Egy új informátor színre lép - Corey/GoodETxSG

Egy újabb informátor bukkant fel, aki kisebb felfordulást okozott UFO és exopolitikai körökben azon állításaival, miszerint számos titkos űrprogramban dolgozott, és újabban egy erőteljes földönkívüli csoport kontakt személyévé vált, akik beléptek a Naprendszerünkbe.

 

 


A GoodETxSG online álnevet használva az informátor (aki bejelentette, hogy a keresztneve Corey, és hogy hamarosan véget ér a névtelensége) interjúkban és bejegyzésekben írja le két nagy online fórumon egykori titkolt múlját számos titkos űrprogramban, melyeket különböző hadseregek, vállalatok, és korábbi emberi civilizációk működtettek. Azt mondja, hogy ellentétben az UFO kutató közösségben széles körben elterjedt felfogással, hogy egyetlen titkos űrprogramhoz tartozik egy szakadár civilizáció, valójában tíz olyan szakadár civilizáció létezik, melyek a Földről származnak.

GoodETxSG/Corey szerint minden ilyen szakadár civilizációnak megvan a saját titkos űrprogramja. Azt mondja, hogy jelenleg három nagy titkos űrprogram tartozik különböző nemzetekhez és nemzetközi szervezetekhez a Földön. Ezek egyike egy nagy vállalati egység, amely hasonlít ahhoz, amit az Avatar című filmben bemutattak. A másik kettő többnemzetiségű titkos űrprogram, amelyek hasonlóak a NATO-hoz működési módjukat és tevékenységüket illetően. Ezenkívül azt mondja, hogy van 5-7 titkos űrprogram, melyek korábbi szakadár földi civilizációkhoz tartoznak, köztük a náci Németországhoz, és egy másikhoz, amely egészen 500 ezer évvel ezelőttig nyúlik vissza az időben!


Még egy bonyolultsági szintet hozzáadva ahhoz, hogy mi is történik valójában a különböző titkos űrprogramok terén, GoodETxSG azt mondja, hogy földönkívüli civilizációk kölcsönhatásba léptek vagy együttműködnek egy vagy több titkos űrprogrammal. Egy megjegyzésben reagálva egy másik állítólagos titkos űrprogram informátor, Randy Cramer (más néven Kaye kapitány) állításaira, GoodETxSG összegezte a bonyolult helyzetet:

Sokan vannak, akik már részt vettek a 3 különálló titkos űrprogramban, amelyek függetlenek a titkos földi kormányoktól (Amelyek közül az egyik egy hatalmas bolygóközi vállalati konglomerátum, amely a legtöbb bázist birtokolja a Marson). Van 5-7 ősi földi szakadár civilizáció, melyeknek vannak bázisaik a Földön. Valamennyi fent említett csoport "Szövetségese" számos és különböző "Nem evilági szervezetnek", és "ENSZ típusú föderációnak", mind az "Emberhez hasonló földönkívüliekkel", és "Nem emberi földönkívüliekkel" (Mindegyiknek különböző a célja). Van egy "Árnyék polgárháború", amely néhány ilyen titkos űrprogram és "Nem evilági szövetségeseik között zajlik, hogy véget vessenek a Föld titkos kormányok általi irányításának, és a "babiloni pénzmágia rabszolga rendszernek", mely által kontrollálják az emberiséget."

Egy lényeges pont GoodETxSG közléseiben a biztonsággal kapcsolatos, mely mesterséges intelligencia veszélyre vonatkozik. GoodETxSG szerint több földönkívüli civilizáció által kifejlesztett mesterséges intelligencia létezik szintetikus humanoidok formájában, akik szembefordultak a létrehozóikkal, mely hasonló ahhoz, mint amit a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) felújított televíziós sorozat ábrázol. Következésképpen valamennyi titkos űrprogram biztonsági eljárásokat hozott létre az egyének azonosítására, amelyek képesek azonosítani a mesterséges intelligencia befolyását.

Végső megoldásként intuitív empatákat képeztek ki és alkalmaztak, hogy azonosítsák a mesterséges intelligencia befolyást, és bármilyen fajta csalást. Ez volt a fő feladata, melyet GoodETxSG elmondása szerint 20 év szolgálata alatt végzett.


Újabban GoodETxSG azt állítja, hogy körülbelül 100 gömb alakú hajó lépett be a Naprendszerünkbe, melyek technológiája messze előtte jár bármely titkos űrprorgam, és földönkívüli szövetségeseik által használt technológiának. GoodETxSG azt mondja, hogy a földönkívüliek ebből a "Gömb Szövetségből" fizikailag kapcsolatba léptek vele és más magánszemélyekkel, hogy információkat tegyenek közzé jelentős eseményekről, melyek gyökeresen megváltoztatják az életet a Földön. Azt mondja, hogy ez a "Gömb Szövetség" segíti az emberiséget, hogy kitörhessen a hatalmas elit szervezetek által kifejtett irányítás alól a Földön, amit ő "babiloni pénzmágia rabszolga rendszernek" nevez.

 

GoodETxSG azt állítja, hogy őt és másik 70 magánszemélyt a közelmúltban egy titkos helyszínre vitték egy "Szövetségi Konferenciára", ahol körülbelül 120 másik titkos űrprogram képviselővel együtt a "Gömb Szövetség" felfedte néhány tervét. Ezen szövetség földönkívüli tagjai között, akik kapcsolatba kerületk a konferencia küldötteivel, GoodETxSG szerint ott volt a Kék Avian faj, mely 2,4 méter magas, és egy magasabb, 3 méteres vékony aranybarna lény háromszög alakú fejjel és kék szemekkel. A "Gömb Szövetség" láthatóan arra törekszik, hogy segítse a földönkívüli élet teljes nyilvánosságra hozatalát.


GoodETxSG már megosztotta információit David Wilcockal, aki látszólag leellenőrizte őt más bizalmas források segítségével, és hitelesnek találták. Wilcock később belefoglalta GoodETxSG vallomását több nyilvános előadásába, megpróbálva felvázolni teljes komplexitásában a titkos űrprogamok, és az idelátogató földönkívüli élet kérdését. Wilcock az egyik fő támogatója annak az elképzelésnek, hogy a közzététel már küszöbön áll az elit irányító rendszerének összeomlása miatt, mely már évszázadok óta létezik. Elfogadja GoodETxSG információit, mint ami megerősíti az ő optimista közzététel párti pozícióját. Mielőtt értékelnénk GoodETxSG állításait, vizsgáljuk felül, hogy mit tudunk a legutóbbi nyilvános tevékenységéről.


GoodETxSG először két hanginterjú okán vált ismertté, melyeket először a Project Avalon fórumon tettek közzé 2014 októberében. Korábban már hosszú ideje tagja volt a Project Avalonnak, személyes adatokat osztott meg, de a különböző titkos űrprogramokban betöltött szerepéről nem beszélt. Ez 2014 szeptemberében változott meg, amikor beleegyezett, hogy egy informális beszélgetésben vesz részt a fórum helyett Bill Ryan-el, a Project Avalon alapítójával. A beszélgetés célja az volt, hogy kizárólag Ryan személyes kutatásaira használják fel, de meggyőzték GoodETxSG-t, hogy tegyék közzé a Project Avalon oldalán azzal a megkötéssel, hogy minden esetben megőrzik a névtelenségét. Mivel széles közönsége lett GoodETxSG-nek a különböző titkos űrprogramban szerzett tapasztalatai miatt, ez ahhoz vezetett, hogy személyazonosságát felfedték a fórumon, ezért végül szakított Ryan-el és a Project Avalonnal.

 

Vajon mennyire hiteles GoodETxSG? Wilcock szerint GoodETxSG vallomása összhangban van több más bennfentes forrással, akik a titkos űrprogramról és a földönkívüli életről beszélnek. A saját informátoraim, kontaktjaim, kiszivárogtatott dokumentumok és a titkos űrprogram friss híreinek adatbázisában semmi olyat nem találtam, mely ne állna összhangban GoodETxSG állításaival. A különálló űrprogramokról tett állítása összhangban van Randy Cramer azon állításával, hogy 17 évig szolgált a földi védelmi erőknél (egy többnemzetiségű szövetség) a Marson, hogy megvédjenek öt polgári bázist, melyek a Mars Kolónia Társasághoz tartoznak. Az állítólagos 17 éves marsi tartózkodása alatt Cramer állítása szerint egyszer sem merészkedett be a Mars Kolónia Társaság létesítményeibe, ami igen furcsa volt számomra, amikor először hallottam. A katonai és vállalati bázisok ilyen fokú formális szétválasztása a Marson azonban támogatja GoodETxSG különálló űrprogramokról szóló állításait.


GoodETxSG azt állítja, hogy 20 évig szolgált a titkos űrprogramban, mielőtt életkorát visszaállították arra az időre, amikor a feladatát elkezdte. Lényegében lehetővé tették számára, hogy a 20 év élettartamot kétszer élje le. Továbbá az emlékeit törölték, és GoodETxSG-t most mint civilt arra bátorították, hogy ne csatlakozzon újra bármilyen katonai szolgálathoz abban az esetben, ha visszatérnek az emlékei az előző 20 éves szolgálatról. Ez összhangban van Michael Relfe és Randy Cramer állításaival, akik azt mondják, hogy hasonló biztonsági folyamaton mentek keresztül.

Kapcsolódó cikk:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/michael-relfe-veteran-nyilt-levele.html#.VRvkLBr3uXc

Továbbá GoodETxSG bemutat 22 földönkívüli fajt, melyek genetikailag beavatkoztak az emberi genomba. Köztük van egy ENSZ típusú földönkívüli fajok föderációja, akiket érdekel az emberiség. Ez összhangban van Alex Collier "kontakta" vallomásával, aki azt állítja, hogy az Andromédáról származó földönkívüliek felfedték neki, hogy 22 földönkívüli faj nyújtott genetikai anyagot az emberiségnek:

Dióhéjban annyi, hogy 22 különböző faj összetételéből vagyunk, hogy pontos legyek. Ez egy élettani tény, vagyis 22 különböző testtípus van a Földön. És ez a földönkívüli fajoknak az eredménye.”

Miközben nem volt konkrét bizonyíték, mely megerősítette volna GoodETxSG vallomását, állításai összeegyeztethetőek más informátorok és/vagy kontaktok állításával sok jelentős kérdésben. Egyértelmű, hogy bárki megnézi GoodETxSG kiterjedt anyagait és kommentárjait, őszintén hihető, hogy állításai valóságos eseményeken és tapasztalatokon alapulnak. Ennek ellenére mindig megvan a lehetősége, hogy egy személynek beültetett emlékeket adjanak át mint hiteles vallomást, még ha azokat azért is hozták létre, hogy valamiféle célt, vagy sötét vállalati hírszerzést szolgáljanak.

Az 1962-es eredeti "A mandzsúriai jelölt" című filmben az elmeprogramozott katonák hamis emlékeket kaptak, és oly módon programozták őket, hogy árnyékszervezetek érdekeit szolgálják a színfalak mögött. Az MKUltra projektről az 1976-os Egyházi Bizottság feltárta, hogy egy valódi CIA agykontroll program volt, mely több ezer személyt célzott meg. A hamis beültetett emlékeken keresztüli agykontroll az évtizedek során még kifinomultabbá vált a nagyobb teljesítményű számítógépek kifejlesztésével. Lehetséges, sőt valószínű, hogy beültetett emlékeket használtak azok esetében, akik korábban titkos űrprogramokban szolgáltak, és keresztülmentek egy tiszta lap agykontroll tapasztalaton, amikor visszatértek a civil életbe. Ez lehetővé tenné a korábban titkos űrkémek számára, akik most civilként működnek, hogy továbbra is felhasználják bármilyen pszichológiai hadviselésben az USA, vagy a világ nyilvánossága ellen. Fontos kiemelni, hogy Edward Snowden NSA dokumentum kiszivárogtatásai megerősítik, hogy valóban használtak online fedett kémeket, hogy felforgassák a nyilvánosságot UFO kérdésben.


A különböző agykontroll technikák használata egykori titkos űrprogramban részt vett személyeken nem jelenti azt, hogy minden visszanyert emlék hamis vagy fertőzött. Programozhatnak egyéneket úgy, hogy az eredeti információkkal együtt dezinformációkat adjanak, egy ügynökség eszközeiként, melyek a céljaikat szolgálják, és amelyek idővel fejlődnek. Az is lehetséges, hogy az egykori titkos űrprogramban résztvevő személy emlékeinek többségét sikeresen eltávolították, de talán nem az egészet. Érdekes megemlíteni Micahel Relfe és Randy Cramer esetét, mivel mindketten több éves kiterjedt deprogramozáson estek át, hogy eltávolítsák az agykontroll jeleit, hogy eljussanak tapasztalataik igazságához.


Ebben a szakaszban létfontosságú, hogy elválasszuk GoodETxSG állításait a 20 évnyi többféle űrprogramban eltöltött szolgálatáról attól a legújabb állításától, hogy ő egy földönkívüli kontakt személy. Fontos megjegyezni, hogy a legutóbbi nyilvános kijelentéseit, melyek információkkal szolgálnak az aktuális földönkívüli eseményekről, megerősíthetik mások, akik részt vettek az állítólagos "Gömb Szövetség" konferencián. Ha 70 magánszemély vett részt a rendezvényen, akkor arra lehet számítani, hogy egyesek hamarosan a nyilvánosság elé lépnek, és felkínálják a saját változatukat arról, hogy mi is történt. Mindenesetre úgy tűnik, hogy semmiféle agykontroll nem befolyásolta a GoodETxSG által állított kontakt tapasztalatokat. Ha más jelentkezők is megerősítik, akkor kontakt tapasztalatai támogatni fogják a titkos űrprogrammal kapcsolatban hivatkozott korábbi tapasztalatainak érvényességét.


A kutatóknak nagyon óvatosnak kell lenniük az informátorok vallomásainak vizsgálata során, akik agykontrollon estek át, mint hagyományos biztonsági intézkedés az állítólagos egy vagy több titkos űrprogramban történt részvételük során. GoodETxSG/Corey könnyen lehet, hogy az egyik legjelentősebb informátor - aki azzal az állítással lépett a nyilvánosság elé, hogy 20 éven át szolgált több titkos űrprogramban -, ha mindez megerősítést nyer. Aktuális kinyilatkoztatása egy idegen "Gömb Szövetségről" még jelentősebb lehet, ha az események úgy történnek meg, ahogy azt állítja, ami szintén megerősítené az állítólagos korábbi titkos szolgálatát. Ezért ebben a pillanatban fontos, hogy nyitott gondolkodással de óvatosak maradjunk, amikor teljes terjedelmében vizsgáljuk GoodETxSG/Corey állításait a többféle titkos űrprogamról, valamint reakcióit azon új erőteljes földönkívüli csoport látogatásáról, akik támogatják a teljes körű nyilvánosságra hozatalt.

Michael E. Salla

 

 

A cikk forrása:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html#.VTVn8ZPQOis