Cobra MEGERŐSÍTETTE Corey hitelességét!

cobra_blog.jpgA blog szerkesztői töredelmesen bevallják, hogy bár igyekeztek eddig Corey minden fontosabb írását lefordítani és közzétenni, bizonyos okok miatt a hitelességét nem tudtuk (nem mertük) 100%-osan elfogadni - bár azért igyekeztünk kiállni mellette. Így aztán óriási megerősítésként érkeztek nemrég Cobra szavai Corey-ról. Ez nagyon jó hír mindenki számára, akinek fontos az igazság, hiszen így lassan-lassan összeérnek a szálak. Mostantól igyekszünk többet fordítani és kicsit kevesebbet kételkedni:) Cobra elismerő szavai Corey-ról a tovább után.

 

Cobra:

 

"Szeretném a támogatásomról biztosítani Corey/GoodET-t. Ő más szóhasználattal él, és a nézőpontja is kicsit eltér az enyémtől, de alapjában véve ugyanarról a dologról beszélünk.

 

Az, hogy a különböző informátorok különböző szavakat használnak és más stílusban írnak kulcsfontosságú, ugyanis bizonyos kulcsszavak egyes emberek tudatát felébreszthetik, míg ugyanezek a szavak más emberek esetén egy rejtett elmeprogram hatását indíthatják be. Ezért a Fény erői több különböző informátoron keresztül szivárogtatják ki az információkat, méghozzá a személyiségek/írói stílusok olyan széles skáláján mozogva, amennyire csak lehetséges.

 

Különösen kedvelem Corey-tól a következő idézetet:

Nekünk azonban nem a negatívumokra, hanem a pozitívumokra kell koncentrálnunk, hogy annyi közös vonást fedezhessünk fel, amennyit csak lehet, hogy ez is közös nevezőre hozzon bennünket.”

 

Ha a kulcsfontosságú belsős információk terjesztése ilyen pozitív módon folytatódik a jövőben is, akkor nagy dolgokat érhetünk el.

 

Igen, Cobra vagyok a http://2012portal.blogspot.hu/-ról. Folytatni fogom a információk közzétételét a saját blogomon, és alkalomszerűen ezen a fórumon is kommentálni fogok. Évek óta ez a legígéretesebb fórum, mely létezik.

 

Corey még nem vette fel velem a kapcsolatot, de itt lenne az ideje, hogy végre egyesíthessük erőinket”

 

 

Cobra fenti hozzászólásai a The One Truth fórumon hangzottak el:

http://jandeane81.com/threads/5178-Secret-Space-Program-ET-Federation-Delegation-amp-MILAB-quot-Experiencer-quot-GoodETxSG-quot-Q-amp-A-quot?p=841914035&viewfull=1#post841914035

 

Köszönjük olvasónknak, 20121221-nek, hogy felhívta a figyelmünket erre a tényre és megosztotta a linket!

Címkék: Cobra