Simon Parkes: A földönkívüliek beavatkozása, reptiliánok, mantidek, plejádiak és az emberi faj felemelkedése - 2. rész

 

simonp_kicsi.jpg

Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon” weboldal fórumozóinak kérdései alapján született meg. Az interjú szerkesztett változata következik a tovább után.

 

MINDENKÉPPEN AJÁNLOTT OLVASMÁNY!

 

31. A földönkívüliek a telepátia során már fényévekről „hallják” a gondolatainkat, vagy közel kell legyenek hozzánk, hogy olvasni tudjanak a gondolatainkban?

 

Néhány ezer mérföld távolságból már lehetséges a gondolatolvasás

 

32. A gondolatainkkal tényleg okozhatunk változást a világban?

 

Igen, de sokat kell gyakorolni hozzá. Pl néhányan meditálnak, légzőgyakorlatokat, mély légzéseket végeznek. A gyakorlatok sikeressége attól is függ, hogy mennyire haladtál előre a fejlődésedben. Ha úgy érzed valamiről, hogy rossz, akkor nem csak egyszerűen akarnod kell megváltoztatni, de el is kell hinned, hogy képes vagy megváltoztatni és az a változás meg fog történni. Hinned kell ebben.

 

33. Ha az USA-é a legfőbb hatalom a bolygó életének alakításában, mik a legfőbb erősségei és gyengeségei?

 

Obama elnök nemrégiben eltávolította a hadsereg néhány parancsnokát, mert azok megtagadták, hogy esetlegesen atombombát robbantsanak fel. Nem ez az első alkalom, hogy ilyesmi történik. Itt van pl Hillary Clinton iráni „balesete”. A hírekben és tudósításokban arról számoltak be, hogy a gépe kényszerleszállást hajtott végre. Ez csak részben igaz. Valóban le kellett tenniük a gépet, ugyanis Hillary testőrségének vezetője meg akarta gyilkolni a gépen Hillaryt. Azt gondolta, hogy így véget vethet egy magasrangú összeesküvő életének. Sajnos ő húzta a rövidebbet, hiszen a többi testőr végzett vele, de nagyon közel járt ahhoz, hogy megölje Hillary Clintont. Ez egyfajta figyelmeztetés is volt az elit tagjai számára. Tanúságul azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ha egyéni gondolataink találkoznak más hasonló ember gondolataival, akkor az képes megváltoztatni a dolgok menetét. A testőrparancsnok ebben az esetben úgy érezte, hogy ő ilyen módon tud hozzájárulni az emberiség felszabadításához, de kollektív szinten nem kell mindannyiunknak fegyvert szereznünk, elbarikádoznunk magunkat, és ellentámadásba lendülnünk. Ez sajnos olyan, mintha tűzzel akarnánk tűzet oltani.

 

34. Nagyon sokan tudják, hogy gondolatainknak teremtő ereje van, így az emberiség egyfajta TEREMTŐ is. Mégis sokan el vannak tévelyedve. Miért?

 

Azért, mert a számtalan genetikai beavatkozás után nagyon kevés ember emlékezett a valódi eredetére. Mára azonban sokkal több ember van „felébredt” állapotban, akik tudják, hogy a kollektív víziójuk képes változást hozni. Sokan rákapcsolódhatnak ezekre a víziókra azok közül is, akik még „nem ébredtek fel” teljesen. Tudjátok, „egy kis csepp szörp is be tudja színezni az egész kancsó vizet”. A felébredettek hatására több ember „kényszerül” arra, hogy magába nézzen, kérdéseket tegyen fel és felfedezze a valódi világ történéseit és ennek alapján saját maga választhatja a másik utat. Jelenleg pontosan ez történik és én úgy gondolom, hogy az emberek jó munkát végeznek e tekintetben.

 

35. A Spirituális Tanácsok szervezetei a magasabb frekvenciákon léteznek?

 

Nagyon sokféle tanács létezik. Az elmúlt 7-8 év során több olyan csoport is a Földre irányította a figyelmét, akik évezredeken keresztül nem foglalkoztak különösebben az emberiséggel. Egy tanácsba szerveződtek, és itt most humanoid lényekről van szó, akik úgy érezték, hogy nem volt fair elvárni a karantén alá helyezett és rabságban lévő emberiségtől, hogy olyan döntést hozzon meg, amelyre nincs rálátása, mert le van láncolva és nincs a megfelelő információk birtokában. Fizikailag nem avatkozhatnak be a történésekbe, ezért aztán más módszerekhez kellett folyamodniuk. Erre szolgálnak pl az Ufo észlelések is. A másik módszer pedig, hogy saját „ügynökeiket” juttatják le a bolygóra, ami azt jelenti, hogy földi emberi testbe inkarnálódnak. Ez rendkívül nagy áldozat tőlük, hiszen sokszor nem is igazán passzolnak a földi testükbe. Sajnos számukra az jelenti a legfőbb veszélyt, hogy maguk is elfelejtik, hogy miért is jöttek ide igazán. Az egyik legfőbb kérdés, hogy ők tudatára ébrednek-e vállalt feladatukra, és reaktiválni tudják-e magukat. Még nem történik ez olyan nagy számban, mint kellene, de kétségtelen, hogy nagyon nagy számban vannak ilyen „csillagmagok” jelenleg a Földön. Különösen igaz ez a gyerekekre. Közülük sokan azon nyomban felébrednek 2-3-4 évesen, ezért nem lehet őket programozni, és ellenállnak minden erre irányuló kísérletnek. A Földön uralkodó elit gyakorlatilag háborút folytat a gyerekek ellen. Elmekontrollal, energetikai lényeken keresztül, vagy szónikus fegyverekkel támadja őket. Erre szolgálnak a vakcinák, és fluorid a fogkrémben, stb. Az emberiség ugyanis ébredőben van, az elit ezért mindent megtesz azért, hogy ezt a folyamatot késleltesse.

 

36. A multidimenzionális lények a fizikai világokból származnak, vagy ott élnek?

 

Igen, ezek a lények valaha lakták a különböző fizikai világokat is. Ha minden a terv szerint halad, akkor az emberiség sikeresen eljut a 5D-6D-7D-be. Ez az emberiség választásától is függ. Attól még, hogy magasabb dimenzióban létezel, még van tested, csak az egy energetikai test lesz. Néhány ilyen lény számára ez olyan, mintha egy házban lakna, legalábbis mi egyszerűen egy struktúrának érzékelnénk azt. Más lények láthatatlanok és egyszerűen a „levegőben laknak”, ugyanis ezt választották. Ez tulajdonképpen függ a lények történetétől is és hogy honnan származnak, mert minél inkább kötődnek a természethez, annál kevésbé van szükségük fizikai testre. Általánosságban igaz az, hogy minél inkább kötődnek a fizikai világhoz, annál kevésbé tudják elengedni azt.

 

37. Egyetértesz azzal, hogy ha minél inkább fejlődünk spirituálisan, annál kevésbé tudnak ránk hatással lenni? Ez jelentené a mi szabadulásunkat?

 

Lényegében igen. A jövő útja az, hogy az embereknek egyre inkább el kell távolodniuk a fizikai világ kényszerítő közegétől, és el kell kezdeniük mások helyett saját magukban bízni.

Hinniük kell benne hogy a jó szándék képes megváltoztatni az idővonalakat, és a fizikai valóságot. Összesen 3 millió embernek kell „felébredni” ahhoz, hogy megindulhasson a változás és MÁR ELÉRTÜK EZT A SZÁMOT! Innentől kezdve ezt a folyamatot nem lehet megállítani, ettől kezdve meg kell történnie a változásoknak. A kérdés csak az, hogy mennyire lesz kemény és durva az átmenet.

 

38. Hamarosan kiszabadulhatunk az arkhónok uralma alól?

 

Nehéz kérdés, de ha akarjuk, akkor igen. Rajtunk múlik.

 

39. Mi áll a transzhumanizmus elmélete mögött? Ray Kurzweil idézete a szingularitásról: „a kövek, fák, és minden más intelligens számítógépekké válnak. Abban a pillanatban elkezdhetünk terjeszkedni a univerzum többi része felé. Nanotechnológiát fogunk használni, mely mesterséges intelligenciával fog működni... Ezek kirajzanak majd és az univerzum anyaga és energiái után fognak kutatni, amit aztán hasznosíthatunk és általa kiterjeszthetjük az Emberi Gépek Civilizációjának intelligenciáját. Szóval létezik Isten? Erre azt mondanám, hogy még nem létezik”

 

A jövő evolúciója elsősorban nem technológiai értelemben fog eljönni, hanem spirituális evolúció lesz, ami az elmében és tudatosságban fog bekövetkezni. A kövek és fák valóban felfoghatók a Föld bolygó adattárainak, hiszen rajtuk keresztül hozzáférhetőek ezek a kódok. Az evolúció gépi koncepciója azonban teljesen hibás. A technológiának minden esetben kéz a kézben kell járnia a spirituális fejlődéssel.

 

40. Egy interjúdban azt mondtad, hogy „Isten nem a te apád – ahogyan az a keresztény tanításokban szerepel - és ennél fogva hazudott neked”.

 

Ezt én nem a keresztény tanítások alapján állítottam, hanem az édenkertben elhangzottak alapján. Ez a történet ugye arról szól, hogy Isten kiűzte Ádámot és Évát az édenkertből. Hát melyik szerető isten tenne ilyet? A válasz visszavezet minket a sumér agyagtáblákhoz, amikben az áll, hogy az emberi fajt az Annunaki, vagyis a reptilián faj teremtette, és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk nekik. Valójában egyáltalán nem ez a helyzet. A reptiliánok vezére/királya NEM a mi istenünk és nem a mi teremtőnk. Ádám és Éva mitologikus története valójában a 2 csoportra szakadt emberiséget jelképezi. Ezért van pl az a két bázis a Marson és a Holdon (Ádám és Éva a nevük). Ez az egész az édenkertben történt exodusra utal illetve arra a mitologikus történetre, miszerint a zsidók elhagyták Egyiptomot, továbbá arra is, ahogy az emberek elhagyták a Földet. A valóságban ugyanis Ádám és Éva kivezette az emberiséget, mert rájöttek, hogy az a lény (a reptilián király), aki istenüknek hívta magát, valójában nem az ő istenük és teremtőjük.

 

Elmagyarázom, mit is jelent valójában a bibliában szereplő „Mennyei Király” kifejezés. Kb 5-6 település volt az ősi Mezopotámiában és Dél-Amerikában, amelyet MENNY-nek vagy ÉDEN-nek (Heaven) neveztek. Az Éden nevű település reptilián királya volt a „mennyek királya”. A reptilián király kérdése az volt, miután lelepleződött: „Ki mondta neked, hogy nem isten a te apád? Hogyan jöttél rá erre?” Merthogy egy megtévesztés volt ez a részéről az emberi faj irányába. Az exodus története emellett vonatkozik a reptiliánokra is, ugyanis a reptilián csoport is kétfelé szakadt. Az egyik csoport fenn akarja tartani az elnyomást és a földi karantént, a másik pedig ki akar törni ebből az állapotból. A sumér mitológiában található Enki és Enlil története ugyanerről szól, 1 apa és 2 fiú.

 

41. Lesz-e valamilyen konkrét Esemény, ami megemeli az emberek kollektív tudatosságát vagy ez egy folyamat lesz?

 

Az események már elkezdődöttek és folyamatosak lesznek. Bizonyos fizikai események fognak történni és ezek szinte kényszeríteni fogják az embereket arra, hogy válasszanak, hogy melyik oldalra állnak. Történni fog valami, ugyanakkor ez nem földönkívüliekkel kapcsolatos esemény lesz. Ez pedig fel fogja gyorsítani a folyamatot, főleg azok számára, akik azt mondják majd, hogy nem akarnak többé részesei lenni a régi rendszernek. Ez egy energetikai változás lesz, de nem lesz annyira jelentős, mint a 2012. december 21-e volt. A Nap fontos szerepet játszik ennek a frekvenciának a szabályozásában. Ennek a folyamatnak/átállásnak természetesnek kellene lennie és ha a földönkívüliek túl hamar beavatkoznának, akkor az a szabad akarat megsértése lenne, tehát óvatosan kell lépniük e felé. Ezért inkább hullámokban fognak egymás után bizonyos események bekövetkezni, ezek viszont nem teljes mértékben természetes folyamatok lesznek.

 

Ezen események bekövetkeztét arra tervezték, hogy gyorsabban rendezzék át a földi „játékteret”, ugyanis nem hagyhatják, hogy kifussunk az időből. Minél hamarabb olyan helyzetbe kell hozni az emberiséget, hogy képes legyen egy döntést hozni. Ha néhány éven belül nem tudjuk ezt meghozni, akkor már késő lesz.

 

42. Lesznek-e olyanok, akik minden energetikai változás ellenére visszautasítják majd a fejlődés ezen folyamatát – és lesz-e olyan, aki egyáltalán nem tud és nem is akar majd alkalmazkodni ehhez?

 

Igen, lesznek ilyenek és ők sterillé fognak válni, nem tudnak majd gyermeket szülni és nemzeni. A természet ilyen módon fogja „leszabályozni” ezen emberek tovább szaporodását, mivel annyira más frekvenciát fognak hordozni, hogy addigra az alapvetően különbözni fog majd a bolygó rezgési szintjétől. Szinte kiveti majd őket a bolygó, úgy mintha nem lennének többé a részei. Tulajdonképpen a természetes evolúció részeként az ilyen emberek kihalnak majd.

 

Pszichológia értelemben is bekövetkezhet majd összeomlás, néhány ember egyszerűen megőrül majd, hiszen képtelenek lesznek a váltásra.

 

43. CERN szerepéről már sokat hallottunk. Vannak „barátaink” akik segítenek?

 

Igen, segítenek nekünk. A CERN egy hatalmas energiát előállítani képes berendezés. Az abban végbemenő folyamatok képesek lennének lelassítani az emberiség felemelkedési folyamatát. Pl Egy azték királyi leszármazottnak azt mondták, hogy a CERN különösen Dél-Amerikára képes lenne egy nagyon erős negatív hatást kifejteni. Ez az azték leszármazott aztán elhelyezett bizonyos tárgyakat régi romoknál és ezzel valójában ő állította meg a működését, hiszen a kritikus időpontban, 2012. 12. 21-én nem működött a részecskegyorsító. Ha működésben lett volna, akkor ez az úriember egész biztosan meghalt volna e művelet következtében. Hivatalosan a sötét anyagot ill. Higgs-bozonokat keresnek ott, de ezek a magyarázatok csupán arra szolgálnak, hogy elvakítsák a kutatókat. A képlet ott hibádzik ugyanis, hogy a CERN-t egy konzorcium építtette, amelynek ugyebár részvényesei vannak. Ki fektetne több millió fontot egy olyan projektbe, amelyért nem jár ellenszolgáltatás? Beláthatjuk, hogy üzletemberek nem tesznek ilyet.

 

Az igazság az, hogy az USA kényszerítette az összes szövetségesét, hogy emeljék meg „fekete költségvetésüket” és ily módon finanszírozzák a CERN megépítését. Ez az egész berendezést és a hozzá tartozó kutatólabort az USA működteti. Szerencsére a kritikus időpontban nem működött, de nem adták fel. Most éppen Japánban akarnak építeni egyet, mivel Japánt sikeresen térdre kényszerítették. A 2011. 03. 11-i cunami előtt nettó exportáló országból nettó importálóvá váltak. Az sem mindegy, hogy lineáris, vagy kör alakú részecskegyorsító lesz, mert különböző célokra lehet használni őket. A japánok egyelőre hezitálnak, hiszen nem akarják és nem tudják kifizetni az egészet, így aztán földrengések kirobbantásával zsarolják őket.

 

44. Igaz-e, hogy néhány embernek magasabb dimenziós lények segítenek?

 

Mielőtt erre válaszolnék, egy kis helyzetjelentéssel kell kezdenem. Az USA-ban Kennedy elnök után teljesen mindegy, hogy demokrata vagy republikánus jelölt nyer. Ott ugyanis ez a szabály, egyáltalán nem a nép választ és mindkét fél gyakorlatilag ugyanahhoz a körhöz tartozik. Angliában pl egészen más a helyzet. Obamát tehát oda helyezték az elnöki székbe, ráadásul másodszor is nyert. Mindenki azt gondolta, hogy ő lesz majd, aki felfedi az Ufo-k létezését. Akik ezt várták, azoknak részben igazuk is volt.

 

Az elmúlt 30 évben 5-6 nagyon súlyos eseményt is terveztek és próbáltak véghezvinni. Netanyahu izraeli elnök pl pár évvel ezelőtt elrendelte Irán megtámadását, azonban az izraeli hadsereg főparancsnoka, a légierő parancsnoka, és a titkosszolgálat parancsnoka is megtagadta a parancsot, egy legálisan választott elnök közvetlen parancsát. Ugyancsak vissza kell utalnom Hillary Clinton pár évvel ezelőtti iráni látogatására. Irán miniszterelnökéhez utazott (aki egyébként szintén tagja az illuminátusoknak). Irán spirituális vezetője nem tudott a látogatásról (őt viszont NEM az illuminátus irányítja) Teherán felett aztán a testőrségének parancsnoka meg akarta ölni Hillary-t, méghozzá úgy, hogy egy kézifegyverrel rálőtt, sőt a pilótákat is le akarta lőni. Végül testőr társai lőtték le a testőrparancsnokot. Köztudott, hogy a testőrsége sosem a CIA, vagy az NSA tagjaiból, hanem mindig a haditengerészet tagjai közül kerül ki. Ahogy már említettük, a hírekben kényszerleszállás és repülőgép baleset szerepelt. Hillary tulajdonképpen azért vesztette el az állását, mert a testőrparancsnok tudta, hogy a tervek szerint Hillary lenne az USA következő elnöke. A testőrparancsnoknak egy magasabb szintű „lény” üzente, sugallta, hogy ölje meg Hillary-t. A hírekben utána megemlítették, hogy a testőrparancsnok meghalt, de ennek helyszínéül nem a repteret, hanem egy kiképzőbázist jelölték meg.

 

Jelenleg tehát az elit egymás ellen és más csoportok ellen is harcol. Felelős emberek a tagjai ezeknek a csoportoknak, akik úgy döntöttek, hogy nem akarnak többé diktatúrában élni, és szabad akaratukból hozták meg ezt a döntést. Magasabb dimenziós lények sugallatára fogalmazódott meg a felismerés a testőrben, hogy kicsoda Hillary valójában és milyen tettekért felelős, ez alapján pedig szabad akaratából választotta, hogy tesz ellene valamit.

 

45. Mi a lélek definíciója? Lehet-e birtokolni a lelket másvalakinek?

 

A lélek az, aki valójában vagy. Más nem birtokolhatja, de elfoghatja, bebörtönözheti.

 

46. Mikor a lélek elhagyja a testet, akkor ki lehet az, aki megpróbálja csapdába csalni?

 

Egy bizonyos technológiával és az elme erejével képesek csapdába csalni ott a lelkeket, de csak és kizárólag negatív lények tesznek ilyet. A lélek csak akkor hagyja el a testet, mikor érzékeli, hogy nem képes többé fenntartani azt. A lélek tehát pontosan tudja, hogy mikor fog a test meghalni és még azelőtt kilép, mielőtt maga a test meghalna. Nem a halállal lép ki, hanem egy hajszálnyival előtte, ugyanis a lélek nem tud egy halott testben megmaradni. Ki kell lépnie tehát onnan, mielőtt a fizikai halál bekövetkezik. Ezután visszamenne a forráshoz, de ekkor „elkapják”, aminek következtében energetikai emlékezetét „kitörlik” és visszaküldik a Földre, hogy reinkarnálódjon egy újabb testbe. Így aztán semmi emléke nem lesz az előző életeiről. Sok feltaláló nem fedez fel semmi újat egész élete során, hanem egyszerűen „emlékezni kezd”, újrakapcsolódik elmúlt életeivel és használni kezdi pl 200 000 évvel ezelőtt meglévő fejlettebb technikai tudását.

 

A tudósok ezt a géneknek tulajdonítják és az igazság az, hogy ha egy családba pl sokan tudnak 5 éves korukban zongorázni (pl John Lennon-ék), akkor az azt jelenti, hogy a család régebben elsősorban zenével foglalkozott. Valószínűleg tehát emlékeznek régi életükben megszerzett tudásukra. 3-4 évesen nem játszhatsz zongorán, ez fizikai képtelenség. Egyszerűen arról van szó, hogy ilyenkor az emlékezeted jön vissza. A mi Földünk jelenleg egy börtönbolygó. Semmi mást nem teszünk, csak ellátjuk a reptiliánokat negatív energiával.

 

47. Hogyan kerülheti el a lélek, hogy a „fehér fény” csapdájába essen?

 

Kondicionálva vagyunk arra, hogy haladjuk a fehér fény felé. NE TEDD! Ha fehér fényt látsz, az csapda, el kell fordulnod a fehér fénytől és pont az ellenkező irányba kell haladod. Ott valószínűleg újból fehér fénybe ütközöl majd, és ez üldözni fog téged. Azt kell hangoztasd, hogy „ODA AKAROK MENNI, AHONNAN ÉRKEZTEM, A FORRÁSHOZ”. Ha visszatérsz a forráshoz, mindenre emlékezni fogsz. Mindenkinek ezt kellene tennie, mert ha mindenki így tenne, mindenki emlékezne, nem követné el ugyanazokat a hibákat újra és újra. Jelenleg mindig mindent újra kell kezdenünk az elejétől egy új testeben. Sokkal jobb lenne, ha minden tudást újból elő tudnánk hozni és hozzá tudnánk adni az előzőleg megtanultakat a jelenlegi tudásunkhoz. Hatalmas fejlődést lehetne elérni pusztán azáltal, ha inkarnációink során nem veszítenénk el az emlékezetünket.

 

48. Hogyan lehet a fehér fény csapda, ha annyi halálközeli élménnyel rendelkező ember számol be az ott megtapasztalt szeretetről és további életükre kifejtett pozitív hatásról?

 

Nem minden halálközeli élményre igazak a fenti megállapítások. Az egész halálközeli élmény (fehér fény, stb) sok esetben egy fabrikált élmény, valójában egy hazugság.

A legtöbb ilyen halálközeli élményen átesett ember nagyon őszinte szándékú és nem is velük van a baj abban, hogy fenntartják a hazugságot. A baj ugyanis odafent van.

 

49. Igaz, hogy NEM minden reptilián követi a negatív irányvonalat?

 

Ez igaz! A drákonidák a legnegatívabbak közöttük, a Földön azonban léteznek „ŐSHONOS REPTILIÁNOK” is. Emellett van egy harmadik csoport is, amely egy másik csillagrendszerből érkezett. Ők tág értelemben mindannyian negatívak az emberiség irányába, de ahogyan az emberek körében, úgy közöttük is vannak „lázadók”, akik saját tanításaik, kultúrájuk és rituáléik ellenében cselekednek. Ők rendkívül nehéz helyzetben vannak, mert a tudatuk össze van hangolva. Ezek a „lázadó” reptiliánok szeretnék felvenni a kapcsolatot az emberiséggel, és nem akarnak ártani nekünk. Fizikai formában is tenni szeretnének a jó érdekében. Törődnek az emberekkel és meglepő dolgokra lennének képesek, de jelenleg háborúznak a reptilián többséggel. Ráadásul nem mehetnek többé vissza hozzájuk.

 

Ha az emberi fajt felszabadítják, vagy felszabadítja magát, az megadja a lehetőségét más fajoknak is (pl a reptiliánoknak, de más távoli fajoknak is), hogy átgondolják evolúciójuk további menetét és esetleg éljenek a kínálkozó lehetőséggel, ha azt választják, hogy hozzánk hasonlóan fejlődni akarnak. Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy a reptiliánok ki lesznek zárva a Földön zajló fejlődés további menetéből.

 

(szerk. megjegyzés - Nemrég Cobra is említette egy interjúban, hogy a reptilián forma meglehetősen elterjedt a galaxisunkban, és a hüllő fajok kb 10-15%-a jóindulatú. Cobra már korábban elmondta, hogy a távol-keleten működő és a bolygó pénzügyi felszabadításáért küzdő Vörös Sárkány Társaság eredetileg a drákonidák pozitív frakciójából alakult. A híres hipnoterapeuta, Barbara Lamb is megosztotta egy furcsa élményét, amikor is a Simon által említett reptiliánok közül egy materializálódott a szobájában az éjszaka közepén. Megfogta Barbara kezét és telepatikus úton közölte vele, hogy nem minden reptilián rosszindulatú. Később elmondta, hogy e lény szemébe nézve jóindulatú jelenlétet érzékelt.

https://www.youtube.com/watch?v=Lw0i4VK-Aj8

 

Emellett érdemes megemlíteni az Inuaki, a bennem élő reptilián c. könyvben szereplő fehér bőrű, reptilián hibrideket is:

http://www.shp.hu/hpc/userfiles/ezopszicho/inuaki1.pdf

Bár ezt a fenti könyvet sokan hiteltelennek tartják, Bartha Gizella egy írásában szintén beszámolt a fentiekhez nagyon hasonló lényekről:

http://www.spiritufo.ditro.hu/fenykontaktak-koezlesei/11-magyar-fenykontaktak/52-kontakta-kapcsolat-az-inuai-es-sziriuszi-fenylenyekkel

 

Janet Kira Lessin is említette egy nagy, dinoszaurusz méretű, nőnemű reptiliánnal való találkozását, amelyre egy tengeralatti katonai bázison került sor. Egy nagyon bölcs entitás jelenlétét érzékelte ebben a „sárkányszerű” lényben.

https://www.youtube.com/watch?v=SBAyaGvIRBY

 

És végül megemlítenénk Kisteleki Géza egészen kiváló előadását is, amelyben sok minden más mellett szintén szót ejtett a reptilián lényekről, kiemelve, hogy nem kell mindenáron démonizálni őket:

https://www.youtube.com/watch?v=tLtnWaNkofE

 

Természetesen azért nem fogunk rögtön örömódákat zengeni a hüllőkről, de ezekből is látszik, hogy nem fekete-fehér a képlet, az élet sokkal bonyolultabb ebben a tekintetben is, de azért továbbra is mindenkit óvatosságra intenénk.)

 

50. Az Ószövetség istenéről és Jézusról

 

Valaha több földönkívüli uralkodó is élt a Földön, akik felosztották a területet különböző szektorokra. Mikor az emberiség fejlődésnek indult, az uralkodás formáinak is változnia kellett. Az uralkodó reptilián „isten image" elavulttá vált, az emberi szellem ugyanis egyre jobban fejlődött. Elő kellett állni tehát egy új uralkodási formával és kellett találni egy új „ikont”.

 

Jézus programja nem teljesen az volt, amit az uralkodók akartak. Eredetileg egy dupla átverésnek indult, de végül elkezdett a program a fennálló rendszerük ellen dolgozni. E megváltozott vallási program segítségével az emberiség elkezdett másképp tekinteni az istenségre. Jézus programját, hogy úgy mondjam, kívülről „meghackelték”, így az végül sokkal előnyösebb lett az emberiség számára. A római birodalmat azért hozták létre, hogy a kereszténység elterjedjen az egész bolygón, emlékezhetünk, hogy a birodalomban mindenhol bevezették, de természetesen a legfőbb tanokat egy eltorzított változatban terjesztették el.

 

51. Mária Magdolna szerepéről

 

Mária Magdolnát kiválasztották arra, hogy egy hibrid gyermeket szüljön meg (akinek Jézus volt az apja). Egy ilyen vérvonal felhasználásával lehetőség nyílik az emberiség tudatosságának megváltoztatására, de fel lehet használni pl arra is, hogy eltérítsék ettől a céltól. Minden attól függ, hogy kik és hogyan használják fel ezeket a vérvonalakat. Hihetetlen mértékű földönkívüli anyagot tartalmaz az ilyen hibrid gyermekek teste. Nemcsak a DNS-ük más, hanem az ilyen emberek teste képes másképp rezonálni a 3D-ben, sőt a 4D-ben is.

 

52. Mit jelent a felemelkedés?

 

Fejlődést. Lassan jutottunk el idáig és most az emberiségnek meg kell hoznia a döntését.

Nemcsak a földi embereknek, HANEM AZ EGÉSZ KOZMIKUS EMBERI FAJNAK. A lyrai, plejádi, szíriuszi emberek lejöhetnek majd és segíthetnek ebben. Továbbá a mantid faj is szeretne fejlődni. Az egész tehát a lélek fejlődéséről szól. Az embereknek rá kell jönniük, hogy becsapták őket és hazudtak nekik. Vezetőik évezredek óta ellenük dolgoztak és most újra kell értelmeznünk magunkat, társadalmunkat, kormányainkat.

 

Keletkezni fog egy vákuum, amikor kiűzik a régi isteneket a Földről és esetleg fennáll a veszélye annak, hogy odakintről valamilyen negatív csoport átveszi a helyet és megmentőként mutatkozik majd be. Ez a „csöbörből vödörbe” esete lenne, így aztán magunknak kell cselekednünk és nem odakintről várni a segítséget.

 

Jelenlegi világunk értékrendjét messzire el kell hajítanunk és nyílt, őszinte módon kapcsolódhatunk majd pozitív fajokkal, de kizárólag szabad akaratunkból, és előtte megfelelően tájékozódva tehetjük meg mindezt.

 

Vége.

 

 

Az interjú 1. része:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/simon_parkes_a_reptilianokrol_mantidekrol_a_foldonkivuliek_beavatkozasarol_es_az_emberi_faj_felemelk

 

Az interjú eredeti angol nyelvű változata:

https://www.youtube.com/watch?v=w6dxXAAAIp4

 

Simon Parkes weboldala:

http://www.simonparkes.org/

 

Kapcsolódó cikk:

http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/simon_parkes_illuminatus_csaladba_szulettem_kapcsolatban_allok_a_reptilian_fajjal_es_a_mantid_lenyek