Kolóniák és bázisok a Holdon – Corey/GoodETxSG

hold_kicsi.jpg

Corey az előző cikkben említett marsi bázisok után ezúttal a Holdon található kolóniákról és bázisokról számol be, emellett az USA hadseregének titkos katonai űrrepülőgép programjairól is részletesen beszél. A beszélgetés ezúttal is Michael Salla kérdéseiből és hozzáfűzéseiből lett összeállítva.

 

1. A híres távolbalátó Ingo Swan egyszer elmesélte, hogy meztelen embereket/földönkívülieket látott a Hold felszínén. Van-e belélegezhető légköre a Holdnak, vagy legalább bizonyos területein található-e ember számára megfelelő levegő?

 

(Szerk. megjegyz. - A távolbalátás (remote viewing) egy módszer arra, hogy az öt érzékszervünk által jelenleg nem elérhető dolgokat érzékeljünk. A távolbalátás tudományosan megalapozott, nagyjából mindenki által megtanulható eszköz, melyet a fegyveres és bűnüldözési intézmények és a Szakadár Civilizáció intézményei is alkalmaznak és fejlesztenek. Az első híresebb távolbalátók Harold Puthoff és Ingo Swan voltak. Ezt a képességet bizonyos fokon az agykontrollban is oktatják. A technika nyugati elterjedése Ron Hubbardhoz, a szcientológia megalapítójához köthető.)

 

Több tucat földönkívüli csoport rendelkezik úgymond "nagykövetséggel" a Holdon. Elképzelhető, hogy a távolbalátók képesek voltak észlelni őket. Általában a Holdon tartózkodók egyenruhája, öltözéke olyan, hogy messziről úgy tűnhet, mintha nem viselnének semmit. (Én magam is gyakorló távolbalátó vagyok, és saját tapasztalatból tudom, hogy sok esetben érdekes módon fordítja le az agyunk a távolbalátás során "érzékelt" képeket). Egy nagyon vékony légkör található a Holdon, méghozzá a napos oldalától távol eső területeken, elsősorban lent a kráterekben, de ez nem állandó, mivel a Föld és a Hold keringenek a Nap körül. A marsi levegővel ellentétben, a Hold légkörében található levegőt egyáltalán nem lehet belélegezni, mivel tele van finom porral, ami azonnal kettéhasítaná a tüdődet, ha lennél olyan őrült, hogy megpróbálkozz a levegővétellel. A levegőben található por és jégkristályok időnként érdekes fényjelenségeket produkálnak. A távolbalátók és a testen kívüli élményekkel kísérletezők sokszor tapasztalták már, hogy először a Hold egy bizonyos területére, vagyis egyfajta találkozóhelyre vitték őket, mielőtt "továbbutaztak" volna a Naprendszerbe, vagy azon túl. Ez egy általános tapasztalat és magam is átéltem hasonlót. Tulajdonképpen ez a "találkozóhely" nem is a fizikai valóságban van, tehát nem egy megfogható, fizikailag is létező helyszín.

 

2. Egy híres rádióbeszélgetésben, amelyet az Apollo 11 küldetés során készítettek, Neil Armstrong említette, hogy 2 hatalmas, fenyegető UFO figyelte az űrhajósokat. Ez valóban így történt?

 

A Hold fel van osztva ún. "követségi zónákra", pontosan úgy ahogy a Földön az Antarktisz. Ezek a követségi zónák több tucat különböző nem-evilági/földönkívüli csoporthoz tartoznak. Ráadásul ezek általában olyan csoportok, akik nem igazán jönnek ki jól egymással. Van olyan, hogy a legádázabb ellenségek bázisai mindössze néhány kilométerre találhatók egymástól, mégis több ezer éve béke van e területeken. A Hold ugyanis diplomáciai terület, egyáltalán nincs megengedve semmiféle konfliktus. Az egyes csoportok minden esetben tiszteletben tartják és nem sértik meg ezt a megállapodást. Az említett Apollo küldetés során az történhetett, hogy olyan csoport diplomáciai területén landolhattak, akik nem látták őket szívesen. Ez egy szigorú és komoly figyelmeztetés volt a részükről, hogy azonnal hagyják el a körzetüket és lehetőleg soha ne is térjenek vissza.

armstrong_kicsi.jpg

3. Mit tudsz mondani arról a bázisról, ami a Sötét Flottához tartozik és emberek is szolgálnak rajta?

 

Az egy nagyon szigorúan őrzött titkos bázis, amely a Hold túlsó oldalán helyezkedik el. Ebből a bázisból a felszínen csak egy "trapéz alakú" épület látszódik. Csak és kizárólag a Sötét Flotta, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a Drákonida Szövetség erői használják. Néhány amatőr csillagásznak sikerült pár alkalommal lefilmeznie olyan űrhajórajokat, amik erről a bázisról szálltak fel. Feltételezhetően ennek a bázisnak a nagy része is mélyen a Hold felszíne alá nyúlik le, akárcsak a LOC bázis, azaz a Hold Műveleti Parancsnokság épülete.

trapez_bazis_kicsi.jpg

 Michael Salla megjegyzése ehhez:

 

Ezt a képet Carolyn Hamlett készítette erről a bizonyos trapéz alakú holdbázisról. Carolyn a Titkos Űrprogram résztvevőjeként súlyos agykontrollnak lett alávetve. A képhez a következő magyarázatot fűzte:

 

" A fenti képet én készítettem, az alapján, amit sikerült visszaidéznem az emlékezetemből. Ez egy teljesen élethű illusztráció mindarról, amit több ember jelenlétében az űrhajóból kinézve a saját szememmel láttam a Hold egy bizonyos körzetéről. Ez a trapéz alakú bázis volt a célállomásunk. Mikor megláttam, az első gondolatom az volt, hogy milyen érdekes formája van, mintha egy félbevágott piramis lenne. A Pentagon épületére emlékeztetett engem, legalábbis ahogyan azt a légifotókról ismertem korábban. Ezért a bázis épületének illusztrálására kicsit átalakítottam a Pentagon épületének bizonyos részeit és ezt illesztettem be a kép közepére. Ez a kép szinte teljes élethűséggel adja vissza, amit akkor láttunk. Az egyetlen különbség az, hogy a Holdon lévő épületnek nincs udvara."

 

Carolyn később elmondta azt is, hogy a Holdra történő megérkezéskor, a tudatát még az űrhajó fedélzetén egyszerűen "kikapcsolták" és csak később a bázis épületén belül "ébredt újra" tudatára. Akkor és ott egy tanácskozás szemtanúja volt, amelyen 30 ember vett részt, köztük volt egy prominens európai vezető személyiség is – méghozzá egy sokak által ismert nőszemély. Carolyn elmondása szerint ezt a bázist a Szürkékkel együttműködve építették fel, akikben azonban nem lehetett megbízni és manipulálták a bázison tartózkodó embereket. Saját emlékeit a holdbázison töltött idejéről csak részlegesen tudta később újra felszínre hozni a tudatából.

 

Ehhez kapcsolódóan Corey a következő megjegyzést tette:

 

"Nagyon sok rabszolga dolgozik a Föld felszínén és a felszín alatti földalatti bázisokon. Az összeesküvés egyaránt érintett a rabszolga- és emberkereskedelemben, és évente több millió civil személy elrablását vezénylik le, akiket később más világokból származó lényeknek adnak el, bizonyos technológiákért cserébe. Az emberkereskedelemben érintett szerencsétlenül járt emberek száma messze meghaladja a Marson illetve a Holdon található kolóniákon fogva tartottakét... A Titkos Űrprogram Szövetségnek minden egyes élet számít. Jelenleg folyamatban van egy terv, amely minden ilyen sanyarú sorsra jutott ember életét figyelembe veszi."

 

Niara Terela Isley egy másik résztvevője a titkos űrprogramnak. Az USA Légierőnél szolgált, nyomkövető radarokat kezelt egészen addig, amíg egyszer szemtanúja volt egy UFO-nak. Neki és kollégáinak azonnal megparancsolták, hogy zárják le a radarokat, hogy ezzel megakadályozzák a fényesen izzó UFO észlelését. Ezután felügyelet alá helyezték őket, majd erőszakkal arra kényszerítették, hogy fedett titkos programokban vegyenek részt. Később egy könyvet írt erről, amiben számtalan traumatikus élményről számolt be, amelyeket a MILAB programokban (a katonaság által lebonyolított és földönkívüliek által ellenőrzött elrablások) kellett elszenvednie. Könyvében leírja, hogy 8-10 alkalommal vitték el egy titkos holdbázisra, melyet reptiliánok őriztek és emberek dolgoztak benne. A holdbázison szerzett tapasztalatairól így írt:

 

"Csak annyit mondhatok, hogy többszinten is borzalmas élmények értek. Halálfélelmem volt az egész ott töltött időszak alatt. Nagyon keveset kaptunk enni és nagyon keményen dolgoztattak minket, időnként valamiféle elektromos felszerelést kellett leásnunk, és kemény fizikai munkát végeztünk, dobozokat, rekeszeket pakoltunk egymás tetejére. A legrosszabb az volt, hogy éjszakánként szexre kényszerítettek, és sokan megerőszakoltak. Csak keveset hagytak aludni és később megtudtam, hogy ez mind részét képezte az erőszakos agykontrollnak, amin keresztül kellett mennem. Eljutottam egy olyan szintre, hogy úgy éreztem, többé tartozom az élők közé".

 

Michael Salla további kérdései és Corey válaszai:

 

4. Mit tudsz a többi holdbázisról, amelyet nem-emberi földönkívüliek ellenőriznek?

 

Azon kívül, hogy diplomáciai zónák és követségek vannak a Holdon, túl sok mindenről nincsenek információm. Elég sok ősi rom található a Holdon, amelyek korábbi katasztrófák és háborúk maradványai, és meghagyták őket egyfajta mementóként az "Ősi Építők" emlékére. Ezek a romok emlékeztetőként is szolgálnak arra, hogy érdemes a jelenlegi békés állapotokat megőrizni és fenntartani... Időnként szabadon látogathatóak, de általában szigorúan védettek és nem szabad megközelíteni őket. Nem tudtam igazán még megérteni, hogy miért van ez így, de ezek a romok rendkívüli látványt nyújtanak és nagyon nagy tisztelet övezi őket.

ruins_1.jpg zikkurat_kicsi.jpgZikkurat a Holdon

shard_kicsi.jpg

 Híres fénykép egy bizonyos objektumról, amit "Üvegszilánk"-nak neveztek el

 

5. A Gömb Szövetség jelen van-e a Holdon, vagy van-e valamilyen befolyása a Holdon zajló műveletekre?

 

Nem. A Gömb Szövetség lényei 6-ik és 9-ik denzitású lények, akiknek nincs szüksége arra, hogy a gömbökben éljenek, vagy járműként használják ezeket, vagy hogy az utazáshoz szükségük lenne a technológiára, vagy bizonyos műveletek elvégzéséhez egy bázisra. Ők nem ilyenek. Amikor éppen nem kommunikálnak velünk, akkor akár "haza is térhetnek" a saját denzitásukba, vagy körülöttünk tartózkodhatnak egyfajta "kikapcsolt" állapotban, egy másik frekvencián, amely láthatatlan a számunkra. Ők az AKARATUKAT használva figyelnek minket és lépnek velünk interakcióba, majd mindössze egy GONDOLAT segítségével térnek vissza saját denzitásukba. A mi denzitásunkban élőknek nagyon nehéz lehet megérteni a 6-ik és 9-ik denzitásban élő csoportok létezését és képességeiket. Elképzelni és megérteni sem tudjuk, hogyan képesek érzékelni bennünket, illetve tetteinket a mi denzitásunkban. Ugyanis minden dolog felfogható egyfajta rezgésként... Az energia, az anyag, sőt még a Gondolat is. Ők képesek a gondolataikkal, a tudatosságukkal irányítani az anyagot és az energia rezgési állapotát anélkül, hogy ehhez bármiféle technológiát kellene használniuk. Nagyon sokan a 4-ik, 5-ik denzitású lények közül rendkívül fejlettek, de még nekik is vannak hozzánk hasonló korlátaik, annak ellenére, hogy nálunk azért jóval fejlettebbek. Még az ilyen lények sem igazán szoktak hozzá, hogy ennyire magasan fejlett létezőkkel legyen dolguk. A Naprendszerünkön belül tehát még rájuk is vonatkoznak bizonyos korlátozások.

 

6. Azt állítottad korábban, hogy az alacsonyabb szintű űrprogramoknak (pl a Haditengerészetnek és a Légierő Űrparancsnokságának) nem volt hozzáférése valódi információkhoz és rálátásuk sem volt arról, hogy mi folyik valójában.

 

Így van. Hozzáférésük van olyan technológiákhoz, amelyek ugyan megszüntetik a gravitációt, de a mélyűrben alkalmazott repülési technológiákkal nem rendelkeznek. Amíg nekik 45 perc vagy néhány óra kell ahhoz, eljussanak a Holdra, addig a titkos űrprogramok űrhajói képesek rá, hogy felvegyék a személyzetet a földfelszínen, meghatározzák a célállomást, engedélyt kérjenek a leszállásra és landoljanak a LOC-on – mindezt 5 perc alatt... A hírhedt Fekete Projektek (Black Ops) technológiái messze nem olyan fejlettek. Még mindig kizárólag fly-by-wire technológiával rendelkeznek a Neurointerface helyett és kinetikus fegyvereik vannak. (A fly-by-wire technológia a wikipédia szerint azt jelenti, hogy a repülőgép vezérlését egy belső információs hálózaton keresztül oldják meg. A közvetlen vezérlést a vezérlő szervekben elhelyezett szervo motorok végzik, a pilóta pedig egy speciális számítógépes felületen irányítja ezeket. A Neurointerface technológia használatakor viszont, az irányítás közvetlenül a pilóta idegrendszeréhez van csatlakoztatva - szerk.). Vannak olyan hajóik, amik fel tudnak szállni bármelyik titkos katonai bázisról és hordozórakéta nélkül képesek a Föld légkörébe ki-be járkálni. A fejlettebb titkos űrprogramok hajóinak hatótávolsága és manőverezési képessége messze meghaladja ezt.

 

A Szakadár Civilizáció teljes kontroll alatt tartja az egész rendszert, csak nagyon kevesen tudnak mindenről. Az USA hadseregének Fekete Projektjeiben dolgozóknak nincs rálátása a nagyobb összefüggésekre. Mindenféle mesékkel etetik őket, ha kapnak bizonyos technológiát, azt mondják nekik, hogy az egy másik fekete programból származik. Több milliárd dollárt ölnek olyan alacsonyabb fejlettségű technológiák fejlesztésébe, amelyeknek a gyökerei a 19/20. század elektronikáján és fizikáján alapulnak. A LOC pedig mindent megtesz, hogy soha ne is láthassanak meg semmit az igazán fejlett technológiát használó űrrepülőgépekből. Előfordul pl olyan eset, hogy néhány fejlettebb űrprogramhoz tartozó hajó dokkol a Nemzetközi Űrállomáson, vagy más hasonló, alacsonyabb rangú objektumon. Az ott szolgálatot teljesítők ilyenkor olyan dolgokat látnak, amit egyébként nem lenne szabad látniuk. Ezután általában kikérdezik és titoktartásra kötelezik őket. Sok esetben az ilyen katonák többet tudnak a dolgok állásáról, mint a saját parancsnokaik. Sokakat, miután több első kézből származó tapasztalatot szereztek, át is helyeznek a fejlettebb titkos űrprogramok kötelékébe. Nemrégiben volt szerencsém a Titkos Űrprogram Szövetség egyik konferenciáján találkozni olyan katonákkal, akik váltig állították, hogy ők vannak a katonai hierarchia csúcsán. Ők is meghívást kaptak ugyanis a LOC-on megrendezett találkozóra. Mondanom sem kell, az ő reakcióik voltak a legérdekesebbek, amikor felvázolták előttük, hogy mi is a helyzet valójában. Karba tett kézzel és tágra nyílt csodálkozó szemekkel hallgattak, és elég idegesen üldögéltek a helyükön. A meghívottak sok kérdést tettek fel, még a teljesen civilek is, de ők csak némán bámultak maguk elé a megdöbbenéstől...

 

7. Van egy informátor, aki azt állítja, hogy a Haditengerészet Űrparancsnoksága a Védelmi Minisztérium partnere, míg a Légierő Űrparancsnoksága a CIA kötelékébe tartozik. Elképzelhető, hogy ha a CIA a Cabal egyik szervezete, akkor a légierő jobban érintett a Sötét Flotta és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum illegális tevékenységében? Elképzelhető, hogy a saját tudósaiknak és személyzetüknek is hazudnak a földönkívüli objektumokon zajló munkálatokról?

 

Nem feltétlenül. Én többnyire a MILAB programból érkezőkkel dolgoztam, de mindenféle szervezetből származó emberrel találkoztam már a titkos űrprogramon belül. Hiszed, vagy sem, volt, aki a parti őrség tagjaként került hozzánk... Szóval általában nagyon vegyes összetételű csoportok dolgoznak együtt. A MILAB program résztvevői kicsi gyerekkoruktól kezdve erre vannak képezve és később áthelyezik őket valamelyik titkos űrprogram csoportba. A CIA, NSA, DIA és más hírszerző szervezeteknek nincs hozzáférése a föld körül zajló eseményekhez. Nincs semmilyen tudomásuk arról, hogy a fejlett titkos űrprogramok mit művelnek a Földön és odakint az űrben. Vannak azonban olyan más hírszerző szervezetek, amelyek kapcsolatban állnak a titkos űrprogramokkal illetve olyan katonai és parancsnoki hierarchiákkal, akik nem kötelesek beszámolni a tevékenységükről egyetlen földi bázisú amerikai vagy nyugati kormánynak sem. Ezt természetesen azért van, mert egy komplett Szakadár Civilizációról beszélünk, amely még az amerikai árnyékkormánnyal és a katonaság Fekete Projektjeivel sincs semmiféle kapcsolatban. Vannak titkos földi kormányzatok, amiket okkult csoportok és titkos társaságok irányítanak. Ezek azok a csoportok, amelyek titokban működtetik a földönkívüliekkel zajló kereskedelmet, továbbá ők állnak a látható földi kormányzatok mögött is, amikre az emberek naivan azt hiszik, hogy szabad akaratukból szavaznak.

 

8. Elképzelhető ezek alapján, hogy a Haditengerészet hálózata és Űrparancsnokságának vezetői inkább a Solar Warden felé húznak? Még ha a közkatonáknak nincs is tudomása az űrben zajló eseményekről?

 

Ezzel a kapcsolatban el kell mondjam, hogy van egy egyre növekvő létszámú amerikai patrióta hírszerzési személyekből álló csoport, amely Oroszországban él, és szövetséget kötött a volt Szovjetunió hasonló hírszerzőkből álló csoportjával. Ezeknek a csoportoknak régebben maximum a katonaság Fekete Projektjeiről lehetett tudomása. Egyáltalán nem tudtak a Szakadár Civilizációról, amely extrém fejlett technológiákkal rendelkezik és egyáltalán nem része a jelenlegi földi társadalomnak és kormányzati struktúráknak. Amikor a Fekete Projektekben érintett emberek belekeveredtek a Földi Szövetség munkájába, akkor meghívás érkezett feléjük a Titkos Űrprogram Szövetség részéről. Ettől kezdve ők is részt vesznek a LOC-on tartott konferenciákon (többségük még a LOC létezéséről sem tudott). Ez lényegében egyidőben történt azzal, amikor a Földi Szövetség politikusokból álló csoportja és az a bizonyos 70 civil személy először meghívást kapott, hogy egy külön találkozón vegyen részt a LOC területén. Ezt tehát csak nemrégiben történt, és ettől kezdve ezek a hírszerzők közvetítőként dolgoznak a Földi Szövetség és a Titkos Űrprogram Szövetség között. Ez valójában amúgy két külön csoport, különböző célokkal és szándékokkal.

 

9. Említetted korábban, hogy vannak titkos földi katonai programok, amelyek célja a "másodlagos nyilvánosságra hozatal". Mit jelent ez pontosan?

 

Van olyan pl, hogy több program is fut ugyanazon a néven. A titkos földi kormányzat így el tudja játszani azt, hogy ha bárki elkezdene gyanakodni és vizsgálódni, akkor az alacsonyabb rangú (pl a katonaság Fekete Projektjei közé tartozó), de azonos néven futó program dokumentációit nyilvánosságra hozza. Ezzel mindenkinek a szája be van fogva, főleg azoké, akik ki akarják deríteni az igazságot.

 

Azt a játékot, hogy több programot is üzemeltetnek ugyanazon név alatt, sokszor el tudják játszani, és mindig jól jönnek ki belőle. Ha például szenátusi meghallgatást kérsz azzal, hogy tudomást szereztél egy bizonyos programról, amely emberiség elleni bűntettet takar és földönkívüliekkel áll kapcsolatban... Bemondod a program nevét, mire ők előhúzzák a kapcsolódó program dokumentációját és kiderül, hogy az valójában csak egy műholdprogram és minden dokumentációját azonnal a szenátus rendelkezésére bocsátják. Ezzel pedig továbbra is rejtve marad az a program, amely a háttérben ugyanazon a néven futott, és megy minden tovább, mintha mi sem történt volna. Bámulatos, hogy szinte megszámlálhatatlan trükköt eszeltek ki, amelyek mind arra szolgálnak, hogy titokban tartsák a tevékenységüket és hülyét csináljanak az emberekből.

 

http://exopolitics.org/multiple-moon-bases-u-s-military-space-shuttles-as-cover-programs/

http://exopolitics.org/secret-moon-base-uses-abducted-humans-as-slave-labor/