebbek, megbocsátóbbak, emeljétek tudatosságotokat és rezgéseteket. Ezek a pólók kiválóan alkalmasak, hogy a témába vágó beszélgetésre sarkallják az embereket, és a körülötted élőket.

 

SphereBeingAlliance.com webáruház: http://spherebeingalliance.com/store

 

Megértem, hogy ezen a területen mozgolódó emberek számára a pénz tabunak számít és visszatetszést kelt, ha valaki ilyen kezdeményezéssel áll elő. Azonban mivel a munkámat elveszítettem és jelenleg nincs semmilyen más keresetem, bármit megteszek, amivel biztosíthatom a családom boldogulását, és ez a kezdeményezés számomra pozitív dolognak tűnik. Gonzales anyagi ellenszolgáltatást kap azért a munkáért, amit végez. 6-ik és 9-ik denzitású lényekkel dolgozni - akik mindent csak egy utazásként élnek meg és mindent a karma szemszögéből látnak - azonban egészen más. Bármilyen tőletek érkező hozzájárulást, akár Pay Pal, akár a Gaiam TV-re való feliratkozás, akár a webáruházból történő vásárlás formájában érkezik, nagyon szívesen fogadok és hálás vagyok érte.

 

A cikk forrása:

http://spherebeingalliance.com/blog/the-lt-col-gonzales-ssp-council-delegation-briefings-part-1.html